535 online! | Sidvisningar idag: 98 564 | Igår: 233 902 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Brudens återkomst

Bruden ska komma tillbaka till jorden. Det blir brudens återkomst!

Bruden ska komma tillbaka till jorden från himlen på samma sätt som Jesus ska komma tillbaka till jorden från himlen!

Uppenbarelseboken kapitel 21 talar om en stad som kommer ner från himlen. Den här staden säger samma kapitel att det är Bruden – Lammets hustru. Och bruden vet vi att det är den frälsta församlingen. Församlingen ska alltså komma ner från himlen.

Brudens återkomst

Men om församlingen ska kunna komma ner från himlen måste församlingen tidigare ha tagits upp till himlen. Detta förstår vi skedde vid uppryckandet. Då församlingen som är Lammets hustru kommer ner från himlen återvänder hon alltså till jorden. Det blir Brudens återkomst till jorden!

Och Judas brev lär oss att när Jesus kommer tillbaka till jorden har han alla sina heliga med sig. De heliga vet vi är de frälsta. På samma sätt som Jesus kommer tillbaka till jorden kommer de frälsta också tillbaka efter att ha varit i himlen. Eftersom de frälsta är med Jesus då han återvänder till jorden.

Vi ser i Bibeln att på samma sätt som Jesus togs upp till himlen kommer de frälsta att tas upp till himlen. Och på samma sätt som Jesus kommer ner från himlen kommer de frälsta ner från himlen.

Jesus upptagande och återkomst

Om inte Jesus har tagits upp till himlen då kommer inte heller de troende tas upp till himlen. Och kommer inte Jesus tillbaka till jorden, då kommer inte heller de troende tillbaka till jorden.

Men nu har Jesus tagits upp till himlen vilket garanterar att de frälsta också ska tas upp till himlen. Och en dag säger Bibeln ska Jesus komma tillbaka till jorden vilket också garantera att de troende ska komma tillbaka till jorden.

Bruden - Lammets hustru ska tas upp till himlen och en dag ska hon tillsammans med Jesus återvända till jorden!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 24 oktober 2017 11:51 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


32 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Profetissan

Vi behöver koncentrera oss på att be för våra församlingar och att trösklarna höjs inför Herrens återkomst . Läs gärna denna artikel som står i Dagen idag.

http://www.dagen.se/kultur/libris-vill-vacka-debatt-om-homosexualitet-1.1044591

Svara -   - 24/10-17 12:46 -


Svenne

Och efter den sjuåriga bröllopsfesten i himlen ska Jesus och bruden (de heliga) bege sig ut på bröllopsresa tillbaka till jorden. Samtidigt som bröllopet firas i himlen rasar den sjuåriga vedermödan på jorden.

Svara -   - 24/10-17 13:11 -


Johan

Svar till Svenne.

Ja, under förutsättning att din pretrib-teori, stämmer.

Inte för att jag känner för att diskutera det ämnet igen. Jag tyckte nämligen att det var skönt att bloggposten om detta ämne, var fritt ifrån någon av de olika teorierna om när uppryckelsen ska ske, i f h till de sista 7 åren av denna tidsålder.

M v h

Svara -   - 24/10-17 16:14 -


Britt

Till Profetissan! Tack för artikeln!

Detta är ju vansinnigt. Guds ord står kvar både "igår" "idag" och "imorgon" och kommer aldrig att ändras eller sluta! ORDET är Evigt!!

Ur artikeln: // De få ställen där det står om homosexualitet i Bibeln behöver sättas i nytt ljus, i en historisk kontext och i dagens kontext.

Och: Inom kyrkan har vi gjort detta till en sexualfråga, vilket är väldigt synd. Det gör vi inte med de heterosexuella.??? Jag: (hur tänker dom)

Och: Jesus säger till och med att vi skall älska vår nästa. Jag: det är klart att vi skall älska människan men det hindrar väl inte att vi kan hata Synden som människan gör!

Och: Vi måste börja ta till oss bibeltexter och fundera över bibeltolkning, församlingssyn och etik. Liksom över Nutidshistoria och personliga uttalanden. Jag började läsa den litteratur som finns, mest amerikansk, och såg att det fanns ett helt annat sätt att tolka teologin och bibeln på. //

Vad säger man? själv blir jag ledsen när jag ser hur blinda människorna blivit och då vill sätta in en annan teologi som passar i denna tiden som är nu är!

Guds frid!! Britt

Svara -   - 24/10-17 17:10 -


Britt

Till Svenne! Skall du fira bröllopsfest i 7 år i himmelen medan den sjuåriga vedermödan rasar nere på jorden!?

Själv tror jag att jag är här nere på jorden!

Matt. 24:29-30 Strax efter de dagarnas nöd skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken. Stjärnorna skall falla från himlen, och himlens krafter skall skaka. DÅ skall Människosonens tecken synas på himlen och jordens alla folk skall jämra sig, när de ser Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet. Med Starkt basunljud skall Han sända ut sina ÄNGLAR, och de skall samla HANS UTVALDA (de som står skrivna i "livets bok") från de fyra väderstrecken från himlens ena ända till den andra!

Mark.13:24-27 Men i de dagarna, efter denna nöd, skall solen förmörkas, och månen inte ge sitt sken. Stjärnorna skall falla från himlen och himlens krafter skall skakas. Då skall man få se människosonen komma bland molnen med stor makt och härlighet. Och då skall HAN Sända ut ÄNGLARNA och samla SINA UTVALDA från de fyra väderstrecken, från jordens ända till himlens yttersta gräns.

Paulus säger: Bröder, jag menar inte att jag redan har gripit det men ett gör jag, jag glömmer det som ligger bakom och sträcker mig mot det som ligger framför och jagar mot målet för att vinna segerkransen Jesu Kristus.

Herre, Jesus kom snart tillbaka och må vår kärlek bevaras i en ständigt levande ström och relation i Dig Herre!!

Guds Frid!! Britt

.

Svara -   - 24/10-17 18:40 -


J.J.

Svar till Britt.

”Om någon ger en falsk undervisning och inte håller sig till vår Herre Jesu Kristi sunda ord och till den lära som hör till gudsfruktan, så är han högmodig och begriper ingenting. Han har bara en sjuklig lust att diskutera och strida om ord. Sådant väcker avund, kiv, smädelser och misstankar och leder till ständiga tvister mellan människor som är fördärvade i sitt sinne och har vänt sig bort från sanningen, och som menar att gudsfruktan är en god affär.” 1 Tim 6: 3-5

Det stora avfallet i vår tid handlar om falska profeter och villoläror, falsk andlighet, ekumeniken, och mycket mer. Det stora avfall som Bibeln talar om för den yttersta tiden. Det handlar om ett avfall från den bibliska, kristna tron. Vi ser fler och fler attacker på den sunda läran. De som är falskt ödmjuka har nästlat sig in i leden och söker splittring. Vi ser att laglöshetens ande är mycket verksam. Förförelserna måste ju komma, men ve den människa genom vilken de kommer! (Matt 18:7)

”Jag uppmanar er, bröder, att ge akt på dem som vållar splittring och kan bli er till fall, i strid mot den lära som ni har fått undervisning i. Vänd er bort från dem. Ty sådana tjänar inte vår Herre Kristus utan sin egen buk, och med milda ord och vackert tal bedrar de godtrogna människor.” Rom 16:17-18

Det här är liberalteologiska förförelsetankar där allt går an. Jesus visste mycket väl att vi skulle läsa samma bibeltexter idag. Han känner till vår nutid och den tid vi lever i mycket väl, ty Han är allsmäktig och allvetande och Gud varnade oss för detta: Jesus sa att det ska bli ett stort avfall!

Se till att ingen bedrar er! varnade Jesus oss för flera gånger. ”Se till” är en uppmaning att vi själva med bön, Bibelns och hjälp från den Helige Ande ska se till att ingen lurar oss på vår segerlön. Jesus har lovat oss att vara med oss intill tidens slut och leda oss på rätta vägar för sitt namns skull - men då måste vi läsa Bibeln, stå på Ordet och älska Jesus vår Herre och Gud.

Det är lustigt (läs djupt tragiskt) att människor i sin iver att tjäna pengar på böcker, fulla med ord som kliar i öronen på människor, krattar manegen för Antikrist. De följer den här världens furste och vill göra om Guds Ord, och i strid med vad som faktiskt står, påstår dessa att det är helt i sin ordning med homosexualitet m.m. Den som har öron han hör.

Djävulen vill inte annat än slakta, stjäla och förgöra och han brinner för att förstöra och upplösa äktenskapet och gå emot Guds skapelseordning, som ska vara mellan en man och en kvinna. Den gamle ormen hatar Bibeln. Homosexualitet är en styggelse och det är följaktligen synd att ligga med en person av samma kön. Vi ska be för människor som vilseletts och vittna om vad Gud själv säger i frågan.

”Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer några att avfalla från tron och följa villoandar och onda andars läror,” (1 Tim 4:1)

“Falska messiasgestalter och falska profeter ska träda fram och göra stora tecken och under för att om möjligt bedra även de utvalda.” (Matt 24:24)

“Framför allt ska ni veta att det i de sista dagarna kommer hånfulla människor som drivs av sina begär och som hånar” (2 Pet 3:3)

“Jag är förvånad att ni så fort överger honom som har kallat er genom Kristi nåd och vänder er till ett annat evangelium,” (Gal 1:6)

Låt ingen bedra er på något sätt. Först måste avfallet komma och laglöshetens människa träda fram, fördärvets son,” (2 Tess 2:3)

“Det ska komma en tid då människor inte längre står ut med den sunda läran utan samlar åt sig mängder av lärare efter sina egna begär, så som det kliar i deras öron att få höra. 4 De vägrar att lyssna till sanningen och vänder sig till myter.” (2 Tim 4:3–4)

“Den som skäms för mig och mina ord i det här trolösa och syndiga släktet, honom ska också Människosonen skämmas för när han kommer i sin Fars härlighet med de heliga änglarna.” (Mark 8:38)

“Om någon inte förblir i mig, kastas han ut som en gren och vissnar. Sådana grenar samlar man ihop och kastar i elden, och de bränns upp.” (Joh 15:6)

“Bröder, se till att ingen av er har ett ont och trolöst hjärta så att han avfaller från den levande Guden. Uppmuntra varandra i stället varje dag, så länge det heter i dag, så att ingen av er förhärdas genom syndens makt att bedra. Vi är Kristi vänner om vi stadigt håller fast vid vår första tillförsikt ända till slutet.” (Heb 3:12–14)

Svara -   - 24/10-17 18:43 -


bengt

vi får be för anton som skrivit ena boken

att han vänder om och lämnar mannen

han lever med och börjar leva i celibat

och för de pastorer som är positiva till

homosexuella relationer

att dom får ljus över detta och vänder om

från.sin felaktiga syn

Svara -   - 24/10-17 19:00 -


Tomas N

Svar till Profetissan.

Amen! Fokus ¨på de stora hindren och fienden som t ex hbtq lobbyn. De är inte harmlösa och har inte heller gett upp sin agenda ,som absolut inte stannar vid att få vara ifred och bi accepterade.

Vidare har vi feminismen och sedan de stora politiska problemen med migration och alla konflikter. Det finns svält och naturkatastrofer.

Jag håller inte med om vissa eskatologiska synsätt,som t ex denna som tas upp här.

Men så länge som man är redo och gör sig redo för Jesus återkomst(eller uppryckande take your pick) och arbetar för Guds skörd och förvaltar sitt pund och sin kallelse så spelar det minder roll med teologiska debatter.

Tron och evangeliet och allt detta kommer alltmer utsättas för attacker och prövningar inklusive interna splittringar bland kristna.

Stå fast och lev i bön och bibelläsning är viktigt. Nya människor kommer till tro i dessa svåra tider från alla möjliga håll ,så låt oss hjälpa och leda varandra i den grundläggande undervisningen

Svara -   - 24/10-17 19:03 -


Profetissan

Svar till Britt.

Frågan är i vems ljus som ska falla på detta för i mörkret finns inget ljus.

Detta är för mig ett av dom tydligaste tecknen på avsaknaden av Gud Ande när församlingar börjar anamma detta.
Ska vi plocka bort allt i bibeln så det bara blir pärmarna kvar till slut eller vad är folk ute efter...
Det är hög tid att omvända sig och krypa ner på knä inför Guds ansikte innan det är för sent för vårt land.
Min bön är: HERRE RES UPP DIN PROFETER NU!!!

Svara -   - 24/10-17 19:04 -


bengt

men också be för libris chefredaktör

och att någon ny förening liknande medvandrarna startar

eller att det ska fungera bra ändå i

församlingar att be för människor och

hjälpa dom att leva i celibat

och att be för att dom blir fria från

sin läggning

Svara -   - 24/10-17 19:05 -


bengt

många klipper bort allt obekvämt

risken.är ju att bibeln blir tunn

allt i bibeln ska vi ju ta till oss och

underordna oss

Svara -   - 24/10-17 19:08 -


nils

Svar till Profetissan.

Ämnet du tar upp är viktigt,om det överhuvudtaget skall finnas någon ren och helig Brud för Jesus att hämta!

Här sprider man med sådana böcker inom frikyrkan dimridåer,genom att ej vilja eller våga förklara Bibelns ord i dessa viktiga frågor,som är avgörande för evigheten!
Samhället tappar förtroendet för vår Tro,och den Herre vi säger oss dyrka,när vi följer med massan på den breda vägen i moralfrågorna!
De menar alltså att det är Vi,som måste ändra på oss,att Vi skall förstå vår samtid!
I 2Tim.3:4 står,"att i de yttersta tiderna svåra tider skall komma;de skola älska Vällust mer än Gud,de skola ha ett sken av Gudsfruktan,men skall icke Vilja veta av dess Kraft"
Denna kraft,är att med Herrens hjälp få nåd att leva ett heligt liv,att avstå från synden!

Svara -   - 24/10-17 19:33 -


bengt

sen läste jag nyss att vdn för libris påstod

att forskningen menade att homosexualitet

var medfödd

vad jag förstått är inte forskarna eniga

och har väl inte heller kunnat bevisa det

Svara -   - 24/10-17 19:44 -


Balkis

Svar till bengt.

Det finns sjukdomar som är medfödd och det kallas kroniska sjukdomar.

Du har huvudvärk eller ont i magen eller ont i ryggen, oj oj det är jobbigt för dig Bengt. Heller Hur?

Men det kan du inte heller bevisa att det är på riktigt eller inte. För det bara du själv som känner, stackare.

likaså att en homo kan icke bevisa att han har den känslan är medfödd. För det han själv som befinner i situationen.

Ok, Feber och huvudvärk är inte så farligt när man inte har själv drabbat.

Låt Gud döma Bengt, för det är Gud som vet det om att homosexuelle är medfödd eller inte. Och Han är också Guds skapelse.

Svara -   - 24/10-17 21:53 -


Profetissan

Svar till bengt.

Varför skulle då Herren döma det som synd?

Skulle det ses som om det vore någon form av handikapp eller...🤔

Svara -   - 24/10-17 22:03 -


bengt

det är ju utövandet som är synd

inte läggningen

och Gud kan ju ge kraft att leva i celibat

och även bota

Svara -   - 24/10-17 22:11 -


Profetissan

Svar till nils.

Kan bara hålla med dig och skriva under på detta. Man undra hur lågt allt måste sjunka innan det händer något?

Det finns inga profetiska budskap i gudstjänsterna känner längre och det är ett tydligt tecken att folk inte vill höra vad Gud vill säga. Gåvorna är inte i funktion i någon större utsträckning. Bönemötena är i stort en sammankomst för några gamla pensionärer men besöks inte av pastorer och församlingen styrelse. Jesus bad men det verkar inte som dagens människor har behov av det. Hur umgås man annars med Herren och får redan på han vilja...

Svara -   - 24/10-17 22:17 -


Profetissan

Svar till Balkis.

Gud dömer inte en sjuk stackare men i bibeln kan man klart och tydligt läsa att den som lever så ska inte få ärva Guds rike.

1 Kor.6:9 är Guds åsikt om saken vare sig vi tycker om det eller inte.
Vi kan rätta oss efter ordet eller så förkastar vi det.
Det får konsekvenser för oss vilket vi än väljer att göra.

Svara -   - 24/10-17 22:28 -


bengt

men som väl är finns det undantag

som i en församling söder om där jag bor

där har man bönemöten flera gånger i

veckan

och vad jag förstår är alla åldrar med också

Svara -   - 24/10-17 22:38 -


Britt

Till J.J.

Tack för det du skrev, det var mycket bra och jag har nu läst det flera gånger och jag håller med dig i allt!!

Guds frid! /britt

Svara -   - 24/10-17 22:40 -


bengt

och det finns ju fler undantag som väl är

men tyvärr alltför få

Svara -   - 24/10-17 22:53 -


Britt

Till Profetissan!

Det är precis som du skriver att det är avsaknaden av Guds Ande i våra församlingar!

Det sprider sig som en löpeld och allt fler kommer fram som homosexuella.

Guds frid!

Svara -   - 24/10-17 23:25 -


Balkis

Svar till Balkis.

Maria Magdalena var en prostituerad kvinna. Det var säkert många många kvinnor som var prostituerad på den tiden. Inte bara Maria Magdalena.

Vi säger att det är en homosexuell man istället för Maria Magdalena, och utan tvekan är svaret blir det samma från Jesus.

"Den av er som är fri från synd kan kasta första stenen på mannen"

Svara -   - 25/10-17 00:09 -


Britt

Fastän de kände till Gud prisade de honom inte som Gud eller tackade honom, utan förblindades av sin falska föreställningar, så att mörkret sänkte sig över deras oförståndiga hjärtan. De påstod att de var visa men de blev till dårar.

Därför "utlämnade" Gud dem till Skamliga Lidelser ( ej medfött) deras kvinnor bytte ut det naturliga umgänget mot det onaturliga. På samma sätt övergav männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes av "Begär" till varandra. Män bedrev otukt med män och fick själva ta det "rättvisa straffet för sin förvillelse" Gud utlämnade dem mot ett ovärdigt sinnelag, så de gjorde sådant som är "emot naturen".

Homosexualitet är "inte medfött" enligt vår Herre!!

Svara -   - 25/10-17 00:26 -


J.J.

Svar till Britt.

Så är det. Det är inte medfött. Om de bara förstod hur lurade de är. De kan bli befriade - om de vill. Här är de centrala orden om de vill. Det finns en fri vilja. Jesus sätter människor fria dygnet runt. Be Jesus att befria dig från syndfulla begär och du blir fri! Sök Herren medan Han låter sig finnas!

Det finns nåd och förlåtelse att söka hos Herren Jesus för all synd. Vi behöver dagligen omvända oss. Ty det står skrivet:

"Om vi bekänner våra synder, är han trofast och rättfärdig, så att han förlåter oss våra synder och renar oss från all orättfärdighet." 1Joh 9:1

Gud välsigne dig!

Svara -   - 25/10-17 02:19 -


bengt

helt rätt j j

vad är viktigast?

att älska Gud och tillhöra honom

eller att leva med någon av.samma kön

valet borde inte vara så svårt

egentligen

Svara -   - 25/10-17 08:49 -


Profetissan

Svar till Britt.

Tack det är helt sant. Så fort man tar upp att detta är synd och att man bli löst och återupprättad så är man kärlekslös.

Är det mera kärleksfullt att låta folk hamna i helvetet för att man inte sagt sanningen.
Sanningen gör oss ju dessutom fria.

Svara -   - 25/10-17 08:54 -


jessica

Svar till Balkis.

Till Balkis( NT)

Ofta glömmer man vad Jesus säger till denna kvinna.

"Inte heller jag dömer dig" " GÅ NU OCH SYNDA INTE MER"

Svara -   - 25/10-17 17:23 -


J.J.

Svar till jessica.

Exakt, gott att se att du är uppmärksam på vad som faktiskt står skrivet.

De som brukar citera versen, om att inte kasta första stenen, i sin iver att sätta munkavel på sant kristna vet inte vad Jesus egentligen menade eller så vet de inte bättre. I värsta fall vet de det men det har fungerat utmärkt hitintills att använda sig av versen för att tysta kristna. Tyvärr är det många som inte förstår detta stycke för det handlar om hycklande rättfärdighet.

Guds Ord är Andens svärd (Ef 6:17). Guds Ande vill gärna skydda och försvara vårt inre mot all synd och den ondes pilar. Det svärd som den Helige Ande använder är Guds ord. Därför gäller det att använda Guds ord, läsa Bibeln och lyssna till ordet där det rätt förkunnas. Läs Bibeln vänner och be!

GVD!

Svara -   - 25/10-17 18:30 -


Britt

Till J.J.

Ja du har helt rätt när du skriver att vi behöver Daglig Omvändelse och att det finns nåd och förlåtelse för alla våra synder när vi ber till Herren!

Tack för Bibelversen 1-a Joh. 9:1 Den har jag tagit till mig!!

Guds välsignelse! /britt

Svara -   - 25/10-17 21:11 -


Britt

Till Profetissan!

Ja så är det, man blir hånad och kallad kärlekslös om man yttrar att detta är synd! Det är ju av kärlek man gör det men dom vill inte lyssna dom har täppt till sina öron!Dessutom tror jag det blir värre nu när dessa två böcker från kultur/libris kommit ut!

Men vi måste hålla oss till Sanningen som du skriver att bara Sanningen gör oss fria!!

Guds välsignelse! /britt

Svara -   - 25/10-17 21:48 -


Balkis

Svar till Balkis.

Maria Magdalena blev prostituerad på grund av män som missbrukade sina sexuella lustar.

dessa män begick mycket grovare sexuella synder än Maria Magdalena har begått kan man säga.

Och Det här händelserna har skett två tusen år sedan, men det finns fortfarande prostituerade kvinnor i samhället betydligt mer än då.

Men ingen ser prostitution är ett sexuellt synd längre och vissa människor till och med vill beskydda och bevara prostitutionen för sina egna kroppsliga längan. Dagen efter kastar dom skit för homosexuella och deras synder. Skamligt.

Människor begår sexuella synder varje dag oavsett vilken sexualitet de tillhör. Det vet bara Gud.

Svara -   - 26/10-17 01:02 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

0

Läs allt!


USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

3

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

37

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

39

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

4

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

63

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, onsdag 17 oktober 2018 kl. 14:17

Jesus söker: Antonia, Toini!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

6

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 722 068 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 950 bloggartiklar, 90 846 kommentarer och 59 028 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp