566 online! | Sidvisningar idag: 106 633 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

Därmed blev Bilderbergarna av den så fruktade europeiska nationalismen. 

Enligt uppgift på nätet fick Lööf bland annat  lära sig på Bilderbergmötet förra året, likt Fredrik Reinfeldt, att nationalism är det farligaste som finns. Bilderbergarna arbetar för globalismen och vill avskaffa nationalistiska suveräna stater. 

Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Att Bilderbergarna verkligen vill avskaffa nationalistiska suveräna stater avslöjades av David Rockefeller vid ett av mötena på 1990-talet: 

 ”Vi är tacksamma för Washington Post, New York Times Magazine och andra publikationer vars ledare deltog i vårt möte och respekterade löftet om diskretion under nästan 40 år. Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för ljuset av offentlig granskning under dessa år. Världen är nu mer sofistikerad och beredd att marschera mot en världsregering. Supernationell suveränitet och världsbank är att föredra framför nationella statsregeringar”. 

Det kan knappast ha undgått för någon vaken kristen att det förbereds för fullt för den kommande bibliske Antikrist att träda fram. Tiden är kort, det närmar sig med hast för det ögonblicket. Snart är allt förberedande klart. 

Men vi som är frälsta väntar inte på Antikrist utan på Jesus Kristus som ska hämta hem oss från den kommande vredesdomen. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 29 november 2018 11:58 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


38 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Per

Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för ljuset av offentlig granskning under dessa år

De medger alltså själva att de sysslat med medvetet ljusskygg verksamhet.

Ve eder, I som söken att dölja edra rådslag för HERREN i djupet, och som bedriven edra verk i mörkret, I som sägen: »Vem ser oss, och vem känner oss?»

Jesaja 29:15

Svara -   - 29/11-18 12:38 -


Lukas

Om de superrika får sin världsregering finns ingen opposition längre som kan hindra att de får ännu mer och dessutom ingen som tvingar dem att dela med sej. Världens ökande välstånd hamnar då helt i deras fickor och de arbetande får ingenting. Ett överflöd av dumpad arbetskraft vill de också ha. Detta vet förstås eliten men vill inte tala om det. Annie m fl ser liberalismen som det som fixar allt men istället ökar kaoset i samhället vilket de superrika klarar sig undan. Hennes "Framåt" saknar helt och hållet bondförnuft.

Svara -   - 29/11-18 13:50 -


Karl Håkan Sandell

Ja jag har alltid haft svårt att förstå detta hat som blixtrar i ögonen på Annie Lööf när hon talar om hur de viktiga nu är att SD absolut inte får något inflytande.

Det verkar sjukt.

Det låter som hon tror att Hitler har återuppstått och Andra världskriget har kommit igång med Gaskamrarna.

I själva verket är ju SD de som mest ställer upp på Israels sida. Som vill flytt Svenska Ambassaden till Jerusalem och som vill dra in allt bistånd till Hamas och Fata, detta bistånd som bland annat går till att avlöna Jude mördare.

Inom SD råder ju 0 tillerans mot rasism och Judehat. Så vad är det som är så hemskt med SD.

Men när man läser artikeln här förstå man vad som är på gång och varför Annie Lööf agerar som hon gör, det är en taktik och det är samma metod som Hitler använde. Genom att säga en lögn tillräckligt många gånger så tror folk den.

Och med massmedias stöd där vi ser henne snart varje dag så har hon ju fått väldigt många chanser att uttala sin lögn.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 29/11-18 14:02 -


Bertil Rosenius

Svar till Lukas.

Det var riktigt kul, mitt i det allvarliga Lukas:

Det gamla bondeförbundet saknar bondförnuft!

Jag misstänker att många, både centerpartister och liberaler, undrat vart deras respektive partier är på väg just nu.

Svara -   - 29/11-18 14:09 -


Lukas

Svar till Bertil Rosenius.

Tack Bertil, jo lite humor piggar upp :-) Tror följande ger en god beskrivning om vad Annie sysslar med:

https://anthropocene.live/2018/11/28/annie-loofs-intriger/

Svara -   - 29/11-18 14:16 -


Erik S

Svar till Lukas.

Ja du, den analys som beskrivs i länken ligger nog ganska nära sanningen. Lööfs agerande kan nog betecknas som hyckleri på hög nivå. Hon måtte också ha fått hybris, antagligen.

Att Bilderbergsgruppen har en hemsk agenda, det vet vi. Dom är ett "redskap" för beredande av världsregering och Antikrist-ingen tvekan. Det är inga konspirationsteorier, utan absolut fakta. Det ser vi klart.

Det är något märkligt, att inte flera inser hur det ligger till. Men man har väl invaggats i en "falsk trygghet" under många år, under socialismens röda mantel-Reinfeldts regeringsår var dock ingen större skillnad mot socialismen, det var i stort sett samma. Det nya migrationsavtalet som kommer nu i december, är ett steg i denna plan-det är så tydligt, så ser man inte det, måste man ha rejält "dålig syn".

Helt i enlighet med planen, så kommer vi få se en enorm invandringsökning till Europa och till Sverige. Det är bäddat för en samhällskollaps-det är ju redan nu så stora problem på många områden, så dom styrande vet inte hur man ska hantera det hela. Men det är ju så man vill ha det! Härska genom söndring. Att först ställa till kaos och sedan hänvisa till just det, för att lättare kunna "legitimera" en världsregering, världsbank, världsarmé och en världshärskare. Kartan ligger helt öppen framför oss, bara att läsa av.

Alla Sveriges partier-SD undantaget-är på samma linje. Det skiljer bara nyanser. Dom här sonderingarna efter valet är mest ett spel för galleriet. Kanske en del går på detta. Skulle inte alls förvåna om det blir S, MP, C och L i nästa regering. Och då sitter vi verkligen i rävsaxen. Då kommer det Sverige vi känner, inte att finnas kvar så länge till. Gränserna kommer "suddas ut" vår flagga kommer byta skepnad och den Bibliska kristendomen kommer att motarbetas kraftigt-nu menar jag inte Svk, dom är redan en avfallen kyrka, tyvärr.

Redan nu, tar ju alla frikyrkor viss hänsyn till "Den stora skökan". Det här är skrämmande. Kära troende vänner, vi behöver verkligen gå in i bön, som aldrig förr. Vi upplever hur mäktiga onda krafter kastar sig över vårt land. Här gäller full vapenrustning, inget annat duger. Det är bara Gud som kan ändra på det här. Vi kan inte förlita oss på människor längre-det har väl aldrig varit så tydlig som nu.

Guds frid till er-vi möts i den andliga bönevrån!!! Där tar vi upp striden!

Svara -   - 29/11-18 15:35 -


JL

Gott så Erik, Gud med dig.

Svara -   - 29/11-18 15:59 -


Erik S

Svar till JL.

Tack broder-samma till dig!

Svara -   - 29/11-18 16:16 -


Lars-Göran Rönnberg

Se swebbtv.se senaste video när Lars Bern avslöjar Annie Lööfs regeringsintriger.

Svara -   - 29/11-18 17:54 -


Bengt

Jo Gud kan påverka det hela

Svara -   - 29/11-18 18:53 -


Niklas Jönsson

svar till Bengt, Det hoppas jag innerligt, annars väntar ett riktigt kaos något helt annat än vad vi har nu.folk som väller in utan några gräns kontroller över huvud taget.

Svara -   - 29/11-18 19:16 -


Fredrik Fregoran Göransson

hej ja jag håller med att om detta och det sker uppvaknade bland folket mot eliten som inser att det blir svårt styra folket och är desperat vill att dom skulle hålla med globalister men dom är emot eliten det räcker att vi vaknar men hur fortgår processen med guds plan eller satans plan vi får se hur det går. det är tidfråga vem som har rätt. enda sätt enligt galaxiska federation ufo himmelska och gud jesus att det börjar räcka med att vi vaknar och inser det är fel på världen

Svara -   - 29/11-18 20:29 -


Sofia

Har du någon direktlänk? Är det fler än jag som har problem med den sidan? Alltså, att programmen inte kan visas... det bara snurrar..? Eller är det min dator som är för gammal och trög?

Svara -   - 29/11-18 20:54 -


Sofia

Svar till Sofia.

Jag skrev mitt svar till Lars-Göran men ändå blev det som ett nytt inlägg...

Svara -   - 29/11-18 20:56 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

https://youtu.be/Kishp6AIfMA

Svara -   - 29/11-18 21:15 -


Katrina

ha haaa....datorn leker med mig

kanske bäst att hålla sig borta härifrån

Svara -   - 29/11-18 21:18 -


Lars-Göran Rönnberg

Till Sofia.

Gå bara in på hemsidan www.swebbtv.se så ligger programmet överst f.n. och bara klicka på det.

Hoppas att det fungerar för dig!

Svara -   - 29/11-18 23:26 -


Lenny

Lars Bern med flera gjorde ju en komplett utförlig beskrivning av vad global Compact syftar till, inslagen i Swebbtv nr. 23,28 och 29 belyser vilka som är inblandade det är skrämmande bekännelser, och att all information om detta har förbigåtts med tysthet av media. Detta är inget att raljera om, vi alla sitter på första parkett som iakttagare. Vi i landet Sverige befinner oss bara i den unika situationen att allt detta sammanfaller med vårt riksdagsval, skeendet i sig berör hela världen och visar lite utav av vilken tid vi lever i. Jag får faktiskt instämma i Pers Citat ovan med adress till våra folkvalda.

Jesaja 29:15 Ve eder, I som söken att dölja edra rådslag för HERREN i djupet, och som bedriven edra verk i mörkret, I som sägen: »Vem ser oss, och vem känner oss?»

Som enskilda kan ej göra något valet är gjort! Vi kan bara förenas i bönen för landet Sverige som pågår!

Svara -   - 30/11-18 13:02 -


Sofia

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Tack Lars-Göran, men det snurrar som sagt bara, så jag ser inget program att klicka på. Måste vara min webbläsare eller nåt...

Svara -   - 30/11-18 20:28 -


Sofia

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Tack Lars-Göran, men det snurrar som sagt bara, så jag ser inget program att klicka på. Måste vara min webbläsare eller nåt...

Svara -   - 30/11-18 20:28 -


Sofia

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Tack Lars-Göran, men det snurrar som sagt bara, så jag ser inget program att klicka på. Måste vara min webbläsare eller nåt...

Svara -   - 30/11-18 20:28 -


Sofia

Svar till Katrina.

Tack Katrina! Har inte sett programmet än men det verkar fungera iallafall.

Svara -   - 30/11-18 20:47 -


Tomas N

Globalisering och världsrikesprojektet utreder sig.

Läs gärna Johan Hakelius senaste artikel i expressen om klimatdiktaturen. I mina ögon växer denne journalist alltmer .

Det finns ett vägval för alla och det handlar om det smärtsamma i att våga kliva fram och offra sig för sanningen. Tryggheten och försäkringen om att hålla sig väl med den här världens makter blir alltmer en konflikt med det som är rätt och sant.

En global diktatur kommer att införas om de får som de vill. Och de som står emot kommer att kallas förnekar och dålig/onda människor

Svara -   - 1/12-18 10:29 -


AnnMarie

Ja visst finns det ett vägval.Många har gjort det och protesterar avslöjar mm men det är inte bara vi kristna som ser och protesterar.

Svara -   - 1/12-18 10:43 -


Erik S

Vi har ju här diskuterat globaliseringen, gränslösa länder, EU och FN och deras arbete för ett världsrike-med starka krafter bakom-som till slut mynnar ut i Anti Krist och hans hemska diktatur.

Vi har också diskuterat Annie Lööf och hennes märkliga uppträdande när det ska försöka bildas en regering. Och Björklund inte att förglömma. Vi kommer också i håg att Lööf för ca 1 år sedan talade om att vi kan hysa ca 30 miljoner invandrare i vårt land. Och detta var inget "skämt", det var fullt allvar, nämligen. Och vi förstår var hon fått dessa siffror ifrån.

Ny läcker det ut uppgifter från hemliga dokument, från FN:s dolda "flyktingpakt" att Sverige ska kunna ta emot-håll i er nu-440 miljoner invandrare eller migranter! Jo ni läste rätt, 440 miljoner! Det är ungefär 2x Nigerias befolkning. Man bli faktiskt knäsvag, när man läser detta.

Om nu detta stämmer, är det ju obeskrivbart i ord. Och uppgifterna kommer från vederhäftigt håll! Det är nämligen så, att i samband med underskifterna av nya migrationsöverenskommelsen "Global Impact" i Marocko den 10 dec. så kommer ytterligare ett avtal att smygas in, som Sverige förväntas skriva på. Det är en "flyktingpakt" där det sägs att man beräknar, att Sverige har möjlighet att ta emot just 440 miljoner migranter!!! Jag tror det bli svårt att sova i natt!

Påven har också nyligen sagt att vi ska ta emot s.k flyktingar i stor mängd, att dom har rätt att komma till våra länder och att inga gränser ska stoppa dom. Ytterligare betonar han att islam är en "fredens religion". Koranen är en bok som andas fred och att islam inte är någon våldsam religion på något sätt!!

Ha nu en riktig fin lördagskväll alla syskon-om ni kan-och ta en allvarlig funderare över vart vi är på väg! MVH och Shalom!

Svara -   - 1/12-18 14:17 -


PT

Svar till Erik S.

440 miljoner... jo tjena.

Tror du själv på det där? Har du några som helst trovärdiga källor till det?

Svara -   - 1/12-18 22:56 -


Erik S

Svar till PT.

Tjena, sade jag också. Nej siffrorna är otroligt höga, kan inte säga att jag tror på det. Jag bara uppger vad som "läckt ut" från uppgiftslämnare inom FN. Det är tydligen inte bara "Global impact" avtalet som ska skrivas på. Det hänger med ytterligare något "sidoavtal", nämligen en uppskattning av FN vad olika länder beräknas kunna ta emot. Tyskland beräknas kunna ta emot 274 miljoner, Sverige 440 milj. o.s.v.

Man baxnar ju över dessa beräkningar,minst sagt. Jag har inte påstått att det blir så. Var och en får ta ställning själv till detta. Jag bara skriver vad FN:s utredare kommit fram till tydligen, och som läckt ut därifrån. Några andra källor har inte jag.

Sen får du forska själv om du vill ha fram "trovärdiga källor".

MVH och ha en fin helg

Svara -   - 2/12-18 00:41 -


Tessy

Svar till Erik S.

Eh! Var ska alla bo? 😬🤔

Nära en halvmiljard människor? Varför då inte låta hela världens befolkning bo här?

Det måste vara något mycket speciellt med vårat land. Känner mig priviligerad😊

Svara -   - 3/12-18 09:52 -


Elin Hedlund

Bli med i Sverigebönen!

Behövs ett regeringsskifte! Man har förändrat ALLT, behövs ett "back to basics" nu. Vi vill inte att vårt älskade land ska vara "värst" längre och behöver att Gud uppskjuter domen över vårt älskade Sverige.

Svara -   - 3/12-18 13:12 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

11

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

7

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

12

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

28

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

47

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 13:40

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 639 899 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 339 kommentarer och 60 515 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp