1 018 online! | Sidvisningar idag: 5 041 | Igår: 144 142 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

あなたは救われるために偉大な知識が必要な場合は?

Räddad till himlen

そうしないと、イエス・キリストのために他の人に勝つことはできません。したがって、聖書の中で、どのように保存するかを知ることが重要です。聖書は、あなたは永遠の命を持っていることを知っておくべきことを言います。我々はこれをどのように知ることができますか? 

あなたは、聖書の特定の強力な知識を持っているか、保存するために何かを取っていません。あなたが必要とする唯一のものは、あなたの生活の中で、主としてイエス・キリストを受け入れることです。 

イエス・キリストの生きている人が、あなたの人生に入ってくると、あなたは救われるときにだけにしてあります。私は20歳のとき、私は主イエスを受け入れました。私の人生を転換しました。イエスは、私に入って来た私を救ったし、私のすべての罪を赦さ。

Redan tidigt förstod jag att jag måste tala om Jesus och nödvändigheten att ta emot honom som Herren, om man skulle bli frälst. Missar man detta missar man allt. Därför har jag sedan jag blev frälst varit väldigt noga med att tala om detta då jag har samtalat med människor.

De förstod inte vad jag pratade om

Direkt efter att jag hade blivit frälst träffade jag människor som sa sig vara kristna, men när jag började prata med dem om Jesus märkte jag på deras ansiktsuttryck att de förstod inte alls vad jag pratade om. Dessa personer som jag träffade kunde vara med i en kyrka men de hade aldrig tagit emot Jesus och var inte frälsta. Hade de haft Jesus hade de förstått vad jag pratat om.

Detta gjorde mig till en början lite förvirrad, men sedan sporrade det mig ännu mer att jag måste vara mycket tydlig med att tala om Jesus och behovet av att ta emot honom som Herren. Annars kommer människor inte att bli frälsta. Om vi inte talar om Jesus med människor, utan helt annat och oväsentliga saker blir de lurade och kommer inte att bli frälsta. Om vi predikar och talar om allt möjligt, ja, det kan vara djuplodade budskap från Bibeln, men om vi inte talar om Jesus, då är allt meningslöst. Hur ska människor få tag på Jesus och bli frälsta om vi inte talar om honom? Det är ju Jesus som allting handlar om! Då de inte lyssnade på mig av vad jag hade att säga om Jesus, eller att de till och med spred villoläror avslöjades det tydligt att de inte känner Gud. Detta som jag skriver är bibliskt eftersom Bibeln säger:

Vi är av Gud. Den som känner Gud lyssnar på oss. Den som inte är av Gud lyssnar inte på oss. Därigenom känner vi sanningens Ande och villfarelsens ande. - 1 Joh 4:6

Eftersom jag själv var frälst avslöjades det på det här sättet direkt att de inte var frälsta på grund av att de inte ville lyssna på mig. På detta sätt avslöjas också villoläror snabbt. Säger de att de har Jesus men inte vill lyssna på den som verkligen har Jesus, då har de inte Jesus.

Många gånger har jag stött på villoläror som påstår att de har Jesus och så har de i samma stund försökt få över mig på deras villfarelse genom att tuta i mig läror som får blicken bort från Jesus. Om de verkligen hade varit frälsta och känt Jesus hade de inte försökt göra någonting sådant.

Själv vunnen

Anledningen till att jag är så tydlig med min förkunnelse om Jesus Kristus för människor beror på att jag själv har blivit frälst. Är man inte själv frälst har man ingen nöd för andra människor och känner inget behov att vinna dem för Jesus. 

För att kunna vinna andra människor för Jesus måste man själv vara vunnen. Ska man kunna leda andra människor fram till frälsningen i Jesus Kristus måste man själv vara frälst. Man behöver också ha klart för sig hur man blir frälst och att man är medveten om att man själv är frälst. 

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? Jo: "alla som tror på Guds sons namn!"

Detta har jag skrivit till er som tror på Guds Sons namn, för att ni ska veta att ni har evigt liv, och för att ni ska tro på Guds Sons namn. - 1 Joh 5:13

Bibeln säger att tror man på Jesus då vet man att man har evigt liv. Och kan man själv veta att man har evigt liv kan man också avgöra om andra människor har evigt liv. Tror de på Jesus? Om de inte gör det har de inte evigt liv. Vi ska inte kompromissa angående detta. Vet vi inte om andra människor är frälsta eller ej kan vi inte heller vinna dem för Jesus. Vi måste alltså både veta hur man blir frälst och avgöra om andra människor är frälsta för att kunna vinna dem för Jesus Kristus.

Vi måste veta vem som har frälst oss och vem Frälsaren är. När jag vittnar om min frälsning i Jesus Kristus brukar jag säga att det inte var någon kyrka som frälste mig, inte heller en pastor eller någon lära. Utan det var den levande personen Jesus Kristus som kom in i mitt hjärta då jag tog emot honom.

Det är endast Jesus och ingen annan än han som kan frälsa. Han är ensam frälsaren. Han har ingen jämte sig utan han är den ende frälsaren. Bibeln säger att det finns ingen annan under himlen som kan frälsa oss. Det är bara Jesus och endast han som kan frälsa. 

Det finns ingen frälsning hos någon annan. För det finns inget annat namn under himlen, som är givet bland människor, genom vilket vi kan bli frälsta. - Apg 4:12

Kunde inte så mycket

Då jag blev frälst kunde jag inte speciellt mycket i Bibeln. Faktum är att jag kunde ingenting. Innan jag blev frälst gick jag på två möten i pingstkyrkan i Ljungby. Jag fattade ingenting i dessa möten, men jag förstod att det var någonting med Jesus som jag behövde. Då var det någon som frågade mig om jag ville bli frälst. Jag svarade ja., trots att jag inte förstod någonting eller hade en särskild stor kunskap. Men då jag tog emot Jesus blev jag verkligen frälst! Ett frälsningens under skedde direkt i mitt inre då jag tog emot Jesus Kristus som min Frälsare och Herre!

Du behöver alltså inte ha en särskild stor kunskap i Bibeln eller fatta något för att bli frälst. Det enda som du behöver är att ta emot Jesus Kristus som Herren i ditt liv. Det är först då som den levande personen Jesus Kristus kommer in i ditt liv som du blir frälst. Då han kommer in i ditt hjärta gör han ett skapande under i dig. Det är han som gör miraklet, inte du.

Därför hjälper det inte om du har all så stor kunskap men inte har tagit emot Jesus. Inte heller spelar det någon roll om du inte har någon kunskap då du tar emot Jesus. Det är han som gör undret i ditt liv på grund av sin stora nåd.

Om någon kommer till dig och säger att du måste ha kunskap för att bli frälst så är det lögn. Om behöver speciell kunskap innebär detta att det är kunskapen som frälser och inte Jesus Kristus. Man gör då kunskapen till Frälsare. Nej, det är Jesus och endast han som är Frälsaren! Allt som du behöver är Jesus Kristus för att bli frälst. Låt ingenting ta bort din blick från Jesus Kristus.

Kunskapen kommer att växa till

Men när du väl är frälst kommer kunskapen naturligtvis att föröka sig och växa till om Jesus som det står i Bibeln.

Så att ni kan vandra värdigt Herren och i allt behaga honom, och bära frukt i alla slags goda gärningar och växa till i kunskapen om Gud. - Kol 1:10

Kunskapen kommer att växa till därför att du är frälst, inte för att du ska bli frälst. Detta är en viktig sanning som vi kommer att lyfta fram på olika sätt i den här boken. Jag kommer aldrig att glömma den dagen då jag blev frälst. När jag var jag 20 år gammal. I min uppskattade bok Den längsta natten berättar jag om min frälsning, men jag ska även i nästa kapitel kort berätta hur det gick till. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 2 January 2019 03:40 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


4 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Mycket bra och tydlig undervisning där jag fastnar för ordet;"Den som Känner Gud, Gud,lysssnar på oss."

Ordet att "Känna Gud," står också i Joh.17:3."Och detta är evigt liv,att de Känna Dig,den ende sanne Guden och den du har sänt,Jesus Kristus."
"Hade ni Känt Mig,så hade ni också Känt Min Fader." Joh.14:7.
Ordet "känna," (grek. gino´sko.) betecknar ofta ett intimt och ett förtroligt förhållande mellan två personer,i särskild grad gäller detta Gudsförhållandet.
¤¤¤
Jag kan ha all information om vår konung Karl Gustav,och läst allt om honom.
En dag kommer han på stadsbesök där jag bor,och jag står där i förväntan att han skall se mig,hälsa på mig och känna igen mig.
Men icke, han bara går förbi mig utan att inte ens ge mig en blick,detta Trots all kunskap jag läst och studerat om honom och all förväntan jag haft att få möta honom..
Besviken och grubblande går jag hem,funderande varför han helt nonchalerade mig!
¤¤¤
Detsamma gäller vår Relation till Herren Jesus,där Ordet "Känna Honom", handlar om ett MÖTE Honom,som Förvandlar och Förändrar mig till en NY Människa.
Detta är inte det vi kallar Religion,i meningen av enbart ett intellekt förhållande till Gud!
¤¤¤
Jag är Ej densamme efter ett sådant Möte,som är ett ANDLIGT möte och sätter Spår in i min Ande och i mitt VILJELIV så att jag Vill följa Honom och bli Hans Lärjunge.
Det är en Kärleks Relation som uppstår mellan Herren Jesus och Dig!
Sker Ej en sådan förändring,Känner jag Inte Herren,även om jag pratar om Honom!

Svara -   - 2/1-19 08:47 -


HansOlof

Bra undervisning Chrisrer!

Svara -   - 2/1-19 11:36 -


David Ström

Somliga får mer av Jesus än andra. Somliga får så de slår i backen, medan andra upplever att de får söka frälsningen hela livet. Men även det lilla fröet kan växa till sig och ge skydd och skugga.

Svara -   - 2/1-19 20:54 -


Thomas

Utmärkt Christer!

Jesus sade till honom: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Jn 14:6)

Svara -   - 3/1-19 01:14 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?イスラエルで十字架につけられMcJesus博物館

十字架McJesus

写真:SVT。 

十字架につけられたロナルド・マクドナルドを描いたヤニLeinonen「アートワーク」McJesusに対するイスラエルの抗議。

3

Läs allt!


望ましくない - パート17

クリステルÅberg挨拶

今、私は私が揺れを継続し、私の子供の頃からシリアルを高く評価しました。物語は、強度が増加し、さらに劇的になります。いくつかの非常にエキサイティングで把持部分は現在待ち受けています。

0

Läs allt!


沈黙のイエス - 神の声を殺した男 - パート6

ローマの兵士

ハンス・ヤンソン、ウプサラ ヘロデ・アンティパスは、聖書の物語の中で、再び私たちを満たしています。この時間は、彼がイエスの前に立っています。その後、バプテスマのヨハネの斬首以来3年でした。

2

Läs allt!


悪のリスト - 神の声を殺した男 - パート5

兵士

ことでハンス・ヤンソン、ウプサラ 「賢い」と我々が記述されている文脈でヘロデの行動の邪悪な何かがあります。それは創世記に書かれているものに私をもたらします。

4

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


クリスティンの預言は、私たちの時間と真であります

- 終了時間についての予言!

1800年代から古代の予言は、最後の日にスウェーデンの山に表示するために、イエスの話をして、すべての参照するための山に!

5

Läs allt!


「神は中絶を祝福し、アメリカ合衆国」

リーㅤーメールNILS 

妊娠中絶 - ママ

女性は今、彼女は中絶に敬意を表したプログラムNetflixの空気を持っていた、との言葉で締めくくら:「神は中絶やアメリカ合衆国を祝福」、と歌うと、それに合わせて踊ります。

38

Läs allt!


地獄では、罪人を苦しめ

あなたは地獄に行く場合は、あなたが苦しめ。それは地獄のためにあるものです。ただ、ルーク16の豊富な男として、あなたは炎に苦しめられます。すべての罪人は地獄に行く、と彼らは苦しめするためにそこに行きます。

102

Läs allt!


新生児は、すでに「EX」であり

新生児は、すでに元です

写真:Facebookのからのスクリーンショット。 

ニューヨーク市の住民は現在、医師の診断書なしで自分の性別を変更することができます。また、彼らも彼らの新生児の性別を変更することができます。

5

Läs allt!


あなたが間違った体に生まれた場合は、再度生まれることができます

ルイ・サンド

写真:SVT。 

ルイーズNelum三田マリ「ルイ」砂、26は、今、性同一性障害のために調査するハンドボールの再生を停止するスウェーデンのハンドボールスターです。 

2

Läs allt!


クリスチャン・ベール:サタンのインスピレーションをありがとう

読者メール:ペレリンドバーグ 

クリスチャン・ベール:サタンのインスピレーションをありがとう

画像:TV4から。 

サタン:最優秀男優のための価格は、彼のインスピレーションに感謝フィルムバイスで俳優クリスチャン・ベール、に行ってきました。

43

Läs allt!


スウェーデンについてのアメリカのニュース:マイクロチップは、スウ

リーㅤーメールNILS 

マイクロチップ

ストックホルム、スウェーデンでは、小さなマイクロでショップを選択する1000の順に選択します。彼らの皮膚の下に移植したチップ。

55

Läs allt!


それはイスラム教に関係しています

それはイスラム教に関係しています

リーㅤーのメールステファン・エリアソン このようにしての行動を正当化します。ルイザとマレンは最近、リビアで34人の斬首キリスト教徒との質量の墓を発見した、ユニークではありません。

0

Läs allt!


中国の反キリスト制御

反キリスト制御

ホルガー・ニルソン 中国の現実は、おそらくほとんどが中に持っていないことができようになりました - それはおそらく誰もが想像することができなかった制御システムです。

37

Läs allt!


イスラム教徒は、新年の夜の後にクリーンアップが、これはイスラム教

クリーニングイスラム教徒

画像:svt.se. 

イスラム教徒は、新年の夜の後ヨーテボリの街をクリーンアップするには、イスラム教とは何の関係もありません。私はそれは常に聞いているので、取らなければならないという結論は、流血のイスラム教徒のテロの後に「これはイスラム教ではありません」 - ムハンマドは両方の注文とアッラーの名の下にテロ行為を行っていても。

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

私の救い - クリステルÅberg

ライフブイ

彼は私を持っていたとき、私が立って、ドナルドという名前の入り口にはペンテコステ派教会のリーㅤーの一つと話しました。それから彼は尋ねた:「あなたが保存したいですか?」私は、これは私が言った何かのためだったのか分からなかったが...

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


彼らは、火星を植民地化したいが、月に旅行していません

ムスクと火星

画像:di.se. 

電気自動車会社テスラの創業者兼CEOのイーロン・マスクは、火星と地球を植民地化の夢に他の人を送信することを計画しています。 

29

Läs allt!


同性愛や同性の関係 - ステファン・グスタフ

聖書は同性愛について何と言っていますか?聖書のテキストと合理的な引数はステファングスタフことで、非常に良い講演では、非常に基本的な方法で照らされています。 

8

Läs allt!


あなたは救われるために偉大な知識が必要な場合は?

Räddad till himlen

そうしないと、イエス・キリストのために他の人に勝つことはできません。したがって、聖書の中で、どのように保存するかを知ることが重要です。聖書は、あなたは永遠の命を持っていることを知っておくべきことを言います。我々はこれをどのように知ることができますか? 

4

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, onsdag 16 januari 2019 kl. 00:27

Jesus söker: Hjalmar, Helmer!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16同棲は、ありませんでしたされていないとの結婚になることはありませ

1495636808-子羊-brollop.jpg

パートナーがお互いに性交を持っていると言わに適応するために、それはあなたがお互いに結婚しているのと同じことです。しかし、これは聖書と一致していません。

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


聖書の動物

聖書の動物

あなたは、聖書は、動物について多くを語っていることをご存知でしたか?ここで私は、聖書の中で動物と聖書の参照を持ついくつかの昆虫の多くの長いリストを持っています!お楽しみください!

2

Läs allt!


人間の精神的な探求の背景

ファインㅤー

Sigvard剣 私うまくいけば予言書き込みこの中で、私は説明の背景、以前の世紀の歴史イベントの残像として 『återvunne/失われた息子』(ルカ15)に関するイエスのたとえを置きます。 

0

Läs allt!


女性がイスラム教徒で斬首されたことを示していることは違法

モロッコで二人の女性観光客がイスラム教徒で斬首されたに真実を示すことは違法です。

12

Läs allt!


ここではイスラム教徒で1人の金髪の女性が斬首されます

ここではイスラム教徒で1人の金髪の女性が斬首されます

彼らはモロッコでキャンプするときスカンジナビアから二人の若い金髪の女性がイスラム教徒で斬首されました。もちろん、それは女性、テロ行為、の殺害を呼び出しますが、より正確な用語は、コーランに触発された宗教的に動機づけイスラム殺人であるということです。

11

Läs allt!


十年前、私の妻マリーと私たちの息子ジョエルが死にました

10年前、12月21日にちょうど夜の12時前に私の妻を殺して、私たちのnyförlöste息子ジョエルは、12月22日の午前中に4時半以降に死亡しました。

1

Läs allt!


神の声を殺した男 - パート2:死のダンス

ことでハンス・ヤンソン、ウプサラ これは、この踊りもヘロデヤを楽しみにしていました。彼女の黒い瞳に炎燃える注意深いhämndbegäretsを見つけることができます。彼女は、その誇りと欲望の電力のために何に彼女をプッシュする可能性が女性でした。 

0

Läs allt!


神の声を殺した男 - パート1:預言者

ローマン

ことでハンス・ヤンソン、ウプサラ  この論文のメッセージは、神の声を聞くだけでなく、それは言うことないだけの重要性についてです。これは、アンティ、パレスチナのtetrarchをヘロデませんでした。代わりに、彼は神と戦ったし、彼の生活の中で神の声を務めた洗礼者ヨハネを、殺すために、それによって駆動されました。

2

Läs allt!


Ett barn blir oss fött - Hans namn är mäktig Gud

Hans namn är mäktig Gud

"Ty ett barn blir oss fött, en son blir oss given. På hans axlar vilar herradömet, och hans namn är: Under, Rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste." (Jes 9:6.)

6

Läs allt!


En ny världsordning - Del 1

Per-Arne Imsen talar om en världsregering, en världsekonomi och en världsreligion. Inspelat 2012 av Cymbal-TV, men är mer aktuellt än någonsin. Del 1 av 3.

27

Läs allt!


「お金がなければ、我々はデジタル独裁を入力してください」

ビットコイン

「お金がなければ、我々はデジタル独裁を入力してください」、ビョルン・エリクソン、元国家警察長官は述べています。新しい研究によると、現金として2023年3月24日にはスウェーデンに無関係になります。 

17

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 463 758 147 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 118 bloggartiklar, 93 142 kommentarer och 61 183 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp