585 online! | Sidvisningar idag: 129 952 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Blir Annie Lööf statsminister?

Blir Annie Lööf statsminister?

Bild: vn.se. 

Blev centerledaren Annie Lööf inbjuden till Bilderbergmötet 2017 för att hon skulle bli Sveriges näste statsminister?

Googlar man "Blir Annie Lööf statsminister?" så hittar man många tidningsartiklar som spekulerar innan valet att hon kanske blir det. Nättidningen vn.se skrev 8 juni 2017 det här märkliga:

Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö.Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö.

Det kanske finns mer bakom det här valet och den politiska turbulensen än vi kan ana.

Vilket fall som helst behöver Sveriges folk Jesus - för endast i honom finns det frälsning!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 25 september 2018 23:53 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


21 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bertil Rosenius

Denna koppling är, som Christer skriver, faktiskt mycket vanlig! Där till måste vi förstå kopplingen Bilderberggruppen och globalismen och vidare globalismen och antikrist.

Låt oss be att Sverige för blir ett ”Kristus-vänligt” land. Detta är ingen självklarhet, som så många tror. ”Kristusvänlighet” är inte samma sak som frälsning. Men det öppnar eller - i dess motsats - stänger många dörrar för evangelium.

Svara -   - 26/9-18 06:57 -


JL

Med det valresultatet vi fick, så passade det C som handen i handsken. Personligen så tror jag inte på slumpen utan anser att det är ett utbrett valfusk. Förövrigt så är den kända Stefan Svärd involverad i C.

Så blir globalisttanten statsminister, är ingen förvånad. Allra minst globalistynglen i bilderberg.

Svara -   - 26/9-18 07:49 -


Janne

Inte troligt att Lööf blir statsminister, går hon i allians med s och mp så blir Löfven statsminister, S största partiet, men hoppas på en M+KD med stöd från SD. Vart tog alla profeter vägen som profeterade ditt och datt om valet??

Svara -   - 26/9-18 10:19 -


Calle

Vad jag minns blev Reinfeldt inbjuden till bilderbergmötet strax innan han blev statsminister, likaså var Löfven inbjuden innan förra valet och nu Lööf, man börjar ana ett mönster här, vem är det egentligen som styr och bestämmer i Sveriges politik????

Svara -   - 26/9-18 10:59 -


Bengt

Det kan man verkligen undra

Svara -   - 26/9-18 11:34 -


Alf

https://www.svd.se/lofven-deltar-i-mytomspunnet-maktmote----------------------https://www.svd.se/hit-fick-reinfeldt-lift-av-wallenberghttps://www.svd.se/hit-fick-reinfeldt-lift-av-wallenberg---------------

Barack and Bilderberg

Recently, there has been much discussion about Barack Obama having possibly attended the recent Bilderberg conference in Virginia. This speculation arose when Barack Obama and Hillary Clinton sneaked off for a secretive meeting while in Virginia. As the AP reported, “Reporters traveling with Obama sensed something might be happening between the pair when they arrived at Dulles International Airport after an event in Northern Virginia and Obama was not aboard the airplane. Asked at the time about the Illinois senator’s whereabouts, [Obama spokesman Robert] Gibbs smiled and declined to comment.”7

The press that had been traveling with Obama were not made aware of the secretive meeting until the plane that they assumed Obama would be present on was moving down the runway, prompting many angry questions from the press towards Obama’s spokesman, Robert Gibbs. One reported asked Gibbs, “Why were we not told about this meeting until we were on the plane, the doors were shut and the plane was about to taxi to take off?” to which he responded, “Senator Obama had a desire to do some meetings, others had a desire to meet with him tonight in a private way and that is what we are doing.” This preceded another question, “Is there more than one meeting, is there more than one person with whom he is meeting?” Gibbs simply replied, “I am not going to get into all the details of the meeting.” He again later repeated that, “There was a desire to do some meetings tonight, he was interested in doing them, others were interested in doing them, and to do them in a way that was private.”8

On Friday, June 6, it was reported that Bilderberg tracker, Jim Tucker, “called Obama’s office today to ask if he had attended Bilderberg. A campaign spokeswoman refused to discuss the matter but would not deny that Obama had attended Bilderberg.”9 Barack and Bilderberg --------------------

https://www.youtube.com/watch?v=cfgfH1ro6vshttps://www.youtube.com/watch?v=cfgfH1ro6vshttps://www.youtube.com/watch?v=cfgfH1ro6vs

Svara -   - 26/9-18 12:40 -


Lukas

Svar till Janne.

Fanns det någon profetia om valet alls? Det närmaste jag hört är att socialismens makt i Sverige är över men att det kommer att ta tid. Profetian av amerikanske brandmannen om Trump, det var grejer det!

Svara -   - 26/9-18 15:21 -


Bertil Rosenius

Svar till Lukas.

Lukas, delar din tanke om Sv. valet.

Vad många - bl a jag själv fick till oss - var nödga kristna att delta i valet, för att bli av med den hotande socialismen. Ngn profetia känner jag inte igen.

Vi måste lära oss lyssna och handla och inte bara rulla tummarna och sedan skylla på ondskan när det blir fel. Gud manar till vad vi skall göra, för att det skall bli rätt. Vill vi inte lyssna till vad vi hör, blir det fel.

Genom att handla enl Guds vilja - vara Hans redskap - blir det som Gud vill. Genom att ”blunda” släpper vi lös ondskan.

Jag hoppas på nyval!

Svara -   - 26/9-18 16:14 -


ingegerd

Vi far hoppas att den kvinnan inte blir tongivande. hon har gjort nog. man far inte glömma att hennes parti är för manggifte, fri invandrig och slopad skolplikt. Hon är kompis och en allierad med ett parti, libarelaerna, som tycker att det är en god ide att ha sex med döda människor. och sa undrar man vart sverige är pa väg? det är sa sjukt sa det inte finns ord för det...

Svara -   - 26/9-18 16:21 -


Andy Svensson

Bilderberggruppen är ett hemligt sällskap bestående av internationellt mycket inflytelserika personer inom områden för politik, finans och media. Dessa håller ett årligt möte på olika orter runtom i Europa eller Nordamerika på exklusiva femstjärniga hotell. Antalet delegater brukar uppgå till cirka 130 personer. Sekretessen kring gruppens möten är mycket hög och de hotell där möten hålls är ofta rigoröst bevakade av vakter så inga obehöriga släpps in. Inga journalister tillåts närvara på mötena därför att man vill att deltagarna skall vara så öppna och frispråkiga som möjligt.

Kritiker anklagar dem för att agera som en icke-vald skuggregering med mål att styra världen och som tar beslut bakom stängda dörrar som påverkar miljarder människor, och tar liten hänsyn till behoven och önskemålen från den allmänna befolkningen.[

Svara -   - 26/9-18 16:51 -


Maria Eliasson

Den enda profetian jag hade om valet var att min stora kraftiga rosenbuske som jag kallade för Stefan Löv'en vissnade ner och dog en vecka före valet. Då sa jag till min man att nu får inte Stefan vara statsminister längre. Den lavendel plantan jag kallar Annie lever och frodas ännu så länge.

Svara -   - 26/9-18 19:24 -


Mikael W

Svar till Janne.

Vart tog alla profeter vägen som profeterade ditt och datt om valet??

Jag är ingen profet, och jag vet inte vart profeterna tog vägen, men en sak vet jag och det är att Gud hör bön. Tvivla aldrig på det !

Svara -   - 26/9-18 21:07 -


Anna-Lena Lindström

Det Lars Enarsson sa, var att vi skulle be att SD, Kd och M skulle kunna bilda regering, och om vi har "tur" kanske det blir så... vore det bästa för landet, tror jag också. Och det är min bön.

Svara -   - 26/9-18 23:08 -


Andreas

De är just detta som är mycket märkligt. Att de finns vissa partiledare som blir inbjudna. Konstigt nog var Stefan Löven inbjuden 2013 till bilderbergmötet 2014 blev han inbjuden. Tror även Reinfeldt varit det så vem vet kanske Annie Lööv kommer bli det. Eftersom de nu de röstat ner Stefan Löven igår som statsminister så skall den nya talmannen höra sig runt och diskutera eventuellt nya kandidater. Tittar man på väljarstödet så ligger Ulf ifrån borgligheten närmast och Annie om C och L börjar samarbeta med S+MP. Vi levet även i en jämställdhetstid och många ropar efter en kvinnlig statsminister eftersom vi inte haft det. De har skett många märkliga ting detta valet, valmyndighetens sida låg nere mina tankar gick direkt till valet när George Bush blev president då var de märkliga teknisk fel i Florida. Helt plötsligt dalar SD, KD, V neråt och S, MP gick uppåt efter detta strulet. Kanske var de så att frimurarna eller någon inom bilderberg eliten styrde valutgången åt deras vilja. Men helt uppenbart är att de är samma maktelit ifrån Sverige Wallenbergarna, Bonniers och Carl Bildt som år efter år blir inbjudna. Bonniers styr media så jag är inte förvånad att media klimatet i SVT Och TV4 ser ut som de gör.

Svara -   - 26/9-18 23:10 -


Andreas

Svar till Andy Svensson.

De intressanta är att Alex Jones kristen journalist som försökt ta reda på vad som händer där inne på Bildermöten, new world order och har tagit sig in på maktelitens(USA) Bohemian Groove(Skull and Bones). Hans radio och youtube kanal som följs av miljontals tittare har stängts ner. Tyvärr har hans inflytande och granskade bland eliten varit sådant hot att de idag stängt ner alla hans sociala medier. Jag blev oerhört ledsen denna mannen jobbar för Gud och var så viktig för ateister och sökare efter varför världen är så korrupt och gav mycket svar hur eliten arbetar. Jag tror att en del av dagens profter är inte enbart pastorer och vi finner dom i kyrkor även inom media som Alex Jones eller vissa som jobbar inom vetenskapen intelligent design kan nå vissa människor med evangeliet. Jag tror inte enbart att du kan nå Gud inom kyrkan vissa blir övertygad likt Newton när äpplet föll i huvudet. När han forskade kring gravitationen så förstod han hur fint allt fysikaliskt var uppbyggt så han blir övertygad om Guds existens. Även juden Einstein hävdade att den som inte tror på en skapare är en dåre

Svara -   - 26/9-18 23:27 -


Andy Svensson

Svar till Andreas.

Intressant information Andreas kände inte till det här om Alex Jones. Men utifrån det skriver ser vi vilka mörka krafter som står bakom Bilderberggruppen. Profeterna verkar i församlingen och i samhället skulle jag vilja tilläga, det är många idag som utger sig vara Herrens profeter men är avfallets lögnare som leder människor bort från sanningen.

Svara -   - 27/9-18 07:56 -


Tomas N

Svar till Andreas.

Kul att du har en nyfikenhet kring vad som sker i världen. Jag tycker det är intressant och t om viktigt att det finns mediakanaler som Alex Jones. Det är bra att han är kristen och jag tror det har växt fram mer under åren. Däremot så är han ju inte fullt ut en bra kristen förebild med aggressivt humör och en del annat.

Men ingen är ju perfekt och det finns mycket som har dolts som kan väcka vrede över det som sker i världen.

Jesus sa vid några tillfällen att världens barn är visare än de som skall vara Guds barn.

Man skall inte vara rädd att läsa och studera sådant,man skall be om andens ledning och blodets beskydd och då kan man gallra bland sådant som är viktigt eller inte

Svara -   - 27/9-18 10:18 -


Roger T. W.

Birger Schlaug och en annan skribent avslöjar i Expressen att Lööf också är medlem av den trilaterala kommissionen. Det är en hemlighetsfull organisation, som anklagas för att vilja styra hela världen. Rätt många bankirer är medlemmar. Det är mammon, inte Herren.

Jag minns inga profetior om valet, men jag anade att det skulle ändra mycket. Det här är ett bakslag för Lööf. Om hon ändå blir statsminister, så tror jag att hon får arbeta i motvind. Fortsätt att be för Sverige. Vi vet inte ännu var det här slutar. SD har börjat säga ifrån och det är bra.

Svara -   - 27/9-18 17:50 -


Bengt

Ja det är det

Svara -   - 28/9-18 16:06 -


Tommy

Det går en hisklig massa på en fallska profet, oftast är väl de dem som skittlar i öronen mest. Men skall Kristna ägna sig, så mycket om valet. Jag ser en del är emot Massinvandring. Och då faller väl Emanuel Minos Profetiska budskap bort, om man tänker så, av det brev han fick av en äldre Dam på 60 talet bort. Finns det Profetia Bilderbergergruppen? Men Kristna kanske inte skall lägga så mycket tid till det. Även om det är hemliga ordnar. Det finns Säkerligen ännu värre där de har Ordnar för dyrkan av Satan också. Men Kristna skall väl har Focus uppåt Kristus, vi vet vad den här tiderna kommer säga. Slutet kommer Micro Chippet, och vi får se Anslagstavlan på teve' hur vi skall använda det.

Svara -   - 29/9-18 00:46 -


Nina😄

Absolut inte I Jesu namn låt inte denna kvinna bli statsminister hjälp henne herre att ta steget bakåt flytta hem till Maramö med familj istället gå med i guds församling i Värnamo pingst eller mission amen

Gud han som är ordningens gud låter inget ske om de inte är enligt hans plan

Ska detta ske så blir de så trots vad jag vill eller tycker så är de

Ska SD M och KD gå ihop då blir de så inget kan ske om de går emot guds plan

Jesu frid och välsignelse alka syskon i herren

Svara -   - 30/9-18 01:05 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

7

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

15

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

69

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 19:34

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 223 193 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 211 kommentarer och 61 254 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp