825 online! | Sidvisningar idag: 1 245 | Igår: 144 142 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

Du behöver inte ha en särskild stor kunskap i Bibeln eller fatta något för att bli frälst. Det enda som du behöver är att ta emot Jesus Kristus som Herren i ditt liv. 

Det är först då när den levande personen Jesus Kristus kommer in i ditt liv och du blir frälst. Jag tog emot Jesus som Herren när jag var 20 år. Hela mitt liv blev förvandlat. Jesus kom in i mig, frälste mig och förlät all min synd.

Redan tidigt förstod jag att jag måste tala om Jesus och nödvändigheten att ta emot honom som Herren, om man skulle bli frälst. Missar man detta missar man allt. Därför har jag sedan jag blev frälst varit väldigt noga med att tala om detta då jag har samtalat med människor.

De förstod inte vad jag pratade om

Direkt efter att jag hade blivit frälst träffade jag människor som sa sig vara kristna, men när jag började prata med dem om Jesus märkte jag på deras ansiktsuttryck att de förstod inte alls vad jag pratade om. Dessa personer som jag träffade kunde vara med i en kyrka men de hade aldrig tagit emot Jesus och var inte frälsta. Hade de haft Jesus hade de förstått vad jag pratat om.

Detta gjorde mig till en början lite förvirrad, men sedan sporrade det mig ännu mer att jag måste vara mycket tydlig med att tala om Jesus och behovet av att ta emot honom som Herren. Annars kommer människor inte att bli frälsta. Om vi inte talar om Jesus med människor, utan helt annat och oväsentliga saker blir de lurade och kommer inte att bli frälsta. Om vi predikar och talar om allt möjligt, ja, det kan vara djuplodade budskap från Bibeln, men om vi inte talar om Jesus, då är allt meningslöst. Hur ska människor få tag på Jesus och bli frälsta om vi inte talar om honom? Det är ju Jesus som allting handlar om! Då de inte lyssnade på mig av vad jag hade att säga om Jesus, eller att de till och med spred villoläror avslöjades det tydligt att de inte känner Gud. Detta som jag skriver är bibliskt eftersom Bibeln säger:

Vi är av Gud. Den som känner Gud lyssnar på oss. Den som inte är av Gud lyssnar inte på oss. Därigenom känner vi sanningens Ande och villfarelsens ande. - 1 Joh 4:6

Eftersom jag själv var frälst avslöjades det på det här sättet direkt att de inte var frälsta på grund av att de inte ville lyssna på mig. På detta sätt avslöjas också villoläror snabbt. Säger de att de har Jesus men inte vill lyssna på den som verkligen har Jesus, då har de inte Jesus.

Många gånger har jag stött på villoläror som påstår att de har Jesus och så har de i samma stund försökt få över mig på deras villfarelse genom att tuta i mig läror som får blicken bort från Jesus. Om de verkligen hade varit frälsta och känt Jesus hade de inte försökt göra någonting sådant.

Själv vunnen

Anledningen till att jag är så tydlig med min förkunnelse om Jesus Kristus för människor beror på att jag själv har blivit frälst. Är man inte själv frälst har man ingen nöd för andra människor och känner inget behov att vinna dem för Jesus. 

För att kunna vinna andra människor för Jesus måste man själv vara vunnen. Ska man kunna leda andra människor fram till frälsningen i Jesus Kristus måste man själv vara frälst. Man behöver också ha klart för sig hur man blir frälst och att man är medveten om att man själv är frälst. 

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? Jo: "alla som tror på Guds sons namn!"

Detta har jag skrivit till er som tror på Guds Sons namn, för att ni ska veta att ni har evigt liv, och för att ni ska tro på Guds Sons namn. - 1 Joh 5:13

Bibeln säger att tror man på Jesus då vet man att man har evigt liv. Och kan man själv veta att man har evigt liv kan man också avgöra om andra människor har evigt liv. Tror de på Jesus? Om de inte gör det har de inte evigt liv. Vi ska inte kompromissa angående detta. Vet vi inte om andra människor är frälsta eller ej kan vi inte heller vinna dem för Jesus. Vi måste alltså både veta hur man blir frälst och avgöra om andra människor är frälsta för att kunna vinna dem för Jesus Kristus.

Vi måste veta vem som har frälst oss och vem Frälsaren är. När jag vittnar om min frälsning i Jesus Kristus brukar jag säga att det inte var någon kyrka som frälste mig, inte heller en pastor eller någon lära. Utan det var den levande personen Jesus Kristus som kom in i mitt hjärta då jag tog emot honom.

Det är endast Jesus och ingen annan än han som kan frälsa. Han är ensam frälsaren. Han har ingen jämte sig utan han är den ende frälsaren. Bibeln säger att det finns ingen annan under himlen som kan frälsa oss. Det är bara Jesus och endast han som kan frälsa. 

Det finns ingen frälsning hos någon annan. För det finns inget annat namn under himlen, som är givet bland människor, genom vilket vi kan bli frälsta. - Apg 4:12

Kunde inte så mycket

Då jag blev frälst kunde jag inte speciellt mycket i Bibeln. Faktum är att jag kunde ingenting. Innan jag blev frälst gick jag på två möten i pingstkyrkan i Ljungby. Jag fattade ingenting i dessa möten, men jag förstod att det var någonting med Jesus som jag behövde. Då var det någon som frågade mig om jag ville bli frälst. Jag svarade ja., trots att jag inte förstod någonting eller hade en särskild stor kunskap. Men då jag tog emot Jesus blev jag verkligen frälst! Ett frälsningens under skedde direkt i mitt inre då jag tog emot Jesus Kristus som min Frälsare och Herre!

Du behöver alltså inte ha en särskild stor kunskap i Bibeln eller fatta något för att bli frälst. Det enda som du behöver är att ta emot Jesus Kristus som Herren i ditt liv. Det är först då som den levande personen Jesus Kristus kommer in i ditt liv som du blir frälst. Då han kommer in i ditt hjärta gör han ett skapande under i dig. Det är han som gör miraklet, inte du.

Därför hjälper det inte om du har all så stor kunskap men inte har tagit emot Jesus. Inte heller spelar det någon roll om du inte har någon kunskap då du tar emot Jesus. Det är han som gör undret i ditt liv på grund av sin stora nåd.

Om någon kommer till dig och säger att du måste ha kunskap för att bli frälst så är det lögn. Om behöver speciell kunskap innebär detta att det är kunskapen som frälser och inte Jesus Kristus. Man gör då kunskapen till Frälsare. Nej, det är Jesus och endast han som är Frälsaren! Allt som du behöver är Jesus Kristus för att bli frälst. Låt ingenting ta bort din blick från Jesus Kristus.

Kunskapen kommer att växa till

Men när du väl är frälst kommer kunskapen naturligtvis att föröka sig och växa till om Jesus som det står i Bibeln.

Så att ni kan vandra värdigt Herren och i allt behaga honom, och bära frukt i alla slags goda gärningar och växa till i kunskapen om Gud. - Kol 1:10

Kunskapen kommer att växa till därför att du är frälst, inte för att du ska bli frälst. Detta är en viktig sanning som vi kommer att lyfta fram på olika sätt i den här boken. Jag kommer aldrig att glömma den dagen då jag blev frälst. När jag var jag 20 år gammal. I min uppskattade bok Den längsta natten berättar jag om min frälsning, men jag ska även i nästa kapitel kort berätta hur det gick till. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 2 January 2019 03:40 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


4 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Mycket bra och tydlig undervisning där jag fastnar för ordet;"Den som Känner Gud, Gud,lysssnar på oss."

Ordet att "Känna Gud," står också i Joh.17:3."Och detta är evigt liv,att de Känna Dig,den ende sanne Guden och den du har sänt,Jesus Kristus."
"Hade ni Känt Mig,så hade ni också Känt Min Fader." Joh.14:7.
Ordet "känna," (grek. gino´sko.) betecknar ofta ett intimt och ett förtroligt förhållande mellan två personer,i särskild grad gäller detta Gudsförhållandet.
¤¤¤
Jag kan ha all information om vår konung Karl Gustav,och läst allt om honom.
En dag kommer han på stadsbesök där jag bor,och jag står där i förväntan att han skall se mig,hälsa på mig och känna igen mig.
Men icke, han bara går förbi mig utan att inte ens ge mig en blick,detta Trots all kunskap jag läst och studerat om honom och all förväntan jag haft att få möta honom..
Besviken och grubblande går jag hem,funderande varför han helt nonchalerade mig!
¤¤¤
Detsamma gäller vår Relation till Herren Jesus,där Ordet "Känna Honom", handlar om ett MÖTE Honom,som Förvandlar och Förändrar mig till en NY Människa.
Detta är inte det vi kallar Religion,i meningen av enbart ett intellekt förhållande till Gud!
¤¤¤
Jag är Ej densamme efter ett sådant Möte,som är ett ANDLIGT möte och sätter Spår in i min Ande och i mitt VILJELIV så att jag Vill följa Honom och bli Hans Lärjunge.
Det är en Kärleks Relation som uppstår mellan Herren Jesus och Dig!
Sker Ej en sådan förändring,Känner jag Inte Herren,även om jag pratar om Honom!

Svara -   - 2/1-19 08:47 -


HansOlof

Bra undervisning Chrisrer!

Svara -   - 2/1-19 11:36 -


David Ström

Somliga får mer av Jesus än andra. Somliga får så de slår i backen, medan andra upplever att de får söka frälsningen hela livet. Men även det lilla fröet kan växa till sig och ge skydd och skugga.

Svara -   - 2/1-19 20:54 -


Thomas

Utmärkt Christer!

Jesus sade till honom: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Jn 14:6)

Svara -   - 3/1-19 01:14 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?សារមន្ទីរ McJesus ឆ្កាងនៅអ៊ីស្រាអែល

ឆ្កាង McJesus

រូបថត: SVT ។ 

ការតវ៉ានៅក្នុងការប្រឆាំងនឹង Jani Leinonen អ៊ីស្រាអែល»ស្នាដៃសិល្បៈ "McJesus តំណាងមួយបានឆ្កាង Ronald McDonald ។

3

Läs allt!


នេះមិនចង់បាន - ជាផ្នែកមួយ 17

សូមជំរាបសួរ Christer Åberg

ឥឡូវនេះខ្ញុំបន្តការញ័ររបស់ខ្ញុំនិងបានកោតសរសើរចំពោះស៊េរីពីកុមារភាពរបស់ខ្ញុំ។ រឿងនេះនឹងកើនឡើងនៅក្នុងអាំងតង់ស៊ីតេនិងក្លាយជាសូម្បីតែច្រើនជាងនេះ។ មនុស្សមួយចំនួនដែលគួរឱ្យរំភើបយ៉ាងខ្លាំងផ្នែកឥឡូវនេះស្ថិតនៅនិងចាប់ច្បាមពេលខាងមុខ។

0

Läs allt!


ព្រះយេស៊ូវភាពស្ងៀមស្ងាត់មួយ - បុរសម្នាក

ទាហានរ៉ូម៉ាំង

ហាន់ Jansson, Uppsala ស្ដេចហេរ៉ូឌអាន់ទីប៉ាសជាថ្មីម្តងទៀតក្នុងការទទួលយើងរឿងព្រះគម្ពីរ។ លើកនេះគាត់បានឈរមុនពេលដែលព្រះយេស៊ូ។ បន្ទាប់មកវាបានចាប់តាំងពីការកាត់ក្បាលបីឆ្នាំយ៉ូហានបាទីស្ដ។

2

Läs allt!


បញ្ជីអាក្រក់ - បុរសម្នាក់ដែលបានសម្លាប់ស

ទាហាន

ដោយ ហាន់ Jansson , Uppsala មានអ្វីមួយ "ឆ្លាត" និងអាក្រក់ពីសកម្មភាពរបស់ស្ដេចហេរ៉ូឌនៅក្នុងបរិបទដែលយើងកំពុងរៀបរាប់អំពីគឺ។ ដែលនាំខ្ញុំឱ្យអ្វីដែលត្រូវបានចែងទុកក្នុងគម្ពីរលោកុប្បត្តិនេះ។

4

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


ពាក្យទំនាយរបស់លោកគឺជាការពិត Kristin ជាមួយពេល&

- ទំនាយអំពីដងទីបញ្ចប់មួយ!

ទំនាយបុរាណពីការពិភាក្សា 1800 ពីលោកយេស៊ូដល់បង្ហាញឡើងនៅលើភ្នំក្នុងប្រទេសស៊ុយអែតក្នុងថ្ងៃចុងក្រោយនេះហើយបន្ទាប់មកនៅលើភ្នំសម្រាប់ការទាំងអស់ដើម្បីមើល!

5

Läs allt!


«ព្រះប្រទានពរដល់ការរំលូតកូននិងសហរដ្ឋអ&#

កម្មវិធីអានអ៊ីមែលដោយ Nils 

ការរំលូតកូន - មុំ

ស្ត្រីម្នាក់នេះមានក្រុមហ៊ុន Netflix Inc អាកាសកម្មវិធីមួយដែលជាកន្លែងដែលនាងបានបង់កិត្តិយសដល់ការរំលូតកូននិងបញ្ចប់ដោយពាក្យថា: «ព្រះប្រទានពរដល់រំលូតកូននិងសហរដ្ឋអាមេរិក ", និងច្រៀងនិងរាំទៅវា។

38

Läs allt!


នៅក្នុងនរកទាំងឈឺចុកមនុស្សមានបាប

ប្រសិនបើអ្នកចូលទៅកាន់នរក, អ្នកត្រូវឈឺចុកចាប់។ នោះហើយជាអ្វីដែលឋាននរកគឺសម្រាប់។ គ្រាន់តែជាបុរសអ្នកមានក្នុងលូកា 16 អ្នកនឹងត្រូវបានដាក់ទោសក្នុងអណ្តាតភ្លើង។ មនុស្សមានបាបទាំងអស់ទៅកាន់ឋាននរកហើយពួកគេបានទៅទីនោះដើម្បីត្រូវឈឺចុកចាប់។

102

Läs allt!


ទារកទើបកើតមានរួចទៅហើយជាមួយ "អតីត"

ទារកទើបកើតមានរួចទៅហើយអតីត

រូបថត: រូបថតអេក្រង់ពីហ្វេសប៊ុក។ 

ឥឡូវនេះអ្នកស្រុកនៃទីក្រុងញូវយ៉កអាចផ្លាស់ប្តូរយែនឌ័ររបស់ខ្លួនដោយគ្មានលិខិតពេទ្យ។ លើសពីនេះទៀតពួកគេបានសូម្បីតែអាចផ្លាស់ប្តូរយែនឌ័រដែលទើបនឹងកើតរបស់ពួកគេ។

5

Läs allt!


ប្រសិនបើអ្នកត្រូវបានកើតនៅក្នុងរាងកាយ

លោក Louis ខ្សាច់

រូបថត: SVT ។ 

លោក Louise Nelum Sanda ម៉ាលី "Louis" ការបូមខ្សាច់, 26, គឺជាតារា Handball ស៊ុយអែតដែលឥឡូវនេះឈប់លេងបាល់ដោយប្រើដៃនឹងត្រូវបានស៊ើបអង្កេតសម្រាប់ dysphoria យេនឌ័រ។ 

2

Läs allt!


លោក Christian Bale: សូមអរគុណសាតាំងបានបំផុសគំនិត

កម្មវិធីអានអ៊ីមែល: Pelle បាន Lindberg ត្រូវ 

លោក Christian Bale: សូមអរគុណសាតាំងបានបំផុសគំនិត

រូបភាព: ពី TV4 ។ 

តារាសម្តែងល្អបំផុតតំលៃតារាសម្តែងដែលជាគ្រិស្ដសាសនិកបានទៅកីឡាករ Bale ក្នុងអនុខ្សែភាពយន្តនេះដែលបានថ្លែងអំណរគុណដល់ការបំផុសគំនិតរបស់លោក: សាតាំង។

43

Läs allt!


ដំណឹងអំពីស៊ុយអ៊ែអាមេរិក: Microchips ដាក់សម្រាប់<

កម្មវិធីអានអ៊ីមែលដោយ Nils 

តូច

នៅរដ្ឋធានី Stockholm ប្រទេសស៊ុយអែត, ជ្រើស 1000 ដើម្បីជ្រើសរើសហាងលក់ជាមួយ Microsystems តូចមួយ។ បន្ទះសៀគ្វីបានដាក់នៅក្រោមស្បែករបស់ពួកគេ។

55

Läs allt!


វាមានដែលត្រូវធ្វើជាមួយសាសនាអ៊ីស្លាម

វាមានដែលត្រូវធ្វើជាមួយសាសនាអ៊ីស្លាម

កម្មវិធីអានអ៊ីមែលដោយ លោក Stefan Eliasson នៅក្នុងវិធីនេះ justifies សកម្មភាពរបស់វា។ Louisa និង Maren មិនមានតែមួយគត់, ពេលថ្មីនេះបានរកឃើញកន្លែងកប់ខ្មោចដែលមាន 34 គ្រិស្ដសាសនិកដែលបានកាត់ក្បាលនៅប្រទេសលីប៊ី។

0

Läs allt!


ការត្រួតពិនិត្យការមេប្រឆាំងព្រះគ្រិស

ការត្រួតពិនិត្យការមេប្រឆាំងព្រះគ្រិស្ដ

ដោយ Holger Nilsson ឥឡូវនេះគឺមានការពិតមួយនៅក្នុងប្រទេសចិនអាចប្រហែលជាភាគច្រើនមិនបាននាំមកនូវ - វាគឺជាប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងមួយដែលប្រហែលជាគ្មាននរណាម្នាក់បានអាចស្រមៃ។

37

Läs allt!


មូស្លីមបានសម្អាតឡើងបន្ទាប់ពីយប់ឆ្នាំ

ជនមូស្លីមសមាត

រូបភាព: svt.se. 

ជនមូស្លីមសម្អាតតាមដងផ្លូវនៃទីក្រុង Gothenburg បន្ទាប់ពីយប់ឆ្នាំថ្មីមានអ្វីដែលត្រូវធ្វើជាមួយសាសនាអ៊ីស្លាម។ ការសន្និដ្ឋានដែលខ្ញុំមានដើម្បីទទួលយកដោយសារតែវាត្រូវបានស្ដាប់ជានិច្ច "នេះមិនមែនជាសាសនាអ៊ីស្លាម" អំពើភេរវកម្មមូស្លីមបន្ទាប់ពីការបង្ហូរឈាម - ទោះបីជាលោក Muhammad ទាំងការបញ្ជានិងអនុវត្តអំពើភេរវកម្មនៅក្នុងព្រះនាមនៃព្រះអាឡស់បាន។

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

ការសង្គ្រោះរបស់យើង - Christer Åberg

Lifebuoy

ពេលដែលគាត់បាននាំខ្ញុំខ្ញុំឈរនិយាយជាមួយមេដឹកនាំមួយក្នុងសាសនាចក្រ Pentecostal នៅច្រកចូលដែលមានឈ្មោះថាលោក Donald នេះ។ បន្ទាប់មកគាត់បានសួរថា: «តើអ្នកចង់ទទួលការសង្គ្រោះបាន? » ទោះបីជាខ្ញុំមិនបានដឹងថាអ្វីដែលនេះគឺសម្រាប់អ្វីមួយដែលខ្ញុំបាននិយាយថា ...

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


ពួកគេចង់ធ្វើអាណានិគមន៍ភពព្រះអង្គារប៉

Musk និងភពព្រះអង្គារ

រូបភាព: di.se. 

ស្ថាបនិកក្រុមហ៊ុនរថយន្តអគ្គិសនី Tesla និងជានាយកប្រតិបត្តិលោក Elon Musk កំពុងមានផែនការបញ្ជូនមនុស្សទៅភពអង្គារនិងផ្សេងទៀតក្តីសុបិន្តនៃអាណានិគមនិយមភពផែនដី។ 

29

Läs allt!


ស្រឡាញ់ភេទដូចគ្នានិងភេទដូចគ្នាទំនាក់

តើព្រះគម្ពីរបាននិយាយអ្វីអំពីការស្រឡាញ់ភេទដូចគ្នា? អត្ថបទព្រះគម្ពីរនិងអាគុយម៉ង់សមហេតុផលត្រូវបានបំភ្លឺនៅក្នុងវិធីជាមូលដ្ឋានយ៉ាងខ្លាំងមួយនៅក្នុងការបង្រៀនល្អណាស់ដោយលោក Stefan Gustavsson ។ 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, onsdag 16 januari 2019 kl. 00:07

Jesus söker: Hjalmar, Helmer!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16វាកើនឡើងគឺមិនត្រូវបានមិនបានហើយនឹងមិន

1495636808-សាច់ចៀម-brollop.jpg

ដើម្បីសម្របខ្លួនទៅនឹងដៃគូបាននិយាយថាដើម្បីឱ្យមានការរួមភេទជាមួយគ្នា, វាជារឿងដូចគ្នាដែលអ្នកត្រូវបានរៀបការជាមួយគ្នាទៅវិញទៅមក។ ប៉ុន្តែនេះគឺជាការមិនស្របជាមួយនឹងព្រះគម្ពីរ។

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


សត្វព្រះគម្ពីរ

សត្វព្រះគម្ពីរ

តើអ្នកដឹងទេថាព្រះគម្ពីរនិយាយច្រើនអំពីសត្វនោះ? នៅទីនេះខ្ញុំមានបញ្ជីយ៉ាងវែងនៃជាច្រើននៃសត្វនេះនៅក្នុងព្រះគម្ពីរនិងសត្វល្អិតខ្លះជាមួយសេចក្តីយោងព្រះគម្ពីរ! សូមរីករាយជាមួយ!

2

Läs allt!


ផ្ទៃខាងក្រោយដំណើរស្វែងរកខាងវិញ្ញាណរប

ការ viewfinder

នៃ Sigvard ដាវ នៅក្នុងការសរសេរនេះទំនាយសង្ឃឹមថាខ្ញុំ, ខ្ញុំបានដាក់ឧទាហរណ៍របស់លោកយេស៊ូអំពី«កូនប្រុសដែលបានបាត់បង់ / återvunne» (លូកា 15) ជាផ្ទៃខាងក្រោយឆ្លុះ, afterimage នៃព្រឹត្តិការណ៍សតវត្សរូបនេះមុន។ 

0

Läs allt!


ជាការខុសច្បាប់ដើម្បីបង្ហាញថាស្ត្រីដែ

វាគឺជាការខុសច្បាប់ដើម្បីបង្ហាញពីសេចក្តីពិតទៅភ្ញៀវទេសចរជាស្ត្រីពីរនាក់នៅក្នុងប្រទេសម៉ារ៉ុកត្រូវបានគេកាត់ក្បាលដោយម៉ូស្លីម។

12

Läs allt!


ខាងក្រោមនេះគឺត្រូវស្ត្រីទង់ដែងមួយដែល

ខាងក្រោមនេះគឺត្រូវស្ត្រីទង់ដែងមួយដែលកាត់ក្បាលដោយជនមូស្លីម

ស្ត្រីវ័យក្មេងពីរនាក់មកពីទង់ដែងត្រូវបានគេកាត់ក្បាលដោយ Scandinavia នៅពេលពួកគេបោះជំរំមូស្លីមនៅក្នុងប្រទេសម៉ារ៉ុក។ វាបានហៅការសម្លាប់មនុស្សរបស់ស្ត្រី, អំពើភេរវកម្មដែលជាការពិតណាស់វាគឺជាការ, ប៉ុន្តែពាក្យនេះត្រឹមត្រូវជាងគឺថាវាគឺជាការលើកទឹកចិត្តខាងសាសនាអ៊ីស្លាមឃាតកម្មបំផុសគំនិតដោយគម្ពីរកូរ៉ាន។

11

Läs allt!


ដប់ឆ្នាំមុនប្រពន្ធខ្ញុំម៉ារីនិងកូនប្

ដប់ឆ្នាំកន្លងមកហើយនៅថ្ងៃទី 21 ខែធ្នូបានសម្លាប់ប្រពន្ធរបស់ខ្ញុំគ្រាន់តែមុនពេល 12 ម៉ោងនៅពេលយប់និងកូនប្រុសរបស់យើងលោក Joel បានស្លាប់nyförlösteតាំងពីពាក់កណ្តាលកាលពីបួននៅព្រឹកថ្ងៃទី 22 ខែធ្នូនេះ។

1

Läs allt!


បុរសម្នាក់នេះដែលបានសម្លាប់សំឡេងរបស់ព&#

ដោយ ហាន់ Jansson , Uppsala វាគឺជាក្បាច់រាំនេះផងដែរព្រះនាងហេរ៉ូឌាទន្ទឹងរង់ចាំ។ នៅក្នុងភ្នែកងងឹតរបស់នាងអាចរកhämndbegäretsសង្កេតការអណ្តាតភ្លើងឆេះ។ នាងជាស្ត្រីម្នាក់ដែលមានមោទនភាពហើយចិត្ដលោភលន់សម្រាប់អំណាចអាចជំរុញឱ្យនាងចូលទៅក្នុងអ្វីមួយ។ 

0

Läs allt!


បុរសម្នាក់នេះដែលបានសម្លាប់សំឡេងរបស់ព

រ៉ូម៉ាំង

ដោយ ហាន់ Jansson , Uppsala  សារនៃក្រដាសនេះគឺអំពីសារៈសំខាន់នៃការមិនមែនត្រឹមតែឮសំឡេងរបស់ព្រះជាម្ចាស់ទេតែថែមទាំងធ្វើអ្វីដែលវាបាននិយាយថា។ វាមិនបានហេរ៉ូឌអាន់ទីប៉ាស, អភិបាលស្រុកប៉ាឡេស្ទីន។ ផ្ទុយទៅវិញលោកបានប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងព្រះជាម្ចាស់និងត្រូវបានជំរុញដោយហេតុនេះសម្លាប់លោកយ៉ូហានបាទីស្ទដែលបានបម្រើការជាសំឡេងរបស់ព្រះនៅក្នុងជីវិតរបស់គាត់។

2

Läs allt!


Ett barn blir oss fött - Hans namn är mäktig Gud

Hans namn är mäktig Gud

"Ty ett barn blir oss fött, en son blir oss given. På hans axlar vilar herradömet, och hans namn är: Under, Rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste." (Jes 9:6.)

6

Läs allt!


En ny världsordning - Del 1

Per-Arne Imsen talar om en världsregering, en världsekonomi och en världsreligion. Inspelat 2012 av Cymbal-TV, men är mer aktuellt än någonsin. Del 1 av 3.

27

Läs allt!


"បើគ្មានលុយ, យើងបានបញ្ចូលរបបផ្តាច់ឌីជីថ

Bitcoin

"បើគ្មានលុយ, យើងបានបញ្ចូលរបបផ្តាច់ឌីជីថល" លោក Bjorn Eriksson អតីតស្នងការប៉ូលីសជាតិបាននិយាយថា។ យោងតាមការសិក្សាថ្មីមួយ, ខែមីនា 24, 2023 ជាសាច់ប្រាក់បានក្លាយទៅជាមិនពាក់ព័ន្ធក្នុងប្រទេសស៊ុយអែត។ 

17

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 463 754 351 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 118 bloggartiklar, 93 142 kommentarer och 61 183 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp