926 online! | Sidvisningar idag: 17 627 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Brådskande information: Profetiska tider

Jerusalem.

Vicepresident Mike Pence säger att President Donald Trump kommer att flytta den amerikanska ambassaden till Jerusalem inom kort precis som utlovat.

President Trump håller just nu aktivt på och överväger ”när och hur” flytten ska verkställas. Den amerikanska ambassaden ska flyttas från Tel Aviv till Israels huvudstad Jerusalem, sa vicepresidenten på tisdagen.

”Se, jag skall göra Jerusalem till en berusningens kalk för alla folk runt omkring. Också Juda skall drabbas, när Jerusalem blir belägrat. Det skall ske på den dagen att jag skall göra Jerusalem till en tung sten för alla folk. Var och en som lyfter den skall göra sig illa på den. Och alla jordens folk skall församla sig mot henne.” Sakarja 12:2-3 (SFB98)

USA:s vicepresident, Mike Pence, tillkännagav den stundande flytten i sitt tal vid ett evenemang i FN i New York, som firades till minne av 70-årsdagen av omröstningen då FN Resolution 181 röstades igenom den 29 November, 1947. Denna omröstning banade väg för att den judiska staten Israels bildades. Den 14 maj 1948 utropades staten Israel.

Donald Trump har tidigare lovat att flytta den amerikanska ambassaden till Jerusalem men den 1 juni skrev han på ett dokument som la planerna på is. Se denna video om du inte redan har sett den: https://www.apg29.nu/a/192 Flytten av ambassaden var något som Trump gick till val på. Här kan du se detta om du vill friska upp minnet: https://www.apg29.nu/a/47k

Det faktum att detta sades vid ett evenemang som hölls till minnet av 70-årsjubileet av nationen Israels återupprättande, är inte bara perfekt timing, utan förefaller vara enligt Guds tidsplan och rådslut. Om någon stor biblisk profetia ska uppfyllas inom en överskådligt snar framtid, kommer det vara på eller runt 70-årsdagen av den judiska staten Israels bildande.

Talet 70 I förhållande till Israel har alltid haft profetisk betydelse

”I hans första regeringsår kom jag, Daniel, att i skrifterna lägga märke till det antal år som enligt HERRENS ord till profeten Jeremia skulle fullbordas angående Jerusalems ödeläggelse, nämligen sjuttio år.” Daniel 9:2

Israel i allmänhet och i synnerhet Jerusalem är Guds klocka och visar på uppfyllandet av Bibelns profetior. Det kommer att komma en global skakning. I Daniels 9:e kapitel ser vi att Daniel äntligen förstår vad Israels babyloniska fångenskap handlar om, genom att läsa den profetia som Jeremia hade skrivit. Det var Daniels "a-ha!" ögonblick.

”Hela detta land skall ödeläggas och förstöras, och dessa länder skall tjäna Babels kung i sjuttio år.

Men när sjuttio år har gått, skall jag straffa kungen i Babel och folket där för deras missgärning, säger HERREN, och även kaldeernas land skall jag göra till en ödemark för all framtid.” Jeremia 25:11-12

Efter att Daniel fått insikt om profetians verkliga innebörd så besöks Daniel av ärkeängeln Gabriel. Denne utlägger för Daniel den chockerande profetian om de sjuttio årsveckorna. 69 årsveckor av dessa 70 har redan blivit uppfyllda. Det som saknas är den sista årsveckan eller den sista 7-årsperioden, mer känd som Jakobs nöd eller vedermödan, som återfinns i Jeremia och omnämns av Jesus i Matteus 24:e kapitel som en tid med "stor nöd".

”Ve detta är en stor dag,

ingen är den lik.

En tid av nöd är detta för Jakob,

Men han skall bli räddad ur den.” Jeremia 30:7 (SFB98)

”Ty då skall det bli en så stor nöd att något liknande inte förekommit sedan världens begynnelse och aldrig mer skall förekomma.” Matteus 24:21 (SFB)

Den 14 maj, 2018, kommer Israel officiellt åter ha varit en nation i exakt 70 år, vilket är en uppfyllelse av Bibelns profetior. År 70 förstördes Jerusalem av romarna och templets stenar föll till marken exakt som Jesus sa att så skulle ske. När du subtraherar 70 från 2018, vart hamnar du då? Du hamnar exakt på den tid när staten Israel bildades 1948. Gud har en förkärlek att orkestrera händelser som rör Israel och talet 70. Talet 70 är en kombination av två perfekta tal, 7x10=70. Det symboliserar fulländad ordning.

Donald Trump föddes den 14 juni 1946. Första dagen på jobbet som president I USA var den 21 januari 2017, då blev Donald Trump 70 år, sju månader och sju dagar gammal. Vänligen pausa här, och låt den tanken sjunka in ett ögonblick. En av de många kampanjlöften som Donald Trump har uttalat är att han ska flytta den amerikanska ambassaden i Israel från sin nuvarande plats i Tel Aviv till sin nya plats i Jerusalem i enlighet med Jerusalem Embassy Act 1995. 

Genom att göra det, kommer USA att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad, och därmed kan det vara tid för uppfyllandet av Psalm 83-kriget som det står om i Bibeln. Trump kan redan nästa vecka formellt erkänna Jerusalem som Israels huvudstad och ge order om att flytta ambassaden. Ledare för arabländer och ”palestinierna” (läs araber) har hotat med våld om detta sker.

”De säger: "Kom, vi utrotar dem,

så att de inte mer är ett folk

och så att ingen mer tänker

på Israels namn!" Psalm 83:5, SFB98

Om det sker ett anfall mot nationen Israel kanske det föranleder att Trump sedan hjälper judarna att återuppbygga templet, precis som perserkungen Koresh utvaldes av Gud till att göra. (Esra. 1:1-4, 5:13, Jes. 44:24-28, 45:1-6) För ”kungens tankar är som vattenbäckar i HERRENS hand, han leder dem vart han vill.” (Ords: 21:1)

För det är Jerusalem, som Bibeln kallar "Guds ögonsten" (och världens stötesten), och det är där som den verkliga striden kommer att utkämpas. Profeten Sakarja ger röst åt Herrens ord när han säger om Israel: ”Den som rör vid er rör vid Guds ögonsten (se Sak 2:8). Varför tror du att palestinierna alltid har avvisat den s.k. tvåstatslösningen? De vägrar och försvårar på olika sätt eftersom den lösningen kräver att Jerusalem och templet kommer att tillhöra Israel, och muslimerna kan inte tillåta eller tolerera något sådant. De vill ha Jerusalem av samma anledning som Antikrist kommer att utkämpa slaget vid Harmageddon. Eftersom det är till Jerusalem som Jesus återvänder till, och från Jerusalem som Han kommer att regera i tusen år. Jerusalem är orsaken till all konflikt, alla strider, alla tidigare krig och det kommande kriget.

Och då är vi inne i tiden för Jakobs nöd (vedermödan) och innan det måste den kristna församlingen ryckas upp Herren Jesus till mötes i rymden. Oavsett om man tror på ett uppryckande innan vedermödan eller inte så förstår den observante att vedermödan ligger för handen. Vi lever i spännande tider. Vi lever i profetiska tider!

”Ty när en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då skall Herren själv stiga ner från himlen. Och först skall de som dött i Kristus Jesus uppstå. Därefter skall vi som lever och är kvar ryckas upp bland moln tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så skall vi alltid vara hos Herren. Trösta därför varandra med dessa ord.” (1 Tess 4:16-18, SFB98)

Är du redo för vad som kommer att komma? För, mina bröder och systrar, det ser ut som det kommer snart. Vi vet inte dagen eller timmen när det kommer att ske, som Jesus sagt, men nog har vi anledning att vara vakande i denna tid. (Se Matt. 24:32-44).

”Se på fikonträdet (Israel) och alla andra träd. Så snart ni ser att de knoppas, (1948) förstår ni av er själva att sommaren redan är nära. När ni ser att detta händer, vet ni på samma sätt att Guds rike är nära. Amen säger jag er: Detta släkte skall inte förgå, förrän allt detta sker.” (Luk 21:29-32, SFB98)

”Kom ihåg det som har hänt i det förgångna, ty jag är Gud, och det finns ingen annan Gud, ingen som jag. Jag förkunnar från början vad som skall komma och långt i förväg det som inte har skett. Jag säger: Mitt beslut skall gå i fullbordan, allt vad jag vill kommer jag att göra” Jesaja 46:9-10


Källa: 

https://www.apg29.nu/a/22l

https://www.apg29.nu/a/a1


J.J

Läsarmejl


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg fredag 1 december 2017 21:35 | #j.j. #läsarmejl #trump #tidstecken #israel #uppryckandet #vedermödan | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


19 kommentarer

Christer Åberg

På grund av ett hackersabotage under kvällen så har en del kommentarer inte kunnat återställas. Bland annat kommentarer till denna artikeln. Jag beklagar detta.

Svara -   - 1/12-17 21:52 -


Lena Henricson

Svar till J.J.

Så synd att alla de fina kommentarerna försvann! Men jag instämmer i berömmet. Så klargörande ,det du skrev! Men jag har en fråga om de 70 årsveckorna. Om vi går tillbaka de snart 490 åren som dessa årsveckor utgår ifrån,vad hände då? Och varför utgår de från just den händelsen? Tack på förhand!

Svara -   - 1/12-17 23:26 -


Katrina

Tack, JJ för fint inlägg....mycket matnyttigt för oss alla.

Guds Frid önskar jag er alla.

Svara -   - 2/12-17 08:04 -


Emanuel

Mycket bra skrivet J.J.!

Är det någon som vet hur det går med ambassadflytten? Trump skulle väl bestämma sig innan i går (lördag) tror jag.

Svara -   - 3/12-17 14:39 -


J.J.

Svar till Emanuel.

Tack!

På onsdag, tidigast tisdag verkar ett uttalande komma. Om Jerusalem utropas som Israels huvudstad och/eller order om ambassadflytt också sker återstår att se.
Just nu rapporterar medier om att Jerusalem ska utropas som huvudstad men att ambassadflytten eventuellt dröjer. Vi får se.
Be för Israel för araberna smider planer, och inte goda sådana.
Gud välsigna Israel, Jerusalem och judarna. Herre låt Israels fiender komma på skam, att de tvingas erkänna att du ensam är Gud. Jesus snälla kom snart tillbaka. Amen.

Svara -   - 3/12-17 17:27 -


Per

Jag kände mig tvungen att dela med mig och översätta ett av Donald Trumps fantastiska tal, detta är från den 13 maj 2017 när han uppmuntrar en avgångsklass på ett universitet i USA.

Han börjar med att tacka Gud för både sin egen och skolans framgång!

Och här står jag framför er som president i USA. Så jag antar att det finns några människor här idag som trodde att endera av dessa saker, antingen en, skulle verkligen kräva stor hjälp från Gud. Håller ni med? Och vi fick det.

...

Amerika har alltid varit drömmarnas land eftersom Amerika är en troende nation. När pilgrimerna landade i Plymouth bad de. När grundarna skrev självständighetsförklaringen, åberopade de vår skapare fyra gånger, för i USA tillber vi inte regeringen, vi dyrkar Gud.

Därför lägger våra valda tjänstemän händerna på Bibeln och säger "så hjälp mig Gud" när de svär sin ed. Det är därför som vår valuta stolt förklarar, "till Gud sätter vi vår tillit." Och det är därför vi proklamerar med stolthet att vi är en nation under Gud, varje gång vi svär eden om tillhörighet.

...

Bär upp dig med värdighet och stolthet. Kräv det bästa från dig själv och var helt orädd för att utmana korrupta intressen och misslyckade maktstrukturer. Låter det väl bekant, förresten? Ju fler människor som säger att det inte är möjligt att att göra, desto mer bör du absolut vara fast besluten att bevisa att de har fel.

Behandla ordet "omöjligt" som ingenting annat än en motivation.

Njut av möjligheten att vara en outsider. Fira den etiketten. Att vara en outsider är bra, omfamna etiketten, för det är outsiders som förändrar världen och som gör en verklig och bestående skillnad. Ju mer att ett brutet system berättar att du har fel, desto säkrare bör du vara att du måste fortsätta att sträva framåt, du måste fortsätta sträva framåt. Och ha alltid modet att vara dig själv.

...

Amerika är bättre när människor omsätter sin tro i handling. Så länge jag är din president, kommer ingen någonsin att stoppa dig från att öva din tro eller från att predika vad som finns i ditt hjärta.

Vi kommer alltid att stå upp för alla amerikaners rätt att be till Gud och följa hans lärdomar.

...

Ni kommer att bygga en framtid där vi har modet att jaga våra drömmar oavsett vad cynikerna och tvivlarna måste säga. Ni kommer att ha förtroendet att tala om hoppet i dina hjärtan och att uttrycka kärleken som rör era själar. Och ni kommer att ha tron att ersätta ett brutet etablissemang med en regering som tjänar och skyddar folket.

Vi måste alltid komma ihåg att vi delar ett hem och ett strålande öde, vare sig vi är bruna, svarta eller vita. Vi blöder alla samma röda blod av patrioter. Vi hälsar alla den samma och stora amerikanska flaggan.

Och vi är alla gjorda av samma allsmäktige Gud.

Så länge du kommer ihåg vad du har lärt dig här i Liberty, så länge du har stolthet i din tro, mod i dina övertygelser och tro på din Gud, då kommer du inte att misslyckas.

Och så länge som Amerika fortfarande är sant mot sina värderingar, lojala mot sina medborgare och ägnat åt sin Skapare, så kommer våra bästa dagar ännu. Jag kan lova dig det.

...

http://time.com/4778240/donald-trump-liberty-university-speech-transcript/

PS. Det är intressant att upptäcka när man kollar efter hur massmedia i både USA och Europa rapporterar från Trumps tal, så klipper man bort nästan allt om Gud! .DS

Svara -   - 4/12-17 22:43 -


J.J.

Tack för att du tog dig tid att översätta detta åt oss Per!

Världens barn vill inte höra om vår Fader eller om Herren Jesus. Allt ogudaktighet, all ondska och otukt hyllas och lyfts fram. Det går an.

"Ve dem som kallar det onda gott och det goda ont, som gör mörker till ljus och ljus till mörker, som gör bittert till sött och sött till bittert! Ve dem som är visa i sina egna ögon och håller sig själva för kloka!" Jes 5:21-22

Ty..

"Ty detta budskap om korset är en dårskap för dem som blir förtappade, men för oss som blir frälsta är det en Guds kraft." 1 Kor 1:18

G v d!

Svara -   - 5/12-17 04:35 -


J.J.

Snälla syskon be för Israel och judarna ikväll och dagarna som kommer.

Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna. Ef 6:12

Be om förvirring i lägret för araberna, Guds beskydd över Israel och Jerusalem. Be också för Trump och beslutet han ska fatta - att Guds vilja sker.

Jag skall välsigna dem som välsignar dig och förbanna den som förbannar dig. 1 Mos 12:3

Svara -   - 5/12-17 18:01 -


J.J.

Svar till J.J..

Be att kriget som kommer blir ett mycket kort krig med få skadade. Tack Herre Jesus för ditt ord, tack Fader för ditt rådslut!

Svara -   - 5/12-17 19:20 -


Andy Svensson

Svar till J.J..

Ju närmare vi kommer Jesu återkomst, desto mer fokus kommer media och politiker att lägga på landet Israel och Guds egendomsfolk.. Vi som Guds folk välsignar och ber för Israel och det judiska folket. Mina ögon är vända just nu mot Israel.

"På den tiden, säger Herren, ska jag vara Gud för alla Israels släkter, och de ska vara mitt folk.... Se, jag ska föra dem från landet i norr och samla dem från jordens yttersta hörn... I en stor skara ska de komma tillbaka hit... De ska komma och jubla på Sions höjd" (Jer 31:1,8,12)

"Jag ska hämta er från folken och samla er från alla länder och föra er till ert land" (Hes 36:24)

"Då skall [jag] sluta ett nytt förbund med Israels hus [de tio nordliga stammarna] och med Juda hus [Juda stam, dvs judarna, och Benjamins stam]... Jag ska lägga min lag i deras inre och skriva den i deras hjärtan" (Jer 31:31,33)

Sakarja 2:8-9 Ty så säger Herren Sebaot, han som för sin härlighets skull har sänt mig till hednafolken som har plundrat er: ”Den som rör vid er, rör vid hans ögonsten. 9 Se, jag lyfter min hand mot dem, och de skall bli ett byte för sina slavar.” Ni skall då förstå att Herren Sebaot har sänt mig.

Svara -   - 5/12-17 19:30 -


Andy Svensson

Vi ber att USA:s president Trump utan dröjsmål skall flytta USA:s ambassad till Jerusalem som motreaktion mot FN:s omröstning att Jerusalem skall separeras från Israel (151 / 6 röster).

Svara -   - 5/12-17 19:42 -


bengt

separeras från jerusalem?

det låter ju helt sjukt

Svara -   - 5/12-17 20:31 -


Niklas Jönsson

När ska fn:s omröstning om Jerusalem äga rum då? svar till någon som vet!

Svara -   - 5/12-17 21:11 -


Andy Svensson

Svar till Niklas Jönsson.

FN godkände sex nya resolutioner mot den judiska staten, inklusive en som nekade israelisk suveränitet över Jerusalem 151-6.

FN: s generalförsamling i New York godkände sex resolutioner på torsdagen 30/11 som bekräftar palestinska rättigheter och fördömer israeliska brott mot internationell rätt, rapporterade Mellanöstern Monitor .

Enligt en resolution ("Jerusalem") upprepade församlingen att alla handlingar från Israel, ockupationsmakten, att införa sina lagar, jurisdiktion och administration på den heliga staden i Jerusalem var olagliga och därför ogiltiga. "

Denna resolution antogs med 151 röster för, 6 mot (Kanada, Mikronesiens federala stater, Israel, Marshallöarna, Nauru, Förenta staterna), med 9 nedlagda röster (Australien, Kamerun, Centralafrikanska republiken, Honduras, Panama, Papua Nya Guinea , Paraguay, Sydsudan, Togo), sa Monitoren.

Israels delegat fördömde resolutionerna och hävdade att FN fortsatte att årligen anta fördjupade resolutioner och ägna värdefulla resurser ... till politiska organ vars enda syfte var att attackera och säga upp Israel ". USA: s representant "echoed denna motstånd."

Av: United med Israel Staff

Svara -   - 5/12-17 21:38 -


Niklas Jönsson

Tack Andy Svensson för svaret, då kommer snart guds domar att verkställas mot de länder som röstade för att Jerusalem ska delas.

Svara -   - 5/12-17 22:39 -


J.J.

Det är hög tid att be som David gjorde i psalm 83. En bön om hjälp mot Guds folks fiender.

Araberna med bl.a. Hamas och Fatah smider just nu mycket vedervärdiga planer mot judarna. De hetsar andra araber till ursinne mot Israel. De hotar och spyr ur sig elakheter. De uppmanar till våld och död.

Bön om hjälp mot Guds folks fiender

En sång, en psalm av Asaf.

Gud, var inte tyst, tig inte och var inte stilla, Gud!

Ty se, dina fiender larmar, och de som hatar dig lyfter huvudet. Mot ditt folk har de onda planer, de rådslår mot dem som du beskyddar.

De säger: "Kom, vi utrotar dem, så att de inte mer är ett folk och så att ingen mer tänker på Israels namn!"

I enighet rådslår de med varandra, de sluter förbund mot dig: Edoms tält och ismaeliterna, Moab och hagariterna, Gebal, Ammon och Amalek, filisteerna och de som bor i Tyrus. Assur har också slutit sig till dem, han har lånat sin arm åt Lots barn. Sela.

Gör med dem som du gjorde med Midjan, som med Sisera och Jabin vid Kishons bäck, dem som förgjordes vid En-Dor och blev till gödsel på marken.

Låt det gå deras stormän som det gick Oreb och Seeb, och alla deras furstar som det gick Seba och Salmunna, eftersom de säger: "Guds betesmarker vill vi erövra."

Min Gud, låt dem bli som virvlande löv, som strå för vinden. Som elden förtär skog och lågan svedjer berg, så skall du förfölja dem med ditt oväder och förskräcka dem med din storm.

Täck deras ansikten med skam så att de söker ditt namn, HERRE. De skall komma på skam och förskräckas till evig tid, de skall komma på skam och gå under.

De skall veta att endast du bär namnet "HERREN", den Högste över hela jorden. Psalm 83

Svara -   - 5/12-17 22:50 -


Andy Svensson

Svar till Niklas Jönsson.

Ja Niklas Guds domar kommer över dessa nationer. Jag tänkte nu när jag vaknade att vilken dom Margot Wallström och den här Israelfientliga regering har dragit över vårt land.

Svara -   - 6/12-17 06:05 -


J.J.

Ja, det kan inte vara hälsosamt att röra vid Guds ögonsten.

Svara -   - 6/12-17 07:04 -


bengt

jerusalem ska bara vara israels huvudstad

inget annat

palestinierna är ju inget folkslag heller

det är araber med olika ursprung

från grannländerna

Svara -   - 6/12-17 12:45 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

0

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

9

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

26

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Annons


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 02:08

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 450 350 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 701 bloggartiklar, 85 400 kommentarer och 57 054 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp