Surfar nu: 818 www.apg29.nu

Blir Annie Lööf statsminister?

Blir Annie Lööf statsminister?

Bild: vn.se. 

Blev centerledaren Annie Lööf inbjuden till Bilderbergmötet 2017 för att hon skulle bli Sveriges näste statsminister?

Googlar man "Blir Annie Lööf statsminister?" så hittar man många tidningsartiklar som spekulerar innan valet att hon kanske blir det. Nättidningen vn.se skrev 8 juni 2017 det här märkliga:

Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö.Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö.

Det kanske finns mer bakom det här valet och den politiska turbulensen än vi kan ana.

Vilket fall som helst behöver Sveriges folk Jesus - för endast i honom finns det frälsning!

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades tisdag 25 september 2018 23:53 | #bilderbergmötet #annie lööf #konspirationsteorier #val2018 | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

19 kommentarer

JL 26/9-2018, 08:39

Med det valresultatet vi fick, så passade det C som handen i handsken. Personligen så tror jag inte på slumpen utan anser att det är ett utbrett valfusk. Förövrigt så är den kända Stefan Svärd involverad i C.
Så blir globalisttanten statsminister, är ingen förvånad. Allra minst globalistynglen i bilderberg.

Svara


Janne 26/9-2018, 11:09

Inte troligt att Lööf blir statsminister, går hon i allians med s och mp så blir Löfven statsminister, S största partiet, men hoppas på en M+KD med stöd från SD. Vart tog alla profeter vägen som profeterade ditt och datt om valet??

Svara


Calle 26/9-2018, 11:49

Vad jag minns blev Reinfeldt inbjuden till bilderbergmötet strax innan han blev statsminister, likaså var Löfven inbjuden innan förra valet och nu Lööf, man börjar ana ett mönster här, vem är det egentligen som styr och bestämmer i Sveriges politik????

Svara


Bengt 26/9-2018, 12:24

Det kan man verkligen undra

Svara


Alf 26/9-2018, 13:30

https://www.svd.se/lofven-deltar-i-mytomspunnet-maktmote----------------------https://www.svd.se/hit-fick-reinfeldt-lift-av-wallenberghttps://www.svd.se/hit-fick-reinfeldt-lift-av-wallenberg---------------

Barack and Bilderberg

Recently, there has been much discussion about Barack Obama having possibly attended the recent Bilderberg conference in Virginia. This speculation arose when Barack Obama and Hillary Clinton sneaked off for a secretive meeting while in Virginia. As the AP reported, “Reporters traveling with Obama sensed something might be happening between the pair when they arrived at Dulles International Airport after an event in Northern Virginia and Obama was not aboard the airplane. Asked at the time about the Illinois senator’s whereabouts, [Obama spokesman Robert] Gibbs smiled and declined to comment.”7

The press that had been traveling with Obama were not made aware of the secretive meeting until the plane that they assumed Obama would be present on was moving down the runway, prompting many angry questions from the press towards Obama’s spokesman, Robert Gibbs. One reported asked Gibbs, “Why were we not told about this meeting until we were on the plane, the doors were shut and the plane was about to taxi to take off?” to which he responded, “Senator Obama had a desire to do some meetings, others had a desire to meet with him tonight in a private way and that is what we are doing.” This preceded another question, “Is there more than one meeting, is there more than one person with whom he is meeting?” Gibbs simply replied, “I am not going to get into all the details of the meeting.” He again later repeated that, “There was a desire to do some meetings tonight, he was interested in doing them, others were interested in doing them, and to do them in a way that was private.”8

On Friday, June 6, it was reported that Bilderberg tracker, Jim Tucker, “called Obama’s office today to ask if he had attended Bilderberg. A campaign spokeswoman refused to discuss the matter but would not deny that Obama had attended Bilderberg.”9 Barack and Bilderberg --------------------

https://www.youtube.com/watch?v=cfgfH1ro6vshttps://www.youtube.com/watch?v=cfgfH1ro6vshttps://www.youtube.com/watch?v=cfgfH1ro6vs

Svara


Lukas 26/9-2018, 16:11

Svar till Janne. Fanns det någon profetia om valet alls? Det närmaste jag hört är att socialismens makt i Sverige är över men att det kommer att ta tid. Profetian av amerikanske brandmannen om Trump, det var grejer det!

Svara


Bertil Rosenius 26/9-2018, 17:04

Svar till Lukas.

Lukas, delar din tanke om Sv. valet.

Vad många - bl a jag själv fick till oss - var nödga kristna att delta i valet, för att bli av med den hotande socialismen. Ngn profetia känner jag inte igen.

Vi måste lära oss lyssna och handla och inte bara rulla tummarna och sedan skylla på ondskan när det blir fel. Gud manar till vad vi skall göra, för att det skall bli rätt. Vill vi inte lyssna till vad vi hör, blir det fel.

Genom att handla enl Guds vilja - vara Hans redskap - blir det som Gud vill. Genom att ”blunda” släpper vi lös ondskan.

Jag hoppas på nyval!

Svara


ingegerd 26/9-2018, 17:11

Vi far hoppas att den kvinnan inte blir tongivande. hon har gjort nog. man far inte glömma att hennes parti är för manggifte, fri invandrig och slopad skolplikt. Hon är kompis och en allierad med ett parti, libarelaerna, som tycker att det är en god ide att ha sex med döda människor. och sa undrar man vart sverige är pa väg? det är sa sjukt sa det inte finns ord för det...

Svara


Andy Svensson 26/9-2018, 17:41

Bilderberggruppen är ett hemligt sällskap bestående av internationellt mycket inflytelserika personer inom områden för politik, finans och media. Dessa håller ett årligt möte på olika orter runtom i Europa eller Nordamerika på exklusiva femstjärniga hotell. Antalet delegater brukar uppgå till cirka 130 personer. Sekretessen kring gruppens möten är mycket hög och de hotell där möten hålls är ofta rigoröst bevakade av vakter så inga obehöriga släpps in. Inga journalister tillåts närvara på mötena därför att man vill att deltagarna skall vara så öppna och frispråkiga som möjligt.

Kritiker anklagar dem för att agera som en icke-vald skuggregering med mål att styra världen och som tar beslut bakom stängda dörrar som påverkar miljarder människor, och tar liten hänsyn till behoven och önskemålen från den allmänna befolkningen.[

Svara


Maria Eliasson 26/9-2018, 20:14

Den enda profetian jag hade om valet var att min stora kraftiga rosenbuske som jag kallade för Stefan Löv'en vissnade ner och dog en vecka före valet. Då sa jag till min man att nu får inte Stefan vara statsminister längre. Den lavendel plantan jag kallar Annie lever och frodas ännu så länge.

Svara


Mikael W 26/9-2018, 21:57

Svar till Janne.

Vart tog alla profeter vägen som profeterade ditt och datt om valet??

Jag är ingen profet, och jag vet inte vart profeterna tog vägen, men en sak vet jag och det är att Gud hör bön. Tvivla aldrig på det !

Svara


Anna-Lena Lindström 26/9-2018, 23:58

Det Lars Enarsson sa, var att vi skulle be att SD, Kd och M skulle kunna bilda regering, och om vi har "tur" kanske det blir så... vore det bästa för landet, tror jag också. Och det är min bön.

Svara


Andreas 27/9-2018, 00:00

De är just detta som är mycket märkligt. Att de finns vissa partiledare som blir inbjudna. Konstigt nog var Stefan Löven inbjuden 2013 till bilderbergmötet 2014 blev han inbjuden. Tror även Reinfeldt varit det så vem vet kanske Annie Lööv kommer bli det. Eftersom de nu de röstat ner Stefan Löven igår som statsminister så skall den nya talmannen höra sig runt och diskutera eventuellt nya kandidater. Tittar man på väljarstödet så ligger Ulf ifrån borgligheten närmast och Annie om C och L börjar samarbeta med S+MP. Vi levet även i en jämställdhetstid och många ropar efter en kvinnlig statsminister eftersom vi inte haft det. De har skett många märkliga ting detta valet, valmyndighetens sida låg nere mina tankar gick direkt till valet när George Bush blev president då var de märkliga teknisk fel i Florida. Helt plötsligt dalar SD, KD, V neråt och S, MP gick uppåt efter detta strulet. Kanske var de så att frimurarna eller någon inom bilderberg eliten styrde valutgången åt deras vilja. Men helt uppenbart är att de är samma maktelit ifrån Sverige Wallenbergarna, Bonniers och Carl Bildt som år efter år blir inbjudna. Bonniers styr media så jag är inte förvånad att media klimatet i SVT Och TV4 ser ut som de gör.

Svara


Andreas 27/9-2018, 00:17

Svar till Andy Svensson. De intressanta är att Alex Jones kristen journalist som försökt ta reda på vad som händer där inne på Bildermöten, new world order och har tagit sig in på maktelitens(USA) Bohemian Groove(Skull and Bones). Hans radio och youtube kanal som följs av miljontals tittare har stängts ner. Tyvärr har hans inflytande och granskade bland eliten varit sådant hot att de idag stängt ner alla hans sociala medier. Jag blev oerhört ledsen denna mannen jobbar för Gud och var så viktig för ateister och sökare efter varför världen är så korrupt och gav mycket svar hur eliten arbetar. Jag tror att en del av dagens profter är inte enbart pastorer och vi finner dom i kyrkor även inom media som Alex Jones eller vissa som jobbar inom vetenskapen intelligent design kan nå vissa människor med evangeliet. Jag tror inte enbart att du kan nå Gud inom kyrkan vissa blir övertygad likt Newton när äpplet föll i huvudet. När han forskade kring gravitationen så förstod han hur fint allt fysikaliskt var uppbyggt så han blir övertygad om Guds existens. Även juden Einstein hävdade att den som inte tror på en skapare är en dåre

Svara


Andy Svensson 27/9-2018, 08:46

Svar till Andreas. Intressant information Andreas kände inte till det här om Alex Jones. Men utifrån det skriver ser vi vilka mörka krafter som står bakom Bilderberggruppen. Profeterna verkar i församlingen och i samhället skulle jag vilja tilläga, det är många idag som utger sig vara Herrens profeter men är avfallets lögnare som leder människor bort från sanningen.

Svara


Roger T. W. 27/9-2018, 18:40

Birger Schlaug och en annan skribent avslöjar i Expressen att Lööf också är medlem av den trilaterala kommissionen. Det är en hemlighetsfull organisation, som anklagas för att vilja styra hela världen. Rätt många bankirer är medlemmar. Det är mammon, inte Herren.

Jag minns inga profetior om valet, men jag anade att det skulle ändra mycket. Det här är ett bakslag för Lööf. Om hon ändå blir statsminister, så tror jag att hon får arbeta i motvind. Fortsätt att be för Sverige. Vi vet inte ännu var det här slutar. SD har börjat säga ifrån och det är bra.

Svara


Bengt 28/9-2018, 16:56

Ja det är det

Svara


Tommy 29/9-2018, 01:36

Det går en hisklig massa på en fallska profet, oftast är väl de dem som skittlar i öronen mest. Men skall Kristna ägna sig, så mycket om valet. Jag ser en del är emot Massinvandring. Och då faller väl Emanuel Minos Profetiska budskap bort, om man tänker så, av det brev han fick av en äldre Dam på 60 talet bort. Finns det Profetia Bilderbergergruppen? Men Kristna kanske inte skall lägga så mycket tid till det. Även om det är hemliga ordnar. Det finns Säkerligen ännu värre där de har Ordnar för dyrkan av Satan också. Men Kristna skall väl har Focus uppåt Kristus, vi vet vad den här tiderna kommer säga. Slutet kommer Micro Chippet, och vi får se Anslagstavlan på teve' hur vi skall använda det.

Svara


Nina😄 30/9-2018, 01:55

Absolut inte I Jesu namn låt inte denna kvinna bli statsminister hjälp henne herre att ta steget bakåt flytta hem till Maramö med familj istället gå med i guds församling i Värnamo pingst eller mission amen

Gud han som är ordningens gud låter inget ske om de inte är enligt hans plan

Ska detta ske så blir de så trots vad jag vill eller tycker så är de

Ska SD M och KD gå ihop då blir de så inget kan ske om de går emot guds plan

Jesu frid och välsignelse alka syskon i herren

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, tisdag 17 september 2019 kl. 12:51

Jesus söker: Hildegard, Magnhild!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 17 september 2019 07:32

Bed att det ska bli en bra dag på jobbet för dottern.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp