598 online! | Sidvisningar idag: 46 163 | Igår: 189 365 |

www.apg29.nu

Dagarna då Jesus var död var han högsta grad levande

Tom grav

När Jesus var död och hans kropp låg i graven tre dagar och tre nätter så var Jesus högsta grad levande och aktiv i den andliga världen!

Sedan sade några skriftlärda och fariseer till honom: "Mästare, vi vill se dig göra ett tecken." Han svarade dem: "Ett ont och trolöst släkte kräver ett tecken, men det skall inte få något annat tecken än profeten Jonas tecken. Ty liksom Jona var i den stora fiskens buk i tre dagar och tre nätter, så skall Människosonen vara i jordens inre i tre dagar och tre nätter. Män från Nineve skall vid domen träda upp mot detta släkte och bli det till dom, eftersom de omvände sig vid Jonas predikan. Och se, här är mer än Jona. Drottningen av Söderlandet skall vid domen träda upp mot detta släkte och bli det till dom. Ty hon kom från jordens yttersta gränser för att lyssna till Salomos vishet. Och se, här är mer än Salomo. (Matt 12:38-42.)

De kom till Jesus för att de ville se honom göra ett tecken. Anledningen till detta var att de ville få att bevis att Jesus var den som han sade sig att vara. Men dessa bevis hade de ju fått hur många gånger som helst. Jesus hade gjort jättemånga underbara underverk. Han hade botat sjuka och befriat de fångna, men de vill ändå inte tro. Så tecknet som de begärde skulle inte ha gjort att de skulle börja tro.

Detta visste Jesus. Han lät sig inte luras, utan börjar med att kalla dem för onda. Sedan säger han att det enda tecken som de skall få är profeten Jonas tecken. Och så förklarar Jesus vad Jonas tecken är för någonting:

"Ty liksom Jona var i den stora fiskens buk i tre dagar och tre nätter, så skall Människosonen vara i jordens inre i tre dagar och tre nätter. "

Här Jesus säger är att han skulle vara död i tre dagar och i tre nätter, sedan skulle han uppstå från de döda! Detta är profeten Jona en profetisk förebild på då han slukades av den stora fisken, och befann sig i fiskens buk i tre dagar och i tre nätter innan fisken spottade upp honom på land.

Det är också intressant att Jesus hänvisar till Jona som en historisk person och att händelsen med fden stora fisken verkligen har hänt. Det är alltså inte bara en symbolisk berättelse utan en verklig händelse som har skett.

Hans kropp lades i graven

Efter att Jesus hade dött på korset så lades hans döda kropp i en grav. Det var kroppen som lades där. Själv hade Jesus gått till paradiset - himlen. Detta förklarar jag i den här artikeln: Jesus: I dag ska du vara med mig i paradiset.

När Jesu kropp låg i graven så rådde det en febril aktivitet. Bland annat var översteprästerna och fariseerna oroliga att han skulle uppstå efter tre dagar. Någonstans hade Jesus predikan gått in i deras öron, men de vägrade att omvända sig och tro.

Nästa dag, som var dagen efter tillredelsedagen, samlades översteprästerna och fariseerna hos Pilatus och sade: "Herre, vi har kommit att tänka på vad den där villoläraren sade, medan han ännu levde: Efter tre dagar skall jag uppstå. Ge därför befallning om att graven blir säkert stängd fram till tredje dagen, så att hans lärjungar inte kommer och stjäl hans kropp och sedan säger till folket att han har uppstått från de döda. Då blir det sista bedrägeriet värre än det första." Pilatus sade till dem: "Här har ni vaktstyrkan. Gå och bevaka graven så gott ni kan." De gick och bevakade graven och förseglade stenen. De satte också ut vakten. (Matt 27.)

Lärjungarna var rädda

Jesu lärjungar var också rädda. De hade låst in sig i ett rum av rädsla för judarnas förföljelse.

På kvällen samma dag, den första veckodagen, var lärjungarna samlade bakom låsta dörrar av rädsla för judarna. Då kom Jesus och stod mitt ibland dem och sade: "Frid vare med er." (Joh 20:19.)

Lärjungarnas rädslar visar att påståendet från  översteprästerna och fariseerna att de skulle försöka röva bort Jesu kropp är ingenting annat än en lögn. De vågade ju inte ens vara utanför det låsta rummet!

Men när detta hände så var inte Jesus där. Han var i himlen:

Jesus svarade: "Amen säger jag dig: I dag skall du vara med mig i paradiset." (Luk 23:43.)

Bibeln beskriver att dagarna mellan Jesu död och uppståndelse så levde Jesus och var högsta grad aktiv: 

Så led också Kristus en gång för våra synder. Rättfärdig led han i orättfärdigas ställe, för att föra oss till Gud. Han blev dödad till köttet, men levandegjord genom Anden. I Anden gick han bort och utropade ett budskap för andarna i fängelset, för dem som den gången var olydiga när Gud tåligt väntade under Noas dagar, medan arken byggdes. I den blev några få, åtta personer, frälsta genom vatten. Efter denna förebild frälser dopet nu också er. Det innebär inte att kroppen renas från smuts utan är ett rent samvetes bekännelse till Gud genom Jesu Kristi uppståndelse, han som har stigit upp till himlen och sitter på Guds högra sida, sedan änglar, furstar och makter har blivit lagda under honom.

Då nu Kristus har lidit till kroppen, skall också ni beväpna er med samma sinne. Ty den som får lida till kroppen har slutat synda, så att han den tid som är kvar inte längre lever efter människors begär utan efter Guds vilja. Det är nog med att ni förr levde på hedningarnas vis - i utsvävningar och begär, i fylleri och supkalas, i vilda fester och förbjudna avgudakulter. Därför är de förvånade och hånar er, när ni inte längre tillsammans med dem störtar er ned i samma ström av utsvävningar. Men de skall stå till svars inför honom som är redo att döma levande och döda. Ty avsikten med att evangeliet predikades också för dem som nu är döda, var att de visserligen skulle dömas kroppsligen som människor döms, men leva andligen, liksom Gud lever.
(1 Petr 3:18-4:6.)

Jesus ropade ut evangeliet

Bibelstället här ovan är väldigt omdiskuterat och svårtolkat. Men det står tydligt att Jesus kropp dödades men att Jesus i Anden ropade ut ett evangeliskt budskap för andarna i fängelset.

Detta skall inte förstås att det finns frälsning efter döden. Det är här och nu du måste ta emot Jesus. Men det fanns ett syfte att Jesus predikade för de döda efter att han själv hade dött.

Men vad jag vill visa i det här bibelavsnittet är att Jesus var aktiv efter att han hade dött. Han levde trots att han var död. Han var levandegjord i Anden. Han slutade alltså inte att existera efter sin död. Han sov inte eller var slumrande.

På samma sätt är det med dig som tror på Jesus. Då du dör kommer du inte att sluta att existera. Du kommer vara högsta grad levande och aktiv. Du kan tänka, se, prata och handla efter att du har dött. Jesus predikade för andarna. Han kunde alltså prata och göra sig hörbar i den andliga världen.

Maries och Joels döda kroppar

Detta ger mig en fantastisk tröst. Min döda fru Maries kropp och min döda son Joels kropp ligger i två vita kistor i en grav på Skogskyrkogården i Jönköping, men de själva är inte där. Det är bara deras kroppar. Själva är de hos Jesus i himlen. Där kan de gå, prata och vara aktiva. Och de umgås med varandra och de känner igen varandra. På samma sätt kände Jesus igen andarna i fängelset. I himlen är min fru och son högsta grad levande.

Bröder, jag vill påminna er om evangeliet som jag predikade för er, som ni tog emot och står fasta i, och genom vilket ni blir frälsta. Jag vill påminna er om orden som jag förkunnade, om ni nu håller fast vid dem. Annars var det förgäves att ni kom till tro. Jag meddelade er det allra viktigaste, vad jag själv hade tagit emot, att Kristus dog för våra synder enligt Skrifterna, att han blev begravd, att han uppstod på tredje dagen enligt Skrifterna. (1 Kor 15:1-4.)

Att Jesus blev begravd och att det var tre dagar hör till evangeliet. Det är detta evangelium som vi ska predika. Vi ska inte lägga till någonting och vi skall inte heller dra ifrån någonting. Vi ska predika som det står och då kommer vi också få uppleva dess kraft.

Hur många dagar var Jesus begravd?

"Så skall Människosonen vara i jordens inre i tre dagar och tre nätter", sa Jesus. Och sa Jesus att det var tre dagar och tre nätter så var det tre dagar och tre nätter.

Detta har nämligen en del väldigt svårt med. För räknar de långfredagen, påskafton och påskdagen så får de inte ihop matematiken.

Traditionen säger att Jesus dog på fredagseftermiddagen och uppstod på söndagsmorgonen. Han begravdes på fredagskvällen, kroppen låg i graven under hela lördagen och på söndagsmorgonen uppstod Jesus.

Och att de inte får ihop matten av det här stämmer alldeles riktigt eftersom detta blir inte tre dagar och tre nätter i graven!

Men om det nu inte stämmer med Bibeln så är det inte fel på Bibeln! Felet ligger nämligen någon annan stans. För att på det enklaste sättet hitta felet så får vi först kolla om den mänskliga traditionen stämmer. Och det gör den naturligtvis inte eftersom den typ av påskfirande vi har idag kommer som oftast är i sådana här sammanhang från den katolska kyrkan!

Lita istället på Bibeln. Säger Jesus att det var tre dagar och tre nätter, ja, då var det tre dagar och tre nätter. Får du inte ihop detta, då är det fel på din tradition. Traditioner och Bibeln är faktiskt inte samma sak.

Vi behöver egentligen inte bekymra om det här eftersom det är bara att tro på Bibeln. Jesus dog. Var begraven i tre dagar och Gud uppväckte honom från de döda på den tredje dagen!

Svårare är det inte. Du behöver inte försöka krångla till det här med massa förklaringar som knappt ingen begriper och som kan orsaka förvirring och leda folk vilse.

Ta emot Jesus

Är du frälst? Har du fått alla dina synder förlåtna? Ta emot den levande och uppståndne Jesus som Herren. Då blir du frälst och får alla dina synder förlåtna!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 31 mars 2018 12:05 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


4 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Peter Hall

Detta skall inte förstås att det finns frälsning efter döden.

"Allt vad du förmår uträtta med din kraft må du söka uträtta; ty i dödsriket, dit du går, kan man icke verka eller tänka där finnes ingen insikt eller vishet." Pred.9:10

Så långt är jag med, Christer.

Han levde trots att han var död. Han slutade alltså inte att existera efter sin död.

Om detta endast gäller för Jesus, varför predikade han då för de dödas själar, om det var meningslöst? Är det månne så, att de döda också blir levandegjorda till anden, eller är det som Predikaren säger? 1Kor.3:15 Vad skall vi tro?

Allah påstår i Koranen, att Jesus inte dog på korset. Allah fick det bara att se ut så. Denna gud har haft fräckheten att tala klartext, vad som egentligen skedde i det fördolda. Bibeln låter oss också förstå, att även om Jesus dog lekamligen på korset så levde han till anden. Annars kunde han inte ha predikat för de dödas själar.

Nu blir man endast räddad från jorden, frälst, om man med sin mun bekänner att Jesus är Herre och i sitt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda. Rom.10:9-10

Inget annat namn under himmelen finnes, i vilket det finnes frälsning. Jesus är det namnet.

Muslimerna går alltså miste om frälsningen.

Svara -   - 1/4-18 11:14 -


Torsten

- Jonas tecken är ett säkert tecken. Felet ligger hos kyrkomötet i Nicea år 325 e.kr. Det var där man ändrade på påskens dagantal och plats i kalendern. Den påsk som Jesus red upp till var den GT-påsk som hade med Israels folks uttåg ut ur Egypten att göra. I den första månaden Nisan på den 14:e dagen skulle ett ettåriga felfritt lammet slaktas i skymningen. Och man skulle ta av blodet och stryka det på båda dörrposterna och på det övre dörrträet i huset. Detta är Herrens påsk. Jesus korsfästes alltså den 14:e Nisan och lades i graven innan dagen var slut omkr. kl. 18:00. I två sabbater låg Jesus i graven och uppstod den 17 Nisan. Två sabbater? Just det året var den 14 Nisan den 5:e veckodagen (våran torsdag.) Dagen efter, den 15:e Nisan (fredag), började det osyrade brödets högtid och den dagen jämställdes med sabbat som också den sista dagen. Den 16:e Nisan (lördag)var det veckosabbat. Den 17:e Nisan (söndag)var alltså den 1:a veckodagen då Jesus uppstod och även den 3:e dagen i det osyrade brödets högtid. Om den dubbla sabbaten säger Johannes att det var en stor sabbat. Joh. 19:31. Hela händelseförloppet kan läsas i 2 Mos. kap 12. och 3 Mos. kap23.

Svara -   - 1/4-18 17:23 -


Andreas

Många kristna idag tror att Jesus var levande samtidigt som han var död. Detta är ett väldigt allvarligt fel eftersom att vara död betyder just avsaknandet av liv. Om Jesus inte var död utan levde så har ingen dött för våra synder och vi är då inte frälsta från synden. Tyvärr så tror dom flesta Kristna idag på treenigheten, treenighetsläran är emot Bibelns viktigaste budskap nämligen att "så älskade Gud världen att Han utgav sin enfödde son för att den som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv"(Joh 3:16). Men treenigheten säger att så älskade Gud världen att Han utgav sig själv för att den som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. Men detta är inte vad som står i Bibeln. Men Bibeln säger på många ställen att Jesus var död och att Fadern uppväckte Jesus från de döda (Gal 1:1) Men om nu Jesus inte var död varför behövde Jesus uppväckas från de döda av Fadern? Det är så fantastiskt tydligt om man läser Bibeln att treenigheten inte är sann.

Bevis verser är:

Joh 17:3, Mar 13:32, 1Kor 8:6, Mal 2:10, Joh 7:16, Joh 20:17, Upp 3:12.

Och Jesus säger på flera ställen att Fadern är hans Gud så hur kan nu Jesus ha en Gud om han är Gud?

Om man nu säger sig tro på treenigheten hur kan man förklara att den andra personen i gudomen har bytt form? Vad jag menar är att Jesus är och kommer att för alltid att vara en människa (1Tim 2:5) Så detta innebär att han är inte längre lik dom andra två personerna i gudomen nämligen fadern och den heliga. Men Gud är den samma igår idag och i evighet så detta bevisar att treenigheten omöjligen kan vara sann.

För om nu gud bestod av tre fristående personer vilket den ortodoxa treenigheten lär, tre personer som delar en och samma natur (substans) men är alltså distinkta enskilda personer så fadern är inte sonen och inte den heliga anden utan fadern är en egen person. Men att dom alla tre är lika mycket gud eftersom dom är av en och samma gudomliga natur så blir det problem om en av personerna får en mänsklig natur för detta krossar hela treenighetsläran.

Nej det finns bara en Gud Fadern och Hans enfödde Son är Jesus Kristus den som Gud utvalde för att vara ett instrument för att genomföra Hans frälsningsplan och som föddes av en människa så Jesus är därför också en människa men att han blev till på ett mirakulöst sätt genom Gud Faderns egen ande. Och Jesus dog på riktigt för våra synder vilket också Bibeln lär, men blev av Fadern uppväckt från dom döda och har nu av Fadern efter sin uppståndelse fått tagit emot den Heliga Anden alltså Jesus blev efter sin uppståndelse från dom döda helt och hållet konsumerad av Faderns Ande (1Kor 15:45, Apg 2:33) så Gud är nu allt i sin Son. Jesus blev av sin Fadern upphöjd till Herre över allt i himmelen och på jorden (Apg 2:36). Men han blev inte Herre över himmelen för den titeln har Gud Fadern, utan Herre över allt i himmelen och på jorden. Jesus är Guds avbild.(Joh 14:10, Joh 12:49, Joh 7:16)

Svara -   - 7/4-18 16:39 -


Andreas

www.bibelnsord.se

Svara -   - 7/4-18 16:46 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

0

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

3

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

5

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

26

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

0

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

1

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

27

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Annons


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 38, lördag 22 september 2018 kl. 08:08

Jesus söker: Maurits, Moritz!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

294

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

9

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

20

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!


Partiledarna har störtat på en öde ö

En satir-video som illustrerar träffsäkert partiledarnas bråk och maktanspråk just nu!

1

Läs allt!


Riskerade sitt liv för en Bibel

Läsarmejl av nils 

Bibel

Han kunde utstå tortyren och svälten, men kunde inte utstå en dag utan sin Bibel. 

6

Läs allt!


Dalai lama förfalskades i media

Dalai Lama förfalskades i media

Bild: Googles cachade version av GP-artikeln. 

Igår publicerade i flera tidningar en TT-artikel där Dalai lama uppmanade Europas flyktingar att återvända hem. Nu har tidningarna DN och GP raderat artikeln. Istället har de publicerat en ny artikel där Dalai lama framstår som hyllare av EU!

86

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 385 673 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 885 bloggartiklar, 89 586 kommentarer och 58 406 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp