874 online! | Sidvisningar idag: 177 841 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


dearbhaíonn Bród foréigean, sadism agus drugaí

Madraí i Pride

Dearbhaíonn Bród foréigean agus sadism, agus incite na cuairteoirí: ". Bain sult as cé chomh gar agus fad, tenderness agus sadism, aeistéitic agus forlámhas"

Ar feadh trí seachtaine, a bhfuil Europride ar i Stócólm agus Gothenburg. Dar Claphaminstitutets tuarascáil " An dorchadas colorful " Dearbhaíonn drugaí Bród oscailte, striapachas, sadism agus féindochar. 

Drugaí cur síos mar chuid nádúrtha den ghluaiseacht HBTQ

nochtann seimineár RFSL drugaí mar chuid nádúrtha den ghluaiseacht LGBTQ. Agus RFSU wondering "Cad é an fheidhm atá leis an ndrugaí aeracha saol gnéis?" I seimineár ar "chemsexhälsa".

Tá na lucht eagraithe an Bród dearcadh dearfach i leith striapachas. i gceist I mbliana, an eagraíocht nua "Cónaidhm Fuck". Is é an teachtaireacht gur chóir striapachas agus pimping bheith dlíthiúil.

mETOO

Ag an Bród na bliana seo, an dá semeneraier de METOO, ach deir siad go bhfuil gluaiseachtaí sóisialta LADT na n-íospartach, agus ní ag caint faoi an mhí-úsáid a tharlaíonn taobh istigh a n-oibríochtaí féin, chomh maith le duine ainmnithe Kitty i seimineár i measc rudaí eile, go mbeadh a dhíspreagadh éigniú agus mí-úsáid i gcomhthéacs BDSM.

Ach dhaingniú ar shlí eile ar an gclár an fhoréigin agus sadism, agus incite na cuairteoirí: ". Bain sult as cé chomh gar agus fad, tenderness agus sadism, aeistéitic agus forlámhas" 

RFSU mhúineadh do chuairteoirí go bhfuil "fascinated, sceitimíní agus taitneamh a bhaint as bondage, ceannas, aighneacht, sadism agus masochism." 

Na urraitheoirí is mó de na Gníomhaireachta Árachais Shóisialaigh agus an tSeirbhís Fostaíochta

Ba cheart aon duine tacú leis an méid ag tarlú faoi bhratach tuar ceatha . Tá sé uafásach go dtugann an dá stát na urraitheoirí is mó de na Gníomhaireachta Árachais Shóisialaigh agus an tSeirbhís Fostaíochta na céadta míle airgid cánach Pride of atá díobhálach do an fear beag a bhfuil grá ag Dia an oiread sin.

Daoine lá atá inniu ann ní mór Íosa Críost. Gan dó ní bheadh ​​sé feidhmiú, agus gan é nach mbeidh siad a shábháil agus tarrtháil.

Mo chara daor, glacadh le Íosa roimh sé rómhall!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 13 August 2018 23:05 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


23 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Har för mig att equmeniakyrkan sponsrar med. De håller i alla fall på och promotar pride.

Jag föreslår att alla som ger pengar till sådana kyrkor, letar upp någon fattig, kristen, ensamstående mamma och istället ger pengarna till henne. Det går även lika bra med att ge pengarna till äldre kristna människor som lever i fattigdom. Ge INTE pengarna till falska profeter i kyrkor.

Svara -   - 14/8-18 00:37 -


Lena Henricson

Gud Fader,JESUS Kristus,förbarma Dig!! 🙏

Svara -   - 14/8-18 05:46 -


Bengt

Bra tanke j l

Svara -   - 14/8-18 08:40 -


Erik S

Ja "pride" är en oerhörd styggelse. Finns inget positivt, what so ever. Det är ett rent uppror mot Gud och hans ord. Varje person som kallar sig kristen, borde ta ovillkorligt avstånd från denna "So-Go"-rörelse(so-go Sodom Gomorra)

Tyvärr ser vi att toleransen kryper sig in i församlingarna och hos enskilda kristna.

Vi måste också tyvärr konstatera, att Equmenia idag är det samfund, som tydligast "flörtar med världen" och dess åsikter. -för att nu inte tala om SvK förstås-Man har på många håll, anammat liberalteologin och vad det för med sig, ser vi alltför tydligt nu. Vi har många unga, företrädesvis kvinnliga s.k pastorer, som uppträder mycket märkligt. Vad tror dom att dom håller på med? Den som idag är med i Equmenia och som vill försöka leva enligt Bibeln och dess budskap, bör allvarligt överväga att lämna sådana församlingar.

Eftersom Equmenia sponsrar denna bedrövelse, så är förslaget ovan, som JL skriver, ett bra förslag. (att ge till äldre, sjuka eller andra som har mindre ekonomiska möjligheter) det ger mer välsignelse än att ge till församlingar/pastorer som går "ondskans ärenden". Vi kristna borde införa en total bojkott av "so-go-rörelsen"/pride!

MVH

Svara -   - 14/8-18 11:51 -


Bengt

Bara bilden från Pride är hemsk

Fruktansvärd

Och bibeln talar om att vi ska ha vår stolthet i Herren

Inte i något annat

Stolthet är synd

Svara -   - 14/8-18 12:02 -


Anna Ivar

Detta är ett sänkande av människovärdigt till dyngnivå.

Hur kan vuxna människor krypa som hundar och odjur på gatorna. Märker man inte hur äckligt det är att bli betraktad som en vilkelös och förnedrad slav?

Jesus är människan genom kärlekens ögon och gav sitt liv under psykisk ochn fysisk tortyr. Även en andlig kamp mot all mörkrets härsmakt dessutom. ENBART för att rädda människor från detta mörkrets och skammens och lidandets helvete.

JESUS som är Konungars Konung och Herrarnas HERRE i evighet övervann döden och vi kan genom tron och tilliten till Honom få friden och den sanna glädjen och tillfredsställelsen i och genom Hans död och uppståndelse. Delaktiga i Hans död och uppståndelse. Alla våra behov blir tillgodosedda genom Honom. Och i Honom. JESUS KRISTUS vår HERRE.

DETTA måste våra barn och unga få vetskap om. NU.

Svara -   - 14/8-18 12:32 -


Bengt

Ja det är viktigt att människors ögon öppnas

Svara -   - 14/8-18 12:50 -


EL

Jag undrar vart vi är på väg, såg ett klipp ifrån TV4 Nyhetsmorgon där 3 stycken homosexuella lever ihop, bor ihop och har ett tre-förhållande. Detta är inte vad Gud skapade oss till, vi skall leva i tvåsamhet man och kvinna ingenting annat. Detta gör mig djupt bedrövad. https://youtu.be/yLapNFz-dJ4

Svara -   - 14/8-18 14:18 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Marita

Vuxna beter sig som svin !

Svara -   - 14/8-18 19:30 -


Sam G Ö

Förargelseväckande beteende är det inte straffbart? Kriminellt? Om man ser på bilden hur människorna bär sig åt, får jag det inte till något annat! Det är både äckligt och icke-människovärdigt beteende.

Svara -   - 14/8-18 20:07 -


Bengt

Det borde vara straffbart

Svara -   - 14/8-18 22:24 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Bengt

Ja detta är skrämmande

Det måste vara själafienden som inbillar

Dom detta

Svara -   - 14/8-18 23:14 -


Andreas

De hemska är ju barnen också i bakgrunden. De hjärntvättas in i denna livsstilen, detta är normalt. Stackars barn vad är detta samhället på väg någonstans?

Svara -   - 15/8-18 01:55 -


Jonathan

Jag tror att vi troende, enskilda och församling behöver fokusera mer på att predika Jesus än att hålla på peta på och klaga på vad som är fel i världen.
Det är väl (?) Guds uppgift att överbevisa om synd. Den där videon som låg ute här för ett tag sen (i ljuset kom de ut)- och även t.ex. författaren av boken - Love Thy Body: Answering Hard Questions about Life and Sexuality [Nancy R. Pearcey] - samt jag själv kan nog vittna om samma sak;
Att man kom till tro på Jesus, fick en liten smal stig att gå på, berodde inte på att någon stod och skrek hur hemskt syndigt något i ens liv var - utan på att det fanns kristna som sa; "okay, men jag känner Jesus, kan berätta om honom, och sen berättade de när det passade, vittnade med sina liv, eller bara lyssnade". Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog får vara till störst välsignelse.
Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:40 -


Jonathan

Det tre sista meningarna blev lite fel:

Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog är till störst välsignelse.

Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta vet eller upplevt. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:42 -


Bengt

Du har nog rätt i det jonathan

Svara -   - 15/8-18 11:06 -


Martin

Svar till Jonathan.

Tack för ett viktigt inlägg, Jonathan.

Svara -   - 15/8-18 14:27 -


EB

håller med dig, Jonathan. Bemöta med kärlek istället. MEN också säga till de ansvariga för pride och att pride tillåts, att det de tillåter är sjukt, äckligt och människoförnedrande. Och att en dom väntar den som ej omvänder sig.

Svara -   - 20/8-18 01:44 -


Bengt

Det kan vara bra att göra det

Svara -   - 20/8-18 10:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?69-bliain d'aois ag iarraidh a athrú ar an aois go 49

69-bliain d'aois ag iarraidh a athrú ar an aois go 49

Pictiúr: Lá. 

An 69-bliain d'aois Emile Ratelband san Ísiltír ag iarraidh a fháil ar a n-aois crua dlíthiúil 49 bliain.

6

Läs allt!


"Íosa Críost slán mé as 27 bliain d'homosexuality"

fianaise láidir David ar conas a fuair sé sábháilte agus a shábháil ag Íosa de 27 bliain d'homaighnéasachas. Téacs sa tSualainnis. 

- Is é mo ainm David, tá mé 44 bliain d'aois, agus tá sé seo fianaise ar an gcaoi a shábháil Íosa dom ó seacht mbliadhna ar fhichid de homaighnéasachas. Labhairt liom an ghrá.

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Troendedöparna dóite, báite agus beheaded

Tá go leor dóibh siúd a bhfuil géarleanúint fhulaing, i bpríosún agus a maraíodh beidh taithí acu ar an Bhíobla believers-baptism ag tumoideachais.

9

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Baisteadh: Más rud é, cathain agus conas

Baisteadh san fharraige

Seo mé a thabhairt duit Rinneadh roinnt Scrioptúir soiléir ar baisteadh, nuair a bheidh sé déanta agus conas.

4

Läs allt!


An bhfuil an Dia an Bíobla mar dia an Koran ar an gcéanna?

"Iad siúd a éileamh chun grá, onóir agus adhradh Dé, ná i ndáiríre nach bhfuil siad grá, onóir agus Íosa adhartha."

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Phós sé holagram Hatsune Miku

Pósta a holagram

Akihiko Kondo a bhfuil leagan puipéad den holagram Hatsune Miku a phós sé. Íomhá Foinse: Facebook.

Tá fear 35 bliain d'aois sa tSeapáin pósta hologrom. An bhainis costas 160,000 mullaigh. A doll a ionadaíonn do na clár ríomhaireachta mná.

19

Läs allt!


Heaven TV7 choisric i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin agus Christer Åberg

léiritheoir teilifíse Ruben Agnarsson, bunaitheoir agus uachtarán Martti Ojares, bainisteoir cainéal Daniela Persin agus Christer Åberg.

Tugadh cuireadh dom oscailt stiúideo an cainéal teilifíse Críostaí Heaven TV7 i Uppsala.

17

Läs allt!


Íosa triple bua domhanda stairiúla

Mail Reader le Nils 

Íosa triple domhanda stairiúla bua, bronntanas Dé do gach duine ar fud an domhain. Go raibh Íosa Críost tríd a Atonement bhí bua Triple nach bhfacthas riamh roimhe! Ba é an dúshlán 3 réimsí éagsúla go bhfuil sé roimh Dhia an breitheamh uachtaracha agus roimh: Ní mór don domhan spiorad a bhuachan.

5

Läs allt!


Is talamh cothrom unscriptural

Is talamh cothrom unscriptural

Má léann tú an Bíobla, is féidir leat a fheiceáil go soiléir go bhfuil an domhan cruinn. Mura bhfuil an domhan cruinn ansin bheadh ​​Íosa a bheith déanta go maith dul amú nuair a deir sé go bhfuil sé an dá lá agus oíche ar an Domhan, nuair a thabhairt sé abhaile go léir na shábháil chun na bhflaitheas.

20

Läs allt!


DVD nua! Ceisteanna agus freagraí mar gheall ar na hamanna deireadh agus a chuid imeachtaí

De réir Holger Nilsson 

DVD nua!  Ceisteanna agus freagraí mar gheall ar na hamanna deireadh

Tá tú anois an deis chun páirt a ghlacadh sa DVD nua mar gheall ar na himeachtaí deiridh-am.

7

Läs allt!


Is mian Náisiún rialtas domhanda laistigh de 12 bliain

De réir Mikael Walfridsson 

Clár Oibre 2030 - ba mhaith leis na NA rialtas domhanda laistigh de 12 bliain

Wolfgang Ishinger: "Tá cónaí orainn in am ina collapses an t-ordú domhan idirnáisiúnta ceart anois. Sa bhfolús iarracht go léir a fheiceáil cé chomh cóngarach agus is féidir leo dul. Tá gá le rialtas domhanda. "

36

Läs allt!


Lá agallamh Christer Åberg ar teoiricí comhcheilge

Lá agallamh Christer Åberg ar teoiricí comhcheilge

An nuachtán Lá. 

An nuachtán An lá ag Jonathan Sverker agallamh orm agus roinnt eile ar teoiricí comhcheilge agus rinne sé airteagal arna dtarraingt suas sé leathanach ar fad soladach.

19

Läs allt!


An chéad aiséirí

Christer Åberg agus cainteanna Reine Jonsson Labhraíonn an chéad aiséirí sa raidió pobail Nässjö.

1

Läs allt!


An bhfuil Déanta tasc chun seasamh taobh thiar de na ranganna rince agus Yoga?

De réir Holger Nilsson 

An bhfuil Déanta tasc chun seasamh taobh thiar de na ceachtanna rince agus cúrsaí i Yoga?

Maidir Foirm, a chur i láthair féin mar seo: "Is Bilda do Eaglais agus an tSochaí, an fhoirm Foirm ghearr, a dtugadh comhlachas oideachais neamh-conformist, ar cheann de na deich staidéir Sualainne."

47

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


16 véarsaí Bíobla faoi ag fáil Íosa do salvation

Faigh Íosa

Seo liosta mé roinnt véarsaí Bíobla go bhfuil gach duine ar tí a fháil ar Íosa. Tá tuilleadh scrioptúir faoi seo nach bhfuil mé san áireamh anseo. Agus léiríonn gach ceann de na véarsaí sin ba chóir duit glacadh le Íosa!

0

Läs allt!


Pictiúir ó mo óige - Christer Åberg

pictiúir iontach de Christer Åberg mar leanbh! 

Christer Åberg shoot bó

Shoot tú dom bó le ceamara bosca ar an bhfeirm fhás mé suas. Tá mé ag caitheamh clogs adhmaid agus éadaí aisteacha eile.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Paróistí ceiliúradh Oíche Shamhna le zombies agus cnámharlaigh damhsa

De réir Mikael Walfridsson 

Oíche Shamhna sa séipéal

Is Oíche Shamhna traidisiún críochnúil asarlaíochta agus dorcha go bhfuil aon rud leis an Tiarna a dhéanamh. Is é an íomhá ó bpobal sna Stáit Aontaithe, a roghnú amazingly a tharraingt siar an téama Oíche Shamhna sa Tionól.

24

Läs allt!


Porn Surfer - I?

fuair Christer Åberg sracaireacht ríomhphoist go mbeadh sé tar éis surfed porn. 

19

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 19:52

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16An dteastaíonn - Cuid a Sé Déag

Christer Åberg deich mbliana

Dúirt mé cheana tú nach raibh a fhios agam i bhfad go háirithe mar gheall ar mo chúlra. Cad iad mo thuismitheoirí agus cén cúlra atá acu Níl a fhios agam. Ansin, nuair a fuair mé chun freastal ar mo mam dúradh liom go raibh sí beagán hastily, mar atá i rith, go mbeadh mo sheantuismitheoirí a bheith sa séipéal Misean, ach is cosúil go mbeadh siad ina dhiaidh sin go bhfuil siad imithe amach. 

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dhá éilimh bhréagacha go bhfuil an Koran agus Ioslam bunaithe ar a gcuid tuairimí

Mail Reader le Nils

Ioslam éilimh go bhfuil siad descended ó Abraham trí Ishmael, agus go Muhammad, mar Abraham aithníonn sé go bhfuil ach aon Dia, Allah!

3

Läs allt!


Tá homophobes níos lú Chliste taighde éilimh

Homophobes IQ níos ísle

Pictiúr: Nyheter24. 

FreeS Nyheter24 faisnéis do dhaoine atá i gcoinne homosexuality mar gheall ar éileamh siad go bhfuil siad níos lú Chliste ná daoine eile. 

12

Läs allt!


An aindiachaí a tháinig chun naught

De réir Holger Nilsson

An turas leanúnach - Simon Ådahl

Léigh an ócáid ​​iontach a bhfuil tháinig an aindiachaí agus a shéanadh chun naught.

1

Läs allt!


Annie Lööf Tá chun fanacht

Annie Lööf Tá chun fanacht

Pictiúr: Aftonbladet. 

Andreas Norlén ag iarraidh anois a ghlacadh ról níos gníomhaí i bhfoirmiú rialtas agus imscrúdú ceithre malartacha rialtais. Dá bhrí sin tá an tasc in ann centerpartieldaren Annie Lööf mar a speculated faoi láthair.

8

Läs allt!


tar éis mainneachtain Stefan Löfven chun foirm a rialtas

tar éis mainneachtain Stefan Löfven chun foirm a rialtas

Pictiúr: Aftonbladet. 

tar éis mainneachtain Stefan Löfven a fhoirmiú rialtas. An bhfuil an misean anois Ionad Ceannaire Pháirtí Annie Lööf?

8

Läs allt!


Fíricí mar gheall ar Oíche Shamhna

Mail Reader le Sigvard Sword

An ingne i leanbh

"Mar sin, go conas a mharú siad, seanmháthair, athair, deartháireacha, cairde a bheadh ​​cuma mhaith má fhill siad ó na mairbh mar thaibhsí, cnámharlach agus demons!"

9

Läs allt!


bhí lámhaigh Giúdaigh aon cheann déag chun báis sa tsionagóg sna Stáit Aontaithe

Giúdaigh gunned i tsionagóg

Pictiúr: svt.se.

bhí lámhaigh Giúdaigh aon cheann déag chun báis Dé Sathairn i sionagóg sna Stáit Aontaithe ag assailant aonair. Scairt sé, "Ní mór do gach Giúdaigh bás" agus slogans frith-Semitic eile nuair a sheas sé i agus thosaigh lámhach thart timpeall orthu.

2

Läs allt!


Eaglaisí Ceadaíonn paidir Muslim

paidir Moslamach i séipéil

Pictiúr: Lá. 

Anois, tá sé imithe i ndáiríre i bhfad ró! An lá léigh mé go bhfuil Saronförsamlingen i Gothenburg ar cheann de na heaglaisí a chuireann ar chumas paidir Muslim san áitreabh séipéal.

44

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Foirmeacha Annie Lööf an rialtas?

Foirmeacha Annie Lööf an rialtas?

Pictiúr: Aftonbladet. 

Beidh Annie Lööf-Phríomh-Aire, beidh mé choíche cinnte go bhfuil ar chineál an mionlach sa chúlra a rialaíonn agus go bhfuil an pleanáladh agus rialú acu.

41

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 315 634 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 681 kommentarer och 59 969 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp