557 online! | Sidvisningar idag: 139 184 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

Du behöver inte ha en särskild stor kunskap i Bibeln eller fatta något för att bli frälst. Det enda som du behöver är att ta emot Jesus Kristus som Herren i ditt liv. 

Det är först då när den levande personen Jesus Kristus kommer in i ditt liv och du blir frälst. Jag tog emot Jesus som Herren när jag var 20 år. Hela mitt liv blev förvandlat. Jesus kom in i mig, frälste mig och förlät all min synd.

Redan tidigt förstod jag att jag måste tala om Jesus och nödvändigheten att ta emot honom som Herren, om man skulle bli frälst. Missar man detta missar man allt. Därför har jag sedan jag blev frälst varit väldigt noga med att tala om detta då jag har samtalat med människor.

De förstod inte vad jag pratade om

Direkt efter att jag hade blivit frälst träffade jag människor som sa sig vara kristna, men när jag började prata med dem om Jesus märkte jag på deras ansiktsuttryck att de förstod inte alls vad jag pratade om. Dessa personer som jag träffade kunde vara med i en kyrka men de hade aldrig tagit emot Jesus och var inte frälsta. Hade de haft Jesus hade de förstått vad jag pratat om.

Detta gjorde mig till en början lite förvirrad, men sedan sporrade det mig ännu mer att jag måste vara mycket tydlig med att tala om Jesus och behovet av att ta emot honom som Herren. Annars kommer människor inte att bli frälsta. Om vi inte talar om Jesus med människor, utan helt annat och oväsentliga saker blir de lurade och kommer inte att bli frälsta. Om vi predikar och talar om allt möjligt, ja, det kan vara djuplodade budskap från Bibeln, men om vi inte talar om Jesus, då är allt meningslöst. Hur ska människor få tag på Jesus och bli frälsta om vi inte talar om honom? Det är ju Jesus som allting handlar om! Då de inte lyssnade på mig av vad jag hade att säga om Jesus, eller att de till och med spred villoläror avslöjades det tydligt att de inte känner Gud. Detta som jag skriver är bibliskt eftersom Bibeln säger:

Vi är av Gud. Den som känner Gud lyssnar på oss. Den som inte är av Gud lyssnar inte på oss. Därigenom känner vi sanningens Ande och villfarelsens ande. - 1 Joh 4:6

Eftersom jag själv var frälst avslöjades det på det här sättet direkt att de inte var frälsta på grund av att de inte ville lyssna på mig. På detta sätt avslöjas också villoläror snabbt. Säger de att de har Jesus men inte vill lyssna på den som verkligen har Jesus, då har de inte Jesus.

Många gånger har jag stött på villoläror som påstår att de har Jesus och så har de i samma stund försökt få över mig på deras villfarelse genom att tuta i mig läror som får blicken bort från Jesus. Om de verkligen hade varit frälsta och känt Jesus hade de inte försökt göra någonting sådant.

Själv vunnen

Anledningen till att jag är så tydlig med min förkunnelse om Jesus Kristus för människor beror på att jag själv har blivit frälst. Är man inte själv frälst har man ingen nöd för andra människor och känner inget behov att vinna dem för Jesus. 

För att kunna vinna andra människor för Jesus måste man själv vara vunnen. Ska man kunna leda andra människor fram till frälsningen i Jesus Kristus måste man själv vara frälst. Man behöver också ha klart för sig hur man blir frälst och att man är medveten om att man själv är frälst. 

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? Jo: "alla som tror på Guds sons namn!"

Detta har jag skrivit till er som tror på Guds Sons namn, för att ni ska veta att ni har evigt liv, och för att ni ska tro på Guds Sons namn. - 1 Joh 5:13

Bibeln säger att tror man på Jesus då vet man att man har evigt liv. Och kan man själv veta att man har evigt liv kan man också avgöra om andra människor har evigt liv. Tror de på Jesus? Om de inte gör det har de inte evigt liv. Vi ska inte kompromissa angående detta. Vet vi inte om andra människor är frälsta eller ej kan vi inte heller vinna dem för Jesus. Vi måste alltså både veta hur man blir frälst och avgöra om andra människor är frälsta för att kunna vinna dem för Jesus Kristus.

Vi måste veta vem som har frälst oss och vem Frälsaren är. När jag vittnar om min frälsning i Jesus Kristus brukar jag säga att det inte var någon kyrka som frälste mig, inte heller en pastor eller någon lära. Utan det var den levande personen Jesus Kristus som kom in i mitt hjärta då jag tog emot honom.

Det är endast Jesus och ingen annan än han som kan frälsa. Han är ensam frälsaren. Han har ingen jämte sig utan han är den ende frälsaren. Bibeln säger att det finns ingen annan under himlen som kan frälsa oss. Det är bara Jesus och endast han som kan frälsa. 

Det finns ingen frälsning hos någon annan. För det finns inget annat namn under himlen, som är givet bland människor, genom vilket vi kan bli frälsta. - Apg 4:12

Kunde inte så mycket

Då jag blev frälst kunde jag inte speciellt mycket i Bibeln. Faktum är att jag kunde ingenting. Innan jag blev frälst gick jag på två möten i pingstkyrkan i Ljungby. Jag fattade ingenting i dessa möten, men jag förstod att det var någonting med Jesus som jag behövde. Då var det någon som frågade mig om jag ville bli frälst. Jag svarade ja., trots att jag inte förstod någonting eller hade en särskild stor kunskap. Men då jag tog emot Jesus blev jag verkligen frälst! Ett frälsningens under skedde direkt i mitt inre då jag tog emot Jesus Kristus som min Frälsare och Herre!

ನೀವು ಅಥವಾ ಏನೋ ತೆಗೆದುಕೊಳ್ಳುವ ಬೈಬಲ್ ವಿಶೇಷ ಹೆಚ್ಚಿನ ಜ್ಞಾನ ಉಳಿಸಬೇಕಾಗುತ್ತದೆ ಅಗತ್ಯವಿಲ್ಲ. ನೀವು ಮಾತ್ರ ವಿಷಯ ನಿಮ್ಮ ಜೀವನದಲ್ಲಿ ಲಾರ್ಡ್ ಜೀಸಸ್ ಕ್ರೈಸ್ಟ್ ಸ್ವೀಕರಿಸುವುದು. ಇದು ಯೇಸು ಕ್ರಿಸ್ತನ ದೇಶ ವ್ಯಕ್ತಿ ನೀವು ಉಳಿಸಲಾಗುತ್ತದೆ ನಿಮ್ಮ ಜೀವನದಲ್ಲಿ ಆಗಮಿಸುವ ಮಾತ್ರ ಆಗ. ಅವರು ನಿಮ್ಮ ಹೃದಯ ಬಂದಾಗ, ಅವರು ನೀವು ಒಂದು ಸೃಷ್ಟಿ ಮಾಡುತ್ತದೆ. ಇದು ಪವಾಡ, ನೀವು ಮಾಡುವ ಅವನು.

ಆದ್ದರಿಂದ, ನೀವು ಎಲ್ಲಾ ಮಹಾನ್ ಜ್ಞಾನ ಆದರೆ ಜೀಸಸ್ ಪಡೆದರು ವೇಳೆ ಸಹಾಯ ಮಾಡುವುದಿಲ್ಲ. ನೀವು ಯೇಸು ಸ್ವೀಕರಿಸುವಾಗ ಜ್ಞಾನವಿಲ್ಲದ ಹೊಂದಿದ್ದರೆ ಅಥವಾ ಮುಖ್ಯವಾಗುತ್ತದೆ. ಇದು ತನ್ನ ಅತಿಶಯವಾದ ಕರು ನಿಮ್ಮ ಜೀವನದಲ್ಲಿ ಪವಾಡ ಮಾಡುವ ಅವನು.

Om någon kommer till dig och säger att du måste ha kunskap för att bli frälst så är det lögn. Om behöver speciell kunskap innebär detta att det är kunskapen som frälser och inte Jesus Kristus. Man gör då kunskapen till Frälsare. Nej, det är Jesus och endast han som är Frälsaren! Allt som du behöver är Jesus Kristus för att bli frälst. Låt ingenting ta bort din blick från Jesus Kristus.

Kunskapen kommer att växa till

Men när du väl är frälst kommer kunskapen naturligtvis att föröka sig och växa till om Jesus som det står i Bibeln.

Så att ni kan vandra värdigt Herren och i allt behaga honom, och bära frukt i alla slags goda gärningar och växa till i kunskapen om Gud. - Kol 1:10

Kunskapen kommer att växa till därför att du är frälst, inte för att du ska bli frälst. Detta är en viktig sanning som vi kommer att lyfta fram på olika sätt i den här boken. Jag kommer aldrig att glömma den dagen då jag blev frälst. När jag var jag 20 år gammal. I min uppskattade bok Den längsta natten berättar jag om min frälsning, men jag ska även i nästa kapitel kort berätta hur det gick till. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 2 January 2019 03:40 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


4 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Mycket bra och tydlig undervisning där jag fastnar för ordet;"Den som Känner Gud, Gud,lysssnar på oss."

Ordet att "Känna Gud," står också i Joh.17:3."Och detta är evigt liv,att de Känna Dig,den ende sanne Guden och den du har sänt,Jesus Kristus."
"Hade ni Känt Mig,så hade ni också Känt Min Fader." Joh.14:7.
Ordet "känna," (grek. gino´sko.) betecknar ofta ett intimt och ett förtroligt förhållande mellan två personer,i särskild grad gäller detta Gudsförhållandet.
¤¤¤
Jag kan ha all information om vår konung Karl Gustav,och läst allt om honom.
En dag kommer han på stadsbesök där jag bor,och jag står där i förväntan att han skall se mig,hälsa på mig och känna igen mig.
Men icke, han bara går förbi mig utan att inte ens ge mig en blick,detta Trots all kunskap jag läst och studerat om honom och all förväntan jag haft att få möta honom..
Besviken och grubblande går jag hem,funderande varför han helt nonchalerade mig!
¤¤¤
Detsamma gäller vår Relation till Herren Jesus,där Ordet "Känna Honom", handlar om ett MÖTE Honom,som Förvandlar och Förändrar mig till en NY Människa.
Detta är inte det vi kallar Religion,i meningen av enbart ett intellekt förhållande till Gud!
¤¤¤
Jag är Ej densamme efter ett sådant Möte,som är ett ANDLIGT möte och sätter Spår in i min Ande och i mitt VILJELIV så att jag Vill följa Honom och bli Hans Lärjunge.
Det är en Kärleks Relation som uppstår mellan Herren Jesus och Dig!
Sker Ej en sådan förändring,Känner jag Inte Herren,även om jag pratar om Honom!

Svara -   - 2/1-19 08:47 -


HansOlof

Bra undervisning Chrisrer!

Svara -   - 2/1-19 11:36 -


David Ström

Somliga får mer av Jesus än andra. Somliga får så de slår i backen, medan andra upplever att de får söka frälsningen hela livet. Men även det lilla fröet kan växa till sig och ge skydd och skugga.

Svara -   - 2/1-19 20:54 -


Thomas

Utmärkt Christer!

Jesus sade till honom: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Jn 14:6)

Svara -   - 3/1-19 01:14 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?ಅನಪೇಕ್ಷಿತ - ಭಾಗ 21

ಅನಗತ್ಯ

ನನ್ನ ಮುಂದುವರೆಯಿತು ಮತ್ತು ಅನಪೇಕ್ಷಿತ ಸಣ್ಣ ಹುಡುಗ ನನಗೆ ಕಥೆ ಚಲಿಸುವ. 

3

Läs allt!


ಚಂದ್ರನ ಹಿಂದೆ ಅದೇ ಚಿತ್ರವನ್ನು ನೆಲವನ್ನು

ಚಂದ್ರ ಮತ್ತು ಭೂಮಿಯ

ಚೀನೀ ಉಪಗ್ರಹದ Longjiang -2 ಅದೇ ಚಿತ್ರದ ಮೇಲೆ ಚಂದ್ರನಲ್ಲಿಗೆ ಮತ್ತು ಭೂಮಿ ಛಾಯಾಚಿತ್ರ.

83

Läs allt!


ಅನಪೇಕ್ಷಿತ - ಭಾಗ 20

ಅನಗತ್ಯ

ಮುಂದುವರಿಕೆ ಅನಗತ್ಯ ಬಾಲ್ಯದಲ್ಲಿ ನನ್ನ ಬಾಲ್ಯದ ನೋವಿನ ಕಥೆಯ.

5

Läs allt!


LGBTQ ಶಾಲೆಯ ವ್ಯಕ್ತಿಯಾದ ಎಂಬುದನ್ನು ಕಲಿಸುತ್ತದೆ

LGBTQ ಶಾಲೆಯ ವ್ಯಕ್ತಿಯಾದ ಎಂಬುದನ್ನು ಕಲಿಸುತ್ತದೆ

ಹೊಸ Dagbladet. 

ಸ್ವೀಡನ್ ಮೊದಲ ಎಲ್ಜಿಬಿಟಿ ಕಾಲೇಜು LGBT ಜನರು ಮತ್ತು ರೂಢಿಗಳನ್ನು ಭೇದಿಸುವಲ್ಲಿ ಸ್ತ್ರೀವಾದಿಗಳು ವಾರ್ಷಿಕ ತರಬೇತಿ ಒದಗಿಸುತ್ತದೆ. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


ಸ್ತ್ರೀಯರು ನ್ಯೂಯಾರ್ಕ್ನ ಗರ್ಭಧಾರಣೆಯ ಉದ್ದಕ

ಇದು ನೋವಾ ದಿನಗಳಲ್ಲಿ ಎಂದು ...

ಮೈಕೆಲ್ Walfridsson ಮೂಲಕ  ಅದೇ ದಿನ, ರಕ್ತ ಚಂದ್ರ, ನ್ಯೂಯಾರ್ಕ್ ಮೇಲೆ ಆಕಾಶದಲ್ಲಿ ಮಿಂಚಿದರು ನೀವು ಈಗ ಮಹಿಳೆಯ ಸಂಪೂರ್ಣ ಗರ್ಭಾವಸ್ಥೆಯಲ್ಲಿ ಅನ್ವಯವಾಗುವ ಗರ್ಭಪಾತ ನಿರ್ವಹಿಸಬಲ್ಲ, ನಗರದ ತೆಗೆದುಕೊಂಡಿತು.

45

Läs allt!


ರ್ಯಾಪ್ಚರ್ ಅಥವಾ ಕ್ಲೇಶವನ್ನು?

ರ್ಯಾಪ್ಚರ್ ಅಥವಾ ಕ್ಲೇಶವನ್ನು?

ಮೂಲಕ ಹೊಲ್ಗರ್ ನಿಲ್ಸನ್ ನಾನು ತಪ್ಪು ಮತ್ತು ಕಷ್ಟ ಕ್ಲೇಶವನ್ನು ಮುರಿದು ಬಯಸುವಿರಾ, ನಾನು ತಕ್ಷಣ ಈ ಪ್ರವಾದಿಯ ನೆರವೇರಿಸುವಿಕೆಯ ಎಂದು ಘೋಷಿಸಿದ ಮತ್ತು ನಾವು ಆಂಟಿಕ್ರೈಸ್ಟ್ ದೂರ ಮಾಡಿ ಮಾಡಬೇಕು, ಮತ್ತು ನಾವು ಅಗಾಧ ನೋವುಗಳು ಒಳಗಾಗಬೇಕಾಗುತ್ತದೆ. ಆದರೆ ನಾನು ಮನುಷ್ಯ ಮತ್ತು ಬೇರೆ ಎಲ್ಲರೂ ಯೋಚಿಸುತ್ತಾನೆ ವೇಳೆ - ಜೀಸಸ್ ಯಾವುದೇ ಸಮಯದಲ್ಲಿ ಬರುವ ಮತ್ತು ಅದನ್ನು - ನಾವು ಅದನ್ನು ಮಾಡಬಹುದು ಎಂದು ತಮ್ಮ ಸಂದೇಶವನ್ನು ಸರಿಪಡಿಸಲು ಯಾವುದೇ ಅವಕಾಶವನ್ನು ಬೋಧಿಸುವರು ಮಾಡಿಕೊಳ್ಳದ.

18

Läs allt!


ಅನಗತ್ಯ - ಭಾಗ 19

ಅನಗತ್ಯ - ಭಾಗ 19

ಈ ಭಾಗದಲ್ಲಿ ನಾನು ಕಳೆದ ಭಾಗವು ಜಗಳವಾಡಲು ಮೈಕೆಲ್ ಏನಾಯಿತು ಬಹಳ ಸಂಕಷ್ಟದ ಈವೆಂಟ್, ಹೇಳುತ್ತವೆ.

4

Läs allt!


"ಕ್ರಿಶ್ಚಿಯನ್" ರಾಪರ್ ಶುಶ್ರೂಷಾಗೃಹದ ಅಂಗವಿಕಲ

ನಾನು ಸಹಜವಾಗಿ ಭಾವಿಸುತ್ತೇನೆ, ಒಂದು ಪದವನ್ನು ಅವರು ಅಂಗವಿಕಲ ಮಹಿಳೆ, ಕ್ರಿಶ್ಚಿಯನ್ ಅತ್ಯಾಚಾರ ತಪ್ಪಿತಸ್ಥ ಒಂದು ರಾಪಿಂಗ್ ನರ್ಸ್ ವೇಳೆ.

6

Läs allt!


ನಂಬಿಕೆಯುಳ್ಳವನ ರ್ಯಾಪ್ಚರ್ - ಭಾಗ 4

ಕ್ರಿಸ್ಟರ್ Aberg ನಂಬಿಕೆಯುಳ್ಳವನ ರ್ಯಾಪ್ಚರ್ ಬಗ್ಗೆ ಹೊಲ್ಗರ್ ನಿಲ್ಸನ್ ತವರು ಸಂದರ್ಶನ. ಭಾಗ 4 ಹೊರಗೆ 10.

0

Läs allt!


ರಷ್ಯಾದ warplanes ಅನುಮತಿಯಿಲ್ಲದೆ ಸ್ವೀಡಿಷ್ ಪ್ರದೇ

ರಷ್ಯಾದ warplanes ಅನುಮತಿಯಿಲ್ಲದೆ ಸ್ವೀಡಿಷ್ ಪ್ರದೇಶದಲ್ಲಿ ಹಾರಿ

ಚಿತ್ರ: ಬಿಸ್ಟ್ರೋ. 

ಮೂರು ರಷ್ಯಾದ ಸೇನಾ ವಿಮಾನಗಳು ಶನಿವಾರ ಸ್ವೀಡಿಷ್ ಪ್ರದೇಶದ ಮೇಲೆ ಅಲ್ಪಾವಧಿಯಲ್ಲಿ ಅನುಮತಿಯಿಲ್ಲದೆ ಹಾರಿಸಿದರು. ಎ ದ SIGINT ವಿಮಾನಗಳು, ಮತ್ತು ಎರಡು warplanes Karlshamn ಮೇಲೆ ಹಾರಿ.

12

Läs allt!


ಇಸ್ಲಾಂ ಧರ್ಮ ಸುಳ್ಳು ದೇವರು ನನ್ನ

ಇಸ್ಲಾಂ ಧರ್ಮ ಸುಳ್ಳು ದೇವರು ನನ್ನ

ಮೂಲಕ ರೀಡರ್ ಮೇಲ್ ಸ್ಟೀಫನ್ ಎಲಿಯಾಸನ್

ಕ್ರೈಸ್ತರು ಮತ್ತು ಮುಸ್ಲಿಮರು ಒಂದೇ ದೇವರ ಪೂಜೆ? ಇಸ್ಲಾಂ ಧರ್ಮ ಕುರಾನ್ ಅಂದರೆ ಯೆಹೂದ್ಯ ಧರ್ಮ ಶಾಸ್ತ್ರ ಮತ್ತು ಬೈಬಲ್, ಹಿಂದಿನ ಗ್ರಂಥಗಳಲ್ಲಿ ಬದಲಿಸಿದ ದೇವರ ಬಹಿರಂಗಪಡಿಸುವುದು, ಕೊನೆಯ ಬೋಧಿಸುತ್ತಾರೆ. ಈ ಕ್ರಿಶ್ಚಿಯನ್ ಧರ್ಮ ಮತ್ತು ಇಸ್ಲಾಂ ಧರ್ಮ ಹೋಲಿಕೆಗಳ ಸಮಗ್ರ ಎಂದು ಅರ್ಥ. ನೀವು ವಿಷಯ ಅಧ್ಯಯನ ವೇಳೆ ಶೀಘ್ರದಲ್ಲೇ ಹಕ್ಕು ಹೆಚ್ಚು ಸುಳ್ಳು ಸಾಧ್ಯವಿಲ್ಲ ಎಂದು ಕಂಡುಹಿಡಿದನು.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


ಅನಗತ್ಯ - ಭಾಗ 18

ಕ್ರಿಸ್ಟರ್ Aberg ಅನಗತ್ಯ

ನನ್ನ ಬಾಲ್ಯದ ಬಗ್ಗೆ ನನ್ನ ಸರಣಿ 18 ಭಾಗ. ನಾನು ಏಳನೆ ದರ್ಜೆಯಲ್ಲಿ ಆರಂಭಿಸಿದಾಗ ನಾವು ಶಾಲೆಗೆ ಬಂದಿವೆ. ಈ ಭಾಗವು, ನೀವು ಆಶ್ಚರ್ಯವನ್ನುಂಟು ಮಾಡುತ್ತದೆ ಇದು ನಡೆಯದಿದ್ದಾಗ ನನಗೆ ತೋರುತ್ತಿದ್ದರು.

3

Läs allt!


ನೀವು ಕ್ರಿಶ್ಚಿಯನ್ ಎಂದು ನಿರ್ಧರಿಸಲು ವಲಸೆ ಬŇ

test2

ಇದು ವಾಸ್ತವವಾಗಿ ಮಾತ್ರ ಯಾರಾದರೂ ಕ್ರಿಶ್ಚಿಯನ್ ಅಥವಾ ವೇಳೆ ನಿರ್ಧರಿಸಲು ಸಮಸ್ಯೆಯನ್ನು ಅಗತ್ಯವಿದ್ದಾಗ ವಲಸೆ ಮಂಡಳಿಯ 12 ಪ್ರಶ್ನೆಗಳನ್ನು ಅತ್ಯಂತ ಉತ್ತರಿಸಲು ಸಂಪೂರ್ಣವಾಗಿ ಅಸಾಧ್ಯ ಮತ್ತು ಸಂಪೂರ್ಣವಾಗಿ ಪರಿಣಾಮಕಾರಿಯಾಗಲಾರದು.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

ಹೊಸ ಯುಗದ ಆಂಟಿಕ್ರೈಸ್ಟ್ ವೇ ಟು

ಹೊಸ ಯುಗದ ಆಂಟಿಕ್ರೈಸ್ಟ್ ವೇ ಟು

ಮೂಲಕ ಹೊಲ್ಗರ್ ನಿಲ್ಸನ್  1980 ರಲ್ಲಿ, ನಾವು ಹೆಚ್ಚು ಮತ್ತು ಪದ "ನ್ಯೂ ಏಜ್" ಇನ್ನಷ್ಟು ಬರುತ್ತವೆ. ಇನ್ನೂ ಆದ್ದರಿಂದ ಆದಾಗ್ಯೂ, ಏನು ಹೊಸ ಯುಗದ ವಿಶ್ವಾದ್ಯಂತ ಲಕ್ಷಾಂತರ ಮುಟ್ಟದೇ ಮಾಡಲಾಗಿದೆ ಪರಿಣಾಮ ಮತ್ತು ಈ ಪ್ರವೃತ್ತಿ ಈಗ ಮುಂದೆ ಗುಡಿಸುವುದು ಒಳಗೊಂಡಿರುವ ಎಂದು ವಾಸ್ತವವಾಗಿ ಹೊರತಾಗಿಯೂ, ವಿಷಯ ಮೂಲಕ ಅನೇಕ ಗೊಂದಲ. ಉದಾಹರಣೆಗೆ, ವರ್ಷಾಂತ್ಯದ 1986-87, ಹೊಸ ವರ್ಷದ ಮುನ್ನಾದಿನ, ಇದು ಧ್ಯಾನ, ಟ್ರಾನ್ಸ್ ಮತ್ತು ಧಾರ್ಮಿಕ ಕ್ರಿಯೆಗಳಲ್ಲಿ ಹೋದ ಜನರ ಲಕ್ಷಾಂತರ ಆಗಿತ್ತು. ಈ ಸಂಭವಿಸಿದ ಆದರೆ ವಿಶ್ವದಾದ್ಯಂತ ಹೊಸ ಯುಗದ ಜನರ ಸಂಘಟಿತ ಪ್ರಯತ್ನವಾಗಿದೆ ಎಂದು ಕಾಕತಾಳೀಯವಾಗಿರಲಿಲ್ಲ.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


ಸ್ವರ್ಗಕ್ಕೆ ಲೈಂಗಿಕ ಬದಲಿಸಿದ ಒಂದು ತಿನ್ನುವೆ

ಲೈಂಗಿಕವ್ಯತ್ಯಯದ

ಸ್ವರ್ಗ ಜನರನ್ನು ಯಾರು ಶಸ್ತ್ರಚಿಕಿತ್ಸೆ ಮೂಲಕ ಲೈಂಗಿಕ ಬದಲಾಗಿದೆ ವಿಲ್?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


ಡ್ಯಾಮ್ನೇಶನ್?

ಸ್ನೇಹಿತರು

ಮೂಲಕ ರೀಡರ್ ಮೇಲ್ ಡೇವಿಡ್ Billström ಜೀಸಸ್ ಭಕ್ತರ ಇಲ್ಲದಿರುವ ಜನರು ತಲುಪಲು ನಮ್ಮ ಪ್ರಾಥಮಿಕ ಪಾತ್ರವನ್ನು ಮಾದರಿ. ಜೀಸಸ್ ಭೂಮಿಯ ನಡೆದರು, ಅವರು ಅವನಿಗೆ ಬಂದ ಜನರ ನಡೆಯುತ್ತಿರುವ ಗೊತ್ತಿದೆ. ಅವರು ಅದೇ ಇಂದು.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 18:36

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16ಇಸ್ರೇಲ್ ಒಂದು ಶಿಲುಬೆಗೆ McJesus ಮ್ಯೂಸಿಯಂ

crucify McJesus

ಫೋಟೋ: SVT. 

ಇಸ್ರೇಲ್ ಪ್ರತಿಭಟನೆ ಜಾನಿ Leinonen "ಚಿತ್ತಾರ" McJesus ವಿರುದ್ಧ ಶಿಲುಬೆಗೆ ರೊನಾಲ್ಡ್ ಮ್ಯಾಕ್ಡೊನಾಲ್ಡ್ ಚಿತ್ರಿಸುವ.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


ಅನಪೇಕ್ಷಿತ - ಭಾಗ 17

ಕ್ರಿಸ್ಟರ್ Aberg ಸ್ವಾಗತಿಸಲು

ಈಗ ನಾನು ನನ್ನ ಅಲುಗಾಡಿಸುತ್ತಾ ಮುಂದುವರೆಸಲು ಮತ್ತು ನನ್ನ ಬಾಲ್ಯದ ಸರಣಿ ಮೆಚ್ಚುಗೆ. ಕಥೆ ತೀವ್ರತೆಯನ್ನು ಹೆಚ್ಚಿಸುತ್ತದೆ ಮತ್ತು ಹೆಚ್ಚು ನಾಟಕೀಯ ಪರಿಣಮಿಸುತ್ತದೆ. ಕೆಲವು ಬಹಳ ರೋಮಾಂಚಕಾರಿ ಮತ್ತು ಹಿಡಿಯುವ ಭಾಗವನ್ನು ಮುಂದೆ ಇರುತ್ತದೆ.

0

Läs allt!


ನಿಶ್ಯಬ್ದ ಯೇಸು - ದೇವರ ಧ್ವನಿ ಕೊಂದ ವ್ಯಕ್ತಿ -

ರೋಮನ್ ಸೇನಾನಿ

ಹ್ಯಾನ್ಸ್ Jansson, ಉಪ್ಸಲಾ ಹೆರೋಡ್ Antipas ಬೈಬಲ್ನ ಕಥೆ ಮತ್ತೆ ನಮಗೆ ಭೇಟಿ. ಈ ಬಾರಿ ಅವರು ಜೀಸಸ್ ಮೊದಲು ನಿಂತಿದೆ. ಇದು ನಂತರ ಜಾನ್ ಬ್ಯಾಪ್ಟಿಸ್ಟ್ ತಂದೆಯ ಶಿರಚ್ಛೇದ ರಿಂದ ಮೂರು ವರ್ಷಗಳ ಎಂದು.

2

Läs allt!


ಇವಿಲ್ ಪಟ್ಟಿ - ದೇವರ ಧ್ವನಿ ಕೊಂದ ವ್ಯಕ್ತಿ - ಭಾಗ

ಸೈನಿಕ

ಮೂಲಕ ಹ್ಯಾನ್ಸ್ Jansson , ಉಪ್ಸಲಾ ಅಲ್ಲಿ ನಾವು ವರ್ಣಿಸುತ್ತಿರುವುದಾಗಿ ಸಂದರ್ಭದಲ್ಲಿ ಹೆರೋದನ ಕಾರ್ಯಗಳ "ಬುದ್ಧಿವಂತ" ಮತ್ತು ಕೆಟ್ಟ ವಿಷಯ. ಆ ಜೆನೆಸಿಸ್ ಪುಸ್ತಕದಲ್ಲಿ ಬರೆಯಲಾಗಿದೆ ಎಂಬುದನ್ನು ನನ್ನನ್ನು ತೆರೆದಿಡುತ್ತದೆ.

5

Läs allt!


ಕ್ರಿಸ್ಟಿನ್ ತಂದೆಯ ಭವಿಷ್ಯವಾಣಿಯ ನಮ್ಮ ಸಮಯದಲ್

- ಕೊನೆಯ ಬಾರಿ ಬಗ್ಗೆ ಒಂದು ಭವಿಷ್ಯವಾಣಿಯ!

ಜೀಸಸ್ ಬಗ್ಗೆ 1800 ಚರ್ಚೆ ಪ್ರಾಚೀನ ಭವಿಷ್ಯವಾಣಿಯ ನೋಡಲು ಎಲ್ಲಾ ಪರ್ವತದ ನಂತರ ಕೊನೆಯ ದಿನಗಳಲ್ಲಿ ಸ್ವೀಡನ್ನ ಪರ್ವತಗಳಲ್ಲಿ ತೋರಿಸುತ್ತವೆ, ಮತ್ತು!

14

Läs allt!


"ದೇವರ ಗರ್ಭಪಾತ ಆಶೀರ್ವಾದ ಮತ್ತು ಯುನೈಟೆಡ್

ಮೂಲಕ ರೀಡರ್ ಮೇಲ್ ನಿಲ್ಸ್ 

ಗರ್ಭಪಾತ - ಮಾಮ್

"ದೇವರ ಗರ್ಭಪಾತ ಮತ್ತು ಯುನೈಟೆಡ್ ಸ್ಟೇಟ್ಸ್ ಆಫ್ ಅಮೇರಿಕಾ ಆಶೀರ್ವಾದ", ಮತ್ತು ಇದು ಹಾಡಲು ಮತ್ತು ನೃತ್ಯ: ಮಹಿಳೆ ಈಗ ಪ್ರೋಗ್ರಾಂ ನೆಟ್ಫ್ಲಿಕ್ಸ್ ಏರ್ ಗರ್ಭಪಾತ ಗೌರವ ಪಾವತಿಸುತ್ತದೆ ಅಲ್ಲಿ, ಮತ್ತು ಪದಗಳನ್ನು ಮುಕ್ತಾಯವಾಗುತ್ತದೆ ಹೊಂದಿತ್ತು.

38

Läs allt!


ನರಕದಲ್ಲಿ, ಪೀಡಿಸಿದ ಪಾಪಿಗಳು

ನೀವು ನರಕಕ್ಕೆ ಹೋದರೆ, ಪೀಡಿಸಿದ. ನರಕ ಆಗಿದೆ. ಕೇವಲ ಲ್ಯೂಕ್ 16 ಶ್ರೀಮಂತ ಮನುಷ್ಯನಾಗಿ, ನೀವು ಜ್ವಾಲೆ ಪೀಡಿಸಿದ ಪಡೆದುಕೊಳ್ಳುತ್ತೀರಿ. ಎಲ್ಲಾ ಪಾಪಿಗಳು ನರಕದ ಹೋಗಿ, ಮತ್ತು ಅವರು ಪೀಡಿಸಿದ ಅಲ್ಲಿ ಹೋಗಿ.

103

Läs allt!


ನವಜಾತ ಈಗಾಗಲೇ 'ಮಾಜಿ' ಇವೆ

ನವಜಾತ ಈಗಾಗಲೇ ಮಾಜಿ ಇವೆ

ಫೋಟೋ: ಫೇಸ್ಬುಕ್ ಸ್ಕ್ರೀನ್ಷಾಟ್. 

ನ್ಯೂಯಾರ್ಕ್ ನಗರದ ನಿವಾಸಿಗಳು ಇಂದು ವೈದ್ಯಕೀಯ ಪ್ರಮಾಣಪತ್ರ ಇಲ್ಲದೆ ತಮ್ಮ ಲಿಂಗ ಬದಲಾಯಿಸಬಹುದು. ಇದಲ್ಲದೆ, ಅವರು ತಮ್ಮ ನವಜಾತ ಲಿಂಗ ಬದಲಾಯಿಸಬಹುದು.

5

Läs allt!


ನೀವು ತಪ್ಪು ದೇಹದಲ್ಲಿ ಹುಟ್ಟಿದ, ನೀವು ಮತ್ತ

ಲೂಯಿ ಸ್ಯಾಂಡ್

ಫೋಟೋ: SVT. 

ಲೂಯಿಸ್ Nelum ಸ್ಯಾಂಡಾದ ಮಾಲಿ "ಲೂಯಿ" ಮರಳು, 26, ಈಗ ಹ್ಯಾಂಡ್ಬಾಲ್ ಆಡಲಾಗುತ್ತಿದೆ ಲಿಂಗ ಇರುಸುಮುರುಸು ತನಿಖೆ ಮಾಡಬೇಕು ನಿಲ್ಲುತ್ತದೆ ಮಾಡಿದ ಸ್ವೀಡನ್ನಿನ ಹ್ಯಾಂಡ್ಬಾಲ್ ನಟ. 

2

Läs allt!


ಕ್ರಿಶ್ಚಿಯನ್ ಬೇಲ್: ಧನ್ಯವಾದಗಳು ಸೈತಾನ ಸ್ಫņ

ರೀಡರ್ ಮೇಲ್: ಪೆಲ್ಲೆ ಲಿಂಡ್ಬರ್ಗ್ 

ಕ್ರಿಶ್ಚಿಯನ್ ಬೇಲ್: ಧನ್ಯವಾದಗಳು ಸೈತಾನ ಸ್ಫೂರ್ತಿ

ಚಿತ್ರ: ಟಿವಿ 4 ಗೆ. 

ಸೈತಾನ: ಉತ್ತಮ ನಟ ಬೆಲೆ ಸ್ಫೂರ್ತಿಗೆ ಧನ್ಯವಾದ ಚಲನಚಿತ್ರರಂಗದ ವೈಸ್ ನಟ ಕ್ರಿಶ್ಚಿಯನ್ ಬೇಲ್, ಹೋದರು.

43

Läs allt!


ಸ್ವೀಡೆನ್ ಬಗ್ಗೆ ಅಮೆರಿಕ ನ್ಯೂಸ್: ಮೈಕ್ರೋł

ಮೂಲಕ ರೀಡರ್ ಮೇಲ್ ನಿಲ್ಸ್ 

ಮೈಕ್ರೋಚಿಪ್

ಸ್ಟಾಕ್ಹೋಮ್, ಸ್ವೀಡನ್, ಸಣ್ಣ ಮೈಕ್ರೊಸಿಸ್ಟಮ್ಸ್ನೊಂದಿಗೆ ಮಳಿಗೆ ಆಯ್ಕೆ 1000 ರ ಆಯ್ಕೆ. ಚಿಪ್ಸ್ ತಮ್ಮ ಚರ್ಮದ ಕೆಳಗೆ ಕಸಿ.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 254 523 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 204 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp