907 online! | Sidvisningar idag: 203 196 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

Början av den sista nådesutgjutelsen före uppryckelsen

Läsarmejl av nils 

Jag hör Guds Ande säga att vi redan nu börjat gå in i den sista Nådesutgjutelsen innan Uppryckelsen sker, säger Mel Bond.

Mel Bond, Agape Church Missouri vill röra världen med Guds Ovillkorliga kärlek. Dessa budskap publicerades januari 2018.

Jag hör Guds ande säger, det är inte bara en demonstration av Hans mirakelkraft, men en demonstration av Hans änglar som han redan spridit till planeten Jord. Han har sänt en skara änglar från himlen som aldrig kommit till jorden i denna mängd som nu.

Han sänder dem hit för att välsigna sitt folk, att vilja tala Guds ord och tro Gud för stora ting. Dessa änglar skall orsaka välsignelser för sitt folk som denna värld aldrig har upplevt!Detta är en privilegierad generation säger Guds Ande.

Men Guds ande säger: Se också upp som aldrig förr, för satan är en ande. Han har också sett och är mycket medveten om den skara änglar som har strömmat till Jorden som aldrig förr. Detta har väckt honom att slutet har börjat, så nu är han bekymrad mer än han aldrig varit säger Guds Ande, för han vet hans slut har kommit.  :

Också han har sänt sina änglar, som ej är annat än bedragande demoniska andar. Och de är mycket listiga och övernaturliga, men Guds Ande säger: bli Ej bekymrad, om dukänner Mitt Ord kan du fördriva dessa andar enkelt.  :

Satan har speciellt sänt dem mot Kristi kyrka, och deras huvudsyfte är att misstro Min son Jesus Kristus. De försöker säga att Han inte kom som Gud först i köttet utan var en människa, inte Gud. De vill också påstå att det är frälsning och evigt liv utanför Jesus Kristus. Men Gud vill du skall veta att blodet av Jesus Kristus ännu behåller sin kraft och du behöver Ingen annan väg!

JESUS VISAR SIG. Jag är extremt Upprymd att dela denna upplevelse som jag verkligen hade. Jesus Kristus den Levande Gudens Son uppenbarade sig för mig och Han sade några saker angående Ändens tid.

Han sade mig att den största mirakelkraften av Gud håller på att röra sig på denna jordsom aldrig hänt tidigare. Och Han sa att grunden för denna rörelse av Gud skall vara Guds villkorslösa Kärlek. Amen se framåt i detta!

 Jag hör Guds Ande ger mig information att säga dig: Så säger Guds Ande, Ja det är så. Den största Rörelsen av Gud, som aldrig kommit till Jorden har redan börjat. Grunden för denna mirakel verkande kraft är Min villkorslösa Kärlek.

 Min Son verkade i denna kärlek och gjorde hjältedåd av Gud: Han öppnade blindas ögon, kallade döva öron att öppnas, Han kallade lemlästade att bli helade, uppväckte döda. Han gick på vattnet, gjorde stora gärningar för Gud för Han var rörd av medömkan och helade de sjuka, säger Guds Ande.

Han tillät den villkorslösa Kärleken att härska i sitt liv, och nu säger Guds Ande: Jag söker människor på jorden som vill göra samma saker, som vill tillåta Min villkorslösa Kärlek att härska i deras syn, i deras föreställningar, att härska i deras ord och handlingar.

Och denna stora utgjutelse av Gud skall flöda till dig att göra Jesu gärningar och ännu större säger D. H. Ande, då du vandrar i samma dimension som Jag vandrade. Men vet säger D. H. Ande att du mottager kritik, förföljelse, lögner som kommer mot dig som är från helvetet.

Men bli som Min Son: öppna ej din mun, försök ej att rättfärdiga dig själv. Tillåt mig att rättfärdiga dig säger Guds ande, för Jag kan rättfärdiga dig övernaturligt. Vet att denna inbjudan ej går ut till några få utvalda, den går till hela planeten jord.

Varje människa som vill tillåta mig att flöda genom sina liv, de vandrar in i Min dimension som Jag vandrade. Du tar den övernaturliga kraften tillbaka till Jorden, förändrar Världen och förstör djävulens verk, för Gud vill etablera Guds Rike i denna värld.

Denna inbjudan går ut till alla säger D. H. Ande: Vill du tillåta Mig härska i ditt liv med ovillkorlig Kärlek?
(Publicerar detta budskap då jag tror det är i linje med Böneuppropet som nu sker. )


nils

Läsarmejl

--- 

OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg fredag 2 februari 2018 21:59 | #läsarmejl #nils #sverige 7:14 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


39 kommentarer

BrorK

Men även om vi själva eller en ängel från himlen skulle ge er ett annat evangelium än det vi har predikat, så ska han vara under förbannelse. Det vi redan har sagt säger jag nu igen: om någon ger er ett annat evangelium än det ni har tagit emot, så ska han vara under förbannelse. (Gal 1:8-9)

Folk ska resa sig mot folk och rike mot rike, och det ska bli svält och jordbävningar på många platser. Men allt detta är bara början på födslovåndorna.

Då ska man utlämna er åt lidande och döda er, och ni kommer att bli hatade av alla folk för mitt namns skull. Och då ska många komma på fall, och de ska förråda varandra och hata varandra. Många falska profeter ska träda fram och bedra många, och eftersom laglösheten ökar kommer kärleken att kallna hos de flesta. (Matt. 24:7-12)

Svara -   - 3/2-18 01:01 -


David Ström

Svar till BrorK.

Flammor .com skriver att laglösheten tilltar. Det gör mig bekymrad när domstolarna inte dömer gärningsmän av olika anledningar. Även om vi fått snabba bönesvar när det gäller ny polischef. Det är inte bara kriminella som har kalla hjärtan. Det är lätt att även kristna känner kärleken avta när man läser om skjutningar och våld. Men det hänger nog ihop med att nationen varken skyddat sin yttre gräns eller skyddat vanligt folk som bor i områden som tagit över av gangsters. Det har även varit illa ställt med kärleken till missbrukare som fått dö som flugor sedan krisen på 90 talet.

Svara -   - 3/2-18 05:32 -


Lukas

Alliansen styrde i 8 år men de lyfte inte ett finger för att stävja utvecklingen i förorterna, passfusket, terrorresorna, kriminaliteten, islamism mm. Så här efteråt tycker jag att speciellt regeringarna Bildts och Reinfeldts agerande har eskalerat utvecklingen till det vi har idag. Vad hjälper det med jobbskatteavdrag t ex om någon blir rånad, våldtagen, får inbrott, bilen brinner eller kriminella gäng etablerar sej i området. Reinfeldt och Lööf, mp ska vi inte tala om, verkar tro att om allt släpps fritt blir allt bra. Lyckligtvis finns en politiker som tar upp de etablerades försummelser. Denne vill vi ska be för Sverige, och det kan vi göra genom att ansluta till Böneuppropet. 7 min per dag klarar vi alla. Låt oss bl a be att denne politiker fortsätter att stå på sej om att Sverige ska vara kristet. (Om någon annan politiker uppmanar till bön tas det tacksamt emot också.) Först gav sej främst de radikala på kristendomen, sedan familjen, rättsuppfattningen och nu den "vite mannen". Orsaken bottnar nog i upplösande makters hat mot allt kristet och mot dem som spred kristendomen över världen (europeerna). Hoppas Svensson vaknar till inför utvecklingen där han sitter framför platt-tvn och läppjar på sitt lådvin...

Svara -   - 3/2-18 07:38 -


Bertil Rosenius

Bra skrivet - kanske skulle det passa här:

https://www.apg29.nu/a/7h7

... någon måste våga börja...

Svara -   - 3/2-18 09:04 -


nils

Mottag detta Glädjande Budskap,och lyft Blicken Upp mot var Himmelske Fader.

Låt ej denna Världens Oro,Strid och Larm störa dig,när Gud har Goda tankar och ger Mänskligheten en Sista Nåde Chans innan Han vill hämta oss Hem!
¤¤¤
Citerar kort Percy Collet,en Norsk missionärs ord om denna Andens sista Explosion till jorden;
Och jag frågade Jesus när Han skulle komma tillbaka.
Jesus sa mig att Han inte kunde säga det,men han såg ned på Floden och sa;"När den är fylld upp till sina bräddar och Gud öppnar slussportarna,skall det icke dröja länge innan Jag kommer för att hämta Mitt folk,Min församling,Mina egna.
Och vem skall ta emot denna flod här på jorden?Jo,de som Väntar på den stora explosionen.
Din del skall vara att du Nu förbereder dig för att bli redo till att ta emot denna stora Explosion.
När Gud öppnar slussportarna,skall denna mäktiga flod strömma neröver.
Denna flod skall komma över Amerika,Saud-Arabien,Australien,Nya-Zeeland,Kina,Ja,över hela Världen skall det bli genomvått av Guds Ande och kraft.
De som vill ta emot denna ström är bönekrigare,predikanter som verkligen Tror på den och evangelisterna.
Denna ström skall komma ned över dem,och deras mun skall bli fylld när de öppnar sin mun.
Bibeln säger,"Öppna din mun,och Jag skall fylla den."
Gud sa till mig genom Jesus;Säg mitt folk att de skall ha Tro,för detta kommer att ske.
Och detta skall bli den Sista skörden med Guds överbevisande kraft!

Svara -   - 3/2-18 09:13 -


Johan

Svar till BrorK.

Hur menar du att Gal 1:8-9 passar in på detta profetiska budskap?

Svara -   - 3/2-18 09:38 -


Johan

Halleluja, nils!

Kan knappt vänta på att denna nådesutgjutelse ska komma.

Därefter kommer det stora avfallet, och efter det uppståndelsen av de avsomnade i Kristus, och sedan kommer Uppryckelsen, tror jag.

Guds frid!

Svara -   - 3/2-18 09:42 -


BrorK

Svar till David Ström.

Tyvärr, så är det mera troligt att utnämningen av chefen som Säpo till att även bli chef för polisen innebär att vi hoppar från askan rakt ner i elden. Dessutom är ju Anders inte precis känd för att följa svensk lag, precis som alla andra "säkerhetsorganisationer" i världen, vilket också bevisas av Sthlmsaktionen förra våren. För vilka egentliga bevis finns det för att Akilov verkligen genomförde allt på egen hand, förutom hans egen bekännelse? Alltså hur vet vi att han inte ljuger (dvs är han en troende kristen), eller om han ens existerar?

Svara -   - 3/2-18 11:19 -


BrorK

Svar till Johan.

Ja vad tycker du själv Johan, rimmar artikeln med Guds Ord? Jag gav ett exempel.

Svara -   - 3/2-18 11:21 -


Johan

Svar till BrorK.

"rimmar artikeln med Guds Ord?"

Absolut gör den det!

Bibeln talar om "vårregn" och "höstregn" (Joel 2:23 & Jak 5:7 etc.)

Profetiskt om första församlingens och den sista församlingens väckelse, tror jag och många med mig.

Dessutom ska det att det andra templets härlighet överstiga det förstas.

”Den kommande härligheten hos detta hus ska bli större än den förra, säger Herren Sebaot, och på denna plats ska jag ge frid, säger Herren Sebaot.”

‭‭Haggai‬ ‭2:10‬

Församlingen är Guds Tempel, i denna tidsålder!

"Skörden är stor" (Mt 9:37),

avfallet ska bli stort (hur kan avfallaet bli stort i t ex Sverige, där någon enstaka procent är frälst?),

Evangeliet ska först nå ut till alla folk (vilket det ännu inte har gjort och vilket jag tror kräver en världsvid väckelse)(Mt 24:14),

kärleken ska kallna (men hur kan den kallna, om den inte först hettas upp genom en ordentlig väckelse?),

Jesus betalade knappast med Sitt dyrbara blod för att endast någon enstaka procent (och kanske knappt det) av Sveriges befolkning ska bli frälst.

I himlen kommer det att vara en oräknelig skara "av alla folkslag, stammar och länder och språk" (Upp 7:9)

Om vi ska klara av de kommande stora prövningar som väntar oss kristna, så måste det först bli väckelse, annars kommer vi inte att kunna stå! Osv. osv. osv.

Svara -   - 3/2-18 12:05 -


nils

För er som tvivlar har jag 9 st. Herrens olika erkända vittnen som fått samma ord från Herren,om en sista Besökelsetid,Innan Uppryckelsen!

För mig har denna sanning varit klar ända sedan min första tid som Troende att;
Herren Kan Ej komma innan Bruden är renad och redo,och att Mänskligheten Måste få en sista chans,innan Guds Vredesdag kommer!!
Hans Kärlek kan Ej tillåta annat,och jag vill kalla detta för Anskriet;"Se Brudgummen Kommer! Gån ut och Möten Honom." Matt.25:6.
Så gör dig Redo för Lammets Bröllop Nu,lämna synden och världen och sök Herren helhjärtat Idag.
Sök Andedopet om du Ej har det,för Oljan är nödvändig för Uppryckelsen! Mvh/nils

Svara -   - 3/2-18 12:10 -


nils

Svar till Johan.

Bra Johan,att det är någon som förstår det stora Gud vill göra innan Uppryckelsen!

Efter denna Nådens sista skördetid kommer Uppryckelsen att ske,och V-mödan börjar när D.H.Ande genom Herrens heliga har lämnat jorden.
Då blir det ett helvete på Jorden,både för de kvarlämnade och hela mänskligheten..
Avfallet har redan börjat,det stora avfallet sker sedan under V-mödan under A-krist.
Så tolkar jag det kommande skeendet. Mvh/nils

Svara -   - 3/2-18 12:21 -


BrorK

Svar till Johan.

Johan, tack för ditt utförlig svar. Jag kan bara konstatera att vi har helt olika syn på både Guds Ord och analys av tittståndet i vårt land.

Det uppskattades att runt 30.000 följde Jesus, men det var bara 120 kvar när han korsfästes. Även under Paulus missionsuppdrag så kan vi förstå att det inte var flertalet som var kristna, utan tvärtom.

Sverige var under slutet av 1800- och början av 1900-talet unikt, precis som US i början. Idag är de som verkligen är bekännande kristna några få procent. Här har avfallet har alltså redan skett och vi är idag påväg in i det antikristliga tidevarvet som Bibeln beskriver. Det betyder att vår tid att verka blir allt kortare.

Min personliga uppfattning är att sverje blir det första landet som antikrists politiska välde införs i fullo. Många, många tecken tyder på det som att kärleken avtar, exempelvis #metoo:s genomslagskraft. Allmän legitim förföljelse av oliktänkande, ointresset för de svagaste i samhället. Säpochefens utnämnande till rikspolisens högsta höns är det senaste tecknet.

Svara -   - 3/2-18 12:28 -


BrorK

Svar till nils.

Nils, personligen har jag inget tvivel på Guds Ord utan låter det vara min ledstjärna när jag betraktar omvärlden. Det finns säkert tusentals vittnesbörd som överensstämmer med vad du återger Nils. Men, det finns lika många som återger något annat, därför måste varje bedömning utgå från vad som står skrivet.

Inte heller kan vi bekräfta våra tankar med några enskilda väl valda verser, utan det är HELA Skriften som ska vara vår ledstjärna.

Givetvis kommer Jesus och hämtar sin brud, ha ett sinne för att det sker idag, men arbeta som om det sker om hundra år. För det är just den här typen av romantisering som en gång förde kristenheten vilse och fick den att lämna sitt engagemang för omvärlden.

Svara -   - 3/2-18 12:41 -


JL

Svar till David Ström.

Jag tror inte det är kärleken till människor som skall avta i den sista tiden. Bibeln handlar ju om Gud, så det bör handla om kärleken till Gud som skall avta.

Svara -   - 3/2-18 12:52 -


Johan

Svar till BrorK.

Här har avfallet har alltså redan skett

Nej! Avfall har visserligen skett. Det har funnits avfall i alla tider. Men, det stora avfallet kan inte ha skett!

Låt ingen bedra er på något sätt. Först måste avfallet komma och laglöshetens människa träda fram, fördärvets son,”

‭2 Tess‬ ‭2:3‬

Detta att avfallet först måste komma är en 'profetisk markör'. D v s jordens alla andefyllda kristna kommer att veta att det har skett, när det har skett. Det kommer inte vara så, att några säger att det har skett, medan andra är övertygade om att det ännu inte har skett. I vissa delar av världen pågår ju väckelse för fullt. Frågar man dessa, så kommer de knappast att säga att 2 Tess 2:3, redan har inträffat.

Du förstår väl att det stora avfallet, som 2 Tess 2:3 talar om, med nödvändighet måste vara ett globalt samtida skeende? Annars så kommer många kristna runt om i världen att sakna möjlighet att förstå att det har skett. Då vore ju den profetian istället förrädisk för dem. Sådan är inte Gud!

vi har helt olika syn på ... Guds Ord

Ja, det har vi verkligen om du bara helt sonika väljer att hoppa över all Skriftens bekräftelse, som jag gav dig, på att en världsvida väckelse måste komma.

Mvh

Svara -   - 3/2-18 12:58 -


Anna Ivar

Svar till Johan.

Js den rimmar med Guds Ord så till vida att Gud är rakt igenom god. Han vill att Alla människor ska ges chansen stt bli frälsta innan mörkret lägger sig över jorden och ingen kan verka mer. Jesus säger "SÅ som Fadern har sänt MIG ...SÅ sänder jag er." DE som tror på mig ska göra de gärningsr jag gör." Vi har kort tid stt lyda och följa Honom i kraft och handling. Satan kommer att fortsätta bedra. Vi får uppleva motstånd och förföljelse. Vi ska stå fasta i tron. DAGEN för bår görlodsning närmar sig!

Svara -   - 3/2-18 13:01 -


bengt

vi får akta oss för latter rain förkunnelse

Svara -   - 3/2-18 13:11 -


BrorK

Svar till Johan.

Johan, ja man skulle kunna tycka det, men var någonstans i Skriften kan du läsa om det du skriver, dvs "ett globalt samtida skeende"?

Tycker du inte att avfallet har skett i kristendomens vagga, i Egypten, i Indien, i US, i norden, på kontinenten? Visst, det sker väckelse konstant där kristna har mod att agera som ex. Kina, Sydkorea, vissa afrikanska länder, vissa orter tom i sverje och det är ju precis så vi ska arbeta.

Du kan ju inte vara blind för hur Satan oavbrutet arbetar för att bygga sitt välde, men vårt arbete gör skillnad, vilket vi också kan konstatera på många fronter, ex. Trump på presidentposten.

Antikrist kommer inte poppa upp som gubben ur lådan. Satan är också begränsad att arbeta genom oss människor och den fysiska värld vi lever i, därför tar det tid att bygga upp världsomfattande system, "Rom byggdes inte på en dag".

Svara -   - 3/2-18 13:18 -


Prinsen

Läs Moseböckerna samt profeterna!

Gud är densamme idag som igår!
Vad hände med Israel när de föll ifrån?

Svara -   - 3/2-18 13:35 -


Johan

Svar till BrorK.

var någonstans i Skriften kan du läsa om det du skriver, dvs "ett globalt samtida skeende"?

Hängde du inte med på min logiska slutledning, av det som står skrivet i 2 Tess 2:3?

(Vi har fått vårt förstånd för att använda det, och Gud talar förvisso till och ibland genom vårt förstånd)

Detta att avfallet först måste komma är en 'profetisk markör'. D v s jordens alla andefyllda kristna kommer att veta att det har skett, när det har skett. Det kommer inte vara så, att några säger att det har skett, medan andra är övertygade om att det ännu inte har skett. I vissa delar av världen pågår ju väckelse för fullt. Frågar man dessa, så kommer de knappast att säga att 2 Tess 2:3, redan har inträffat.

Du förstår väl att det stora avfallet, som 2 Tess 2:3 talar om, med nödvändighet måste vara ett globalt samtida skeende? Annars så kommer många kristna runt om i världen att sakna möjlighet att förstå att det har skett. Då vore ju den profetian istället förrädisk för dem. Sådan är inte Gud!

Alltså! Bibeln Guds Ord (d v s inklusive 2 Tess 2:3) är ju till för, och talar till, hela den världsvida församlingen. Det går ju inte att bara delar av församlingen på jorden, förstår att avfallet har varit, vilken måste ske innan Jesus kommer åter (och enligt vad jag tror, rycker upp församlingen). Förstår du nu då?

Tycker du inte att avfallet har skett i kristendomens vagga

Skilj på det "avfall", som alltid har skett, och på det stora avfallet, som 2 Tess 2:3, talar om!

Satan är också begränsad att arbeta genom oss människor

Det stämmer inte! Satan skickar ofta sina demoner att attackera oss direkt!

Jag talar av stor egen erfarenhet av detta.

Guds frid!

Svara -   - 3/2-18 13:48 -


Johan

Svar till bengt.

vi får akta oss för latter rain förkunnelse

Istället för att kasta ut barnet med badvattnet, så ta emot det av "latter rain" som är bibliskt.

Inte heller de har fel i allt!

Svara -   - 3/2-18 14:05 -


Tomas N

Den här profetian går i linje med mycket annat som man hör och ser och det känns rätt andligt sett.

Jag tror detta år blir ett år då både välsignelser och smörjelse ökar för den som håller sig nära Herren,men även prövningar och falskheter . Trycket ökar och sållning varefter slutet närmar sig.

Rent praktiskt så tror jag det blir alltmer nödvändigt att söka genuina grupper och sammankomster där man tillber och ber i andens kraft. Bara Helige andes kraft hjälper oss i vår egen reningsprocess och i daglig utrustning och uppbyggelse. Och bara i äkte gemenskap í andens kraft kan var och en för¨å omvändels från det som är synd och fel och genom andens kraft kan det falska uppenbaras så att vi kan hantera det.

I dessa möten /gudstjänster och platser och tillbedjan skall vi ta amed de ofrälsta så att de kan få möta och uppleva Gud och vi kristna måste ännu mera praktisera andens kraft och nådegåvor till hjälp för många

Teologiska diskussioner tar för mycket tid och skapar splittring,men upp till en viss nivå är det viktigt att undervisa och lära ut och förmana varandra ,för falska läror ,apostlar och andar är en av ändestidens villfarelser och satans medel att få människor på fall

Svara -   - 3/2-18 14:24 -


bengt

nja

jag undrar om det finns något bibliskt i

latter rain

Svara -   - 3/2-18 14:45 -


Johan

Svar till bengt.

Tja! Som jag förstår det så bygger en del av deras lära på att Bibeln talar om "vårregn" och "höstregn" (Joel 2:23 & Jak 5:7 etc.). De tror att dessa verser profetiskt talar om en stor ändetidsväckelse, vilket också många andra bibelord gör (se min första kommentar).

Svara -   - 3/2-18 14:52 -


Lena Henricson

Svar till Nils

Hoppas denna profetia är från Herren. Det vore ju underbart med ett uppvaknande bland oss kristna,mängder av nyfrälsta,och en upprensning av all ondska i samhället! Det är ju det vi beder om. Du skriver att fler har upplevt detta. Det ger ju större tyngd åt det hela. Vi får fortsätta hoppas och be!

Svara -   - 3/2-18 15:18 -


Lena Henricson

Svar till JL

Kärleken till Gud och kärleken till vår nästa tror jag går hand i hand.

Svara -   - 3/2-18 15:24 -


BrorK

Svar till Johan.

Tomas N har rätt i att vi inte för hänfalla till meningslösa teologiska diskussioner, så jag rundar därför av min del i det här samtalet med följande:

Om satans makt och demoner: Givetvis så försöker satan och alla onda andemakter angripa i första hand oss kristna, det var inte det jag skrev. Men, inga varelser eller andemakter kan göra mer än vad Gud tillåter. Alltså, varken satan eller demoner trollar med knäna, de är tvungna att arbeta genom människornas välvilja till dessa makter, vilket vi har observerat genom hela världshistorien (jmf Judas Iskariot).

Vi lever också i en fysisk värld med fysiska lagar. Gud tillåter inte att dessa lagar rubbas, alternativet skulle bli kaos och upplösningstillstånd. Så ska exempelvis ett nytt tempel sättas upp i Jerusalem så är det människor som måste bygga det, inte någon andemakt, däremot så kan de givetvis inspireras eller tom styras av andemakter.

Angående 2 Tes 2:3. Det som faktiskt står (KJV) lyder:

Let no man deceive you by any means: for that day shall not come, except there come a falling away first, and that man of sin be revealed, the son of perdition;

Alltså inget av det du gärna vill lägga till om en världsvid simultant avfall. Analogt så blev ju inte alla frälsta samtidigt, vilket givetvis vore möjligt för Gud. Det är upp till oss kristna att sprida evangeliet, då verkar Gud genom oss, men bryr vi oss inte, då kan vi inte räkna med att vi heller får någon hjälp från Gud.
Jag började kommentera med vad Jesus sa i Matt. 24, att när laglösheten tilltar då slocknar kärleken, även bland de kristna. Där har du avfallet, vilket är precis vad vi också kan observera.
Slutligen: Frälsningen sker genom en personlig relation med vår Skapare. Visst kan många bli frälsta samtidigt, men generellt sker det ändå på ett lågmält personligt plan, kristen till ofrälst.

Svara -   - 3/2-18 15:32 -


bengt

jo nog hoppas man på en stor väckelse

i vårt land

det vore ju underbart

Svara -   - 3/2-18 15:32 -


Peter Hall

Svar till JL.

Den som inte älskar sin nästa som han har sett, han kan inte heller älska Gud, som han inte har sett.

Svara -   - 3/2-18 15:59 -


Johan

Svar till BrorK.

De flesta vill hellre själva ha rätt, än att ödmjukt böja sig för Ordets tillrättavisning. Tänk på det!

Ords 23:12; Ords 15:10

Svara -   - 3/2-18 16:01 -


Peter Hall

Svar till Johan.

Det stora avfallet har sannolikt inget med de kristna att göra, som många här tror. "Laglöshetens människa, fördärvets son" är ingen mindre än Muhammed och alla de människor ,som underkastar sig hans religion.

Eftersom detta avfall inträffade redan på 600-talet, så kan vi enkelt få de övriga pusselbitarna på plats.

Uppryckningen skulle alltså inte kunna ske förrän detta avfall till islam hade inträffat. 2Tess.2:3

Nu har 1400 år passerat. Jag tror inte Jesus har suttit overksam på Guds Faderns högra sida sedan dess. Kristi domstol har således kontinuerligt dömt de döda, som inte har varit frälsta i tron på vår Herre Jesus. De döda som dö i Herren härefter, skall få vila sig från sitt arbete, ty deras gärningar följa dem. Upp.14:13

De övriga döda, borde inte de också få vila sig, eftersom de har somnat in i döden? De döda kunna varken tänka eller verka, sägs det i Skriften. Tänk till nu, mina käre broder.

Jag tror Gud har ett annat öde för de övriga döda. Rom.4:4

Svara -   - 3/2-18 16:26 -


J.J.

Svar till bengt.

Håller med dig i detta.

Många missar att ändens tid handlar om avfall och inte om väckelse och skörd,. Att flertalet ”andefyllda ledare” nästan i trans, talar sig varma för stora väckelser beror nog på att dessa själva är förförda av två villoläror som rör sig i tiden.

Dels en felaktig tolkning av Joels profetia om utgjutandet av Anden över allt kött, som att den skulle gälla den kristna församlingen. Medan det handlar om att det Judiska folket vid Kristi ankomst, inser ”vem de stungit och upphängt på trä” och ”blir frästa på en dag”, kommer in i sin kallelse och uppgift och vi går in i ”Tusenårsriket”.

Dels denna förförelse som även talar om att Guds församling ska glorifieras i härlighet så att Kristus kan komma till detta rike (herraväldesteori)och som utbreds i spåren av ”Latter – rain rörelsen”...

Först till Joels profetia med utdrag från Lennart Jaretegs hemsida i ämnet:

http://bibelfokus.se/joel

"Många kristna har idag den uppfattningen att det skall bli en aldrig tidigare skådad världsvid andeutgjutelse och väckelse i den yttersta tiden. En del menar att detta är själva förutsättningen för Jesu återkomst.

Några förkunnare talar i detta sammanhang om ”Joels armé” och avser då att de kristna i denna tid kommer att vara så mäktiga i andens kraft att de likt osårbara ”nästan-gudar” skall inta landområde efter landområde för att utbreda Guds herravälde. Man grundar denna tro framför allt på texterna i profeten Joels bok i Gamla testamentet (GT) och särskilt då kapitel 2.

Eftersom denna tro utgör själva motorn i många villfarna rörelser, finns det all anledning att undersöka vad Joels bok egentligen handlar om. Handlar den verkligen om en världsvid andeutgjutelse? Skall den ske bland de kristna eller enbart bland det judiska folket? Utgörs Joels armé verkligen av kristna, eller är den identisk med Antikrists armé? Du måste våga fråga dig detta om du söker sanningen.

Många predikanter, inte minst i USA, har predikat att den armé som beskrivs Joels bok, kapitel 2, vers 1-11, är en Guds armé som skall upprätta Guds rike på jorden före det att Jesus kommer tillbaka, detta i enlighet med läran om Guds manifesterade söner och Kungarikets herravälde.

Men är det så här texten i Joels bok skall tolkas, måste man fråga sig? Har du läst den i sitt sammanhang? Har du begrundat vad som står där? Ser denna armé ut som om den är ute och utför Jesu missionsbefallning med evangeliets budskap om Guds nåd? Ser den ut som en budbärare av Guds kärlek?

NEJ, som Joels armé är INTE Guds folk utan den armé av Antikrists efterlöpare som Gud drar samman till Harmagedon för striden på Herrens dag. Detta är samma armé som leds av Antikrist och som skall utplånas av Jesus då han kommer tillbaka på Herrens dag."

Bibeln talar om ett stort avfall inte en stor väckelse. Jag ber för väckelse men jag tror inte på ngn STOR väckelse för jag finner det inte i Guds ord.

Svara -   - 3/2-18 17:19 -


Tomas N

Jag är övertygad om allvaret i att leda människor fel . När jag läser i Matteus 18 ,så tror jag många tolkat texten fel att det handlar om barn.Det är texten om att "det vore bättre att en kvarnsten hängdes om halsen och att bli kastad i sjön"

Det är en varning till de som förleder och hindrar andra från en ärlig,levande och biblisk tro. Tro skall vi göra som barn och det är ett frö som växer,men måste få näring för att växa.

Det var en ertikel uppe för ett tag sedan om tungans makt,som vi behöver ge akt på. Även hos människor och särskilt troende har ord makt att bygga upp eller riva ned.

Jag tror vi alla behöver be ärliga böner om att det vi kommunicerar till andra är sanning och är till nytta.

Det finns några här på apg29 som har farit illa i kyrkan och ,man träffar sådana som råkat illa ut på andra håll. Gud håller oss ansvariga för det vi gör.

Vem vill vill hamna under straffet/varningen som Jesus säger om att förleda dem som tror?.Man har aldrig ansvar för andras val,men man har ansvar för vad man själv säger och undervisar om.

Och vi vet att tyvärr så ligger människors felbedömda ord och gärningar ofta bakom de som faller ifrån

Svara -   - 3/2-18 17:49 -


Johan

Svar till Peter Hall.

Jag nöjer mig med att konstatera att du och jag har helt olika tro, v g detta, men det visste du redan, om du har läst mina kommentarer.

Guds frid!

Svara -   - 3/2-18 23:31 -


nils

Svar till J.J..

Instämmer med dig att Joel.2:1-11 Ej handlar om någon väckelse.

Tvärt om handlar dessa verser om Herrens Vredes dag när sol och måne förmörkas och stjärnorna mista sitt sken,V 10-11.
Alla vet väl att Herrens dag,V 1 är liktydligt med Guds Vredes dag i hela G.T.

Svara -   - 4/2-18 08:46 -


A.T

Jag anser att de lidanden vi får gå igenom här på jorden inte betyder någonting jämfört med den härlighet som Gud en dag ska ge oss. Ja, hela skapelsen väntar med spänning på att få se vilken härlighet Guds barn ska få.

Romarbrevet 8:18‭-‬19

Svara -   - 4/2-18 22:52 -


Peter Hall

Svar till A.T.

Vilken betydelse tror du Skriften lägger i "hela skapelsen"?

Skapelsen skall en gång bliva frigjord ifrån träldom under förgängelsen och komma till den frihet som tillhör Guds barns härlighet

Svara -   - 5/2-18 09:37 -


SAS

Jag såg en inre syn av Guds vapenrustning som Paulus talar om i Efesierbrevet kapitel 6. Vi är inte nakna i den andliga striden säger Herren. Se det är en tid av förviring som råder nu, men frukta inte säger Herren, ty jag har besegrat den onde.

Svara -   - 6/2-18 08:46 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Bibeln säger att du ska ta emot Jesus för att bli frälst

Den som tar emot Jesus blir ett Guds barn

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

3

Läs allt!


Chip på alla

Av Holger Nilsson 

Chip på alla

Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början...

11

Läs allt!


När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.

23

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

2

Läs allt!


Prideflaggorna i Göteborg togs ner för islam

Nancy Ajram

Bild från Youtube på Nancy Ajram. 

När den arabiska superstjärnan Nancy Ajram kom till Göteborg monterades pride-flaggorna ner. Eftersom hon uppträder till 99 procent i den muslimska världen!

25

Läs allt!


Här är nya barnkalas-trenden som får hela nätet att koka

Läsarmejl av Kattis 

Målad häst

Bild: Facebook. 

Dessa ungar behöver får höra om talas om att Jesus kan bara finna den tron i deras liv! Än kleta ner hela Ponnyn med olika Pride färger! 

7

Läs allt!


Till de kvarlämnade

Du har blivit kvarlämnad! Du undrar vad det är som hänt!I går kväll – eller i morse, eller senare på dagen, beroende på var du bor – inträffade en egendomlig, oväntade händelse. Runt hela världen har tusentals människor på ett mystiskt sätt försvunnit. Kanske någon i din egen familj saknas. Andra av dina vänner, som var kristna, kan man inte heller träffa på. Vart har de tagit vägen? Vad betyder detta? Vad skall ske i framtiden? Vad skall du ta dig till? 

14

Läs allt!


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.

24

Läs allt!


Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Läsarmejl av nils 

Har vi bortsett från Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet?

43

Läs allt!


Missionärsuppdrag i Filippinerna i september

Läsarmejl av Jörgen Milton 

När jag för sex år sedan första gången besökte Ati-folket Filippinerna kunde jag inte ana den kärlek jag skulle få till dessa människor. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan till att vara människa

Människan är en människa och ingenting annat än en människa

1 Mos 1:27: "Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem."

1

Läs allt!


Människa, du är ingen gris!

Kommentar av Katrina 

Människa, du är ingen gris!

Bild: Aftonbladet. 

Människan härstammar från gris, det måste vara sant för det står i Aftonbladet.

4

Läs allt!


En föraning till vedermödan

Av Mikael Walfridsson 

Solur i sanden

När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Människan gjorde sig till apa

36

Läs allt!


Bilbränder, Mr Spock, Runar Sögaard med Jimmie Åkesson på väckelsemöte

Apg29 med Christer Åberg. Bilbränderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sögaard bjuder in till väckelsemöte med Jimmie Åkesson.

17

Läs allt!


Bolmsöfestivalen 2018 med Lindbergarna

Bolmsöfestivalen 2018

0

Läs allt!


Annons


100 bilar brann i flera städer - terrorbrott

Bilbränder i Göteborg

Frölunda torg i Göteborg på måndagskvällen. Bild: Zagros Hama. 

Bilar sattes i brand på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

21

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 20:53

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Med evig kärlek - Christer Åberg

En mycket viktig video med Christer Åberg där han talar om Guds eviga kärlek och hans förblivande nåd!

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ingvar Harknäs syn om eldsvågen

Läsarmejl av nils 

Vulkan - lava

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7.

30

Läs allt!


Varför ska man gifta sig?

Varför aka man gifta sig?

Varför ska man gifta sig? Är det för att kunna ha sex eller finns det något större syfte?

15

Läs allt!


Hund fick paket - var tvungen att skriva under och legitimera sig

En hund fick ett paket från Postnord

Bild:Aftonbladet. 

Hunden Chaya fick ett paket på posten från England. Men för att få ut paketet var hunden själv tvungen att hämta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit färgad med en stämpeldyna.

30

Läs allt!


Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.

38

Läs allt!


Fem uppfyllda profetior som pekar på Jesu tillkommelse

Av Mikael Walfridsson 

Israels flagga

När det gäller ändetiden, så lyser det profetiska ordet klart på den profetiska himlen. När vi ser dessa profetiors uppfyllande, gör det att vi kan känna och förstå tiden, och veta att vi lever i den tid där vi kan förvänta Jesu återkomst och början på Jakobs nöd.

17

Läs allt!


Människa, du är ingen katt!

Katt

För några år sedan såg jag på Aftonbladets webb-tv en ung kvinna som trodde att hon var en katt. 

10

Läs allt!


Vänd inte åter till Sodom

Sodom och Gomorra

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Chockvärmen - Det brinner i luften

Idag när jag steg ut från min svala lägenhet blev jag chockad. Vilken värme som slog mot mig! Trots att det blåser så var det som att det brann i luften. 

27

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 10

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Detta är en avslutande artikel i denna serie om kursändringen som skett på eskatologins område.

6

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 835 645 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 780 bloggartiklar, 87 356 kommentarer och 57 658 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp