691 online! | Sidvisningar idag: 82 406 | Igår: 223 077 |

www.apg29.nu


Bön för Trump

Här tar USA:s president Donald Trump emot förbön i det Ovala rummet i Vita huset. Personerna runt om kring lägger händerna på Trump, ber för honom, ber om visdom och ber för USA.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 6 oktober 2018 11:43 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


22 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Calle

Tänk om Antje Jackelen lagt händerna på Stefan Löfven och bett ! vilken reaktion i media.

Svara -   - 6/10-18 18:04 -


Katrina

Svar till Calle.

Ja, det vill jag se 😊

Svara -   - 6/10-18 18:10 -


Erik S

Svar till Calle.

Ja verkligen! Det hade varit nåt det. Ursäkta att jag är kritisk, men jag tror inte hon någon gång har gjort det, faktiskt. Hon praktiserar nog inte det ,som står i Bibeln om handpåläggning, har aldrig hört det i alla fall.

Här kommer en liten utvikning där Jackelén ingår;

Nästa vecka skall Kyrkostyrelsen resa ner till Israel, på en "supporterresa". Då är Jackelén med. Tror ni dom skall se på Bibliska platser, eller supporta Israel och dess folk? Nej, rätt gissat, det skall dom ingalunda. Det är en ren supporterresa för att stärka "palestiniernas" sak! Propaganda MOT Israel är resans syfte. Och Svenska Teologiska Institutet i Jerusalem är centralpunkten där "hatet" mot Israel samordnas.

Varför i all världen släpps denna grupp över huvud taget in i Israel? När dom ändå bara skall propagera emot judarna och Israel. När sabbaten infaller finns gruppen vid checkpointen i Betlehem, med den anti-israeliska gruppen EAPPI. Dom besöker generalkonsulatet i Ö:a Jerusalem, det är dom som handhar alla miljoner som skickas till terroristerna i Gaza. Men dom besöker inte Sveriges ambassad, detta bara för att markera avståndstagande till Israel!

Den som vill veta mer och bli smått arg, kan läsa Annika Borg:s utmärkta inlägg om detta. Allt detta är Jackelén med och deltar i. Och har sanktionerat! Det är ju bedrövligt.

Ursäkta, men man kan ju undra hur mycket Jackelén tror på Bibeln, egentligen. Är hon född på nytt och vandrar med Herren? Nej, jag tror inte det. Hon har nog detta "jobb" som vilket som helst annat. Och då är det mer än tragiskt. Tänk om hon som ärkebiskop vore en hängiven lärjunge, då skulle hon nog kunna uträtta betydligt mer positiva saker än hon gör nu. Vi behöver bedja för henne.

Shalom!

Svara -   - 6/10-18 18:48 -


Christer Åberg

Svar till Erik S.

Ursäkta, men man kan ju undra hur mycket Jackelén tror på Bibeln, egentligen. Är hon född på nytt och vandrar med Herren? Nej, jag tror inte det. Hon har nog detta "jobb" som vilket som helst annat.

Hade hon varit frälst hade hon aldrig blivit ärkebiskop.

Svara -   - 6/10-18 18:52 -


Petter G

Kan man inte se den där gudstjänsten som hålls inför Riksdagens öppnande som ett slags motsvarighet? Där antar jag att det sker en förbön för politikerna.

Svara -   - 6/10-18 18:54 -


JL

Ni missar det viktigaste, Gud hörde bön.

Svara -   - 6/10-18 19:15 -


Erik S

Svar till Christer Åberg.

Precis vad jag menar, men du uttryckte dig på ett litet annat sätt bara!

Trevlig helg och Guds frid! Ps och tack för bloggen!

Svara -   - 6/10-18 19:23 -


Katrina

Svar till Christer Åberg.

Carl Erik Sahlberg hade passat bättre som ärkebiskop än hon.

Svara -   - 6/10-18 19:56 -


Katrina

Svar till Petter G.

Det brukar ha riksdagsgudstjänsten i Storkyrkan alla utom humanisterna som har egen sekulära ceremonin

Svara -   - 6/10-18 20:33 -


Katrina

Svar till JL.

Ja, USA har fått ner arbetslösheten till en nivå det hade -69 så det är gott tecken.

Svara -   - 6/10-18 20:56 -


Bengt

Palestinier är inte ens ett riktigt folk

Det är syrier jordanier libaneser och andra
Folk
Vi är lurade

Svara -   - 6/10-18 21:24 -


Tom

Mycket bra. Det var möjligen på 1800talet nåt liknande hände i sverige😀?

Dags att börja be lika innerligt för kraften från våra kristna landsfäder börjar att ebba ut

Svara -   - 7/10-18 13:08 -


Mikael W

....och President Putin:

https://www.youtube.com/watch?v=X3WM_x6ZDpM

Svara -   - 8/10-18 13:32 -


Sam G Ö

Svar till Bengt.

De är helt vanliga araber! Närmast filisteer.

Svara -   - 9/10-18 09:46 -


Mikael W

Vad är det för komposition på Svenskar? :)

Svara -   - 9/10-18 12:54 -


Bengt

Ja så kan det nog vara

Svara -   - 9/10-18 13:35 -


Katrina

Filistéer (palestinier), var sjöfolk vid östra sidan av medelhavet, förmodligen av indoeuropeiskt ursprung enligt historiabeskrivningar av romare, storväxta med kraftigt kroppsform. Trolig ursprung från Kreta eller östra Asien. ((Goljat var filisté, nämns i Bibeln)

Dagens palestiner är araber, det talar arabiska och har arabisk kultur.

Svara -   - 9/10-18 13:59 -


Mikael W

Har en vän från Libanon, och han föredrar att kalla sig Fenicier

Svara -   - 9/10-18 14:10 -


Kent

Svar till Petter G.

Ja, det stämmer med våra traditioner och framförallt med vårt statsskick; monarkin.

Svara -   - 9/10-18 18:30 -


Roger T. W.

Svar till Katrina.

Ja, Trump lyckas trots stort motstånd. En ekonom säger att det skapar problem. Låg arbetslöshet brukar leda till högre inflation och högre räntor, men lönerna måste upp efter många svåra år. Statsskulden växer pga de sänkta skatterna, men de kan i slutändan dra in mera skattepengar. Trumps verkliga problem är att några länder överger dollarn eller kommer snart att göra det. Ryssland hoppas kunna göra det inom fem år pga sanktionshotet. Räntorna drivs också upp när andra länder slutar köpa amerikanska obligationer. Det kan Trump kontra genom att göra USA ännu mer attraktivt. Då behöver han säkert en period till.

Några amerikanska par har två eller tre jobb vardera för att kunna klara räkningarna. Det är inte rätt. Löneökningar kan frigöra rätt många jobb och tillhandahålla nya arbetstillfällen.

Svara -   - 9/10-18 20:46 -


Katrina

Svar till Roger T. W..

Håller med dig där. USA är inne i lång expansionsfas med stark jobbtillväxt och full sysselsättning. Men men man ser i horisonten obalanser. Och viktigt vilket du skrev om stigande statsskuld. Vi får hoppas på att Trump kan få ekonomin i gång så vi kan lita på dollarn. Förr var ju guldmyntfot.

Svara -   - 9/10-18 21:22 -


Erik S

Är ju fantastiskt att man fått en president, som vill att man beder för honom. Det har en enorm betydelse i den andliga världen. Vilken skillnad mot Obama, som införde muslimska bönestunder i Vita Huset!

Inte undra på, att vänsterliberalerna och kristendomshatarna "går bananas". Kampen mot republikanerna och Trump kommer att intensifieras, speciellt nu, när det blev en ny konservativ domare i HD. Även nästa domare, kan mycket väl bli konservativ, det är en kvinna och det skulle bli en väldig framgång för Trump.

Häxornas antal i USA har det sista ökat i oroväckande antal. Det har aldrig tidigare funnits så många. Därav förstår vi, som många kristna berättat om, att kampen i andevärlden har hårdnat. Häxorna samlas regelbundet för seanser och för att kasta förbannelser över presidenten. Men, å andra sidan samlas alltfler kristna för att bedja och stå emot dom onda makterna, samt att välsigna Trump.

Bön har stor betydelse, så varför kristna i Sverige klagar på presidenten är lite märkligt. Vi är väl alla människor med fel och brister och kanske en och annan positiv sida. Kanske man borde ställa upp i bön för USA och Trump, i stället för att klaga så mycket. Eller föredrar dom Obama (och Clinton) och islam?

Svara -   - 10/10-18 00:36 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

1

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

5

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

3

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

22

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

4

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

28

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, måndag 10 december 2018 kl. 11:24

Jesus söker: Malin, Malena!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Nej till att släppa in mörkret

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Lampa i mörkret

I min utåtriktade tjänst för Gud därefter, har det handlat om flera allvarliga situationer där både min kropp och min själ har varit i fara. Dödshotad av nynazister för att jag stått upp för och gömt flyktingar, mycket nära gäng- och sexkriminalitetens mörker via övervakningsärenden, besvärjd och utmanad till andlig tvekamp av ockultister.

74

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Ursäkterna kan bytas ut mot tro

Läsarmejl av David B 

Ursäkter som ofta håller människor borta från att komma till Jesus. Vad säger Bibeln?

7

Läs allt!


Flickan med kameran

Marie Åberg i Min bildtidning 1976

Jag hittade en otrolig bild på min fru när hon som barn var med i en söndagsskoltidning. Till jul är det 10 år sedan hon och vår son Joel dog. Den 27 november skulle Marie fyllt år. 

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 235 572 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 051 bloggartiklar, 92 122 kommentarer och 60 379 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp