568 online! | Sidvisningar idag: 60 191 | Igår: 171 555 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 12 augusti 2018 09:14 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


38 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Västgöten

Borde inte källan, d v s grundtexten vara något vi bör titta närmare på?

Jag menar vi vet att översättningarna kan man inte riktigt lita på alla gånger, de är ju trots allt översatta ifrån ett relativt okänt språkbruk som gammal hebreiska samt antikens grekiska.
Svenska översättningen av grekiska grundtextens ord Gehenna, har blivit Helvete (troligtvis häll/plats + vite= plats för att betala dina böter) vilket närmast låter som Skärselden (eng Purgatory, ett romersk katolskt påfund).
Engelska översättningen av Gehenna har blivit Hell of Fire.

Svara -   - 12/8-18 11:16 -


Nina😄

Amen Christer amen härligt att du tog ton här 😄😀👍🏼

Herren sa ju till förövaren som förhärligade honom på Golgata och sa denna man är inte värdig att hänga här men det är vi

Då sa Jesus till honom from denna stund är du med mig i paradiset

Jesu gränslösa välsignelse till dig Christer

Svara -   - 12/8-18 13:11 -


Kattis

Jag har sett videon! Det finns två biljetter. En biljett går till Himlen och En biljett går till Himlen.

Det här personligt men jag vill berätta det. Det var bara mina föräldrar som fick veta detta för fem-sex år sedan. Jag fick medelsvår hjärnskakning då på 40 bussen när den hastigt bromsade in och jag flög baklänges och slog i huvudet, fick föras med Ambulans till Östra. Under denna tiden fick jag inte göra något. Men jag tänkte att plantera om en blomma var väl inte så farligt. Sedan började plötsligt svarta na för mig. Jag vet inte vad som hände. Men det kändes bara som min kropp åkte iväg . På ena sidan såg jag demoner som jag åkte förbi. Sedan innan jag skulle vidare till den nya platsen såg jag en vit kyrka och massa med grönskande ängar. Efter en stund var jag tillbaka i min säng. Detta glömmer jag aldrig! Inte ens min Lilla syster har fått veta detta. Inga kompisar. Det var ju knappt att jag vågade berätta det för mina föräldrar. Men nu är det så länge sedan att jag kan berätta det här!

Svara -   - 12/8-18 13:30 -


Kattis

En biljett går till Himlen och en till Helvetet, ska det vara!

Svara -   - 12/8-18 13:32 -


Stefan Jonasson

Jag hörde Stanley sjöberg förklara ursprunget till själva ordet helvetet att det kommer från fornordisksa gudinnan hel 💀 döds rikets gudinna vilken man var tvungen att betala ett vite det stämmer nog även våra hedniska förfäder hade en aning om att det finns ett dödsrike platsen där dom döda måste betala för det dom gjort i livet. JESUS har förklarat vad döden handlar om det är förlagt människan att en gång dö och dömas dvs att möta sin skapare ansikte mot ansikte och göra räkenskap för sitt liv JESUS har betalat synda skulden i honom har vi förlåtelse för våra synder han har besegrat den som hade döden i sitt våld dvs djävulen och befria alla dem som av fruktan för döden hade levt i slaveri hela sitt liv. Jes 61 talar om detta glädjens budskap han ska förbinda dem som har förkrossande hjärtan ropa ut frihet för dom fångna och befrielse för de bundna NÅDENS ÅR FRÅN HERREN OCH EN HÄMDENS DAG FRÅN VÅR GUD FÖR ATT TRÖSTA ALLA SÖRJANDE en dag när alla ska se GUD skipa rättvisa ⚖ och bli tröstade 2 tess 1:GUD ÄR RÄTTFÄRDIG HAN VEDERGÄLLER DEM MED LIDANDE SOM PLÅGAT ER OCH GER ÅT ER SOM BLIR PLÅGADE LINDRING TILLSAMMANS MED OSS. OCH DET SKER NÄR HERREN JESUS KOMMER FRÅN HIMLEN OCH UPPENBARAR SIG MED SINA MÄKTIGA ÄNGLAR I 🔥 FLAMMANDE ELD OCH STRAFFAR DEM SOM INTE VILL VETA AV GUD OCH DEM SOM INTE LYDER VÅR HERRE JESUS EVANGELIUM DESSA SKALL BLI STRAFFADE MED EVIGT FÖRDÄRV, BORT FRÅN HERRENS ANSIKTE OCH OCH HANS HÄRLIGHET NÄR HAN KOMMER FÖR ATT FÖRHÄRLIGAS I SINA HELIGA OCH VÄCKA FÖRUNDRAN HOS ALLA DEM SOM TROR.

Svara -   - 12/8-18 13:45 -


nils

Svar till Västgöten.

Jesus talade om;"Och komma till Gehenna,till den Eld som icke utsläckes." Mark.9:43

"Där deras mask icke dör och Elden icke utsläckes." V 44
"Och kastas i Gehenna där deras mask icke dör och Elden icke utskäckes." Mark.9:48
"Den som säger du dåre,han är hemfallen år det Brinnande Gehenna." Matt.5:22
"Det är bättre för dig att ingå i livet enögd än att ha båda ögonen i behåll och kastas i det Brinnande Gehenna." Matt.18;9
¤¤¤
När Jesus här talade om Gehenna sade han att Elden där Icke Utsläckes vilket då är detsamma som det Brinnande Helvetet!!
Inga tveksamheter eller bortförklaringar behövs längre!

Svara -   - 12/8-18 15:17 -


Lasse

Svar till nils.

Jesus sa ochså jag har nyckarna till döden och dödsriket, mig är given all makt i himmelen och på jorden, jorden är Herrens och allt som finns på den, Han som dömmer är rättvis, det finns en sak som överskyler en myckenhet av synder 💟💟💟💟 🙏

Svara -   - 12/8-18 15:39 -


nils

Svar till Stefan Jonasson .

Med all respekt för Stanley Sjöberg,har jag hört honom säga att han Inte tror på ett brinnande Helvete som en plats för de förlorade själarna!!

Om inte en så känd förkunnare Tror på Jesu Ord om denna Bibelns Allvarligaste Sanning,Vem Vill Då TRO därpå?
Skärpning Alla Ordets förkunnare,så att Ni och Vi ej blir Dömda för Underlåtenhet att förkunna Sanningen!!

Svara -   - 12/8-18 15:43 -


Roger T. W.

Tack,Christer, det var välbehövligt. Redan i afton ska du vara med mig i paradiset, fick rövaren på korset höra. Helvetet måste också predikas. Utan helvetet förstår inte folk varför de måste bättra sig. Det är allvar.

Jag vägrade uttala mig om just Hawking, men att helvetet finns, det vet jag. Jag fick sträng undervisning av en sedan länge död kristen.

Svara -   - 12/8-18 15:43 -


nils

Svar till Lasse.

Tack Lasse;"Barmhärtigheten åter kan Frimodigt träda fram inför Domen." Jak.2:13

Svara -   - 12/8-18 15:50 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Det är klart att helvetet finns, men hur det ser ut där vet jag inte, bara avsaknaden av Gud är ett hemskt straff, en evighet utan kärlek, och umgås med Lindén o demoner måste vara fruktansvärt, hoppas vi får stå på den högra sidan, googlade på ogärningsman inga bra egenskaper där,

Svara -   - 12/8-18 16:06 -


Roger T. W.

Svar till Lasse.

Lasse, att Jesus har nycklarna kan betyda att Han öppnar för att släppa in. Det har spekulerats att Han också öppnar för att släppa ut, men jag ser ingen undervisning om det. Det är i så fall en hemlighet vi inte ska känna till. Möjligen kan man säga att helvetets invånare släpps ut för att ställa till det på jorden. Det är inte uppmuntrande. Den brittiske akademikern C.S. Lewis skrev en intressant bok om det. Den handlade om Uncle Scrooge (tror jag) och hans förledaraktivitet. Jag minns inte vad boken heter. Det är någonting att tänka på när vi frestas av onda och felaktiga tankar. Vi ska ratta in rätt radiokanal. Vi säger att det kommer från djävulen, men han har ju många undersåtar. Inled oss inte i frestelse, prövning, så ska vi be. Job drabbades av åklagaren.

Om du har problem med det här, se bara upp till Herren och vänta på att du får veta mer. Allt kommer inte på en gång. Jag lärde mig nytt senast häromdagen. En viktig lärdom.

Svara -   - 12/8-18 16:08 -


Lasse

Svar till nils.

Tack Nils 💟 🙏 här får du en fin sång som du gillar. https://youtu.be/2rPsqKQUnhU

Svara -   - 12/8-18 16:14 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Onden ska det vara inte Lindén , nä jag bara menar att det är tryggt att Jesus har nycklarna, den bästa har dom och all makt, visst är det underbart Roger 💝

Svara -   - 12/8-18 16:18 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

En sång till dig Roger 💝. https://youtu.be/FiobxJzNV3U

Svara -   - 12/8-18 16:21 -


Lasse

Svar till Kattis.

https://youtu.be/VnQpd64O5xQ.

Svara -   - 12/8-18 16:25 -


Roger T. W.

Svar till Lasse.

Sången är rysk från början. Nu är den känd och älskad i många länder. Tack för påminnelsen. Det ordnar sig, Lasse. Det är öppet att be för dig.

Svara -   - 12/8-18 16:47 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Att den var rysk visste jag inte! Vi ber för. https://youtu.be/j3MjWcc9sFk

Svara -   - 12/8-18 17:01 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

https://youtu.be/d2H4PfywsqQ

Svara -   - 12/8-18 17:04 -


Katrina

original

https://www.youtube.com/watch?v=OsKCbDb4mQw

Svara -   - 12/8-18 17:13 -


nils

Svar till Lasse.

Där kände också jag mig hemma,så det blev en lång stund med våra kära sångvänner.

Det som är bra med de äldre sångerna är inte bara musiken utan de innehållsrika texterna.
Så återigen Tack Lasse, du allas vår uppmuntrare!

Svara -   - 12/8-18 17:25 -


Kattis

Svar till Lasse.

Tack Lasse! Den är härlig den sången!

Svara -   - 12/8-18 17:52 -


Mikael W

Enligt teologen Ray Baker så finns det två olika synsätt på hur man kommer till H-vetet/Himlen, och att bibeln inte är helt tydlig med vilket synsätt som ska anammas (d.v.s en tolkningsfråga)

Dock, det viktigaste är ju trots allt att finns en Himmel som den som tror på Gud kan komma till efter insomnandet, och att det därmed finns ett hopp för alla som tror att Jesus är vägen, sanningen och livet

Ett hopp som vetenskapsmannen Stephen Hakwins gjorde sitt yttersta för att släcka för mänskligheten....och hur intelligent är man då? Enbart en dåre vill släcka hoppet om evigt liv

Källa "Världen idag": https://www.apg29.nu/a/i2https://www.apg29.nu/a/i2

Svara -   - 12/8-18 21:05 -


Mikael W

Svar till Mikael W.

http://www.varldenidag.se/nyheter/bibeln-tydlig-det-finns-ett-evigt-liv/repqka!pMGsGcOiynGZq1uRdxXtg/

Svara -   - 12/8-18 21:08 -


Mikael W

https://www.apg29.nu/a/7b2

Svara -   - 12/8-18 21:12 -


Roger T. W.

Svar till Katrina.

Tack, min vän,. Här kommer en annan viktig sång pa ruski.

Viktor Klimenko Psalm 100 (Russian)

https://www.youtube.com/watch?v=KOZHkIt5XPo&;list=PL3_HNkePlACT6tytfXjdWyEln56TurA3H

Svara -   - 12/8-18 22:18 -


Katrina

Svar till Roger T. W..

спасибо :)

https://www.youtube.com/watch?v=o0HZi1sUt-Y

Svara -   - 12/8-18 22:37 -


Roger T. W.

Viktor Klimenko sjunger om mamma. Hon var fattig och det var också min och jag. Nu har jag försonat mig med henne efter många svårigheter. Hon är borta nu.

Виктор Клименко: «Мама»

https://www.youtube.com/watch?v=SanBeFRvBmQ

Svara -   - 12/8-18 22:38 -


Katrina

Svar till Roger T. W..

Tack.... :)

min pappa gillade hans sånger

Svara -   - 12/8-18 22:58 -


Västgöten

Svar till Roger T. W..

Återigen skiljer sig översättningarna åt! Vi måste gå till grundtexten.

Vi måste inse att översättningarna inte är felfria.
Vi bör inse att visss översättningar har haft översättare som inte haft Helig Ande, eller varit satans hantlangare, eller inte haft rätt kompetens, eller inte fått till en tillförlitlig översättning,
Luke 23:43 (KJV) ”And Jesus said unto him, Verily I say unto thee, To day shalt thou be with me in paradise.”
På svenska 1917: ”Han svarade honom: »Sannerligen säger jag dig: I dag skall du vara med mig i paradiset.»”

‭‭Märker du hur ordningsföljden är annorlunda?!

Och var man sätter kommatecknet blir också AVGÖRANDE för om rövaren hamnar i paradiset på samma dag, eller om Jesus egentligen säger: ”- Jag säger till dig idag”.
Om kommatecknet flyttas;
And Jesus said unto him, Verily I say unto thee To day, shalt thou be with me in paradise.
På svenska; Och Krsus sade till honom, sannerligen säger jag till dig idag, du ska vara med mig i paradiset.
Dessutom; om nu Kristus var död i tre dagar - hur kunde då rövare vara i Paradiset i himlen?!

Svara -   - 12/8-18 23:17 -


Västgöten

Svar till nils.

Läs vad Gehenna vad för något. En soptipp som brann kontinuerligt där allt som kastades däri i skulle förintas.

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Gehenna

Låter inte det mer som den Levande Eldsjön?

Svara -   - 12/8-18 23:22 -


Stefan Jonasson

Jag tycker det är så jobbigt att tänka på alla gamla vänner och släktingar som dött om dom inte trodde eller inte gick i kyrkan ska dom verkligen grillas i en evig eld 🔥 och torteras jag vet om vänner som trott på JESUS men inte kunnat leva som 'helgade' 'goda kyrk kristna' många har supit ihjäl sig fastän dom hade en tro. GUD i sin kärlek måste ju ha en speciell nåd för dom som misslyckats rövaren på korset gjorde ju ingenting levde ej ett helgat liv döptes ej. Han kunde inte något annat än vädja till JESUS.jag läste en artikel som Stanley skrev nånting om helvetet att det är emot GUDS natur att brännskada någon i all evighet det stämmer nog. Kanske skilsmässan från GUD vid den yttersta domen bara kan beskrivas med sådan kraftig symbolik. Att gå förlorad sker nog inte av misstag eller av att någon underlåtit att predika om helvetet innerst inne vet nog människan att det finns en Gudomlig ⚖ rättvisa Bibeln talar om motståndarna dom som hatar GUD och säger att han inte finns och därför riskfritt kan utföra vilken ondska som helst mot sina medmänniskor men dom bedrar sig dom kommer att möya den levande GUDEN Vi känner honom dom sagt MIN ÄR HÄMDEN JAG SKALL UTKRÄVA DEN och vidare HERREN SKALL DÖMA SITT FOLK DET ÄR FRUKTANSVÄRT ATT FALLA I DEN LEVANDE GUDENS HÄNDER när GUD dömer den som tror leder det till ett frikännande därför att vi döljer inte vår synd för GUD utan vi bekänner våra synder den det står i heb 12 om hur GUDS tuktan drabbar en troende tänkvärt kapitel sedan har vi ps 89:31-33 OM HANS BARN ÖVERGER MIN UNDERVISNING OCH INTE FÖLJER MINA BEFALLNINGAR OMDEBRYTER MOT MINA LAGAR OCH INTE HÅLLER MINA BUD DÅ SKALL JAF STRAFFA DETAS ÖVERTRÄDELSER MED RIS OCH DETAS MISSGÄRNINGAR MED PLÅGOR MEN MIN NÅD SKALL JSG INTE TA IFRÅN HONOM JAG SKALL INTE SVIKA I TROFASTHET JAG SKALL INTE BRYTA MITT FÖRBUND VAD MINA LÄPPAR TALAT SKALL JAG INTE ÄNDRA EN GÅNG HAR JAG SVURIT VID MIN HELIGHET MITT LÖFTE TILL DAVID SKALL JAG INTE BRYTA. *GUDS TUKTAN* om man inte är född på nytt kan man förhärda sitt samvete och gå förlorad men om man är född på nytt blir man kofronterad av DEN HELIGE ANDEN och i värsta fall tar GUD hem ett av sina barn för att synden inte ska fortsätta.

Svara -   - 12/8-18 23:34 -


Stefan Jonasson

Jag försöker bara tolka bibeln så att den ger mig hopp. Ibland tvivlar jag inte på GUD men på mig själv att jag inte ska räcka till. KOM SNART JESUS ps 83 den ångerfulles bön 🙏 83:ty jag är nära att falla, jag känner all min smärta jag bekänner min skuld och sörjer över min synd, överge mig inte HERRE, min GUD Var inte långt ifrån mig! Skynda till min hjälp HERRE DU MIN FRÄLSNING.

Svara -   - 12/8-18 23:56 -


Andreas

N

Svara -   - 13/8-18 00:10 -


Stefan Jonasson

Psaltaren 38 ska det vara den ångerfulles bön. Sen finns det en annan psalm ps 88 bön om räddning ur djup nöd ps 88:6-7 JAG ÄR ÖVERGIVEN BLAND DE DÖDA, LIK DE SLAGNA SOM LIGGER I GRAVEN, DEM SOM DU INTE LÄNGRE TÄNKER PÅ, OCH SOM INTE MER ÄR I DINA HÄNDER. DU HAR SÄNKT MIG LÄNGST NER I HÅLAN.

Svara -   - 13/8-18 00:49 -


Katrina

Psaltaren 51

Bön om syndernas förlåtelse

Svara -   - 13/8-18 01:08 -


Bengt

Jag tror på helvetet

Men att människor bokstavligt ska brinna

Där vet vi ju mindre om

Det viktiga är ju att vi varnar människor

För att hamna där

Svara -   - 13/8-18 15:20 -


Roger T. W.

Svar till Västgöten.

Västgöten, Herren var inte overksam i den andliga världen efter korsfästelsen, det säger Bibeln, som jag förstår det. Han uppstod till kroppen på söndagen, eftersom döden inte kunde behålla Honom i sitt grepp.

Du har rätt om översättningarna. Jag har läst Bibeln på flera olika språk och fått olika budskap (även i svenska biblar). Minst en svensk översättning gjordes delvis av sekulära översättare.

Jag önskar att jag kunde hebreiska och grekiska, men man kan ju inte kunna allt.

Svara -   - 13/8-18 16:52 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Migrationsverket ställer fel frågor för att avgöra om man är kristen

De flesta av Migrationsverkets 12 frågor är helt omöjliga att svara på och dessutom helt meningslösa när det i själva verket bara behövs en fråga för att avgöra om någon är kristen eller ej.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 3

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 3.

0

Läs allt!


New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

31

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

7

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

4

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

79

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, måndag 21 januari 2019 kl. 08:33

Jesus söker: Agnes, Agneta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

103

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 653 054 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 128 bloggartiklar, 93 272 kommentarer och 61 314 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp