848 online! | Sidvisningar idag: 1 566 | Igår: 144 142 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

Du behöver inte ha en särskild stor kunskap i Bibeln eller fatta något för att bli frälst. Det enda som du behöver är att ta emot Jesus Kristus som Herren i ditt liv. 

Det är först då när den levande personen Jesus Kristus kommer in i ditt liv och du blir frälst. Jag tog emot Jesus som Herren när jag var 20 år. Hela mitt liv blev förvandlat. Jesus kom in i mig, frälste mig och förlät all min synd.

Redan tidigt förstod jag att jag måste tala om Jesus och nödvändigheten att ta emot honom som Herren, om man skulle bli frälst. Missar man detta missar man allt. Därför har jag sedan jag blev frälst varit väldigt noga med att tala om detta då jag har samtalat med människor.

De förstod inte vad jag pratade om

Direkt efter att jag hade blivit frälst träffade jag människor som sa sig vara kristna, men när jag började prata med dem om Jesus märkte jag på deras ansiktsuttryck att de förstod inte alls vad jag pratade om. Dessa personer som jag träffade kunde vara med i en kyrka men de hade aldrig tagit emot Jesus och var inte frälsta. Hade de haft Jesus hade de förstått vad jag pratat om.

Detta gjorde mig till en början lite förvirrad, men sedan sporrade det mig ännu mer att jag måste vara mycket tydlig med att tala om Jesus och behovet av att ta emot honom som Herren. Annars kommer människor inte att bli frälsta. Om vi inte talar om Jesus med människor, utan helt annat och oväsentliga saker blir de lurade och kommer inte att bli frälsta. Om vi predikar och talar om allt möjligt, ja, det kan vara djuplodade budskap från Bibeln, men om vi inte talar om Jesus, då är allt meningslöst. Hur ska människor få tag på Jesus och bli frälsta om vi inte talar om honom? Det är ju Jesus som allting handlar om! Då de inte lyssnade på mig av vad jag hade att säga om Jesus, eller att de till och med spred villoläror avslöjades det tydligt att de inte känner Gud. Detta som jag skriver är bibliskt eftersom Bibeln säger:

Vi är av Gud. Den som känner Gud lyssnar på oss. Den som inte är av Gud lyssnar inte på oss. Därigenom känner vi sanningens Ande och villfarelsens ande. - 1 Joh 4:6

Eftersom jag själv var frälst avslöjades det på det här sättet direkt att de inte var frälsta på grund av att de inte ville lyssna på mig. På detta sätt avslöjas också villoläror snabbt. Säger de att de har Jesus men inte vill lyssna på den som verkligen har Jesus, då har de inte Jesus.

Många gånger har jag stött på villoläror som påstår att de har Jesus och så har de i samma stund försökt få över mig på deras villfarelse genom att tuta i mig läror som får blicken bort från Jesus. Om de verkligen hade varit frälsta och känt Jesus hade de inte försökt göra någonting sådant.

Själv vunnen

Anledningen till att jag är så tydlig med min förkunnelse om Jesus Kristus för människor beror på att jag själv har blivit frälst. Är man inte själv frälst har man ingen nöd för andra människor och känner inget behov att vinna dem för Jesus. 

För att kunna vinna andra människor för Jesus måste man själv vara vunnen. Ska man kunna leda andra människor fram till frälsningen i Jesus Kristus måste man själv vara frälst. Man behöver också ha klart för sig hur man blir frälst och att man är medveten om att man själv är frälst. 

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? Jo: "alla som tror på Guds sons namn!"

Detta har jag skrivit till er som tror på Guds Sons namn, för att ni ska veta att ni har evigt liv, och för att ni ska tro på Guds Sons namn. - 1 Joh 5:13

Bibeln säger att tror man på Jesus då vet man att man har evigt liv. Och kan man själv veta att man har evigt liv kan man också avgöra om andra människor har evigt liv. Tror de på Jesus? Om de inte gör det har de inte evigt liv. Vi ska inte kompromissa angående detta. Vet vi inte om andra människor är frälsta eller ej kan vi inte heller vinna dem för Jesus. Vi måste alltså både veta hur man blir frälst och avgöra om andra människor är frälsta för att kunna vinna dem för Jesus Kristus.

Vi måste veta vem som har frälst oss och vem Frälsaren är. När jag vittnar om min frälsning i Jesus Kristus brukar jag säga att det inte var någon kyrka som frälste mig, inte heller en pastor eller någon lära. Utan det var den levande personen Jesus Kristus som kom in i mitt hjärta då jag tog emot honom.

Det är endast Jesus och ingen annan än han som kan frälsa. Han är ensam frälsaren. Han har ingen jämte sig utan han är den ende frälsaren. Bibeln säger att det finns ingen annan under himlen som kan frälsa oss. Det är bara Jesus och endast han som kan frälsa. 

Det finns ingen frälsning hos någon annan. För det finns inget annat namn under himlen, som är givet bland människor, genom vilket vi kan bli frälsta. - Apg 4:12

Kunde inte så mycket

Då jag blev frälst kunde jag inte speciellt mycket i Bibeln. Faktum är att jag kunde ingenting. Innan jag blev frälst gick jag på två möten i pingstkyrkan i Ljungby. Jag fattade ingenting i dessa möten, men jag förstod att det var någonting med Jesus som jag behövde. Då var det någon som frågade mig om jag ville bli frälst. Jag svarade ja., trots att jag inte förstod någonting eller hade en särskild stor kunskap. Men då jag tog emot Jesus blev jag verkligen frälst! Ett frälsningens under skedde direkt i mitt inre då jag tog emot Jesus Kristus som min Frälsare och Herre!

איר טאָן ניט דאַרפֿן צו האָבן אַ ספּעציעל גרויס וויסן פון די ביבל אָדער גענומען עפּעס צו געראטעוועט ווערן. דער בלויז זאַך איר דאַרפֿן איז צו אָננעמען יאָשקע המשיח ווי האר אין דיין לעבן. עס איז בלויז דעמאָלט אַז די לעבעדיק מענטש פון יאָשקע משיח וועט קומען אין דיין לעבן אַז איר וועט זיין געזונט. ווען ער קומט אין דיין האַרץ, ער טוט אַ שאַפונג פֿאַר איר. עס איז ער וואס מאכט די נס, ניט איר.

דעריבער, עס טוט נישט העלפן אויב איר האָבן אַלע אַז גרויס וויסן אָבער האָבן ניט באקומען יאָשקע. אדער טוט עס ענין אויב איר האָבן קיין וויסן ווען איר באַקומען יאָשקע. עס איז ער וואס מאכט די נס אין דיין לעבן ווייַל פון זייַן מערסיז.

Om någon kommer till dig och säger att du måste ha kunskap för att bli frälst så är det lögn. Om behöver speciell kunskap innebär detta att det är kunskapen som frälser och inte Jesus Kristus. Man gör då kunskapen till Frälsare. Nej, det är Jesus och endast han som är Frälsaren! Allt som du behöver är Jesus Kristus för att bli frälst. Låt ingenting ta bort din blick från Jesus Kristus.

Kunskapen kommer att växa till

Men när du väl är frälst kommer kunskapen naturligtvis att föröka sig och växa till om Jesus som det står i Bibeln.

Så att ni kan vandra värdigt Herren och i allt behaga honom, och bära frukt i alla slags goda gärningar och växa till i kunskapen om Gud. - Kol 1:10

Kunskapen kommer att växa till därför att du är frälst, inte för att du ska bli frälst. Detta är en viktig sanning som vi kommer att lyfta fram på olika sätt i den här boken. Jag kommer aldrig att glömma den dagen då jag blev frälst. När jag var jag 20 år gammal. I min uppskattade bok Den längsta natten berättar jag om min frälsning, men jag ska även i nästa kapitel kort berätta hur det gick till. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 2 January 2019 03:40 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


4 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Mycket bra och tydlig undervisning där jag fastnar för ordet;"Den som Känner Gud, Gud,lysssnar på oss."

Ordet att "Känna Gud," står också i Joh.17:3."Och detta är evigt liv,att de Känna Dig,den ende sanne Guden och den du har sänt,Jesus Kristus."
"Hade ni Känt Mig,så hade ni också Känt Min Fader." Joh.14:7.
Ordet "känna," (grek. gino´sko.) betecknar ofta ett intimt och ett förtroligt förhållande mellan två personer,i särskild grad gäller detta Gudsförhållandet.
¤¤¤
Jag kan ha all information om vår konung Karl Gustav,och läst allt om honom.
En dag kommer han på stadsbesök där jag bor,och jag står där i förväntan att han skall se mig,hälsa på mig och känna igen mig.
Men icke, han bara går förbi mig utan att inte ens ge mig en blick,detta Trots all kunskap jag läst och studerat om honom och all förväntan jag haft att få möta honom..
Besviken och grubblande går jag hem,funderande varför han helt nonchalerade mig!
¤¤¤
Detsamma gäller vår Relation till Herren Jesus,där Ordet "Känna Honom", handlar om ett MÖTE Honom,som Förvandlar och Förändrar mig till en NY Människa.
Detta är inte det vi kallar Religion,i meningen av enbart ett intellekt förhållande till Gud!
¤¤¤
Jag är Ej densamme efter ett sådant Möte,som är ett ANDLIGT möte och sätter Spår in i min Ande och i mitt VILJELIV så att jag Vill följa Honom och bli Hans Lärjunge.
Det är en Kärleks Relation som uppstår mellan Herren Jesus och Dig!
Sker Ej en sådan förändring,Känner jag Inte Herren,även om jag pratar om Honom!

Svara -   - 2/1-19 08:47 -


HansOlof

Bra undervisning Chrisrer!

Svara -   - 2/1-19 11:36 -


David Ström

Somliga får mer av Jesus än andra. Somliga får så de slår i backen, medan andra upplever att de får söka frälsningen hela livet. Men även det lilla fröet kan växa till sig och ge skydd och skugga.

Svara -   - 2/1-19 20:54 -


Thomas

Utmärkt Christer!

Jesus sade till honom: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Jn 14:6)

Svara -   - 3/1-19 01:14 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?א געקרייציקט מקדזשעסוס מוזיי אין ישראל

קרייציק מקדזשעסוס

זשוק סווט. 

פּראַטעס אין ישראל קעגן Jani לעינאָנען "אַרטוואָרק" מקדזשעסוס דיפּיקטינג אַ געקרייציקט ראָנאַלד מאַקדאַנאַלד.

3

Läs allt!


די ונדעסירעד - טייל 17

טשריסטער åבערג באַגריסן

איצט איך פאָרזעצן מיט מיין שאַקינג און אַפּרישיייטיד סיריאַל פון מיין קינדשאַפט. די געשיכטע וועט פאַרגרעסערן אין ינטענסיטי און ווערן אַפֿילו מער דראַמאַטיק. עטלעכע זייער יקסייטינג און גריפּינג אָפּטיילונג איצט ליגט פאָרויס.

0

Läs allt!


א שטילקייַט יאָשקע - דער מענטש וואס געהרגעט &

רוימער זעלנער

האַנס דזשאַנססאָן, Uppsala הורדוס אַנטיפּאַס טרעפן אונדז ווידער אין די ביבלישע געשיכטע. דאס מאָל האט ער שטייט איידער יאָשקע. עס האט דעמאָלט שוין דרייַ יאר זינט יוחנן די באַפּטיסט ס בעהעאַדינג.

2

Läs allt!


בייז רשימה - דער מענטש וואס געהרגעט גאָט 'ס קו

זעלנער

דורך האַנס דזשאַנססאָן , Uppsala עס איז עפּעס "קלוג" און בייז פון הורדוס ס אַקשאַנז אין דעם קאָנטעקסט מיר זענען דיסקרייבינג. אַז ברענגט מיר צו וואָס איז געשריבן אין דעם בוך פון גענעסיס.

4

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


קריסטין ס נבואה איז אמת מיט אונדזער צייַט

- א נבואה וועגן די סוף מאל!

די אלטע נבואה פון די 1800 ס רעדן וועגן יאָשקע צו ווייַזן זיך אין די בערג אין שוועדן אין די לעצטע טעג, און דעמאָלט אויף די באַרג פֿאַר אַלע צו זען!

5

Läs allt!


"גאָט בענטשן אַבאָרשאַן און די פאַרייניקט

לייענער מעיל דורך נילס 

אַבאָרשאַן - מאָם

א פרוי איצט האט אַ פּראָגראַם Netflix Air ווו זי Pays צינדז צו אַבאָרשאַן, און אויס מיט די ווערטער: "גאָט בענטשן אַבאָרשאַן און די פאַרייניקטע שטאַטן פון אַמעריקע", און זינגען און טאַנצן צו עס.

38

Läs allt!


אין גיהנום, ויסגעמוטשעט זינדיקע

אויב איר גיין צו גענעם, איר ויסגעמוטשעט. אַז ס וואָס גיהנום איז פֿאַר. פּונקט ווי די רייַך מענטש אין לוקע 16, איר וועט זייַן ויסגעמוטשעט אין פלאַמעס. כל די זינדיקע גיין צו גענעם, און זיי גיין דאָרט צו זייַן ויסגעמוטשעט.

102

Läs allt!


נובאָרנז זענען שוין אַ 'עקס'

נובאָרנז זענען שוין אַן עקס

זשוק סקרעענשאָט פון Facebook. 

רעסידענץ פון ניו יארק סיטי קענען איצט טוישן זייער דזשענדער אָן אַ מעדיציניש באַווייַזן. דערצו, זיי קענען אַפֿילו טוישן זייער נייַ-געבוירן ס דזשענדער.

5

Läs allt!


אויב איר זענען געבוירן אין דעם אומרעכט גוף, &

לאָוי זאַמד

זשוק סווט. 

לויז נעלום סאַנדאַ מאַלי "לאָוי" זאַמד, 26, איז אַ שוועדיש האַנדבאַלל שטערן וואס איצט סטאַפּס פּלייינג האַנדבאַלל צו זיין ינוועסטאַגייטאַד פֿאַר דזשענדער דיספאָריאַ. 

2

Läs allt!


קריסטלעך באַלע: דאנק שׂטן ינספּיראַציע

לייענער מעיל: פּעללע לינדבערג 

קריסטלעך באַלע: דאנק שׂטן ינספּיראַציע

בילד: פֿון TV4. 

פּרייַז פֿאַר בעסטער אקטיאר געגאנגען צו אַקטיאָר קריסטלעך באַלע אין די פילם וויצע, וואס טאַנגקט זיין ינספּיראַציע: שׂטן.

43

Läs allt!


אַמעריקע News וועגן שוועדן: מיקראָטשיפּס ימפּ

לייענער מעיל דורך נילס 

מיקראָטשיפּ

אין סטאָקכאָלם, שוועדן, קלייַבן 1000 ס צו קלייַבן קראָם מיט אַ קליין מיקראָסיסטעמס. טשיפּס ימפּלאַנטיד אונטער זייער הויט.

55

Läs allt!


עס האט צו טאָן מיט איסלאם

עס האט צו טאָן מיט איסלאם

לייענער מעיל דורך Stefan עליאַססאָן אין דעם וועג דזשוסטיפיעס עס ס אַקשאַנז. Louisa און מאַרען זענען נישט יינציק, לעצטנס געפֿונען אַ מאַסע גרוב מיט 34 ביכעדיד קריסטן אין ליביע.

0

Läs allt!


אַנטיטשריסט קאָנטראָל אין טשיינאַ

אַנטיטשריסט קאָנטראָל

דורך האָלגער נילססאָן עס איז איצט אַ פאַקט אין טשיינאַ קענען מיסטאָמע רובֿ טאָן ניט ברענגען אין - עס איז אַ קאָנטראָל סיסטעם אַז מיסטאָמע קיינער האט שוין קענען צו ימאַדזשאַן.

37

Läs allt!


מוסלימס קלינד אַרויף נאָך ניו יאר ס נאַכט, א&

מוסלימס רייניקונג

בילד: סווט.סע. 

מוסלימס ריין אַרויף די גאסן פון גאָטהענבורג נאָך ניו יאר ס נאַכט האט גאָרנישט צו טאָן מיט איסלאם. די מסקנא איך האָבן צו נעמען ווייַל עס איז שטענדיק געהערט "דאָס איז נישט איסלאם" נאָך אַ בלאַדי מוסלים טערעריזאַם - אַפֿילו כאָטש מוכאַמאַד ביידע אָרדערד און געטראגן אויס טעראָריסט אקטן אין די נאָמען פון אַלאַ.

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

מיין ישועה - טשריסטער åבערג

ליפעבווי

ווען ער האט געבראכט מיר, איך איז געשטאנען און גערעדט מיט איינער פון די לעאַדערס אין די פּענטעקאָסטאַל קירך בייַ די אַרייַנגאַנג געהייסן דאָנאַלד. דעמאָלט האט ער געבעטן: "דו זאלסט איר ווילן צו זיין געזונט?" כאָטש איך האט ניט וויסן וואָס דאָס איז געווען פֿאַר עפּעס איך געזאגט ...

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


זיי ווילן צו קאַלאַנייז מאַרס אָבער טאָן נ

פּיזעם און מאַרס

בילד: די.סע. 

עלעקטריק מאַשין פירמע טעסלאַ גרינדער און סעאָ Elon מוסק איז פּלאַנירונג צו שיקן אנדערע מענטשן צו מאַרס און חלום פון קאָלאָניזינג דעם פּלאַנעט. 

29

Läs allt!


כאָומאָוסעקשאַוואַלאַטי און זעלביקער-גע

וואָס טוט די ביבל זאָגן וועגן כאָומאָוסעקשאַוואַלאַטי? ביבלישע טעקסטן און באַרדאַסדיק אַרגומענט איז ילומאַנייטאַד אין אַ זייער יקערדיק וועג, אין אַ זייער גוט לעקציע דורך Stefan גוסטאַווססאָן. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, onsdag 16 januari 2019 kl. 00:09

Jesus söker: Hjalmar, Helmer!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16קאָוכאַבאַטיישאַן איז נישט, האט קיינמאָל 

1495636808-לאַם-בראָללאָפּ.דזשפּג

צו אַדאַפּט צו די שוטעף געזאגט צו האָבן באַטזיונגען מיט יעדער אנדערע, עס ס די זעלבע זאַך אַז איר זענט חתונה געהאט צו יעדער אנדערער. אבער דעם איז נישט קאָנסיסטענט מיט די ביבל.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


ביבל אַנימאַלס

ביבל אַנימאַלס

צי האָט איר וויסן אַז די ביבל רעדט פיל וועגן די חיות? דאָ איך האָבן אַ לאַנג רשימה פון פילע פון ​​די חיות אין די ביבל און עטלעכע ינסעקץ מיט ביבל רעפֿערענצן! ביטע הנאה!

2

Läs allt!


דער הינטערגרונט צו מענטש 'ס רוחניות זוכן

וויעוופינדער

פון סיגוואַרד שווערד אין מיין אַלעווייַ נבואה שרייבט דעם, איך שטעלן יאָשקע 'משל וועגן "די פאַרפאַלן / åטערוווננע זון" (לוק 15) ווי אַ ילאַסטראַטיוו הינטערגרונט, אַ אַפטערימאַגע פון ​​די פֿריִערדיקע יאָרהונדערט-אַלט געשעענישן. 

0

Läs allt!


ומלעגאַל צו ווייַזן אַז נשים זענען ביכעדי

עס איז ומלעגאַל צו ווייַזן דעם אמת צו די צוויי ווייַבלעך טוריס אין מאָראָקקאָ זענען ביכעדיד דורך מוסלימס.

12

Läs allt!


דאָ איז איינער בלאַנד פרוי ביכעדיד דורך מו

דאָ איז איינער בלאַנד פרוי ביכעדיד דורך מוסלימס

צוויי יונג בלאַנד וואָמען פֿון סקאַנדינאַוויאַ זענען ביכעדיד דורך מוסלימס ווען זיי קאַמפּעד אין מאָראָקקאָ. עס קאַללס די מאָרד פון נשים, אקטן פון טערעריזאַם, וואָס פון לויף עס איז, אָבער אַ מער פּינטלעך טערמין איז אַז עס איז אַ רעליגיאָוסלי מאָוטאַווייטאַד יסלאַמיק רציחה ינספּייערד דורך די קאָראַן.

11

Läs allt!


צען יאר צוריק מיין פרוי מאַריע און אונדזער &#

צען יאר צוריק, אויף דעצעמבער 21 געהרגעט מיין פרוי נאָר איידער 00:00 בייַ נאַכט און אונדזער ניפöרלöסטע זון יואל געשטארבן זינט 4:30 אין דער מאָרגן פון 22 דעצעמבער.

1

Läs allt!


דער מענטש וואס געהרגעט גאָט 'ס קול - טייל 2: טאַ&#

דורך האַנס דזשאַנססאָן , Uppsala עס איז געווען דעם טאַנצן אויך העראָדיאַס געקוקט פאָרויס. אין איר פינצטער אויגן קען געפֿינען די פרום הäמנדבעגäרעץ בלייזינג פלאַם. זי איז געווען אַ פרוי וועמענס שטאָלץ און באַגער פֿאַר מאַכט קען שטופּן איר אין עפּעס. 

0

Läs allt!


דער מענטש וואס געהרגעט גאָט 'ס קול - טייל 1: נבי

רוימער

דורך האַנס דזשאַנססאָן , Uppsala  דער אָנזאָג פון דעם פּאַפּיר איז וועגן די וויכטיקייט פון ניט בלויז הערן דעם קול פון גאָט אָבער אויך טאָן וואָס עס זאגט. עס האט נישט הורדוס אַנטיפּאַס, טעטרארך פון פּאַלעסטינע. אַנשטאָט, ער האָט מלחמה געהאַלטן קעגן גאָט און זענען געטריבן דערמיט צו טייטן יוחנן די באַפּטיסט, וואס געדינט ווי דער קול פון גאָט אין זיין לעבן.

2

Läs allt!


Ett barn blir oss fött - Hans namn är mäktig Gud

Hans namn är mäktig Gud

"Ty ett barn blir oss fött, en son blir oss given. På hans axlar vilar herradömet, och hans namn är: Under, Rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste." (Jes 9:6.)

6

Läs allt!


En ny världsordning - Del 1

Per-Arne Imsen talar om en världsregering, en världsekonomi och en världsreligion. Inspelat 2012 av Cymbal-TV, men är mer aktuellt än någonsin. Del 1 av 3.

27

Läs allt!


"אָן געלט, מיר אַרייַן די דיגיטאַל דיקטאַטא&#

ביטקאָין

"אָן געלט, מיר אַרייַן די דיגיטאַל דיקטאַטאָרשיפּ", זאגט בדזש ö רן עריקסאַן, ערשטע נאציאנאלע פּאָליצייַ קאַמישאַנער. לויט צו אַ נייַ לערנען, דער מאַרץ 24, 2023 ווי געלט ווערט ירעלאַוואַנט אין שוועדן. 

17

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 463 754 676 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 118 bloggartiklar, 93 142 kommentarer och 61 183 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp