860 online! | Sidvisningar idag: 221 336 | Igår: 244 591 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg mndag 21 maj 2018 00:44 | #christer åberg #jimmie åkesson #svpol #statsminister #val2018 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


21 kommentarer

Kalle

Har inte kollat videon nu, men bara för att svara på frågan i rubriken - Nej, det tror jag inte. Det är långt mer osannolikt än vad Trumps seger var ett år innan amerikanska valet, och det är bara månader kvar till vårt val.

Svara -   - 18/5-18 21:47 -


Kalle

Ett addendum - Osannolikt betyder inte omöjligt. Vill Gud sätta Jimmie på statsministerposten, så blir Jimmie statsminister. Men det finns absolut ingenting som pekar på det just nu i alla fall.

Svara -   - 18/5-18 21:53 -


Lizz

Min tro är den,att för Gud är ingenting omöjligt.

Svara -   - 18/5-18 22:36 -


Niklas Jönsson

Ja, varför inte! Det kan ju knappast bli sämre än vad det är nu när Löfven är statsminister han håller ju ändå inte det han lovar och snackar alltid skit om alliansen och deras politik, när det i själva verket är mest fel på vad vänstern och hans eget parti tar sig för än vad högern gör totalt sett.

Svara -   - 19/5-18 01:02 -


Sam G Ö

Om Jimmie Åkesson blir statsminister ska ni tacka Gud i Sverige och jag skulle utropa "Hurra Sverige!" SD är ju Israelvänliga och kanske ambassaden skulle flyttas till Israels huvudstad Jerusalem!

Svara -   - 19/5-18 09:14 -


Tomas N

Man behöver egentligen inte vara ett hängivet fan av JImmie Åkesson eller SD för att tycka att han vore minst lika bra lämpad som alternativen

Fackföreningsledaren Lövfen och en döende/irrelevant/identitetssökande socialdemokrati

En borgerlighet bestående av en vänsterliberal Annie Lööf ,Moderaterna med Kristersson som blandar och ger och byter fot vartefter opinionen och lägena skiftar

och ett Liberalt parti som tydligt visar att de inte längre tillhör en borgerlig allians. De är en del av den internationella nya liberalismen,men har inte hittat en vinnande väg ännu(hoppas de inte gör det) och ett KD som inte bestämt sig för att hålla hårt fast i kristna värderingar och därför blir irrelevanta.

Det kan mycket väl bli SD,men oavsett så är det helt öppet och kommer att svänga mycket beroende på världens skeenden och hur väl de agerar i sina kampanjer.

Det är verkligen en uppmaning att fortsätta att be för ledarna och valet. Bibeln säger att man skall be med tro,så det kan vara en utmaning för oss alla

Svara -   - 19/5-18 10:06 -


JL

SD kommer att hamna på runt 25% detta val. Får han inte vara med och bestämma denna gång och vansinnet fortsätter, så blir han garanterat statsminister nästa val. Men sent skall syndarna vakna heter det. Personligen hoppas jag att KD åker ut, de har en stor del till vår så kallade flyktingpolitik. Eller vad jag kallar islamieringspolitik.

Från KD:s hemsida:
"Kristdemokraterna vill ha ett flyktingmottagande som värnar öppenhet och respekt för asylrätten. Sverige ska ge skydd till människor som flyr undan förföljelse, krig och förtryck. Men för att klara ett gott mottagande måste det vara ordning och reda i asylmottagningen. Den ska vara reglerad och kontrollerad samt kombineras med en effektiv och välfungerande integrationspolitik"

Svara -   - 19/5-18 10:19 -


per

Så ! Be då för Guds skull på SD det är GUD som vill...

Svara -   - 19/5-18 11:27 -


Bengt

Inget parti är ju hundraprocentigt

Svara -   - 19/5-18 11:31 -


CONRAD Olsen-Utvåg

Att få Sverige Demokraterna i Regerings-position, ville ju löst den Anti-Demokrati som har ridit Sverige som en Mara, ända sedan dom kom in i Riksdagen - Och man tyckte det var viktig att "Utestänga" omkr. En Million Väljare från deras mäst Legitima Rättigheter - Att bli tagen Alvorligt i Sveriges Riksdag.

Det är i så fall denna O-Rätt som Herren råder bot på, vid at ge Ansvaret till just Jmmie Åkesson -

Det är påfallande att denna O-Demokratiska Hållning inte hare blivit mera uppmärksammat än den har blivit...

Alla vill ju så gärna att Sverige ÄR Demokratisk - Men det är som Ernst Rolf sjunger i sin Visa; "...Men det är länge, länge sedan det....!"

Vi som Älskar ett Demokratisk Sverige - Låt oss arbeta för just det.

Svara -   - 19/5-18 14:08 -


David Ström

Det finns en källa från Golgata. Intressant att bibelns berättelser så ofta finns med i sångerna. Har tänkt samma sak att det är slöseri med energi att rösta. Men SD har ju uppstått som politisk kraft i Riksdagen därför att många milda människor fruktar en utveckling som går åt fel håll. Jag har övertygat mig själv om att det ligger en ande av oförnuft , oförstånd över både EU:s politiker och framför allt över Sveriges politiker. Åkesson är inte smittad av denna ande utan ser ett fortsatt behov att skydda nationen och medborgarna från detta oförnuft. Om vi ska följa Kristers råd så ska vi alltså hellre be för en statsminister som erkänner att han varit naiv. Tänk er hur naiv han är. Man kan säga att han ställer en vattenspann i vardagsrummet och fyller på med en vattenslang. Sedan går han ut på balkongen och tittar på fåglarna. När han kommer tillbaka in så är det mycket vatten och parketten har rest sig från golvet. Vad märkligt. Allt vatten fick inte plats i spannen och när den blev full så rann vattnet ut på golvet. När de finska grannarna börjar skrika på grund av att vattnet rinner in så börjar vår naiva statsminister fundera på om han kanske ska stänga av kranen. Krister har rätt som vanligt. Det är bibliskt att be för de styrande. Men det står ingenting om att man måste rösta på dem. Jag tror nämligen att i denna märkliga tid så är den onde en bättre människa än den gode, och den gode är i själva verket inte så god som han tror sig vara.

Svara -   - 19/5-18 15:47 -


David Ström

Även om SD skulle bli största parti i riksdagen så är det rätt osannolikt att de kommer få full majoritet. Det troliga är nog en ohelig allians mellan de "goda" partierna för att fortsätta hålla SD utanför allt inflytande. Sossarna och Moderaterna kan nog enas i både stort och smått för att behålla makten. Vi har ju en praxis att det största politiska partiet bildar regering. Men det är nog rätt tveksamt om Talmannen låter SD bilda regering. Kan man ändra i grundlagen i smyg så kam man nog även ändra praxis när det passar. Sannerligen Det här landet behöver Jesus.

Svara -   - 19/5-18 16:46 -


Bengt

Ja det gör det verkligen

Svara -   - 19/5-18 17:03 -


SAS

Vad vilsna många kristna är här. Tror ni verkligen att lösningen för Sverige är SD? Är ni så andligt blinda? Svaret är att Guds folk omvänder sina hjärtan och börjar ta sitt kors var dag där ligger svaret för Sveriges räddning inte SD!

Svara -   - 19/5-18 19:16 -


Margareta Larsson

Swexit

En röst på Dö-partiet är en röst för Islam. Islam är motsatsen till Jesus

SD

Be för Sverige

Svara -   - 19/5-18 19:27 -


Andreas

Jimmie Åkesson är kristen och ber. jag har noterat att han flertalet gånger har velat försvara kristendomen avsevärt mer en vad KD gör.

Avslutningen vill han skall hållas i kyrkan och han är smart då han säger att de ingår i den svenskan kulturen då han även får med sig icke troende i resonemanget eller sådana som sätter vår kultur och nationella instressen. Han tycker familjen ska bestå av mamma, pappa och barn andra familjekonstellationer gagnar inte barnet bästa medans KD t.o.m nu tycker att samkönade skall få adoptera barn. Pride är en onaturlig företeelse och han tycker inte de är naturligt. Han vill dra sig ur EU medans KD är för vilket är mycket märkligt om man är insatt i de profetiska ordet. Nationalkänslan och motverka stora globala organ fördröjer antikrist kommer till makten. Därför njuter jag när Jimmie, Nigel Farage, Marine Le Pen, Putin och Trump sätter i hjulen för den globala världsordningen. Tackvare dessa ledare som alla skyller på är rasister eller nationalister så kan inte frimurarna bygga upp antikrist rike. Kom ihåg en sak precis som de gamla profeterna. Ofta de goda de är dom som får ta skiten av Satan. Försök lyssna vad Jimmie, Trump och Putin säger. De är dom som förvarar kristendomen inte Angela Merkel, Macron och Löfven. Inga pride festivaler på gatan säger Putin allt för att skydda barnen och kristendomens hetreosexualitet. Trump håller Islam i styr likaså Jimmie ser Islams fara. Så ja och jag ber varje dag sveriges räddning är om Jimmie blir statsminister. Jag tror att kristendomen kommer gynnas av mer konservativt nationalistisk tänkande.

Svara -   - 19/5-18 22:27 -


per

Att bara be räcker inte , Rösta på SD ni måste gör både och...

Svara -   - 20/5-18 12:29 -


Marita

Svar till Andreas.

Andreas så klokt och bra skrivet !! Du har förstått att det inte finns något annat parti än SD att rösta på !! Hur kan man vara så förblindad av denna världens ande och säger att man är frälst och så går man Jävulens vägar ! Skam hoppas KD har omvänt sig från sina synder !!

Svara -   - 22/5-18 19:42 -


Kalle

Svar till Andreas.

Nej, Jimmie är ateist, det har han själv sagt.

Svara -   - 22/5-18 22:10 -


Bengt

Jo men han har sagt att han ändå ber

Varje dag

Det är en vana har han.sagt

Svara -   - 22/5-18 22:18 -


Ronny Johansson

Be att Guds vilja sker med Sverige och folket.

Svara -   - 25/5-18 08:58 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Med Jesus i centrum i fullsatt maskinhall på midsommardagen i Gamla Hjälmseryd

Gamla Hjälmseryd Salomonssons maskinhall 2018

Salomonssons maskinhall var fylld till bristningsgränsen på Midsommardagen  i Gamla Hjälmseryd. 

1

Läs allt!


Profetior och tidstecken del 4 - Holger Nilsson

Profetior och tidstecken del 4 - Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson.

2

Läs allt!


Mdsommarafton Gamla Hjälmseryd 2018 med Lindbergarna

Här kan du få uppleva en del av den fantastiska midsommarkvällen i Salomonssons maskinhall i Gamla Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Profetior uppfylls - Stora jordskalv i Sverige

Stort jordskalv i Sverige

Bild: Aftonbladet. 

Idag uppfylls de bibliska profetiorna även i Sverige då stora jordskalv sker. Detta profeterade Jesus om för cirka 2000 år sedan!

3

Läs allt!


Frälsning för Nordkoreas diktator Kim Jong-un

Läsarmejl av Jörgen Milton 

16

Läs allt!


Hamas och oroligheterna vid Gazagränsen

Hamas använder oroligheterna längs Gazagränsen för PR | Studio Jerusalem

4

Läs allt!


Midsommar i Gamla Hjälmseryd

Christer Åberg Midsommarkrans

Trevlig midsommar och Guds rika välsignelse till dig! 

2

Läs allt!


Syndakatalogen behövs - för frälsta!

Läsarmejl av Bertil Rosenius

Äpple

Svensk kristenhet är i ett bedrövligt vacuum, avs undervisning om grundläggande ordning för ett kristet liv.

20

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

16

Läs allt!


Stöd Apg29

Christer Åberg och Apg29

STÖD arbetet på Apg29 genom att swisha in en valfri summa på 070 935 66 96.

Du kan också stödja genom PayPal: https://www.paypal.me/apg29/100

Eller bankkonto:

8169-5,303 725 382-4Tack!

0

Läs allt!


Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Terroristorganisationen Hamas i Gaza har skjutit mer än 45 raketer mot Israel inatt. 

6

Läs allt!


Har du hört detta?

Liveprogrammet Apg29 med Christer Åberg.

2

Läs allt!


Sambo i Bibeln

Två hjärtan som har fogats samman

Samlag före äktenskapet är synd, så det blir man inte gift av. Bibeln säger att de som bor sambo sysslar med otukt. Men vad blir man då gift av? I den här artikeln får du svaret.

1

Läs allt!


21 punkter från Koranen avslöjar att Allah inte är Bibelns Gud

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli. 

Koranen Kaba

Koranen bevisar själv att Allah inte är Bibelns Gud. Här får du 21 punkter från Koranen som visar tydligt på detta. 

6

Läs allt!


Lindbergarna i Vikersund söndagkväll

Lindbergarna och Christer Åberg spelar och sjunger och talar om Jesus i Vikersund i Norge söndagkväll. 

0

Läs allt!


Nenne Lindberg i Vikersund

Miriam, Nenne och Aron

Nenne Lindberg tillsammans med syskonen Miriam och Aron i Vikersund, Norge. 

0

Läs allt!


Annons


Sambo är synd mot Gud

Hustak

Det är en skymf och förnedring mot din partner att du bara vill ha sex och bo sambo, men inte gifta dig med henne. Dessutom är det en synd mot Gud. 

61

Läs allt!


Vikersundsbacken

Vikersundsbacken

Världens största skidbacke här i Norge - Vikersundsbacken. Men jag har inte hoppat i den. Jag har ett annat hopp. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 25, söndag 24 juni 2018 kl. 22:24

Jesus söker: Johannes Döparens dag!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Profetior och tidstecken del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om profetior och tidstecken. 

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bildstoden i Daniels bok visar fram mot vårt saliga hopps fullbordan

Läsarmejl av nils 

Bildstoden i Daniels bok

Det skall komma ett rike i den yttersta tiden bestående av 10-stater, ett 10-stats förbund som innebär slutet på de världsriken som varit.

43

Läs allt!


Islam är fångenskapens religion

Av Holger Nilsson 

Islams fångenskap

Den Islamska religionen är att likna vid ett fängelse – det är svårt att lämna det.

5

Läs allt!


Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

Fotboll

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?

29

Läs allt!


Muslimska barn får fientlighet mot icke-muslimer i koranskolor

Koranskola för sexåringar

Bild: SVT. 

Muslimska barn på 6-13 år säger till sina svenska lärare: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit.” Eller: ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?”

14

Läs allt!


Egoismens förbannelse

Läsarmejl av David B 

9

Läs allt!


Allah - bedragaren

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli.

Allah - bedragaren

Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. Al Anfal 8.30: Allah är den skickligaste bedragaren.

2

Läs allt!


Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Bild: nrk.no. 

Donald Trump har nominerats till Nobels fredspris av de norska Fremskrittspartiet-politikerna Christian Tybring-Gjedde och Per-Willy Amundsen. Han nomineras efter sitt möte med Nordkoreas Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Börsfall för krigsindustrin efter fredsmötet i Singapore

Fredssamtalen mellan Donald Trump och Kim Jong-Un i Singapore var inte bra för krigsindustrin. Aktievärdet på börsen föll rejält.

5

Läs allt!


Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.

0

Läs allt!


Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

69

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 688 108 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 820 kommentarer och 56 425 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp