480 online! | Sidvisningar idag: 100 144 | Igår: 141 566 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Chip på alla

Av Holger Nilsson 

Chip på alla

Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början...

På bara ett år har antalet personer som frivilligt valt att inplantera ett chip i handen tredubblats, och det kommer bara att öka.

Majoriteten av världens befolkning

Enligt ett av företagen som erbjuder denna tjänst så kommer majoriteten av världens befolkning vilja ha (eller redan har) ett microchip inplanterat.

Vi kanske tänker att så kommer det inte att bli. Så tänkte nog många även när betalkorten började användas som ersättning för kontanter. Idag har en majoritet dessa.

Efter en ekonomisk kris

Det kan gå ännu fortare, för efter en ekonomisk kris kan detta bli en tvingande nödvändighet. För att det handlar om att göra betalningar med chipet, det framgår av den näst sista raden på ovanstående bild från text-tv den 8 april.

Den slutgiltiga uppfyllelsen av profetian i Upp. 13:16-17 rycker med hast närmare. Dags att vakna!


HOLGER NILSSON

www.flammor.com

---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 19 augusti 2018 15:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


12 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lasse

Tack Holger 💝 för att du varnar för detta som ska komma, Jesus älskar dig 👆

Svara -   - 19/8-18 15:55 -


Lasse

En fundering jag har till dig Holger om du kan svara på detta, när chippet kommer blir det väl kopplat mot ett speciellt konto,så att kontot vi har idag upphör? Jag tror att en del som bor på landet tror dom ska klara sig på självhushållning, men även om dom är självförsörjande på el vatten Inga skulder, så ska ju taxeringsvärdet betalas annars tar ju kronofogden huset, blir väl enda chansen att bo i skogen och äta bär, samt att eventuellt bli jagad och dödad, det blir en väldigt svårt tid för oss, det gäller att leva nära Jesus för Han är vårt enda hopp och räddnig 🙏🙏💖

Svara -   - 19/8-18 16:09 -


Kattis

Jag har min Förankring i Jesus! Alltså jag bekymra mig inte. Jesus kommer ta hand om sina Trogna! Det är viktigt och vara en Jesulärjunge idag! Att lyda Jesus när han säger till Än! Det går inte göra lite som man vill i en församling, detta med tron! Som jag fick höra att min Gamla församling har börjat göra. Men jag är tacksam till Herren att han ledde mig till Vallhamrakyrkan förra året. Jag har varit med där snart ett år! Där är vi Galna Jesus, och bönen sitter i väggarna!

Svara -   - 19/8-18 17:22 -


Holger

Svar till Lasse.

Jag kan väl inte säga exakt hur det kommer att bli då det blir det antikristliga systemet,men det borde väl vara kopplat till ett konto, sedan är det ju alltid det som behöver betalas även om man är självförsörjande på mat. Vi skall inte gripas av panik, då detta kanske genomförs först då församlingen är upptagen och möjligheten för Antikrist att träda fram. Vi får följa Jesu ord att inte bekymra oss för morgondagen.

Svara -   - 19/8-18 17:31 -


Lasse

Svar till Holger.

Tack Holger, det finns väl 365 gånger i Bibeln att vi inte ska oroa oss 1 för varje dag 🙏💗 länkar en sång till dig 😊

Svara -   - 19/8-18 18:06 -


Roger T. W.

Det folk som förr kallades tattare (vad säger man nu?) satte en tatuering mellan tummen och pekfingret för att kunna identifiera sina barn om någonting hände. Det är något speciellt med den kroppsplatsen.

Svara -   - 19/8-18 18:07 -


Lasse

Svar till Holger.

https://youtu.be/QHrJ5EqvIfM

Svara -   - 19/8-18 18:09 -


Roger T. W.

Svar till Lasse.

Lasse, Bibeln säger många gånger: frukta ej, rädes icke, var inte rädd. Jag lyssnar och lyder. Vi behöver heller inte tänka på morgondagen idag. Var dag har nog av sin egen plåga och så kommer vi igenom.

Svara -   - 19/8-18 18:12 -


Lasse

Svara -   - 19/8-18 18:13 -


David B

Inte för att vara pessimist, men sakta men säkert så dras skruvarna av likriktning åt i samhället. Och de som sticker ut, kommer klassas som samhällets fiender.

Som troende behöver vi inte frukta, men vi bör förbereda oss på problem och be Gud hjälpa oss att stå fasta i prövningarna som kommer.

Låt oss fortsätta verka för Jesus medan vi har tillfälle och veta med oss att utvecklingen kommer bli så sjuk och perverterad att de mest fridsamma människorna på jorden (Jesu efterföljare) kommer klassas som onda just därför att de inte böjer sig för samhällets alla nycker.

Jesu frid.

Svara -   - 19/8-18 19:55 -


nils

Det har väl sällan och aldrig hänt att kristenheten varit enad i olika samhällsfrågor.

Så torde det väl också bli angående CHIP-frågan,men om de fungerade borde det bli en Motkraft som väl inte hindrar,men Fördröjer det.
Må vi dock stå Enade i vår Tro,och i Förtröstan på Herren lita på Hans ledning o Hjälp.
Att chippas liknar en Boskapsmärkning, och man kommer ju att behandlas därefter.
Det betyder att Man säljer sin av Herren Jesus Dyrköpta själ till satan själv.

Svara -   - 19/8-18 20:22 -


Joel

Svar till Holger.

Att chippet är ett betalmedel är en tolkning som kan vara rätt, men det vet jag inte, vad man kan se i ordet är att man kan inte köpa och sälja om man inte har detta märket på sig. Så om man är märkt får man vara med i systemet och handla som vanlig, så min förståelse av det hela så behöver det inte vara kontantfritt även om det är det mest troliga. Men jag ser ju också att vilddjurets märke är ett medlems märke i vilddjurets rike som vi inte ska vara en del i. Nu har jag ju inte fördjupat mig genom att undersöka vad som står i grundtexten, men läser man som det är översatt så kan man inte bevisa att det är ett betalmedel, utan att det är ett tillhörighets märke.

Svara -   - 20/8-18 09:48 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?IS-brud vill återvända till England och få sympati

IS brud

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog. Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England.

11

Läs allt!


Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

7

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

56

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

110

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

42

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, torsdag 21 februari 2019 kl. 15:21

Jesus söker: Hilding!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 680 664 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 174 bloggartiklar, 94 365 kommentarer och 62 042 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp