580 online! | Sidvisningar idag: 80 398 | Igår: 141 053 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

Därmed blev Bilderbergarna av den så fruktade europeiska nationalismen. 

Enligt uppgift på nätet fick Lööf bland annat  lära sig på Bilderbergmötet förra året, likt Fredrik Reinfeldt, att nationalism är det farligaste som finns. Bilderbergarna arbetar för globalismen och vill avskaffa nationalistiska suveräna stater. 

Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Att Bilderbergarna verkligen vill avskaffa nationalistiska suveräna stater avslöjades av David Rockefeller vid ett av mötena på 1990-talet: 

 ”Vi är tacksamma för Washington Post, New York Times Magazine och andra publikationer vars ledare deltog i vårt möte och respekterade löftet om diskretion under nästan 40 år. Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för ljuset av offentlig granskning under dessa år. Världen är nu mer sofistikerad och beredd att marschera mot en världsregering. Supernationell suveränitet och världsbank är att föredra framför nationella statsregeringar”. 

Det kan knappast ha undgått för någon vaken kristen att det förbereds för fullt för den kommande bibliske Antikrist att träda fram. Tiden är kort, det närmar sig med hast för det ögonblicket. Snart är allt förberedande klart. 

Men vi som är frälsta väntar inte på Antikrist utan på Jesus Kristus som ska hämta hem oss från den kommande vredesdomen. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 29 november 2018 11:58 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


38 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Per

Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för ljuset av offentlig granskning under dessa år

De medger alltså själva att de sysslat med medvetet ljusskygg verksamhet.

Ve eder, I som söken att dölja edra rådslag för HERREN i djupet, och som bedriven edra verk i mörkret, I som sägen: »Vem ser oss, och vem känner oss?»

Jesaja 29:15

Svara -   - 29/11-18 12:38 -


Lukas

Om de superrika får sin världsregering finns ingen opposition längre som kan hindra att de får ännu mer och dessutom ingen som tvingar dem att dela med sej. Världens ökande välstånd hamnar då helt i deras fickor och de arbetande får ingenting. Ett överflöd av dumpad arbetskraft vill de också ha. Detta vet förstås eliten men vill inte tala om det. Annie m fl ser liberalismen som det som fixar allt men istället ökar kaoset i samhället vilket de superrika klarar sig undan. Hennes "Framåt" saknar helt och hållet bondförnuft.

Svara -   - 29/11-18 13:50 -


Karl Håkan Sandell

Ja jag har alltid haft svårt att förstå detta hat som blixtrar i ögonen på Annie Lööf när hon talar om hur de viktiga nu är att SD absolut inte får något inflytande.

Det verkar sjukt.

Det låter som hon tror att Hitler har återuppstått och Andra världskriget har kommit igång med Gaskamrarna.

I själva verket är ju SD de som mest ställer upp på Israels sida. Som vill flytt Svenska Ambassaden till Jerusalem och som vill dra in allt bistånd till Hamas och Fata, detta bistånd som bland annat går till att avlöna Jude mördare.

Inom SD råder ju 0 tillerans mot rasism och Judehat. Så vad är det som är så hemskt med SD.

Men när man läser artikeln här förstå man vad som är på gång och varför Annie Lööf agerar som hon gör, det är en taktik och det är samma metod som Hitler använde. Genom att säga en lögn tillräckligt många gånger så tror folk den.

Och med massmedias stöd där vi ser henne snart varje dag så har hon ju fått väldigt många chanser att uttala sin lögn.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 29/11-18 14:02 -


Bertil Rosenius

Svar till Lukas.

Det var riktigt kul, mitt i det allvarliga Lukas:

Det gamla bondeförbundet saknar bondförnuft!

Jag misstänker att många, både centerpartister och liberaler, undrat vart deras respektive partier är på väg just nu.

Svara -   - 29/11-18 14:09 -


Lukas

Svar till Bertil Rosenius.

Tack Bertil, jo lite humor piggar upp :-) Tror följande ger en god beskrivning om vad Annie sysslar med:

https://anthropocene.live/2018/11/28/annie-loofs-intriger/

Svara -   - 29/11-18 14:16 -


Erik S

Svar till Lukas.

Ja du, den analys som beskrivs i länken ligger nog ganska nära sanningen. Lööfs agerande kan nog betecknas som hyckleri på hög nivå. Hon måtte också ha fått hybris, antagligen.

Att Bilderbergsgruppen har en hemsk agenda, det vet vi. Dom är ett "redskap" för beredande av världsregering och Antikrist-ingen tvekan. Det är inga konspirationsteorier, utan absolut fakta. Det ser vi klart.

Det är något märkligt, att inte flera inser hur det ligger till. Men man har väl invaggats i en "falsk trygghet" under många år, under socialismens röda mantel-Reinfeldts regeringsår var dock ingen större skillnad mot socialismen, det var i stort sett samma. Det nya migrationsavtalet som kommer nu i december, är ett steg i denna plan-det är så tydligt, så ser man inte det, måste man ha rejält "dålig syn".

Helt i enlighet med planen, så kommer vi få se en enorm invandringsökning till Europa och till Sverige. Det är bäddat för en samhällskollaps-det är ju redan nu så stora problem på många områden, så dom styrande vet inte hur man ska hantera det hela. Men det är ju så man vill ha det! Härska genom söndring. Att först ställa till kaos och sedan hänvisa till just det, för att lättare kunna "legitimera" en världsregering, världsbank, världsarmé och en världshärskare. Kartan ligger helt öppen framför oss, bara att läsa av.

Alla Sveriges partier-SD undantaget-är på samma linje. Det skiljer bara nyanser. Dom här sonderingarna efter valet är mest ett spel för galleriet. Kanske en del går på detta. Skulle inte alls förvåna om det blir S, MP, C och L i nästa regering. Och då sitter vi verkligen i rävsaxen. Då kommer det Sverige vi känner, inte att finnas kvar så länge till. Gränserna kommer "suddas ut" vår flagga kommer byta skepnad och den Bibliska kristendomen kommer att motarbetas kraftigt-nu menar jag inte Svk, dom är redan en avfallen kyrka, tyvärr.

Redan nu, tar ju alla frikyrkor viss hänsyn till "Den stora skökan". Det här är skrämmande. Kära troende vänner, vi behöver verkligen gå in i bön, som aldrig förr. Vi upplever hur mäktiga onda krafter kastar sig över vårt land. Här gäller full vapenrustning, inget annat duger. Det är bara Gud som kan ändra på det här. Vi kan inte förlita oss på människor längre-det har väl aldrig varit så tydlig som nu.

Guds frid till er-vi möts i den andliga bönevrån!!! Där tar vi upp striden!

Svara -   - 29/11-18 15:35 -


JL

Gott så Erik, Gud med dig.

Svara -   - 29/11-18 15:59 -


Erik S

Svar till JL.

Tack broder-samma till dig!

Svara -   - 29/11-18 16:16 -


Lars-Göran Rönnberg

Se swebbtv.se senaste video när Lars Bern avslöjar Annie Lööfs regeringsintriger.

Svara -   - 29/11-18 17:54 -


Bengt

Jo Gud kan påverka det hela

Svara -   - 29/11-18 18:53 -


Niklas Jönsson

svar till Bengt, Det hoppas jag innerligt, annars väntar ett riktigt kaos något helt annat än vad vi har nu.folk som väller in utan några gräns kontroller över huvud taget.

Svara -   - 29/11-18 19:16 -


Fredrik Fregoran Göransson

hej ja jag håller med att om detta och det sker uppvaknade bland folket mot eliten som inser att det blir svårt styra folket och är desperat vill att dom skulle hålla med globalister men dom är emot eliten det räcker att vi vaknar men hur fortgår processen med guds plan eller satans plan vi får se hur det går. det är tidfråga vem som har rätt. enda sätt enligt galaxiska federation ufo himmelska och gud jesus att det börjar räcka med att vi vaknar och inser det är fel på världen

Svara -   - 29/11-18 20:29 -


Sofia

Har du någon direktlänk? Är det fler än jag som har problem med den sidan? Alltså, att programmen inte kan visas... det bara snurrar..? Eller är det min dator som är för gammal och trög?

Svara -   - 29/11-18 20:54 -


Sofia

Svar till Sofia.

Jag skrev mitt svar till Lars-Göran men ändå blev det som ett nytt inlägg...

Svara -   - 29/11-18 20:56 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

ha haaa....datorn leker med mig

kanske bäst att hålla sig borta härifrån

Svara -   - 29/11-18 21:18 -


Lars-Göran Rönnberg

Till Sofia.

Gå bara in på hemsidan www.swebbtv.se så ligger programmet överst f.n. och bara klicka på det.

Hoppas att det fungerar för dig!

Svara -   - 29/11-18 23:26 -


Lenny

Lars Bern med flera gjorde ju en komplett utförlig beskrivning av vad global Compact syftar till, inslagen i Swebbtv nr. 23,28 och 29 belyser vilka som är inblandade det är skrämmande bekännelser, och att all information om detta har förbigåtts med tysthet av media. Detta är inget att raljera om, vi alla sitter på första parkett som iakttagare. Vi i landet Sverige befinner oss bara i den unika situationen att allt detta sammanfaller med vårt riksdagsval, skeendet i sig berör hela världen och visar lite utav av vilken tid vi lever i. Jag får faktiskt instämma i Pers Citat ovan med adress till våra folkvalda.

Jesaja 29:15 Ve eder, I som söken att dölja edra rådslag för HERREN i djupet, och som bedriven edra verk i mörkret, I som sägen: »Vem ser oss, och vem känner oss?»

Som enskilda kan ej göra något valet är gjort! Vi kan bara förenas i bönen för landet Sverige som pågår!

Svara -   - 30/11-18 13:02 -


Sofia

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Tack Lars-Göran, men det snurrar som sagt bara, så jag ser inget program att klicka på. Måste vara min webbläsare eller nåt...

Svara -   - 30/11-18 20:28 -


Sofia

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Tack Lars-Göran, men det snurrar som sagt bara, så jag ser inget program att klicka på. Måste vara min webbläsare eller nåt...

Svara -   - 30/11-18 20:28 -


Sofia

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Tack Lars-Göran, men det snurrar som sagt bara, så jag ser inget program att klicka på. Måste vara min webbläsare eller nåt...

Svara -   - 30/11-18 20:28 -


Sofia

Svar till Katrina.

Tack Katrina! Har inte sett programmet än men det verkar fungera iallafall.

Svara -   - 30/11-18 20:47 -


Tomas N

Globalisering och världsrikesprojektet utreder sig.

Läs gärna Johan Hakelius senaste artikel i expressen om klimatdiktaturen. I mina ögon växer denne journalist alltmer .

Det finns ett vägval för alla och det handlar om det smärtsamma i att våga kliva fram och offra sig för sanningen. Tryggheten och försäkringen om att hålla sig väl med den här världens makter blir alltmer en konflikt med det som är rätt och sant.

En global diktatur kommer att införas om de får som de vill. Och de som står emot kommer att kallas förnekar och dålig/onda människor

Svara -   - 1/12-18 10:29 -


AnnMarie

Ja visst finns det ett vägval.Många har gjort det och protesterar avslöjar mm men det är inte bara vi kristna som ser och protesterar.

Svara -   - 1/12-18 10:43 -


Erik S

Vi har ju här diskuterat globaliseringen, gränslösa länder, EU och FN och deras arbete för ett världsrike-med starka krafter bakom-som till slut mynnar ut i Anti Krist och hans hemska diktatur.

Vi har också diskuterat Annie Lööf och hennes märkliga uppträdande när det ska försöka bildas en regering. Och Björklund inte att förglömma. Vi kommer också i håg att Lööf för ca 1 år sedan talade om att vi kan hysa ca 30 miljoner invandrare i vårt land. Och detta var inget "skämt", det var fullt allvar, nämligen. Och vi förstår var hon fått dessa siffror ifrån.

Ny läcker det ut uppgifter från hemliga dokument, från FN:s dolda "flyktingpakt" att Sverige ska kunna ta emot-håll i er nu-440 miljoner invandrare eller migranter! Jo ni läste rätt, 440 miljoner! Det är ungefär 2x Nigerias befolkning. Man bli faktiskt knäsvag, när man läser detta.

Om nu detta stämmer, är det ju obeskrivbart i ord. Och uppgifterna kommer från vederhäftigt håll! Det är nämligen så, att i samband med underskifterna av nya migrationsöverenskommelsen "Global Impact" i Marocko den 10 dec. så kommer ytterligare ett avtal att smygas in, som Sverige förväntas skriva på. Det är en "flyktingpakt" där det sägs att man beräknar, att Sverige har möjlighet att ta emot just 440 miljoner migranter!!! Jag tror det bli svårt att sova i natt!

Påven har också nyligen sagt att vi ska ta emot s.k flyktingar i stor mängd, att dom har rätt att komma till våra länder och att inga gränser ska stoppa dom. Ytterligare betonar han att islam är en "fredens religion". Koranen är en bok som andas fred och att islam inte är någon våldsam religion på något sätt!!

Ha nu en riktig fin lördagskväll alla syskon-om ni kan-och ta en allvarlig funderare över vart vi är på väg! MVH och Shalom!

Svara -   - 1/12-18 14:17 -


PT

Svar till Erik S.

440 miljoner... jo tjena.

Tror du själv på det där? Har du några som helst trovärdiga källor till det?

Svara -   - 1/12-18 22:56 -


Erik S

Svar till PT.

Tjena, sade jag också. Nej siffrorna är otroligt höga, kan inte säga att jag tror på det. Jag bara uppger vad som "läckt ut" från uppgiftslämnare inom FN. Det är tydligen inte bara "Global impact" avtalet som ska skrivas på. Det hänger med ytterligare något "sidoavtal", nämligen en uppskattning av FN vad olika länder beräknas kunna ta emot. Tyskland beräknas kunna ta emot 274 miljoner, Sverige 440 milj. o.s.v.

Man baxnar ju över dessa beräkningar,minst sagt. Jag har inte påstått att det blir så. Var och en får ta ställning själv till detta. Jag bara skriver vad FN:s utredare kommit fram till tydligen, och som läckt ut därifrån. Några andra källor har inte jag.

Sen får du forska själv om du vill ha fram "trovärdiga källor".

MVH och ha en fin helg

Svara -   - 2/12-18 00:41 -


Tessy

Svar till Erik S.

Eh! Var ska alla bo? 😬🤔

Nära en halvmiljard människor? Varför då inte låta hela världens befolkning bo här?

Det måste vara något mycket speciellt med vårat land. Känner mig priviligerad😊

Svara -   - 3/12-18 09:52 -


Elin Hedlund

Bli med i Sverigebönen!

Behövs ett regeringsskifte! Man har förändrat ALLT, behövs ett "back to basics" nu. Vi vill inte att vårt älskade land ska vara "värst" längre och behöver att Gud uppskjuter domen över vårt älskade Sverige.

Svara -   - 3/12-18 13:12 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

18

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

36

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

25

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

4

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

8

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, söndag 17 februari 2019 kl. 12:36

Jesus söker: Alexandra, Sandra!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!


Ett krig mot Israel närmar sig

Ett krig mot Israel närmar sig

Bild: Twitter. 

Läsarmejl av nils  Nyligen firades minnesdagen av Förintelsen utöver världen den 27 januari, då fångarna i Auschwitz befriades 1945.

30

Läs allt!


Gräv upp brunnarna

Brunn

LÄSARMEJL av Marit Bergfors Vi läser i 1 Mosebok 26:1-25 om hur Isak är på flykt undan hungersnöden och hur Herren uppenbarar sig för honom. Denna text ger flera tankar och funderingar.

4

Läs allt!


Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Som det var i Noas dagar...

AV MIKAEL WALFRIDSSON  Samma dag, som blodmånen lyste på himlen över New York, vidtog staden, att man nu kan genomföra en abort som gäller i kvinnans hela graviditet.

45

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 1

Nåd

Läsarmejl av Sigvard Svärd Man kan mänskligt sett tycka att Gud borde ha skickat iväg Kain utan något skydd. För Kain var ju en ond brodermördare, och att skydda honom verkar både ofattbart och orättvist. 

20

Läs allt!


Rädda en ödla genom att dela denna video

Frågan blir denna: Felöversatte även den Islamiske guden Allah när han uppenbarade denna historia?

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 037 314 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 187 kommentarer och 61 946 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp