Surfar nu: 304 www.apg29.nu

De brinnande stenarna i Sodom och Gomorra

De brinnande stenarna i Sodom och Gomorra

Av HOLGER NILSSON. 

I den engelska översättningen framgår det än tydligare vad detta svavel och eld var, det står ”brimstone”, det är brinnande stenar.

Bibelns vittnesbörd står fast och är högaktuella i vår tid.

Sodom och Gomorra är kända för sitt syndfulla liv. Så här säger Bibeln om den dom som föll över dessa städer:

”Då lät Herren svavel och eld regna ner från himlen, från Herren, över Sodom och Gomorra.” 1 Mos. 19:24.

Brinnande stenar

I den engelska översättningen framgår det än tydligare vad detta svavel och eld var, det står ”brimstone”, det är brinnande stenar. Vi vänder oss till Wikipedia där man ser att ett annat namn är sulfur som är lika med brimstone och det betyder brinnande sten så här skriver Wikipedia: In the Bible, sulfur is called brimstone, which means ”burning stone”.

Det kan först verka konstigt ”brinnande stenar”, finns det? Ja, det gör det och det är precis vad det handlar om.

Vi skall ge en länk till en video som visar på hur just sådana stenar än idag kan hittas på den plats där Sodom och Gomorra låg.

Videon lades upp den 29 juli och redan har den haft över 300 000 visningar. Den engelska titel på videon är: ”Shocking Discovery in Sodom & Gomorra.”

På videon kan man se hur dessa stenar brinner och förvandlas till något svart flytande tjärliknande sörja:

Bibelns ord bekräftas

Bibelns ord bekräftas på många sätt, vi skall tro på dess budskap. Vi skall också ta till oss den varning som finns angående Sodom och Gomorra och det liv som man levde där:

”Så är det också med Sodom och Gomorra och städerna däromkring, som på samma sätt kastade sig ut i sexuell omoral och följde onaturliga begär. De står som ett varnande exempel och får sitt straff i evig eld.” Judas brev vers 4. 

Tar vi den varningen till oss – eller förkastar vi den?


Holger Nilsson

Källa:
Sodom och Gomorra
Flammor.com

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades onsdag 7 augusti 2019 15:20 | #holger nilsson #pride #hbtq #sodom #gomorra | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

29 kommentarer

Ulrich 7/8-2019, 21:04

Man märker att förödelsen börjar att ta vid här i Sverige. Blodsdåd på blodsdåd. Unga män dör och kvinnor skändas av våldtäktsmän. Satan och Baal driver på med allt de har i vårat land. Men Jesus kommer tillbaka och sätter de i kedjor. Han har lovat det.

Svara


Per 7/8-2019, 22:48

Helt fantastisk video med avslöjande bevis för bibelns äkthet som inte går att förneka. Exempelvis kan väl inte ens den lede bortförklara strukturen vid 3:33 i videon som ett naturligt fenomen skapat av erosion under miljoner år och så vidare, helt osannolikt.

Ännu mer fantastiskt, om inte skrämmande är att detta inte kablas ut i etablerad media.

Svara


Sven Thomsson 8/8-2019, 11:32

Det ser ut som att många kristna inte tar varningen till sig. De verkar inte beröras av allvaret i tiden. Samma sak gäller pastorer, församlingsledare och förkunnare. Om de som ska kallas herdar och ledare kände nöd över att världen tar över mer och mer och att våldet och sedeslösheten breder ut sig i samhället skulle de predika mot allt detta.

Men det förefaller som att de låtit sig fångas i människofruktans snara, så att de inte vågar ta itu med problemet med det andliga förfallet. Är man en sann herde och församlingsledare ska man var föredöme för hjorden och inte rädas för ondskans makter, som vill bryta ned Guds verk.

Svara


Lukas 8/8-2019, 20:02

Svar till Sven Thomsson.

Tyvärr tror jag att den form av församlingsliv vi har gör oss passiva. För man lär sej att följa med, sitta stilla, lyssna och foga in sig i ett sammanhang. Och det skapar ju inga original, utan folk utbildas till att bli lydiga i grupp. Vilket gör att de flesta av oss kristna inte ställer oss upp och protesterar i samhället. Jag tycker frågan behöver ställas vad för sorts lärljungar som produceras i kyrkorna.

Svara


Bertil Rosenius 8/8-2019, 23:17

I denna stund - och sedan ca två timmar tillbaka - upplever jag en mkt stark oro i min ande. Jag tillhör inte dem som oroas så lätt, utan tar snarare allt med lugn och gärna med eftertänksam distans. Denna oro är dock annorlunda!

Jag vet inte vad som händer i andevärlden över vårt land under dessa timmar, men upplever att det är en speciell strid/kamp.

Har Du möjlighet, så be extra denna kväll - kanske natt. Det är som om vi går in i en ny fas på något sätt - men kan inte bara förklara hur. Känner bara ett stort behov av att be för vårt land just nu - hoppas Du vill förena Dig med mig i detta.

Svara


Bertil Rosenius 8/8-2019, 23:33

Svar till Bertil Rosenius.

Efter att varit i bön en stund, upplever jag vidare, att vi ikväll också särskilt skall innesluta det judiska folket och landet Israel.

Svara


yvonne 9/8-2019, 00:05

Bertil, jag upplever också att det är kamp i andevärlden, när det gäller Sverige, som vi vet, befinner sig vårt land i vågskålen. T ex är det särskilt allvarligt när kristna bejakar HBTQ och går med i Prideparaden, "ett annat evangelium"! Då mister saltet verkligen sin sälta! Likaså med Israel, många kristna och kyrkor är inte intresserade av det judiska folkets betydelse i frälsningshistorien. Vi lever verkligen i allvarlig tid nu! I helgen är det bön i Hassela, med Lars Enarson. Man kan förena sig i bön fast man inte är där. Ja, vi måste be och välsigna Israel, be för det judiska folket och en Israelvänlig regering.

Guds rika välsignelse till dig, Bertil, och alla ni andra!

Svara


Roger T. W. 9/8-2019, 01:12

Svar till Bertil Rosenius.

Bertil, muslimerna ber fortfarande intensivt för sin profet, vet de kristna det? Varför då, gjorde han fel? Det är klart att vi ska be för Israel efter alla dessa år och också för vårt eget land. Jag gör det varje dag. Din upplevelse oroar mig. Jag tror också att någonting är på väg att hända, men vet inte var eller vad. Vår regering har skåpat ut sig själv och kanske reagerar med panik. Vi har kris efter kris i världspolitiken. Allt bara flyter runt och tron är mitt enda skydd.

Jag ser märkliga andliga angrepp som om någon läser mina tankar. Antagligen för att jag är i tjänst på ett litet sätt. Angreppen kommer från ett oväntat håll. Ett kärt håll. Sedan får jag hjälp.

Vad säger Lars Enarson? Vårt land är i kris och han vet det bättre än de flesta av oss.

Svara


Erik S 9/8-2019, 07:52

Svar till Lukas.

Bra frågeställning. Tyvärr består många församlingar av "den gråa pk-kristna massan". De gapar som fågelungar och tycker att allt är ganska bra ändå. Replik som jag hört till leda, om predikan "ja men det var bra och rätt det han sade". Sedan väntar kaffeborden och det allmänna tjattret och skvallret kommer igång. Nästa gång upprepas allt igen och igen och....

Vi är på väg mot katastrof i vårt land. Hela grundfundamentet för vårt samhälle riskerar braka samman. Politikerna kör pk och globalist-agendan och många inser inte vad detta får för konsekvenser. Speciellt de kristna, lever i nån "pseudovärld" och de flesta röstar socialistiskt.

Därmed köper de regeringens förljugna världsbild om klimatet, flyktingar, kriminalitet, ekonomin och välfärden! Politikerna och regeringen-det finns undantag-ljuger och manipulerar i stort sett allt det de säger. Går ej att lita på en stavelse, numera. De vill införa censur, så ingen kritik får komma fram. Morgan Johansson är en av dom farligaste politiker vi har nu, verkar det som. Han driver just frågan om censur samt frågan att motarbeta kristendomen och helst utrota den från samhället. Löfven har sagt att han "inte i något sammanhang kommer att kritisera islam"!! Tänk efter nu!

Många kristna vurmar för dessa s.k "flyktingar" eller "ensamkommande barn" som dom också kallas. Varav en del är uppåt 40 år gamla. T.o.m 380 pastorer skrev på ett upprop som S Swärd stod bakom, där man kräver att vi tar emot många fler "flyktingar". Fast vi vet, att kanske bara 5-10% verkligen är flyktingar. Resten vill bara komma hit och leva ett gott liv. 1000-tals suspekta individer har kommit, som vi inte har någon identitet på. Många hundra is-krigare, går på våra gator (många med skyddad identitet) dessa är kapabla till vad som helst. Gängbildningarna i städerna slår rekord. Alla brott ökar, speciellt sexuella brott. Vi har öppnat dörren på vid gavel för islam och dess krigare, som anser sig ha rätt att våldta svenska kvinnor. Eftersom det görs i Allah´s namn.

Vi har i och med detta släppt in en armé av både fysiska och andliga krigare, liksom livsfarliga andemakter. Vi har släppt in en stark och farlig avgud. Men de flesta församlingsmedlemmar fortsätter i sin halvslummer och ser allt i ljusblått. Och de flesta s.k pastorer vågar eller vill inte ta upp detta i samtal eller predikan. Man är så pk-inriktatd, att det kommer ut ur öronen. Är dom köpta av statsmakterna eller vad? De är livrädda för att kallas "rasister och främlingsfientliga"!

S Swärd och hans gelikar har heller inte gått ut och bett om ursäkt för sitt vansinniga upprop. Det är mycket svagt gjort. Vill de att landet skall hamna under det muslimska kalifatet eller? Jo vi skall hjälpa de det är synd om. Ja vi skall be att muslimer blir frälsta, givetvis, men vi skall också vara realister och inse att alla muslimer inte blir det. Och det antalet ökar dramatiskt.

20-50 miljoner afrikaner står beredda att invadera Europa, om globalisterna och vänstern får igenom sitt program-och det har de i praktiken redan fått. Eftersom vi skrivit på Barcelonavtalet och agenda 2030-vilka båda är bindande. Vi kan inte säga nej till migrantströmmarna. Till detta, varnar Erdogan att han kan släppa loss en migrantflod av miljoner Turkar till Väst-Europa. Och i stort sett alla dessa migranter är muslimer. Vad tror ni händer med våra samhällen då?

Islam vill oss inget gott, vi måste inse det. De intar med små steg område efter område. Fler och fler moskéer kommer att begära få ha böneutrop-tror ni de får nej? Där Allah proklameras, där anser muslimerna att hela området är deras-eftersom inga andra proklamerar nån gud där.

Läget är långt mer allvarligt än vad många tror. Nog behöver vi be allt! Enarsons samling vid Hassela nu i helgen är ett bra initiativ-vi som är hemma kan bedja där. Kommer inte Guds eld snart över detta land, så är vi "sålda" och hemska tider väntar. Kyrkor kommer stängas, vi blir övervakade och trakasserade-det har redan börjat. Kommer Putin att slå till? Ja kanske.

Kära syskon, vakna upp, du som slumrar. Det är allvarstider nu!

MVH-Shalom

Svara


Sven Thomsson 9/8-2019, 11:11

Jag såg nyligen en lista, där Sverige har en skamlig förstaplacering som världens ogudaktigaste och mest sekulariserade land. Våra politiker och de sovande kristna har fört oss till denna föga smickrande position.

Sverige är på väg att bli ett islamistiskt land och våra politiker hyllar och stöder den utvecklingen. De folkvalda vill totalt utrota kristendomen, så att vårt land blir ett hednaland. Vi behöver ropa till Herren, att han låter oss få missionärer som kan förkunna väckelsebudskapet, inte minst för den djupt sovande "kristenheten".

Vi måste gripas av nöd för vårt land och ropa till Herren om nåd och förbarmande. Men för att Herren ska kunna höra vår bön och besvara den måste i omvända oss och göra bot och bättring. Vi har många exempel i Bibeln, där vi ser att Herren inte ville höra på grund av ovilja att gå Guds väg.

Jes. 1:15: "När ni sträcker upp era händer döljer jag min blick. Hur mycket ni än ber lyssnar jag inte".

Jer. 7:16: "Be inte för det här folket, kom inte med någon klagan eller förbön för dem, för jag kommer inte att lyssna på dig." På grund av folkets ogudaktighet och olydnad ville Herren inte lyssna på Jeremias förbön för dem.

Jer. 14:11: "Därför säger Herren: 'Se jag låter en olycka komma över dem, och de ska inte kunna fly undan. Hur de än ropar till mig, ska jag inte lyssna till dem..."

Likgiltigheten, ljumheten och världsligheten bland de kristna gör att Herren vänder bort sitt öra från deras bön. Han vill inte höra, för de vill inte höra honom. Därför måste allt som misshagar Herren röjas undan, så att han kan höra och svara.

Svara


Sven Thomsson 9/8-2019, 12:32

Islam tar över Sverige mer och mer. Det finns ett islamistiskt parti i det här landet. Det hade begärt att få ställa upp i valet 2018, men så blev det inte. Snart blir partiet så stort att det får delta i valet kanske redan 2022.

Vad skulle Löfven säga om han störtades från sin "tron" av en islamistisk statsminister, som införde shairalagar i Sverige?

Svara


Erik S 9/8-2019, 15:22

Svar till Sven Thomsson.

Bra skrivet! " Likgiltigheten, ljumheten och världsligheten bland de kristna gör att Herren vänder bort sitt öra från deras böner." Just det! Det måste till botgöring i "säck och aska" som det står i Bibeln. Vi får innerligt hoppas att de bönerörelser som är i gång i vårt land, får den effekt vi önskar.

Den agenda som började med Palme, måste brytas. Om det inte är försent redan. Vi behöver heller inte höra det "sociala evangeliet" från våra pastorer och evangelister. Vi behöver Bibelns enkla, klara budskap om syndernas förlåtelse. 1 Kor. 2:2. Många, många i våra församlingar behöver möta Herren på nytt och bli gripna av den "andliga elden".

Trevlig helg

Svara


Sven Thomsson 9/8-2019, 17:11

Svar till Erik S

Det är sant som du skriver. Den andliga elden måste på nytt börja brinna i de kristna leden. Den har slocknat och saltet har förlorat sin sälta. Man vill ha sötma i stället för sälta. Sockersöt förkunnelse vill de flesta ha och många förkunnare frambär sådan. Det ska vara behagligt och "klia i öronen".

Vi måste tillbaka till det fasta gudsordet som väcker och skapar nytt liv i alla slumrare som finns i församlingarna. Vi behöver andesmorda förkunnare som predikar med bevisning i Ande och kraft. Många tjänstgörande predikanter i vår tid har inte upplevt dopet i den helige Ande. Därför är förkunnelsen kraftlös. Vi får be för dem och Guds verk i stort.

Jag önskar trevlig helg tillbaka till dig.

Svara


Lasse 9/8-2019, 18:18

Det finns en vinnare som kommer på den vita hästen. Han kommer då att dömma rättvist och bränna upp resten, jag välkomnar Jesus på knä med lyfta händer🙏💗 länkar en sång om Sodom från 80 talet. https://youtu.be/WyjvZbRZWSg. Önskar er alla en riktigt välsignad helg 😊🙏💗

Svara


Henrik 9/8-2019, 18:47

Spännande film... Ett bibelord kom till mig...
Luk 17:26
26 Så som det var på Noas tid, så ska det vara under Människosonens dagar. 27 Folk åt och drack, gifte sig och blev bortgifta, ända till den dag då Noa gick in i arken. Då kom floden och gjorde slut på dem alla. 28 På samma sätt var det på Lots tid de åt och drack, köpte och sålde, planterade och byggde, 29 men den dag då Lot lämnade Sodom regnade eld och svavel från himlen och gjorde slut på dem alla. 30 På samma sätt ska det bli den dag då Människosonen uppenbarar sig.

Svara


Stefan Jonasson 9/8-2019, 23:18

Jag vet inte vad jag ska säga.. Men på något sätt låter det inte bra.. När man säger sovande likgiltiga världsliga kristna och att förkunnare som inte blivit döpt i ANDEN förkunnar sockersöta predikningar... Och att inte GUD hör dom sovande likgiltiga världsliga kristnas böner... Det låter som att ni är så upphöjda i er andlighet att ni har rätt att komma med en sådan analys av dom andra frälsta som inte lever upp till er andliga standard... Vad vet ni vad vanliga kristna gör i det fördolda... Har ni verkligen koll på det.. Det är svenskarnas eget fel att dom undviker att tänka på GUD trots att evangelium förmedlas dagligen av normala kristna..på ett personligt plan...

Svara


SA 9/8-2019, 23:19

Mycket stark predikan på smålandskonfrensen i år , Birger Skoglund , som på noas tid , där är vi NU .

Svara


SA 9/8-2019, 23:28

Tror nog ingen menar något illa , bara det att det gäller att ha olja i lamporna ,för nog är det tyvärr många som sover sin andliga sömn , tyvärr , det gäller att varje dag leva nära Jesus , annars är det väldigt lätt att somna eller gå vilse , i allt snurr som är nu.

Svara


Bertil Rosenius 9/8-2019, 23:38

Svar till Bertil Rosenius.

Som en "dagen efter" kommentar till vad jag skrev igår skickar jag följande youtube-länk. En bit in i klippet läses ett bönerop upp från Sebastian Stackset. Där han ref till det djupa andliga motstånd han upplevde i gårdagskvällens möte.

Jag kan bara tolka det så att satan är vred, Gud har ngt på gång, och den gamle ormen vrider sig och hugger av rädsla att för att förlora vårt folk i en ny väckelsens våg.

Det gnälls mycket här - med viss rätta - på hur stora delar av svensk kristenhet förfallit och sover. Med vilket gör mest nytta? Att riva efter flisor i andras ögon, eller att böja sina knän och be.

Visa Gud att Du tror på Hans förmåga att förändra, genom att be för dem du tycker är så hopplöst fel ute.

Jag tror att bön är bättre än pekfingrar och klagan...

https://www.apg29.nu/a/5jj

Svara


Stefan Jonasson 9/8-2019, 23:59

Vad jag vill säga är att det är dom ofrälsta som inte har olja i sina lampor... Anden i människan är en HERRENS lykta.. När någon blir frälst får hon DEN HELIGE ANDEN som gåva.. Den som säger att dom jungfruna som blev utestängda var frälsta men förlorade sin frälsning.. Har inte riktigt koll på vad frälsningen är... Den förkunnare som säger så har på något sätt inte koll på vad den predikar.. Det ni talar om likgiltiga världsliga kristna är köttsliga kristna.. Men är man frälst så är man räddad från den andra döden.. Man är fräls av nåd icke gärningar... Det finns dom frälsta som har tagit emot gåvan... Sen finns det frälsta som tagit emot gåvan och överlåtit sig att bli JESUS lärjungar och ger sitt liv och tid åt GUDS VERK... Men båda är i GUDS ÖGON helgade och heliga i GUDS ÖGON pga JESUS KRISTI RÄTTFÄRDIGHET.. Den enda skillnaden är den lön vi ska få för hur vi levt i GUDS VILJA... ungefär så tror jag det är... Vi behöver inte se ner på varandra och jämföra oss med varandra... Vi är frälsta av nåd

Svara


Leif 10/8-2019, 01:42

Svar till Stefan Jonasson .

Jag håller med dig Stefan. Är man frälst så är det inte så lätt att bara tappa frälsningen helt plötsligt bara för att man är en mindre brinnande, tjänande och vittnande lärjunge.

Nej! Det enda som kan få någon att tappa frälsningen är om man medvetet väljer att på allvar säga nej till Jesus, då kan det ske att Gud fullständigt lämnar en människa.

De som inte hade olja är dem som trodde sig vara kristna men aldrig hade blivit födda av Gud, dvs, Anden hade aldrig tagit Sin boning i dem.

Svara


Stefan Jonasson 10/8-2019, 03:41

Jag tycker mig läsa i 1kor 3 speciell 3:14 om det verk vi byggt med trä hö och halm eller ädla stenar... Ska det visa sig på den dagen. Om det var med förgängliga saker ska den personen prövas i eld och det ska brinna upp.. Själv skall han dock bli frälst men genom eld... Jag tror inte att det är skärselden som katolikerna tolkar det.....

.

Svara


Leif 10/8-2019, 09:34

Svar till Stefan Jonasson .

Helt riktigt, jag är också övertygad om att det inte alls handlar om någon slags skärseld i det fallet.

Svara


Sven Thomsson 10/8-2019, 10:47

Svar till Stefan Jonasson

Jag upplever inte att jag "är upphöjd i min andlighet". Tvärtom, jag sörjer över det andliga tillståndet i församlingarna. Jag har inget behov av att döma någon eller att sätta mig över någon annan. Jag vet om min egen ofullkomlighet och mina brister. Men jag har en uppriktig längtan efter att vi medlemmar i församlingarna ska få uppleva mer av Jesus och bli gripna och brinnande.

Gud välsigne dig

Svara


SA 10/8-2019, 11:13

Svar till Sven Thomsson.

Du förstog vad jag menade , tack .

Svara


Stefan Jonasson 10/8-2019, 11:29

Sven det var inte menat som ett påhopp.. Jag bara får känslan av att man inte är tillräckligt kristen... Tron på GUD består.. Men man tvivlar på sig själv ibland och förlorar sin frimodighet... Jag retar mig också på att dom som säger sig representerar tron.. Låter sig svepas med i världens dårskap och håller med om alla möjliga konstigheter... Dom som säger att vi inte behöver ta ordet på allvar och vrider till skriften för att passa den världsliga synen på GUD...

Svara


SA 10/8-2019, 12:05

Vad jag menade med olja i lamporna , var att det är viktigt att fylla på , så vi når målet , inget annat .

Svara


Sven Thomsson 10/8-2019, 12:15

Det kan ju vara så med oss alla, att vi har en känsla att vi inte är tillräckligt andliga och goda kristna. Det är naturligt för en levande kristen att känna på det sättet, för det påminner oss om behovet att komma närmare Herren.

För min del bär jag på en ständig längtan att lära känna Jesus bättre och få uppleva mer av hans nåd och kraft i mitt liv.

Svara


Roger T. W. 11/8-2019, 15:07

Svar till Sven Thomsson.

Det viktiga är att veta att vi ingenting är och att Han är allt. Då händer det saker. Herren tar över. Jaså, du förstår att det goda du gör kommer från mig och det dåliga från dig?

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, onsdag 21 augusti 2019 kl. 09:42

Jesus söker: Jon, Jonna!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 21 augusti 2019 05:22

Tack Jesus för din kärlek! Lämnar mig o min familj nu helt i dina händer. Ta hand om oss idag och varje ny dag. Behöver dig Jesus o din välsignelse. Vill leva helt i din vilja. Tack för bönens kraft.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp