653 online! | Sidvisningar idag: 155 434 | Igår: 161 022 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

크리스찬 베일 : 사탄의 영감을 감사

리더 메일 : 펠레 린드버그 

크리스찬 베일 : 사탄의 영감을 감사

사진 : TV4에서. 

사단 : 제일 배우를위한 가격 영감을 감사 영화 부사장의 배우 크리스찬 베일에 갔다.

TV4은 뭔가라는 "5 후"그의 새로운 프로그램의 초연시, 월요일에 보여 주었다 "골든 글로브에서 주요." 

사탄 감사

사단 : 제일 배우를위한 가격 영감을 감사 영화 부사장의 배우 크리스찬 베일에 갔다.

크리스찬 베일은 사탄 감사

사진 : TV4에서. 

이 시대의 하나님의 세계 영감, 예수님은 담대하라 말한다, 내가 세상을이기 었 노라!

성경

성경은 말합니다 : 

사랑없는 세상, 아니 세계에있는 것. 누구든지 세상을 사랑하면 아버지의 사랑이 그 속에 있지 아니하다. 1 존 2시 16분 

세계에있는 모든 내용은 육체의 욕망과 눈의 욕망과 좋은 삶의 자랑은 아버지가 아니라 세계이다. 1 존 2시 17분 

그리고 세계는 사라지과 욕망 그 : 그러나 그는 하나님의 뜻은 영원히 머물러 않습니다.

예수

예수님 덕분에, 영감의 또 다먜 근원이다 :

요한 1 서 2시 20분 너희는 성령의 연고를 가지고 ....

평화의 인사 


PELLETIER 린드

리더 메일

Apg29.nu 이외의에 의해 만들어진 기사 및 비디오 블로그 사이트는 공유하지 않는 견해가있을 수 있습니다.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 8 January 2019 02:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


43 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Så skrämmande! Men TACK JESUS,att du har all makt i himlen och på jorden (Matt.28:18),och att i dig ska alla knän böja sig! (Fil.2:10) 💕🙏💕

Svara -   - 8/1-19 04:35 -


Torbjörn S Larsson

Bra att det kommer fram. Det finns hur många skådespelare som helst som tack vare Satan fått sina priser och sin uppmärksamhet. Detta gäller även regissörer. Inte minst den mediokra regissören Ingemar Bergman som tack vare sina utmärkta klippare, ljussättare och filmare fått en massa priser.

Men det är väl bara FN- chefen Dag Hammarskjöld och jag som anser detta...

Svara -   - 8/1-19 08:11 -


nils

Flera kändisar har fått löften av satan att lyckas och nå framgång i Världen,och av honom blivit lovade ära och belöning i hans rike,Helvetet, med villkoret att gå i förbund med honom.

Därefter hamnar de ändå i helvetet och inga av hans löften blir uppfyllda.Varför??
Jo han är ju Lögnaren som Ej kan tala Sanning,sade Jesus som själv är Sanningen!
Det finns flertal vittnesbörd om detta av de som med Jesus fått möta kändisar därnere!

Svara -   - 8/1-19 09:02 -


Leif

Svar till Torbjörn S Larsson.

Jag anser så också Torbjörn, och har gjort så ganska länge. Jag önskar att TV igen visar den filmen jag såg för kanske 10 år sen. Jag minns tyvärr inte vilken kanal det var som visade denna film? En film gjord om en kristen kvinna som var mycket insatt i hur djävulen leder Hollywoods högsta ledarskap genom olika sataniska guider. Hon fick också sataniska erbjudanden som genom högsta chefen skulle upphöja henne om hon ville till toppen inom kändisvärlden.

Alla världens religioner var samlade inom Hollywoods murar och där samlades kändisarna på alla möjliga möten och dyrkade avgudar mycket medvetet hejvilt.

Svara -   - 8/1-19 09:08 -


Niklas jönsson

Ja det var verkligen skrämmande att stå och tacka satan den största lögnaren och elakingen som finns usch tvi vale.

Svara -   - 8/1-19 09:29 -


David Billström

Världen skäms inte att tala om djävulen (de ropar på honom i var och varannan mening genom svordomar) och vi ska inte heller skämmas att tala om Jesus Kristus, Guds Son som genom sin död gjort djävulen maktlös och uppstod på den tredje dagen och lever i evigheternas evigheter och har nycklarna till dödsriket och döden.

Låt namnet Jesus ljuda.

Jesus är Herre.

Svara -   - 8/1-19 09:31 -


David Billström

https://youtu.be/vAqiLDGRCig

Svara -   - 8/1-19 09:32 -


Leif

Man önskar att åtminstone de kristna som tycker om att sitta nersjunkna i biofåtöljerna med popcorn och diverse godsaker förstod vilka filmhjältar de njuter av. Filmhjältar som är direkt upphöjda av djävulen och hyllas sedan till skyarna i olika djävulska oscarsgalor.

Detta njuter många kristna av idag utan att begripa. Dessa upphöjda människor finns inom hela show och filmvärlden.

Guds folk, ta avstånd från allt sådant som är en del av det Johannes fick se.

Han ropade med stark röst: ”Det stora Babylon har fallit, det har fallit! Det har blivit en plats där onda andar bor, ett tillhåll för alla orena andar, en plats där alla orena och avskyvärda fåglar samlas. För alla folk har druckit av vredesvinet från hennes sexuella lössläppthet. Kungarna på jorden har legat med henne, och affärsmännen på jorden har blivit rika på hennes makt och omåttliga lyx.” Sedan hörde jag en annan röst från himlen säga: ”Gå bort från henne, mitt folk, så att ni inte gör er delaktiga i hennes synder och drabbas av samma plågor som hon.

(Joh Upp 18:2‭-‬4)

Jesu frid...

Svara -   - 8/1-19 09:45 -


Niklas jönsson

svar till David Billström Håller med dig till 100% det är Jesus som ska hyllas och hans namn ska ljuda runt omkring i hela världen.

Svara -   - 8/1-19 09:46 -


nils

Du är ett Föredöme för oss troende att gå Ut med ett Frimodigt Vittnesbörd.

Varför skulle Vi blygas som talar Sanning och blivit Rättfärdiggjorda av Gud som är den Högste Domaren??
Särskilt som det är Evighetsvarelser vi är kallade att med Jesu Hjälp vill rädda!
Hela denna Värld är präglad av Lögn och allsköns Bedrägeri som Alltmer tilltar.
Det är ett Världens hat vi möter som Jesus sade;"Om Världen Hatar eder, betänk att hon har Hatat mig förr än eder."
Men,tack och Lov;"Han som bor I Eder är Större än den som är i Världen!"
"Var vid Gott mod,ty Jag har Övervunnit världen," sade Herren Jesus. Amen!

Svara -   - 8/1-19 10:07 -


Kattis

Vad hade man gjort utan Jesus! Är så Tacksam och vara Frälst! Jag tackar Jesus flera gånger om dagen! Det bara kommer ur min mun som att säga Tack Jesus!

Svara -   - 8/1-19 10:39 -


Katrina

Svar till Kattis.

Svara -   - 8/1-19 12:54 -


Niklas jönsson

Svar till Kattis Ja! Jesus är jag också mycket tacksam för att jag har, Jesus han hjälper och skyddar en varje dag och jag tackar honom lite då och då framför allt när jag är ute och går mina skogs promenader att jag är så glad att jag får tillhöra honom för all hjälp jag får och att jag en dag ska få komma hem till honom till hans paradis för evig tid och bara få njuta av allting som är skönt och vackert, allt negativt som finns på denna jorden är då borta inget begär efter pengar, inga sjukdomar, man slipper att oroa sig för att pengarna inte ska räcka hur gör man då/ vad händer då och så vidare, i himlen är allting gratis för alla frälsta som har tagit emot Jesus och blivit vuxen döpta. Ett extra bevis för den som blivit vuxen att man vill tillhöra Jesus även som vuxen och inte bara genom ett barn dop som föräldrarna har bestämt över barnets huvud utan att hen har någon som helst aning om hen verkligen vill det eller ej och vad det innebär, det har ju inte ett ny fött barn en susning om av förklarliga själ. Men som vuxen så vet man ju det och då går man och vuxen döper sig som bevis att man vill tillhöra Jesus även som vuxen som man själv har bestämt denna gången och inte på grund av att föräldrarna har samtyckt över det hela och kommit fram till det ena eller det andra.

Svara -   - 8/1-19 13:35 -


Sam G Ö

Det är klart att Christian Bale tackar sin herre han har invigt sitt liv åt. Därför bör vi kristna ännu mer tacka vår Herre Jesus Kristus som gett oss en ljus framtid och ett hopp. Tacka Herren ty han är god Hans nåd vara evinnerligen!

Svara -   - 8/1-19 14:08 -


Fredrik Fregoran Göransson

kändisar har sålt själ till satan dom tackar till detta det är inte rättfärdigt att dom har pengar ära behandlas som kungar vi ser på tv att dom har lyx genom skulder som används av globalister och betalar dom rikedom liksom vi lever av annan verkligheten med jesus är riktiga pengar var inte avundsjuka på dom att dom är rika och vinner världen men förlorar guds rike och jesus evig liv

Svara -   - 8/1-19 17:48 -


Bengt

Kanske därför det är så mycket skilsmässor

I Hollywood

Och även otrohet tydligen

Svara -   - 8/1-19 17:54 -


Roger T. W.

Svar till Torbjörn S Larsson.

Jag tror att Ingemar Bergman trodde på Gud. Han kämpade mot sina demoner på kvällarna.

Vad sade Dag Hammarskjöld?

Svara -   - 9/1-19 07:34 -


Martin

Sam G Ö.

Hur kan du påstå att Bale vigt sitt liv till satan?

Om han nu spelar en ondskefull karaktär har han så klart hämtat inspiration från dem mörka sidan av vår tillvaro.

Svara -   - 9/1-19 17:16 -


Martin

Och alla ni andra i den här tråden: vad, allvarligt talat, är så hemskt med det han ska ha sagt?

Svara -   - 9/1-19 17:18 -


Stefan Jonasson

Synd och synder.... Människor som inte tror på GUD eller har en religiös fantasi bild av... Deras omvändelse handlar inte om att dom ska göra bättring och sluta med sina synder.. Det hjälper inte... GUD vill att alla som inte tror ska vända sig till honom och tro på den han har sänt... I FRÅGA SYND DOM TROR INTE PÅ MIG sa JESUS. GUDS ANDE ÄR PÅ UTSIDAN NÄR MAN INTE TROR.. Men när man kommit till tro och blivit född av GUD. Är han på insidan och GUD påbörjar en helgelse process.. Vi vet inom oss vad syndernas är och vandrar i ljuset.. Därför bekänner vi våra synder och GUD förlåter oss våra synder och renar oss från all orättfärdighet... Att hålla på hacka på världens människor för deras synder kanske inte är sättet att evangelierna... DEN HELIGE ANDEN SKALL ÖVERBEVISA VÄRLDEN OM SYND RÄTTFÄRDIGHET OCH DOM... Om den här skådespelaren det är väl ingen som vet med säkerhet att han har vigt sitt liv åt satan... Han kanske inte vet vad han säger och bara vill ha en tuff kommentar att säga... Man kan spekulera men inte veta...

Svara -   - 11/1-19 11:50 -


Martin

Svar till Stefan Jonasson .

Instämmer Stefan!

Svara -   - 11/1-19 12:38 -


Erik S

Detta var i.o.f.s inget nytt. Det har pågått länge. Hollywood är ett av dom "mörkaste platser" som finns, vad gäller ockultism, djävulsdyrkan och andra onda verksamheter.

Otaliga är dom s.k "stjärnor" som sålt sin själ till satan eller skrivit "kontrakt" med honom för att i utbyte få rikedom, ära och allt jordiskt materiellt gott. Det är få platser där det förekommer så mycket pedofili, svarta mässor, prostitution ja t.o.m människooffer. För att tala klarspråk, så har man ingen chans "att slå igenom och bli stjärna" i Hollywood, om man inte deltar i någon av dessa hemska verksamheter.

Utåt ser allt så glättigt och fint ut. Lyckliga människor, flotta hus, häftiga bilar, egna privatjets och miljontals dollar på bankkonton-och vilka ungdomar skulle inte vilja ha så?

Men bakom denna fasad är ett oerhört djupt mörker, den svartaste ondska man kan tänka sig. En ondska som gott kan jämföras med is härjningar i Syrien-fast på ett mer "belevat, subtilt och fint" sätt. En av dom största djävulskyrkorna finns enligt uppgift här, med flera tusen medlemmar.Och har du en gånga fastnat i dessa garn är det oerhört svårt att ta sig ur. Finns flera som försökt bryta med detta, dom har hittats döda under mycket oklara omständigheter. Men tack och lov lyckas också flera bli fria-men då behövs ett ingripande av Herren själv-Amen. (Lyssna till John Ramirez berättelse t.ex.)

Så nog är djävulen verklig och i full verksamhet och ju närmare vi kommer avslutningen av denna tid, ju mer ondska kommer vi få se. Men tack och lov finns en annan kraft, som är så mycket starkare, som vi får lita till. Och det känns ju väldigt tryggt!

MVH

Svara -   - 11/1-19 12:52 -


Bengt

Hemskt

Men det är ju också mycket skilsmässor

I Hollywood

Kanske inte så konstigt

Svara -   - 11/1-19 16:17 -


Martin

Svar till Bengt.

Vad är så hemskt?

Om han nu spelar en ondskefull karaktär har han så klart hämtat inspiration från den mörka sidan av vår tillvaro.

Svara -   - 11/1-19 16:24 -


Bengt johnsson

Det som är hemskt är hur det går till

I hollywood

Svara -   - 11/1-19 17:01 -


Martin

Svar till Bengt johnsson.

Hur går det till där?

Svara -   - 11/1-19 17:50 -


Bengt

Som Erik s tog upp

Svara -   - 11/1-19 18:19 -


Martin

Svar till Bengt.

Är det ett allmänt antagande av Erik S eller hur har han fått informationen?

Svara -   - 11/1-19 18:42 -


Bengt

Det vet jag inte

Svara -   - 11/1-19 19:48 -


Martin

Hur kan du då instämma i det han skriver? Erik S behöver tala om vad han baserar sina utsagor på. Det är ju på sätt och vis anklagelser, även om det inte är mot en person, utan en social kontext.

Svara -   - 11/1-19 20:12 -


Leif

Svar till Martin.

Oavsett varifrån Erik har fått detta så stämmer det ganska bra. Det han berättar säger ungefär samma som den film jag såg om Hollywoods onda andlighet för något år sedan.

Samtidigt intygar Guds Ande detta!

Svara -   - 11/1-19 21:23 -


Martin

Svar till Leif.

Vilken film var det? På vad sett/Hur intygar Guds Ande detta? Misstror dig inte, men vi behöver vara konkreta för trovärdigheten skull.

Svara -   - 11/1-19 21:34 -


Bengt

Men det här med många skilsmässor i

Hollywood är allmänt känt

Svara -   - 11/1-19 22:47 -


Leif

Svar till Martin.

Nu talar jag personligen i just detta fall om Hollywoods onda andlighet till de troende, eftersom denna kunskap verkar lysa med sin frånvaro hos många syskon.

Att vara konkret vad gäller Anden till ofrälsta är ej så enkelt, det är en gåva till Guds barn som inte de ofrälsta har fått, därför kan de ej heller oftast förstå detta, men! Guds barn borde verkligen träna på och lära sig att lyssna till DHA;s röst, då hade mycket varit vunnet och onödiga diskussioner borta!

Anden bor i de pånyttfödda och intygar inombords, det är viktigt att lära sig lyssna till vad Anden säger, det går att göra det mitt ibland alla andra röster, det krävs känslighet! Och som en extra säkerhetskontroll kan man kolla efter, Jesu Ande talar aldrig emot Sitt eget Ord!

Filmen har jag efterfrågat, men inte fått något svar än? Jag vet bara att jag har sett den. Du får väl även där fråga Guds Ande om jag ljuger eller ej, och som sagt! Just detta, att det handlar om onda andars inblandning tror oftast ändå inte de otroende på, inte ens om de får se filmen. Så, att alla ggr vara konkret om andevärlden som du menar är inte så lätt Martin, men jag förstår ändå vad du menar.

Jesu frid....

Svara -   - 12/1-19 05:35 -


Martin

Svar till Leif.

Jag är frälst, så du kan försöka förklara hur Anden intygar detta.

Svara -   - 12/1-19 09:47 -


Martin

Svar till Leif.

Jag tänker så här om Anden: vad är Gud, vad är mina tankar vad är mina känslor och rädslor?

Går jag till ett bönemöte glad och mätt eller trött och hungrig blir upplevelsen olika.
Jag menar inte alls att förringa eller förneka de personliga tillfällen. Säger bara att vi är också kroppar skapade av Gud. Allt är inte Ände i våra bönemöten. Där är också mycket känslor som får runt.

Svara -   - 12/1-19 09:54 -


AnnMarie

Lagiska kristna är alltid övertygade om att de alltid hör/har och lyssnar till Den Helige Andes röst och det är också till dessa DHA talar om kjollängder ett glas vin till maten samt andra petitesser!!

Svara -   - 12/1-19 10:07 -


Leif

Svar till Martin.

Du måste ha missat lite för Andens röst talar inom oss nämnde jag, och då behöver vi verkligen lära oss att lyssna till denna röst så att vi kan säga amen till den.

Andens röst talar dagligen till varje Guds barn, det är oftast bara det att vi inte har lärt oss att lyssna.

Jag säger inte att jag har lärt mig detta fullkomligt heller, utan vi behöver vara noggranna och gå in för att lära oss.

Visst finns det ggr då Gud talat mycket kraftfullare, och vissa ggr t.o.m med hörbar röst, men det vanliga är en stilla och mild röst inom oss som är fullständigt enig med Bibelns budskap.

Du har hela tiden valet att välja vilken av minst tre röster som för det mesta ljuder inom oss. Det är väldigt viktigt att lära sig skilja på just vilken av dem som är Guds röst.

En är Guds, en är ditt kött och en är från satans lömska håll, men det är alltid du som väljer vilken du vill lyssna på?

Jesu frid...

Svara -   - 12/1-19 10:12 -


Martin

Svar till Leif.

Tack Bengt.

Svara -   - 12/1-19 10:13 -


Leif

Svar till Martin.

Visst är det så som du säger Martin!

Du kommer exempelvis till en bönesamling men känslorna varierar redan innan mötet beroende på kanske mätt och glad eller trött och hungrig?

Då är det ju vårt kött som påverkar och det är just det här vi behöver lära oss och kunna urskilja Guds röst ur detta surr.

Vi påverkas av hur någon annan beter sig, ser ut, luktar och mycket annat. Allt detta kan kväva och kväver Guds röst till oss. Vi behöver lära oss bortse från människors yttringar m.m.

Det är heller inte så att Guds barn alltid talar det Guds Ande säger även om man hävdar det, utan vi behöver även här alltid lära oss urskiljning!

Den absolut enklaste nyckeln till om det är Guds Andes röst är kärlekens närvaro.

Ständigt kalla och kyliga svar som vissa ofta har är köttets röster. De möter man allt som oftast här inne.

(Romarbrevet 8:5‭-‬6)

De som styrs av sin mänskliga natur tänker på sådant som tillfredsställer den mänskliga naturen, men de som styrs av Anden tänker på sådant som är i överensstämmelse med Anden. Det mänskliga sinnelaget medför död, men det andliga leder till liv och frid.

De som aldrig vill försonas eller försöker närma sig sina syskon saknar kärleken från Gud, de är fångar i sitt köttsliga tänkande som inte klarar av att ödmjuka sig.

Det finns mycket att säga om det här men, Gud Är kärlek!!!

Jesu frid...

Svara -   - 12/1-19 10:32 -


Martin

Svar till Leif.

Tack för dina reflektioner. Efter ett liv med flera kriser av olika slag ser jag i backspegeln en röd tråd: Guds kärlek och nåd. Utan den hade jag inte levt idag. Sedan barnsben har jag trott på och velat följa honom. Mycket har inte blivit som jag hade önskat misslyckanden och felsteg. Men varje gång jag rest mig upp har det varit den kärleksfulla blicken jag mött. Så får jag gå en bit till. Med Honom och några få trofasta vänner.

Talet om helvetet som beskrivs i en annan artikel på denna sida gör mig både ledsen och trött. Om det vore sant hade jag levat idag. Var är Guds gränslösa nåd? Bättre då att göra psalm 139 till min bön. Gud är aldrig lång borta vårt jag än går.

Svara -   - 12/1-19 10:54 -


Martin

Om det vore sant hade jag INTE levat idag. Ska det så

Svara -   - 12/1-19 10:55 -


Leif

Svar till Martin.

Ja, visst är det ofta känsligt det här med helvetespratet men också här måste vi förstå och acceptera att alla vi människor är så olika. Någon tycker illa om att det skall finnas en plats där syndare skall få sina synders straff, men för mig blev detta med helvetet en del av det som gjorde att jag ropade till Jesus om nåd och räddning oavsett vad andra tycker om det.

Sen är det ändå Guds gränslösa nåd att Jesus tog allt elände vi har ställt till med på sig själv. Det är gränslös nåd för alla dem som tar emot Honom, men givetvis kan inte denna gränslösa nåd verka hos dem som förkastar Jesus...

Svara -   - 12/1-19 14:30 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?천국에 섹스를 변경 한 윌?

성전환

하늘에 사람들은 수술을 통해 섹스를 변경 누가?

8

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


죄인?

친구

에 의해 리더 메일 데이비드 Billström 예수님은 신자 아닌 사람들에게 도달하는 우리의 주요 역할 모델이다. 예수님이이 땅을 걸어 때, 그는 그에게 온 사람들에 무슨 일이 있었는지 알고 있었다. 그는 같은 오늘입니다.

2

Läs allt!


이스라엘의 십자가 McJesus 박물관

십자가에 못 박으 McJesus

사진 : SVT. 

이스라엘 시위 야니 Leinonen "작품"McJesus 대하여 십자가에 못 로날드 맥도날드을 묘사.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


원하지 않는 - 제 17

크리스 Åberg의 인사

지금은 내가 진탕 계속 내 어린 시절에서 시리얼을 평가. 이야기는 강도가 증가하고 더욱 드라마틱하게 될 것이다. 매우 흥미롭고 재밌 섹션은 이제 앞서있다.

0

Läs allt!


침묵의 예수 - 하나님의 음성을 죽인 남자 - 6 부

로마 군인

한스 얀손, 웁살라 헤롯 안티파스는 성경의 이야기에서 우리를 다시 만난다. 이 시간 예수님 앞에 서있다. 그런 다음 세례 요한의 참수 이후 삼년이었다.

2

Läs allt!


악 목록 - 하나님의 음성을 죽인 남자 - 5 부

군인

으로 한스 얀손 , 웁살라 우리가 설명하는 맥락에서 헤롯의 행동의 "영리"어떤 악이있다. 즉 창세기에 기록 된 어떤 날을 제공합니다.

5

Läs allt!


크리스틴의 예언은 우리 시대에 참

- 종말에 관한 예언!

예수님에 대한 1800 년대의 이야기에서 고대의 예언은 모두가 볼 수 있도록 산에 다음과 마지막 일 스웨덴 산에 표시합니다!

13

Läs allt!


"하나님은 낙태를 축복하고 미국"

에 의해 리더 메일 NILS 

낙태 - 엄마

"하나님은 낙태와 미국을 축복"하고 노래와 춤 : 여자는 이제 그녀는 낙태에 경의를 표하고, 단어 결론 프로그램 넷플릭스 공기를했다.

38

Läs allt!


지옥에서 죄인을 고통

당신이 지옥에 갈 경우, 당신은 고통. 즉 지옥에 대해 무엇이다. 그냥 누가 복음 16 부자, 당신은 화염에 고통됩니다. 모든 죄인은 지옥에 갈, 그들은 고통이있을 이동합니다.

102

Läs allt!


신생아는 이미 '예'입니다

신생아는 이미 전입니다

사진 : 페이스 북에서 스크린 샷. 

뉴욕시의 주민들은 이제 의료 인증서없이 자신의 성별을 변경할 수 있습니다. 또한, 그들은 그들의 신생아의 성별을 변경할 수 있습니다.

5

Läs allt!


당신이 잘못된 몸에서 태어난 경우, 다시 태어날 수

Loui 모래

사진 : SVT. 

루이스 Nelum 산다 말리 "Loui"모래, (26)는, 현재 게임중인 플레이어 핸드볼은 성 정체성 장애에 대한 조사가 중지 스웨덴 핸드볼 스타입니다. 

2

Läs allt!


크리스찬 베일 : 사탄의 영감을 감사

리더 메일 : 펠레 린드버그 

크리스찬 베일 : 사탄의 영감을 감사

사진 : TV4에서. 

사단 : 제일 배우를위한 가격 영감을 감사 영화 부사장의 배우 크리스찬 베일에 갔다.

43

Läs allt!


스웨덴에 대한 미국 뉴스 : 마이크로 칩은 스웨덴의 통화 관리에 이식

에 의해 리더 메일 NILS 

마이크로 칩

스톡홀름, 스웨덴, 작은 마이크로 시스템즈와 함께 쇼핑을 선택하는 1000 년대를 선택합니다. 칩은 피부 아래에 이식.

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

그것은 이슬람과 관련이있다

그것은 이슬람과 관련이있다

에 의해 리더 메일 스테판 엘리아 이러한 방식의 행동을 정당화한다. 루이와 마렌는 최근 리비아 (34 개) 참수 기독교인 대량 무덤을 발견, 고유하지 않습니다.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


중국에서 적 그리스도 제어

적 그리스도 제어

으로 홀거 닐슨 아마 대부분의 가져 오지 않는 수 있습니다 중국의 현실은 지금이 - 아마 아무도 상상할 수 없었다 제어 시스템입니다.

37

Läs allt!


무슬림들은 새해의 밤 이후 정리, 그러나 이것은 이슬람 아니다

청소 이슬람교

사진 : svt.se. 

무슬림들은 새해의 밤 이후 예테보리의 거리를 청소 이슬람과는 아무 상관이 없습니다. 나는 항상 들었 때문에 가지고 가야 결론은 피 묻은 이슬람 테러 후 "이 이슬람 아니다"- 무하마드 모두 주문하고 알라의 이름으로 테러 행위를 수행하더라도.

2

Läs allt!


나의 구원 - 크리스 Åberg

부대

그가 나를 데리고했을 때, 나는 서서 도널드라는 이름의 입구에 오순절 교회의 지도자 중 하나를 이야기했다. 그리고는 물었다 : "당신이 구원 받기를 원하십니까?" 나는이 뭔가 뭔지 몰랐지만 내가 말했다 ...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, lördag 19 januari 2019 kl. 22:27

Jesus söker: Henrik!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16그들은 화성에 정착하고 싶지만 달에 여행하지 않는다

사향 화성

사진 : di.se. 

전기 자동차 회사 테슬라의 설립자이자 CEO 엘론 머스크는 다먜 화성에 사람과 지구를 식민지화의 꿈을 보낼 계획이다. 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


동성애와 동성 관계 - 스테판 Gustavsson은

성경은 동성애에 대해 무엇을 말하는가? 성경 텍스트와 합리적인 인수는 스테판 Gustavsson은에 의해 아주 좋은 강의에, 아주 기본적인 방법으로 켜집니다. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


동거는 적이되지 않고 결혼 없을 것

1495636808 - 양 - brollop.jpg

파트너가 서로 성관계를 갖는다 고에 적응하기 위해, 당신이 서로 결혼 같은 일입니다. 그러나 이것은 성경과 일치하지 않습니다.

4

Läs allt!


성경의 동물

성경의 동물

당신은 성경이 동물에 대해 많은 것을 말하고 있다는 사실을 알고 계십니까? 여기에 성경 참조와 성경의 동물과 일부 곤충의 많은의 긴 목록을 가지고! 기대해주세요!

2

Läs allt!


사람의 영적 탐구의 배경

뷰 파인더

의 Sigvard 검 내 희망 예언 작성이, 나는 예시 적 배경, 이전 세기 이전 이벤트의 잔상으로 "잃어버린 / återvunne 아들"(눅 15)에 대한 예수님의 비유를했습니다. 

0

Läs allt!


여성들이 무슬림에 의해 참수 된 것으로 보여 불법

모로코에서 두 여성 관광객이 무슬림에 의해 참수에 진실을 보여주기 위해 불법입니다.

12

Läs allt!


여기에 이슬람교도에 의해 하나의 금발의 여자를 참수된다

여기에 이슬람교도에 의해 하나의 금발의 여자를 참수된다

그들은 모로코에 이르러 때 스칸디나비아에서 두 젊은 금발의 여성은 무슬림에 의해 참수되었다. 그것은 물론 그것이 여성, 테러 행위의 살인을 호출하지만보다 정확한 용어는 코란에서 영감을 종교적 동기 이슬람 살인 사건이라는 것이다.

11

Läs allt!


10 년 전 내 아내 마리와 아들 조엘 사망

10 년 전, 12 월 21 일 단지 밤 12 시까 내 아내를 살해하고 nyförlöste 아들 요엘 (22) 12 월 아침에 네시 반부터 사망했다.

1

Läs allt!


하나님의 음성을 죽인 사람 - 제 2 부 : 죽음의 댄스

으로 한스 얀손 , 웁살라 그것은이 춤도 헤로디아 앞으로 보았다. 그녀의 어두운 눈에서 불꽃이 타오르는 관찰력 hämndbegärets을 찾을 수 있습니다. 그녀는 그의 교만과 정욕 아무것도로 그녀를 밀어 수있는 전력의 여성이었다. 

0

Läs allt!


하나님의 음성을 죽인 사람 - 제 1 부 : 예언자

로마

으로 한스 얀손 , 웁살라  이 논문의 메시지는 하나님의 음성을들을뿐만 아니라, 그것이 말하는 것을하지의 중요성에 관한 것입니다. 그것은 안티, 팔레스타인의 분봉 왕 헤롯하지 않았다. 대신, 그는 하나님과 싸워 자신의 삶에서 하나님의 음성을 역임 세례 요한을 죽일하여 구동되었다.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 409 700 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 125 bloggartiklar, 93 228 kommentarer och 61 287 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp