551 online! | Sidvisningar idag: 48 741 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Blodmånar och Shemitah med Basunklang

Av Dan Johansson


Tider och stunder. Blodmånar och Shemitah med Basunklang.

Sedan en tid tillbaka har det förekommit olika uppgifter som tidsmässigt placerar profetord till denna sommar.

Blodmånar

Dels är det Rabbinen Michael Biltz som sytematiskt gått igenom skeendet som brukar omtalas under namnet ”blodmånar”. 

Dels är det Rabbinen Jonathan Cahn som i två böcker analyserat begreppet ”Shemitah” = Sabbatsår.

Bägge pekar ut det kommande månadsskiftet i den hebreiska kalendern och som är kopplat till den hebreiska Nyårshelgen, Rosh HaShana, Basunklangens högtid och som i år infaller den 13 september enligt vår kalender. Precis som i vår svenska kalender så har vi ett kyrkoår som börjar med 1 Advent som infaller omkring 30 december, dels ett sekulärt nyår som börjar den 1 januari med Nyårsdagen.

På samma sätt har man i den hebreiska kalendern ett religiöst nyår som börjar den 1 Nisan, omkring april, och ett profant som börjar den 1 Tishri, omkring september. När jag säger omkring så är det för att den bibliska kalendern, eller Herrens kalender, inte går att köra parallellt med vår kalender. På samma sätt som vi har skottdagar in i mellan så har man i den hebreiska kalendern skottdagar, ja t.o.m skottmånad t.ex. En Andra Adar. Detta för att anpassa sig på ett ungefär till vår kalender.

Detta gör det ju helt omöjligt att kunna beräkna olika datum och perioder bakåt i tiden med någon precision. Men samtidigt förstår vi att Herren har egen kontroll på alla tider, låt oss kalla det Herrens Atomur. Något av detta kan vi följa genom planeternas rörelser i universum.

Herrens högtider vid fullmåne 

Herrens högtider infaller när det är fullmåne. Herrens högtider är sju stycken. Några infaller under våren: Påsk, Det osyrade brödets högtid och Viftofferkärvens högtid. Längre fram under våren kommer Pingsthögtiden. Senare på hösten kommer Rosh HaShana, Basunklangens högtid, Yom Kipur, Den stora försoningsdagen samt Lövhyddohögtiden, eller Tabernakelfesten som den också kallas. De fyra första pekar på Jesu verk och uppfylldes i hans person på exakt rätt sätt och på exakt rätt datum. De tre sista väntar på att gå i uppfyllelse på exakt rätt dag och tidpunkt. I min bok ”Hur kommer det att gå?” har jag mer i detalj redogjort för vad varje högtid representerar och på vilket datum den infaller.

Blodmånar

Blodmånar och det datum då de infallit har genom historien kännetecknats av viktiga händelser för det judiska folket. T.ex. 1493 e.Kr. Fördrevs judarna från Spanien. 1949 när staten Israel hade upprättats och frihetskriget pågick. Även 1967, Sexdagarskriget, då Jerusalem befriades. Många fler historiska exempel finns. 

Under det senaste året har det inträffat s.k. Blood moons flera gånger: den 15 april 2014 på Påsken. Den 4 oktober 2014 under Lövhyddohögtiden. En solförmörkelse, vilket inte är det samma som Blood moon, inföll den 20 mars 2015. Nästa Blood moon var den 4 april vid påsken. Om några veckor, den 13 september, på Rosh HaShana, kommer nästa. 14 dagar senare, den 28 september, på Lövhyddohögtiden, har vi det igen. Sedan kommer inga fler att ske i samband med Herrens högtiderpå 100-tals år. Man brukar säga att Blood moons betyder krig och solförmörkelse ett dåligt tecken för världen.

Shemitah

Shemitah, sabbatsåret, föreskrivet i 3 Mos. 25:1-4, är en föreskrift som Herren gav Israels barn för att marken skulle få vila. Samtidigt var det ett anståndsår för alla skulder. Herren föreskrev en period på 7 år, de första 6 åren var för arbete och tillväxt. Det därpå följande sjunde året skulle vara ett Shemitah. Det löpte från 1 Tishri till den 29 Elul, ett helt kalenderår enligt den hebreiska kalendern. Den 29 Elul var den viktigaste dagen i Shemitah då allt nollställdes. Den 29 Elul är det profana årets sista dag och den följs av nyårsdagen den 1 Tishri. Sabbatsåret var bara för Israel att hålla. Men det fick och får profetiska konsekvenser för hednavärlden.

Börsanalytiker har alltid förundrat sig över att så många bankkrascher inträffar på hösten, speciellt i september/oktober. Ingen av dem har förstått att Gud har cykler för hur världen fungerar. Just nu i de kommande veckorna står vi inför Shemitha-årets avslutning. Det som gör det speciellt är att Blood moon, Rosh HaShana och Shemitah nu i år infaller samtidigt.

Händelser i historien

Vad har hänt tidigare i historien just vid denna tid på året? Flera av de stora börskrascherna har inträffat just vid denna tid. Börskrascher har ju naturligtvis föregåtts av ett ökande av problemen i världsekonomin som sedan nått sin klimax vid det aktuella datumet. Det har ibland legat en förskjutning av händelserna på en eller ett par veckor. Följande uppgifter är hämtade ur Jonathan Cahns bok:

1901-1903 Striden om ekonomisk kontroll över Northern Pacific Railroad utlöste det som brukar kallas ”den stora depressionen 1901-1903”. Mitt i krisen ligger Shemitha-året. 46% av börsvärdet raderades ut.

1916-1917 Mitt under första världskriget började en ekonomisk nedgång som mynnade ut i kraschen på den 29 Elul 1917.

1930-1932 Den globala handeln kollapsade och ”Den stora depressionen” med börsras på 86% blev resultatet. Den 19 september beslutade britterna att lämna guldmyntfoten som var grunden till deras ekonomiska system. Panik och historiens kraftigaste börsfall på en månad inträffar.

1937-1938 Shemitah-året inföll den 6 september, dagen efter kollapsade Wall Street börsen. Produktionen minskade med en tredjedel, tillverkningsindustrin med en fjärdedel. Aktiemarknaden tappade 50% av värdet och vinsterna sjönk med tre fjärdedelar.

1972-1974 Valutakris som tillsammans med oljekris bäddade för ekonomisk världskris. 45% av marknadsvärdet på börsen försvann. Samtidigt tappade Londonbörsen 74% av sitt värde.

1980 Oljekrisen i samband med revolutionen i Iran skapar en ny kris. Det blir stagflation, dvs stigande inflation och krympande tillväxt. BNP i USA minskar från 5% till 1,5%. Inflationen i USA når tvåsiffriga tal.

1987 Efter en sju månader lång boom kom nästa problem den 25 augusti 1987. Det var sedan i oktober som det enskilt största procentuella raset kom. Efteråt vet man inte vad det var som utlöste krisen. Men att 33% av börsvärdet försvann var en smärtsam upplevelse för många.

2000-2001 Under den här aktuella perioden sprack den så kallade IT-bubblan. Samtidigt skedde attackerna den 11 september mot Tvillingtornen. När kvällen var slut hade 37% av börsvärdet raderats ut.

2007-2008 Kraschen som skedde kallas allmänt för ”Den Globala Finanskrisen”. Inom 30 dagar efter att Shemitha-året hade startat i september vände ekonomin nedåt. I september 2008 kom kraschen När den av krisen inledda recensionen slutade 2009 hade mer än 50% av börsvärdet utplånats. 

Nu har det gått sju år till

Återigen står vi inför samma märkliga tidsperiod. Blood moon är på gång, Shemitha-året tar slut om några veckor, den 29 Elul, den 13 september. Och dagen därpå, 1 Tishri, är det Basunklangens högtid.Det är ju inte alltid det har hänt något omvälvande vid varje sjuårscykels avslutning. Säkert har det med utgångspunkt från Guds Atomur skett viktiga saker i judarnas och mänsklighetens historia även om vi inte noterat det. 

Inför det kommande skiftet står vi mitt uppe i en ekonomisk kris som skakat Europa. Grekland och Euron har varit på tapeten länge. Vad det kan betyda får vi se i veckor som ligger framför.

Vad det kommer att innebära nu i år har vi ingen aning om eller anledning att spekulera i. Det viktigaste är att ha en stark Jesusrelation och att leva i den varje dag. Helgelsen inför uppdraget är det viktiga. När Jesus kommer vet vi ingenting om. Men vi vet att vi har ett uppdrag fram till dess. Att vinna judar och hedningar för Jesus Kristus.


Dan Johansson, Malmö

Besök gärna min hemsida där du hittar mina olika studiematerial, TV- och radioprogram samt Lil Johanssons hudvårdsprodukter från Israel.

www.danjohansson.nu


Läs ocksåMysteriet med Herrens Shemitah | apg29 | Blodmåne | apg29


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 26 juli 2015 15:08 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


13 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Karl-Eric

Finns detta i någon tryckt form? Skulle vilja läsa många gånger

Svara -   - 26/7-15 17:25 -


ulf lennart

det aer nog klokt att saelja alla dina aktier och fonder Foere 13/9. det finns flera sannolika triggers foer ett rejaelt boersfall. ; Kina,terrordaad, naturkatastrof ...

Svara -   - 26/7-15 17:59 -


nils

Är så tacksam för Dan Johanssons artikel!--Fick en del tankar ang.ämnet.--I 1Mos.1:14 står att solen och månen skulle skilja dagen från natten,och vare de till tecken och TILL ATT UTMÄRKA SÄRSKILDA TIDER,dagar och år..--Särskilda tider gäller GUDS HÖGTIDER,och är i hebr.också SAMMANKOMSTER.Inte i första hand Judiska högtider,utan GUDS.--Som Dan skrev så inträffade Jesu försoning och uppståndelse under Judarnas påsk-högtider.--Därför tror många att Jesu återkomst är kopplad till de Judiska Hösthögtiderna,för att också dessa GUDS HÖGTIDER skall få sin uppfyllelse,likt Påskhögtiderna!--Det är för övrigt just Ros HaShana som kallas Basunklangens högtid,i år 13Sept.--Ta EJ DETTA SOM EN FÖRUTSÄGELSE-DATUM FÖR JESU ÅTEKOMST!--Men Paulus talade om den sista BASUNEN,och detta innan Upp.boken hade skrivits.--Vad menade han då månntro?--Viktigt ang.Jesu återkomst är dock att samme Jesus som sade "ingen vet dag eller stund härför",kallade Judarna för SKRYMTARE då de ej FÖRSTOD ATT TYDA TIDEN,dvs.det ANDLIGA SKEENDET I DEN TID DE LEVDE I.--Samma idag,och detta TROTS TIDSTECKNEN Jesus gav oss,som vi SER,OCH VET att de flesta är UPPFYLLDA!--Vi kristna är idag lik Judarna var på Jesu tid.Vi kan mycket om Guds ord,har mycken aktivitet,men RELATIONEN är utbytt mot RELIGIONEN.--Tänk på vad Herren sade till de försenade jungfrurna i Matt.25.när dörren var stängd,"Sannerligen säger jag eder:JAG KÄNNER EDER ICKE.--Det låter ju som ett RELATIONSPROBLEM,eller hur?--Relation är en HJÄRTEFRÅGA i första hand. Mvh.nils

Svara -   - 26/7-15 18:02 -


Daniel Eriksson

Svar till ulf lennart.

Inte rena räntefonder. Räntan lär gå upp vid en börskrasch. Det gjorde den 2008. Eftersom kraschen lär vara djupare denna gång kommer vi få skenande räntor samt hyperinflation.

Svara -   - 26/7-15 23:40 -


Daniel Eriksson

Svar till nils.

Ligger mycket i vad du säger, sannolikheten att Jesus hämtar sin brud nu ökar från och med i september och iom Påvens besök i FN, Vitahuset och USAs kongress för att introducera "En hållbar utveckling" vilket många menar är en början på en ny världsordning eller New World Order. CERN kommer tror sig kunna öppna dörren till en ny dimension, man tror man kommer få börja bygga templet nu snart och har börjat föda upp röda kor för offer samt avtal att dela Israel börjar forma sig.

Svara -   - 27/7-15 00:12 -


ulf lennart

Svar till Daniel Eriksson.

jag menade fraemst aktiefonder. Men generellt sjunker vaerdet paa raentefond vid sigande raenta, aennu mer paa obligationsfond. men stoerst foerlust paa aktiefond. $ stiger. KOEP ETF $/euro,kr.,...

Svara -   - 27/7-15 00:40 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

koep med haevstaang ..bull 3X

Svara -   - 27/7-15 00:42 -


ulf lennart

Svar till Daniel Eriksson.

men vad jag foerstaatt om Shemitah, saa kan Katastrofen intraeffa Naagon gaang mellan 13/9-15 och 13/9-16, saa det blir inte laett med Timing. gissar man paa sept-okt saa vore vael ETF bear, omx,dow...med haevstaang inte saa dumt.

Svara -   - 27/7-15 01:10 -


lärjungen

Svar till nils.

Bra skrivet Nils. Att Jesus kommer säga att han känner dem icke beror på att de ser inte Guds Son. De sätter det skapade före skaparen. De ser inte Jesu gudoms fullhet.

Frid i Jesu namn. Han som är Kristus som följde fäderna i GT. Lärjungen

Svara -   - 27/7-15 09:25 -


ulf lennart

Svar till nils.

nils, det laater som om Herren uppenbarat foer dig (och foer William, haer paa apg) att han Kommer, kanske redan nu i sept-okt.; men Skriften saeger oss att inte tappa besinningen, att foerst maaste Antikrist komma. Vem var/aer i saa fall denne Antikrist? ; 'Maanne maenniskosonen finna Tro daa han Kommer'. Nog finns det vael fortfarande en hel del fraelsta paa jorden ,som aennu lever. - att vi stundligen maaste Vaka aer sjaelvklart. Vi braeckliga maenniskor kan ju gaa ur tiden precis Naer som helst.

Svara -   - 27/7-15 12:40 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

jag tror att ett vaerldskrig vael skulle kunna bryta ut 13/9 15 - 13/9 16. - nu oro aven i Turkiet, daa vapenvilan med kurderna brutits. och Kina kan totalkrascha ekonomiskt med foeljande blodigt inboerdeskrig. och Japans ekonomiska experiment, aldrig tidigare proevat, kan haverera naer som helst.

Svara -   - 27/7-15 14:01 -


christina

Svar till nils.

så sant nils!!!!

Svara -   - 27/7-15 14:24 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

'vad det kommer att innebaera nu i aar har vi ingen aning om eller anledning att spekulera i'; den gode Dan Johanssons slutord.

Svara -   - 27/7-15 16:52 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

4

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

7

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

11

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

28

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

43

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 05:45

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 582 007 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 327 kommentarer och 60 511 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp