729 online! | Sidvisningar idag: 153 437 | Igår: 237 217 |

www.apg29.nu

Annons

Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg sändag 12 augusti 2018 09:14 | #christer åberg #helvetet #himlen | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


38 kommentarer

Västgöten

Borde inte källan, d v s grundtexten vara något vi bör titta närmare på?

Jag menar vi vet att översättningarna kan man inte riktigt lita på alla gånger, de är ju trots allt översatta ifrån ett relativt okänt språkbruk som gammal hebreiska samt antikens grekiska.
Svenska översättningen av grekiska grundtextens ord Gehenna, har blivit Helvete (troligtvis häll/plats + vite= plats för att betala dina böter) vilket närmast låter som Skärselden (eng Purgatory, ett romersk katolskt påfund).
Engelska översättningen av Gehenna har blivit Hell of Fire.

Svara -   - 12/8-18 11:16 -


Nina😄

Amen Christer amen härligt att du tog ton här 😄😀👍🏼

Herren sa ju till förövaren som förhärligade honom på Golgata och sa denna man är inte värdig att hänga här men det är vi

Då sa Jesus till honom from denna stund är du med mig i paradiset

Jesu gränslösa välsignelse till dig Christer

Svara -   - 12/8-18 13:11 -


Kattis

Jag har sett videon! Det finns två biljetter. En biljett går till Himlen och En biljett går till Himlen.

Det här personligt men jag vill berätta det. Det var bara mina föräldrar som fick veta detta för fem-sex år sedan. Jag fick medelsvår hjärnskakning då på 40 bussen när den hastigt bromsade in och jag flög baklänges och slog i huvudet, fick föras med Ambulans till Östra. Under denna tiden fick jag inte göra något. Men jag tänkte att plantera om en blomma var väl inte så farligt. Sedan började plötsligt svarta na för mig. Jag vet inte vad som hände. Men det kändes bara som min kropp åkte iväg . På ena sidan såg jag demoner som jag åkte förbi. Sedan innan jag skulle vidare till den nya platsen såg jag en vit kyrka och massa med grönskande ängar. Efter en stund var jag tillbaka i min säng. Detta glömmer jag aldrig! Inte ens min Lilla syster har fått veta detta. Inga kompisar. Det var ju knappt att jag vågade berätta det för mina föräldrar. Men nu är det så länge sedan att jag kan berätta det här!

Svara -   - 12/8-18 13:30 -


Kattis

En biljett går till Himlen och en till Helvetet, ska det vara!

Svara -   - 12/8-18 13:32 -


Stefan Jonasson

Jag hörde Stanley sjöberg förklara ursprunget till själva ordet helvetet att det kommer från fornordisksa gudinnan hel 💀 döds rikets gudinna vilken man var tvungen att betala ett vite det stämmer nog även våra hedniska förfäder hade en aning om att det finns ett dödsrike platsen där dom döda måste betala för det dom gjort i livet. JESUS har förklarat vad döden handlar om det är förlagt människan att en gång dö och dömas dvs att möta sin skapare ansikte mot ansikte och göra räkenskap för sitt liv JESUS har betalat synda skulden i honom har vi förlåtelse för våra synder han har besegrat den som hade döden i sitt våld dvs djävulen och befria alla dem som av fruktan för döden hade levt i slaveri hela sitt liv. Jes 61 talar om detta glädjens budskap han ska förbinda dem som har förkrossande hjärtan ropa ut frihet för dom fångna och befrielse för de bundna NÅDENS ÅR FRÅN HERREN OCH EN HÄMDENS DAG FRÅN VÅR GUD FÖR ATT TRÖSTA ALLA SÖRJANDE en dag när alla ska se GUD skipa rättvisa ⚖ och bli tröstade 2 tess 1:GUD ÄR RÄTTFÄRDIG HAN VEDERGÄLLER DEM MED LIDANDE SOM PLÅGAT ER OCH GER ÅT ER SOM BLIR PLÅGADE LINDRING TILLSAMMANS MED OSS. OCH DET SKER NÄR HERREN JESUS KOMMER FRÅN HIMLEN OCH UPPENBARAR SIG MED SINA MÄKTIGA ÄNGLAR I 🔥 FLAMMANDE ELD OCH STRAFFAR DEM SOM INTE VILL VETA AV GUD OCH DEM SOM INTE LYDER VÅR HERRE JESUS EVANGELIUM DESSA SKALL BLI STRAFFADE MED EVIGT FÖRDÄRV, BORT FRÅN HERRENS ANSIKTE OCH OCH HANS HÄRLIGHET NÄR HAN KOMMER FÖR ATT FÖRHÄRLIGAS I SINA HELIGA OCH VÄCKA FÖRUNDRAN HOS ALLA DEM SOM TROR.

Svara -   - 12/8-18 13:45 -


nils

Svar till Västgöten.

Jesus talade om;"Och komma till Gehenna,till den Eld som icke utsläckes." Mark.9:43

"Där deras mask icke dör och Elden icke utsläckes." V 44
"Och kastas i Gehenna där deras mask icke dör och Elden icke utskäckes." Mark.9:48
"Den som säger du dåre,han är hemfallen år det Brinnande Gehenna." Matt.5:22
"Det är bättre för dig att ingå i livet enögd än att ha båda ögonen i behåll och kastas i det Brinnande Gehenna." Matt.18;9
¤¤¤
När Jesus här talade om Gehenna sade han att Elden där Icke Utsläckes vilket då är detsamma som det Brinnande Helvetet!!
Inga tveksamheter eller bortförklaringar behövs längre!

Svara -   - 12/8-18 15:17 -


Lasse

Svar till nils.

Jesus sa ochså jag har nyckarna till döden och dödsriket, mig är given all makt i himmelen och på jorden, jorden är Herrens och allt som finns på den, Han som dömmer är rättvis, det finns en sak som överskyler en myckenhet av synder 💟💟💟💟 🙏

Svara -   - 12/8-18 15:39 -


nils

Svar till Stefan Jonasson .

Med all respekt för Stanley Sjöberg,har jag hört honom säga att han Inte tror på ett brinnande Helvete som en plats för de förlorade själarna!!

Om inte en så känd förkunnare Tror på Jesu Ord om denna Bibelns Allvarligaste Sanning,Vem Vill Då TRO därpå?
Skärpning Alla Ordets förkunnare,så att Ni och Vi ej blir Dömda för Underlåtenhet att förkunna Sanningen!!

Svara -   - 12/8-18 15:43 -


Roger T. W.

Tack,Christer, det var välbehövligt. Redan i afton ska du vara med mig i paradiset, fick rövaren på korset höra. Helvetet måste också predikas. Utan helvetet förstår inte folk varför de måste bättra sig. Det är allvar.

Jag vägrade uttala mig om just Hawking, men att helvetet finns, det vet jag. Jag fick sträng undervisning av en sedan länge död kristen.

Svara -   - 12/8-18 15:43 -


nils

Svar till Lasse.

Tack Lasse;"Barmhärtigheten åter kan Frimodigt träda fram inför Domen." Jak.2:13

Svara -   - 12/8-18 15:50 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Det är klart att helvetet finns, men hur det ser ut där vet jag inte, bara avsaknaden av Gud är ett hemskt straff, en evighet utan kärlek, och umgås med Lindén o demoner måste vara fruktansvärt, hoppas vi får stå på den högra sidan, googlade på ogärningsman inga bra egenskaper där,

Svara -   - 12/8-18 16:06 -


Roger T. W.

Svar till Lasse.

Lasse, att Jesus har nycklarna kan betyda att Han öppnar för att släppa in. Det har spekulerats att Han också öppnar för att släppa ut, men jag ser ingen undervisning om det. Det är i så fall en hemlighet vi inte ska känna till. Möjligen kan man säga att helvetets invånare släpps ut för att ställa till det på jorden. Det är inte uppmuntrande. Den brittiske akademikern C.S. Lewis skrev en intressant bok om det. Den handlade om Uncle Scrooge (tror jag) och hans förledaraktivitet. Jag minns inte vad boken heter. Det är någonting att tänka på när vi frestas av onda och felaktiga tankar. Vi ska ratta in rätt radiokanal. Vi säger att det kommer från djävulen, men han har ju många undersåtar. Inled oss inte i frestelse, prövning, så ska vi be. Job drabbades av åklagaren.

Om du har problem med det här, se bara upp till Herren och vänta på att du får veta mer. Allt kommer inte på en gång. Jag lärde mig nytt senast häromdagen. En viktig lärdom.

Svara -   - 12/8-18 16:08 -


Lasse

Svar till nils.

Tack Nils 💟 🙏 här får du en fin sång som du gillar. https://youtu.be/2rPsqKQUnhU

Svara -   - 12/8-18 16:14 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Onden ska det vara inte Lindén , nä jag bara menar att det är tryggt att Jesus har nycklarna, den bästa har dom och all makt, visst är det underbart Roger 💝

Svara -   - 12/8-18 16:18 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

En sång till dig Roger 💝. https://youtu.be/FiobxJzNV3U

Svara -   - 12/8-18 16:21 -


Lasse

Svar till Kattis.

https://youtu.be/VnQpd64O5xQ.

Svara -   - 12/8-18 16:25 -


Roger T. W.

Svar till Lasse.

Sången är rysk från början. Nu är den känd och älskad i många länder. Tack för påminnelsen. Det ordnar sig, Lasse. Det är öppet att be för dig.

Svara -   - 12/8-18 16:47 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Att den var rysk visste jag inte! Vi ber för. https://youtu.be/j3MjWcc9sFk

Svara -   - 12/8-18 17:01 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

https://youtu.be/d2H4PfywsqQ

Svara -   - 12/8-18 17:04 -


Katrina

original

https://www.youtube.com/watch?v=OsKCbDb4mQw

Svara -   - 12/8-18 17:13 -


nils

Svar till Lasse.

Där kände också jag mig hemma,så det blev en lång stund med våra kära sångvänner.

Det som är bra med de äldre sångerna är inte bara musiken utan de innehållsrika texterna.
Så återigen Tack Lasse, du allas vår uppmuntrare!

Svara -   - 12/8-18 17:25 -


Kattis

Svar till Lasse.

Tack Lasse! Den är härlig den sången!

Svara -   - 12/8-18 17:52 -


Mikael W

Enligt teologen Ray Baker så finns det två olika synsätt på hur man kommer till H-vetet/Himlen, och att bibeln inte är helt tydlig med vilket synsätt som ska anammas (d.v.s en tolkningsfråga)

Dock, det viktigaste är ju trots allt att finns en Himmel som den som tror på Gud kan komma till efter insomnandet, och att det därmed finns ett hopp för alla som tror att Jesus är vägen, sanningen och livet

Ett hopp som vetenskapsmannen Stephen Hakwins gjorde sitt yttersta för att släcka för mänskligheten....och hur intelligent är man då? Enbart en dåre vill släcka hoppet om evigt liv

Källa "Världen idag": https://www.apg29.nu/a/i2https://www.apg29.nu/a/i2

Svara -   - 12/8-18 21:05 -


Mikael W

Svar till Mikael W.

http://www.varldenidag.se/nyheter/bibeln-tydlig-det-finns-ett-evigt-liv/repqka!pMGsGcOiynGZq1uRdxXtg/

Svara -   - 12/8-18 21:08 -


Mikael W

https://www.apg29.nu/a/7b2

Svara -   - 12/8-18 21:12 -


Roger T. W.

Svar till Katrina.

Tack, min vän,. Här kommer en annan viktig sång pa ruski.

Viktor Klimenko Psalm 100 (Russian)

https://www.youtube.com/watch?v=KOZHkIt5XPo&;list=PL3_HNkePlACT6tytfXjdWyEln56TurA3H

Svara -   - 12/8-18 22:18 -


Katrina

Svar till Roger T. W..

спасибо :)

https://www.youtube.com/watch?v=o0HZi1sUt-Y

Svara -   - 12/8-18 22:37 -


Roger T. W.

Viktor Klimenko sjunger om mamma. Hon var fattig och det var också min och jag. Nu har jag försonat mig med henne efter många svårigheter. Hon är borta nu.

Виктор Клименко: «Мама»

https://www.youtube.com/watch?v=SanBeFRvBmQ

Svara -   - 12/8-18 22:38 -


Katrina

Svar till Roger T. W..

Tack.... :)

min pappa gillade hans sånger

Svara -   - 12/8-18 22:58 -


Västgöten

Svar till Roger T. W..

Återigen skiljer sig översättningarna åt! Vi måste gå till grundtexten.

Vi måste inse att översättningarna inte är felfria.
Vi bör inse att visss översättningar har haft översättare som inte haft Helig Ande, eller varit satans hantlangare, eller inte haft rätt kompetens, eller inte fått till en tillförlitlig översättning,
Luke 23:43 (KJV) ”And Jesus said unto him, Verily I say unto thee, To day shalt thou be with me in paradise.”
På svenska 1917: ”Han svarade honom: »Sannerligen säger jag dig: I dag skall du vara med mig i paradiset.»”

‭‭Märker du hur ordningsföljden är annorlunda?!

Och var man sätter kommatecknet blir också AVGÖRANDE för om rövaren hamnar i paradiset på samma dag, eller om Jesus egentligen säger: ”- Jag säger till dig idag”.
Om kommatecknet flyttas;
And Jesus said unto him, Verily I say unto thee To day, shalt thou be with me in paradise.
På svenska; Och Krsus sade till honom, sannerligen säger jag till dig idag, du ska vara med mig i paradiset.
Dessutom; om nu Kristus var död i tre dagar - hur kunde då rövare vara i Paradiset i himlen?!

Svara -   - 12/8-18 23:17 -


Västgöten

Svar till nils.

Läs vad Gehenna vad för något. En soptipp som brann kontinuerligt där allt som kastades däri i skulle förintas.

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Gehenna

Låter inte det mer som den Levande Eldsjön?

Svara -   - 12/8-18 23:22 -


Stefan Jonasson

Jag tycker det är så jobbigt att tänka på alla gamla vänner och släktingar som dött om dom inte trodde eller inte gick i kyrkan ska dom verkligen grillas i en evig eld 🔥 och torteras jag vet om vänner som trott på JESUS men inte kunnat leva som 'helgade' 'goda kyrk kristna' många har supit ihjäl sig fastän dom hade en tro. GUD i sin kärlek måste ju ha en speciell nåd för dom som misslyckats rövaren på korset gjorde ju ingenting levde ej ett helgat liv döptes ej. Han kunde inte något annat än vädja till JESUS.jag läste en artikel som Stanley skrev nånting om helvetet att det är emot GUDS natur att brännskada någon i all evighet det stämmer nog. Kanske skilsmässan från GUD vid den yttersta domen bara kan beskrivas med sådan kraftig symbolik. Att gå förlorad sker nog inte av misstag eller av att någon underlåtit att predika om helvetet innerst inne vet nog människan att det finns en Gudomlig ⚖ rättvisa Bibeln talar om motståndarna dom som hatar GUD och säger att han inte finns och därför riskfritt kan utföra vilken ondska som helst mot sina medmänniskor men dom bedrar sig dom kommer att möya den levande GUDEN Vi känner honom dom sagt MIN ÄR HÄMDEN JAG SKALL UTKRÄVA DEN och vidare HERREN SKALL DÖMA SITT FOLK DET ÄR FRUKTANSVÄRT ATT FALLA I DEN LEVANDE GUDENS HÄNDER när GUD dömer den som tror leder det till ett frikännande därför att vi döljer inte vår synd för GUD utan vi bekänner våra synder den det står i heb 12 om hur GUDS tuktan drabbar en troende tänkvärt kapitel sedan har vi ps 89:31-33 OM HANS BARN ÖVERGER MIN UNDERVISNING OCH INTE FÖLJER MINA BEFALLNINGAR OMDEBRYTER MOT MINA LAGAR OCH INTE HÅLLER MINA BUD DÅ SKALL JAF STRAFFA DETAS ÖVERTRÄDELSER MED RIS OCH DETAS MISSGÄRNINGAR MED PLÅGOR MEN MIN NÅD SKALL JSG INTE TA IFRÅN HONOM JAG SKALL INTE SVIKA I TROFASTHET JAG SKALL INTE BRYTA MITT FÖRBUND VAD MINA LÄPPAR TALAT SKALL JAG INTE ÄNDRA EN GÅNG HAR JAG SVURIT VID MIN HELIGHET MITT LÖFTE TILL DAVID SKALL JAG INTE BRYTA. *GUDS TUKTAN* om man inte är född på nytt kan man förhärda sitt samvete och gå förlorad men om man är född på nytt blir man kofronterad av DEN HELIGE ANDEN och i värsta fall tar GUD hem ett av sina barn för att synden inte ska fortsätta.

Svara -   - 12/8-18 23:34 -


Stefan Jonasson

Jag försöker bara tolka bibeln så att den ger mig hopp. Ibland tvivlar jag inte på GUD men på mig själv att jag inte ska räcka till. KOM SNART JESUS ps 83 den ångerfulles bön 🙏 83:ty jag är nära att falla, jag känner all min smärta jag bekänner min skuld och sörjer över min synd, överge mig inte HERRE, min GUD Var inte långt ifrån mig! Skynda till min hjälp HERRE DU MIN FRÄLSNING.

Svara -   - 12/8-18 23:56 -


Andreas

N

Svara -   - 13/8-18 00:10 -


Stefan Jonasson

Psaltaren 38 ska det vara den ångerfulles bön. Sen finns det en annan psalm ps 88 bön om räddning ur djup nöd ps 88:6-7 JAG ÄR ÖVERGIVEN BLAND DE DÖDA, LIK DE SLAGNA SOM LIGGER I GRAVEN, DEM SOM DU INTE LÄNGRE TÄNKER PÅ, OCH SOM INTE MER ÄR I DINA HÄNDER. DU HAR SÄNKT MIG LÄNGST NER I HÅLAN.

Svara -   - 13/8-18 00:49 -


Katrina

Psaltaren 51

Bön om syndernas förlåtelse

Svara -   - 13/8-18 01:08 -


Bengt

Jag tror på helvetet

Men att människor bokstavligt ska brinna

Där vet vi ju mindre om

Det viktiga är ju att vi varnar människor

För att hamna där

Svara -   - 13/8-18 15:20 -


Roger T. W.

Svar till Västgöten.

Västgöten, Herren var inte overksam i den andliga världen efter korsfästelsen, det säger Bibeln, som jag förstår det. Han uppstod till kroppen på söndagen, eftersom döden inte kunde behålla Honom i sitt grepp.

Du har rätt om översättningarna. Jag har läst Bibeln på flera olika språk och fått olika budskap (även i svenska biblar). Minst en svensk översättning gjordes delvis av sekulära översättare.

Jag önskar att jag kunde hebreiska och grekiska, men man kan ju inte kunna allt.

Svara -   - 13/8-18 16:52 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Fjällstugan fullsatt när Lindbergarna gästade

Lindbergarna i Fjällstugan

Nenne Lindberg och hans son Martin i full ös på Fjällstugan i Jönköping. 

Lindbergarna med Nenne, Martin, Stefan, Sivert, Ted Sandstedt och Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson gästade Fjällstugan i Jönköping som var fullsatt av besökare.

0

Läs allt!


Regnbågs-gudstjänst gör Jesus till en synda-tjänare

Läsarmejl av nils 

Regnbågs-gudstjänst i Sveriges radio

Gudstjänstens förljugna budskap var allt annat än frihet i Kristus. Bild: Sveriges radio. 

Det var Svenska Kyrkan i Umeå som stod för den i Radio P1. Kl. 11:00. Temat var: "Friheten I kristus" med hänsyftning till den pågående Pride-festivalen i Göteborg. 

14

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

0

Läs allt!


Bibeln säger att du ska ta emot Jesus för att bli frälst

Den som tar emot Jesus blir ett Guds barn

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

6

Läs allt!


Chip på alla

Av Holger Nilsson 

Chip på alla

Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början...

12

Läs allt!


När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.

25

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

2

Läs allt!


Prideflaggorna i Göteborg togs ner för islam

Nancy Ajram

Bild från Youtube på Nancy Ajram. 

När den arabiska superstjärnan Nancy Ajram kom till Göteborg monterades pride-flaggorna ner. Eftersom hon uppträder till 99 procent i den muslimska världen!

27

Läs allt!


Här är nya barnkalas-trenden som får hela nätet att koka

Läsarmejl av Kattis 

Målad häst

Bild: Facebook. 

Dessa ungar behöver får höra om talas om att Jesus kan bara finna den tron i deras liv! Än kleta ner hela Ponnyn med olika Pride färger! 

7

Läs allt!


Till de kvarlämnade

Du har blivit kvarlämnad! Du undrar vad det är som hänt!I går kväll – eller i morse, eller senare på dagen, beroende på var du bor – inträffade en egendomlig, oväntade händelse. Runt hela världen har tusentals människor på ett mystiskt sätt försvunnit. Kanske någon i din egen familj saknas. Andra av dina vänner, som var kristna, kan man inte heller träffa på. Vart har de tagit vägen? Vad betyder detta? Vad skall ske i framtiden? Vad skall du ta dig till? 

16

Läs allt!


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.

26

Läs allt!


Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Läsarmejl av nils 

Har vi bortsett från Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet?

45

Läs allt!


Missionärsuppdrag i Filippinerna i september

Läsarmejl av Jörgen Milton 

När jag för sex år sedan första gången besökte Ati-folket Filippinerna kunde jag inte ana den kärlek jag skulle få till dessa människor. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan till att vara människa

Människan är en människa och ingenting annat än en människa

1 Mos 1:27: "Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem."

1

Läs allt!


Människa, du är ingen gris!

Kommentar av Katrina 

Människa, du är ingen gris!

Bild: Aftonbladet. 

Människan härstammar från gris, det måste vara sant för det står i Aftonbladet.

4

Läs allt!


En föraning till vedermödan

Av Mikael Walfridsson 

Solur i sanden

När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. 

5

Läs allt!


Annons


Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Människan gjorde sig till apa

36

Läs allt!


Bilbränder, Mr Spock, Runar Sögaard med Jimmie Åkesson på väckelsemöte

Apg29 med Christer Åberg. Bilbränderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sögaard bjuder in till väckelsemöte med Jimmie Åkesson.

17

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 34, måndag 20 augusti 2018 kl. 17:16

Jesus söker: Bernhard, Bernt!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Bolmsöfestivalen 2018 med Lindbergarna

Bolmsöfestivalen 2018

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


100 bilar brann i flera städer - terrorbrott

Bilbränder i Göteborg

Frölunda torg i Göteborg på måndagskvällen. Bild: Zagros Hama. 

Bilar sattes i brand på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

23

Läs allt!


Med evig kärlek - Christer Åberg

En mycket viktig video med Christer Åberg där han talar om Guds eviga kärlek och hans förblivande nåd!

4

Läs allt!


Ingvar Harknäs syn om eldsvågen

Läsarmejl av nils 

Vulkan - lava

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7.

30

Läs allt!


Varför ska man gifta sig?

Varför aka man gifta sig?

Varför ska man gifta sig? Är det för att kunna ha sex eller finns det något större syfte?

15

Läs allt!


Hund fick paket - var tvungen att skriva under och legitimera sig

En hund fick ett paket från Postnord

Bild:Aftonbladet. 

Hunden Chaya fick ett paket på posten från England. Men för att få ut paketet var hunden själv tvungen att hämta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit färgad med en stämpeldyna.

30

Läs allt!


Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.

38

Läs allt!


Fem uppfyllda profetior som pekar på Jesu tillkommelse

Av Mikael Walfridsson 

Israels flagga

När det gäller ändetiden, så lyser det profetiska ordet klart på den profetiska himlen. När vi ser dessa profetiors uppfyllande, gör det att vi kan känna och förstå tiden, och veta att vi lever i den tid där vi kan förvänta Jesu återkomst och början på Jakobs nöd.

17

Läs allt!


Människa, du är ingen katt!

Katt

För några år sedan såg jag på Aftonbladets webb-tv en ung kvinna som trodde att hon var en katt. 

10

Läs allt!


Vänd inte åter till Sodom

Sodom och Gomorra

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. 

21

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 436 023 104 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 783 bloggartiklar, 87 386 kommentarer och 57 682 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp