Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Ditt stöd behövs!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Coronaviruset: När börsen sjunker - köp eller slappna av

När börserna faller är det dags att köpa! Inte sälja! 

När börserna sjunker är det köpläge! Man ska inte sälja utan istället slappna av. Så gjorde Jesus i stormen.

Detta är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av David Winther
tisdag, 17 mars 2020 23:49
Läsarmejl

Sälj inte

Många ringer mig nu. De är rädda. Och de säljer sina tillgångar. Därför börserna faller. Men man borde inte sälja.

När börserna faller är det dags att köpa! Inte sälja! Annars kan man luta sig tillbaka och slappna av.

Precis så gjorde Jesusunder stormen. Lärjungarna var livrädda och bad Jesus om hjälp. "Vi dör här!"

Men Jesu bara sov. Han slappnade av. Han sov. Han var inte orolig. Så borde vi också göra. Börsen kommer att gå upp igen!

Kriser

Börserna har legat på en extremt hög nivå. Vi har gått igenom Första världskriget, Andra världskriget. Och massor av andra kriser. Och trots det ligger börserna på hög nivå.

År 1918 hade vi Spanska sjukan. Och vad hände efter den? Det glada 20-talet! När börserna steg upp i skyn och alla var glada! Fram till 1929.

Vi befinner oss på 20-talet

Nu är vi där igen. Vi befinner oss på 20-talet. Det kommer att bli det Glada 20-talet! Så vad du borde göra är att köpa! Och luta dig tillbaka och slappna av.

Därför är glada tider på väg!

Gud välsigne dig och ha en bra dag!

David Winther

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#David Winther #Börsen #Coronaviruset


37 kommentarer

1 2 3 »4

x
Vanessa
onsdag, 18 mars 2020 19:30

David visst har jag rätt om jag vill minnas att du har arbetat inom ekonomisektorn?

Svara

x
SA svarar Lasse
onsdag, 18 mars 2020 21:48
Lasse skrev:
Om jorden är Herrens och allt på den.🤗 vad kan vi köpa sälja eller äga då???

https://youtu.be/JROTbfEfAOQ

Allt Gott till dig Lena. ♥️

ett starkt profetiskt tilltal har blivit mailat till oss. En broder som bor i Norge fick denna profetia via mail och sände den sedan vidare till oss. Det är en profetia som uppmanar oss till vaksamhet och till att pröva våra hjärtan. Glöm inte att det finns alla möjligheter att bli helgad och ren genom vad Jesus gjorde för oss på Golgata.
/Ohlins

Profetian lyder:

Herrens tilltal till sitt folk i Sverige.

Herren vill förbereda sitt folk för det som ska komma.

I mitten på januari 2010 fick jag uppleva en sömnlös natt. Jag reagerade inte särskilt över det utan jag sysselsatte mig och fick natten att gå. Det blev morgon och en helt vanlig dag och nästa natt när klockan var ca 01 på natten började jag fundera varför jag inte fick somna. Det självklara i det hela vilket jag själv borde ha tänkt fick min hustru förmedla då hon sade:Det är kanske Herren som vill någonting.

Jag gick då inför Gud i bön och bara efter några minuter stod det klart att det var Herren som ville någonting. Jag fick då uppleva både tilltal och en syn. Herren manade mig då att skriva ned det Han ville ha sagt till sitt folk i detta land, för denna tid. Följande är vad som skulle förmedlas.

Så säger Herren: Till mina älskade barn som jag frivilligt gav mitt liv för, för att rädda till ett evigt liv. Till mina älskade barn som söker och undrar; vart går vägen? Vakna upp inför tidens allvar! Lyft din blick och se längre bort än ditt eget. Jag vill förbereda dig, mitt älskade barn, för en svår och skrämmande tid som hastigt nalkas.

Antikrist förbereder sitt fysiska maktövertagande för denna värld och mycket av det som råder i denna värld är redan anpassat till honom. Alltsedan jag gick på denna jord har jag velat förbereda för mina älskade barn också denna svåra tid. En tid där en skiljelinje går rakt genom församlingar, nationer och hjärtan. Jag vill att du förbereder dig så att du står stark när prövningarna kommer, när din försörjning hotas och det som var din trygghet rycks undan för dig. Lär dig att skilja på sann andlighet och psykologi. Blanda inte ihop dessa två ty de har olika källor.

Du har blivit van att fråga dig själv och fråga andra människor, du har låtit dig dragits med av en ström. Du tycker inte att jag har givit klara besked. Du har blivit mer vän med din egen väg och dina egna idéer och min sak, mitt verk har du inte berörts så djupt av. Jag har många gånger velat leda dig åt annat håll men du har inte velat vänta på mitt svar och när du haft många alternativ att välja mellan har du ofta valt det som passar dig bäst. Antikrist ska försöka bedra, tvinga och skrämma många till underkastelse och om du fortsätter att gå din egen väg så kommer du inte ens att märka att du snärjs av honom. Men jag älskar dig mitt barn, säger Herren. Jag vill ha dig hos mig i en evighet. Därför manar jag dig; Vänd tillbaka till mig! Vänd tillbaka till de vägar som jag fordom gick. Vänd dig bort från de idéer och influenser som denna världen har bedragit dig med. Mitt ord har alltid funnits hos dig och jag har inte ändrat någonting i det. Var inte längre likgiltiga inför mitt tilltal, säger Herren. Vänd åter till mig så ska jag lysa upp din stig. Jag ska bli din försörjare, du ska känna dig trygg när vi åter står ansikte mot ansikte.

Vänd om från ditt eget ägande till ett ärligt och sant förvaltarskap. Den starke ska avstå till den svagares förmån. Det du tror dig äga, säger Herren, det är vad jag har låtit dig få. Det du tycker att du har förtjänat är vad jag satt i dina händer att förvalta för min räkning. Dina uppfattningar om ägandet är ett kraftfullt medel för antikrist att ta herravälde över ditt liv och han är en lögnare, ingen sanning kommer någonsin att komma ur honom. Därför, säger Herren, vänd om från alla uppfattningar om eget ägande för att du må gå en säkrare väg. Jag är den ende ägaren som finns. Håll inte så hårt i dina ägodelar. De rycks ifrån dig. Använd de medel jag låtit dig förvalta på ett generöst sätt för mitt rikes skull. Pengar kommer snart vara något som inte längre finns.

Lev efter de ordningar som är eviga. Låt de åsikter som du kan hämta ur mitt ord råda hos dig och låt denna tids strömningar lämna min kropp, ty jag vill inte bara rädda dig, du min älskade, du min kropp, jag vill också använda dig för att rädda ytterligare själar. Låt bönen och ordet leva hos dig men gå inte längre din egen väg, låt min väg råda. Du har blivit allt för stimulerad köttsligt så du kan uppleva min väg tråkig och tung men dina steg ska bli lättare för varje steg du tar. Vänd åter till mig, min älskade, ty tiderna framför dig blir obarmhärtiga, hänsynslösa, giriga och fyllda av självhävdelse. Du har hört många goda löften för detta land och några av dem ska uppfyllas, för andra har tiden gått förbi, men alla dessa goda löften har varit förknippade med omvändelse till mig. Jag överger inte dig mitt barn, jag överger inte mitt folk. Jag är en god far som vet vad du behöver men jag följer inte din väg. Jag välsignar inte alltid dina idéer. Men om du vänder åter och följer mig så välsignar och beskyddar jag den väg du då ska gå.

Återupprätta hos dig det sanna evangeliet och blanda dig inte med andra läror. Ty många ur min kropp har hemfallit åt förkastliga läror och fördärvliga tankesätt. Jag har vänt ryggen åt allt detta som jag i mitt ord inte vill stå bakom. Så låt enighet råda bland alla er som vill vara min kropp med korset i centrum och mitt offer som din rättfärdighet. Jag har inte blandat mig med andra läror men stora delar av min kropp har gjort det. Du kommer aldrig att bli perfekt, du min dotter, min son, men jag älskar dig och vill rädda dig. Se därför upp för dem som vill göra lögn till sanning, ljus till mörker, gott till ont. Den vägen leder inte till himlen. Du behöver inte vara perfekt, min älskade. Jag vill bara se dig ansikte mot ansikte. Mycket smärta har kommit. Frågorna är många kring det mörka som har börjat synas. Jag har aldrig fört in det till dig men bedragaren lurar in sig och han vill inte liv, han vill inte härlighet, han vill inget gott. Men frukta inte du min älskade, den tid av mörker som ligger framför är inte för evigt. För en tid ska han dock få makten men sälj inte din själ till honom, du kan inte köpa den tillbaka. Jag kommer snart, men först måste avfallet ske.

Vänd därför tillbaka till mig, ty du går på en osäker väg.

Av nåd Herrens tjänare Jan Johansson, Domsjö januari 2010

Tack !!! Att du delade detta med oss .

Svara

x
Lasse svarar SA
onsdag, 18 mars 2020 22:15
SA skrev:
Tack !!! Att du delade detta med oss .

https://flammor.com/coronaviruset-en-mjlighet-fr-frsamlingarna-p1566.html

Svara

x
Lasse svarar SA
onsdag, 18 mars 2020 22:18
SA skrev:
Tack !!! Att du delade detta med oss .

Varsågod SA.🙏♥️ delar en artikel från din vän Holger allt gott

https://youtu.be/7l78PDm9umo

Svara

x
Lasse svarar Lena Henricson
onsdag, 18 mars 2020 22:24
Lena Henricson skrev:
Tack Lasse! En verkligt sann profetia!👆
Ja vi behöver vara vakande och bedjande och tjäna Herren.🙏
Och vi kan lita på Honom. Han sviker oss inte.👆

🌿🌺🌿

https://youtu.be/ntd18gxdSGk

Underbar och sann profetia Lena. 🙏♥️

Allt Gott

Svara

x
Lasse
onsdag, 18 mars 2020 22:38

Så sann profetsia.🙏 det känns i hjärtat, vilken underbar Jesus vi har vår trygghet.♥️ Tack för feedback Lenny. 🥰 Allt gott till dig


https://youtu.be/WbD-mRHxOdIKanske mitt öde.😭

Matteus 25
41 Därefter skall han ock säga till dem som stå på hans vänstra sida Gån bort ifrån mig, I förbannade, till den eviga elden, som är tillredd åt djävulen och hans änglar.

Svara

x
Lasse svarar Lenny
onsdag, 18 mars 2020 22:40
Lenny skrev:
Tack för dessa underbara Herrens ord!
Dom strömmade som ett underbart vatten genom mig, jag erfor detta i djupet av mitt hjärta.
Det talas om många profetior i denna tid, dessa ord är äkta.

Tack vår käre Jesus Kristus Gud fader och vår skapare.

För när jag läser dom orden så man kan identifiera sig i allt vad som här sägs, och vad vi nu står inför.
Dessa ord lyser i eldskrift, speciellt i vad som är framför oss, och vad sedan följer i dessa Corona tiders spår, alla dessa stackars rådlösa människor.

Uppmaningen hörsamma.
Vår Herre Jesu Ord
Vänd därför tillbaka till mig, ty du går på en osäker väg.

Så sann profetsia.🙏 det känns i hjärtat, vilken underbar Jesus vi har vår trygghet.♥️ Tack för feedback Lenny. 🥰 Allt gott till dig


https://youtu.be/WbD-mRHxOdIKanske mitt öde.😭

Matteus 25
41 Därefter skall han ock säga till dem som stå på hans vänstra sida Gån bort ifrån mig, I förbannade, till den eviga elden, som är tillredd åt djävulen och hans änglar.

Svara

x
Johanna svarar Lasse
torsdag, 19 mars 2020 08:10
Lasse skrev:
Så sann profetsia.🙏 det känns i hjärtat, vilken underbar Jesus vi har vår trygghet.♥️ Tack för feedback Lenny. 🥰 Allt gott till dig


https://youtu.be/WbD-mRHxOdIKanske mitt öde.😭

Matteus 25
41 Därefter skall han ock säga till dem som stå på hans vänstra sida Gån bort ifrån mig, I förbannade, till den eviga elden, som är tillredd åt djävulen och hans änglar.

Nej det är INTE ditt öde Lasse😊❤️!!!

Svara

x
Susse svarar Lasse
torsdag, 19 mars 2020 08:40
Lasse skrev:
Så sann profetsia.🙏 det känns i hjärtat, vilken underbar Jesus vi har vår trygghet.♥️ Tack för feedback Lenny. 🥰 Allt gott till dig


https://youtu.be/WbD-mRHxOdIKanske mitt öde.😭

Matteus 25
41 Därefter skall han ock säga till dem som stå på hans vänstra sida Gån bort ifrån mig, I förbannade, till den eviga elden, som är tillredd åt djävulen och hans änglar.

Joh 11:18-27
11 18Be­ta­nia låg in­te långt från Je­ru­sa­lem, un­gefär en halv­tim­mes väg, 19och många ju­dar ha­de kom­mit ut till Mar­ta och Ma­ria för att trösta dem i sor­gen över bro­dern. 20När Mar­ta hörde att Je­sus var på väg gick hon och mötte ho­nom. Men Ma­ria satt kvar hem­ma. 21Mar­ta sa­de till Je­sus: ”Her­re, om du ha­de va­rit här ha­de min bror in­te dött. 22Men jag vet ändå att Gud skall ge dig vad du än ber ho­nom om.” 23Je­sus sa­de: ”Din bror kom­mer att upp­stå.” 24Mar­ta sva­ra­de: ”Jag vet att han skall upp­stå vid upp­ståndel­sen på den sista da­gen.” 25Då sa­de Je­sus till hen­ne: ”Jag är upp­ståndel­sen och li­vet. Den som tror på mig skall le­va om han än dör, 26och den som le­ver och tror på mig skall ald­rig någon­sin dö. Tror du det­ta?” 27Hon sva­ra­de: ”Ja, her­re, jag tror att du är Mes­si­as, Guds son, han som skul­le kom­ma hit till värl­den.”

Svara

x
Susse svarar Lasse
torsdag, 19 mars 2020 08:44
Lasse skrev:
Så sann profetsia.🙏 det känns i hjärtat, vilken underbar Jesus vi har vår trygghet.♥️ Tack för feedback Lenny. 🥰 Allt gott till dig


https://youtu.be/WbD-mRHxOdIKanske mitt öde.😭

Matteus 25
41 Därefter skall han ock säga till dem som stå på hans vänstra sida Gån bort ifrån mig, I förbannade, till den eviga elden, som är tillredd åt djävulen och hans änglar.

Joh 14:1-14
14 1”Känn ing­en oro. Tro på Gud, och tro på mig. 2I min fa­ders hus finns många rum. Skul­le jag an­nars säga att jag går bort för att be­re­da plats för er? 3Och om jag nu går bort och be­re­der plats för er, så skall jag kom­ma till­ba­ka och hämta er till mig, för att också ni skall va­ra där jag är. 4Och vägen dit jag går, den känner ni.” 5To­mas sa­de: ”Her­re, vi vet in­te vart du går. Hur kan vi då känna vägen?” 6Je­sus sva­ra­de: ”Jag är vägen, san­ning­en och li­vet. Ing­en kom­mer till Fa­dern ut­om ge­nom mig. 7Om ni har lärt känna mig skall ni också lära känna min fa­der. Ni känner ho­nom re­dan nu och ni har sett ho­nom.” 8Fi­lip­pos sa­de: ”Her­re, vi­sa oss Fa­dern, det är nog för oss.” 9Je­sus sva­ra­de: ”Så länge har jag va­rit till­sam­mans med er, och ändå känner du mig in­te, Fi­lip­pos? Den som har sett mig har sett Fa­dern. Hur kan du då säga: Vi­sa oss Fa­dern? 10Tror du in­te att jag är i Fa­dern och Fa­dern i mig? De ord jag säger er, dem ta­lar jag in­te av mig själv; Fa­dern är i mig och utför si­na gärning­ar. 11Tro mig när jag säger att jag är i Fa­dern och Fa­dern i mig. El­ler tro åtminsto­ne för gärning­ar­nas skull. 12San­ner­li­gen, jag säger er: den som tror på mig, han skall utföra gärning­ar som jag, och ännu större. Ty jag går till Fa­dern, 13och vad ni än ber om i mitt namn skall jag göra, så att Fa­dern blir förhärli­gad ge­nom So­nen. 14Om ni ber om något i mitt namn skall jag göra det.

Svara

1 2 3 »4

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Coronan sprider sig i Småland


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 24 november 2020 20:48
Be för mitt vänstra öga, att Gud helar.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp