Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Då kom Jesus

Ett starkt personligt vittnesbörd om mobbning och frälsning. 

Mobbning.

Då kom Jesus. Det blev alldeles ljust ett ögonblick. Och han torkade bort mina tårar. Han gav mig en anledning att leva. Han gav mig glädjen och friden.

Detta är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Sandra
onsdag, 11 december 2019 12:10
Läsarmejl

Mobbad

Jag minns när jag tog emot Jesus. Jag var 15 nyss fyllda. Jag var mobbad, trött på livet. Hade planerat självmord x antal gånger. Inte gjort det ännu. En pappa som inte var snäll fast jag har förstått senare att han inte förstod bättre. Mina föräldrar har olika funktionshinder.

Jag hade fått höra att jag förtjänade att bli mobbad och därmed fick jag stå ut. Därmed tänkte jag mycket på döden.

Då kom Jesus

Men så en natt när jag låg och grät kom Gud och lärde mig hur jag skulle be. Att jag skulle be Jesus komma till mig. Ja det ville jag! Jag ville absolut ha Gud och om Jesus var vägen så var jag villig att gå den. Så jag sa:

"Jesus kom till mig, jag behöver dig".

Då kom Jesus. Det blev alldeles ljust ett ögonblick. Och han torkade bort mina tårar. Han gav mig en anledning att leva. Han gav mig glädjen och friden.

Inte mitt fel

Jag önskar att jag kunde säga att jag aldrig mer ville ta mitt liv efteråt. Men det skulle tyvärr inte vara sant. Jag var fortfarande mobbad och jag hade fortfarande föräldrar som inte klarade av att vara föräldrar. Mitt liv var fortfarande jobbigt. Jag kunde prisa Gud och sedan gråta helt förtvivlad 5 minuter senare.

Jag spenderade hela nätter med att inte somna. Jag ville inte att det skulle bli morgon för då skulle jag tvingas gå till skolan. Morgon blev det ändå. Somliga kvällar bara ropade jag till Gud: ta hem mig! Jag grät och ville hem till Jesus.

Men Gud har visat mig att det inte alls var mitt fel. Han har visat mig att jag förtjänar att ha vänner. Han har hjälpt mig att förlåta och förstå. Jag blir arg om jag ser att någon blir mobbad. Men jag vet att både den utsatte och mobbarna behöver Jesus.

Har kvar Jesus

Det har tagit lång tid att läka sår. Efter 23 år är jag fortfarande kvar i Jesus. Inget annat håller. Jag lyfte mina ögon till Jesus den natten och 23 år senare har jag inte kunnat eller velat ta blicken från Jesus.

Jag har fallit så många gånger. Jag har kommit helt oförtjänt till Jesus och fått nåd! Jag har fått mer nåd än de flesta jag känner. Om Herren kunde hålla mig upprätt då kan han hålla dig upprätt och kunde han rädda mitt liv så kan han rädda dig och hela dig.

Jag väljer Jesus

Jag säger som prästen som fick frågan om han hade nån fallskärm (på lönen).

Nej, jag ska inte åt det hållet! Grejen är den att vi håller på att störta. Hela världen håller på att gå under. Vi behöver bli räddade. Antingen är vi med i den räddade skaran eller så störtar vi! Jag väljer Jesus som är vägen sanningen och livet!

Sandra

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Sandra #Vittnesbörd #Mobbning #Frälsning


9 kommentarer

1

x
Sven Thomsson
onsdag, 11 december 2019 13:06

Tack, Sandra för ditt gripande vittnesbörd. Jag blev rörd till tårar när jag läste det. Jag förstår att du känner tacksamhet till Jesus för att han har hjälpt dig igenom allt du har fått möta.

Nu har Jesus räddat dig undan detta hemska. Han vill nu ge dig mod och kraft och styrka att leva vidare, bevarad och skyddad av honom.

Gud välsigne dig rikligen / Sven

Svara

x
Lena Henricson
onsdag, 11 december 2019 14:54

Så fint vittnesbörd,Sandra! 💕Ja JESUS är underbar! 👆 Han kommer att hjälpa oss i fortsättningen också. 🙏

Svara

x
Lizz
onsdag, 11 december 2019 18:02

Hej Sandra.Tack för ditt vittnesbörd.Jag tror fullkomligt talat på att Jesus kom till dig.För vår Herre Jesus, är ingenting eller någonting omöjligt.Jag tackar dig Herren för ditt sanna levande verk.Kram Lizz

Svara

x
P. Andersson
onsdag, 11 december 2019 19:40

Tack Sandra. Din vittnesbörd om hur enkelt det är att bli frälst och fri gör skillnad för många. Fler kommer att våga ta emot Herren tack vare din vittnesbörd.

Svara

x
Leif
onsdag, 11 december 2019 20:34

Jag håller med om att du gav oss ett mycket fint vittnesbörd Sandra👍

Gud välsigne dig rikligt och må detta vittnesbörd få vara till ljus för många i liknande situationer..

Svara

x
SA
onsdag, 11 december 2019 21:47

Så underbart , en bättre vän kan du aldrig få
än Jesus ❤️

Svara

x
SA
onsdag, 11 december 2019 22:06

Tack Sandra ,mycket starkt vittnesbörd , Gud välsigne dej ❤️

Svara

x
Helene Karlsson
torsdag, 12 december 2019 11:11

Fint att Du delar med Dig Sandra <3! Ja, krafterna slår verkligen fram och tillbaka och även om man blivit frälst så är det för en del av oss en lång process innan vi blir befriade från att gång på gång bli överrumplade på de mest oväntade vis. Önskar Dig Jesu blods starka beskydd mot allt ont, hela tiden, så också hans enorma kärlek, frid och helande. I Jesu Namn, Amen

Svara

x
Sandra
fredag, 13 december 2019 12:48

Tack alla som skrivit uppmuntran. Jag hoppas att komma ut med en bok i framtiden men jag måste hitta ett förlag.

Svara

1

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 21:17
Förbön för en ung man Be att han blir frälst Be att han börjar motionera igen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp