Surfar nu: 791 www.apg29.nu

Betala utan pinkod


Vi blir mer och mer tillvanda för att acceptera tekniken som beskrivs i Uppenbarelse­boken 13 med märket på handen eller på pannan.

Jag har den dåliga ovanan att betala med kort. Detta gjorde jag också när Dessan och jag var på Gröna Lund. Förutom att åka på attraktionerna var vi också "tvungna" att spela lite grann på lotter. När jag då försökte slå in pinkoden då jag skulle betala med kort gick detta inte. 

Då blev jag informerad mer än en gång att under 200 kronor behöver man inte slå någon kod eller trycka på godkänd utan pengarna dras automatiskt. Det var något nytt för i år. 

Tappa inte kortet

Jag blev också uppmanad att ta vara på kortet och inte tappa det, eftersom då kunde vem som helst använda kortet om det hittades. Något liknande är det med parkeringsautomaterna. Där behöver man heller inte slå in någon kod för att köpa en parkeringsbiljett. Detta har varit nu ett tag. 

När jag fick veta denna nymodighet tänkte jag direkt på den bibliska profetian gällande märket på handen eller på pannan. Då kanske man bara behöver sticka fram handen eller pannan som blir avläst av en skanner och pengarna dras direkt på kontot och inga koder behöver registreras. 

Successiv tillvänjning

Det sker en successiv tillvänjning för att få människor att acceptera märket på handen eller på pannan. Det börjar med ett betalkort. Först måste man använda koder. Sedan behöver man inte använda dem med ursäkten att det ska gå snabbare och smidigare. Därefter är det inte långt kvar till märket på handen eller på pannan.

Vi lever i den sista tiden och det går fort nu. Därför behöver vi verkligen se till att vi lever nära Jesus och har tagit emot honom.
Touch

På bilden ser du ett betalkort som används för en tunnelbaneresa i London. Inga pinkoder behövs. Kortet behöver bara "touchas" på den runda läsaren. 

Det är på ungefär samma sätt som finns i Sverige med ett kort eller bricka som bara behöver "touchas" på en avläsare för att öppna en låst dörr. 

Vi tillvänjs mer och mer för att acceptera tekniken som beskrivs i Uppenbarelseboken 13 med numret på handen eller på pannan.

Har du tagit emot Jesus? Är du frälst? Det är hög tid för dig att bli det nu!


Källa: Apple Pay - Iphone med sikte på plånboken - MacWorld

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades sändag 5 juli 2015 21:20 | #pinkod #betalkort #gröna lund #pengar #ekonomi #pinkod #skanner | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

15 kommentarer

Niklas 5/7-2015, 13:03

Detta med att man inte behöver slå pinkod för summor under 200kr var nytt för mig med. Verkar livsfarligt att ha kontokort nu ju.

Svara


Karl Håkan Sandell 5/7-2015, 22:53

Jag tycker fortfarande att det är synd att man så kraftigt från visst håll fortsätter att hävda att Upp 13:16 – 18, skall tolkas som chips i handen. Det förtar tolkningen av det som vårt internet, www som ju är 666 (6 skrivs på hebr med v eller w). Det är en betydligt intressantare tolkning och visar att vi redan är där och att den här profetian har gått i uppfyllelse. När man dessutom läser Upp 13:14 – 15 om Vilddjurets bild som ju är TV (En bild som har rörelse och ljud) så inser man ännu mer att vi faktiskt är där, och att profetian redan gått i uppfyllelse. Må Gud bevara oss så att vi är klarsynta i den svåra tid som vi nu lever i. Karl Håkan www.minJesus.blogspot.se

Svara


Leif Boman 6/7-2015, 00:31

Svar till Karl Håkan Sandell. Det ena behöver kanske inte utesluta det andra. Det var ju inte mer än ett halvår sedan som vi t.o.m. såg i svenska tv-rutan, tv-4 om jag inte minns fel, när chipmärkning på handen med glädje utfördes! Detta var ju fantastiskt tycktes det, och vad enkelt allt skulle kunna bli! Jesu frid...

Svara


Karl Håkan Sandell 6/7-2015, 08:49

Det är helt rätt att vi skall låta olika tolkningar av profetian finnas. Det är då vi rör oss framåt och som Gud får tala. Men det jag tycker är störigt här med chips i handen är att det är en tolkning som inte har gått i uppfyllelse än. Och som man håller på att nöter och nöter, precis som det vore den enda innebörden av det här bibelstället i Upp 13. Den andra tolkningen om 666 som www den nämns inte alls. Och man betonar hur hemskt alla kommer att plågas som tar märket chipset i handen, och samtidigt glömmer man dess bild som står i samma vers (Upp 16:2). Och det samtidigt som vi de facto redan har www och internet och TV och vi kan se hur Vilddjuret med hjälp av dem har redan dödat nästan allt Jesus liv i vårt land och hur plågan har spridit sig från media och hur folk mår dåligt i dagens samhälle. Det är det här som är störigt, att samtidigt som profetian har gått i uppfyllelse och vi är där så förnekar men det och talar om annat som skall bli så hemskt. Vi har alla ett chips i plånboken och det är inte hemskt, djur har redan chips inopererat och de blir inte sjuka för det. Vi har personnummer och det är inte hemskt. (Jag minns hur man på mina föräldrars tid på 50 talet hade samma snack om personnummer som något hemskt) På det här viset med snacket om chip i handen så skymmer man sikten om Guds sanning. Så att Kristi kyrka inte ser. Det är det som är synd. Men vi är ju inne i Laodicea tid när församlingen skall vara blind och naken. Och när Templet skall vara fullt av rök (Upp 15:8) och det är därför det är sådan förvirring i kyrkan, i församlingarna idag. Så än en gång. Låt oss alla be om ett uppvaknande för Sverige. Att väckenslen verkligen kommer igång. Att Kristi kyrka, att församlingarna blir klarsynta och fyllda av Ande och kraft, för det är nu det skall ske. Nu kommer Jesus snart. Karl Håkan www.minJesus.blogspot.se

Svara


Leif Boman 6/7-2015, 10:51

Svar till Karl Håkan Sandell. Ja, helt riktigt! Det vore önskvärt om vi förstod att tv;n och datan med www;s framfart idag verkligen hör ihop med den levande bilden, antikrist och vilddjurets märke. Jesu frid....

Svara


WJ 6/7-2015, 11:22

Svar till Leif Boman. All elektronik är 666, se till att hantera elektroniken och var herre över den, låt inte tekniken besegra dig. Smartphones är nu det huvudsakliga märket! Folk tillber detta märke hur lite man än vill inse det. Går runt med det dagligen, och lever genom den istället för på riktigt. Djävulen suger ut energi ifrån dig genom att du avgudar elektroniken istället för livet och att du inte använder den på rätt sätt. Guds heliga ande är inte närvarande när du håller på och avgudar teknik.

Svara


Leif Boman 6/7-2015, 12:59

Svar till WJ. Du har rätt WJ! Det är just en sådan jag använder till detta meddelande, men, man måste verkligen förstå att denna teknik mycket slugt och lömskt håller på att binda mänskligheten i ett slags djävulskt nätverk! Man behöver förstå att man omedelbart behöver kunna göra sig av med dessa apparater, och inte på något sätt vara bunden till dem, inte ens som vanlig telefon helst! Jesu frid...

Svara


Karl Håkan Sandell 6/7-2015, 15:38

Ja det är rätt att nästan alla massmedia idag är influerade av Vilddjurets anda. Och vi måste vara klarsynta här. Men det finns också en positiv användning av massmedia och det är den vi ser i Upp 15:2 Där de som vunnit seger över vilddjurets anda, den på TV och i Internet, de står vid ett glashav. De ser allt just som det händer. Hela världen är som ett enda glashav. Tack vare massmedia. Och det är de mest spektakulära och våldsamma sakerna som vi ser, Det är därför det står att det var Eld i Havet. Vi möter den positiva sidan också i Upp 14:6 där vi ser en Ängel, Budbärare som flyger högst på himlen och sprider Guds Evangelium. Det är ju våra TV Satelliter som har Evangeliska satellit kanaler som t ex kanal10. Och hur vi skall bete oss i denna värd med massmedia det ser vi i Upp 14:12. Här gäller de heligas trofasthet [uthållighet], så att man håller [bevarar] Guds befallningar [bud, ålägganden] och Jesu tron [tilliten till Jesus]. Med andra ord skall vi titta på de program och kanaler som bevarar Guds Bud och hjälper oss att hålla Jesus tron. Så allt vad TV och internet heter är inte fel. Men det finns Vilddjurets TV och Internet och det finns Guds TV och Internet och det gäller att välja rätt. Karl Håkan

Svara


Lasse 8/7-2015, 09:07

5. VARNING! Varför är det viktigt att veta vad vilddjurets märke är för något? Jo, för att vi inte skall ta emot det. Varför det? Läs uppenbarelseboken 14:8-12 så förstår du. Det här är ett mycket allvarligt Bibelord. Det är inte jag som utfärdat denna hotfulla varning, det är Bibeln, Guds profetiska Ord: Upp 14:8-12: "Ännu en annan ängel följde efter, och han sade: 'Fallet, fallet är det stora Babylon, som har gett alla folk att dricka av sin otukts vredesvin.' En annan ängel, den tredje, följde dem och sade med stark röst: 'Den som tillber vilddjuret och dess bild och tar dess märke på sin panna eller sin hand, han skall själv få dricka av Guds vredes vin, som oblandat hälls i Guds vredes bägare. Han kommer att plågas i eld och svavel inför de heliga änglarna och inför Lammet. Röken från deras plåga stiger upp i evigheternas evigheter. De har ingen ro eller vila vare sig dag eller natt, dessa som tillber vilddjuret och dess bild och tar emot märket med dess namn. I detta visar sig de heligas uthållighet: de håller fast vid Guds bud och tron på Jesus.' " 6. Det flesta tar tacksamt emot märket Det är många som är oroliga för att i okunskap ta emot vilddjurets märke. Men finns det en risk att som kristen ovetandes ta emot detta märke? Vad kan vi vara observanta på så att vi inte tar emot märket? Om vi läser Upp 13:11-15 så ser vi något viktigt, det andra vilddjuret (även kallat "den falske profeten") får jordens invånare att tillbe det första vilddjuret (Antikrist): Upp 13:11-15: "Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur jorden. Det hade två horn som ett lamm men talade som en drake. Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret, vars dödliga sår hade blivit läkt. Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. Genom de tecken det har fått makt att göra inför vilddjuret vilseleder det dem som bor på jorden. Det befaller jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret, som har ett sår av ett svärd men levde. Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild." Den falske profet som "marknadsför" vilddjuret [Antikrist] får alltså världen att tillbe honom. Men det här sker inte med ett tvång över vanligt folk, för i Upp 13:3-4 ser vi att folk beundrar vilddjuret och löper efter honom. Upp 13:3-4: "Hela jorden förundrade sig över vilddjuret och följde efter det, och man tillbad draken, därför att han hade gett sin makt åt vilddjuret. Och man tillbad vilddjuret och sade: 'Vem är som vilddjuret, och vem kan strida mot det?' " Folk i allmänhet är alltså mäkta förtjusta över vilddjuret! Man förförs av de tecken han kommer att göra (se 2 Tess 2:9). Detta är alltså något som vi inte skall dras med i om vi skall klara oss undan denna förförelse som leder till fördärvet. Vi skall läsa i Upp 13:16-17 där vi kan se att de flesta kanske rent av tar emot märket i tacksamhet. Upp 13:16-17: "Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal."

Svara


Karl Håkan Sandell 8/7-2015, 11:07

Upp 14:6 – 12, handlar om de TV satelliter som vi har idag och de Budbärare, änglar som flyger högst på himlen och sprider sina budskap och av tre slag. 1 Evangelium 2 Det stora Babylon (Kyrkan) har fallit 3 Vilddjurets budskap Att det är TV ser vi på att det står att man tillber dess Bild (alltså vilddjurets bild från Upp 13:14 – 15) här står också dess märke och det är internet (www). Vi kan ju idag också se på olika TV kanaler via internet. Att märket är internet det ser man på att märke på grekiska också betyder prägling eller kännetecken. Och i vers 18 ser vi att det är www alltså 666 (en 6 skrivs på hebr med v eller w) det handlar om. Och då stämmer ju allt som står här. Idag har alla som handlar en www sida och vi har alla koder för att komma in på olika sidor, etc och vi slår in koden med handen och har den i hjärnan. Så den här profetian har redan gått i uppfyllelse och det har profetian om TV i Upp 13:14 – 15 också. Så kapitel 13 är redan passerat. Den andra delen det med Vilddjuret med 2 horn var Stormaktsväldet med sovjet och USA under andra hälften av 1900 talet fram till 1990. När www kom och Sovjet föll samman. TV och Internet är de tecken (Upp 13:13) som bekräftar att kap 13 har varit. Antikrist var Hitler och det tio hornade vilddjuret som behärskade hela värden det var kolonialstaterna som var c:a 10 till antalet. Så det stämmer det också. Och då kom radion (En mun som talar stora ord Upp 13:5) Är det inte fantastiskt hur Guds ord har gått i uppfyllelse inför våra ögon. Vi är där. Och det hemska är att detta prat om märket som sägs skall vara ett chips och detta att kap 13 skall komma (när det nu redan har varit) det tar bort klarsynen från Guds församling, och det är det som är hemskt. Profetian har gått i uppfyllelse och vi är där. Ja, skall vi vara exakta så är vi i vredesskålarnas tid idag, när Guds församling sitter framför TV och Internet (www) och super in Vilddjurets anda (Upp 16:2). Och vi har den Falske Profeten (Islam) som är i verksamhet (Upp 16:13) tillsammans med Vilddjuret och Djävulen själv. Etc. Jag skulle kunna fortsätta här men jag vill begränsa mitt skrivande. Så, Vi är i de absolut sista tiderna och snart kommer Jesus och då är det viktigt att vi är klarsynta och vakna för nu skall det ske. Karl Håkan

Svara


Leif Boman 8/7-2015, 16:38

Svar till Karl Håkan Sandell. Det ligger mycket i att tv;n och internet är den levande bilden och vilddjurets märke, helt klart! Men jag tror att vi också behöver tänka i lite vidare perspektiv. Alla människor har varken tv eller internet. Stora delar av vår planet har inte ens elektricitet, än mindre pengar och råd till sådant! Både mobilen och tn; är el-beroende! Det finns miljarders av urfattiga på vår jord som inte kommer att ha tillgång till detta, därför anar jag lite annat också! Sen fick jag aldrig svar på hur man kan se i skapelseberättelsen, 1 Mos 1, att jorden enligt denna var platt? Det är en annan tråd men jag skulle så gärna vilja förstå, K H S! Jesu frid...

Svara


Karl Håkan Sandell 8/7-2015, 19:11

Svar till Leif Boman om den platta värden Det är inte konstigare än att när den skrevs så var den rådande världsbilden den platta värden. Där himlavalvet var övar den plana marken, och på den rörde sig molnen och solen etc. Man ser att det är den världsbild som beskrivs när man läser 1 Mos 1. I den 6:e versen talas om ett valv (2000 års översättning) som skiljer vattnet ovan och under. Man ser det också i vers 16 där Gud sätter ljusen på himlavalvet. Ett valv har du över en plan yta inte på ett klot för där är det en sfär. Det är möjligt att om man inte tänker på det så ser man det inte. Men vet man vad den rådande världsbilden var så ser man att den finns där och att det är den platta världen som beskrivs. Som en andlig beskrivning av en andlig skapelse går det däremot alldeles utmärkt. För där är ju Gud där uppe och Djävulen där ner och mitt emellan är vi. Karl Håkan www.minJesus.blogspot.se

Svara


Leif Boman 9/7-2015, 01:17

Svar till Karl Håkan Sandell. Tack för svaret! Men att se jorden som platt i skapelseberättelsen är allenast ditt eget sätt att se på det. Valvet menas ju den himmel vi ser och inte mycket annat. Jag ser det snarare helt tvärtom, ett valv är bågformat om man nu valt detta ord, och eftersom den var över jorden så passade det givetvis bäst med ett bågformat valv som följer jordens rund, som också (Jesaja 40:22) redan förstått ca 2700 år sedan! Detta "valv" behöver ju inte alls stå på något platt som du hävdar utan hänger helt enkelt över våran runda jord, vilket vi alltså också tydligt kan utläsa genom skapelseberättelsen! Och! Den rådande världsbilden som du nämnde, måhända trodde att jorden var platt under lång tid, men inte de kristna Bibelkunniga. Du har läst för många skrönor har jag förstått. Job, för redan kanske mellan 3-4000 år sen antydde jordens runda form, och som sagt också Jesaja ännu tydligare, för ca 2700 år sedan. Vetenskapen var långt efter med denna kunskap, as usual, dvs, som vanligt! Jesu frid...

Svara


Karl Håkan Sandell 9/7-2015, 07:19

När jag hör de argument som du och jag nu för om huruvida jorden är platt eller rund och om Bibeln och Jesaja eller Jobb stödjer det ena eller andra. Och om man nu som kristen därför måste förfäkta det ena eller andra. Så känns det helt meningslöst för mig. Den kristna tron är Jesus och hans försoning. Och att Gud är den som skapat allt, det är också för mig en grundtes. Men sedan exakt hur han gjorde det lämnar jag åt vetenskapen att undersöka och forska i. För mig är det viktigt att vara ödmjuk här. Att låta Gud få ha sin ordning. Och ibland är Guds vägar annorlunda än vi som människor tror. Och då måste man ha kapacitet att hänga med, att låta Gud vara den som håller i taktpinnen. Och det var när jag var ärlig mot Gud och sa precis som jag kände. Det var då Gud visade mig sin Andliga skapelse i 1 Mos 1. Och det är betydligt intressantare för det visar verkligen att Gud viste vad han gjorde när han redan för ett antal 1000 år sedan skrev det här första kapitlet i Bibeln och där lade in hela sin plan med att frälsa människan. Fast de som höll i pennan inte förstod vad de skrev. Och det är för mig betydligt mera fascinerande, än huruvida man på den tiden visste om Jorden var platt eller rund och om det framgår någonstans i Bibeln. Etc. Karl Håkan www.minJesus.blogspot.se

Svara


Leif Boman 9/7-2015, 08:57

Svar till Karl Håkan Sandell. Jag har inte tänkt någon vidare diskussion om platt eller ej, det var endast av nyfikenhet jag frågade eftersom du nämnde att det var så tydligt i skapelseberättelsen, något jag i så fall hade missat? Så än en gång, tack! Nu tycker jag trots allt ändå, efter några år nu på den smala stigen väg att det alltid är tryggast att lita på det som står skrivet, även om översättningar kan ha sina små brister. Vetenskap är bra så länge det går hand i hand med Guds ord. Jag håller fast vid att Gud skapade allt det synliga på endast 7 dagar, det känns tryggast så. Jag väljer att tro på Hans ord före eget förstånd, vilket givetvis många hånar och kallar för dumt, men den biten tar Gud själv hand om, Han ansvarar för Sitt eget ord, vi behöver allenast tro och inte krångla till det, då blir det som allra bäst! Jesu frid....

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, söndag 25 augusti 2019 kl. 04:27

Jesus söker: Lovisa, Louise!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 25 augusti 2019 01:10

De känns som ja inte lever så länge till. Vill ni be att ja får kontakt med min syster att hon omvänder sig o öppnar sitt hjärta för mig. Saknar henne så mycket att ja blivit svårt sjuk. Hjälp mig Gud


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Jessica: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jag: Korset i Sveriges flagga tas bort?

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif Boman : 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: Kristofobi i spåren av nya Netflixserien ”The family”

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Erik S: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Steven: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Tommy: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp