1 103 online! | Sidvisningar idag: 55 188 | Igår: 164 011 |

www.apg29.nu


Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 21 maj 2018 00:44 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


21 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kalle

Har inte kollat videon nu, men bara för att svara på frågan i rubriken - Nej, det tror jag inte. Det är långt mer osannolikt än vad Trumps seger var ett år innan amerikanska valet, och det är bara månader kvar till vårt val.

Svara -   - 18/5-18 21:47 -


Kalle

Ett addendum - Osannolikt betyder inte omöjligt. Vill Gud sätta Jimmie på statsministerposten, så blir Jimmie statsminister. Men det finns absolut ingenting som pekar på det just nu i alla fall.

Svara -   - 18/5-18 21:53 -


Lizz

Min tro är den,att för Gud är ingenting omöjligt.

Svara -   - 18/5-18 22:36 -


Niklas Jönsson

Ja, varför inte! Det kan ju knappast bli sämre än vad det är nu när Löfven är statsminister han håller ju ändå inte det han lovar och snackar alltid skit om alliansen och deras politik, när det i själva verket är mest fel på vad vänstern och hans eget parti tar sig för än vad högern gör totalt sett.

Svara -   - 19/5-18 01:02 -


Sam G Ö

Om Jimmie Åkesson blir statsminister ska ni tacka Gud i Sverige och jag skulle utropa "Hurra Sverige!" SD är ju Israelvänliga och kanske ambassaden skulle flyttas till Israels huvudstad Jerusalem!

Svara -   - 19/5-18 09:14 -


Tomas N

Man behöver egentligen inte vara ett hängivet fan av JImmie Åkesson eller SD för att tycka att han vore minst lika bra lämpad som alternativen

Fackföreningsledaren Lövfen och en döende/irrelevant/identitetssökande socialdemokrati

En borgerlighet bestående av en vänsterliberal Annie Lööf ,Moderaterna med Kristersson som blandar och ger och byter fot vartefter opinionen och lägena skiftar

och ett Liberalt parti som tydligt visar att de inte längre tillhör en borgerlig allians. De är en del av den internationella nya liberalismen,men har inte hittat en vinnande väg ännu(hoppas de inte gör det) och ett KD som inte bestämt sig för att hålla hårt fast i kristna värderingar och därför blir irrelevanta.

Det kan mycket väl bli SD,men oavsett så är det helt öppet och kommer att svänga mycket beroende på världens skeenden och hur väl de agerar i sina kampanjer.

Det är verkligen en uppmaning att fortsätta att be för ledarna och valet. Bibeln säger att man skall be med tro,så det kan vara en utmaning för oss alla

Svara -   - 19/5-18 10:06 -


JL

SD kommer att hamna på runt 25% detta val. Får han inte vara med och bestämma denna gång och vansinnet fortsätter, så blir han garanterat statsminister nästa val. Men sent skall syndarna vakna heter det. Personligen hoppas jag att KD åker ut, de har en stor del till vår så kallade flyktingpolitik. Eller vad jag kallar islamieringspolitik.

Från KD:s hemsida:
"Kristdemokraterna vill ha ett flyktingmottagande som värnar öppenhet och respekt för asylrätten. Sverige ska ge skydd till människor som flyr undan förföljelse, krig och förtryck. Men för att klara ett gott mottagande måste det vara ordning och reda i asylmottagningen. Den ska vara reglerad och kontrollerad samt kombineras med en effektiv och välfungerande integrationspolitik"

Svara -   - 19/5-18 10:19 -


per

Så ! Be då för Guds skull på SD det är GUD som vill...

Svara -   - 19/5-18 11:27 -


Bengt

Inget parti är ju hundraprocentigt

Svara -   - 19/5-18 11:31 -


CONRAD Olsen-Utvåg

Att få Sverige Demokraterna i Regerings-position, ville ju löst den Anti-Demokrati som har ridit Sverige som en Mara, ända sedan dom kom in i Riksdagen - Och man tyckte det var viktig att "Utestänga" omkr. En Million Väljare från deras mäst Legitima Rättigheter - Att bli tagen Alvorligt i Sveriges Riksdag.

Det är i så fall denna O-Rätt som Herren råder bot på, vid at ge Ansvaret till just Jmmie Åkesson -

Det är påfallande att denna O-Demokratiska Hållning inte hare blivit mera uppmärksammat än den har blivit...

Alla vill ju så gärna att Sverige ÄR Demokratisk - Men det är som Ernst Rolf sjunger i sin Visa; "...Men det är länge, länge sedan det....!"

Vi som Älskar ett Demokratisk Sverige - Låt oss arbeta för just det.

Svara -   - 19/5-18 14:08 -


David Ström

Det finns en källa från Golgata. Intressant att bibelns berättelser så ofta finns med i sångerna. Har tänkt samma sak att det är slöseri med energi att rösta. Men SD har ju uppstått som politisk kraft i Riksdagen därför att många milda människor fruktar en utveckling som går åt fel håll. Jag har övertygat mig själv om att det ligger en ande av oförnuft , oförstånd över både EU:s politiker och framför allt över Sveriges politiker. Åkesson är inte smittad av denna ande utan ser ett fortsatt behov att skydda nationen och medborgarna från detta oförnuft. Om vi ska följa Kristers råd så ska vi alltså hellre be för en statsminister som erkänner att han varit naiv. Tänk er hur naiv han är. Man kan säga att han ställer en vattenspann i vardagsrummet och fyller på med en vattenslang. Sedan går han ut på balkongen och tittar på fåglarna. När han kommer tillbaka in så är det mycket vatten och parketten har rest sig från golvet. Vad märkligt. Allt vatten fick inte plats i spannen och när den blev full så rann vattnet ut på golvet. När de finska grannarna börjar skrika på grund av att vattnet rinner in så börjar vår naiva statsminister fundera på om han kanske ska stänga av kranen. Krister har rätt som vanligt. Det är bibliskt att be för de styrande. Men det står ingenting om att man måste rösta på dem. Jag tror nämligen att i denna märkliga tid så är den onde en bättre människa än den gode, och den gode är i själva verket inte så god som han tror sig vara.

Svara -   - 19/5-18 15:47 -


David Ström

Även om SD skulle bli största parti i riksdagen så är det rätt osannolikt att de kommer få full majoritet. Det troliga är nog en ohelig allians mellan de "goda" partierna för att fortsätta hålla SD utanför allt inflytande. Sossarna och Moderaterna kan nog enas i både stort och smått för att behålla makten. Vi har ju en praxis att det största politiska partiet bildar regering. Men det är nog rätt tveksamt om Talmannen låter SD bilda regering. Kan man ändra i grundlagen i smyg så kam man nog även ändra praxis när det passar. Sannerligen Det här landet behöver Jesus.

Svara -   - 19/5-18 16:46 -


Bengt

Ja det gör det verkligen

Svara -   - 19/5-18 17:03 -


SAS

Vad vilsna många kristna är här. Tror ni verkligen att lösningen för Sverige är SD? Är ni så andligt blinda? Svaret är att Guds folk omvänder sina hjärtan och börjar ta sitt kors var dag där ligger svaret för Sveriges räddning inte SD!

Svara -   - 19/5-18 19:16 -


Margareta Larsson

Swexit

En röst på Dö-partiet är en röst för Islam. Islam är motsatsen till Jesus

SD

Be för Sverige

Svara -   - 19/5-18 19:27 -


Andreas

Jimmie Åkesson är kristen och ber. jag har noterat att han flertalet gånger har velat försvara kristendomen avsevärt mer en vad KD gör.

Avslutningen vill han skall hållas i kyrkan och han är smart då han säger att de ingår i den svenskan kulturen då han även får med sig icke troende i resonemanget eller sådana som sätter vår kultur och nationella instressen. Han tycker familjen ska bestå av mamma, pappa och barn andra familjekonstellationer gagnar inte barnet bästa medans KD t.o.m nu tycker att samkönade skall få adoptera barn. Pride är en onaturlig företeelse och han tycker inte de är naturligt. Han vill dra sig ur EU medans KD är för vilket är mycket märkligt om man är insatt i de profetiska ordet. Nationalkänslan och motverka stora globala organ fördröjer antikrist kommer till makten. Därför njuter jag när Jimmie, Nigel Farage, Marine Le Pen, Putin och Trump sätter i hjulen för den globala världsordningen. Tackvare dessa ledare som alla skyller på är rasister eller nationalister så kan inte frimurarna bygga upp antikrist rike. Kom ihåg en sak precis som de gamla profeterna. Ofta de goda de är dom som får ta skiten av Satan. Försök lyssna vad Jimmie, Trump och Putin säger. De är dom som förvarar kristendomen inte Angela Merkel, Macron och Löfven. Inga pride festivaler på gatan säger Putin allt för att skydda barnen och kristendomens hetreosexualitet. Trump håller Islam i styr likaså Jimmie ser Islams fara. Så ja och jag ber varje dag sveriges räddning är om Jimmie blir statsminister. Jag tror att kristendomen kommer gynnas av mer konservativt nationalistisk tänkande.

Svara -   - 19/5-18 22:27 -


per

Att bara be räcker inte , Rösta på SD ni måste gör både och...

Svara -   - 20/5-18 12:29 -


Marita

Svar till Andreas.

Andreas så klokt och bra skrivet !! Du har förstått att det inte finns något annat parti än SD att rösta på !! Hur kan man vara så förblindad av denna världens ande och säger att man är frälst och så går man Jävulens vägar ! Skam hoppas KD har omvänt sig från sina synder !!

Svara -   - 22/5-18 19:42 -


Kalle

Svar till Andreas.

Nej, Jimmie är ateist, det har han själv sagt.

Svara -   - 22/5-18 22:10 -


Bengt

Jo men han har sagt att han ändå ber

Varje dag

Det är en vana har han.sagt

Svara -   - 22/5-18 22:18 -


Ronny Johansson

Be att Guds vilja sker med Sverige och folket.

Svara -   - 25/5-18 08:58 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

6

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

6

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

4

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

41

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, tisdag 11 december 2018 kl. 06:10

Jesus söker: Daniel, Daniela!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Nej till att släppa in mörkret

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Lampa i mörkret

I min utåtriktade tjänst för Gud därefter, har det handlat om flera allvarliga situationer där både min kropp och min själ har varit i fara. Dödshotad av nynazister för att jag stått upp för och gömt flyktingar, mycket nära gäng- och sexkriminalitetens mörker via övervakningsärenden, besvärjd och utmanad till andlig tvekamp av ockultister.

74

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Ursäkterna kan bytas ut mot tro

Läsarmejl av David B 

Ursäkter som ofta håller människor borta från att komma till Jesus. Vad säger Bibeln?

7

Läs allt!


Flickan med kameran

Marie Åberg i Min bildtidning 1976

Jag hittade en otrolig bild på min fru när hon som barn var med i en söndagsskoltidning. Till jul är det 10 år sedan hon och vår son Joel dog. Den 27 november skulle Marie fyllt år. 

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 372 366 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 051 bloggartiklar, 92 153 kommentarer och 60 403 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp