726 online! | Sidvisningar idag: 133 611 | Igår: 236 501 |

www.apg29.nu

Annons

Gospelfy.se


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Därför skedde massakern i en baptistkyrka i Texas

Många har blivit skjutna och skadats i en massaker i en baptistkyrka i Texas i USA idag. Flera av dem barn. Bland annat har en femåring skjutits till döds. Gärningsmannen är död. 

På kort tid har flera illdåd med många döda skett i USA. Var det beror på kan man bara spekulera om, men en sak vet jag med säkerhet: Det beror på att Satan finns och att människor har blivit influerade av honom.

Jesus frälser

Vad människor behöver för att bli frälsta är Jesus Kristus. Endast han kan frälsa, och han frälser ordentligt.  När man tar emot Jesus blir man frälst och får alla synder förlåtna.  Har du tagit emot Jesus? Gör det nu, innan det är försent. 

Tidstecken

Sedan syndafallet har det funnits ondska i världen, men onskan idag är utan tvekan ett tidstecken på att vi lever i den sista tiden. 

Det finns många tidstecken som går i uppfyllelse idag, och ett av dessa är våldets tidstecken.  Det är ingen slump att detta val drabbade en baptistkyrka i USA. Satan hatar Guds levande församling och de frälsta. 

I Jesus är den troende skyddad och trygg

Men Satan är besegrad och han kommer inte att lyckas med sin ondska.  

De som tror på Jesus är skyddade och trygga och skall en dag kommer hem till honom. Detta är ett underbart hopp som världen inte kan erbjuda. 

Djävulen finns

Djävulen finns och han försöker sluka och förstöra så många människor som möjligt innan han är en dag ska kastas i den brinnande eldsjön.  Där kommer han att befinna sig i evigheternas evighet, och då kan han inte längre skada och döda och lemlästa och förföra människor. 


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg mndag 6 november 2017 08:52 | #skjutning #usa #texas #baptistkyrka | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


18 kommentarer

Tom

Amen!

Djävulen har det prima just nu. "Hen" styr i princip världen men som vi alla vet kommer Jesus att stoppa den ondes makt med buller å bång inom en inte allt för avlägsen framtid

Tycker mig märka att även bland bekanta tar mörkret över mer å mer. Hat, självförhärligande etc. Allt som timoteus beskrev hur människor ska vara i ändens tid sker nu!

Sen är det ju så att Usas vapenlagar gör det synnerligen enkelt för D att döda. Varför reglerar dom inte vapenförsäljningen? Usa drar dom över sig för fulla tuber sedan ~1945

Svara -   - 6/11-17 00:33 -


bengt

förr fanns det solidaritet

nu tänker folk mest på sig själva

är individualistiska

Svara -   - 6/11-17 09:51 -


Johan

Mer info om vad som hände:

https://www.infowars.com/texas-shooter-liked-atheist-fb-pages-sjw-causes/

Svara -   - 6/11-17 10:19 -


Lena Henricson

Som Tom skriver, vår fiende dj. har det prima nu. Även de små söta barnen blir påverkade. Har sett hur gulliga barn barn till frälsta föräldrar blir så fascinerade av dåliga tecknade filmer mm. som ju faktiskt är avsedda för barn ( ! ) ,att de glömmer allt omkring sig. Dessa filmer är ju inspirerade från avgrunden.

En söt liten flicka som jag fått tillfälligt ansvar för igår i början av vårt möte i kyrkan,satt och tittade på dessa vidriga bilder. Den delen av mötet var avsett för barnen,men det intresserade henne inte. Det var bara mammas iPhone som gällde för henne. När jag efter misslyckad övertalning tog iPhonen från henne satt hon först med nedböjt huvud och grät,sen blev hon arg på mig. Mamman däremot tyckte i alla fall att jag handlat rätt. - Låt oss be om Guds beskydd över oskyldiga barn,och förstånd till deras föräldrar!

Svara -   - 6/11-17 11:39 -


bengt

ja det behövs verkligen

Svara -   - 6/11-17 12:37 -


Anja

Detta är så ledsamt, jag blir upprörd, och jag undrar, varför Gud inte ingrep, när människor gick till kyrkan för att fira gudstjänst och tillbe Honom - för Guds makt är ju så mycket större än djävulens. Någon, som har några tankar om Guds planer i detta fall?

Svara -   - 6/11-17 14:28 -


JL

Svar till Anja.

Anja, till dess att Kungen kommer tillbaka, så får vi finna oss i en värld som hatar kristna. Detta är ett världsligt problem som vi kan bemöta och handla efter i den värld vi lever i. Det är alltså vårt jobb att se till att detta inte händer. Inte Guds jobb.

Vi kristna har inte gjort det vi skall, vi skall följa de instruktioner som Gud har gett oss. Då minimerar vi risken att något går dålig, men vi kommer aldrig kunna få bort den helt.
Ex. I bibeln står det att man skall ha ett sunt förhållande till pengar, det står även att man inte skall ta lån. Ändå så sitter vi förmodligen på den största ekonomiska surdeg som Sverige har producerat. Skall vi undra var Gud är när det rasar och varför han inte ingrep då heller? Det är upp till oss att skapa den världsliga värld som Gud vill att vi skall ha.

Svara -   - 6/11-17 15:55 -


Solan

Svar till JL.

Det är väl skillnad på varför vi tar lån. Att låna till lyxkonsumtion är ena sidan av myntet om man säger så. Det finns en annan sida också.

T.om i vårt rika land finns det de som lever på sina marginaler av olika skäl. Då kan det vara svårt med en extra större utgift.

En oförutsedd tandläkarkostnad kan i de fallen bli övermäktigt att klara på den månadens inkomst. Hur gör en kristen människa i detta fall om hon inte ska använda sej av kredit?

Nu vet väl ingen av oss hur de här människorna levdes, men de ville ju tillbe Gud eftersom de var i kyrkan. Det är därför jag själv går dit.

Så länge vi lever här på jorden kommer olyckor och våld att drabba oss. Har svårt att tro att Gud låter så många dö för att någon i kyrkan levde i lyx, om det är så du menar. Barnen var ju i vilket fall oskyldiga.

Svara -   - 6/11-17 17:14 -


Lars Enarson

Svar till JL.

Den där livsfarliga teologin stämmer väldigt dåligt med Bibeln. Martyrernas skara är inget misstag eller misslyckande beroende på en brist på tro eller lydnad.

”Då ska man utlämna er åt lidande och döda er, och ni kommer att bli hatade av alla folk för mitt namns skull.” Matt 24:9
”Och var och en av dem fick en vit dräkt, och de blev tillsagda att vila ännu en liten tid, tills deras medtjänare och bröder, som skulle dödas liksom de, hade blivit fulltaliga.Och var och en av dem fick en vit dräkt, och de blev tillsagda att vila ännu en liten tid, tills deras medtjänare och bröder, som skulle dödas liksom de, hade blivit fulltaliga.” Upp 6:11

Svara -   - 6/11-17 18:43 -


JL

Svar till Solan.

Absolut kommer saker som vi inte rår på, hända oss. Men om vi följer bibeln så minimerar vi dessa saker. Struntar vi i bibeln så maximerar vi dessa tråkiga ting.

Detta med lån. Allt är tillåtet, men allt är inte bra för oss. Är lån synd? Nej. Går det bra att låna till att laga tänderna - Ja, god frukt. Skall vi låna så ett helt land går på knäna? Absolut inte. Förstå varför Gud skrev lagarna, för att vi skulle uppvisa oss som levande exempel på god frukt. Och märk väl, det är inte säkert att de som dragit ner landet i lånefällan kommer få lida för det. Lika lite som barnen i kyrkan var skyldiga till något.
Killen som sköt, är förmodligen ateist. Med säkerhet samma ande som fanns i Sovjet. Den ådra som skickade kristna raka vägen till Gulag.

Svara -   - 6/11-17 18:53 -


JL

Svar till Lars Enarson.

Lars,

så vems är felet att vi är överbelånade? Vems är felet att vi släppt in en annan Gud? Vad jag säger är att om vi inte följer de lagar som Gud gett oss, så skall vi inte undra vad Gud är ner det skiter sig.
Gud skapade denna jord, vi skall vara tacksamma för detta. Gud skapade människan och gav sin enfödde son till oss. Vi skall vara tacksamma för detta. Han gav oss också lagar, så vi skulle kunna bygga samhällen, goda samhällen där brott förhindrades och den svage skyddades. Vi skall vara tacksamma för detta När vi inte följer hans lagar får det konsekvenser. Då skall vi inte undra var Gud är, vi skall undra vad vi gjort fel.

Svara -   - 6/11-17 19:00 -


Lars Enarson

Svar till JL.

Jag har tydligen missförstått det du skrev ovan. Ber om ursäkt för det.

Det jag vill framhålla är att vi inte kommer att kunna förhindra all förföljelse och allt lidande för vår tro i den yttersta tiden. Vi måste i stället vara inställda och förberedda på det.

Gud välsigne dig!

Svara -   - 6/11-17 20:31 -


bengt

det viktiga är väl egentligen att Gud är

med oss

i förföljelsen

Svara -   - 6/11-17 21:56 -


JL

Svar till Lars Enarson.

Ingen fara det är alltid ok att tycka olika, även ifall vi tycker lika :)

Men en fråga uppstår. Vad är den yttersta tiden? Jag tror inte att vi är i den yttersta tiden just nu, men jag förstår att de flesta kristna i Sverige tycker så. För i Västeuropa ser det dystert ut. Men kanske är den yttersta tiden ett glidande fenomen. När Östrom föll, kände nog kristna att de var i den yttersta tiden, precis som kristna i Västeuropa nu börjar fatta vart hän det barkar.
I många länder så kommer inte det vara någon förföljelse av kristna framöver. Kan ni att kristna i Polen kommer lida av förföljelse? Georgien? Vitryssland?
Nej, detta som kommer, kommer för att vi inte följde bibeln. Att vi inte uppskattade Gud och det han gett oss. Att vi inte höll Gud helig. Vi var väldigt lättlurade och när fienden viftade med lite pengar, så valde de allra flesta mammon.

Svara -   - 7/11-17 06:48 -


Tom

Mina bröder detta är den sista tiden sa jesus till sina lärjungar..

Den har nu varat i två gudsdagar

Andra tider som nämns i bibeln är yttersta tiden, ändens tid.

Jag är tämligen övertygad att yttersta tiden inleddes med judarnas återkomst till israel. Möjligen att den strtade med två världskrig.

Man tycker ju att israel borde vara ett superheliht land (åtminstone jag som är relativt ny i Jesusföljarnas skara)som dyrkar jesus men så är det inte. Det är dock även profetiskt förutsagt och när den tiden kommer då majoriteten i israel dyrkar jesus är det inte många sekunder till det att jesus landar på olivberget

Ändens tid är möjligen redan startad men omöjligt att veta åtminstone för mig

Kollade nyss på youtube där en farbror gick runt och frågade vem jesus är för dem. Ganska ögonöppnande, israel är nog ganska sekulärt förutom hardcoreortodoxa som sitter fast i det gamla

Messianska judar är dock på väg att bli fler

Judarna och israel är viktiga att följa för att kunna se tecknen i tiden

Svara -   - 7/11-17 13:51 -


Tom

Farbrorn gick alltså runt i israel och frågade israeler vem jesus är för dem

Svara -   - 7/11-17 13:55 -


Tom

https://m.youtube.com/watch?v=F7Cui-E0DOY

Svara -   - 7/11-17 13:57 -


J.J.

Jag är övertyad om att det är nära till uppryckandet. Vi får försöka sprida det glada budskapet till så många vi kan. Tiden är kort.

Svara -   - 7/11-17 14:26 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Med Jesus i centrum i fullsatt maskinhall på midsommardagen i Gamla Hjälmseryd

Gamla Hjälmseryd Salomonssons maskinhall 2018

Salomonssons maskinhall var fylld till bristningsgränsen på Midsommardagen  i Gamla Hjälmseryd. 

2

Läs allt!


Profetior och tidstecken del 4 - Holger Nilsson

Profetior och tidstecken del 4 - Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson.

2

Läs allt!


Midsommarafton Gamla Hjälmseryd 2018 med Lindbergarna

Här kan du få uppleva en del av den fantastiska midsommarkvällen i Salomonssons maskinhall i Gamla Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Profetior uppfylls - Stora jordskalv i Sverige

Stort jordskalv i Sverige

Bild: Aftonbladet. 

Idag uppfylls de bibliska profetiorna även i Sverige då stora jordskalv sker. Detta profeterade Jesus om för cirka 2000 år sedan!

4

Läs allt!


Frälsning för Nordkoreas diktator Kim Jong-un

Läsarmejl av Jörgen Milton 

16

Läs allt!


Hamas och oroligheterna vid Gazagränsen

Hamas använder oroligheterna längs Gazagränsen för PR | Studio Jerusalem

4

Läs allt!


Midsommar i Gamla Hjälmseryd

Christer Åberg Midsommarkrans

Trevlig midsommar och Guds rika välsignelse till dig! 

2

Läs allt!


Syndakatalogen behövs - för frälsta!

Läsarmejl av Bertil Rosenius

Äpple

Svensk kristenhet är i ett bedrövligt vacuum, avs undervisning om grundläggande ordning för ett kristet liv.

29

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

16

Läs allt!


Stöd Apg29

Christer Åberg och Apg29

STÖD arbetet på Apg29 genom att swisha in en valfri summa på 070 935 66 96.

Du kan också stödja genom PayPal: https://www.paypal.me/apg29/100

Eller bankkonto:

8169-5,303 725 382-4Tack!

0

Läs allt!


Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Terroristorganisationen Hamas i Gaza har skjutit mer än 45 raketer mot Israel inatt. 

6

Läs allt!


Har du hört detta?

Liveprogrammet Apg29 med Christer Åberg.

2

Läs allt!


Sambo i Bibeln

Två hjärtan som har fogats samman

Samlag före äktenskapet är synd, så det blir man inte gift av. Bibeln säger att de som bor sambo sysslar med otukt. Men vad blir man då gift av? I den här artikeln får du svaret.

1

Läs allt!


21 punkter från Koranen avslöjar att Allah inte är Bibelns Gud

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli. 

Koranen Kaba

Koranen bevisar själv att Allah inte är Bibelns Gud. Här får du 21 punkter från Koranen som visar tydligt på detta. 

6

Läs allt!


Lindbergarna i Vikersund söndagkväll

Lindbergarna och Christer Åberg spelar och sjunger och talar om Jesus i Vikersund i Norge söndagkväll. 

0

Läs allt!


Nenne Lindberg i Vikersund

Miriam, Nenne och Aron

Nenne Lindberg tillsammans med syskonen Miriam och Aron i Vikersund, Norge. 

0

Läs allt!


Annons


Sambo är synd mot Gud

Hustak

Det är en skymf och förnedring mot din partner att du bara vill ha sex och bo sambo, men inte gifta dig med henne. Dessutom är det en synd mot Gud. 

73

Läs allt!


Vikersundsbacken

Vikersundsbacken

Världens största skidbacke här i Norge - Vikersundsbacken. Men jag har inte hoppat i den. Jag har ett annat hopp. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 26, måndag 25 juni 2018 kl. 13:24

Jesus söker: David, Salomon!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Profetior och tidstecken del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om profetior och tidstecken. 

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bildstoden i Daniels bok visar fram mot vårt saliga hopps fullbordan

Läsarmejl av nils 

Bildstoden i Daniels bok

Det skall komma ett rike i den yttersta tiden bestående av 10-stater, ett 10-stats förbund som innebär slutet på de världsriken som varit.

43

Läs allt!


Islam är fångenskapens religion

Av Holger Nilsson 

Islams fångenskap

Den Islamska religionen är att likna vid ett fängelse – det är svårt att lämna det.

5

Läs allt!


Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

Fotboll

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?

29

Läs allt!


Muslimska barn får fientlighet mot icke-muslimer i koranskolor

Koranskola för sexåringar

Bild: SVT. 

Muslimska barn på 6-13 år säger till sina svenska lärare: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit.” Eller: ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?”

14

Läs allt!


Egoismens förbannelse

Läsarmejl av David B 

9

Läs allt!


Allah - bedragaren

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli.

Allah - bedragaren

Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. Al Anfal 8.30: Allah är den skickligaste bedragaren.

2

Läs allt!


Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Bild: nrk.no. 

Donald Trump har nominerats till Nobels fredspris av de norska Fremskrittspartiet-politikerna Christian Tybring-Gjedde och Per-Willy Amundsen. Han nomineras efter sitt möte med Nordkoreas Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Börsfall för krigsindustrin efter fredsmötet i Singapore

Fredssamtalen mellan Donald Trump och Kim Jong-Un i Singapore var inte bra för krigsindustrin. Aktievärdet på börsen föll rejält.

5

Läs allt!


Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.

0

Läs allt!


Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

69

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 836 885 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 845 kommentarer och 56 456 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp