850 online! | Sidvisningar idag: 2 591 | Igår: 144 142 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

Du behöver inte ha en särskild stor kunskap i Bibeln eller fatta något för att bli frälst. Det enda som du behöver är att ta emot Jesus Kristus som Herren i ditt liv. 

Det är först då när den levande personen Jesus Kristus kommer in i ditt liv och du blir frälst. Jag tog emot Jesus som Herren när jag var 20 år. Hela mitt liv blev förvandlat. Jesus kom in i mig, frälste mig och förlät all min synd.

Redan tidigt förstod jag att jag måste tala om Jesus och nödvändigheten att ta emot honom som Herren, om man skulle bli frälst. Missar man detta missar man allt. Därför har jag sedan jag blev frälst varit väldigt noga med att tala om detta då jag har samtalat med människor.

De förstod inte vad jag pratade om

Direkt efter att jag hade blivit frälst träffade jag människor som sa sig vara kristna, men när jag började prata med dem om Jesus märkte jag på deras ansiktsuttryck att de förstod inte alls vad jag pratade om. Dessa personer som jag träffade kunde vara med i en kyrka men de hade aldrig tagit emot Jesus och var inte frälsta. Hade de haft Jesus hade de förstått vad jag pratat om.

Detta gjorde mig till en början lite förvirrad, men sedan sporrade det mig ännu mer att jag måste vara mycket tydlig med att tala om Jesus och behovet av att ta emot honom som Herren. Annars kommer människor inte att bli frälsta. Om vi inte talar om Jesus med människor, utan helt annat och oväsentliga saker blir de lurade och kommer inte att bli frälsta. Om vi predikar och talar om allt möjligt, ja, det kan vara djuplodade budskap från Bibeln, men om vi inte talar om Jesus, då är allt meningslöst. Hur ska människor få tag på Jesus och bli frälsta om vi inte talar om honom? Det är ju Jesus som allting handlar om! Då de inte lyssnade på mig av vad jag hade att säga om Jesus, eller att de till och med spred villoläror avslöjades det tydligt att de inte känner Gud. Detta som jag skriver är bibliskt eftersom Bibeln säger:

Vi är av Gud. Den som känner Gud lyssnar på oss. Den som inte är av Gud lyssnar inte på oss. Därigenom känner vi sanningens Ande och villfarelsens ande. - 1 Joh 4:6

Eftersom jag själv var frälst avslöjades det på det här sättet direkt att de inte var frälsta på grund av att de inte ville lyssna på mig. På detta sätt avslöjas också villoläror snabbt. Säger de att de har Jesus men inte vill lyssna på den som verkligen har Jesus, då har de inte Jesus.

Många gånger har jag stött på villoläror som påstår att de har Jesus och så har de i samma stund försökt få över mig på deras villfarelse genom att tuta i mig läror som får blicken bort från Jesus. Om de verkligen hade varit frälsta och känt Jesus hade de inte försökt göra någonting sådant.

Själv vunnen

Anledningen till att jag är så tydlig med min förkunnelse om Jesus Kristus för människor beror på att jag själv har blivit frälst. Är man inte själv frälst har man ingen nöd för andra människor och känner inget behov att vinna dem för Jesus. 

För att kunna vinna andra människor för Jesus måste man själv vara vunnen. Ska man kunna leda andra människor fram till frälsningen i Jesus Kristus måste man själv vara frälst. Man behöver också ha klart för sig hur man blir frälst och att man är medveten om att man själv är frälst. 

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? Jo: "alla som tror på Guds sons namn!"

Detta har jag skrivit till er som tror på Guds Sons namn, för att ni ska veta att ni har evigt liv, och för att ni ska tro på Guds Sons namn. - 1 Joh 5:13

Bibeln säger att tror man på Jesus då vet man att man har evigt liv. Och kan man själv veta att man har evigt liv kan man också avgöra om andra människor har evigt liv. Tror de på Jesus? Om de inte gör det har de inte evigt liv. Vi ska inte kompromissa angående detta. Vet vi inte om andra människor är frälsta eller ej kan vi inte heller vinna dem för Jesus. Vi måste alltså både veta hur man blir frälst och avgöra om andra människor är frälsta för att kunna vinna dem för Jesus Kristus.

Vi måste veta vem som har frälst oss och vem Frälsaren är. När jag vittnar om min frälsning i Jesus Kristus brukar jag säga att det inte var någon kyrka som frälste mig, inte heller en pastor eller någon lära. Utan det var den levande personen Jesus Kristus som kom in i mitt hjärta då jag tog emot honom.

Det är endast Jesus och ingen annan än han som kan frälsa. Han är ensam frälsaren. Han har ingen jämte sig utan han är den ende frälsaren. Bibeln säger att det finns ingen annan under himlen som kan frälsa oss. Det är bara Jesus och endast han som kan frälsa. 

Det finns ingen frälsning hos någon annan. För det finns inget annat namn under himlen, som är givet bland människor, genom vilket vi kan bli frälsta. - Apg 4:12

Kunde inte så mycket

Då jag blev frälst kunde jag inte speciellt mycket i Bibeln. Faktum är att jag kunde ingenting. Innan jag blev frälst gick jag på två möten i pingstkyrkan i Ljungby. Jag fattade ingenting i dessa möten, men jag förstod att det var någonting med Jesus som jag behövde. Då var det någon som frågade mig om jag ville bli frälst. Jag svarade ja., trots att jag inte förstod någonting eller hade en särskild stor kunskap. Men då jag tog emot Jesus blev jag verkligen frälst! Ett frälsningens under skedde direkt i mitt inre då jag tog emot Jesus Kristus som min Frälsare och Herre!

Du behöver alltså inte ha en särskild stor kunskap i Bibeln eller fatta något för att bli frälst. Det enda som du behöver är att ta emot Jesus Kristus som Herren i ditt liv. Det är först då som den levande personen Jesus Kristus kommer in i ditt liv som du blir frälst. Då han kommer in i ditt hjärta gör han ett skapande under i dig. Det är han som gör miraklet, inte du.

Därför hjälper det inte om du har all så stor kunskap men inte har tagit emot Jesus. Inte heller spelar det någon roll om du inte har någon kunskap då du tar emot Jesus. Det är han som gör undret i ditt liv på grund av sin stora nåd.

Om någon kommer till dig och säger att du måste ha kunskap för att bli frälst så är det lögn. Om behöver speciell kunskap innebär detta att det är kunskapen som frälser och inte Jesus Kristus. Man gör då kunskapen till Frälsare. Nej, det är Jesus och endast han som är Frälsaren! Allt som du behöver är Jesus Kristus för att bli frälst. Låt ingenting ta bort din blick från Jesus Kristus.

Kunskapen kommer att växa till

Men när du väl är frälst kommer kunskapen naturligtvis att föröka sig och växa till om Jesus som det står i Bibeln.

Så att ni kan vandra värdigt Herren och i allt behaga honom, och bära frukt i alla slags goda gärningar och växa till i kunskapen om Gud. - Kol 1:10

Kunskapen kommer att växa till därför att du är frälst, inte för att du ska bli frälst. Detta är en viktig sanning som vi kommer att lyfta fram på olika sätt i den här boken. Jag kommer aldrig att glömma den dagen då jag blev frälst. När jag var jag 20 år gammal. I min uppskattade bok Den längsta natten berättar jag om min frälsning, men jag ska även i nästa kapitel kort berätta hur det gick till. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 2 January 2019 03:40 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


4 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Mycket bra och tydlig undervisning där jag fastnar för ordet;"Den som Känner Gud, Gud,lysssnar på oss."

Ordet att "Känna Gud," står också i Joh.17:3."Och detta är evigt liv,att de Känna Dig,den ende sanne Guden och den du har sänt,Jesus Kristus."
"Hade ni Känt Mig,så hade ni också Känt Min Fader." Joh.14:7.
Ordet "känna," (grek. gino´sko.) betecknar ofta ett intimt och ett förtroligt förhållande mellan två personer,i särskild grad gäller detta Gudsförhållandet.
¤¤¤
Jag kan ha all information om vår konung Karl Gustav,och läst allt om honom.
En dag kommer han på stadsbesök där jag bor,och jag står där i förväntan att han skall se mig,hälsa på mig och känna igen mig.
Men icke, han bara går förbi mig utan att inte ens ge mig en blick,detta Trots all kunskap jag läst och studerat om honom och all förväntan jag haft att få möta honom..
Besviken och grubblande går jag hem,funderande varför han helt nonchalerade mig!
¤¤¤
Detsamma gäller vår Relation till Herren Jesus,där Ordet "Känna Honom", handlar om ett MÖTE Honom,som Förvandlar och Förändrar mig till en NY Människa.
Detta är inte det vi kallar Religion,i meningen av enbart ett intellekt förhållande till Gud!
¤¤¤
Jag är Ej densamme efter ett sådant Möte,som är ett ANDLIGT möte och sätter Spår in i min Ande och i mitt VILJELIV så att jag Vill följa Honom och bli Hans Lärjunge.
Det är en Kärleks Relation som uppstår mellan Herren Jesus och Dig!
Sker Ej en sådan förändring,Känner jag Inte Herren,även om jag pratar om Honom!

Svara -   - 2/1-19 08:47 -


HansOlof

Bra undervisning Chrisrer!

Svara -   - 2/1-19 11:36 -


David Ström

Somliga får mer av Jesus än andra. Somliga får så de slår i backen, medan andra upplever att de får söka frälsningen hela livet. Men även det lilla fröet kan växa till sig och ge skydd och skugga.

Svara -   - 2/1-19 20:54 -


Thomas

Utmärkt Christer!

Jesus sade till honom: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Jn 14:6)

Svara -   - 3/1-19 01:14 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?A ພິພິທະພັນ McJesus ຄຶງໃນອິດສະຣາເອນ

crucified McJesus

Photo: SVT. 

ການປະທ້ວງໃນອິດສະຣາເອນກັບ Jani Leinonen "ສິລະປະ" McJesus ມົນເປັນ crucified Ronald McDonald.

3

Läs allt!


ການທີ່ບໍ່ຕ້ອງການ - ສ່ວນ 17

ບ & ຊົມເຊີຍ

ໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າຈະສືບຕໍ່ມີການສັ່ນສະເທືອນຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະຕີລາຄາ serial ຈາກ childhood ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ເລື່ອງຈະເພີ່ມຄວາມຮຸນແຮງຂຶ້ນແລະກາຍເປັນເຖິງແມ່ນຕື່ນເຕັ້ນຫຼາຍ. ບາງສ່ວນທີ່ຫນ້າຕື່ນເຕັ້ນຫຼາຍແລະແນ່ນອນໃນປັດຈຸບັນທີ່ຢູ່ຂ້າງຫນ້າ.

0

Läs allt!


A ພຣະເຢຊູ silence - ຜູ້ຊາຍທີ່ຖືກຂ້າຕາຍສຽງຂອງພຣະ%

ສປປລ Roman

Hans Jansson, Uppsala Herod Antipas ຕອບສະຫນອງໃຫ້ພວກເຮົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງໃນເລື່ອງພຣະຄໍາພີ. ທີ່ໃຊ້ເວລານີ້ເຂົາຢືນກ່ອນທີ່ພຣະເຢຊູ. ມັນເປັນຫຼັງຈາກນັ້ນສາມປີນັບຕັ້ງແຕ່ການຕັດຫົວໂຢຮັນບັບຕິດໄດ້.

2

Läs allt!


ບັນຊີລາຍຊື່ Evil - ຜູ້ຊາຍທີ່ຖືກຂ້າຕາຍສຽງຂອງ&#

ສປປລ

ໂດຍ Hans Jansson , Uppsala ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງ "ສະຫລາດ" ແລະຄວາມຊົ່ວຮ້າຍຂອງການປະຕິບັດ Herod ຂອງໃນສະພາບການທີ່ພວກເຮົາກໍາລັງອະທິບາຍແມ່ນ. ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເອົາກັບສິ່ງທີ່ລາຍລັກອັກສອນໃນປື້ມບັນທຶກຂອງ Genesis ໄດ້.

4

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


ຄໍາພະຍາກອນ Kristin ແມ່ນຄວາມຈິງທີ່ມີທີ່ໃຊ້ເວລ&

- ຄໍາພະຍາກອນກ່ຽວກັບເວລາທີ່ສຸດ!

ຄໍາພະຍາກອນວັດຖຸບູຮານຈາກ 1800 ສົນທະນາກ່ຽວກັບພຣະເຢຊູສະແດງໃຫ້ເຫັນເຖິງໃນພູຜາປ່າດົງໃນ Sweden ໃນມື້ທີ່ຜ່ານມາ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຢູ່ເທິງພູເຂົາທັງຫມົດເພື່ອເບິ່ງ!

5

Läs allt!


"ພຣະເຈົ້າປະທານພອນໃຫ້ການເອົາລູກອອກແລະສ&#

Mail Reader by Nils 

ການເອົາລູກອອກ - ແມ່

ແມ່ຍິງ A ໃນປັດຈຸບັນມີໂຄງການ Netflix Air ບ່ອນທີ່ນາງຈ່າຍຄ່າ tribute ກັບການເອົາລູກອອກ, ແລະສະຫຼຸບມີຄໍາວ່າ: "ພຣະເຈົ້າປະທານພອນໃຫ້ການເອົາລູກອອກແລະສະຫະລັດອາເມລິກາຂອງອາເມລິກາ", ແລະຮ້ອງແລະເຕັ້ນລໍາກັບມັນ.

38

Läs allt!


ໃນ hell, ທໍລະມານຄົນບາບ

ຖ້າຫາກວ່າທ່ານໄປ hell, ທ່ານທໍລະມານ. ດັ່ງນັ້ນ, ສິ່ງທີ່ Hell ແມ່ນສໍາລັບ. ພຽງແຕ່ເປັນຜູ້ຊາຍອຸດົມສົມບູນໃນ Luke 16, ທ່ານຈະໄດ້ຮັບການທໍລະມານໃນ flames. ຄົນບາບທັງຫມົດໄປ hell, ແລະພວກເຂົາເຈົ້າໄປມີການຈະ tormented.

102

Läs allt!


ເດັກນ້ອຍເກີດໃຫມ່ແມ່ນແລ້ວເປັນ 'ex'

ເດັກນ້ອຍເກີດໃຫມ່ແມ່ນແລ້ວອະດີດ

Photo: ພາບຫນ້າຈໍຈາກເຟສບຸກ. 

ທີ່ຢູ່ອາໄສຂອງນະຄອນນິວຢອກໃນປັດຈຸບັນສາມາດມີການປ່ຽນແປງບົດບາດຍິງຊາຍຂອງເຂົາເຈົ້າໂດຍບໍ່ມີໃບຢັ້ງຢືນການດ້ານການປິ່ນປົວ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າເຖິງແມ່ນວ່າສາມາດມີການປ່ຽນແປງບົດບາດຍິງຊາຍເກີດໃຫມ່ຂອງພວກເຂົາ.

5

Läs allt!


ຖ້າຫາກວ່າທ່ານໄດ້ຮັບການເກີດຢູ່ໃນຮ່າງກ

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda ລີ "Loui" ທາຍ 26, ເປັນດາວຜັດຊູແອັດທີ່ໃນປັດຈຸບັນຢຸດມັກຫຼີ້ນກິລາແຮນບານທີ່ຈະສືບສວນສໍາລັບ dysphoria ບົດບາດຍິງຊາຍ. 

2

Läs allt!


Christian Bale: ຂໍຂອບໃຈແຮງບັນດານໃຈຊາຕານ

Mail Reader: Pelle Lindberg 

Christian Bale: ຂໍຂອບໃຈແຮງບັນດານໃຈຊາຕານ

ຮູບພາບ: ຈາກ TV4. 

ລາຄາສໍາລັບການລະຄອນຜູ້ຊາຍທີ່ດີທີ່ສຸດໄດ້ລະຄອນຜູ້ຊາຍຮ້າຍກາດ Christian ໃນຮອງຮູບເງົາ, ຜູ້ທີ່ໄດ້ຂອບໃຈແຮງບັນດານໃຈລາວ: ຊາຕານ.

43

Läs allt!


ອາເມຣິກາກ່ຽວກັບປາ: microchip ວາງສໍາລັບການຄຸ້ມຄŷ

Mail Reader by Nils 

Microchip

ໃນ Stockholm, Sweden, ເລືອກ 1000 ຂອງທີ່ຈະເລືອກເອົາບໍລິການຜ່ານທີ່ມີໄມໂຄຊິດເຕັມຂະຫນາດນ້ອຍ. Chips implanted ພາຍໃຕ້ຜິວຫນັງຂອງເຂົາເຈົ້າ.

55

Läs allt!


ມັນຕ້ອງໄດ້ມີອິດສະລາມ

ມັນຕ້ອງໄດ້ມີອິດສະລາມ

Mail Reader by Stefan Eliasson ໃນວິທີການນີ້ justifies ການປະຕິບັດຂອງມັນ. Louisa ແລະ Maren ບໍ່ຊ້ໍາກັນ, ບໍ່ດົນມານີ້ພົບເຫັນເປັນຫລຸມຝັງສົບທີ່ມີ 34 ຊາວຄຣິດສະຕຽນ beheaded ໃນລິເບຍ.

0

Läs allt!


antichrist ການຄວບຄຸມໃນປະເທດຈີນ

antichrist ການຄວບຄຸມ

ໂດຍ Holger Nilsson ມີໃນປັດຈຸບັນແມ່ນຄວາມເປັນຈິງແລ້ວໃນປະເທດຈີນສາມາດອາດຈະສ່ວນໃຫຍ່ບໍ່ເອົາມາໃຫ້ໃນ - ມັນເປັນລະບົບການຄວບຄຸມທີ່ອາດຈະບໍ່ມີໃຜໄດ້ສາມາດຈິນຕະນາການ.

37

Läs allt!


ຊາວມຸດສະລິມອະນາໄມຂຶ້ນຫຼັງຈາກໃນຕອນກາງ

Muslims ທໍາຄວາມສະອາດ

ຮູບພາບ: svt.se. 

ຊາວມຸດສະລິມອາດເຖິງຖະຫນົນຫົນທາງຂອງ Gothenburg ຫຼັງຈາກໃນຕອນກາງຄືນປີໃຫມ່ມີຫຍັງທີ່ຈະເຮັດແນວໃດກັບ Islam. ບົດສະຫຼຸບອອກຂ້າພະເຈົ້າຈໍາເປັນຕ້ອງໃຊ້ເວລາເນື່ອງຈາກວ່າມັນແມ່ນສະເຫມີຍິນ "ນີ້ບໍ່ແມ່ນອິດສະລາມ" ຫຼັງຈາກການກໍ່ການຮ້າຍມຸດສະລິມຢ່າງຮຸນແຮງ - ເຖິງແມ່ນວ່າສທັງສອງຄໍາສັ່ງແລະປະຕິບັດການກະທໍາກໍ່ການຮ້າຍໃນພຣະນາມຂອງ Allah ໄດ້.

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

ຄວາມລອດຂອງຂ້າພະເຈົ້າ - ບ &

Lifebuoy

ໃນເວລາທີ່ເຂົາໄດ້ນໍາເອົາຂ້າພະເຈົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຢູ່ແລະໄດ້ເວົ້າລົມກັບຫນຶ່ງຂອງຜູ້ນໍາໃນສາດສະຫນາຈັກເພນຢູ່ທີ່ເສັງເຂົ້າໄດ້ຊື່ Donald ໄດ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຂົາຖາມວ່າ: "ທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະໄດ້ຮັບການບັນທຶກໄວ້?" ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າສິ່ງທີ່ນີ້ແມ່ນສໍາລັບການບາງສິ່ງບາງຢ່າງຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ ...

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


ພວກເຂົາເຈົ້າຕ້ອງການທີ່ຈະ colonize Mars ແຕ່ບໍ່ໄດ້ເ&#

Musk ແລະ Mars

ຮູບພາບ: di.se. 

ບໍລິສັດລົດໄຟຟ້າກໍ່ຕັ້ງ Tesla ແລະຊີອີໂອ Elon Musk ກໍາລັງວາງແຜນທີ່ຈະສົ່ງປະຊາຊົນອື່ນໆເພື່ອ Mars ແລະຄວາມຝັນຂອງ colonizing ດາວໄດ້. 

29

Läs allt!


ໂສເພນີແລະໃນເພດດຽວກັນຄວາມສໍາພັນ - Stefan Gustavsson

ຄໍາພີໄບເບິນເວົ້າວ່າແນວໃດກ່ຽວກັບການຮັກຮ່ວມເພດ? ສະຫວັນນະ Biblical ແລະນ້ອມນ້າວແມ່ນ illuminated ໃນວິທີການພື້ນຖານທີ່ສຸດ, ໃນການບັນຍາຍທີ່ດີທີ່ສຸດໂດຍ Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, onsdag 16 januari 2019 kl. 00:15

Jesus söker: Hjalmar, Helmer!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16ການຢູ່ຮ່ວມກັນບໍ່ໄດ້, ບໍ່ເຄີຍແລະຈະບໍ່ເຄ&

1495636808, lamb, brollop.jpg

ເພື່ອໃຫ້ເຫມາະສົມກັບພັນທະມິດໄດ້ກ່າວວ່າຈະມີເພດສໍາພັນກັບແຕ່ລະຄົນອື່ນໆ, ມັນເປັນສິ່ງດຽວກັນທີ່ທ່ານໄດ້ແຕ່ງງານກັນແລະກັນ. ແຕ່ນີ້ແມ່ນບໍ່ສອດຄ່ອງກັບຄໍາພີໄບເບິນ.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


ສັດຄໍາພີໄບເບິນ

ສັດຄໍາພີໄບເບິນ

ທ່ານຍັງບໍ່ໄດ້ຮູ້ວ່າຄໍາພີໄດ້ກ່າວຫຼາຍກ່ຽວກັບສັດ? ທີ່ນີ້ຂ້າພະເຈົ້າມີບັນຊີລາຍຊື່ຍາວຂອງຈໍານວນຫຼາຍຂອງສັດຢູ່ໃນພະຄໍາພີແລະແມງໄມ້ບາງມີເອກະສານຄໍາພີໄບເບິນ! ກະລຸນາມີຄວາມສຸກ!

2

Läs allt!


ຄວາມເປັນມາຂອງການແສວົງຫາຈິດວິນຍານຂອງຜ

viewfinder

ຂອງ ຊົງຈໍາ Sword ໃນລາຍລັກອັກສອນຂອງສາດສະດາຂອງຂ້າພະເຈົ້າຫວັງເປັນຢ່າງຍິ່ງນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຄໍາອຸປະມາຂອງພະເຍຊູກ່ຽວກັບ "ການສູນເສຍລູກຊາຍ / återvunne" (ລູກາ 15) ເປັນພື້ນຖານເປັນຕົວຢ່າງ, ເປັນ afterimage ຂອງກິດຈະກໍາຂອງສະຕະວັດມີອາຍຸຜ່ານມາ. 

0

Läs allt!


ທີ່ຜິດກົດຫມາຍເພື່ອສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າແມ່

ມັນແມ່ນຜິດກົດຫມາຍທີ່ຈະສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມຈິງເພື່ອທັງສອງນັກທ່ອງທ່ຽວແມ່ຍິງໃນ Morocco ໄດ້ beheaded ໂດຍ Muslims.

12

Läs allt!


ຕໍ່ໄປນີ້ແມ່ນຫນຶ່ງໃນແມ່ຍິງຜິວເນື້ອສີຂ

ຕໍ່ໄປນີ້ແມ່ນຫນຶ່ງໃນແມ່ຍິງຜິວເນື້ອສີຂາວ beheaded ໂດຍ Muslims

ສອງແມ່ຍິງຜິວເນື້ອສີຂາວຫນຸ່ມຈາກ Scandinavia ໄດ້ beheaded ໂດຍ Muslims ໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາເຈົ້າຕັ້ງຄ້າຍໂດຍອ້ອມໃນ Morocco. ມັນຮຽກຮ້ອງໃຫ້ການຄາດຕະກໍາຂອງແມ່ຍິງ, ການກະທໍາຂອງການກໍ່ການຮ້າຍ, ເຊິ່ງແນ່ນອນວ່າມັນແມ່ນ, ແຕ່ເປັນໄລຍະທີ່ຖືກຕ້ອງກວ່ານັ້ນກໍ່ແມ່ນວ່າມັນເປັນການຄາດຕະກໍາ Islamic ມີແຮງຈູງໃຈທາງສາສະຫນາທີ່ດົນໃຈໂດຍ Koran ໄດ້.

11

Läs allt!


ສິບປີກ່ອນຫນ້ານີ້ພັນລະຍາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ Ma

ສິບປີທີ່ຜ່ານມາ, ກ່ຽວກັບ 21 ເດືອນທັນວາຂ້າພັນລະຍາຂອງຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ກ່ອນທີ່ຈະ 12 ໂມງກາງຄືນແລະລູກຊາຍຂອງພວກເຮົາnyförlöste Joel ໄດ້ເສຍຊີວິດນັບຕັ້ງແຕ່ເຄິ່ງທີ່ຜ່ານມາສີ່ໃນຕອນເຊົ້າຂອງ 22 ເດືອນທັນວາ.

1

Läs allt!


ຜູ້ຊາຍຜູ້ທີ່ຖືກຂ້າຕາຍສຽງຂອງພຣະເຈົ້າ - Part 2

ໂດຍ Hans Jansson , Uppsala ມັນແມ່ນການເຕັ້ນນີ້ຍັງ Herodias ເບິ່ງໄປຂ້າງຫນ້າ. ໃນທັດສະນະຊ້ໍາຂອງນາງສາມາດຊອກຫາhämndbegäretsສັງເກດເຫັນໄດ້ຊັດ flame. ນາງແມ່ນແມ່ຍິງທີ່ມີຄວາມພາກພູມໃຈແລະ lust ສໍາລັບພະລັງງານສາມາດຊຸກດັນໃຫ້ນາງເປັນຫຍັງ. 

0

Läs allt!


ຜູ້ຊາຍຜູ້ທີ່ຖືກຂ້າຕາຍສຽງຂອງພຣະເຈົ້າ - ສ

Roman

ໂດຍ Hans Jansson , Uppsala  ຂໍ້ຄວາມຂອງເອກະສານນີ້ແມ່ນກ່ຽວກັບຄວາມສໍາຄັນຂອງບໍ່ພຽງແຕ່ໄດ້ຍິນສຽງຂອງພຣະເຈົ້າແຕ່ຍັງເຮັດໃນສິ່ງທີ່ມັນເວົ້າວ່າ. ມັນບໍ່ Herod Antipas, tetrarch ຂອງ Palestine. ແທນທີ່ຈະ, ເຂົາຕໍ່ສູ້ກັບພຣະເຈົ້າແລະຖືກຂັບໄລ່ໃຫ້ເຮັດໃຫ້ພື້ນຖານປະຫານໂຢຮັນບັບຕິສະໂຕ, ຜູ້ທີ່ເຮັດຫນ້າທີ່ເປັນສຸລະສຽງຂອງພຣະເຈົ້າໃນຊີວິດຂອງພຣະອົງ.

2

Läs allt!


Ett barn blir oss fött - Hans namn är mäktig Gud

Hans namn är mäktig Gud

"Ty ett barn blir oss fött, en son blir oss given. På hans axlar vilar herradömet, och hans namn är: Under, Rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste." (Jes 9:6.)

6

Läs allt!


En ny världsordning - Del 1

Per-Arne Imsen talar om en världsregering, en världsekonomi och en världsreligion. Inspelat 2012 av Cymbal-TV, men är mer aktuellt än någonsin. Del 1 av 3.

27

Läs allt!


"ໂດຍບໍ່ມີການເງິນ, ພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນ dictatorship ດິຈ

Bitcoin

"ໂດຍບໍ່ມີການເງິນ, ພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນ dictatorship ດິຈິຕອນ", Björn Eriksson, ອະດີດກໍາມະການຕໍາຫຼວດແຫ່ງຊາດເວົ້າວ່າ. ອີງຕາມການສຶກສາໃຫມ່, ໄດ້ມີນາ 24, 2023 ເປັນເງິນສົດຈະກາຍເປັນກ່ຽວຂ້ອງຢູ່ໃນປາ. 

17

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 463 755 698 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 118 bloggartiklar, 93 142 kommentarer och 61 183 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp