431 online! | Sidvisningar idag: 173 730 | Igår: 167 444 |

www.apg29.nu

Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 17 augusti 2018 03:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

SAS

Mycket bra reportage gillar att Karin Hansson Lindgren tar upp problemet angående fattigpenisonärerna. Intressant med Kristna Värdepartiet de får min röst tror jag.

Svara -   - 17/8-18 08:58 -


Mikael W

Svar till SAS.

Jag håller med dig SAS, ett mycket bra reportage.

Trevliga och viktiga frågor från en duktig reporter, som fick mycket trevliga och bra svar av Karin.

Karin nämnde att man kunde gå in på hemsidan för att få mer information, så här är länken: http://www.kristnavardepartiet.se/

Svara -   - 17/8-18 10:01 -


LARZ GUSTAFSSON

Jag vägrar att rösta överhuvudtaget. Jag river alltid mitt röstkort.

Så kallade kristna partier är en BLUFF och ett svek mot Jesus Kristus.

Det gäller SAMTLIGA. Kristna har ingenting vid valurnorna att göra.

Svara -   - 17/8-18 10:27 -


LARZ GUSTAFSSON

Svar till SAS.

Förräderi.

Svara -   - 17/8-18 10:28 -


Bengt

Men det är också förräderi att förneka

Treenigheten

Svara -   - 17/8-18 10:49 -


Lasse

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Jag lägger min röst på Carl Erik Sahlberg, är helt övertygad om att han kan leda Sverige, ha det gott Lars :)

Svara -   - 17/8-18 11:01 -


Mikael W

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Larz, om du hugger dig själv i foten med en yxa, så bloden sprutar som en fontän, så har du 4 alternativ.

1) Gör ingenting och vänta på hemfärden till Herren, 2) försök tejpa ihop foten eller tryck ner mossa i stöveln, 3) be till Gud att Han lappar ihop foten direkt, eller 4) ring efter en ambulans

Många människor skulle nog välja alternativ 4) först, och be till Gud lite senare, kanske i ambulansen eller på sjukhuset.

Om även du gör det valet så betyder det att någon annan har ordnat så att det finns en ambulans, en väg för ambulansen att köra på, ett sjukhus att åka till, med läkare som fått utbildning i en skola o.s.v

Vem ska ordna allt det här åt dig Larz?

Ska alla andra i din omgivning arrangera ovanstående och göra allt grovjobb åt dig, när du en dag behöver en ambulans och lite smärtstillande

Jag har själv vägrat sjukvård när jag var döende och förlitat mig på Herrens starkhet, men då levde jag mycket nära Herren Larz, och jag vet inte om jag alltid skulle vara så stark i min tro att jag vågade göra det valet.Det kräver mycket tillit till Gud

Det är helt upp till dig om du vill hjälpa till i samhället eller inte, men jag vill inte bli anklagad av dig att medvetet svika Jesus p.g.a att jag röstar för att ofödda barn ska få en chans att se ljuset. Jag sviker Jesus så ofta ändå, när det gäller mycket annat, men jag vill inte känna mig som en svikare när jag går till valurnan....ok Larz?

Svara -   - 17/8-18 11:49 -


Lasse

Svar till SAS.

Tyvärr pratar ju alla politiker om dom fattigaste dom tilltufsade som är längst ner, men efter valet är allt glömt, ett ord som skär i hjärtat är, det ni gjort mot en av dessa minsta har ni gjort mot mig, jag får rannsaka mig själv i detta och kommer till korta, men politiker som ljuger och har en kassa att ta ur till dessa små, men då skriker marknaden förstås, Milton och Mikael w gör ett fint jobb, hoppas Sahlberg som är en ödmjuk person vinner valet :)

Svara -   - 17/8-18 12:23 -


Bengt

Har Carl Erik ett parti ?

Svara -   - 17/8-18 12:30 -


Kalle

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Att inte rösta är att smita från sin samhällssplikt. Underkänner du samtliga partier, så rösta blankt. Eller skriv Jesus på sedeln.

Svara -   - 17/8-18 12:32 -


Jessica

Svar till Kalle.

Jag tycker precis som du Kalle. Hade jag inte röstat, hade jag haft mycket svårt att klaga på läget i Sverige. För mig är rösträtten både en rättighet, men också en skyldighet.

Det är bara vad JAG tycker. Sen måste andra få tycka vad de vill.

Svara -   - 17/8-18 13:15 -


Lasse

Svar till Bengt.

Jo Bengt jag tycker han är lämplig, en underbar person som bryr sig om människan, som ser bortanför sitt eget, jag litar inte på kvp heller, eller vad tycker du :)

Svara -   - 17/8-18 15:24 -


Bengt

Jo men dom känns mycket bättre än

Sjuklövern tycker jag

Svara -   - 17/8-18 15:27 -


Lena Henricson

Bra Christer att du intervjuade Karin från KRISTNA VÄRDEPARTIET!👍

Svara -   - 17/8-18 15:27 -


Alf

Antingen detta partiet eller KD, KD kommer nog åka ut, för de har inte differentierat sig, de har fastnat i något mittenläge, mellan kristna och humanister, ingen gillar dem särskilt mycket. Ljummen kanske man också skulle kunna kalla det.

SD är för mig ett gudlöst parti som har en ande av stolthet i sig. Nä, det får nog bli detta. Sedan kan man kalla det för en bortslängd röst, men man måste börja någonstans, och i all ärlighet, vad är alternativet?

Svara -   - 17/8-18 15:55 -


Lasse

Svar till Bengt.

Klart att dom är bättre än alla andra partier, tyvärr får dom inte så många röster, tänk dig ett parti som börjar sin sammankomst med att be på sina knän om att guds vilja ska ske, dom skulle jag lägga min röst på, Carl Erik är en bra kandidat

Svara -   - 17/8-18 16:02 -


Bengt

Men har han ett parti ?

Svara -   - 17/8-18 16:34 -


Bengt

Inte nu men snart kan dom nog bli större än kd i alla fall

Svara -   - 17/8-18 16:36 -


Bengt

Men så gott som alla partier är ju gudlösa

Svara -   - 17/8-18 16:37 -


SAS

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Förräderi för ditt samvete behöver inte innebära att det är det för mig. Gör du det som du tror på Lars dvs rösta inte.

Svara -   - 17/8-18 16:39 -


SAS

Svar till Lasse.

Där håller jag inte med dig alls. Jag har inte hört de andra politiska företrädarna prata om de så kallade nyfattigdomspenisionärena i Sverige.

Svara -   - 17/8-18 16:41 -


Lasse

Svar till SAS.

Löfven, du kan googla på det sen ska du se att alla lovar inför valspurten

Svara -   - 17/8-18 16:50 -


Mikael

Om du vill fortsätta bo i ett land fullt med våldtäkter,bilbränder,ghetton,välfärd som rasar.inget försvar,världens högsta skatter,skogsbränder som det inte finns brandförsvar till,fortsatt islamisering och Gudsförnekelse m.m.m.m.så rösta på alla partier förutom SD.

Sverige är som en psyksjuk patient,totalt handlingsförlamad att hjälpa sig själv.Vi har sett i så många år nu att detta kan och vill ingen stoppa.Det behövs nya metoder ,och Sd är dom enda som vågar prata om vad som MÅSTE göras.

Man pratar om att man gripit några för bilbränderna,men hallå!det är 100tals människor som ligger bakom dessa bränder.Dessutom är det i princip omöjligt att dom får något straff ,för det finns aldrig nästan teknisk bevisning som kan binda dom till brotten.Bilbränder är mycket svårutredda brott!Det är så tragikomiskt att det är nästan bättre att dom går fria istället för att dom belastar samhället med alla dessa kostnader som utredningar och domstolar kostar.För dom går nästan alltid fria,och straffen i Sverige är löjliga.

Det måste till en total förändring nu !Alla invandrare som begår brott måste ut ur landet!Hela familjen.Man ska ha en karenstid på 15år som man inte får begå grova brott,annars är det ut direkt!Många länder har mycket hårdare straff.Sverige måste sluta dalta och mesa sig.Alla områden i samhället håller på att kollapsa,dom blinda säger att det går såå bra för Sverige,nej det gör det inte.Vi har världens högsta skatter och ända är det på väg åt H........Nästa lågkonjuktur kommer snart ,det gör den även om ingen tror det,historien visar att ingen konjukur varar för evigt.Då kommer Sveriges stora ras,då gäller det att ha konserver i skafferiet.

SD är det enda partiet ,som är kapabla att vända denna onda utveckling som vi har idag anser jag.

Svara -   - 17/8-18 22:04 -


Calle

KVP har väl samma invandrarpolitik som SD?

Svara -   - 18/8-18 01:31 -


Kent

Svar till Calle.

Jag har inte läst in mig ännu på hela deras partiprogram. De vill föra en politik grundad på en konservativ kristen bibeltolkning. I riksdagen finns inget sådant parti. Samtliga partier har "breddat sig" för att få väljare från både gamla kärnfamiljer och från samkönade. Lyssna på Christers intervju och läs gärna KVP:s hemsida. Var och en ska rösta på vad den tror blir bäst.

Svara -   - 20/8-18 05:47 -


Kent

Tack för intervjun. Idag finns inget parti representerat i riksdagen för den tro som förs fram här på sidan. Samtliga partier har "breddat sig" för att nå fler väljare. Jimmie Åkesson har framfört detta under sommarens intervjuer.

Svara -   - 20/8-18 06:04 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Har du mod att bli en kristen? Del 2

Livesändning just nu med Christer Åberg från Apg29.nu!

0

Läs allt!


Live! Har du mod att bli en kristen?

Livesändning just nu med Christer Åberg från Apg29.nu!

0

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

5

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

0

Läs allt!


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

2

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

33

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

3

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

175

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

7

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

17

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


Annons


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

9

Läs allt!


Partiledarna har störtat på en öde ö

En satir-video som illustrerar träffsäkert partiledarnas bråk och maktanspråk just nu!

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 38, tisdag 18 september 2018 kl. 22:57

Jesus söker: Orvar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Riskerade sitt liv för en Bibel

Läsarmejl av nils 

Bibel

Han kunde utstå tortyren och svälten, men kunde inte utstå en dag utan sin Bibel. 

6

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dalai lama förfalskades i media

Dalai Lama förfalskades i media

Bild: Googles cachade version av GP-artikeln. 

Igår publicerade i flera tidningar en TT-artikel där Dalai lama uppmanade Europas flyktingar att återvända hem. Nu har tidningarna DN och GP raderat artikeln. Istället har de publicerat en ny artikel där Dalai lama framstår som hyllare av EU!

86

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del nio

Christian Åberg 7 år

Skolan är ett sorgligt kapitel. Den grunden som nu skulle läggas i mitt liv som skulle hålla för framtiden skulle jag mista helt och hållet.

19

Läs allt!


Vad händer efter döden?

Läsarmejl av David B

Och såsom det är bestämt om människorna att en gång dö och sedan dömas" Hebr. 9:27

3

Läs allt!


Håll inte på med politiskt käbbel

Och du som är frälst: Håll inte på med sakpolitiskt käbbel! Kristna syskon håller på att käbbla mot varandra. Och blir arga om de röstar på det och det och det. Vad är det för dumheter? 

66

Läs allt!


Är du ständigt upptagen?

Av Holger Nilsson 

Är du ständigt upptagen?

Något som är förödande för det andliga livet är att alltid hålla på med något.

10

Läs allt!


Världsevangelist kan portas från Storbritannien på grund av protest från muslimska rådet

Världsevangelist kan portas från Storbritannien pga protest från muslimska rådet

Bild: Dagen. 

Billy Grahams son Franklin Graham kan portas från Storbritannien på grund av landets muslimska råd kräver att regeringen stoppar honom från att tala under en kristen evangelisationskampanj.

18

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del åtta

Stig Johansson och Christian Åberg

Mitt fosterhem var inget kristet hem. Visst, mina fosterföräldrar hade gift sig i en kyrka, de hade också konfirmerat sig, men de var inte kristna. 

11

Läs allt!


Stödet för sossarna är störst där det brinner flest bilar

Stödet för sossarna är störst där det brinner flest bilar

Tänkvärt...

44

Läs allt!


Live! Sexualmoralens förfall

Livesändning just nu med Christer Åberg från Apg29.nu!

0

Läs allt!


Märkliga händelser i valet 2018

Kommentar av Erik S 

Valet 2018

Ja det verkar inte bättre, faktiskt. Flera har också anmält händelser till både valmyndigheten och till EU. Förutom att valsedlar saknades på många platser - efter att folk protesterat plockades dom fram - så har kuvert med röstsedlar lagts utanför valurnorna i högar, på nåt ställe har dom kastats på golvet.

33

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 440 816 513 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 876 bloggartiklar, 89 318 kommentarer och 58 342 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp