581 online! | Sidvisningar idag: 96 824 | Igår: 233 902 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Brådskande information: Profetiska tider

Jerusalem.

Vicepresident Mike Pence säger att President Donald Trump kommer att flytta den amerikanska ambassaden till Jerusalem inom kort precis som utlovat.

President Trump håller just nu aktivt på och överväger ”när och hur” flytten ska verkställas. Den amerikanska ambassaden ska flyttas från Tel Aviv till Israels huvudstad Jerusalem, sa vicepresidenten på tisdagen.

”Se, jag skall göra Jerusalem till en berusningens kalk för alla folk runt omkring. Också Juda skall drabbas, när Jerusalem blir belägrat. Det skall ske på den dagen att jag skall göra Jerusalem till en tung sten för alla folk. Var och en som lyfter den skall göra sig illa på den. Och alla jordens folk skall församla sig mot henne.” Sakarja 12:2-3 (SFB98)

USA:s vicepresident, Mike Pence, tillkännagav den stundande flytten i sitt tal vid ett evenemang i FN i New York, som firades till minne av 70-årsdagen av omröstningen då FN Resolution 181 röstades igenom den 29 November, 1947. Denna omröstning banade väg för att den judiska staten Israels bildades. Den 14 maj 1948 utropades staten Israel.

Donald Trump har tidigare lovat att flytta den amerikanska ambassaden till Jerusalem men den 1 juni skrev han på ett dokument som la planerna på is. Se denna video om du inte redan har sett den: https://www.apg29.nu/a/192 Flytten av ambassaden var något som Trump gick till val på. Här kan du se detta om du vill friska upp minnet: https://www.apg29.nu/a/47k

Det faktum att detta sades vid ett evenemang som hölls till minnet av 70-årsjubileet av nationen Israels återupprättande, är inte bara perfekt timing, utan förefaller vara enligt Guds tidsplan och rådslut. Om någon stor biblisk profetia ska uppfyllas inom en överskådligt snar framtid, kommer det vara på eller runt 70-årsdagen av den judiska staten Israels bildande.

Talet 70 I förhållande till Israel har alltid haft profetisk betydelse

”I hans första regeringsår kom jag, Daniel, att i skrifterna lägga märke till det antal år som enligt HERRENS ord till profeten Jeremia skulle fullbordas angående Jerusalems ödeläggelse, nämligen sjuttio år.” Daniel 9:2

Israel i allmänhet och i synnerhet Jerusalem är Guds klocka och visar på uppfyllandet av Bibelns profetior. Det kommer att komma en global skakning. I Daniels 9:e kapitel ser vi att Daniel äntligen förstår vad Israels babyloniska fångenskap handlar om, genom att läsa den profetia som Jeremia hade skrivit. Det var Daniels "a-ha!" ögonblick.

”Hela detta land skall ödeläggas och förstöras, och dessa länder skall tjäna Babels kung i sjuttio år.

Men när sjuttio år har gått, skall jag straffa kungen i Babel och folket där för deras missgärning, säger HERREN, och även kaldeernas land skall jag göra till en ödemark för all framtid.” Jeremia 25:11-12

Efter att Daniel fått insikt om profetians verkliga innebörd så besöks Daniel av ärkeängeln Gabriel. Denne utlägger för Daniel den chockerande profetian om de sjuttio årsveckorna. 69 årsveckor av dessa 70 har redan blivit uppfyllda. Det som saknas är den sista årsveckan eller den sista 7-årsperioden, mer känd som Jakobs nöd eller vedermödan, som återfinns i Jeremia och omnämns av Jesus i Matteus 24:e kapitel som en tid med "stor nöd".

”Ve detta är en stor dag,

ingen är den lik.

En tid av nöd är detta för Jakob,

Men han skall bli räddad ur den.” Jeremia 30:7 (SFB98)

”Ty då skall det bli en så stor nöd att något liknande inte förekommit sedan världens begynnelse och aldrig mer skall förekomma.” Matteus 24:21 (SFB)

Den 14 maj, 2018, kommer Israel officiellt åter ha varit en nation i exakt 70 år, vilket är en uppfyllelse av Bibelns profetior. År 70 förstördes Jerusalem av romarna och templets stenar föll till marken exakt som Jesus sa att så skulle ske. När du subtraherar 70 från 2018, vart hamnar du då? Du hamnar exakt på den tid när staten Israel bildades 1948. Gud har en förkärlek att orkestrera händelser som rör Israel och talet 70. Talet 70 är en kombination av två perfekta tal, 7x10=70. Det symboliserar fulländad ordning.

Donald Trump föddes den 14 juni 1946. Första dagen på jobbet som president I USA var den 21 januari 2017, då blev Donald Trump 70 år, sju månader och sju dagar gammal. Vänligen pausa här, och låt den tanken sjunka in ett ögonblick. En av de många kampanjlöften som Donald Trump har uttalat är att han ska flytta den amerikanska ambassaden i Israel från sin nuvarande plats i Tel Aviv till sin nya plats i Jerusalem i enlighet med Jerusalem Embassy Act 1995. 

Genom att göra det, kommer USA att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad, och därmed kan det vara tid för uppfyllandet av Psalm 83-kriget som det står om i Bibeln. Trump kan redan nästa vecka formellt erkänna Jerusalem som Israels huvudstad och ge order om att flytta ambassaden. Ledare för arabländer och ”palestinierna” (läs araber) har hotat med våld om detta sker.

”De säger: "Kom, vi utrotar dem,

så att de inte mer är ett folk

och så att ingen mer tänker

på Israels namn!" Psalm 83:5, SFB98

Om det sker ett anfall mot nationen Israel kanske det föranleder att Trump sedan hjälper judarna att återuppbygga templet, precis som perserkungen Koresh utvaldes av Gud till att göra. (Esra. 1:1-4, 5:13, Jes. 44:24-28, 45:1-6) För ”kungens tankar är som vattenbäckar i HERRENS hand, han leder dem vart han vill.” (Ords: 21:1)

För det är Jerusalem, som Bibeln kallar "Guds ögonsten" (och världens stötesten), och det är där som den verkliga striden kommer att utkämpas. Profeten Sakarja ger röst åt Herrens ord när han säger om Israel: ”Den som rör vid er rör vid Guds ögonsten (se Sak 2:8). Varför tror du att palestinierna alltid har avvisat den s.k. tvåstatslösningen? De vägrar och försvårar på olika sätt eftersom den lösningen kräver att Jerusalem och templet kommer att tillhöra Israel, och muslimerna kan inte tillåta eller tolerera något sådant. De vill ha Jerusalem av samma anledning som Antikrist kommer att utkämpa slaget vid Harmageddon. Eftersom det är till Jerusalem som Jesus återvänder till, och från Jerusalem som Han kommer att regera i tusen år. Jerusalem är orsaken till all konflikt, alla strider, alla tidigare krig och det kommande kriget.

Och då är vi inne i tiden för Jakobs nöd (vedermödan) och innan det måste den kristna församlingen ryckas upp Herren Jesus till mötes i rymden. Oavsett om man tror på ett uppryckande innan vedermödan eller inte så förstår den observante att vedermödan ligger för handen. Vi lever i spännande tider. Vi lever i profetiska tider!

”Ty när en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då skall Herren själv stiga ner från himlen. Och först skall de som dött i Kristus Jesus uppstå. Därefter skall vi som lever och är kvar ryckas upp bland moln tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så skall vi alltid vara hos Herren. Trösta därför varandra med dessa ord.” (1 Tess 4:16-18, SFB98)

Är du redo för vad som kommer att komma? För, mina bröder och systrar, det ser ut som det kommer snart. Vi vet inte dagen eller timmen när det kommer att ske, som Jesus sagt, men nog har vi anledning att vara vakande i denna tid. (Se Matt. 24:32-44).

”Se på fikonträdet (Israel) och alla andra träd. Så snart ni ser att de knoppas, (1948) förstår ni av er själva att sommaren redan är nära. När ni ser att detta händer, vet ni på samma sätt att Guds rike är nära. Amen säger jag er: Detta släkte skall inte förgå, förrän allt detta sker.” (Luk 21:29-32, SFB98)

”Kom ihåg det som har hänt i det förgångna, ty jag är Gud, och det finns ingen annan Gud, ingen som jag. Jag förkunnar från början vad som skall komma och långt i förväg det som inte har skett. Jag säger: Mitt beslut skall gå i fullbordan, allt vad jag vill kommer jag att göra” Jesaja 46:9-10


Källa: 

https://www.apg29.nu/a/22l

https://www.apg29.nu/a/a1


J.J

Läsarmejl


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 1 december 2017 21:35 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


19 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Christer Åberg

På grund av ett hackersabotage under kvällen så har en del kommentarer inte kunnat återställas. Bland annat kommentarer till denna artikeln. Jag beklagar detta.

Svara -   - 1/12-17 21:52 -


Lena Henricson

Svar till J.J.

Så synd att alla de fina kommentarerna försvann! Men jag instämmer i berömmet. Så klargörande ,det du skrev! Men jag har en fråga om de 70 årsveckorna. Om vi går tillbaka de snart 490 åren som dessa årsveckor utgår ifrån,vad hände då? Och varför utgår de från just den händelsen? Tack på förhand!

Svara -   - 1/12-17 23:26 -


Katrina

Tack, JJ för fint inlägg....mycket matnyttigt för oss alla.

Guds Frid önskar jag er alla.

Svara -   - 2/12-17 08:04 -


Emanuel

Mycket bra skrivet J.J.!

Är det någon som vet hur det går med ambassadflytten? Trump skulle väl bestämma sig innan i går (lördag) tror jag.

Svara -   - 3/12-17 14:39 -


J.J.

Svar till Emanuel.

Tack!

På onsdag, tidigast tisdag verkar ett uttalande komma. Om Jerusalem utropas som Israels huvudstad och/eller order om ambassadflytt också sker återstår att se.
Just nu rapporterar medier om att Jerusalem ska utropas som huvudstad men att ambassadflytten eventuellt dröjer. Vi får se.
Be för Israel för araberna smider planer, och inte goda sådana.
Gud välsigna Israel, Jerusalem och judarna. Herre låt Israels fiender komma på skam, att de tvingas erkänna att du ensam är Gud. Jesus snälla kom snart tillbaka. Amen.

Svara -   - 3/12-17 17:27 -


Per

Jag kände mig tvungen att dela med mig och översätta ett av Donald Trumps fantastiska tal, detta är från den 13 maj 2017 när han uppmuntrar en avgångsklass på ett universitet i USA.

Han börjar med att tacka Gud för både sin egen och skolans framgång!

Och här står jag framför er som president i USA. Så jag antar att det finns några människor här idag som trodde att endera av dessa saker, antingen en, skulle verkligen kräva stor hjälp från Gud. Håller ni med? Och vi fick det.

...

Amerika har alltid varit drömmarnas land eftersom Amerika är en troende nation. När pilgrimerna landade i Plymouth bad de. När grundarna skrev självständighetsförklaringen, åberopade de vår skapare fyra gånger, för i USA tillber vi inte regeringen, vi dyrkar Gud.

Därför lägger våra valda tjänstemän händerna på Bibeln och säger "så hjälp mig Gud" när de svär sin ed. Det är därför som vår valuta stolt förklarar, "till Gud sätter vi vår tillit." Och det är därför vi proklamerar med stolthet att vi är en nation under Gud, varje gång vi svär eden om tillhörighet.

...

Bär upp dig med värdighet och stolthet. Kräv det bästa från dig själv och var helt orädd för att utmana korrupta intressen och misslyckade maktstrukturer. Låter det väl bekant, förresten? Ju fler människor som säger att det inte är möjligt att att göra, desto mer bör du absolut vara fast besluten att bevisa att de har fel.

Behandla ordet "omöjligt" som ingenting annat än en motivation.

Njut av möjligheten att vara en outsider. Fira den etiketten. Att vara en outsider är bra, omfamna etiketten, för det är outsiders som förändrar världen och som gör en verklig och bestående skillnad. Ju mer att ett brutet system berättar att du har fel, desto säkrare bör du vara att du måste fortsätta att sträva framåt, du måste fortsätta sträva framåt. Och ha alltid modet att vara dig själv.

...

Amerika är bättre när människor omsätter sin tro i handling. Så länge jag är din president, kommer ingen någonsin att stoppa dig från att öva din tro eller från att predika vad som finns i ditt hjärta.

Vi kommer alltid att stå upp för alla amerikaners rätt att be till Gud och följa hans lärdomar.

...

Ni kommer att bygga en framtid där vi har modet att jaga våra drömmar oavsett vad cynikerna och tvivlarna måste säga. Ni kommer att ha förtroendet att tala om hoppet i dina hjärtan och att uttrycka kärleken som rör era själar. Och ni kommer att ha tron att ersätta ett brutet etablissemang med en regering som tjänar och skyddar folket.

Vi måste alltid komma ihåg att vi delar ett hem och ett strålande öde, vare sig vi är bruna, svarta eller vita. Vi blöder alla samma röda blod av patrioter. Vi hälsar alla den samma och stora amerikanska flaggan.

Och vi är alla gjorda av samma allsmäktige Gud.

Så länge du kommer ihåg vad du har lärt dig här i Liberty, så länge du har stolthet i din tro, mod i dina övertygelser och tro på din Gud, då kommer du inte att misslyckas.

Och så länge som Amerika fortfarande är sant mot sina värderingar, lojala mot sina medborgare och ägnat åt sin Skapare, så kommer våra bästa dagar ännu. Jag kan lova dig det.

...

http://time.com/4778240/donald-trump-liberty-university-speech-transcript/

PS. Det är intressant att upptäcka när man kollar efter hur massmedia i både USA och Europa rapporterar från Trumps tal, så klipper man bort nästan allt om Gud! .DS

Svara -   - 4/12-17 22:43 -


J.J.

Tack för att du tog dig tid att översätta detta åt oss Per!

Världens barn vill inte höra om vår Fader eller om Herren Jesus. Allt ogudaktighet, all ondska och otukt hyllas och lyfts fram. Det går an.

"Ve dem som kallar det onda gott och det goda ont, som gör mörker till ljus och ljus till mörker, som gör bittert till sött och sött till bittert! Ve dem som är visa i sina egna ögon och håller sig själva för kloka!" Jes 5:21-22

Ty..

"Ty detta budskap om korset är en dårskap för dem som blir förtappade, men för oss som blir frälsta är det en Guds kraft." 1 Kor 1:18

G v d!

Svara -   - 5/12-17 04:35 -


J.J.

Snälla syskon be för Israel och judarna ikväll och dagarna som kommer.

Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna. Ef 6:12

Be om förvirring i lägret för araberna, Guds beskydd över Israel och Jerusalem. Be också för Trump och beslutet han ska fatta - att Guds vilja sker.

Jag skall välsigna dem som välsignar dig och förbanna den som förbannar dig. 1 Mos 12:3

Svara -   - 5/12-17 18:01 -


J.J.

Svar till J.J..

Be att kriget som kommer blir ett mycket kort krig med få skadade. Tack Herre Jesus för ditt ord, tack Fader för ditt rådslut!

Svara -   - 5/12-17 19:20 -


Andy Svensson

Svar till J.J..

Ju närmare vi kommer Jesu återkomst, desto mer fokus kommer media och politiker att lägga på landet Israel och Guds egendomsfolk.. Vi som Guds folk välsignar och ber för Israel och det judiska folket. Mina ögon är vända just nu mot Israel.

"På den tiden, säger Herren, ska jag vara Gud för alla Israels släkter, och de ska vara mitt folk.... Se, jag ska föra dem från landet i norr och samla dem från jordens yttersta hörn... I en stor skara ska de komma tillbaka hit... De ska komma och jubla på Sions höjd" (Jer 31:1,8,12)

"Jag ska hämta er från folken och samla er från alla länder och föra er till ert land" (Hes 36:24)

"Då skall [jag] sluta ett nytt förbund med Israels hus [de tio nordliga stammarna] och med Juda hus [Juda stam, dvs judarna, och Benjamins stam]... Jag ska lägga min lag i deras inre och skriva den i deras hjärtan" (Jer 31:31,33)

Sakarja 2:8-9 Ty så säger Herren Sebaot, han som för sin härlighets skull har sänt mig till hednafolken som har plundrat er: ”Den som rör vid er, rör vid hans ögonsten. 9 Se, jag lyfter min hand mot dem, och de skall bli ett byte för sina slavar.” Ni skall då förstå att Herren Sebaot har sänt mig.

Svara -   - 5/12-17 19:30 -


Andy Svensson

Vi ber att USA:s president Trump utan dröjsmål skall flytta USA:s ambassad till Jerusalem som motreaktion mot FN:s omröstning att Jerusalem skall separeras från Israel (151 / 6 röster).

Svara -   - 5/12-17 19:42 -


bengt

separeras från jerusalem?

det låter ju helt sjukt

Svara -   - 5/12-17 20:31 -


Niklas Jönsson

När ska fn:s omröstning om Jerusalem äga rum då? svar till någon som vet!

Svara -   - 5/12-17 21:11 -


Andy Svensson

Svar till Niklas Jönsson.

FN godkände sex nya resolutioner mot den judiska staten, inklusive en som nekade israelisk suveränitet över Jerusalem 151-6.

FN: s generalförsamling i New York godkände sex resolutioner på torsdagen 30/11 som bekräftar palestinska rättigheter och fördömer israeliska brott mot internationell rätt, rapporterade Mellanöstern Monitor .

Enligt en resolution ("Jerusalem") upprepade församlingen att alla handlingar från Israel, ockupationsmakten, att införa sina lagar, jurisdiktion och administration på den heliga staden i Jerusalem var olagliga och därför ogiltiga. "

Denna resolution antogs med 151 röster för, 6 mot (Kanada, Mikronesiens federala stater, Israel, Marshallöarna, Nauru, Förenta staterna), med 9 nedlagda röster (Australien, Kamerun, Centralafrikanska republiken, Honduras, Panama, Papua Nya Guinea , Paraguay, Sydsudan, Togo), sa Monitoren.

Israels delegat fördömde resolutionerna och hävdade att FN fortsatte att årligen anta fördjupade resolutioner och ägna värdefulla resurser ... till politiska organ vars enda syfte var att attackera och säga upp Israel ". USA: s representant "echoed denna motstånd."

Av: United med Israel Staff

Svara -   - 5/12-17 21:38 -


Niklas Jönsson

Tack Andy Svensson för svaret, då kommer snart guds domar att verkställas mot de länder som röstade för att Jerusalem ska delas.

Svara -   - 5/12-17 22:39 -


J.J.

Det är hög tid att be som David gjorde i psalm 83. En bön om hjälp mot Guds folks fiender.

Araberna med bl.a. Hamas och Fatah smider just nu mycket vedervärdiga planer mot judarna. De hetsar andra araber till ursinne mot Israel. De hotar och spyr ur sig elakheter. De uppmanar till våld och död.

Bön om hjälp mot Guds folks fiender

En sång, en psalm av Asaf.

Gud, var inte tyst, tig inte och var inte stilla, Gud!

Ty se, dina fiender larmar, och de som hatar dig lyfter huvudet. Mot ditt folk har de onda planer, de rådslår mot dem som du beskyddar.

De säger: "Kom, vi utrotar dem, så att de inte mer är ett folk och så att ingen mer tänker på Israels namn!"

I enighet rådslår de med varandra, de sluter förbund mot dig: Edoms tält och ismaeliterna, Moab och hagariterna, Gebal, Ammon och Amalek, filisteerna och de som bor i Tyrus. Assur har också slutit sig till dem, han har lånat sin arm åt Lots barn. Sela.

Gör med dem som du gjorde med Midjan, som med Sisera och Jabin vid Kishons bäck, dem som förgjordes vid En-Dor och blev till gödsel på marken.

Låt det gå deras stormän som det gick Oreb och Seeb, och alla deras furstar som det gick Seba och Salmunna, eftersom de säger: "Guds betesmarker vill vi erövra."

Min Gud, låt dem bli som virvlande löv, som strå för vinden. Som elden förtär skog och lågan svedjer berg, så skall du förfölja dem med ditt oväder och förskräcka dem med din storm.

Täck deras ansikten med skam så att de söker ditt namn, HERRE. De skall komma på skam och förskräckas till evig tid, de skall komma på skam och gå under.

De skall veta att endast du bär namnet "HERREN", den Högste över hela jorden. Psalm 83

Svara -   - 5/12-17 22:50 -


Andy Svensson

Svar till Niklas Jönsson.

Ja Niklas Guds domar kommer över dessa nationer. Jag tänkte nu när jag vaknade att vilken dom Margot Wallström och den här Israelfientliga regering har dragit över vårt land.

Svara -   - 6/12-17 06:05 -


J.J.

Ja, det kan inte vara hälsosamt att röra vid Guds ögonsten.

Svara -   - 6/12-17 07:04 -


bengt

jerusalem ska bara vara israels huvudstad

inget annat

palestinierna är ju inget folkslag heller

det är araber med olika ursprung

från grannländerna

Svara -   - 6/12-17 12:45 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

0

Läs allt!


USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

3

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

37

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

39

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

4

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

63

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, onsdag 17 oktober 2018 kl. 14:02

Jesus söker: Antonia, Toini!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

6

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 720 328 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 950 bloggartiklar, 90 846 kommentarer och 59 028 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp