610 online! | Sidvisningar idag: 165 839 | Igår: 161 022 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

クリスチャン・ベール:サタンのインスピレーションをありがとう

読者メール:ペレリンドバーグ 

クリスチャン・ベール:サタンのインスピレーションをありがとう

画像:TV4から。 

サタン:最優秀男優のための価格は、彼のインスピレーションに感謝フィルムバイスで俳優クリスチャン・ベール、に行ってきました。

TV4は、彼らが呼ばれるもの「ファイブの後」、彼の新しいプログラムの初演時に、月曜日に示した「ゴールデン・グローブ賞のハイライト。」 

サタンに感謝の意を表しました

サタン:最優秀男優のための価格は、彼のインスピレーションに感謝フィルムバイスで俳優クリスチャン・ベール、に行ってきました。

クリスチャン・ベールは、サタンに感謝しました

画像:TV4から。 

世界のこの年齢の神からのインスピレーションが、イエスが元気であること言って、私は世界を克服してきました!

聖書

聖書はこう述べています。 

愛していない世界で、どちらの世界にあるもの。誰もが世界を愛しているなら、父の愛は彼ではありません。1ジョン2時16分 

世界にあるものすべてについて、肉の欲、目の欲と良い生活のプライドは、父のではなく、世界のです。1ヨハネ2:17 

そして、世界は離れpasseth、及びその欲望:しかし、彼は神の意志は永遠におるんので。

イエス

イエスのおかげで、インスピレーションの別のソースです。

1ジョン2時20あなたがたは聖なるから軟膏を持っている....

平和の挨拶 


ペルティエLIND

読者のメール

Apg29.nu以外で作られています記事や動画は、ブログサイトが共有していないビューを有することができます。


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 8 January 2019 02:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


43 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Så skrämmande! Men TACK JESUS,att du har all makt i himlen och på jorden (Matt.28:18),och att i dig ska alla knän böja sig! (Fil.2:10) 💕🙏💕

Svara -   - 8/1-19 04:35 -


Torbjörn S Larsson

Bra att det kommer fram. Det finns hur många skådespelare som helst som tack vare Satan fått sina priser och sin uppmärksamhet. Detta gäller även regissörer. Inte minst den mediokra regissören Ingemar Bergman som tack vare sina utmärkta klippare, ljussättare och filmare fått en massa priser.

Men det är väl bara FN- chefen Dag Hammarskjöld och jag som anser detta...

Svara -   - 8/1-19 08:11 -


nils

Flera kändisar har fått löften av satan att lyckas och nå framgång i Världen,och av honom blivit lovade ära och belöning i hans rike,Helvetet, med villkoret att gå i förbund med honom.

Därefter hamnar de ändå i helvetet och inga av hans löften blir uppfyllda.Varför??
Jo han är ju Lögnaren som Ej kan tala Sanning,sade Jesus som själv är Sanningen!
Det finns flertal vittnesbörd om detta av de som med Jesus fått möta kändisar därnere!

Svara -   - 8/1-19 09:02 -


Leif

Svar till Torbjörn S Larsson.

Jag anser så också Torbjörn, och har gjort så ganska länge. Jag önskar att TV igen visar den filmen jag såg för kanske 10 år sen. Jag minns tyvärr inte vilken kanal det var som visade denna film? En film gjord om en kristen kvinna som var mycket insatt i hur djävulen leder Hollywoods högsta ledarskap genom olika sataniska guider. Hon fick också sataniska erbjudanden som genom högsta chefen skulle upphöja henne om hon ville till toppen inom kändisvärlden.

Alla världens religioner var samlade inom Hollywoods murar och där samlades kändisarna på alla möjliga möten och dyrkade avgudar mycket medvetet hejvilt.

Svara -   - 8/1-19 09:08 -


Niklas jönsson

Ja det var verkligen skrämmande att stå och tacka satan den största lögnaren och elakingen som finns usch tvi vale.

Svara -   - 8/1-19 09:29 -


David Billström

Världen skäms inte att tala om djävulen (de ropar på honom i var och varannan mening genom svordomar) och vi ska inte heller skämmas att tala om Jesus Kristus, Guds Son som genom sin död gjort djävulen maktlös och uppstod på den tredje dagen och lever i evigheternas evigheter och har nycklarna till dödsriket och döden.

Låt namnet Jesus ljuda.

Jesus är Herre.

Svara -   - 8/1-19 09:31 -


David Billström

https://youtu.be/vAqiLDGRCig

Svara -   - 8/1-19 09:32 -


Leif

Man önskar att åtminstone de kristna som tycker om att sitta nersjunkna i biofåtöljerna med popcorn och diverse godsaker förstod vilka filmhjältar de njuter av. Filmhjältar som är direkt upphöjda av djävulen och hyllas sedan till skyarna i olika djävulska oscarsgalor.

Detta njuter många kristna av idag utan att begripa. Dessa upphöjda människor finns inom hela show och filmvärlden.

Guds folk, ta avstånd från allt sådant som är en del av det Johannes fick se.

Han ropade med stark röst: ”Det stora Babylon har fallit, det har fallit! Det har blivit en plats där onda andar bor, ett tillhåll för alla orena andar, en plats där alla orena och avskyvärda fåglar samlas. För alla folk har druckit av vredesvinet från hennes sexuella lössläppthet. Kungarna på jorden har legat med henne, och affärsmännen på jorden har blivit rika på hennes makt och omåttliga lyx.” Sedan hörde jag en annan röst från himlen säga: ”Gå bort från henne, mitt folk, så att ni inte gör er delaktiga i hennes synder och drabbas av samma plågor som hon.

(Joh Upp 18:2‭-‬4)

Jesu frid...

Svara -   - 8/1-19 09:45 -


Niklas jönsson

svar till David Billström Håller med dig till 100% det är Jesus som ska hyllas och hans namn ska ljuda runt omkring i hela världen.

Svara -   - 8/1-19 09:46 -


nils

Du är ett Föredöme för oss troende att gå Ut med ett Frimodigt Vittnesbörd.

Varför skulle Vi blygas som talar Sanning och blivit Rättfärdiggjorda av Gud som är den Högste Domaren??
Särskilt som det är Evighetsvarelser vi är kallade att med Jesu Hjälp vill rädda!
Hela denna Värld är präglad av Lögn och allsköns Bedrägeri som Alltmer tilltar.
Det är ett Världens hat vi möter som Jesus sade;"Om Världen Hatar eder, betänk att hon har Hatat mig förr än eder."
Men,tack och Lov;"Han som bor I Eder är Större än den som är i Världen!"
"Var vid Gott mod,ty Jag har Övervunnit världen," sade Herren Jesus. Amen!

Svara -   - 8/1-19 10:07 -


Kattis

Vad hade man gjort utan Jesus! Är så Tacksam och vara Frälst! Jag tackar Jesus flera gånger om dagen! Det bara kommer ur min mun som att säga Tack Jesus!

Svara -   - 8/1-19 10:39 -


Katrina

Svar till Kattis.

Svara -   - 8/1-19 12:54 -


Niklas jönsson

Svar till Kattis Ja! Jesus är jag också mycket tacksam för att jag har, Jesus han hjälper och skyddar en varje dag och jag tackar honom lite då och då framför allt när jag är ute och går mina skogs promenader att jag är så glad att jag får tillhöra honom för all hjälp jag får och att jag en dag ska få komma hem till honom till hans paradis för evig tid och bara få njuta av allting som är skönt och vackert, allt negativt som finns på denna jorden är då borta inget begär efter pengar, inga sjukdomar, man slipper att oroa sig för att pengarna inte ska räcka hur gör man då/ vad händer då och så vidare, i himlen är allting gratis för alla frälsta som har tagit emot Jesus och blivit vuxen döpta. Ett extra bevis för den som blivit vuxen att man vill tillhöra Jesus även som vuxen och inte bara genom ett barn dop som föräldrarna har bestämt över barnets huvud utan att hen har någon som helst aning om hen verkligen vill det eller ej och vad det innebär, det har ju inte ett ny fött barn en susning om av förklarliga själ. Men som vuxen så vet man ju det och då går man och vuxen döper sig som bevis att man vill tillhöra Jesus även som vuxen som man själv har bestämt denna gången och inte på grund av att föräldrarna har samtyckt över det hela och kommit fram till det ena eller det andra.

Svara -   - 8/1-19 13:35 -


Sam G Ö

Det är klart att Christian Bale tackar sin herre han har invigt sitt liv åt. Därför bör vi kristna ännu mer tacka vår Herre Jesus Kristus som gett oss en ljus framtid och ett hopp. Tacka Herren ty han är god Hans nåd vara evinnerligen!

Svara -   - 8/1-19 14:08 -


Fredrik Fregoran Göransson

kändisar har sålt själ till satan dom tackar till detta det är inte rättfärdigt att dom har pengar ära behandlas som kungar vi ser på tv att dom har lyx genom skulder som används av globalister och betalar dom rikedom liksom vi lever av annan verkligheten med jesus är riktiga pengar var inte avundsjuka på dom att dom är rika och vinner världen men förlorar guds rike och jesus evig liv

Svara -   - 8/1-19 17:48 -


Bengt

Kanske därför det är så mycket skilsmässor

I Hollywood

Och även otrohet tydligen

Svara -   - 8/1-19 17:54 -


Roger T. W.

Svar till Torbjörn S Larsson.

Jag tror att Ingemar Bergman trodde på Gud. Han kämpade mot sina demoner på kvällarna.

Vad sade Dag Hammarskjöld?

Svara -   - 9/1-19 07:34 -


Martin

Sam G Ö.

Hur kan du påstå att Bale vigt sitt liv till satan?

Om han nu spelar en ondskefull karaktär har han så klart hämtat inspiration från dem mörka sidan av vår tillvaro.

Svara -   - 9/1-19 17:16 -


Martin

Och alla ni andra i den här tråden: vad, allvarligt talat, är så hemskt med det han ska ha sagt?

Svara -   - 9/1-19 17:18 -


Stefan Jonasson

Synd och synder.... Människor som inte tror på GUD eller har en religiös fantasi bild av... Deras omvändelse handlar inte om att dom ska göra bättring och sluta med sina synder.. Det hjälper inte... GUD vill att alla som inte tror ska vända sig till honom och tro på den han har sänt... I FRÅGA SYND DOM TROR INTE PÅ MIG sa JESUS. GUDS ANDE ÄR PÅ UTSIDAN NÄR MAN INTE TROR.. Men när man kommit till tro och blivit född av GUD. Är han på insidan och GUD påbörjar en helgelse process.. Vi vet inom oss vad syndernas är och vandrar i ljuset.. Därför bekänner vi våra synder och GUD förlåter oss våra synder och renar oss från all orättfärdighet... Att hålla på hacka på världens människor för deras synder kanske inte är sättet att evangelierna... DEN HELIGE ANDEN SKALL ÖVERBEVISA VÄRLDEN OM SYND RÄTTFÄRDIGHET OCH DOM... Om den här skådespelaren det är väl ingen som vet med säkerhet att han har vigt sitt liv åt satan... Han kanske inte vet vad han säger och bara vill ha en tuff kommentar att säga... Man kan spekulera men inte veta...

Svara -   - 11/1-19 11:50 -


Martin

Svar till Stefan Jonasson .

Instämmer Stefan!

Svara -   - 11/1-19 12:38 -


Erik S

Detta var i.o.f.s inget nytt. Det har pågått länge. Hollywood är ett av dom "mörkaste platser" som finns, vad gäller ockultism, djävulsdyrkan och andra onda verksamheter.

Otaliga är dom s.k "stjärnor" som sålt sin själ till satan eller skrivit "kontrakt" med honom för att i utbyte få rikedom, ära och allt jordiskt materiellt gott. Det är få platser där det förekommer så mycket pedofili, svarta mässor, prostitution ja t.o.m människooffer. För att tala klarspråk, så har man ingen chans "att slå igenom och bli stjärna" i Hollywood, om man inte deltar i någon av dessa hemska verksamheter.

Utåt ser allt så glättigt och fint ut. Lyckliga människor, flotta hus, häftiga bilar, egna privatjets och miljontals dollar på bankkonton-och vilka ungdomar skulle inte vilja ha så?

Men bakom denna fasad är ett oerhört djupt mörker, den svartaste ondska man kan tänka sig. En ondska som gott kan jämföras med is härjningar i Syrien-fast på ett mer "belevat, subtilt och fint" sätt. En av dom största djävulskyrkorna finns enligt uppgift här, med flera tusen medlemmar.Och har du en gånga fastnat i dessa garn är det oerhört svårt att ta sig ur. Finns flera som försökt bryta med detta, dom har hittats döda under mycket oklara omständigheter. Men tack och lov lyckas också flera bli fria-men då behövs ett ingripande av Herren själv-Amen. (Lyssna till John Ramirez berättelse t.ex.)

Så nog är djävulen verklig och i full verksamhet och ju närmare vi kommer avslutningen av denna tid, ju mer ondska kommer vi få se. Men tack och lov finns en annan kraft, som är så mycket starkare, som vi får lita till. Och det känns ju väldigt tryggt!

MVH

Svara -   - 11/1-19 12:52 -


Bengt

Hemskt

Men det är ju också mycket skilsmässor

I Hollywood

Kanske inte så konstigt

Svara -   - 11/1-19 16:17 -


Martin

Svar till Bengt.

Vad är så hemskt?

Om han nu spelar en ondskefull karaktär har han så klart hämtat inspiration från den mörka sidan av vår tillvaro.

Svara -   - 11/1-19 16:24 -


Bengt johnsson

Det som är hemskt är hur det går till

I hollywood

Svara -   - 11/1-19 17:01 -


Martin

Svar till Bengt johnsson.

Hur går det till där?

Svara -   - 11/1-19 17:50 -


Bengt

Som Erik s tog upp

Svara -   - 11/1-19 18:19 -


Martin

Svar till Bengt.

Är det ett allmänt antagande av Erik S eller hur har han fått informationen?

Svara -   - 11/1-19 18:42 -


Bengt

Det vet jag inte

Svara -   - 11/1-19 19:48 -


Martin

Hur kan du då instämma i det han skriver? Erik S behöver tala om vad han baserar sina utsagor på. Det är ju på sätt och vis anklagelser, även om det inte är mot en person, utan en social kontext.

Svara -   - 11/1-19 20:12 -


Leif

Svar till Martin.

Oavsett varifrån Erik har fått detta så stämmer det ganska bra. Det han berättar säger ungefär samma som den film jag såg om Hollywoods onda andlighet för något år sedan.

Samtidigt intygar Guds Ande detta!

Svara -   - 11/1-19 21:23 -


Martin

Svar till Leif.

Vilken film var det? På vad sett/Hur intygar Guds Ande detta? Misstror dig inte, men vi behöver vara konkreta för trovärdigheten skull.

Svara -   - 11/1-19 21:34 -


Bengt

Men det här med många skilsmässor i

Hollywood är allmänt känt

Svara -   - 11/1-19 22:47 -


Leif

Svar till Martin.

Nu talar jag personligen i just detta fall om Hollywoods onda andlighet till de troende, eftersom denna kunskap verkar lysa med sin frånvaro hos många syskon.

Att vara konkret vad gäller Anden till ofrälsta är ej så enkelt, det är en gåva till Guds barn som inte de ofrälsta har fått, därför kan de ej heller oftast förstå detta, men! Guds barn borde verkligen träna på och lära sig att lyssna till DHA;s röst, då hade mycket varit vunnet och onödiga diskussioner borta!

Anden bor i de pånyttfödda och intygar inombords, det är viktigt att lära sig lyssna till vad Anden säger, det går att göra det mitt ibland alla andra röster, det krävs känslighet! Och som en extra säkerhetskontroll kan man kolla efter, Jesu Ande talar aldrig emot Sitt eget Ord!

Filmen har jag efterfrågat, men inte fått något svar än? Jag vet bara att jag har sett den. Du får väl även där fråga Guds Ande om jag ljuger eller ej, och som sagt! Just detta, att det handlar om onda andars inblandning tror oftast ändå inte de otroende på, inte ens om de får se filmen. Så, att alla ggr vara konkret om andevärlden som du menar är inte så lätt Martin, men jag förstår ändå vad du menar.

Jesu frid....

Svara -   - 12/1-19 05:35 -


Martin

Svar till Leif.

Jag är frälst, så du kan försöka förklara hur Anden intygar detta.

Svara -   - 12/1-19 09:47 -


Martin

Svar till Leif.

Jag tänker så här om Anden: vad är Gud, vad är mina tankar vad är mina känslor och rädslor?

Går jag till ett bönemöte glad och mätt eller trött och hungrig blir upplevelsen olika.
Jag menar inte alls att förringa eller förneka de personliga tillfällen. Säger bara att vi är också kroppar skapade av Gud. Allt är inte Ände i våra bönemöten. Där är också mycket känslor som får runt.

Svara -   - 12/1-19 09:54 -


AnnMarie

Lagiska kristna är alltid övertygade om att de alltid hör/har och lyssnar till Den Helige Andes röst och det är också till dessa DHA talar om kjollängder ett glas vin till maten samt andra petitesser!!

Svara -   - 12/1-19 10:07 -


Leif

Svar till Martin.

Du måste ha missat lite för Andens röst talar inom oss nämnde jag, och då behöver vi verkligen lära oss att lyssna till denna röst så att vi kan säga amen till den.

Andens röst talar dagligen till varje Guds barn, det är oftast bara det att vi inte har lärt oss att lyssna.

Jag säger inte att jag har lärt mig detta fullkomligt heller, utan vi behöver vara noggranna och gå in för att lära oss.

Visst finns det ggr då Gud talat mycket kraftfullare, och vissa ggr t.o.m med hörbar röst, men det vanliga är en stilla och mild röst inom oss som är fullständigt enig med Bibelns budskap.

Du har hela tiden valet att välja vilken av minst tre röster som för det mesta ljuder inom oss. Det är väldigt viktigt att lära sig skilja på just vilken av dem som är Guds röst.

En är Guds, en är ditt kött och en är från satans lömska håll, men det är alltid du som väljer vilken du vill lyssna på?

Jesu frid...

Svara -   - 12/1-19 10:12 -


Martin

Svar till Leif.

Tack Bengt.

Svara -   - 12/1-19 10:13 -


Leif

Svar till Martin.

Visst är det så som du säger Martin!

Du kommer exempelvis till en bönesamling men känslorna varierar redan innan mötet beroende på kanske mätt och glad eller trött och hungrig?

Då är det ju vårt kött som påverkar och det är just det här vi behöver lära oss och kunna urskilja Guds röst ur detta surr.

Vi påverkas av hur någon annan beter sig, ser ut, luktar och mycket annat. Allt detta kan kväva och kväver Guds röst till oss. Vi behöver lära oss bortse från människors yttringar m.m.

Det är heller inte så att Guds barn alltid talar det Guds Ande säger även om man hävdar det, utan vi behöver även här alltid lära oss urskiljning!

Den absolut enklaste nyckeln till om det är Guds Andes röst är kärlekens närvaro.

Ständigt kalla och kyliga svar som vissa ofta har är köttets röster. De möter man allt som oftast här inne.

(Romarbrevet 8:5‭-‬6)

De som styrs av sin mänskliga natur tänker på sådant som tillfredsställer den mänskliga naturen, men de som styrs av Anden tänker på sådant som är i överensstämmelse med Anden. Det mänskliga sinnelaget medför död, men det andliga leder till liv och frid.

De som aldrig vill försonas eller försöker närma sig sina syskon saknar kärleken från Gud, de är fångar i sitt köttsliga tänkande som inte klarar av att ödmjuka sig.

Det finns mycket att säga om det här men, Gud Är kärlek!!!

Jesu frid...

Svara -   - 12/1-19 10:32 -


Martin

Svar till Leif.

Tack för dina reflektioner. Efter ett liv med flera kriser av olika slag ser jag i backspegeln en röd tråd: Guds kärlek och nåd. Utan den hade jag inte levt idag. Sedan barnsben har jag trott på och velat följa honom. Mycket har inte blivit som jag hade önskat misslyckanden och felsteg. Men varje gång jag rest mig upp har det varit den kärleksfulla blicken jag mött. Så får jag gå en bit till. Med Honom och några få trofasta vänner.

Talet om helvetet som beskrivs i en annan artikel på denna sida gör mig både ledsen och trött. Om det vore sant hade jag levat idag. Var är Guds gränslösa nåd? Bättre då att göra psalm 139 till min bön. Gud är aldrig lång borta vårt jag än går.

Svara -   - 12/1-19 10:54 -


Martin

Om det vore sant hade jag INTE levat idag. Ska det så

Svara -   - 12/1-19 10:55 -


Leif

Svar till Martin.

Ja, visst är det ofta känsligt det här med helvetespratet men också här måste vi förstå och acceptera att alla vi människor är så olika. Någon tycker illa om att det skall finnas en plats där syndare skall få sina synders straff, men för mig blev detta med helvetet en del av det som gjorde att jag ropade till Jesus om nåd och räddning oavsett vad andra tycker om det.

Sen är det ändå Guds gränslösa nåd att Jesus tog allt elände vi har ställt till med på sig själv. Det är gränslös nåd för alla dem som tar emot Honom, men givetvis kan inte denna gränslösa nåd verka hos dem som förkastar Jesus...

Svara -   - 12/1-19 14:30 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?天国にセックスを変更し1だろうか?

性転換

天国への人々は手術を通じて、セックスを変更したのは誰?

8

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


罪人?

友人

リーㅤーのメールデビッドBillström イエスは、信者でない人たちに手を差し伸べるために私たちの主な役割モデルです。イエスが地球を歩いたとき、彼は彼に来た人に何が起こっていたか知っていました。彼は今日と同じです。

2

Läs allt!


イスラエルで十字架につけられMcJesus博物館

十字架McJesus

写真:SVT。 

十字架につけられたロナルド・マクドナルドを描いたヤニLeinonen「アートワーク」McJesusに対するイスラエルの抗議。

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


望ましくない - パート17

クリステルÅberg挨拶

今、私は私が揺れを継続し、私の子供の頃からシリアルを高く評価しました。物語は、強度が増加し、さらに劇的になります。いくつかの非常にエキサイティングで把持部分は現在待ち受けています。

0

Läs allt!


沈黙のイエス - 神の声を殺した男 - パート6

ローマの兵士

ハンス・ヤンソン、ウプサラ ヘロデ・アンティパスは、聖書の物語の中で、再び私たちを満たしています。この時間は、彼がイエスの前に立っています。その後、バプテスマのヨハネの斬首以来3年でした。

2

Läs allt!


悪のリスト - 神の声を殺した男 - パート5

兵士

ことでハンス・ヤンソン、ウプサラ 「賢い」と我々が記述されている文脈でヘロデの行動の邪悪な何かがあります。それは創世記に書かれているものに私をもたらします。

5

Läs allt!


クリスティンの預言は、私たちの時間と真であります

- 終了時間についての予言!

1800年代から古代の予言は、最後の日にスウェーデンの山に表示するために、イエスの話をして、すべての参照するための山に!

13

Läs allt!


「神は中絶を祝福し、アメリカ合衆国」

リーㅤーメールNILS 

妊娠中絶 - ママ

女性は今、彼女は中絶に敬意を表したプログラムNetflixの空気を持っていた、との言葉で締めくくら:「神は中絶やアメリカ合衆国を祝福」、と歌うと、それに合わせて踊ります。

38

Läs allt!


地獄では、罪人を苦しめ

あなたは地獄に行く場合は、あなたが苦しめ。それは地獄のためにあるものです。ただ、ルーク16の豊富な男として、あなたは炎に苦しめられます。すべての罪人は地獄に行く、と彼らは苦しめするためにそこに行きます。

102

Läs allt!


新生児は、すでに「EX」であり

新生児は、すでに元です

写真:Facebookのからのスクリーンショット。 

ニューヨーク市の住民は現在、医師の診断書なしで自分の性別を変更することができます。また、彼らも彼らの新生児の性別を変更することができます。

5

Läs allt!


あなたが間違った体に生まれた場合は、再度生まれることができます

ルイ・サンド

写真:SVT。 

ルイーズNelum三田マリ「ルイ」砂、26は、今、性同一性障害のために調査するハンドボールの再生を停止するスウェーデンのハンドボールスターです。 

2

Läs allt!


クリスチャン・ベール:サタンのインスピレーションをありがとう

読者メール:ペレリンドバーグ 

クリスチャン・ベール:サタンのインスピレーションをありがとう

画像:TV4から。 

サタン:最優秀男優のための価格は、彼のインスピレーションに感謝フィルムバイスで俳優クリスチャン・ベール、に行ってきました。

43

Läs allt!


スウェーデンについてのアメリカのニュース:マイクロチップは、スウ

リーㅤーメールNILS 

マイクロチップ

ストックホルム、スウェーデンでは、小さなマイクロでショップを選択する1000の順に選択します。彼らの皮膚の下に移植したチップ。

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

それはイスラム教に関係しています

それはイスラム教に関係しています

リーㅤーのメールステファン・エリアソン このようにしての行動を正当化します。ルイザとマレンは最近、リビアで34人の斬首キリスト教徒との質量の墓を発見した、ユニークではありません。

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


中国の反キリスト制御

反キリスト制御

ホルガー・ニルソン 中国の現実は、おそらくほとんどが中に持っていないことができようになりました - それはおそらく誰もが想像することができなかった制御システムです。

37

Läs allt!


イスラム教徒は、新年の夜の後にクリーンアップが、これはイスラム教

クリーニングイスラム教徒

画像:svt.se. 

イスラム教徒は、新年の夜の後ヨーテボリの街をクリーンアップするには、イスラム教とは何の関係もありません。私はそれは常に聞いているので、取らなければならないという結論は、流血のイスラム教徒のテロの後に「これはイスラム教ではありません」 - ムハンマドは両方の注文とアッラーの名の下にテロ行為を行っていても。

2

Läs allt!


私の救い - クリステルÅberg

ライフブイ

彼は私を持っていたとき、私が立って、ドナルドという名前の入り口にはペンテコステ派教会のリーㅤーの一つと話しました。それから彼は尋ねた:「あなたが保存したいですか?」私は、これは私が言った何かのためだったのか分からなかったが...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, lördag 19 januari 2019 kl. 23:51

Jesus söker: Henrik!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16彼らは、火星を植民地化したいが、月に旅行していません

ムスクと火星

画像:di.se. 

電気自動車会社テスラの創業者兼CEOのイーロン・マスクは、火星と地球を植民地化の夢に他の人を送信することを計画しています。 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


同性愛や同性の関係 - ステファン・グスタフ

聖書は同性愛について何と言っていますか?聖書のテキストと合理的な引数はステファングスタフことで、非常に良い講演では、非常に基本的な方法で照らされています。 

8

Läs allt!


あなたは救われるために偉大な知識が必要な場合は?

Räddad till himlen

そうしないと、イエス・キリストのために他の人に勝つことはできません。したがって、聖書の中で、どのように保存するかを知ることが重要です。聖書は、あなたは永遠の命を持っていることを知っておくべきことを言います。我々はこれをどのように知ることができますか? 

4

Läs allt!


同棲は、ありませんでしたされていないとの結婚になることはありませ

1495636808-子羊-brollop.jpg

パートナーがお互いに性交を持っていると言わに適応するために、それはあなたがお互いに結婚しているのと同じことです。しかし、これは聖書と一致していません。

4

Läs allt!


聖書の動物

聖書の動物

あなたは、聖書は、動物について多くを語っていることをご存知でしたか?ここで私は、聖書の中で動物と聖書の参照を持ついくつかの昆虫の多くの長いリストを持っています!お楽しみください!

2

Läs allt!


人間の精神的な探求の背景

ファインㅤー

Sigvard剣 私うまくいけば予言書き込みこの中で、私は説明の背景、以前の世紀の歴史イベントの残像として 『återvunne/失われた息子』(ルカ15)に関するイエスのたとえを置きます。 

0

Läs allt!


女性がイスラム教徒で斬首されたことを示していることは違法

モロッコで二人の女性観光客がイスラム教徒で斬首されたに真実を示すことは違法です。

12

Läs allt!


ここではイスラム教徒で1人の金髪の女性が斬首されます

ここではイスラム教徒で1人の金髪の女性が斬首されます

彼らはモロッコでキャンプするときスカンジナビアから二人の若い金髪の女性がイスラム教徒で斬首されました。もちろん、それは女性、テロ行為、の殺害を呼び出しますが、より正確な用語は、コーランに触発された宗教的に動機づけイスラム殺人であるということです。

11

Läs allt!


十年前、私の妻マリーと私たちの息子ジョエルが死にました

10年前、12月21日にちょうど夜の12時前に私の妻を殺して、私たちのnyförlöste息子ジョエルは、12月22日の午前中に4時半以降に死亡しました。

1

Läs allt!


神の声を殺した男 - パート2:死のダンス

ことでハンス・ヤンソン、ウプサラ これは、この踊りもヘロデヤを楽しみにしていました。彼女の黒い瞳に炎燃える注意深いhämndbegäretsを見つけることができます。彼女は、その誇りと欲望の電力のために何に彼女をプッシュする可能性が女性でした。 

0

Läs allt!


神の声を殺した男 - パート1:預言者

ローマン

ことでハンス・ヤンソン、ウプサラ  この論文のメッセージは、神の声を聞くだけでなく、それは言うことないだけの重要性についてです。これは、アンティ、パレスチナのtetrarchをヘロデませんでした。代わりに、彼は神と戦ったし、彼の生活の中で神の声を務めた洗礼者ヨハネを、殺すために、それによって駆動されました。

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 420 101 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 125 bloggartiklar, 93 229 kommentarer och 61 287 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp