Surfar nu: 728 www.apg29.nu


David Eckefjord: Förlåt mig

Läsarmejl av David Eckefjord 

Älskade broder Christer!

Jag skriver med stor sorg i mitt hjärta!

Jag ber dig om förlåtelse, jag ber alla dem som läst de budskap jag trott komma från Herren om förlåtelse av hela mitt hjärta. Jag är oerhört ledsen att säga detta, men jag inser att jag blivit bedragen av en annan ande än Herrens. Först och främst upplever jag en oerhörd och djup sorg över att Herrens heliga namn har blivit vanärat och draget i smutsen, min sorg är mycket stor och Herren känner mitt hjärta som endast vill ha sanningen, mina tårar rinner över detta bedrägeri.

Jag har under en tid rannsakat mig själv, jag har sökt Herren och bett, frågat och våndats över de ord jag uppfattat som Herrens. Jag har sökt att pröva andarna så som ordet säger, det vill säga ifrågasätta den röst jag i mitt hjärta uppfattat som Herrens.

Jag har frågat vid flera tillfällen vem det är som talar till mig men alltid fått samma lugnande svar att det är Herrens Ande, men sista tiden har jag varit mer ifrågasättande och idag på morgonen gick jag kraftfullt mot den röst som jag hört då jag känt dessa tvivel och känt att jag måste gå till botten med om det verkligen är Herren jag hört.

Det är inte lätt att komma dithän då det samtidigt känns som att jag ifrågasätter Herren själv, men då jag nu i Jesu mäktiga namn och i kraft av Herren Jesu blod gick emot denna röst så visade det sig mycket tragiskt nog att det inte var Herren jag hört utan andra röster, jag befallde dem att lämna och de var tvungna att gå.

Dock bär jag även på en djup sorg för att Herrens heliga namn blivit vanärat och draget i smutsen, samt även för alla människor som trott att dessa budskap jag delat varit Herrens röst och jag ber av hela mitt hjärta om förlåtelse till er alla. Jag önskar att jag kunde göra detta ogjort men smärtsamt nog går det inte. Jag önskar dock att du Christer för var och ens skull som läst dessa budskap du förra året lade ut på din sida, även lägger ut detta brev med denna bön om förlåtelse till alla som någon gång kan ha läst dem och skulle något av budskapen fortfarande finnas kvar på din sida så ber jag dig att omedelbart ta bort dem då dem inte är inspirerade av Guds Helige Ande utan av en annan ande.

Må Herren förbarma sig över alla dem som älskar sanningen, amen!

I Kristi nåd och sanning


David Eckefjord 

den 22/5 - 2016

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades måndag 23 maj 2016 15:37 | #läsarmejl #brev #förlåtelse #david eckefjord | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

32 kommentarer

Kjell Gunnar Bergman 23/5-2016, 19:03

Älskade broder kram till dig. Ber att Gud ska resa upp dig i en tjänst i hans rike och att hans röst skall bli mäktig för dig i din kammare.

Svara


Marina 23/5-2016, 19:08

Kära David! Detta var det starkaste jag läst på LÄNGE !!! Om bara EN man ödmjukar sig på detta sätt, bara EN av alla de stolta sk "lärokunniga" i detta landet, om bara EN som du nu gör; Så finnes det ännu hopp för detta land! Om en man drar plogen och ödmjukar sig såhär, så ska vi be Gud att resten av dessa röster rannsakar sig ALLVARLIGT under Guds heliga ord. Måhända Gud ser i nåd på Sverige då. Yxan är satt till roten! I Jesu blod har du full förlåtelse David. Han vill lära dig och undervisa dig om den väg du ska vandra

Svara


Roine 23/5-2016, 19:14

Guds frid och underbara välsignelse David , prisa Gud att den Helige Ande Uppenbarade detta för dig! :-) Tack käre Jesus Amen !

Svara


krisu 23/5-2016, 19:19

Mycket starkt av dig David, ibland blir det inte alltid som man tänkt sig men då får vi alla komma inför Jesus och få förlåtelse. Herrens välsignelse och vägledning till dig!

Svara


Ulrika www.litevardagstro.wordpress.com 23/5-2016, 20:10

David, Det här är unikt! Många har gjort samma misstag som du men ingen, vad jag vet, har gjort det som du gör nu: Tar tillbaka och ber om förlåtelse. Tack David och Tack Gud! Samtidigt vill jag passa på att be dig om förlåtelse för det sätt som jag och andra tillrättavisade dig på. Inte ATT men HUR. Något gick inte rätt till även om jag inte just nu kan sätta fingret på det. Det var alltså din kärlek till sanningen som befriade dig. Såsom Bibeln säger: Sanningen skall göra er fria.

Svara


Thomas 23/5-2016, 21:01

Du är förlåten! Starkt att våga erkänna. Detta är riktig omvändelse! Halleluja

Svara


Karin Ström 23/5-2016, 21:22

Du är förlåten, broder! Så starkt av dig att ödmjuka dig som du gör nu! Jesu frid och välsignelser!

Svara


Andy Svensson 23/5-2016, 21:59

Var välsignad älskade broder! Den här ödmjukheten behövs det mer av bland Guds folk. Vi får komma inför korset och gråta ut inför vår mästare och frälsare. Ingen annan kan förstå den smärta vi går igenom.

Svara


Sven 23/5-2016, 22:03

Men snälla du, varför be om förlåtelse för detta?? Och till folket här, varför uppmuntrar ni till denna självspäkning av en bruten människa, jag förstår ingenting?! Han har väl bara framfört vad han trott i sitt hjärta varit Guds budskap till honom/oss. Han har väl bara haft goda intentioner med sina profetior och inga onda avsikter?? Nej, sluta be om förlåtelse för allt. Förstår mig verkligen inte på denna offer-kultur som råder. Gud måtte vara trött på allt detta förlåt hit och förlåt dit. "Var snälla och ta hand om varandra istället"...kanske Gud tänker!

Svara


Ulrika www.litevardagstro.wordpress.com 23/5-2016, 22:17

Svar till Sven. Han ber om förlåtelse och vi ger honom den i linje med vad Herren vill. Är inte det att ta hand om varandra? Låt du den som vill be om förlåtelse få göra det. Han motiverar varför han vill det dessutom. Det är jätte, jätteviktigt att vi lever i ljuset såsom Han är i ljuset. Jag och flera med mig är jättetacksamma för detta. Min kristne vän som varit med om mycket i den kristna världen länge har aldrig sett någon vända om på detta sätt ang sina "profetior" som nu David gör. Det finns fler som skulle behöva backa ur sina profetior och uppenbarelser och syner. Det är så vanligt med falska sådana. Ja, vi är jättetacksamma för detta som nu skett.

Svara


Rock 23/5-2016, 22:31

Jag läste dina tidigare kommentarer och profetior och kände då stort obehag av att läsa dem. Detta kan inte stämma, tänkte jag då. De var så mörka, så dystra och så långt från den gode Guden jag kunde tänka mig. Nu vet jag varför. Det hedrar dig att du träder fram på det sätt du gör och erkänner dina misstag. Min förlåtelse får du definitivt.

Svara


Stina 23/5-2016, 23:08

Käre broder i Herren torka dina tårar sträck på dig

Svara


Leif Boman 23/5-2016, 23:24

Jag tycker också att det är mycket strongt gjort David. Jesu rikliga välsignelser över dig. Mvh din broder Leif Boman....

Svara


Birgit 24/5-2016, 00:19

David! Du ska veta att all respekt vill jag ge dig p.g.a den ödmjukhet du visar! Tänk om fler offentliga personer gjorde detsamma! Tror det är många som ber för dig i denna situation! Du är älskad David av vår himmelske Far! Hoppas du har vänner omkring dig som står vid din sida. Må den store själens Herde och vårdaren Jesus Kristus möta dig i din själ och fylla dig med Sin frid, med tröst och läka ditt inre! Jesus älskar just DIG David obeskrivligt mycket! Jesu Kristi dyrbara frid önskar jag dig broder!! /Birgit

Svara


jag777 24/5-2016, 00:39

Rak i ryggen broder! Toppen modigt och moget att bekänna så här, jag anade med en gång att det var som du beskriver ovan. Det finns en djup okunskap om demoner och hur dom rör sig i människors själ (psyke). Det stärker mig att du vågar vara ärlig. Inte många har den staken kompis! Din erfarenhet kan bli ett ljus för många. Slappna av och gå vidare. Kom ihåg också att djävulen blandar hej villt med sanning och lögn, vissa saker Guds ande kan ha visat i mildhet, kan han ha förstärkt och förvrängt (demonen). Ett tips är att lyssna mycket på derek prince som undervisar mycket om demoner i kristna. Så kan du växa och hjälpa många. Kram broder, ge inte upp! Ge aldrig upp. Ps ellel minestry har grym förbönstjänst med kunskap om andar. Arken i stockholm har lite kunskap med som inte kan föringas, om än att dom smetar lite i annan teologi är dom inte helt att förkasta om man behöver hjälp. Ds.Det här är precis vad svensk kristenhet behöver, folk är så sjukt omogna när det kommer till andliga ting, i synnerhet den äldre generationen, det var dags för den att vakna för 30 år sen men dom håller Jesus på en armlängds avstånd medans de yngre nu tvingas springa om dom i allt vad som kallas andlig mognad och "fösta kärlek". Stå du upp från ditt lilla misstag o ta folket med dig.

Svara


Harriet Bouvin 24/5-2016, 05:17

Många av de här felaktiga uppenbarelserna tror jag kan påverka folk att rent av bli tvättäkta ateister. Sedan en tid tillbaka törs jag inte själv längre fästa tillit till de olika budskap som så många personer genom åren påstått vara uppenbarelser från Herren. Jag tror inte att Gud fungerar på det här sättet, därför att det vore ju i så fall ingen trygg plan, att inte med säkerhet veta. Det mesta som påstås komma från Gud kan nog vara hjärnan som spelar oss spratt.

Svara


Ulrika www.litevardagstro.wordpress.com 24/5-2016, 08:27

Svar till Birgit. "Jesus älskar just DIG David" Kan du inte tala till honom som till en vuxen man? Vadom denna särbehandling av honom? Ursäkta, men jag börjar bli så trött på det inhuldade, humanistiska "kristna" babyspråket. Gud har inte anseende till person på det sättet. Det är människans anseenden efter eget smak och tycke som gör att den sortens inbillningar som David precis tagit så tydligt och välsignat avstånd ifrån växer till hos människor. Gud älskar människan ja, han gav sitt liv för henne, men i förhållande till varandra som människor är vi inte så speciella och utvalda på individplanet som vi tror. Det är ett av huvudproblemen idag. Alla vill vara en GT-profet. Fördelarna av det vill säga. Alla vill vara en Apostel. Fördelarna av det vill säga. Ja, alla vill vara allt som har fördelar i sig, för att få vara speciell.

Svara


Birgit 24/5-2016, 09:40

Svar till www.litevardagstro.wordpress.com">Ulrika www.litevardagstro.wordpress.com. Godmorgon Ulrika! Att skriva "Jesus älskar just DIG David", är ett sätt för mig att uttrycka till en person hur mycket Gud älskar just den personen. Så uttrycker jag mig även till mina personliga vänner. Gud älskar alla människor lika mycket, men samtidigt så älskar Han just mig och just DIG Ulrika och just Kalle och just Lisa helt unikt. Ungefär som lärjungen Johannes skriver om Jesu kärlek som Jesus hade till just honom. Han skriver om sig själv "Den lärjunge som Jesus älskade" i Joh 13:23, Joh 20:2, Joh 21:7 och Joh 21:20. Betydde detta att Johannes skrev så om sig själv att han var mest älskad i lärjungagruppen av Jesus? Nej, men för honom själv så var upplevelsen att just han var "den lärjunge som Jesus älskade". Han skriver inte att han var en av de lärjungar som Jesus älskade, utan "den lärjunge..." Trevlig dag i solen! /Birgit

Svara


Sven 24/5-2016, 10:28

Svar till Birgit.
Gud älskar alla människor lika mycket, men samtidigt så älskar Han just mig och just DIG Ulrika och just Kalle och just Lisa helt unikt.
Snacka om att göra Gud så liten att man kan stoppa han i byxfickan?!? Vilket bemyndigande har du att på Guds vägnar säga vad Gud känner för alla oss människor som individer? Älskar oss lika mycket säger du? Hitler, Amin, Nero, Stalin...älskar han lika mycket som han älskar dig menar du? Knappast att du tror på det själv i ditt inre.
Ungefär som lärjungen Johannes skriver om Jesu kärlek som Jesus hade till just honom. Han skriver om sig själv "Den lärjunge som Jesus älskade" i Joh 13:23, Joh 20:2, Joh 21:7 och Joh 21:20.
Om du studerat lite religionshistoria så kommer du upptäcka att flera av dessa passager lades till lååååångt senare av några som ville påskina att Johannes (Jesu lärjunge) var författaren, när det flesta samtida experter inte trodde detta. Denna kärleksförklaring till Johannes gjorde det nämligen svårare och närmast hädiskt att våga ifrågasätta denna historieförvanskning.

Svara


Ulrika www.litevardagstro.wordpress.com 24/5-2016, 10:59

Svar till Sven. Sven, Nu har det visst blivit ämnesbyte men jag ger dig rätt i en sak. Vi kan och ska inte försöka stoppa Gud i byxfickan. Gud själv uttrycker det så här när han ger Petrus svar på tal angående Johannes. "Petrus vände sig om och såg att lärjungen som Jesus älskade följde efter, han som vid måltiden hade lutat sig mot Jesu bröst och frågat: "Herre, vem är det som ska förråda dig?" När Petrus såg honom frågade han Jesus: "Herre, hur blir det med honom?" Jesus svarade: "Om jag vill att han ska vara kvar tills jag kommer, vad rör det dig?" Allt rör oss alltså inte, det har du en viktig poäng i. Resten av det du skriver i detta inlägg (och inte heller Birgits svar till mig) förstår jag inte just nu. Får fundera på dem. Om ni inte vill förklara mer.

Svara


Jonatan wiklund 24/5-2016, 11:23

Vilken styrka David, sådana som dig växer inte på träd, som öppet bekänner sina synder och omvänder sig. Du är förlåten. Hoppas detta inspirerar fler till omvändelse. / Jonatan

Svara


Sara 24/5-2016, 11:31

Tack för att du säger som det är!

Svara


Thomas P 24/5-2016, 12:03

Detta är ju allvarligt. Falska profeter som påstår sig sprida Guds ord, och som publiceras på Apg29. Något annat är tolkningar av världen, samt tolkningar av Bibeln (som är sann och av Gud), där har vi ofta olika uppfattningar. Här har jag märkt att vissa visar aggressivitet och annat som inte är av Guds Ande. Det är lika allvarligt det också. Kanske tid för rannsakelse?

Svara


Bertil Rosenius 24/5-2016, 12:25

Jag blir fundersam och förvånad över det "uppvaknande" som många göra inför Davids bekännelse... Jag är rädd att den "likgiltighet" som funnits inför det andliga - från 70-talet fram till Todd Bentleys era - nu gör att många omoget "sväljer" allt, utan att ifrågasätta. Vakna sveriges kristna! Guds Ande är en verklighet - Amen! En hjälp, en kraft, ett försvar... ja, jag är själv karismatiker! Men låt er inte luras bara för att ngn påstår det är från Gud eller sker genom Guds Ande. TIDEN ÄR FÖRFÖRISK! Jag önskar David Guds välsignelse från hela mitt hjärta, inte för vad han har gjort, men för vad han gör och kommer att göra. Jag tror på din villighet David! Lyssna till Anden och reflektera det mot Guds väsen och vilja, så som Gud framställer sig själv i sitt eget Ord. Detta kallas "att pröva" - det är (andligen) livsviktigt!

Svara


Johan 24/5-2016, 12:38

Svar till Thomas P. som skrev:
"Detta är ju allvarligt. Falska profeter som påstår sig sprida Guds ord, och som publiceras på Apg29."
Jag håller med dig om att det är allvarligt och att sådant inte borde publiceras. Samtidigt så behöver vi skilja på falska profeter och falsk profetia. Förvisso lär falska profeter profetera falskt, men alla som profeterar falskt är inte automatiskt falska profeter. Du ser den skillnaden i 1 Kor 14:29. Det står att "de andra skall pröva det som sägs", när någon profeterar. Det står inte att de ska pröva profeten. Alltså görs här skilllnad på sak och person. Det står ingenstans att man känner igen en falsk profet på falska profetior, utan det är "på frukten" de känns igen.
"Akta er för de falska profeterna...På deras frukt skall ni känna igen dem" (Mt 7:15-16)
Jag tror inte att en falsk profet någonsin skulle be om förlåtelse för att ha profeterat fel. Att göra det är god frukt (ödmjukhet). David Eckefjord är nog inte alls någon profet, och kanske är det så att han aldrig mer bör ägna sig åt att ge profetiska budskap. Däremot är vi alla kallade till att vara Jesu vittnen. Frid!

Svara


David 24/5-2016, 13:14

www.bibelnsord.blogspot.se Få alla dina synder förlåtna idag!

Svara


Marina 24/5-2016, 14:52

Skulle svarat på din senaste komentar Bertil Rosenius, men den är borta.....???

Svara


Madeleine huhtalo 24/5-2016, 17:59

🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 David! David! Sannerligen! Du ligger i Herrens hjärta! Vaggad av hans kärlek !! Han reser den ödmjuke upp! Se HERREN GÖR ALLT NYTT !!!

Svara


David Eckefjord 25/5-2016, 12:25

Kära älskade vänner! Jag vill bara ödmjukt tacka er mina fina och älskade syskon i Herren för de varma, kärleksfulla och uppmuntrande orden! Tack för er förlåtelse! Tack för er kärlek och barmhärtighet, tack för förståelse för att någon kan falla och bli bedragen om än på detta oerhört tragiska sätt. Tack att ni låter er brukas så som Herren i sitt ord säger att vi ska. Då Herren säger att vi ska visa varandra barmhärtighet och nåd, och då det står att vi ska uppmuntra, trösta, älska och be för varandra. Jag TACKAR ER av hela mitt hjärta! All nåd, kärlek, frid, glädje och välsignelse till er! Må vi alla ständigt söka Herrens heliga ansikte i sanning, den enda sanning Herren Jesus Kristus ger oss genom sin Helige Ande. Var välsignade i stor nåd och frid! I kärlek och sanning David Eckefjord

Svara


Jeanette Aldén Wijk 25/5-2016, 16:12

Svar till Harriet Bouvin. Ja, Harriet, hjärnan kan verkligen "spela oss spratt", och det finns sådant som lurar våra sinnen, både psykiskt och andligt. Men Jesus har gett oss Den Helige Ande, som är vår Hjälpare. Han leder oss på rätta vägar, när vi ödmjukar oss under Herrens mäktiga Hand. Jesu Frid

Svara


Leif Jacobsson 28/6-2016, 15:14

Svar till Thomas P. Jag känner att jag vill belysa att bara för att en profetia stämmer med en del bibelord behöver det inte vara en profetia från Gud. Om man kan citera Bibeln i fel ande/anda så kan en profetia som stämmer med skriften ändå bryta ner. Pröva andarna, stämmer det med det du känner i ditt hjärta? Blir du uppbyggd, förmanad och/eller tröstad? (1 Kor 14:3) Annars är det nog inte från Gud... Observera: Ingen är fullkomlig. Vilket innebär att ingen kan profetera fullkomligt från Gud heller. Det är profetiorna vi prövar, inte profeterna.

Svara


Arne Strand. 17/9-2016, 22:35

Hmmm - ? - Profetian om tillståndet i Svensk Kristenhet är dock bekräftad från många andra Profeter, så den håller jag för sann. De mest kända torde vara - Frank Mangs och Wilklerssons profetior. Som skrivet är - " Domen skall börja på Guds Hus " !. Arne Strand.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 37, söndag 15 september 2019 kl. 14:18

Jesus söker: Sigrid, Siri!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 07:25

Bed för Cancersjuka Rebecka att hon får rätt hjälp för sin cancer och det NU. Bed till Jesus om ett helande. Tack alla ni som ber. Herren välsigna er.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp