507 online! | Sidvisningar idag: 98 965 | Igår: 236 231 |

www.apg29.nu


AI - kecerdasan jieunan - minuhan Alkitab 2000 taun ka pengker

Maca Surat ku Nils 

AI - AKAL jieunan

Eta ayeuna lumangsung di speed breakneck nyaeta AI, intelegensi jieunan (kecerdasan jieunan), sarta geus dimekarkeun diomongkeun jeung pamikiran robot. Nyerat henteu ieu nyingsieunan, tapi anu kami bisa ngawujudkeun sabaraha jauh deui 2.000 taun ka pengker Alkitab diprediksi kamajuan téhnologis geus, sangkan boga hak keur nandaan waktu!

19

Läs allt!


pakta khianat PBB ieu disatujuan kamari

pasatujuan migrasi PBB ngawenangkeun imigrasi bébas

Photo: waktos Free. 

Kamari ieu disatujuan Imigrasi Pakta PBB nu, prinsipna mah, muka watesna maranéhanana pikeun imigrasi gratis. Tapi salaku banquet Nobel prevailed kamari ngiles kontrak PBB sajarahna parna dina noise media.

42

Läs allt!


A visi buah ahir tina tangkal pangaweruh

tangkal pangaweruh

Maca Surat ku Nils

Ieu bisa disada gloomy, tapi ieu teh sareng kontémporér neneng karakter The kami maca ngeunaan dina visi ieu sareng dina Kitab Suci, jeung kudu nyieun urang katuhu ka Alih Time!

11

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Crucify, crucify anjeunna!

Cross reconciles lalaki sareng Allah

Maca Surat ku Daud B Undoubtedly, mobs shouting:! Crucify, crucify, anu pengikut Yesus jeung naon Yesus nangtung pikeun. Aranjeunna lajeng bakal leungit alesan nya éta maranéhna teu sadar maranéhna anu shooting diri di kaka.

11

Läs allt!


Islam sumebar kaluar kalayan bantuan Garéja Swedia

Christer Åberg mana ngaliwatan sababaraha warta topical. Teu aya ragu eta kami keur hirup di poé panungtungan mun anjeun nyandak sababaraha warta ieu.

43

Läs allt!


kiamat Jalma

Ku Holger Nilsson 

kiamat Jalma

Jeung éksprési luhur, salah sahiji bisa nelepon sagala jalma anu mikir yén jaman geus deukeut tur nu nyandak konsékuansi tina eta.

32

Läs allt!


Tilu langit dina Alkitab

Tilu langit dina Alkitab

Dina ayat mimiti Alkitab eta nyebutkeun dina téks aslina yen Allah nyiptakeun langit jeung bumi. Alloh nyiptakeun langit beuki.

1

Läs allt!


Swédia tunai bébas dina tilu nepi ka lima taun - nubuat Alkitab kaeusi

cashless

"Swedia meureun bakal 'cashless' dina tilu nepi ka lima taun", ceuk Wakil Gubernur Cecilia Skingsley dina konferensi perbankan di London.

24

Läs allt!


Yesus geus datangna sarta baris datangna deui

Advent

Kami ngantosan Yesus kadua datang, moal kahiji. Jeung datangna ieu moal bisa keur panjang. Tapi lamun Yesus asalna deui ka cords, anjeunna kudu mibanda hal anu anjeunna henteu kahiji wayah éta manéhna datang. Sugan aya nu apal naon eta tiasa for teu nanaon?

2

Läs allt!


Sakali disimpen, salawasna disimpen?

Maca Surat ku Nils

Kalvanistpstorn pendeta John Loopez dibere ku PANGERAN ningali kumaha palsu doktrin ieu.

52

Läs allt!


Gempa di Alaska - Isa prophecies datangna leres

Gempa di Alaska - Isa prophecies datangna leres

Photo: Express. 

Alaska geus katandangan dua lini pohara kuat. Mana ogé lamun geus nyatakeun hiji darurat bencana. Yesus nyarita ngeunaan lini badag keur lumangsung. Hayu urang neneda keur nalika pencét.

12

Läs allt!


Nubuat tina Suka bungah jeung Great Tribulation

roket

The prophesies Alkitab yen hiji waktu bakal suka bungah dina lumangsung sarta disimpen balik kana kamar bari tribulation nu aya dina kamajuan di Bumi.

3

Läs allt!


Manehna teh dina aktipitas kalawan chandelier a

Amanda, 34, anu kalibet kana chandelier dirina

Photo: Express. 

Amanda Liberty geus kalibet ka chandelier yén Aisyah "mikanyaah ka cium na cuddle kalawan".

17

Läs allt!


saluran TV Kristen di Swedia

TV Kristen di Swedia

Aya loba Swedia saluran TV Christian alus di Swédia. Duanana leumpang dina satelit, kabel na Web teh! Ieu mangrupa daptar sadaya saluran.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Taya ka ngantep dina poék

Maca Surat ku Sigvard Pedang 

Lampu di gelap

Dina jasa teureuh abdi ka Allah lajeng, éta geus ngeunaan kaayaan beuki serius mana duanana awak kuring jeung jiwa kuring di bahaya. ancaman pati ti neo-Nazi sabab kuring nangtung nepi na nyumput pangungsi, deukeut pisan thread jeung sexkriminalitetens gelap ngaliwatan kasus monitoring, besvärjd na ditantang pikeun tanding spiritual tina occultists.

74

Läs allt!


69 taun heubeul hayang ngarobah umur ka 49

69 taun heubeul hayang ngarobah umur ka 49

Gambar: Poé. 

The Emile Ratelband 69 taun heubeul di Walanda rék meunang umur Hard légal maranéhanana 49 taun.

13

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


"Yesus Kristus disimpen kuring ti 27 taun homoseksualitas"

kasaksian kuat Daud ngeunaan kumaha anjeunna meunang disimpen na disimpen ku Yesus 27 taun homoseksualitas. téks Swedia. 

- My name is Daud, Kami heubeul 44 taun, sarta ieu téh kasaksian tina carana Yesus disimpen kuring ti dua puluh tujuh taun homoseksualitas. Kuring nyarita sunda.

11

Läs allt!


Troendedöparna sampurna, drowned na dipancung

Loba jelema nu geus ngalaman kasusah, dipenjara na ditelasan anu geus latihan di Alkitabiah mukmin-baptisan ku immersion.

14

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, fredag 14 december 2018 kl. 12:51

Jesus söker: Sten Sixten!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Baptisan: Dimana, nalika jeung kumaha

Baptisan dina laut

Di dieu kuring masihan anjeun sababaraha Kitab Suci jelas dina baptisan ieu rengse, lamun eta geus rengse tur kumaha.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer

Rolf: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Lenny: Väntar du på Antikrist?

Kaj : ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

AnnMarie: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

JL: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

AnnMarie: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Kaj : ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Roger T. W.: Väntar du på Antikrist?

Bengt: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Jessica: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

David Ström: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Nils: AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Andreas: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Niklas Jönsson: Väntar du på Antikrist?


Teh Allah Alkitab sarua Allah Qur'an urang?

"Jalma anu ngaku cinta, ngahargaan sarta nyembah ka Allah, teu di kanyataan yén maranéhanana teu cinta, ngahargaan jeung ibadah Yesus."

5

Läs allt!


Anjeunna nikah hologram Hatsune Miku

Nikah hologram na

Akihiko Kondo nyepeng versi wayang tina hologram Hatsune Miku anu anjeunna nikah. Gambar Sumber: Facebook.

Hiji lalaki 35 taun heubeul di Jepang geus nikah hologrom a. kawinan ngarugikeun 160.000 crowns. A boneka ngalambangkeun program komputer bikang.

19

Läs allt!


Sawarga TV7 consecrated di Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin na Christer Åberg

produser TV Ruben Agnarsson, pangadeg sarta Presiden Martti Ojares, manajer channel Daniela Persin na Christer Åberg.

Kuring diondang kana lawang studio saluran televisi Christian Surga TV7 di Uppsala.

17

Läs allt!


meunangna triple dunya-bersejarah Yesus

Maca Surat ku Nils 

Yesus triple meunangna dunya-bersejarah, kado Allah ka sadaya jalma di dunya. Yen Yesus Kristus tuh ngaliwatan panebusan Nya éta hiji Triple meunangna unprecedented! tantangan ieu 3 wewengkon béda éta Anjeunna sateuacan Gusti hakim pang luhur na sateuacan: The dunya roh kudu meunang.

5

Läs allt!


taneuh datar téh unscriptural

taneuh datar téh unscriptural

Lamun maca Kitab Suci, anjeun jelas bisa nempo yén bumi téh buleud. Lamun bumi teu buleud lajeng Yesus bakal dicandak tuntas salah kaprah lamun manéhna nyebutkeun yén éta téh duanana beurang jeung peuting di Bumi, nalika anjeunna nyangking ngarep sagala disimpen ka sawarga.

23

Läs allt!


DVD anyar! Patarosan na jawaban ngeunaan kali tungtung na acara na

Ku Holger Nilsson 

DVD anyar!  Patarosan na jawaban ngeunaan kali tungtung

Ayeuna boga kasempetan pikeun nyandak bagian dina DVD anyar ieu ngeunaan acara tungtung-waktu.

7

Läs allt!


PBB hayang hiji pamaréntah global dina 12 taun

Ku Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - PBB hayang hiji pamaréntah global dina 12 taun

Wolfgang Ishinger: "Urang hirup dina jangka waktu anu mana Urutan dunya internasional collapses ayeuna. Dina vakum ieu nyoba sagala ningali sabaraha jauh maranéhna bisa balik. Aya anu peryogi pikeun pamaréntah global ".

36

Läs allt!


Dinten diwawancara Christer Åberg on téori konspirasi

Dinten diwawancara Christer Åberg on téori konspirasi

Koran Day. 

Koran dinten nu boga ku Jonathan Sverker diwawancara kuring jeung sababaraha nu lianna dina téori konspirasi jeung dijieun artikel genep kaca panjang elaborated padet.

19

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Ieu Diwangun tugas pikeun nangtung tukangeun kelas tarian sarta yoga?

Ku Holger Nilsson 

Ieu Diwangun tugas pikeun nangtung tukangeun palajaran tarian sarta kursus di yoga?

Ngeunaan Bentuk, presentasi sorangan kawas kieu: "Bilda pikeun Garéja na Society, nu Bentuk formulir pondok, baheulana disebut non-conformist pakaitna atikan, mangrupa salah sahiji sapuluh ulikan Swedia urang".

47

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 247 575 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 055 bloggartiklar, 92 256 kommentarer och 60 471 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp