Live | Bönesidan | Sök | Kontakt
Surfar nu: 596 www.apg29.nu


daftar jahat - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 5

soldadu

Ku Hans Jansson , Uppsala 

Aya hal "palinter" na jahat lampah Herodes urang dina konteks urang nu ngajéntrékeun. Nu brings kuring naon anu ditulis dina kitab Kajadian.

"Ayeuna naga ieu leuwih halus tinimbang sato galak di widang nu geus dijieun Gusti Alloh '1. Ieu dina bentuk "listiges" salaku iblis mucunghul pikeun kahiji kalina dina arena manusa urang.

Perjanjian Anyar presents anjeunna salaku predator licik. Aya omongan anjeunna salaku singa roaring, néangan saha anjeunna bisa jadi devoured.

Urang terang yen singa ngagunakeun teuing licik nyekel mangsa maranéhanana. Ayeuna damel Iblis teuing. Herodes Antipas éta pasti moal dihudangkeun leuwih alam predatory master parigel urang, anjeunna kakeunaan nalika anjeunna dilawan sora Allah hirupna. Pikeun sakabéh waktos kitu waited lord jahat tina hiji waktu luyu jeung bubu korban mangsa-Na. Sarta eta nyebutkeun dina kasempetan Herodias dipigawé Tret jahat pikeun maéhan John Baptis dina: "Lajeng sumping sapoé hiji waktu luyu". Ku kituna pikeun Iblis dina hiji waktos luyu, kana bubu korban maranéhanana. Kituna eta Kadé urang hirup deukeut ka Isa di kahirupan iman urang, sangkan ulah jadi mangsa gampang.

Dina] buku catetan, urang tingali conto kumaha penuntut (iblis) geus pilari deui anjeunna bakal narajang. Dina sual Alloh dimana manehna bakal ngajawab jaksa nu: ". Ti fro di bumi, jeung tina leumpang sabudeureun" 3

Eta oge jelas yén anjeunna geus dibikeun heed ka hamba Allah proyék, sarta ku kituna advocated yen] kasuksésan konstan obs bakal dirobah di nanaon tapi setbacks. Ieu hiji conto tina tantangan urang nyanghareupan henteu ti Allah. Alkitab anu nyebutkeun yen ti Allah aya sia tapi hadiah alus. 4

Sanajan pagawé Allah nu tunduk jeung patuh Iblis sarta serangan. pagawé] ob Allah mangrupa conto. salah Taya anu haratis ti observance transmigrasi musuh. Anjeunna nilik lamun kami ikhlas dina iman urang Yesus. Lamun kami henteu, kami di kasulitan. Inasmuch sakumaha eta nyebutkeun yen Iblis geus turun ka bumi, "ngabogaan murka hébat, sabab anjeunna weruh yén waktos nya pondok '5.

Kitab Suci di luhur ngabejaan Iblis, salaku singa roaring. Dibéré daptar singa urang, éta téh eftersläntraren nu gerombolan tina mangsa nu ends up dina rahang nu predator urang. Samangsa await jalma anu teu tetep nepi jeung gerombolan kabur grounds singa moro badag.

Ku kituna éta kalayan moro jahat pikeun kahirupan spiritual urang. Dina raraga teu jadi mangsa spiritual, hal anu penting pikeun hirup di kakuatan Roh sarta kebersamaan.

kituna deui kejutan atuh nu kitu loba urang Kristen wani hirup hiji hirup lemah sacara rohani. Ieu ampir sabab mekar mana bahaya ngancam kahirupan spiritual maranéhanana. Herodes Antipas éta dina kasulitan henteu heran. Pikeun unggal jalma unsaved sagemblengna dina rahmat hirup spiritual-Na. Moral sarta karakter mantuan Diaku teuing, tapi teu bisa ngahemat lalaki tina dosa. Ieu ngan iman ka Yesus do?

Manusa sato kawas hiji jiwa abadi kalawan sumanget langgeng. Éta jiwa spiritual ieu anu kudu disimpen pikeun kalanggengan. Saha nu teu aya dina panangtayungan Gusti hirup salaku ngamangsa rentan pikeun Iblis. Sarta anjeunna kaluar maok, maéhan, sarta döda.7 Urang ngadangu poean kumaha roh jahat ngadalikeun urang lamun urang terus ngadenge ngeunaan meta beuki telenges kekerasan. Ieu mangrupakeun manifestasi tangible alam predatory Iblis ngeunaan waktos urang.

Nalika Yesus cocoba di padang, éta nyebutkeun dina Injil anu: "Anjeunna mukim di gurun pikeun opat puluh poe, cocoba ku Iblis. Aya manehna cicing diantara sato liar, sarta malaikat dihadiran anjeunna '8.

Pribadi, abdi ningali ieu sato liar, sakumaha hiji gambar tina wickedness spiritual di dunya jeung dosa gurun. Hiji tempat dimana kami rawan sacara rohani di kahirupan spiritual urang. Tapi urang, kawas Yesus, kedah reckon jeung ministering tina malaikat tur pitulung Roh Suci urang. Urang bakal Yesus kaluar tina padang ieu dilestarikan tur ngeusi Roh Suci. Eta nyebutkeun yen Yesus ngeusi Roh Suci nalika manéhna indit kaluar kana gurun tempat anjeunna cocoba ku Iblis. Tapi masih ngeusi Roh Suci, anjeunna ninggalkeun dedi öken9.

Dina kasus Herodes Antipas, anjeunna tina hiji kulawarga sarta paganism nu diitung jadi budaya, sarta yén dina no way tadi panangtayungan Allah do. Salaku geus urang katingal dina bab saméméhna, kulawargana Kakaisaran Romawi satia saprak karuhun waktos Antipater. Aranjeunna sohor kakawasaan Kakaisaran Romawi jeung disembah kaisar sakumaha Allah a.

Maranéhanana novices sakitu legana moral na merciless ngalawan saha anu kaancam kakuatan maranéhanana. sajarah Romawi Kakaisaran urang ngajelaskeun kumaha buruk moral jeung spiritual maranéhanana nyebarkeun rottenness na kaisar tur ka sadaya kelas sosial. Jeung ieu decadence moral jeung spiritual ieu nu dibawa karajaan reueus ieu kasus na resolusi.

Hanjakal, éta bakal balik nagara urang sorangan cara sarua lamun nuluykeun kana jalur ieu, sacara rohani na morally. Ieu undermines nyaéta mertahankeun spiritual nu urang ngan bisa meunang kalawan Yesus Kristus. Kami, dina kecap sejenna kudu catastrophic pikeun revival nagara Evangelis. Upami dosa gentleman kasempetan timely malah leuwih butuh leuwih nagara ieu, kayaning predator narajang lemah.

Kabeneran Kecap Allah tiasa troublesome, nya éta pikeun Herodes Antipas. Aya kecap seukeut nu ceuk Jajang nu Baptis dosa-Na. Tapi ngan ku cara ieu bisa jadi firman Alloh tembus kana pedalaman pangeran. Kecap Allah hurts lamun eta hits saraf nyeri di hati nurani jalma. Tapi sakumaha penting minangka éta ka gering dina awak urang anu leungit, lamun urang nu salamet, eta sarua Kadé dosa geus leungit pikeun urang gaduh Bliss langgeng. Jalma anu resep Herodias rék nyekel sarta maéhan hiji anu mawa kaluar kecap Allah ngeunaan dosa jeung rahmat, bakal hiji poé nyanghareupan judgment Allah. Hayu kituna urang butuh ka haté kecap Alloh nu ngomong: "Ulah sieun jalma anu maéhan awak tapi teu bisa maéhan jiwa. Sieun rada anjeunna anu bisa ngancurkeun duanana jiwa sarta awakna di naraka "1 °.

Tapi sakumaha ceuk kuring, lalaki boga bakal bébas. Herodes Antipas milih ngarasakeun splendor earthly tur turutan awéwé anu bakal ngakibatkeun anjeunna keur karuksakan. Disetir ku "alam predatory" kami geus katempo kumaha Herodias waited dina jangjang salaku predator on eftersläntraren, keur iraha waktuna pikeun nedunan Tret jahat maranéhanana. Waktu nalika anjeunna jadi lemah yén Aisyah bisa gampang mawa anjeunna kana "sato galak" rahang.

Catetan: 1) 1 Gen.3: 1st 2) 1 Pet.5: kadalapan 3)] ob.1: 7 4)] ak.1: 17 (1917-taun trans.) 5) Wahyu 12 12. 6) Apg.4: 12 7)] oh.10: 10 8) Mark.1: 13th 9) Luk.4: 1st 14. 10) Matt.1O: 28th


Hans Jansson, Uppsala

Artikel sareng video nu dijieun ku lian ti Apg29.nu bisa boga pamadegan yen situs blog ulah babagi.


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

5 kommentarer

JL Sun, 13 Jan 2019 10:07:02 +010

Tyvärr kommer det att gå vårt eget land likadant om man fortsätter på den inslagna vägen, andligt och moraliskt sett. Det undergräver nämligen det andliga försvaret som vi endast kan få hos Jesus Kristus. Vi är med andra ord i katastrofalt behov av en evangelisk landsväckelse. Annars kan syndens herre vid lägligt tillfälle ännu mer ta över detta land, såsom rovdjuret anfaller den svage.
Förfallet beror på oviljan till att hålla det första budet. Det viktigaste budet. Detta är synd om något fast kyrkorna vägrar att bättra sig. Istället har man vänt sig ifrån Gud och säger att det är kristet att bryta det första budet.

Svara


SA Sun, 13 Jan 2019 11:43:59 +010

Tack till Hans Jonsson , klockrent 👍

Svara


SA Sun, 13 Jan 2019 11:45:10 +010

Jansson skulle det vara .

Svara


Eva Sun, 13 Jan 2019 15:20:22 +010

det kristna budskapet /sanningen har länge förvanskats eller förlöjligast i vårt land. Inte ens kyrkorna, med några undantag kanske, tar det på allvar längre. Präster och predikanter följer blint efter det som för tillfället anses politiskt korrekt eller modernt. I stället för att förkunna det glada frälsningsbudskapet.

I dag läste jag ngt intressant i GT. 5 Moseboken 6:5-8 : " Och du skall älska HERREN, din Gud , av allt ditt hjärta och av all din själ och av all din kraft. Dessa ord som jag i dag ger dig skall du lägga på ditt hjärta. Och du skall inskärpa dem hos dina barn och tala om dem , när du sitter i ditt hus och när du går på vägen, när du lägger dig och när du står upp. Och du skall binda dem som ETT TECKEN PÅ DIN HAND, och de skall vara som ETT MÄRKE PÅ DIN PANNA." 5 Mosebok 11:18 säger ungefär samma sak och nämner också att Guds ord skall bindas som ett märke på handen och vara ett märke i pannan. Jag tänker på det omtalade märket i pannan och på handen hos icke-kristna. Nu lever ju vi i det nya förbundet där det talas om märket i pannan hos de kristna. Det är kanske just vår kärlek och trofasthet i förhållande till Guds ord som åsyftas. Även om vi betraktar oss som frälsta får vi aldrig glömma att läsa Bibeln och också begrunda det vi läser så vi hamnar i rätt förhållande till Gud och inte vilseleds. Ofta kastar GT ljus över förståelsen av Nya testamentet.

Svara


SH Wed, 16 Jan 2019 16:54:22 +010

"Så kom en dag ett lämpligt tillfälle". Så väntar djävulen på ett lämpligt tillfälle, för att fälla sitt offer".
Det här får bli till varning för mig och Dig! Om sömnaktigheten får fäste i oss reagerar vi inte längre, hör inte när Herren varnar. Vi har blivit eftersläntare som djur i en flock som blir ett lätt byte för rovdjuret.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 12, måndag 18 mars 2019 kl. 18:23

Jesus söker: Edvard, Edmund!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 17 mars 2019 23:49

Be så min oro försvinner

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp