603 online! | Sidvisningar idag: 148 690 | Igår: 161 022 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

קריסטלעך באַלע: דאנק שׂטן ינספּיראַציע

לייענער מעיל: פּעללע לינדבערג 

קריסטלעך באַלע: דאנק שׂטן ינספּיראַציע

בילד: פֿון TV4. 

פּרייַז פֿאַר בעסטער אקטיאר געגאנגען צו אַקטיאָר קריסטלעך באַלע אין די פילם וויצע, וואס טאַנגקט זיין ינספּיראַציע: שׂטן.

TV4 געוויזן אויף מאנטאג, בעשאַס די פּרעמיערע פון ​​זייַן נייַ פּראָגראַם, "נאָך Five" עפּעס זיי גערופֿן "היגהליגהץ פון די גאָלדען גלאָבעס." 

טאַנגקט שׂטן

פּרייַז פֿאַר בעסטער אקטיאר געגאנגען צו אַקטיאָר קריסטלעך באַלע אין די פילם וויצע, וואס טאַנגקט זיין ינספּיראַציע: שׂטן.

קריסטלעך באַלע טאַנגקט שׂטן

בילד: פֿון TV4. 

וועלט ינספּיראַציע פון ​​גאָט פון דעם עלטער, אָבער יאָשקע זאגט זייַן פון גוט פריילעכקייַט, איך האב באַקומען די וועלט!

ביבל

די ביבל זאגט: 

ליבע ניט דער וועלט, ניט די זאכן וואָס זענען אין די וועלט. אויב ווער עס יז ליב די וועלט, די ליבע פון ​​דער טאַטע איז ניט אין אים. 1 יוחנן 2:16 

פֿאַר אַלע וואָס איז אין די וועלט, די באַגער פון די פלייש און די באַגער פון די אויגן און די גאווה פון די גוט לעבן, איז ניט פֿון דעם פֿאָטער, אָבער איז פון דער וועלט. 1 יוחנן 2:17 

און די וועלט פּאַססעטה אַוועק, און דער באַגער דערפון: אָבער ער אַז טוט דער וועט פון גאָט אַבידעטה אויף אייביק.

יאָשקע

דאַנק צו יאָשקע, איז אן אנדער מקור פון ינספּיראַציע:

1 יוחנן 2:20 יי האָבן אַ זאלבאלל פון דער רוס ....

שלום גרעעטינגס 


פּעללעטיער Lind

לייענער מעיל

ארטיקלען און ווידיאס אַז זענען געמאכט דורך אנדערע ווי Apg29.nu זאל האָבן קוקן אַז בלאָג פּלאַץ טאָן ניט טיילן.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 8 January 2019 02:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


43 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Så skrämmande! Men TACK JESUS,att du har all makt i himlen och på jorden (Matt.28:18),och att i dig ska alla knän böja sig! (Fil.2:10) 💕🙏💕

Svara -   - 8/1-19 04:35 -


Torbjörn S Larsson

Bra att det kommer fram. Det finns hur många skådespelare som helst som tack vare Satan fått sina priser och sin uppmärksamhet. Detta gäller även regissörer. Inte minst den mediokra regissören Ingemar Bergman som tack vare sina utmärkta klippare, ljussättare och filmare fått en massa priser.

Men det är väl bara FN- chefen Dag Hammarskjöld och jag som anser detta...

Svara -   - 8/1-19 08:11 -


nils

Flera kändisar har fått löften av satan att lyckas och nå framgång i Världen,och av honom blivit lovade ära och belöning i hans rike,Helvetet, med villkoret att gå i förbund med honom.

Därefter hamnar de ändå i helvetet och inga av hans löften blir uppfyllda.Varför??
Jo han är ju Lögnaren som Ej kan tala Sanning,sade Jesus som själv är Sanningen!
Det finns flertal vittnesbörd om detta av de som med Jesus fått möta kändisar därnere!

Svara -   - 8/1-19 09:02 -


Leif

Svar till Torbjörn S Larsson.

Jag anser så också Torbjörn, och har gjort så ganska länge. Jag önskar att TV igen visar den filmen jag såg för kanske 10 år sen. Jag minns tyvärr inte vilken kanal det var som visade denna film? En film gjord om en kristen kvinna som var mycket insatt i hur djävulen leder Hollywoods högsta ledarskap genom olika sataniska guider. Hon fick också sataniska erbjudanden som genom högsta chefen skulle upphöja henne om hon ville till toppen inom kändisvärlden.

Alla världens religioner var samlade inom Hollywoods murar och där samlades kändisarna på alla möjliga möten och dyrkade avgudar mycket medvetet hejvilt.

Svara -   - 8/1-19 09:08 -


Niklas jönsson

Ja det var verkligen skrämmande att stå och tacka satan den största lögnaren och elakingen som finns usch tvi vale.

Svara -   - 8/1-19 09:29 -


David Billström

Världen skäms inte att tala om djävulen (de ropar på honom i var och varannan mening genom svordomar) och vi ska inte heller skämmas att tala om Jesus Kristus, Guds Son som genom sin död gjort djävulen maktlös och uppstod på den tredje dagen och lever i evigheternas evigheter och har nycklarna till dödsriket och döden.

Låt namnet Jesus ljuda.

Jesus är Herre.

Svara -   - 8/1-19 09:31 -


David Billström

https://youtu.be/vAqiLDGRCig

Svara -   - 8/1-19 09:32 -


Leif

Man önskar att åtminstone de kristna som tycker om att sitta nersjunkna i biofåtöljerna med popcorn och diverse godsaker förstod vilka filmhjältar de njuter av. Filmhjältar som är direkt upphöjda av djävulen och hyllas sedan till skyarna i olika djävulska oscarsgalor.

Detta njuter många kristna av idag utan att begripa. Dessa upphöjda människor finns inom hela show och filmvärlden.

Guds folk, ta avstånd från allt sådant som är en del av det Johannes fick se.

Han ropade med stark röst: ”Det stora Babylon har fallit, det har fallit! Det har blivit en plats där onda andar bor, ett tillhåll för alla orena andar, en plats där alla orena och avskyvärda fåglar samlas. För alla folk har druckit av vredesvinet från hennes sexuella lössläppthet. Kungarna på jorden har legat med henne, och affärsmännen på jorden har blivit rika på hennes makt och omåttliga lyx.” Sedan hörde jag en annan röst från himlen säga: ”Gå bort från henne, mitt folk, så att ni inte gör er delaktiga i hennes synder och drabbas av samma plågor som hon.

(Joh Upp 18:2‭-‬4)

Jesu frid...

Svara -   - 8/1-19 09:45 -


Niklas jönsson

svar till David Billström Håller med dig till 100% det är Jesus som ska hyllas och hans namn ska ljuda runt omkring i hela världen.

Svara -   - 8/1-19 09:46 -


nils

Du är ett Föredöme för oss troende att gå Ut med ett Frimodigt Vittnesbörd.

Varför skulle Vi blygas som talar Sanning och blivit Rättfärdiggjorda av Gud som är den Högste Domaren??
Särskilt som det är Evighetsvarelser vi är kallade att med Jesu Hjälp vill rädda!
Hela denna Värld är präglad av Lögn och allsköns Bedrägeri som Alltmer tilltar.
Det är ett Världens hat vi möter som Jesus sade;"Om Världen Hatar eder, betänk att hon har Hatat mig förr än eder."
Men,tack och Lov;"Han som bor I Eder är Större än den som är i Världen!"
"Var vid Gott mod,ty Jag har Övervunnit världen," sade Herren Jesus. Amen!

Svara -   - 8/1-19 10:07 -


Kattis

Vad hade man gjort utan Jesus! Är så Tacksam och vara Frälst! Jag tackar Jesus flera gånger om dagen! Det bara kommer ur min mun som att säga Tack Jesus!

Svara -   - 8/1-19 10:39 -


Katrina

Svar till Kattis.

Svara -   - 8/1-19 12:54 -


Niklas jönsson

Svar till Kattis Ja! Jesus är jag också mycket tacksam för att jag har, Jesus han hjälper och skyddar en varje dag och jag tackar honom lite då och då framför allt när jag är ute och går mina skogs promenader att jag är så glad att jag får tillhöra honom för all hjälp jag får och att jag en dag ska få komma hem till honom till hans paradis för evig tid och bara få njuta av allting som är skönt och vackert, allt negativt som finns på denna jorden är då borta inget begär efter pengar, inga sjukdomar, man slipper att oroa sig för att pengarna inte ska räcka hur gör man då/ vad händer då och så vidare, i himlen är allting gratis för alla frälsta som har tagit emot Jesus och blivit vuxen döpta. Ett extra bevis för den som blivit vuxen att man vill tillhöra Jesus även som vuxen och inte bara genom ett barn dop som föräldrarna har bestämt över barnets huvud utan att hen har någon som helst aning om hen verkligen vill det eller ej och vad det innebär, det har ju inte ett ny fött barn en susning om av förklarliga själ. Men som vuxen så vet man ju det och då går man och vuxen döper sig som bevis att man vill tillhöra Jesus även som vuxen som man själv har bestämt denna gången och inte på grund av att föräldrarna har samtyckt över det hela och kommit fram till det ena eller det andra.

Svara -   - 8/1-19 13:35 -


Sam G Ö

Det är klart att Christian Bale tackar sin herre han har invigt sitt liv åt. Därför bör vi kristna ännu mer tacka vår Herre Jesus Kristus som gett oss en ljus framtid och ett hopp. Tacka Herren ty han är god Hans nåd vara evinnerligen!

Svara -   - 8/1-19 14:08 -


Fredrik Fregoran Göransson

kändisar har sålt själ till satan dom tackar till detta det är inte rättfärdigt att dom har pengar ära behandlas som kungar vi ser på tv att dom har lyx genom skulder som används av globalister och betalar dom rikedom liksom vi lever av annan verkligheten med jesus är riktiga pengar var inte avundsjuka på dom att dom är rika och vinner världen men förlorar guds rike och jesus evig liv

Svara -   - 8/1-19 17:48 -


Bengt

Kanske därför det är så mycket skilsmässor

I Hollywood

Och även otrohet tydligen

Svara -   - 8/1-19 17:54 -


Roger T. W.

Svar till Torbjörn S Larsson.

Jag tror att Ingemar Bergman trodde på Gud. Han kämpade mot sina demoner på kvällarna.

Vad sade Dag Hammarskjöld?

Svara -   - 9/1-19 07:34 -


Martin

Sam G Ö.

Hur kan du påstå att Bale vigt sitt liv till satan?

Om han nu spelar en ondskefull karaktär har han så klart hämtat inspiration från dem mörka sidan av vår tillvaro.

Svara -   - 9/1-19 17:16 -


Martin

Och alla ni andra i den här tråden: vad, allvarligt talat, är så hemskt med det han ska ha sagt?

Svara -   - 9/1-19 17:18 -


Stefan Jonasson

Synd och synder.... Människor som inte tror på GUD eller har en religiös fantasi bild av... Deras omvändelse handlar inte om att dom ska göra bättring och sluta med sina synder.. Det hjälper inte... GUD vill att alla som inte tror ska vända sig till honom och tro på den han har sänt... I FRÅGA SYND DOM TROR INTE PÅ MIG sa JESUS. GUDS ANDE ÄR PÅ UTSIDAN NÄR MAN INTE TROR.. Men när man kommit till tro och blivit född av GUD. Är han på insidan och GUD påbörjar en helgelse process.. Vi vet inom oss vad syndernas är och vandrar i ljuset.. Därför bekänner vi våra synder och GUD förlåter oss våra synder och renar oss från all orättfärdighet... Att hålla på hacka på världens människor för deras synder kanske inte är sättet att evangelierna... DEN HELIGE ANDEN SKALL ÖVERBEVISA VÄRLDEN OM SYND RÄTTFÄRDIGHET OCH DOM... Om den här skådespelaren det är väl ingen som vet med säkerhet att han har vigt sitt liv åt satan... Han kanske inte vet vad han säger och bara vill ha en tuff kommentar att säga... Man kan spekulera men inte veta...

Svara -   - 11/1-19 11:50 -


Martin

Svar till Stefan Jonasson .

Instämmer Stefan!

Svara -   - 11/1-19 12:38 -


Erik S

Detta var i.o.f.s inget nytt. Det har pågått länge. Hollywood är ett av dom "mörkaste platser" som finns, vad gäller ockultism, djävulsdyrkan och andra onda verksamheter.

Otaliga är dom s.k "stjärnor" som sålt sin själ till satan eller skrivit "kontrakt" med honom för att i utbyte få rikedom, ära och allt jordiskt materiellt gott. Det är få platser där det förekommer så mycket pedofili, svarta mässor, prostitution ja t.o.m människooffer. För att tala klarspråk, så har man ingen chans "att slå igenom och bli stjärna" i Hollywood, om man inte deltar i någon av dessa hemska verksamheter.

Utåt ser allt så glättigt och fint ut. Lyckliga människor, flotta hus, häftiga bilar, egna privatjets och miljontals dollar på bankkonton-och vilka ungdomar skulle inte vilja ha så?

Men bakom denna fasad är ett oerhört djupt mörker, den svartaste ondska man kan tänka sig. En ondska som gott kan jämföras med is härjningar i Syrien-fast på ett mer "belevat, subtilt och fint" sätt. En av dom största djävulskyrkorna finns enligt uppgift här, med flera tusen medlemmar.Och har du en gånga fastnat i dessa garn är det oerhört svårt att ta sig ur. Finns flera som försökt bryta med detta, dom har hittats döda under mycket oklara omständigheter. Men tack och lov lyckas också flera bli fria-men då behövs ett ingripande av Herren själv-Amen. (Lyssna till John Ramirez berättelse t.ex.)

Så nog är djävulen verklig och i full verksamhet och ju närmare vi kommer avslutningen av denna tid, ju mer ondska kommer vi få se. Men tack och lov finns en annan kraft, som är så mycket starkare, som vi får lita till. Och det känns ju väldigt tryggt!

MVH

Svara -   - 11/1-19 12:52 -


Bengt

Hemskt

Men det är ju också mycket skilsmässor

I Hollywood

Kanske inte så konstigt

Svara -   - 11/1-19 16:17 -


Martin

Svar till Bengt.

Vad är så hemskt?

Om han nu spelar en ondskefull karaktär har han så klart hämtat inspiration från den mörka sidan av vår tillvaro.

Svara -   - 11/1-19 16:24 -


Bengt johnsson

Det som är hemskt är hur det går till

I hollywood

Svara -   - 11/1-19 17:01 -


Martin

Svar till Bengt johnsson.

Hur går det till där?

Svara -   - 11/1-19 17:50 -


Bengt

Som Erik s tog upp

Svara -   - 11/1-19 18:19 -


Martin

Svar till Bengt.

Är det ett allmänt antagande av Erik S eller hur har han fått informationen?

Svara -   - 11/1-19 18:42 -


Bengt

Det vet jag inte

Svara -   - 11/1-19 19:48 -


Martin

Hur kan du då instämma i det han skriver? Erik S behöver tala om vad han baserar sina utsagor på. Det är ju på sätt och vis anklagelser, även om det inte är mot en person, utan en social kontext.

Svara -   - 11/1-19 20:12 -


Leif

Svar till Martin.

Oavsett varifrån Erik har fått detta så stämmer det ganska bra. Det han berättar säger ungefär samma som den film jag såg om Hollywoods onda andlighet för något år sedan.

Samtidigt intygar Guds Ande detta!

Svara -   - 11/1-19 21:23 -


Martin

Svar till Leif.

Vilken film var det? På vad sett/Hur intygar Guds Ande detta? Misstror dig inte, men vi behöver vara konkreta för trovärdigheten skull.

Svara -   - 11/1-19 21:34 -


Bengt

Men det här med många skilsmässor i

Hollywood är allmänt känt

Svara -   - 11/1-19 22:47 -


Leif

Svar till Martin.

Nu talar jag personligen i just detta fall om Hollywoods onda andlighet till de troende, eftersom denna kunskap verkar lysa med sin frånvaro hos många syskon.

Att vara konkret vad gäller Anden till ofrälsta är ej så enkelt, det är en gåva till Guds barn som inte de ofrälsta har fått, därför kan de ej heller oftast förstå detta, men! Guds barn borde verkligen träna på och lära sig att lyssna till DHA;s röst, då hade mycket varit vunnet och onödiga diskussioner borta!

Anden bor i de pånyttfödda och intygar inombords, det är viktigt att lära sig lyssna till vad Anden säger, det går att göra det mitt ibland alla andra röster, det krävs känslighet! Och som en extra säkerhetskontroll kan man kolla efter, Jesu Ande talar aldrig emot Sitt eget Ord!

Filmen har jag efterfrågat, men inte fått något svar än? Jag vet bara att jag har sett den. Du får väl även där fråga Guds Ande om jag ljuger eller ej, och som sagt! Just detta, att det handlar om onda andars inblandning tror oftast ändå inte de otroende på, inte ens om de får se filmen. Så, att alla ggr vara konkret om andevärlden som du menar är inte så lätt Martin, men jag förstår ändå vad du menar.

Jesu frid....

Svara -   - 12/1-19 05:35 -


Martin

Svar till Leif.

Jag är frälst, så du kan försöka förklara hur Anden intygar detta.

Svara -   - 12/1-19 09:47 -


Martin

Svar till Leif.

Jag tänker så här om Anden: vad är Gud, vad är mina tankar vad är mina känslor och rädslor?

Går jag till ett bönemöte glad och mätt eller trött och hungrig blir upplevelsen olika.
Jag menar inte alls att förringa eller förneka de personliga tillfällen. Säger bara att vi är också kroppar skapade av Gud. Allt är inte Ände i våra bönemöten. Där är också mycket känslor som får runt.

Svara -   - 12/1-19 09:54 -


AnnMarie

Lagiska kristna är alltid övertygade om att de alltid hör/har och lyssnar till Den Helige Andes röst och det är också till dessa DHA talar om kjollängder ett glas vin till maten samt andra petitesser!!

Svara -   - 12/1-19 10:07 -


Leif

Svar till Martin.

Du måste ha missat lite för Andens röst talar inom oss nämnde jag, och då behöver vi verkligen lära oss att lyssna till denna röst så att vi kan säga amen till den.

Andens röst talar dagligen till varje Guds barn, det är oftast bara det att vi inte har lärt oss att lyssna.

Jag säger inte att jag har lärt mig detta fullkomligt heller, utan vi behöver vara noggranna och gå in för att lära oss.

Visst finns det ggr då Gud talat mycket kraftfullare, och vissa ggr t.o.m med hörbar röst, men det vanliga är en stilla och mild röst inom oss som är fullständigt enig med Bibelns budskap.

Du har hela tiden valet att välja vilken av minst tre röster som för det mesta ljuder inom oss. Det är väldigt viktigt att lära sig skilja på just vilken av dem som är Guds röst.

En är Guds, en är ditt kött och en är från satans lömska håll, men det är alltid du som väljer vilken du vill lyssna på?

Jesu frid...

Svara -   - 12/1-19 10:12 -


Martin

Svar till Leif.

Tack Bengt.

Svara -   - 12/1-19 10:13 -


Leif

Svar till Martin.

Visst är det så som du säger Martin!

Du kommer exempelvis till en bönesamling men känslorna varierar redan innan mötet beroende på kanske mätt och glad eller trött och hungrig?

Då är det ju vårt kött som påverkar och det är just det här vi behöver lära oss och kunna urskilja Guds röst ur detta surr.

Vi påverkas av hur någon annan beter sig, ser ut, luktar och mycket annat. Allt detta kan kväva och kväver Guds röst till oss. Vi behöver lära oss bortse från människors yttringar m.m.

Det är heller inte så att Guds barn alltid talar det Guds Ande säger även om man hävdar det, utan vi behöver även här alltid lära oss urskiljning!

Den absolut enklaste nyckeln till om det är Guds Andes röst är kärlekens närvaro.

Ständigt kalla och kyliga svar som vissa ofta har är köttets röster. De möter man allt som oftast här inne.

(Romarbrevet 8:5‭-‬6)

De som styrs av sin mänskliga natur tänker på sådant som tillfredsställer den mänskliga naturen, men de som styrs av Anden tänker på sådant som är i överensstämmelse med Anden. Det mänskliga sinnelaget medför död, men det andliga leder till liv och frid.

De som aldrig vill försonas eller försöker närma sig sina syskon saknar kärleken från Gud, de är fångar i sitt köttsliga tänkande som inte klarar av att ödmjuka sig.

Det finns mycket att säga om det här men, Gud Är kärlek!!!

Jesu frid...

Svara -   - 12/1-19 10:32 -


Martin

Svar till Leif.

Tack för dina reflektioner. Efter ett liv med flera kriser av olika slag ser jag i backspegeln en röd tråd: Guds kärlek och nåd. Utan den hade jag inte levt idag. Sedan barnsben har jag trott på och velat följa honom. Mycket har inte blivit som jag hade önskat misslyckanden och felsteg. Men varje gång jag rest mig upp har det varit den kärleksfulla blicken jag mött. Så får jag gå en bit till. Med Honom och några få trofasta vänner.

Talet om helvetet som beskrivs i en annan artikel på denna sida gör mig både ledsen och trött. Om det vore sant hade jag levat idag. Var är Guds gränslösa nåd? Bättre då att göra psalm 139 till min bön. Gud är aldrig lång borta vårt jag än går.

Svara -   - 12/1-19 10:54 -


Martin

Om det vore sant hade jag INTE levat idag. Ska det så

Svara -   - 12/1-19 10:55 -


Leif

Svar till Martin.

Ja, visst är det ofta känsligt det här med helvetespratet men också här måste vi förstå och acceptera att alla vi människor är så olika. Någon tycker illa om att det skall finnas en plats där syndare skall få sina synders straff, men för mig blev detta med helvetet en del av det som gjorde att jag ropade till Jesus om nåd och räddning oavsett vad andra tycker om det.

Sen är det ändå Guds gränslösa nåd att Jesus tog allt elände vi har ställt till med på sig själv. Det är gränslös nåd för alla dem som tar emot Honom, men givetvis kan inte denna gränslösa nåd verka hos dem som förkastar Jesus...

Svara -   - 12/1-19 14:30 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?וועט דער איינער וואס געביטן געשלעכט צו הימ

טראַנססעקסואַל

וועט דער מענטשן אין הימל וואס האט געביטן געשלעכט דורך כירורגיע?

8

Läs allt!


קריסטן זענען ווייל גערודפֿט מער ווי אלץ

Open Doors World Watch List 2019

בילד: עפֿן דאָאָרס. 

עפענען דאָאָרס 'יערלעך וועלט וואַך רשימה פון גערודפֿט קריסטן ווייזט אַז 2019 איז די ערגסטע יאָר אלץ. עס איז דורך ווייַט די מערסט שווער יאָר זינט רעקאָרדס אנגעהויבן.

20

Läs allt!


זינדיקע?

Friends

לייענער מעיל דורך דוד ביללסטרöם יאָשקע איז אונדזער ערשטיק ראָלע מאָדעל צו דערגרייכן אויס צו מענטשן וואס זענען נישט געגלויבט. ווען יאָשקע געגאנגען דער ערד, ער האט געוואוסט וואָס איז געגאנגען אויף אין די מענטשן וואס זענען געקומען צו אים. ער איז דער זעלביקער הייַנט.

2

Läs allt!


א געקרייציקט מקדזשעסוס מוזיי אין ישראל

קרייציק מקדזשעסוס

זשוק סווט. 

פּראַטעס אין ישראל קעגן Jani לעינאָנען "אַרטוואָרק" מקדזשעסוס דיפּיקטינג אַ געקרייציקט ראָנאַלד מאַקדאַנאַלד.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


די ונדעסירעד - טייל 17

טשריסטער åבערג באַגריסן

איצט איך פאָרזעצן מיט מיין שאַקינג און אַפּרישיייטיד סיריאַל פון מיין קינדשאַפט. די געשיכטע וועט פאַרגרעסערן אין ינטענסיטי און ווערן אַפֿילו מער דראַמאַטיק. עטלעכע זייער יקסייטינג און גריפּינג אָפּטיילונג איצט ליגט פאָרויס.

0

Läs allt!


א שטילקייַט יאָשקע - דער מענטש וואס געהרגעט &

רוימער זעלנער

האַנס דזשאַנססאָן, Uppsala הורדוס אַנטיפּאַס טרעפן אונדז ווידער אין די ביבלישע געשיכטע. דאס מאָל האט ער שטייט איידער יאָשקע. עס האט דעמאָלט שוין דרייַ יאר זינט יוחנן די באַפּטיסט ס בעהעאַדינג.

2

Läs allt!


בייז רשימה - דער מענטש וואס געהרגעט גאָט 'ס קו

זעלנער

דורך האַנס דזשאַנססאָן , Uppsala עס איז עפּעס "קלוג" און בייז פון הורדוס ס אַקשאַנז אין דעם קאָנטעקסט מיר זענען דיסקרייבינג. אַז ברענגט מיר צו וואָס איז געשריבן אין דעם בוך פון גענעסיס.

5

Läs allt!


קריסטין ס נבואה איז אמת מיט אונדזער צייַט

- א נבואה וועגן די סוף מאל!

די אלטע נבואה פון די 1800 ס רעדן וועגן יאָשקע צו ווייַזן זיך אין די בערג אין שוועדן אין די לעצטע טעג, און דעמאָלט אויף די באַרג פֿאַר אַלע צו זען!

13

Läs allt!


"גאָט בענטשן אַבאָרשאַן און די פאַרייניקט

לייענער מעיל דורך נילס 

אַבאָרשאַן - מאָם

א פרוי איצט האט אַ פּראָגראַם Netflix Air ווו זי Pays צינדז צו אַבאָרשאַן, און אויס מיט די ווערטער: "גאָט בענטשן אַבאָרשאַן און די פאַרייניקטע שטאַטן פון אַמעריקע", און זינגען און טאַנצן צו עס.

38

Läs allt!


אין גיהנום, ויסגעמוטשעט זינדיקע

אויב איר גיין צו גענעם, איר ויסגעמוטשעט. אַז ס וואָס גיהנום איז פֿאַר. פּונקט ווי די רייַך מענטש אין לוקע 16, איר וועט זייַן ויסגעמוטשעט אין פלאַמעס. כל די זינדיקע גיין צו גענעם, און זיי גיין דאָרט צו זייַן ויסגעמוטשעט.

102

Läs allt!


נובאָרנז זענען שוין אַ 'עקס'

נובאָרנז זענען שוין אַן עקס

זשוק סקרעענשאָט פון Facebook. 

רעסידענץ פון ניו יארק סיטי קענען איצט טוישן זייער דזשענדער אָן אַ מעדיציניש באַווייַזן. דערצו, זיי קענען אַפֿילו טוישן זייער נייַ-געבוירן ס דזשענדער.

5

Läs allt!


אויב איר זענען געבוירן אין דעם אומרעכט גוף, &

לאָוי זאַמד

זשוק סווט. 

לויז נעלום סאַנדאַ מאַלי "לאָוי" זאַמד, 26, איז אַ שוועדיש האַנדבאַלל שטערן וואס איצט סטאַפּס פּלייינג האַנדבאַלל צו זיין ינוועסטאַגייטאַד פֿאַר דזשענדער דיספאָריאַ. 

2

Läs allt!


קריסטלעך באַלע: דאנק שׂטן ינספּיראַציע

לייענער מעיל: פּעללע לינדבערג 

קריסטלעך באַלע: דאנק שׂטן ינספּיראַציע

בילד: פֿון TV4. 

פּרייַז פֿאַר בעסטער אקטיאר געגאנגען צו אַקטיאָר קריסטלעך באַלע אין די פילם וויצע, וואס טאַנגקט זיין ינספּיראַציע: שׂטן.

43

Läs allt!


אַמעריקע News וועגן שוועדן: מיקראָטשיפּס ימפּ

לייענער מעיל דורך נילס 

מיקראָטשיפּ

אין סטאָקכאָלם, שוועדן, קלייַבן 1000 ס צו קלייַבן קראָם מיט אַ קליין מיקראָסיסטעמס. טשיפּס ימפּלאַנטיד אונטער זייער הויט.

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

עס האט צו טאָן מיט איסלאם

עס האט צו טאָן מיט איסלאם

לייענער מעיל דורך Stefan עליאַססאָן אין דעם וועג דזשוסטיפיעס עס ס אַקשאַנז. Louisa און מאַרען זענען נישט יינציק, לעצטנס געפֿונען אַ מאַסע גרוב מיט 34 ביכעדיד קריסטן אין ליביע.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


אַנטיטשריסט קאָנטראָל אין טשיינאַ

אַנטיטשריסט קאָנטראָל

דורך האָלגער נילססאָן עס איז איצט אַ פאַקט אין טשיינאַ קענען מיסטאָמע רובֿ טאָן ניט ברענגען אין - עס איז אַ קאָנטראָל סיסטעם אַז מיסטאָמע קיינער האט שוין קענען צו ימאַדזשאַן.

37

Läs allt!


מוסלימס קלינד אַרויף נאָך ניו יאר ס נאַכט, א&

מוסלימס רייניקונג

בילד: סווט.סע. 

מוסלימס ריין אַרויף די גאסן פון גאָטהענבורג נאָך ניו יאר ס נאַכט האט גאָרנישט צו טאָן מיט איסלאם. די מסקנא איך האָבן צו נעמען ווייַל עס איז שטענדיק געהערט "דאָס איז נישט איסלאם" נאָך אַ בלאַדי מוסלים טערעריזאַם - אַפֿילו כאָטש מוכאַמאַד ביידע אָרדערד און געטראגן אויס טעראָריסט אקטן אין די נאָמען פון אַלאַ.

2

Läs allt!


מיין ישועה - טשריסטער åבערג

ליפעבווי

ווען ער האט געבראכט מיר, איך איז געשטאנען און גערעדט מיט איינער פון די לעאַדערס אין די פּענטעקאָסטאַל קירך בייַ די אַרייַנגאַנג געהייסן דאָנאַלד. דעמאָלט האט ער געבעטן: "דו זאלסט איר ווילן צו זיין געזונט?" כאָטש איך האט ניט וויסן וואָס דאָס איז געווען פֿאַר עפּעס איך געזאגט ...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, lördag 19 januari 2019 kl. 21:28

Jesus söker: Henrik!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16זיי ווילן צו קאַלאַנייז מאַרס אָבער טאָן נ

פּיזעם און מאַרס

בילד: די.סע. 

עלעקטריק מאַשין פירמע טעסלאַ גרינדער און סעאָ Elon מוסק איז פּלאַנירונג צו שיקן אנדערע מענטשן צו מאַרס און חלום פון קאָלאָניזינג דעם פּלאַנעט. 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


כאָומאָוסעקשאַוואַלאַטי און זעלביקער-גע

וואָס טוט די ביבל זאָגן וועגן כאָומאָוסעקשאַוואַלאַטי? ביבלישע טעקסטן און באַרדאַסדיק אַרגומענט איז ילומאַנייטאַד אין אַ זייער יקערדיק וועג, אין אַ זייער גוט לעקציע דורך Stefan גוסטאַווססאָן. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


קאָוכאַבאַטיישאַן איז נישט, האט קיינמאָל 

1495636808-לאַם-בראָללאָפּ.דזשפּג

צו אַדאַפּט צו די שוטעף געזאגט צו האָבן באַטזיונגען מיט יעדער אנדערע, עס ס די זעלבע זאַך אַז איר זענט חתונה געהאט צו יעדער אנדערער. אבער דעם איז נישט קאָנסיסטענט מיט די ביבל.

4

Läs allt!


ביבל אַנימאַלס

ביבל אַנימאַלס

צי האָט איר וויסן אַז די ביבל רעדט פיל וועגן די חיות? דאָ איך האָבן אַ לאַנג רשימה פון פילע פון ​​די חיות אין די ביבל און עטלעכע ינסעקץ מיט ביבל רעפֿערענצן! ביטע הנאה!

2

Läs allt!


דער הינטערגרונט צו מענטש 'ס רוחניות זוכן

וויעוופינדער

פון סיגוואַרד שווערד אין מיין אַלעווייַ נבואה שרייבט דעם, איך שטעלן יאָשקע 'משל וועגן "די פאַרפאַלן / åטערוווננע זון" (לוק 15) ווי אַ ילאַסטראַטיוו הינטערגרונט, אַ אַפטערימאַגע פון ​​די פֿריִערדיקע יאָרהונדערט-אַלט געשעענישן. 

0

Läs allt!


ומלעגאַל צו ווייַזן אַז נשים זענען ביכעדי

עס איז ומלעגאַל צו ווייַזן דעם אמת צו די צוויי ווייַבלעך טוריס אין מאָראָקקאָ זענען ביכעדיד דורך מוסלימס.

12

Läs allt!


דאָ איז איינער בלאַנד פרוי ביכעדיד דורך מו

דאָ איז איינער בלאַנד פרוי ביכעדיד דורך מוסלימס

צוויי יונג בלאַנד וואָמען פֿון סקאַנדינאַוויאַ זענען ביכעדיד דורך מוסלימס ווען זיי קאַמפּעד אין מאָראָקקאָ. עס קאַללס די מאָרד פון נשים, אקטן פון טערעריזאַם, וואָס פון לויף עס איז, אָבער אַ מער פּינטלעך טערמין איז אַז עס איז אַ רעליגיאָוסלי מאָוטאַווייטאַד יסלאַמיק רציחה ינספּייערד דורך די קאָראַן.

11

Läs allt!


צען יאר צוריק מיין פרוי מאַריע און אונדזער &#

צען יאר צוריק, אויף דעצעמבער 21 געהרגעט מיין פרוי נאָר איידער 00:00 בייַ נאַכט און אונדזער ניפöרלöסטע זון יואל געשטארבן זינט 4:30 אין דער מאָרגן פון 22 דעצעמבער.

1

Läs allt!


דער מענטש וואס געהרגעט גאָט 'ס קול - טייל 2: טאַ&#

דורך האַנס דזשאַנססאָן , Uppsala עס איז געווען דעם טאַנצן אויך העראָדיאַס געקוקט פאָרויס. אין איר פינצטער אויגן קען געפֿינען די פרום הäמנדבעגäרעץ בלייזינג פלאַם. זי איז געווען אַ פרוי וועמענס שטאָלץ און באַגער פֿאַר מאַכט קען שטופּן איר אין עפּעס. 

0

Läs allt!


דער מענטש וואס געהרגעט גאָט 'ס קול - טייל 1: נבי

רוימער

דורך האַנס דזשאַנססאָן , Uppsala  דער אָנזאָג פון דעם פּאַפּיר איז וועגן די וויכטיקייט פון ניט בלויז הערן דעם קול פון גאָט אָבער אויך טאָן וואָס עס זאגט. עס האט נישט הורדוס אַנטיפּאַס, טעטרארך פון פּאַלעסטינע. אַנשטאָט, ער האָט מלחמה געהאַלטן קעגן גאָט און זענען געטריבן דערמיט צו טייטן יוחנן די באַפּטיסט, וואס געדינט ווי דער קול פון גאָט אין זיין לעבן.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 402 952 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 125 bloggartiklar, 93 228 kommentarer och 61 285 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp