Surfar nu: 522 www.apg29.nu

Bönesvar för många: Margot Wallström avgår

Margot Wallström avgår

Bild: Aftonbladet. 

Av HOLGER NILSSON. 

Kl. 15 den 6 september meddelades det att Margot Wallström avgår som utrikesminister. Många hälsar detta besked med stor glädje.

Israel och Palestina

Detta besked togs emot med glädje från alla de som sörjt över den politik som hon bedrivit gentemot Israel. Wallström har som enda utrikesminister i EU erkänt Palestina som stat. 

Detta var ett orimligt beslut som hon fattade. Hon ställde sig därmed utanför den Europeiska gemenskapens övriga utrikesministrar med sitt handlade.

Persona non grata

Detta gjorde henne också till persona non grata. Detta betyder misshaglig eller "ej önskad/välkommen person". Precis detta är Wallström för Israel. Hon är inte välkommen att träffa företrädare för den israeliskas regeringen. 

Hon kan endast komma till detta land som vilken person som helst. Hon har genom sitt handlade förpassat henne själv i denna position.

Troende i Sverige har bett

Det är ingen hemlighet att troende i Sverige har bett att Wallström skall förpassats från sin position som utrikesminister. 

Det finns nu anledning att tacka för bönesvar. 

Det finns också anledning att be för en efterträdare som inte går i Margot Wallström fotspår. 

Alltså: tacksägelseämne och böneämne.


Av HOLGER NILSSON

Källa:

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades fredag 6 september 2019 15:36 | #holger nilsson #politik #margot wallström | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

52 kommentarer

David 6/9-2019, 17:45

Jippiiii då är det bara för Stefan Löfven att följa efter så vi kan få Sverige på rätt köl igen även om det kommer att ta tid om det t.o.m. inte redan är försent.

Svara


Karl Håkan Sandell 6/9-2019, 19:21

För den som undrar varför hon avgår nu så är det intressant att veta att hon är född 28 sept 1954. Hon fyller alltså 65 nu i september och hon går följaktligen i Pension.

Hon skäms väl för att berätta att hon är så gammal.

Sedan vad det gäller hennes efterträdare så skulle det inte förvåna mig om det är hon som letat upp och rekommenderar den personen och följaktligen hittat en som fortsätter hennes politik, med Israel hat och stöd till de Palestinska och Arabiska grupperna som vill utplåna Israel.

Karl Håkan

Svara


Karl Håkan Sandell 6/9-2019, 19:36

Men det som upprör mig mest i det här sammanhanget är hur man från Sveriges regering har stöttat de Krafter som aktivt arbetar för att förinta Israel, allts Hitlers politik i modern tappning, samtidigt som man står och pekar höger ut och då främst på SD och skriker brunskjorta, SD vill ju flytta ambassaden till Jerusalem och stoppa bidraget till Hamas och de Palestinska grupperna.

Det är ju vänstern själva som är Brunskjorta

Och att Svenska folket går på den här falska politiken förvånar mig verkligen.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Alf 6/9-2019, 20:52

Var i Bibeln står det att vi ska be för att ledare ska avgå?
Att tro att saker kommer bli bättre för att det blir andra ledare är aningen naivt, det är folket som måste omvända sig (inklusive ledare) för att det ska bli en förändring på riktigt.

Svara


Erik S 6/9-2019, 20:54

Svar till Karl Håkan Sandell.

Tack, det var klart och tydligt. Ja, att denna antisemitiska utrikesminister avgår är ett tacksägelseämne, till trots att hon fyller "pension". Tror inte att pensioneringen är enda orsaken, det finns annat bakom. Många människors böner t.ex.

Nu hoppas vi och ber, att regeringen Löfven går samma väg. Och att Wallströms efterträdare inte blir lika hatisk mot Israel.

Trevlig helg!

Svara


Sam G Ö 6/9-2019, 21:54

Hoppas att ni i Sverige skulle få en mera Israel-vänligare utrikesminister är Margot, det är därför fortsatt bön som gäller.

Svara


Johan Löfgren 6/9-2019, 21:59

Tack och lov!

Svara


Andy Svensson 6/9-2019, 22:25

Det var jo skönt att höra🙂. Men frågan är vem kommer vi nu få? Jag skrev till Margot Wallström när de erkände Palestina som stat att hon var en skam för Sverige och sedan skrev jag till Israels ambassad och fick ett trevligt svar🙂.

Svara


Kattis 6/9-2019, 23:08

På Rapport nämnde Knutson att Ann Linde är en stark kandidat efter Margot Wallström! Ja vi får se..

Svara


Lena Henricson 7/9-2019, 00:37

Precis! Tacksägelseämne 👆och böneämne! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Svara


Leif 7/9-2019, 09:37

Svar till Alf.

Du har förstått läget Alf, skönt att se! Det ständiga stridandet om vilka olika ofrälsta politiker som är bäst är ju fullständigt onödigt att ha fokus på.

Det är folket som inte vill ha med Gud och Jesus att göra som är orsaken bakom läget i landet, inte politikerna hur mycket man än tjatar om dem. Det är det ogudaktiga folket som släppt in våldet och andra religioner av alla de slag, inte politiker. Hoppas fler kunde förstå detta så att man slutar skicka tomma och onödiga böner till ingen nytta, det tar bara onödigt mycket kraft..

Vår uppgift är att be för de valda, inte gnälla och klaga på dem..

Svara


Torbjörn S Larsson 7/9-2019, 10:06

Svar till Alf.

Det står i Matteus 6. Den bön Jesus vill vi ska be varje dag. En bön som varken du eller Leif fattat hittills. " Ske Din vilja, såsom i himmelen, SÅ OCH PÅ JORDEN. Ber vi den med detta syfte så får vi en bra ny utrikesminister. Annars kan vi få en värre dito.

Svara


Leif 7/9-2019, 10:29

Svar till Torbjörn S Larsson.

Jo, det har jag fattat Torbjörn, just så vi skall be, inte avgå den och den eftersom all överhet är av Gud. Helt korrekt!

Svara


Conrad Olsen-Utvåg 7/9-2019, 10:51

Svar till Karl Håkan Sandell.

Så BRA, Karl Håkan för din Perfekta analys - Låt oss Hoppas och Be att det här är början på "ett större RAS" inom Styrandet av Sverige - Gud Välsigna alla O-Rädda, Alla som vågar stå fram med sina synpunkter. och Sin TRO...!!!

Svara


Andy Svensson 7/9-2019, 11:07

Sanningen om Margot Wallström skriver inte så klart Aftonbladet och Expressen. Att hon attackerade Israel omgående efter hon blev tillsatt som Utrikesminister. Under 5 år så försämrade hon relationerna mellan Israel och Sverige. Vi har aldrig haft en sådan ondskefull utrikesminister som Margot Wallström. Hon drog en förbannelse över vårt land. Jag hoppas hon omvänder sig till Herren Jesus Kristus och blir frälst.

Svara


Sven Thomsson 7/9-2019, 11:11

Ja, att israelhataren Wallström avgår är ett stort tacksägelseämne. Men vi behöver en helt ny regering, som kan få skutan Sverige på rätt köl i andlig bemärkelse. Våra riksdagsmän och -kvinnor behöver komma i syndanöd och uppleva frälsning.

Vill de inte omvända sig är det bäst för landet att de avgår. Herren kan ta hand om detta när vi lägger fram det inför Honom i uppriktig bön.

Men vi måste också be för "de ogudaktiga människorna" att de upplever frälsning och livsförvandling. Gud ser med oblida ögon på all synd och omoral som förekommer. Vårt folk har vänt Gud ryggen och det väcker Guds vrede.

De bekännande kristna behöver också vakna upp och be Herren om nåd och förbarmande.

Svara


Kalle 7/9-2019, 12:43

Det kommer bara en ny antisemit som följer i samma fotspår. Det här kommer inte göra någon större skillnad tror jag.

Svara


Lena Henricson 7/9-2019, 14:46

Svar till Kalle.

Ska vi inte be då?? 🤔

Svara


Leif 7/9-2019, 15:21

Svar till Lena Henricson.

Jo, vi skall be enligt Guds instruktioner. Vi skall hela tiden be för de ledande och inte förbanna dem som Gud har satt för att leda Sverige. Många kristna förbannar de ledande istället för att be om Guds beskydd och påverkan över dem.

Här på denna sajt har vi om och om igenom åren sett exempel på att oförståndiga kristna som förbannar Svensk ledning är många. Är det då så konstigt att det bara blir värre och värre med vårt land🤔

Gud vill att vi ber för den ledning som finns, inte tvärtom vilket tyvärr är vanligt.

Svara


Calle 7/9-2019, 16:19

Helt rätt Leif! vi skall inte förbanna våra ledare, utan be för dem och välsigna dem.

Vi som kristna skall objektivt pröva hur politikerna sköter sina uppdrag, ge saklig, balanserad kritik utan förolämpningar och hat, positivt eller negativt.

Svara


Lena Henricson 7/9-2019, 20:11

Svar till Leif.

Håller med dig. Jag var bara lite ironisk mot Kalles inlägg. 😊

Svara


Lukas 7/9-2019, 20:18

Svar till Leif.

"Det är folket som inte vill ha med Gud och Jesus att göra som är orsaken bakom läget i landet" - det var nog huvudet rätt på spiken! För folket väljer ju sina ledare. Nej man vill fortsätta leva i sin partyvärld och inte ändra på något. Därför ser man inte (och vill inte se) vart landet är på väg. Inte förrän man tvingas till det.

Svara


Lena Henricson 7/9-2019, 21:06

Svar till Lukas.

Men låt oss be! 🙏🙏🙏

Svara


Niklas 8/9-2019, 01:03

Svar till Calle Man ska alltid vara optimistisk och inte befara det värsta alltid i alla situationer som dyker upp. Herren kommer att lösa detta på bästa tänkbara sätt om alla/merparten av Sveriges befolkning är intresserade av det och därför vore det jätte bra om det kom en tsunami av väckelse över vårt land och helst över hela världen också för den delen, jag ber Jesus låt detta ske det behöver vi alla i ditt heliga namn Jesus tack för du uppstod för oss alla amen.

Svara


Leif 8/9-2019, 01:54

Svar till Niklas .

Det kommer en frälsningsvåg över Sverige men det sker som Guds dom av stormvindar och så gott som ödeläggelse sveper över denna nation.

Svara


Leif 8/9-2019, 04:19

Svar till Leif.

Det saknades ett ord, "samtidigt"

Det kommer en frälsningsvåg över Sverige men det sker samtidigt som Guds dom av stormvindar och så gott som ödeläggelse sveper över denna nation.

Svara


Alf 9/9-2019, 21:37

Kanske det blir så Leif.

Svara


Leif 9/9-2019, 23:43

Svar till Alf.

Ja, vi ser redan början av domen även om många väljer att varken höra eller se det!

Stormvindarna är igång genom våldtäkter, mord och ökad kriminalitet av alla de slag härjar som aldrig förr, och islam och andra religioner har vällt in. Vi har fått en fullkomligt galen och förvirrad könsvärld där folk inte ens själva vet vilket kön de egentligen tillhör, perversiteten är skyhög även om vi endast hör ytterst lite om det. Kärleken har verkligen redan kallnat som Jesus sa och det bara ökar.

Det finns inget annat att vänta än Sveriges undergång. Men givetvis kommer Gud att frälsa en hel del också under kommande dagar. Vi som är troende behöver låta oss fyllas av Guds Ande så att vi kan vara till hjälp för många..

Svara


Troende 10/9-2019, 09:09

Svar till Alf.

Hördu ! Bibeln säger att vi ska bedja om rätta Ledare !

Tycker Du då att hon varit det ?

Vad vet Du om alla medborgare i Sverige, deras inre uppfattningar, som de inte gör offentliga ?

Svara


Troende 10/9-2019, 09:15

Svar till Leif.

Nu är det faktiskt så, att Gud har INTE tillsatt alla Ledare i länderna !

Läs Bibeln NOGA !

Gud tillsätter aldrig ledare som har ogudaktiga avsikter , tror Du att det var Gud som tillsatte Hitler och andra felaktiga ??

Enl. vad Du skriver tror Du ju så.

Svara


Leif 10/9-2019, 10:26

Svar till Troende.

Alla länder får de ledare man önskar och förtjänar. Givetvis vill inte Gud att någon skall leva i ogudaktighet men Han tillåter att vi gör de valen och då får vi de ledare som landet förtjänar. Det var likadant på Gamla Testamentets tid. Israels folk valde att leva i ogudaktighet och då tillät Gud att ogudaktiga ledare styrde till en viss gräns. Så är det idag också. Det är ju inte så enkelt att alltid förstå varför onda ledare tillåts regera över hela världen eftersom det är Gud som har all makt och bestämmer vem som skall upphöjas som ledare, men det är alltid Gud, Jesus Kristus som har All makt över alla ledare. Dvs, om inte Gud ville att Hitler, Saddam, Stalin m fl skulle fått regera så hade de aldrig fått göra det!

Jesu frid...

Svara


Troende 10/9-2019, 11:20

Svar till Leif.

Nu får Du ge Dig !

Nyfödda barn i Sverige, tycker Du då, att dessa små har "den ledare de förtjänar " ?

Svara


AnnMarie 10/9-2019, 12:33

Svar till Leif.

Med den synen är det ju onödigt att ens be.Ingen behöver uppmana till bön för vårt land.Frågan är om vi behöver be alls för något?Gud helar och frälser utan våra inblandning och våra önskningar.Bönesidor kan läggas ner.

(Ibland upplever man att det är så.Lönar det sig att be?Men det är ju en annan sak)

Svara


Sven Thomsson 10/9-2019, 12:35

Svar till Leif

Jag svarare dig, fast din kommentar var avsedd för Troende. Jag håller med dig.

Det var Guds vilja att bara han skulle vara kung över sitt folk. Men från och med att Israels folk begärde att få kungar började eländet för dem. Det var betydligt bättre under domartiden.

Israel fick ledare som de begärde. De fick kungar och Saul var den förste Men han var misshaglig för Herren. Därför avsatte Han honom och gjorde David till kung. Han var kung efter Guds vilja.

Sedan tillträdde den ena kungen efter den andra i Israels land. En del "gjorde vad rätt var i Herrens ögon". Då gjorde folket det också. Så blev någon annan kung, som "gjorde det som var ont i Herrens ögon".

Vi ser, att kungarnas sinnelag (gott eller ont) medförde att folket vandrade på samma vägar som de.

Jag är övertygad om att Gud tillåter att Sveriges ogudaktiga människor får de ledare de förtjänar. Se på vår regering: Den för vårt land och befolkning allt längre bort från Gud.

Vi borde få ledare som gör vad som är rätt i Herrens ögon, så att befolkningen kunde ha dem som föredömen och följa deras exempel.

Svara


Leif 10/9-2019, 14:11

Svar till Sven Thomsson.

Det vore givetvis bra med ordentliga ledare men folket vill tyvärr inte ha med Gud att göra, och därför får vi vad folket i stort önskar! Vi vill ju ha "demokrati"!

Svara


Leif 10/9-2019, 14:21

Svar till AnnMarie.

Jo, vi behöver be om beskydd för de ledare som Gud har tilllåtit upphöjas, och vi behöver be om nåd och förändring över ett ohörsamt folk, Gud hör bön och har ofta förvarnat sig över detta land tack vare kristna människors böner. 🙏

Detta land hade förmodligen inte alls existerat mer utan de kristnas rop om nåd och beskydd mot satans påverkan, så visst gör böner nytta. Böner påverkar faktiskt ogudaktiga ledare så att ondskan bromsas upp AnnMarie, de gör nytta!

Men, ändock så har folket fritt val att fortsätta synda, fortsätta att välja ogudaktiga ledare och då får man också konsekvenserna av sina val!

Israels folk bad om att få dö i öknen och även där bönhörde Gud dem...

Svara


Leif 10/9-2019, 14:24

Svar till Troende.

Det är Gud som har All makt och upphöjer vem Han vill, eller, klarar Gud inte av det?

Svara


Leif 10/9-2019, 17:59

Svar till AnnMarie.

Förbarmat sig skulle det varit och inte förvarnat sig😄

Svara


Stefan Jonasson 10/9-2019, 22:04

Rom 13:1 varje människa skall underordna sig den överheten hon har över sig. TY DET FINNS INGEN ÖVERHET SOM INTE ÄR AV GUD, den som finns är insatt av honom.. Det kanske är onödigt att hålla på bekymra sig över den världsliga makten... Politisk kristendom kan bli helt fel... Vill vi ha en teokrati?

Svara


AnnMarie 10/9-2019, 22:45

Svar till Stefan Jonasson .

Ja så står det men vill vi underorda oss och lyda överheten när det inte stämmer med vad vi tror och tycker?🤔

Svara


Stefan Jonasson 10/9-2019, 22:55

Bibeln säger också vi måste lyda GUD mer än människor... Det kan ju verka som bibeln säger två olika saker.. Det romerska samhället var säkert inte så gudfruktiga, men paulus uppmanade inte till politisk strid och införandet av en teokrati..

Svara


Jessica 10/9-2019, 23:09

Svar till AnnMarie.

Tänker på Sadrak, Mesak och Abed-before. Eller Daniel.

Svara


AnnMarie 10/9-2019, 23:09

Svar till Stefan Jonasson

Dubbla budskap

Som kristen bör man personligen avgöra när och vem man ska lyda i diverse frågor anser jag.Inte bra att låta andra avgöra vad som är rätt.Tror du förstår vad jag menar 🙂

Svara


Stefan Jonasson 10/9-2019, 23:42

Jag förstår det är självklart att vi som tror. Gör och förkunnar det som är rätt utifrån GUDS VILJA oavsett vilken överhet vi har.. Kanske med lite vishet om vi lever i ett samhälle som förföljer kristna.. Vi behöver inte alltid söka strid... Men överheten även den usla är insatt i ett speciellt syfte av GUD som vi inte kan förstå trots allt är vi inte allestädes närvarande och allseende.. Vi kan inte alltid förstå GUDS PLAN, hur han kan tillåta det onda för vissa tider.. Det kallas teodicee problemet som gäckat alla religionsfilosofer i alla tider..

Svara


Jessica 11/9-2019, 00:14

Svar till Jessica.

Min iPhone trilskas lite😍Abednego ska det vara!

Svara


Jessica 11/9-2019, 00:43

Svar till Jessica.

Teodicéproblemet- Hur kan Gud vara både god och allsmäktig, och samtidigt tillåta både ondska och elände?

Det är en fråga som man som troende får ibland av icke-troende. Det är ju ingen som kan svara på det.

Samtidigt säger ju Bibeln att Gud är alltigenom god. Inget mörker finns i Honom! Vi människor kan inte förklara allt, trots att vi gärna vill kunna det.

För min del tycker jag det är bättre att säga det till icke-troende än att försöka snickra ihop egna förklaringar.

Jag tänker ofta på ett kursmaterialet som fanns för ungdomar på 90-talet i min församling. Det hette - Äkta vara - vara äkta!

Jag tycker det sammanfattar så bra vad det handlar om när det kommer till att vara kristen.

Svara


AnnMarie 11/9-2019, 01:06

Svar till Jessica.

Håller med dig.Kan inte förstå då man går in i någon slags försvarsställning då detta med teodice frågan dyker upp.Jag brukar ärligt tillstå att jag också funderar över det(och mycket annat också )istället för långa utläggningar som inte ens jag själv begriper bara för att det ska låta bra.

Svara


Leif 11/9-2019, 08:16

Svar till Jessica.

Jag hävdar absolut inte att jag förstår allt men, att Gud tillåter det onda har absolut med den fria viljan att göra!

Skulle inte Gud ha visat att möjlighetet till den onda sidan finns hos var och en om man väljer upproriskhet mot Gud så skulle vi inte förstått det i evigheten utan skulle kunna upprepa djävulens dumhet och hamna i högmodets farliga situation. Det är väl ingen av oss som vill framöver, så jag är idag glad över att ha lärt mig det. Många behöver fortfarande lära sig det!

Svara


Andy Svensson 11/9-2019, 08:32

Det är inte allt jag förstår, det är inte allt jag vill förstå, och det är inte allt jag behöver förstå😃. Wha så befriande för mitt sinne nu börjar ödmjukheten ta sin form 😁.

Svara


Erik S 11/9-2019, 19:19

Så har vi då fått en ny utrikesminister. Det kan visst ses som ett bönesvar att antisemiten Wallström avgått, men vad fick vi i stället? Jo, Ann Linde. En dam som är skolad i socialismen, precis som Wallström, som tagit starkt parti för s.k "palestinierna", som gjort flera uttalanden emot Israel, som liksom Wallström "krökt rygg" inför islam när hon accepterar att bära hijabb vid besök i Saudi Arabien o.s.v. Hur ska man säga "ur askan in i nästa askhög" eller?

Ett steg framåt och ett steg igen bakåt. Inte för att man kan påstå att man förstår Gud och hans planer, men ibland förstår man ännu mindre. Men vi får lita på att Gud inte gör några misstag. Att han vet precis vad han gör. Alla böner som sänds upp, för detta arma land kan bara inte vara förgäves! I sinom tid, lär vi förstå hur Gud menade.

Vår uppgift är ju inte att förstå allt, vår uppgift är att tro och att bedja. Vi ska nog inte sträcka oss längre än så, annars kan det bli riktigt besvärligt om vi förirrar oss in i andliga grubblerier. Men ett förstår vi och det är att vi närmar oss mötet i skyn, när Konungen kommer. Det blir en resa det!

Svara


Jessica 11/9-2019, 21:49

Svar till Leif.

Självklart vill man inte vara upprorisk och högmodig, som du skriver Leif. Absolut inte. Och visst vet vi att Gud har gett oss en fri vilja. Men ändå återstår många varför. Tänker bla på alla små barn som inte har valt någon ond sida, som dör i sjukdomar och krig.

Vi får hålla fast vid att Gud är alltigenom god. Det står ju skrivet att - Hela världen är i den ondes våld. Trots det är Gud allsmäktig! Det är Han som får sista ordet!🙏

Svara


Leif 11/9-2019, 22:47

Svar till Jessica.

Att många oskyldiga också får dö och lida pga djävulen och människors onda val är ju helt sant och inte helt lätt att förstå alla gånger, men det är ju ändå så att Gud vet vilka som är oskyldiga och tar givetvis hand om alla dem efter Hans vishet. Här och nu ser vi dunkelt som Paulus skriver men i evighetens perspektiv så, vad är en människas liv? Jo, endast en vindfläkt i Guds perspektiv!

(Ps 39:6)

Som en handsbredd har du gjort mina dagar, min livslängd är som ett intet inför dig. Endast en vindfläkt är människorna, hur säkra de än står. Sela.

Så, det jag menar är som också Paulus vidare säger :

(Rom 8:18)

Jag hävdar att den här tidens lidanden väger lätt i jämförelse med den härlighet som kommer att uppenbaras och bli vår.

Vi får försöka se och förstå det på det sättet. Gud tar hand om varje människa som lidit oskyldigt.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, måndag 16 september 2019 kl. 12:10

Jesus söker: Dag, Daga!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 23:57

Be läkedom för mig så att en fettsamling på halsen Gud tar bort, att de illasinnade som förföljt mig, ovärdigt, ojuste förfördelats pga fasansfull, rykte, förlöjligat mig i slutna rum men också öppet


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp