Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

De sista sju åren innan Jesu återkomst

Antikrist kommer att regera i sju år. Under denna tid är inte de frälsta på jorden. De är uppryckta till Jesus.

Världskarta och människor.

Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 30 juni 2020 03:41

Antikrist regerar i sju år

Dan 9:27: Han [antikrist] skall stadfästa förbundet med de många [Israel, arabländer] under en vecka [sju år], och mitt i veckan [3,5 år] skall han avskaffa slaktoffer och matoffer [i templet]. Och på styggelsers vinge skall förödaren komma [belägrar Jerusalem, Luk 21:20, Matt 24:15, Mark 13:14], till dess att förstöring och oryggligt beslutad straffdom utgjuts över förödaren [kastas i den brinnande eldsjön].

Förklaring

Antikrist kommer att regera i sju år. Under denna tid är inte de frälsta på jorden. De är uppryckta till Jesus. I början av Antikrists regeringstid kommer han stadfästa förbundet med många. Efter 3,5 år bryter han förbundet och historiens värsta vedermöda bryter in. Han anfaller Jerusalem, sätter sig i templet och utropar sig själv som Gud. I slutet av vedermödan kommer Jesus tillbaka med de frälsta, samlar ihop de utvalda, och det tusenåriga riket börjar.

Christer Åberg


#Antikrist #Sista tiden #Uppryckandet #Bibelstudium


33 kommentarer

2 3 4 »4

x
Victor svarar Susse
tisdag, 30 juni 2020 21:29
Susse skrev:
"Då skall man utlämna er [Jesu lärjungar] till att plågas och dödas, och alla folk skall hata er för mitt namns skull. Då skall många komma på fall och ange varandra och hata varandra. Många falska profeter skall framträda och bedra många. Genom att laglösheten tilltar kommer kärleken att kallna hos de flesta. Men den som håller ut till slutet skall bli räddad" (Matt 24:9-13)

Varför står de så?, om vi ska bli upryckta till Gud innan vi dör typ som hanok??
Tänker just på detta - Då ska många komma på fall och ange varandra och hata varandra. Laglösheten tilltar och kärleken kallnar hos de flesta. Men den dom håller ut till slutet ska bli räddad.

Detta är förmodligen till den dkaran som kan bli frälsta under vedermödan. Än vad som händer så kommer Jesus och sätter sin brud förstlingsfrukten i förvar sen blir det en till skörd senare.

Lyft upp era huvuden och se tiden vi befinner oss i. Jesus är in the firmament of heaven

Svara

x
Mikael W svarar Mikaeln N
tisdag, 30 juni 2020 21:32
Mikaeln N skrev:
Just talet om ett "hemligt" uppryckande är väl något som främst används av de som är kritiska till dispensationalismens syn på "den yttersta tiden". Uppryckandet är "hemligt" i den meningen att det inte är något i direkt anslutning som talar om världen att "nu är det dags". Men folk lär ju upptäcka efterhand att det fattas en massa människor, så i den meningen är det inte "hemligt".

Annars håller jag med om att dispensationalismen har ett väldigt tveksamt sätt att läsa Bibeln. Man måste göra en hel del ad hoc-antaganden och ägna sig åt "pusselexegetik", dvs. man tar ett bibelord här och ett bibelord där och pusslar ihop dem utan hänsyn till vad de betydde för de ursprungliga åhörarna. (Man kan t.ex ta olika bibelverser som traditionellt ansetts tala om Jesu återkomst och säga att dessa egentligen handlar om två olika "återkomster") Jag tror själv att den traditionella amillennialismen är den eskatologi som stämmer bäst överens med Bibeln som helhet, om man låter oklara bibelställen som innehåller mycket symboliskt språk tolkas i ljuset av klara bibelställen.

Gäsp !

Svara

x
Victor svarar BO SVENSSOM
tisdag, 30 juni 2020 21:33
BO SVENSSOM skrev:

VAR VAKNA FÖR DET SOM HÄNDER I FRANKRIK OCH TYSKLAND.
VAKNA UPP VAR REDO FÖR DET SOM HÄNDER I TIDEN.
LÄS UPPELBARELSENBOKEN
.,FÖLJ MED DET SOM HÄDER.
JESU KOMMER SNART

Vad händer i Frankrike och Tyskland samt andra länder? Ge ett sök ord så jag kan läsa om det.

Sök om UAS val av president 30/7 med fri makt från dag till dag.
United alliance states

Svara

x
Maria
tisdag, 30 juni 2020 21:55

Jag förstår inte varför man ska ha ett tusenårsrike...???

Svara

x
Veronica svarar nils
tisdag, 30 juni 2020 22:00
nils skrev:
När Jesus själv Aldrig utlovade att vi skall Undslippa V-mödan,bör vi vara försiktiga med en sådan Utfästelse,då den saknar stöd från Jesus sjäv!

Risken är att vi då saknar Förberedelse när Nödtiderna kommer,och många då förlorar sin Tro,när Besvikelsen över de löften som var Falska,Ej uppfylldes!

För mig liknar denna beskrivning en Lyckoförkunnelse,som saknar Verklighetsgrund,men som har fått ett så Starkt Fotfäste i hela Västvärlden.

Se bara på Kina,Ryssland Asien,Afrika m.fl.länder som redan Nu upplever sin V-möda,samtidigt som Vi,Västvärldens Självbelåtna,Ljumna och Sovande kristna tror oss vara så Benådade att Undslippa det de genomgår idag!

Ge mig ett Trovärdigt Gudsord,att Herren skulle ha Anseende till Oss i Västvärlden för att Särbehandla Oss!

Men Herren talar Idag till oss Alla,Troende såväl som Otroende,genom den Dödliga Pandemin Världen genomgår med Svält och Fattigdom i dess följe bland Miljontals!!

LÄS VAD JESUS SÄGER SKALL DRABBA OSS TROENDE,OCH DET BARA I BEGYNNELSEN AV FÖDSLOVÄNDORNA,i Matt.24 9-13;

"Då skall man prisgiva EDER till Misshandling och man skall Dräpa eder och I skolen bliva Hatade av Alla folk för Mitt namns skull.
Och då skola MÅNGA KOMMA PÅ FALL,och den ene skall Förråda den andre,och den ene skall hata den andre."

Detta VÄRLDSVIDA HAT FÖR JESU NAMN har VI EJ upplevat Än,men flera länder upplever det redan.

"Och många Falska Profeter skola uppstå och Förvilla Många."
När Jesus Varnade för FÖRVILLELSE 3 gånger i Matt.24,måste Sanningen om Uppryckelsen PRÖVAS i Ljuset av Alla Jesu Ord,ANNARS BLIR VI BEDRAGNA!

V 12."Och därigenom att Laglösheten Förökas skall Kärleken Hos De Flesta Kallna,
men den som är Ståndaktig intill änden,han skall bliva Frälst!"

Här ger Jesus inte den Minsta ANTYDAN om någon Uppryckelse,eller att vi skall Undslippa det Han kallar för en Begynnelsen av Födslovåndorna," V8

Dessa Allvarsord från Herren Jesus själv,gällde alltså INTE DEN SVÅRA VEDERMÖDAN,utan det Jesus kallar Begynnelsen av Födslovåndorna.

Läs de första kapitlen i uppenbarelseboken. Filadelfia är de som ska sparas undan prövning (kapitel 3).
Sedan kan inte antichrist kliva fram på scenen förrän den som håller honom tillbaka har blivit tagen ur vägen. Den som håller antichrist tillbaka är den heliga anden som lever i alla som är pånyttfödda.

Maranatha

Svara

x
Leif svarar Maria
tisdag, 30 juni 2020 22:29
Maria skrev:
Jag förstår inte varför man ska ha ett tusenårsrike...???

För att Gud berättat att Han har planerat så..Här under har du några Bibliska verser som just berättar om dessa sista kommande tusen åren före slutdomen👍😘

Man behöver förstås be om Andens förståelse om man ännu inte har sett att dessa Bibelställen hänger ihop och berättar om just det kommande tusenårsriket av vila och frid på jorden.

(2 Pet 3:8)
Men en sak får ni inte glömma, mina älskade: för Herren är en dag som tusen år och tusen år som en dag.

(1 Mos 2:2‭-‬3)
På sjunde dagen hade Gud fullbordat sitt skapelseverk, och han vilade på sjunde dagen från hela det verk som han gjort. Och Gud välsignade den sjunde dagen och helgade den, för på den dagen vilade han från hela sitt verk som han hade skapat och gjort.


(Joh Upp 20:2‭-‬4)
Och han grep draken, den gamle ormen som är Djävulen och Satan, och band honom för tusen år. Sedan kastade ängeln honom i avgrunden och stängde och förseglade den över honom, för att han inte mer skulle förleda folken förrän de tusen åren nått sitt slut. Därefter ska han släppas lös för en kort tid. Och jag såg troner, och de som satt på dem fick rätt att döma. Och jag såg själarna av dem som hade blivit halshuggna för Jesu vittnesbörd och Guds ord och som inte hade tillbett vilddjuret och dess bild eller tagit emot märket på sin panna eller sin hand. De levde och regerade med Kristus i tusen år.

(Jes 65:20-25)
Där ska inte mer finnas spädbarn som lever bara några dagar, eller gamla män som inte uppnår sina dagars mått. Den som dör vid hundra års ålder är en ung man, och först vid hundra års ålder ska syndaren drabbas av förbannelsen. De ska bygga hus och få bo i dem, plantera vingårdar och äta deras frukt. När de bygger hus ska andra inte bo i dem, när de planterar något ska andra inte äta av det. Mitt folks ålder ska bli som ett träds ålder, mina utvalda ska länge få njuta av sina händers verk. De ska inte arbeta förgäves och inte föda barn till plötslig död, för de är ett släkte välsignat av Herren, de och deras efterkommande tillsammans. Och det ska ske att innan de ropar ska jag svara, medan de ännu talar ska jag höra. Vargar ska beta med lamm, lejon ska äta halm som oxar, och stoft ska vara ormens föda. Ingenstans på mitt heliga berg ska de göra något ont eller skadligt, säger Herren.

Jesu frid och välsignelser..

Svara

x
David Ström
tisdag, 30 juni 2020 23:36

Först ska de döda uppstå och sedan resten som har Guds sigill på sina pannor.
“Ty när en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då skall Herren själv stiga ner från himlen. Och först skall de som dött i Kristus Jesus uppstå. Därefter skall vi som lever och är kvar ryckas upp bland moln tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så skall vi alltid vara hos Herren. Trösta därför varandra med dessa ord.” (1 Tess 4:16-18) Vi vet inte tiden eller stunden så vi bör söka Herren och hans rättfärdighet varje dag.

Svara

x
Helene Karlsson
torsdag 2 juli 2020 21:06

Tecken i himlen om Jesu återkomst? (Mkt intressant 5 min video)

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=9g8uSSDZSeA&t=128s

Denna video visar precis hur stjärnkonstellationen stod när Jesus föddes för cirka 2000 år sedan. Ett fantastiskt vittnesbörd där himlen vittnade om Messias födelse. I år 2027, står stjärnkonstellationen på samma sätt på ett helt unikt sätt, som vittnar om Jesu synliga återkomst. Om vi drar bort 7 år, som är vedermödans tid, hamnar vi på 2020 – det år vi lever nu! Videon är cirka 5 minuter men på engelska.

(utdrag från text på webbsidan: Den yttersta tiden)

KÄRLEK i JESU namn. Amen

Svara

x
pt svarar Helene Karlsson
torsdag 2 juli 2020 22:26
Helene Karlsson skrev:
Tecken i himlen om Jesu återkomst? (Mkt intressant 5 min video)

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=9g8uSSDZSeA&t=128s

Denna video visar precis hur stjärnkonstellationen stod när Jesus föddes för cirka 2000 år sedan. Ett fantastiskt vittnesbörd där himlen vittnade om Messias födelse. I år 2027, står stjärnkonstellationen på samma sätt på ett helt unikt sätt, som vittnar om Jesu synliga återkomst. Om vi drar bort 7 år, som är vedermödans tid, hamnar vi på 2020 – det år vi lever nu! Videon är cirka 5 minuter men på engelska.

(utdrag från text på webbsidan: Den yttersta tiden)

KÄRLEK i JESU namn. Amen

Jaha så nu ska man alltså sätta sin tilltro till astrologin..
Dags att börja med horoskop också?

Svara

x
Mikael W svarar pt
fredag 3 juli 2020 07:23
pt skrev:
Jaha så nu ska man alltså sätta sin tilltro till astrologin..
Dags att börja med horoskop också?

De vise männen, som följde stjärnan till Betlehem där Jesus föddes, var stjärntydare, och några av den tidens främsta astronomer (från Iran)

Vi har även den blodröda månen som sågs 2008, och symboliken från bibeln att månen ska vändas i blod (och solen i sorgekläder) före Jesu ankomst


Svara

2 3 4 »4

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 15 juli 2020 19:46
Gode Gud jag har blivit lurad av fd frun och min elaka syster. Hämden är Herrens. Jag är mesig och lättlurad. Be att Herren rensar mitt hjärta från hat. Kärleken övervinner allt. Käre Jesus hjälp

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp