237 online! | Sidvisningar idag: 24 391 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 21 maj 2018 00:44 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


21 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kalle

Har inte kollat videon nu, men bara för att svara på frågan i rubriken - Nej, det tror jag inte. Det är långt mer osannolikt än vad Trumps seger var ett år innan amerikanska valet, och det är bara månader kvar till vårt val.

Svara -   - 18/5-18 21:47 -


Kalle

Ett addendum - Osannolikt betyder inte omöjligt. Vill Gud sätta Jimmie på statsministerposten, så blir Jimmie statsminister. Men det finns absolut ingenting som pekar på det just nu i alla fall.

Svara -   - 18/5-18 21:53 -


Lizz

Min tro är den,att för Gud är ingenting omöjligt.

Svara -   - 18/5-18 22:36 -


Niklas Jönsson

Ja, varför inte! Det kan ju knappast bli sämre än vad det är nu när Löfven är statsminister han håller ju ändå inte det han lovar och snackar alltid skit om alliansen och deras politik, när det i själva verket är mest fel på vad vänstern och hans eget parti tar sig för än vad högern gör totalt sett.

Svara -   - 19/5-18 01:02 -


Sam G Ö

Om Jimmie Åkesson blir statsminister ska ni tacka Gud i Sverige och jag skulle utropa "Hurra Sverige!" SD är ju Israelvänliga och kanske ambassaden skulle flyttas till Israels huvudstad Jerusalem!

Svara -   - 19/5-18 09:14 -


Tomas N

Man behöver egentligen inte vara ett hängivet fan av JImmie Åkesson eller SD för att tycka att han vore minst lika bra lämpad som alternativen

Fackföreningsledaren Lövfen och en döende/irrelevant/identitetssökande socialdemokrati

En borgerlighet bestående av en vänsterliberal Annie Lööf ,Moderaterna med Kristersson som blandar och ger och byter fot vartefter opinionen och lägena skiftar

och ett Liberalt parti som tydligt visar att de inte längre tillhör en borgerlig allians. De är en del av den internationella nya liberalismen,men har inte hittat en vinnande väg ännu(hoppas de inte gör det) och ett KD som inte bestämt sig för att hålla hårt fast i kristna värderingar och därför blir irrelevanta.

Det kan mycket väl bli SD,men oavsett så är det helt öppet och kommer att svänga mycket beroende på världens skeenden och hur väl de agerar i sina kampanjer.

Det är verkligen en uppmaning att fortsätta att be för ledarna och valet. Bibeln säger att man skall be med tro,så det kan vara en utmaning för oss alla

Svara -   - 19/5-18 10:06 -


JL

SD kommer att hamna på runt 25% detta val. Får han inte vara med och bestämma denna gång och vansinnet fortsätter, så blir han garanterat statsminister nästa val. Men sent skall syndarna vakna heter det. Personligen hoppas jag att KD åker ut, de har en stor del till vår så kallade flyktingpolitik. Eller vad jag kallar islamieringspolitik.

Från KD:s hemsida:
"Kristdemokraterna vill ha ett flyktingmottagande som värnar öppenhet och respekt för asylrätten. Sverige ska ge skydd till människor som flyr undan förföljelse, krig och förtryck. Men för att klara ett gott mottagande måste det vara ordning och reda i asylmottagningen. Den ska vara reglerad och kontrollerad samt kombineras med en effektiv och välfungerande integrationspolitik"

Svara -   - 19/5-18 10:19 -


per

Så ! Be då för Guds skull på SD det är GUD som vill...

Svara -   - 19/5-18 11:27 -


Bengt

Inget parti är ju hundraprocentigt

Svara -   - 19/5-18 11:31 -


CONRAD Olsen-Utvåg

Att få Sverige Demokraterna i Regerings-position, ville ju löst den Anti-Demokrati som har ridit Sverige som en Mara, ända sedan dom kom in i Riksdagen - Och man tyckte det var viktig att "Utestänga" omkr. En Million Väljare från deras mäst Legitima Rättigheter - Att bli tagen Alvorligt i Sveriges Riksdag.

Det är i så fall denna O-Rätt som Herren råder bot på, vid at ge Ansvaret till just Jmmie Åkesson -

Det är påfallande att denna O-Demokratiska Hållning inte hare blivit mera uppmärksammat än den har blivit...

Alla vill ju så gärna att Sverige ÄR Demokratisk - Men det är som Ernst Rolf sjunger i sin Visa; "...Men det är länge, länge sedan det....!"

Vi som Älskar ett Demokratisk Sverige - Låt oss arbeta för just det.

Svara -   - 19/5-18 14:08 -


David Ström

Det finns en källa från Golgata. Intressant att bibelns berättelser så ofta finns med i sångerna. Har tänkt samma sak att det är slöseri med energi att rösta. Men SD har ju uppstått som politisk kraft i Riksdagen därför att många milda människor fruktar en utveckling som går åt fel håll. Jag har övertygat mig själv om att det ligger en ande av oförnuft , oförstånd över både EU:s politiker och framför allt över Sveriges politiker. Åkesson är inte smittad av denna ande utan ser ett fortsatt behov att skydda nationen och medborgarna från detta oförnuft. Om vi ska följa Kristers råd så ska vi alltså hellre be för en statsminister som erkänner att han varit naiv. Tänk er hur naiv han är. Man kan säga att han ställer en vattenspann i vardagsrummet och fyller på med en vattenslang. Sedan går han ut på balkongen och tittar på fåglarna. När han kommer tillbaka in så är det mycket vatten och parketten har rest sig från golvet. Vad märkligt. Allt vatten fick inte plats i spannen och när den blev full så rann vattnet ut på golvet. När de finska grannarna börjar skrika på grund av att vattnet rinner in så börjar vår naiva statsminister fundera på om han kanske ska stänga av kranen. Krister har rätt som vanligt. Det är bibliskt att be för de styrande. Men det står ingenting om att man måste rösta på dem. Jag tror nämligen att i denna märkliga tid så är den onde en bättre människa än den gode, och den gode är i själva verket inte så god som han tror sig vara.

Svara -   - 19/5-18 15:47 -


David Ström

Även om SD skulle bli största parti i riksdagen så är det rätt osannolikt att de kommer få full majoritet. Det troliga är nog en ohelig allians mellan de "goda" partierna för att fortsätta hålla SD utanför allt inflytande. Sossarna och Moderaterna kan nog enas i både stort och smått för att behålla makten. Vi har ju en praxis att det största politiska partiet bildar regering. Men det är nog rätt tveksamt om Talmannen låter SD bilda regering. Kan man ändra i grundlagen i smyg så kam man nog även ändra praxis när det passar. Sannerligen Det här landet behöver Jesus.

Svara -   - 19/5-18 16:46 -


Bengt

Ja det gör det verkligen

Svara -   - 19/5-18 17:03 -


SAS

Vad vilsna många kristna är här. Tror ni verkligen att lösningen för Sverige är SD? Är ni så andligt blinda? Svaret är att Guds folk omvänder sina hjärtan och börjar ta sitt kors var dag där ligger svaret för Sveriges räddning inte SD!

Svara -   - 19/5-18 19:16 -


Margareta Larsson

Swexit

En röst på Dö-partiet är en röst för Islam. Islam är motsatsen till Jesus

SD

Be för Sverige

Svara -   - 19/5-18 19:27 -


Andreas

Jimmie Åkesson är kristen och ber. jag har noterat att han flertalet gånger har velat försvara kristendomen avsevärt mer en vad KD gör.

Avslutningen vill han skall hållas i kyrkan och han är smart då han säger att de ingår i den svenskan kulturen då han även får med sig icke troende i resonemanget eller sådana som sätter vår kultur och nationella instressen. Han tycker familjen ska bestå av mamma, pappa och barn andra familjekonstellationer gagnar inte barnet bästa medans KD t.o.m nu tycker att samkönade skall få adoptera barn. Pride är en onaturlig företeelse och han tycker inte de är naturligt. Han vill dra sig ur EU medans KD är för vilket är mycket märkligt om man är insatt i de profetiska ordet. Nationalkänslan och motverka stora globala organ fördröjer antikrist kommer till makten. Därför njuter jag när Jimmie, Nigel Farage, Marine Le Pen, Putin och Trump sätter i hjulen för den globala världsordningen. Tackvare dessa ledare som alla skyller på är rasister eller nationalister så kan inte frimurarna bygga upp antikrist rike. Kom ihåg en sak precis som de gamla profeterna. Ofta de goda de är dom som får ta skiten av Satan. Försök lyssna vad Jimmie, Trump och Putin säger. De är dom som förvarar kristendomen inte Angela Merkel, Macron och Löfven. Inga pride festivaler på gatan säger Putin allt för att skydda barnen och kristendomens hetreosexualitet. Trump håller Islam i styr likaså Jimmie ser Islams fara. Så ja och jag ber varje dag sveriges räddning är om Jimmie blir statsminister. Jag tror att kristendomen kommer gynnas av mer konservativt nationalistisk tänkande.

Svara -   - 19/5-18 22:27 -


per

Att bara be räcker inte , Rösta på SD ni måste gör både och...

Svara -   - 20/5-18 12:29 -


Marita

Svar till Andreas.

Andreas så klokt och bra skrivet !! Du har förstått att det inte finns något annat parti än SD att rösta på !! Hur kan man vara så förblindad av denna världens ande och säger att man är frälst och så går man Jävulens vägar ! Skam hoppas KD har omvänt sig från sina synder !!

Svara -   - 22/5-18 19:42 -


Kalle

Svar till Andreas.

Nej, Jimmie är ateist, det har han själv sagt.

Svara -   - 22/5-18 22:10 -


Bengt

Jo men han har sagt att han ändå ber

Varje dag

Det är en vana har han.sagt

Svara -   - 22/5-18 22:18 -


Ronny Johansson

Be att Guds vilja sker med Sverige och folket.

Svara -   - 25/5-18 08:58 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

0

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

1

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

12

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

27

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Annons


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 04:13

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

22

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!


Partiledarna har störtat på en öde ö

En satir-video som illustrerar träffsäkert partiledarnas bråk och maktanspråk just nu!

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 680 278 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 887 bloggartiklar, 89 693 kommentarer och 58 444 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp