2 032 online! | Sidvisningar idag: 463 366 | Igår: 533 757 |

www.apg29.nu

Annons

Nöd för Sverige - Lennart Magnerot


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Därför skedde massakern i en baptistkyrka i Texas

Många har blivit skjutna och skadats i en massaker i en baptistkyrka i Texas i USA idag. Flera av dem barn. Bland annat har en femåring skjutits till döds. Gärningsmannen är död. 

På kort tid har flera illdåd med många döda skett i USA. Var det beror på kan man bara spekulera om, men en sak vet jag med säkerhet: Det beror på att Satan finns och att människor har blivit influerade av honom.

Jesus frälser

Vad människor behöver för att bli frälsta är Jesus Kristus. Endast han kan frälsa, och han frälser ordentligt.  När man tar emot Jesus blir man frälst och får alla synder förlåtna.  Har du tagit emot Jesus? Gör det nu, innan det är försent. 

Tidstecken

Sedan syndafallet har det funnits ondska i världen, men onskan idag är utan tvekan ett tidstecken på att vi lever i den sista tiden. 

Det finns många tidstecken som går i uppfyllelse idag, och ett av dessa är våldets tidstecken.  Det är ingen slump att detta val drabbade en baptistkyrka i USA. Satan hatar Guds levande församling och de frälsta. 

I Jesus är den troende skyddad och trygg

Men Satan är besegrad och han kommer inte att lyckas med sin ondska.  

De som tror på Jesus är skyddade och trygga och skall en dag kommer hem till honom. Detta är ett underbart hopp som världen inte kan erbjuda. 

Djävulen finns

Djävulen finns och han försöker sluka och förstöra så många människor som möjligt innan han är en dag ska kastas i den brinnande eldsjön.  Där kommer han att befinna sig i evigheternas evighet, och då kan han inte längre skada och döda och lemlästa och förföra människor. 


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg mndag 6 november 2017 08:52 | #skjutning #usa #texas #baptistkyrka | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


18 kommentarer

Tom

Amen!

Djävulen har det prima just nu. "Hen" styr i princip världen men som vi alla vet kommer Jesus att stoppa den ondes makt med buller å bång inom en inte allt för avlägsen framtid

Tycker mig märka att även bland bekanta tar mörkret över mer å mer. Hat, självförhärligande etc. Allt som timoteus beskrev hur människor ska vara i ändens tid sker nu!

Sen är det ju så att Usas vapenlagar gör det synnerligen enkelt för D att döda. Varför reglerar dom inte vapenförsäljningen? Usa drar dom över sig för fulla tuber sedan ~1945

Svara -   - 6/11-17 00:33 -


bengt

förr fanns det solidaritet

nu tänker folk mest på sig själva

är individualistiska

Svara -   - 6/11-17 09:51 -


Johan

Mer info om vad som hände:

https://www.infowars.com/texas-shooter-liked-atheist-fb-pages-sjw-causes/

Svara -   - 6/11-17 10:19 -


Lena Henricson

Som Tom skriver, vår fiende dj. har det prima nu. Även de små söta barnen blir påverkade. Har sett hur gulliga barn barn till frälsta föräldrar blir så fascinerade av dåliga tecknade filmer mm. som ju faktiskt är avsedda för barn ( ! ) ,att de glömmer allt omkring sig. Dessa filmer är ju inspirerade från avgrunden.

En söt liten flicka som jag fått tillfälligt ansvar för igår i början av vårt möte i kyrkan,satt och tittade på dessa vidriga bilder. Den delen av mötet var avsett för barnen,men det intresserade henne inte. Det var bara mammas iPhone som gällde för henne. När jag efter misslyckad övertalning tog iPhonen från henne satt hon först med nedböjt huvud och grät,sen blev hon arg på mig. Mamman däremot tyckte i alla fall att jag handlat rätt. - Låt oss be om Guds beskydd över oskyldiga barn,och förstånd till deras föräldrar!

Svara -   - 6/11-17 11:39 -


bengt

ja det behövs verkligen

Svara -   - 6/11-17 12:37 -


Anja

Detta är så ledsamt, jag blir upprörd, och jag undrar, varför Gud inte ingrep, när människor gick till kyrkan för att fira gudstjänst och tillbe Honom - för Guds makt är ju så mycket större än djävulens. Någon, som har några tankar om Guds planer i detta fall?

Svara -   - 6/11-17 14:28 -


JL

Svar till Anja.

Anja, till dess att Kungen kommer tillbaka, så får vi finna oss i en värld som hatar kristna. Detta är ett världsligt problem som vi kan bemöta och handla efter i den värld vi lever i. Det är alltså vårt jobb att se till att detta inte händer. Inte Guds jobb.

Vi kristna har inte gjort det vi skall, vi skall följa de instruktioner som Gud har gett oss. Då minimerar vi risken att något går dålig, men vi kommer aldrig kunna få bort den helt.
Ex. I bibeln står det att man skall ha ett sunt förhållande till pengar, det står även att man inte skall ta lån. Ändå så sitter vi förmodligen på den största ekonomiska surdeg som Sverige har producerat. Skall vi undra var Gud är när det rasar och varför han inte ingrep då heller? Det är upp till oss att skapa den världsliga värld som Gud vill att vi skall ha.

Svara -   - 6/11-17 15:55 -


Solan

Svar till JL.

Det är väl skillnad på varför vi tar lån. Att låna till lyxkonsumtion är ena sidan av myntet om man säger så. Det finns en annan sida också.

T.om i vårt rika land finns det de som lever på sina marginaler av olika skäl. Då kan det vara svårt med en extra större utgift.

En oförutsedd tandläkarkostnad kan i de fallen bli övermäktigt att klara på den månadens inkomst. Hur gör en kristen människa i detta fall om hon inte ska använda sej av kredit?

Nu vet väl ingen av oss hur de här människorna levdes, men de ville ju tillbe Gud eftersom de var i kyrkan. Det är därför jag själv går dit.

Så länge vi lever här på jorden kommer olyckor och våld att drabba oss. Har svårt att tro att Gud låter så många dö för att någon i kyrkan levde i lyx, om det är så du menar. Barnen var ju i vilket fall oskyldiga.

Svara -   - 6/11-17 17:14 -


Lars Enarson

Svar till JL.

Den där livsfarliga teologin stämmer väldigt dåligt med Bibeln. Martyrernas skara är inget misstag eller misslyckande beroende på en brist på tro eller lydnad.

”Då ska man utlämna er åt lidande och döda er, och ni kommer att bli hatade av alla folk för mitt namns skull.” Matt 24:9
”Och var och en av dem fick en vit dräkt, och de blev tillsagda att vila ännu en liten tid, tills deras medtjänare och bröder, som skulle dödas liksom de, hade blivit fulltaliga.Och var och en av dem fick en vit dräkt, och de blev tillsagda att vila ännu en liten tid, tills deras medtjänare och bröder, som skulle dödas liksom de, hade blivit fulltaliga.” Upp 6:11

Svara -   - 6/11-17 18:43 -


JL

Svar till Solan.

Absolut kommer saker som vi inte rår på, hända oss. Men om vi följer bibeln så minimerar vi dessa saker. Struntar vi i bibeln så maximerar vi dessa tråkiga ting.

Detta med lån. Allt är tillåtet, men allt är inte bra för oss. Är lån synd? Nej. Går det bra att låna till att laga tänderna - Ja, god frukt. Skall vi låna så ett helt land går på knäna? Absolut inte. Förstå varför Gud skrev lagarna, för att vi skulle uppvisa oss som levande exempel på god frukt. Och märk väl, det är inte säkert att de som dragit ner landet i lånefällan kommer få lida för det. Lika lite som barnen i kyrkan var skyldiga till något.
Killen som sköt, är förmodligen ateist. Med säkerhet samma ande som fanns i Sovjet. Den ådra som skickade kristna raka vägen till Gulag.

Svara -   - 6/11-17 18:53 -


JL

Svar till Lars Enarson.

Lars,

så vems är felet att vi är överbelånade? Vems är felet att vi släppt in en annan Gud? Vad jag säger är att om vi inte följer de lagar som Gud gett oss, så skall vi inte undra vad Gud är ner det skiter sig.
Gud skapade denna jord, vi skall vara tacksamma för detta. Gud skapade människan och gav sin enfödde son till oss. Vi skall vara tacksamma för detta. Han gav oss också lagar, så vi skulle kunna bygga samhällen, goda samhällen där brott förhindrades och den svage skyddades. Vi skall vara tacksamma för detta När vi inte följer hans lagar får det konsekvenser. Då skall vi inte undra var Gud är, vi skall undra vad vi gjort fel.

Svara -   - 6/11-17 19:00 -


Lars Enarson

Svar till JL.

Jag har tydligen missförstått det du skrev ovan. Ber om ursäkt för det.

Det jag vill framhålla är att vi inte kommer att kunna förhindra all förföljelse och allt lidande för vår tro i den yttersta tiden. Vi måste i stället vara inställda och förberedda på det.

Gud välsigne dig!

Svara -   - 6/11-17 20:31 -


bengt

det viktiga är väl egentligen att Gud är

med oss

i förföljelsen

Svara -   - 6/11-17 21:56 -


JL

Svar till Lars Enarson.

Ingen fara det är alltid ok att tycka olika, även ifall vi tycker lika :)

Men en fråga uppstår. Vad är den yttersta tiden? Jag tror inte att vi är i den yttersta tiden just nu, men jag förstår att de flesta kristna i Sverige tycker så. För i Västeuropa ser det dystert ut. Men kanske är den yttersta tiden ett glidande fenomen. När Östrom föll, kände nog kristna att de var i den yttersta tiden, precis som kristna i Västeuropa nu börjar fatta vart hän det barkar.
I många länder så kommer inte det vara någon förföljelse av kristna framöver. Kan ni att kristna i Polen kommer lida av förföljelse? Georgien? Vitryssland?
Nej, detta som kommer, kommer för att vi inte följde bibeln. Att vi inte uppskattade Gud och det han gett oss. Att vi inte höll Gud helig. Vi var väldigt lättlurade och när fienden viftade med lite pengar, så valde de allra flesta mammon.

Svara -   - 7/11-17 06:48 -


Tom

Mina bröder detta är den sista tiden sa jesus till sina lärjungar..

Den har nu varat i två gudsdagar

Andra tider som nämns i bibeln är yttersta tiden, ändens tid.

Jag är tämligen övertygad att yttersta tiden inleddes med judarnas återkomst till israel. Möjligen att den strtade med två världskrig.

Man tycker ju att israel borde vara ett superheliht land (åtminstone jag som är relativt ny i Jesusföljarnas skara)som dyrkar jesus men så är det inte. Det är dock även profetiskt förutsagt och när den tiden kommer då majoriteten i israel dyrkar jesus är det inte många sekunder till det att jesus landar på olivberget

Ändens tid är möjligen redan startad men omöjligt att veta åtminstone för mig

Kollade nyss på youtube där en farbror gick runt och frågade vem jesus är för dem. Ganska ögonöppnande, israel är nog ganska sekulärt förutom hardcoreortodoxa som sitter fast i det gamla

Messianska judar är dock på väg att bli fler

Judarna och israel är viktiga att följa för att kunna se tecknen i tiden

Svara -   - 7/11-17 13:51 -


Tom

Farbrorn gick alltså runt i israel och frågade israeler vem jesus är för dem

Svara -   - 7/11-17 13:55 -


Tom

https://m.youtube.com/watch?v=F7Cui-E0DOY

Svara -   - 7/11-17 13:57 -


J.J.

Jag är övertyad om att det är nära till uppryckandet. Vi får försöka sprida det glada budskapet till så många vi kan. Tiden är kort.

Svara -   - 7/11-17 14:26 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Kristna varningssidor leder till avfall

Varning för djupt vatten

Det finns osunda så kallade kristna bloggar och sajter som varnar för villfarelse men som själva leder till avfall.

11

Läs allt!


Muslim mördade fem kristna i Dagestan

Fem kvinnor dödade i skjutning mot rysk kyrka

Bild: samnytt.se. 

En muslimsk gärningsman ropade ”Allahu Akbar” och sköt ihjäl fem människor med jaktgevär när de lämnade en gudstjänst i en rysk-ortodox kyrka  i den muslimska ryska delrepubliken Dagestan.

35

Läs allt!


Film: Den rike mannen och Lasarus

En stark film om den sanna berättelsen av Jesus om den rike mannen som kom till dödsriket (helvetet) medan den fattige Lasarus kom till paradiset.

15

Läs allt!


Synd mot den helige Anden, #metoo och himlen

Christer Åberg berättar om Jesus och sjunger och spelar på sin ukulele många sånger.

0

Läs allt!


Falska bevis mot Christer Pettersson efter Palmemordet

Bevis mot Pettersson förfalskades av polisen

Bild: Expressen. 

Nu framkommer det i en tv-dokumentär att avgörande bevis mot Christer Pettersson för mordet på Olof Palme förfalskades av polisen. 

12

Läs allt!


Varning inför valet 2018 - Lars Enarson

Av Lars Enarson 

Allt står inte väl till. Sverige befinner sig just nu på randen till en avgrund. Om inte en radikal förändring snart äger rum kommer den totalitära, antikristliga diktaturen inom kort att vara ett etablerat faktum i Sverige. 

77

Läs allt!


Annons


Tidstecken – Februari 2018

Av Mikael Walfridsson 

Klockor

Vi närmar oss Jesu återkomst, och den tid av dom som kommer att gå ut över världen. Mitt i allt detta har vi vårt underbara hopp – Jesu dyrbara återkomst. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 19 februari 2018 kl. 20:19

Jesus söker: Gabriella, Ella!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Evolutionsteorin motbevisad

Läsarmejl av JL 

Sanningen om evolutionsteorin

I många år har evolutionsteorin fått stå som en vetenskaplig sanning på hur livet har uppkommit. Ändå går det att peka på många brister i evolutionsteorin. 

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ryssland anfaller

Ryssland anfaller

Bild: Aftonbladet. 

Både profetior och media och svenska militärer talar om att Ryssland kan anfalla Sverige. Nu har Aftonbladet tagit fram hur många soldater som land för land kan ta fram om Ryssland anfaller Baltikum. 

15

Läs allt!


Koranens Allah är inte Bibelns Gud

Islam - Kristendom

Bibeln säger att Gud har en son medan koranen säger att Allah inte har någon son. Därmed är det bevisat att det är två olika gudar.

37

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 373 468 354 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 326 bloggartiklar, 79 605 kommentarer och 52 980 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp