491 online! | Sidvisningar idag: 105 708 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Därför skedde massakern i en baptistkyrka i Texas

Många har blivit skjutna och skadats i en massaker i en baptistkyrka i Texas i USA idag. Flera av dem barn. Bland annat har en femåring skjutits till döds. Gärningsmannen är död. 

På kort tid har flera illdåd med många döda skett i USA. Var det beror på kan man bara spekulera om, men en sak vet jag med säkerhet: Det beror på att Satan finns och att människor har blivit influerade av honom.

Jesus frälser

Vad människor behöver för att bli frälsta är Jesus Kristus. Endast han kan frälsa, och han frälser ordentligt.  När man tar emot Jesus blir man frälst och får alla synder förlåtna.  Har du tagit emot Jesus? Gör det nu, innan det är försent. 

Tidstecken

Sedan syndafallet har det funnits ondska i världen, men onskan idag är utan tvekan ett tidstecken på att vi lever i den sista tiden. 

Det finns många tidstecken som går i uppfyllelse idag, och ett av dessa är våldets tidstecken.  Det är ingen slump att detta val drabbade en baptistkyrka i USA. Satan hatar Guds levande församling och de frälsta. 

I Jesus är den troende skyddad och trygg

Men Satan är besegrad och han kommer inte att lyckas med sin ondska.  

De som tror på Jesus är skyddade och trygga och skall en dag kommer hem till honom. Detta är ett underbart hopp som världen inte kan erbjuda. 

Djävulen finns

Djävulen finns och han försöker sluka och förstöra så många människor som möjligt innan han är en dag ska kastas i den brinnande eldsjön.  Där kommer han att befinna sig i evigheternas evighet, och då kan han inte längre skada och döda och lemlästa och förföra människor. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 6 november 2017 08:52 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


18 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Tom

Amen!

Djävulen har det prima just nu. "Hen" styr i princip världen men som vi alla vet kommer Jesus att stoppa den ondes makt med buller å bång inom en inte allt för avlägsen framtid

Tycker mig märka att även bland bekanta tar mörkret över mer å mer. Hat, självförhärligande etc. Allt som timoteus beskrev hur människor ska vara i ändens tid sker nu!

Sen är det ju så att Usas vapenlagar gör det synnerligen enkelt för D att döda. Varför reglerar dom inte vapenförsäljningen? Usa drar dom över sig för fulla tuber sedan ~1945

Svara -   - 6/11-17 00:33 -


bengt

förr fanns det solidaritet

nu tänker folk mest på sig själva

är individualistiska

Svara -   - 6/11-17 09:51 -


Johan

Mer info om vad som hände:

https://www.infowars.com/texas-shooter-liked-atheist-fb-pages-sjw-causes/

Svara -   - 6/11-17 10:19 -


Lena Henricson

Som Tom skriver, vår fiende dj. har det prima nu. Även de små söta barnen blir påverkade. Har sett hur gulliga barn barn till frälsta föräldrar blir så fascinerade av dåliga tecknade filmer mm. som ju faktiskt är avsedda för barn ( ! ) ,att de glömmer allt omkring sig. Dessa filmer är ju inspirerade från avgrunden.

En söt liten flicka som jag fått tillfälligt ansvar för igår i början av vårt möte i kyrkan,satt och tittade på dessa vidriga bilder. Den delen av mötet var avsett för barnen,men det intresserade henne inte. Det var bara mammas iPhone som gällde för henne. När jag efter misslyckad övertalning tog iPhonen från henne satt hon först med nedböjt huvud och grät,sen blev hon arg på mig. Mamman däremot tyckte i alla fall att jag handlat rätt. - Låt oss be om Guds beskydd över oskyldiga barn,och förstånd till deras föräldrar!

Svara -   - 6/11-17 11:39 -


bengt

ja det behövs verkligen

Svara -   - 6/11-17 12:37 -


Anja

Detta är så ledsamt, jag blir upprörd, och jag undrar, varför Gud inte ingrep, när människor gick till kyrkan för att fira gudstjänst och tillbe Honom - för Guds makt är ju så mycket större än djävulens. Någon, som har några tankar om Guds planer i detta fall?

Svara -   - 6/11-17 14:28 -


JL

Svar till Anja.

Anja, till dess att Kungen kommer tillbaka, så får vi finna oss i en värld som hatar kristna. Detta är ett världsligt problem som vi kan bemöta och handla efter i den värld vi lever i. Det är alltså vårt jobb att se till att detta inte händer. Inte Guds jobb.

Vi kristna har inte gjort det vi skall, vi skall följa de instruktioner som Gud har gett oss. Då minimerar vi risken att något går dålig, men vi kommer aldrig kunna få bort den helt.
Ex. I bibeln står det att man skall ha ett sunt förhållande till pengar, det står även att man inte skall ta lån. Ändå så sitter vi förmodligen på den största ekonomiska surdeg som Sverige har producerat. Skall vi undra var Gud är när det rasar och varför han inte ingrep då heller? Det är upp till oss att skapa den världsliga värld som Gud vill att vi skall ha.

Svara -   - 6/11-17 15:55 -


Solan

Svar till JL.

Det är väl skillnad på varför vi tar lån. Att låna till lyxkonsumtion är ena sidan av myntet om man säger så. Det finns en annan sida också.

T.om i vårt rika land finns det de som lever på sina marginaler av olika skäl. Då kan det vara svårt med en extra större utgift.

En oförutsedd tandläkarkostnad kan i de fallen bli övermäktigt att klara på den månadens inkomst. Hur gör en kristen människa i detta fall om hon inte ska använda sej av kredit?

Nu vet väl ingen av oss hur de här människorna levdes, men de ville ju tillbe Gud eftersom de var i kyrkan. Det är därför jag själv går dit.

Så länge vi lever här på jorden kommer olyckor och våld att drabba oss. Har svårt att tro att Gud låter så många dö för att någon i kyrkan levde i lyx, om det är så du menar. Barnen var ju i vilket fall oskyldiga.

Svara -   - 6/11-17 17:14 -


Lars Enarson

Svar till JL.

Den där livsfarliga teologin stämmer väldigt dåligt med Bibeln. Martyrernas skara är inget misstag eller misslyckande beroende på en brist på tro eller lydnad.

”Då ska man utlämna er åt lidande och döda er, och ni kommer att bli hatade av alla folk för mitt namns skull.” Matt 24:9
”Och var och en av dem fick en vit dräkt, och de blev tillsagda att vila ännu en liten tid, tills deras medtjänare och bröder, som skulle dödas liksom de, hade blivit fulltaliga.Och var och en av dem fick en vit dräkt, och de blev tillsagda att vila ännu en liten tid, tills deras medtjänare och bröder, som skulle dödas liksom de, hade blivit fulltaliga.” Upp 6:11

Svara -   - 6/11-17 18:43 -


JL

Svar till Solan.

Absolut kommer saker som vi inte rår på, hända oss. Men om vi följer bibeln så minimerar vi dessa saker. Struntar vi i bibeln så maximerar vi dessa tråkiga ting.

Detta med lån. Allt är tillåtet, men allt är inte bra för oss. Är lån synd? Nej. Går det bra att låna till att laga tänderna - Ja, god frukt. Skall vi låna så ett helt land går på knäna? Absolut inte. Förstå varför Gud skrev lagarna, för att vi skulle uppvisa oss som levande exempel på god frukt. Och märk väl, det är inte säkert att de som dragit ner landet i lånefällan kommer få lida för det. Lika lite som barnen i kyrkan var skyldiga till något.
Killen som sköt, är förmodligen ateist. Med säkerhet samma ande som fanns i Sovjet. Den ådra som skickade kristna raka vägen till Gulag.

Svara -   - 6/11-17 18:53 -


JL

Svar till Lars Enarson.

Lars,

så vems är felet att vi är överbelånade? Vems är felet att vi släppt in en annan Gud? Vad jag säger är att om vi inte följer de lagar som Gud gett oss, så skall vi inte undra vad Gud är ner det skiter sig.
Gud skapade denna jord, vi skall vara tacksamma för detta. Gud skapade människan och gav sin enfödde son till oss. Vi skall vara tacksamma för detta. Han gav oss också lagar, så vi skulle kunna bygga samhällen, goda samhällen där brott förhindrades och den svage skyddades. Vi skall vara tacksamma för detta När vi inte följer hans lagar får det konsekvenser. Då skall vi inte undra var Gud är, vi skall undra vad vi gjort fel.

Svara -   - 6/11-17 19:00 -


Lars Enarson

Svar till JL.

Jag har tydligen missförstått det du skrev ovan. Ber om ursäkt för det.

Det jag vill framhålla är att vi inte kommer att kunna förhindra all förföljelse och allt lidande för vår tro i den yttersta tiden. Vi måste i stället vara inställda och förberedda på det.

Gud välsigne dig!

Svara -   - 6/11-17 20:31 -


bengt

det viktiga är väl egentligen att Gud är

med oss

i förföljelsen

Svara -   - 6/11-17 21:56 -


JL

Svar till Lars Enarson.

Ingen fara det är alltid ok att tycka olika, även ifall vi tycker lika :)

Men en fråga uppstår. Vad är den yttersta tiden? Jag tror inte att vi är i den yttersta tiden just nu, men jag förstår att de flesta kristna i Sverige tycker så. För i Västeuropa ser det dystert ut. Men kanske är den yttersta tiden ett glidande fenomen. När Östrom föll, kände nog kristna att de var i den yttersta tiden, precis som kristna i Västeuropa nu börjar fatta vart hän det barkar.
I många länder så kommer inte det vara någon förföljelse av kristna framöver. Kan ni att kristna i Polen kommer lida av förföljelse? Georgien? Vitryssland?
Nej, detta som kommer, kommer för att vi inte följde bibeln. Att vi inte uppskattade Gud och det han gett oss. Att vi inte höll Gud helig. Vi var väldigt lättlurade och när fienden viftade med lite pengar, så valde de allra flesta mammon.

Svara -   - 7/11-17 06:48 -


Tom

Mina bröder detta är den sista tiden sa jesus till sina lärjungar..

Den har nu varat i två gudsdagar

Andra tider som nämns i bibeln är yttersta tiden, ändens tid.

Jag är tämligen övertygad att yttersta tiden inleddes med judarnas återkomst till israel. Möjligen att den strtade med två världskrig.

Man tycker ju att israel borde vara ett superheliht land (åtminstone jag som är relativt ny i Jesusföljarnas skara)som dyrkar jesus men så är det inte. Det är dock även profetiskt förutsagt och när den tiden kommer då majoriteten i israel dyrkar jesus är det inte många sekunder till det att jesus landar på olivberget

Ändens tid är möjligen redan startad men omöjligt att veta åtminstone för mig

Kollade nyss på youtube där en farbror gick runt och frågade vem jesus är för dem. Ganska ögonöppnande, israel är nog ganska sekulärt förutom hardcoreortodoxa som sitter fast i det gamla

Messianska judar är dock på väg att bli fler

Judarna och israel är viktiga att följa för att kunna se tecknen i tiden

Svara -   - 7/11-17 13:51 -


Tom

Farbrorn gick alltså runt i israel och frågade israeler vem jesus är för dem

Svara -   - 7/11-17 13:55 -


Tom

https://m.youtube.com/watch?v=F7Cui-E0DOY

Svara -   - 7/11-17 13:57 -


J.J.

Jag är övertyad om att det är nära till uppryckandet. Vi får försöka sprida det glada budskapet till så många vi kan. Tiden är kort.

Svara -   - 7/11-17 14:26 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Nenne Lindberg och Christer Åberg i Frälsningsarmén Gävle fortsättning...

0

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

2

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

54

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

17

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Annons


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 17:42

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 761 597 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 706 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp