442 online! | Sidvisningar idag: 167 827 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 17 augusti 2018 03:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

SAS

Mycket bra reportage gillar att Karin Hansson Lindgren tar upp problemet angående fattigpenisonärerna. Intressant med Kristna Värdepartiet de får min röst tror jag.

Svara -   - 17/8-18 08:58 -


Mikael W

Svar till SAS.

Jag håller med dig SAS, ett mycket bra reportage.

Trevliga och viktiga frågor från en duktig reporter, som fick mycket trevliga och bra svar av Karin.

Karin nämnde att man kunde gå in på hemsidan för att få mer information, så här är länken: http://www.kristnavardepartiet.se/

Svara -   - 17/8-18 10:01 -


LARZ GUSTAFSSON

Jag vägrar att rösta överhuvudtaget. Jag river alltid mitt röstkort.

Så kallade kristna partier är en BLUFF och ett svek mot Jesus Kristus.

Det gäller SAMTLIGA. Kristna har ingenting vid valurnorna att göra.

Svara -   - 17/8-18 10:27 -


LARZ GUSTAFSSON

Svar till SAS.

Förräderi.

Svara -   - 17/8-18 10:28 -


Bengt

Men det är också förräderi att förneka

Treenigheten

Svara -   - 17/8-18 10:49 -


Lasse

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Jag lägger min röst på Carl Erik Sahlberg, är helt övertygad om att han kan leda Sverige, ha det gott Lars :)

Svara -   - 17/8-18 11:01 -


Mikael W

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Larz, om du hugger dig själv i foten med en yxa, så bloden sprutar som en fontän, så har du 4 alternativ.

1) Gör ingenting och vänta på hemfärden till Herren, 2) försök tejpa ihop foten eller tryck ner mossa i stöveln, 3) be till Gud att Han lappar ihop foten direkt, eller 4) ring efter en ambulans

Många människor skulle nog välja alternativ 4) först, och be till Gud lite senare, kanske i ambulansen eller på sjukhuset.

Om även du gör det valet så betyder det att någon annan har ordnat så att det finns en ambulans, en väg för ambulansen att köra på, ett sjukhus att åka till, med läkare som fått utbildning i en skola o.s.v

Vem ska ordna allt det här åt dig Larz?

Ska alla andra i din omgivning arrangera ovanstående och göra allt grovjobb åt dig, när du en dag behöver en ambulans och lite smärtstillande

Jag har själv vägrat sjukvård när jag var döende och förlitat mig på Herrens starkhet, men då levde jag mycket nära Herren Larz, och jag vet inte om jag alltid skulle vara så stark i min tro att jag vågade göra det valet.Det kräver mycket tillit till Gud

Det är helt upp till dig om du vill hjälpa till i samhället eller inte, men jag vill inte bli anklagad av dig att medvetet svika Jesus p.g.a att jag röstar för att ofödda barn ska få en chans att se ljuset. Jag sviker Jesus så ofta ändå, när det gäller mycket annat, men jag vill inte känna mig som en svikare när jag går till valurnan....ok Larz?

Svara -   - 17/8-18 11:49 -


Lasse

Svar till SAS.

Tyvärr pratar ju alla politiker om dom fattigaste dom tilltufsade som är längst ner, men efter valet är allt glömt, ett ord som skär i hjärtat är, det ni gjort mot en av dessa minsta har ni gjort mot mig, jag får rannsaka mig själv i detta och kommer till korta, men politiker som ljuger och har en kassa att ta ur till dessa små, men då skriker marknaden förstås, Milton och Mikael w gör ett fint jobb, hoppas Sahlberg som är en ödmjuk person vinner valet :)

Svara -   - 17/8-18 12:23 -


Bengt

Har Carl Erik ett parti ?

Svara -   - 17/8-18 12:30 -


Kalle

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Att inte rösta är att smita från sin samhällssplikt. Underkänner du samtliga partier, så rösta blankt. Eller skriv Jesus på sedeln.

Svara -   - 17/8-18 12:32 -


Jessica

Svar till Kalle.

Jag tycker precis som du Kalle. Hade jag inte röstat, hade jag haft mycket svårt att klaga på läget i Sverige. För mig är rösträtten både en rättighet, men också en skyldighet.

Det är bara vad JAG tycker. Sen måste andra få tycka vad de vill.

Svara -   - 17/8-18 13:15 -


Lasse

Svar till Bengt.

Jo Bengt jag tycker han är lämplig, en underbar person som bryr sig om människan, som ser bortanför sitt eget, jag litar inte på kvp heller, eller vad tycker du :)

Svara -   - 17/8-18 15:24 -


Bengt

Jo men dom känns mycket bättre än

Sjuklövern tycker jag

Svara -   - 17/8-18 15:27 -


Lena Henricson

Bra Christer att du intervjuade Karin från KRISTNA VÄRDEPARTIET!👍

Svara -   - 17/8-18 15:27 -


Alf

Antingen detta partiet eller KD, KD kommer nog åka ut, för de har inte differentierat sig, de har fastnat i något mittenläge, mellan kristna och humanister, ingen gillar dem särskilt mycket. Ljummen kanske man också skulle kunna kalla det.

SD är för mig ett gudlöst parti som har en ande av stolthet i sig. Nä, det får nog bli detta. Sedan kan man kalla det för en bortslängd röst, men man måste börja någonstans, och i all ärlighet, vad är alternativet?

Svara -   - 17/8-18 15:55 -


Lasse

Svar till Bengt.

Klart att dom är bättre än alla andra partier, tyvärr får dom inte så många röster, tänk dig ett parti som börjar sin sammankomst med att be på sina knän om att guds vilja ska ske, dom skulle jag lägga min röst på, Carl Erik är en bra kandidat

Svara -   - 17/8-18 16:02 -


Bengt

Men har han ett parti ?

Svara -   - 17/8-18 16:34 -


Bengt

Inte nu men snart kan dom nog bli större än kd i alla fall

Svara -   - 17/8-18 16:36 -


Bengt

Men så gott som alla partier är ju gudlösa

Svara -   - 17/8-18 16:37 -


SAS

Svar till LARZ GUSTAFSSON.

Förräderi för ditt samvete behöver inte innebära att det är det för mig. Gör du det som du tror på Lars dvs rösta inte.

Svara -   - 17/8-18 16:39 -


SAS

Svar till Lasse.

Där håller jag inte med dig alls. Jag har inte hört de andra politiska företrädarna prata om de så kallade nyfattigdomspenisionärena i Sverige.

Svara -   - 17/8-18 16:41 -


Lasse

Svar till SAS.

Löfven, du kan googla på det sen ska du se att alla lovar inför valspurten

Svara -   - 17/8-18 16:50 -


Mikael

Om du vill fortsätta bo i ett land fullt med våldtäkter,bilbränder,ghetton,välfärd som rasar.inget försvar,världens högsta skatter,skogsbränder som det inte finns brandförsvar till,fortsatt islamisering och Gudsförnekelse m.m.m.m.så rösta på alla partier förutom SD.

Sverige är som en psyksjuk patient,totalt handlingsförlamad att hjälpa sig själv.Vi har sett i så många år nu att detta kan och vill ingen stoppa.Det behövs nya metoder ,och Sd är dom enda som vågar prata om vad som MÅSTE göras.

Man pratar om att man gripit några för bilbränderna,men hallå!det är 100tals människor som ligger bakom dessa bränder.Dessutom är det i princip omöjligt att dom får något straff ,för det finns aldrig nästan teknisk bevisning som kan binda dom till brotten.Bilbränder är mycket svårutredda brott!Det är så tragikomiskt att det är nästan bättre att dom går fria istället för att dom belastar samhället med alla dessa kostnader som utredningar och domstolar kostar.För dom går nästan alltid fria,och straffen i Sverige är löjliga.

Det måste till en total förändring nu !Alla invandrare som begår brott måste ut ur landet!Hela familjen.Man ska ha en karenstid på 15år som man inte får begå grova brott,annars är det ut direkt!Många länder har mycket hårdare straff.Sverige måste sluta dalta och mesa sig.Alla områden i samhället håller på att kollapsa,dom blinda säger att det går såå bra för Sverige,nej det gör det inte.Vi har världens högsta skatter och ända är det på väg åt H........Nästa lågkonjuktur kommer snart ,det gör den även om ingen tror det,historien visar att ingen konjukur varar för evigt.Då kommer Sveriges stora ras,då gäller det att ha konserver i skafferiet.

SD är det enda partiet ,som är kapabla att vända denna onda utveckling som vi har idag anser jag.

Svara -   - 17/8-18 22:04 -


Calle

KVP har väl samma invandrarpolitik som SD?

Svara -   - 18/8-18 01:31 -


Kent

Svar till Calle.

Jag har inte läst in mig ännu på hela deras partiprogram. De vill föra en politik grundad på en konservativ kristen bibeltolkning. I riksdagen finns inget sådant parti. Samtliga partier har "breddat sig" för att få väljare från både gamla kärnfamiljer och från samkönade. Lyssna på Christers intervju och läs gärna KVP:s hemsida. Var och en ska rösta på vad den tror blir bäst.

Svara -   - 20/8-18 05:47 -


Kent

Tack för intervjun. Idag finns inget parti representerat i riksdagen för den tro som förs fram här på sidan. Samtliga partier har "breddat sig" för att nå fler väljare. Jimmie Åkesson har framfört detta under sommarens intervjuer.

Svara -   - 20/8-18 06:04 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Tungotalet och uttydning

Christer Åberg talar och sjunger om Jesus. I det här programmet tar han bland annat upp vad tungotalet och uttydning är för någonting.

0

Läs allt!


69-åring vill byta åldern till 49

69-åring vill byta åldern till 49

Bild: Dagen. 

Den 69-årige Emile Ratelband i Nederländerna vill få sin juridiska ålder nersatt till 49 år.

6

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


”Jesus Kristus frälste mig från 27 års homosexualitet”

Davids starka vittnesbörd om hur han blev frälst och räddad av Jesus från 27 års homosexualitet. Svensk text. 

- Mitt namn är David, jag är 44 år gammal, och det här är ett vittnesbörd om hur Jesus Kristus räddade mig från tjugosju år av homosexualitet. Jag talar i kärlek.

2

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Det skall bli ett härligt möte uti skyn

Christer Åberg spelar på sin ukulele och sjunger "Det skall bli ett härligt möte uti skyn! O, hur underbart och stort."

0

Läs allt!


Troendedöparna brändes, dränktes och halshöggs

Många är de som har lidit förföljelse, satts i fängelse och dödats som har praktiserat det bibliska troende-dopet genom nersänkning.

9

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Dopet: Var, när och hur

Dop i havet

Här ger jag dig några tydliga bibelord på var dopet sker, när det sker och hur.

4

Läs allt!


Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad

Läsarmejl av nils 

Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad, sade till slut: Räck Hit Ditt Finger, Här är Mina Händer!

3

Läs allt!


Bedräglig rikedom

Läsarmejl av David B 

11

Läs allt!


Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

5

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

2

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

19

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

20

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 18:40

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 305 621 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 681 kommentarer och 59 969 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp