670 online! | Sidvisningar idag: 142 100 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 17 augusti 2018 03:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

SAS

Mycket bra reportage gillar att Karin Hansson Lindgren tar upp problemet angående fattigpenisonärerna. Intressant med Kristna Värdepartiet de får min röst tror jag.

Svara -   - 17/8-18 08:58 -


Mikael W

Svar till SAS.

Jag håller med dig SAS, ett mycket bra reportage.

Trevliga och viktiga frågor från en duktig reporter, som fick mycket trevliga och bra svar av Karin.

Karin nämnde att man kunde gå in på hemsidan för att få mer information, så här är länken: http://www.kristnavardepartiet.se/

Svara -   - 17/8-18 10:01 -


LARZ GUSTAFSSON

Jag vägrar att rösta överhuvudtaget. Jag river alltid mitt röstkort.

Så kallade kristna partier är en BLUFF och ett svek mot Jesus Kristus.

Det gäller SAMTLIGA. Kristna har ingenting vid valurnorna att göra.

Svara -   - 17/8-18 10:27 -


LARZ GUSTAFSSON

Svar till SAS.

Förräderi.

Svara -   - 17/8-18 10:28 -


Bengt

Men det är också förräderi att förneka

Treenigheten

Svara -   - 17/8-18 10:49 -


Lasse

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Jag lägger min röst på Carl Erik Sahlberg, är helt övertygad om att han kan leda Sverige, ha det gott Lars :)

Svara -   - 17/8-18 11:01 -


Mikael W

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Larz, om du hugger dig själv i foten med en yxa, så bloden sprutar som en fontän, så har du 4 alternativ.

1) Gör ingenting och vänta på hemfärden till Herren, 2) försök tejpa ihop foten eller tryck ner mossa i stöveln, 3) be till Gud att Han lappar ihop foten direkt, eller 4) ring efter en ambulans

Många människor skulle nog välja alternativ 4) först, och be till Gud lite senare, kanske i ambulansen eller på sjukhuset.

Om även du gör det valet så betyder det att någon annan har ordnat så att det finns en ambulans, en väg för ambulansen att köra på, ett sjukhus att åka till, med läkare som fått utbildning i en skola o.s.v

Vem ska ordna allt det här åt dig Larz?

Ska alla andra i din omgivning arrangera ovanstående och göra allt grovjobb åt dig, när du en dag behöver en ambulans och lite smärtstillande

Jag har själv vägrat sjukvård när jag var döende och förlitat mig på Herrens starkhet, men då levde jag mycket nära Herren Larz, och jag vet inte om jag alltid skulle vara så stark i min tro att jag vågade göra det valet.Det kräver mycket tillit till Gud

Det är helt upp till dig om du vill hjälpa till i samhället eller inte, men jag vill inte bli anklagad av dig att medvetet svika Jesus p.g.a att jag röstar för att ofödda barn ska få en chans att se ljuset. Jag sviker Jesus så ofta ändå, när det gäller mycket annat, men jag vill inte känna mig som en svikare när jag går till valurnan....ok Larz?

Svara -   - 17/8-18 11:49 -


Lasse

Svar till SAS.

Tyvärr pratar ju alla politiker om dom fattigaste dom tilltufsade som är längst ner, men efter valet är allt glömt, ett ord som skär i hjärtat är, det ni gjort mot en av dessa minsta har ni gjort mot mig, jag får rannsaka mig själv i detta och kommer till korta, men politiker som ljuger och har en kassa att ta ur till dessa små, men då skriker marknaden förstås, Milton och Mikael w gör ett fint jobb, hoppas Sahlberg som är en ödmjuk person vinner valet :)

Svara -   - 17/8-18 12:23 -


Bengt

Har Carl Erik ett parti ?

Svara -   - 17/8-18 12:30 -


Kalle

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Att inte rösta är att smita från sin samhällssplikt. Underkänner du samtliga partier, så rösta blankt. Eller skriv Jesus på sedeln.

Svara -   - 17/8-18 12:32 -


Jessica

Svar till Kalle.

Jag tycker precis som du Kalle. Hade jag inte röstat, hade jag haft mycket svårt att klaga på läget i Sverige. För mig är rösträtten både en rättighet, men också en skyldighet.

Det är bara vad JAG tycker. Sen måste andra få tycka vad de vill.

Svara -   - 17/8-18 13:15 -


Lasse

Svar till Bengt.

Jo Bengt jag tycker han är lämplig, en underbar person som bryr sig om människan, som ser bortanför sitt eget, jag litar inte på kvp heller, eller vad tycker du :)

Svara -   - 17/8-18 15:24 -


Bengt

Jo men dom känns mycket bättre än

Sjuklövern tycker jag

Svara -   - 17/8-18 15:27 -


Lena Henricson

Bra Christer att du intervjuade Karin från KRISTNA VÄRDEPARTIET!👍

Svara -   - 17/8-18 15:27 -


Alf

Antingen detta partiet eller KD, KD kommer nog åka ut, för de har inte differentierat sig, de har fastnat i något mittenläge, mellan kristna och humanister, ingen gillar dem särskilt mycket. Ljummen kanske man också skulle kunna kalla det.

SD är för mig ett gudlöst parti som har en ande av stolthet i sig. Nä, det får nog bli detta. Sedan kan man kalla det för en bortslängd röst, men man måste börja någonstans, och i all ärlighet, vad är alternativet?

Svara -   - 17/8-18 15:55 -


Lasse

Svar till Bengt.

Klart att dom är bättre än alla andra partier, tyvärr får dom inte så många röster, tänk dig ett parti som börjar sin sammankomst med att be på sina knän om att guds vilja ska ske, dom skulle jag lägga min röst på, Carl Erik är en bra kandidat

Svara -   - 17/8-18 16:02 -


Bengt

Men har han ett parti ?

Svara -   - 17/8-18 16:34 -


Bengt

Inte nu men snart kan dom nog bli större än kd i alla fall

Svara -   - 17/8-18 16:36 -


Bengt

Men så gott som alla partier är ju gudlösa

Svara -   - 17/8-18 16:37 -


SAS

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Förräderi för ditt samvete behöver inte innebära att det är det för mig. Gör du det som du tror på Lars dvs rösta inte.

Svara -   - 17/8-18 16:39 -


SAS

Svar till Lasse.

Där håller jag inte med dig alls. Jag har inte hört de andra politiska företrädarna prata om de så kallade nyfattigdomspenisionärena i Sverige.

Svara -   - 17/8-18 16:41 -


Lasse

Svar till SAS.

Löfven, du kan googla på det sen ska du se att alla lovar inför valspurten

Svara -   - 17/8-18 16:50 -


Mikael

Om du vill fortsätta bo i ett land fullt med våldtäkter,bilbränder,ghetton,välfärd som rasar.inget försvar,världens högsta skatter,skogsbränder som det inte finns brandförsvar till,fortsatt islamisering och Gudsförnekelse m.m.m.m.så rösta på alla partier förutom SD.

Sverige är som en psyksjuk patient,totalt handlingsförlamad att hjälpa sig själv.Vi har sett i så många år nu att detta kan och vill ingen stoppa.Det behövs nya metoder ,och Sd är dom enda som vågar prata om vad som MÅSTE göras.

Man pratar om att man gripit några för bilbränderna,men hallå!det är 100tals människor som ligger bakom dessa bränder.Dessutom är det i princip omöjligt att dom får något straff ,för det finns aldrig nästan teknisk bevisning som kan binda dom till brotten.Bilbränder är mycket svårutredda brott!Det är så tragikomiskt att det är nästan bättre att dom går fria istället för att dom belastar samhället med alla dessa kostnader som utredningar och domstolar kostar.För dom går nästan alltid fria,och straffen i Sverige är löjliga.

Det måste till en total förändring nu !Alla invandrare som begår brott måste ut ur landet!Hela familjen.Man ska ha en karenstid på 15år som man inte får begå grova brott,annars är det ut direkt!Många länder har mycket hårdare straff.Sverige måste sluta dalta och mesa sig.Alla områden i samhället håller på att kollapsa,dom blinda säger att det går såå bra för Sverige,nej det gör det inte.Vi har världens högsta skatter och ända är det på väg åt H........Nästa lågkonjuktur kommer snart ,det gör den även om ingen tror det,historien visar att ingen konjukur varar för evigt.Då kommer Sveriges stora ras,då gäller det att ha konserver i skafferiet.

SD är det enda partiet ,som är kapabla att vända denna onda utveckling som vi har idag anser jag.

Svara -   - 17/8-18 22:04 -


Calle

KVP har väl samma invandrarpolitik som SD?

Svara -   - 18/8-18 01:31 -


Kent

Svar till Calle.

Jag har inte läst in mig ännu på hela deras partiprogram. De vill föra en politik grundad på en konservativ kristen bibeltolkning. I riksdagen finns inget sådant parti. Samtliga partier har "breddat sig" för att få väljare från både gamla kärnfamiljer och från samkönade. Lyssna på Christers intervju och läs gärna KVP:s hemsida. Var och en ska rösta på vad den tror blir bäst.

Svara -   - 20/8-18 05:47 -


Kent

Tack för intervjun. Idag finns inget parti representerat i riksdagen för den tro som förs fram här på sidan. Samtliga partier har "breddat sig" för att nå fler väljare. Jimmie Åkesson har framfört detta under sommarens intervjuer.

Svara -   - 20/8-18 06:04 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

27

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

41

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 19:02

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!


Ett krig mot Israel närmar sig

Ett krig mot Israel närmar sig

Bild: Twitter. 

Läsarmejl av nils  Nyligen firades minnesdagen av Förintelsen utöver världen den 27 januari, då fångarna i Auschwitz befriades 1945.

31

Läs allt!


Gräv upp brunnarna

Brunn

LÄSARMEJL av Marit Bergfors Vi läser i 1 Mosebok 26:1-25 om hur Isak är på flykt undan hungersnöden och hur Herren uppenbarar sig för honom. Denna text ger flera tankar och funderingar.

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 257 438 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 206 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp