258 online! | Sidvisningar idag: 666 | Igår: 177 996 |

www.apg29.nu

dearbhaíonn Bród foréigean, sadism agus drugaí

Madraí i Pride

Dearbhaíonn Bród foréigean agus sadism, agus incite na cuairteoirí: ". Bain sult as cé chomh gar agus fad, tenderness agus sadism, aeistéitic agus forlámhas"

Ar feadh trí seachtaine, a bhfuil Europride ar i Stócólm agus Gothenburg. Dar Claphaminstitutets tuarascáil " An dorchadas colorful " Dearbhaíonn drugaí Bród oscailte, striapachas, sadism agus féindochar. 

Drugaí cur síos mar chuid nádúrtha den ghluaiseacht HBTQ

nochtann seimineár RFSL drugaí mar chuid nádúrtha den ghluaiseacht LGBTQ. Agus RFSU wondering "Cad é an fheidhm atá leis an ndrugaí aeracha saol gnéis?" I seimineár ar "chemsexhälsa".

Tá na lucht eagraithe an Bród dearcadh dearfach i leith striapachas. i gceist I mbliana, an eagraíocht nua "Cónaidhm Fuck". Is é an teachtaireacht gur chóir striapachas agus pimping bheith dlíthiúil.

mETOO

Ag an Bród na bliana seo, an dá semeneraier de METOO, ach deir siad go bhfuil gluaiseachtaí sóisialta LADT na n-íospartach, agus ní ag caint faoi an mhí-úsáid a tharlaíonn taobh istigh a n-oibríochtaí féin, chomh maith le duine ainmnithe Kitty i seimineár i measc rudaí eile, go mbeadh a dhíspreagadh éigniú agus mí-úsáid i gcomhthéacs BDSM.

Ach dhaingniú ar shlí eile ar an gclár an fhoréigin agus sadism, agus incite na cuairteoirí: ". Bain sult as cé chomh gar agus fad, tenderness agus sadism, aeistéitic agus forlámhas" 

RFSU mhúineadh do chuairteoirí go bhfuil "fascinated, sceitimíní agus taitneamh a bhaint as bondage, ceannas, aighneacht, sadism agus masochism." 

Na urraitheoirí is mó de na Gníomhaireachta Árachais Shóisialaigh agus an tSeirbhís Fostaíochta

Ba cheart aon duine tacú leis an méid ag tarlú faoi bhratach tuar ceatha . Tá sé uafásach go dtugann an dá stát na urraitheoirí is mó de na Gníomhaireachta Árachais Shóisialaigh agus an tSeirbhís Fostaíochta na céadta míle airgid cánach Pride of atá díobhálach do an fear beag a bhfuil grá ag Dia an oiread sin.

Daoine lá atá inniu ann ní mór Íosa Críost. Gan dó ní bheadh ​​sé feidhmiú, agus gan é nach mbeidh siad a shábháil agus tarrtháil.

Mo chara daor, glacadh le Íosa roimh sé rómhall!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 13 August 2018 23:05 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


23 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Har för mig att equmeniakyrkan sponsrar med. De håller i alla fall på och promotar pride.

Jag föreslår att alla som ger pengar till sådana kyrkor, letar upp någon fattig, kristen, ensamstående mamma och istället ger pengarna till henne. Det går även lika bra med att ge pengarna till äldre kristna människor som lever i fattigdom. Ge INTE pengarna till falska profeter i kyrkor.

Svara -   - 14/8-18 00:37 -


Lena Henricson

Gud Fader,JESUS Kristus,förbarma Dig!! 🙏

Svara -   - 14/8-18 05:46 -


Bengt

Bra tanke j l

Svara -   - 14/8-18 08:40 -


Erik S

Ja "pride" är en oerhörd styggelse. Finns inget positivt, what so ever. Det är ett rent uppror mot Gud och hans ord. Varje person som kallar sig kristen, borde ta ovillkorligt avstånd från denna "So-Go"-rörelse(so-go Sodom Gomorra)

Tyvärr ser vi att toleransen kryper sig in i församlingarna och hos enskilda kristna.

Vi måste också tyvärr konstatera, att Equmenia idag är det samfund, som tydligast "flörtar med världen" och dess åsikter. -för att nu inte tala om SvK förstås-Man har på många håll, anammat liberalteologin och vad det för med sig, ser vi alltför tydligt nu. Vi har många unga, företrädesvis kvinnliga s.k pastorer, som uppträder mycket märkligt. Vad tror dom att dom håller på med? Den som idag är med i Equmenia och som vill försöka leva enligt Bibeln och dess budskap, bör allvarligt överväga att lämna sådana församlingar.

Eftersom Equmenia sponsrar denna bedrövelse, så är förslaget ovan, som JL skriver, ett bra förslag. (att ge till äldre, sjuka eller andra som har mindre ekonomiska möjligheter) det ger mer välsignelse än att ge till församlingar/pastorer som går "ondskans ärenden". Vi kristna borde införa en total bojkott av "so-go-rörelsen"/pride!

MVH

Svara -   - 14/8-18 11:51 -


Bengt

Bara bilden från Pride är hemsk

Fruktansvärd

Och bibeln talar om att vi ska ha vår stolthet i Herren

Inte i något annat

Stolthet är synd

Svara -   - 14/8-18 12:02 -


Anna Ivar

Detta är ett sänkande av människovärdigt till dyngnivå.

Hur kan vuxna människor krypa som hundar och odjur på gatorna. Märker man inte hur äckligt det är att bli betraktad som en vilkelös och förnedrad slav?

Jesus är människan genom kärlekens ögon och gav sitt liv under psykisk ochn fysisk tortyr. Även en andlig kamp mot all mörkrets härsmakt dessutom. ENBART för att rädda människor från detta mörkrets och skammens och lidandets helvete.

JESUS som är Konungars Konung och Herrarnas HERRE i evighet övervann döden och vi kan genom tron och tilliten till Honom få friden och den sanna glädjen och tillfredsställelsen i och genom Hans död och uppståndelse. Delaktiga i Hans död och uppståndelse. Alla våra behov blir tillgodosedda genom Honom. Och i Honom. JESUS KRISTUS vår HERRE.

DETTA måste våra barn och unga få vetskap om. NU.

Svara -   - 14/8-18 12:32 -


Bengt

Ja det är viktigt att människors ögon öppnas

Svara -   - 14/8-18 12:50 -


EL

Jag undrar vart vi är på väg, såg ett klipp ifrån TV4 Nyhetsmorgon där 3 stycken homosexuella lever ihop, bor ihop och har ett tre-förhållande. Detta är inte vad Gud skapade oss till, vi skall leva i tvåsamhet man och kvinna ingenting annat. Detta gör mig djupt bedrövad. https://youtu.be/yLapNFz-dJ4

Svara -   - 14/8-18 14:18 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Marita

Vuxna beter sig som svin !

Svara -   - 14/8-18 19:30 -


Sam G Ö

Förargelseväckande beteende är det inte straffbart? Kriminellt? Om man ser på bilden hur människorna bär sig åt, får jag det inte till något annat! Det är både äckligt och icke-människovärdigt beteende.

Svara -   - 14/8-18 20:07 -


Bengt

Det borde vara straffbart

Svara -   - 14/8-18 22:24 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Bengt

Ja detta är skrämmande

Det måste vara själafienden som inbillar

Dom detta

Svara -   - 14/8-18 23:14 -


Andreas

De hemska är ju barnen också i bakgrunden. De hjärntvättas in i denna livsstilen, detta är normalt. Stackars barn vad är detta samhället på väg någonstans?

Svara -   - 15/8-18 01:55 -


Jonathan

Jag tror att vi troende, enskilda och församling behöver fokusera mer på att predika Jesus än att hålla på peta på och klaga på vad som är fel i världen.
Det är väl (?) Guds uppgift att överbevisa om synd. Den där videon som låg ute här för ett tag sen (i ljuset kom de ut)- och även t.ex. författaren av boken - Love Thy Body: Answering Hard Questions about Life and Sexuality [Nancy R. Pearcey] - samt jag själv kan nog vittna om samma sak;
Att man kom till tro på Jesus, fick en liten smal stig att gå på, berodde inte på att någon stod och skrek hur hemskt syndigt något i ens liv var - utan på att det fanns kristna som sa; "okay, men jag känner Jesus, kan berätta om honom, och sen berättade de när det passade, vittnade med sina liv, eller bara lyssnade". Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog får vara till störst välsignelse.
Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:40 -


Jonathan

Det tre sista meningarna blev lite fel:

Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog är till störst välsignelse.

Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta vet eller upplevt. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:42 -


Bengt

Du har nog rätt i det jonathan

Svara -   - 15/8-18 11:06 -


Martin

Svar till Jonathan.

Tack för ett viktigt inlägg, Jonathan.

Svara -   - 15/8-18 14:27 -


EB

håller med dig, Jonathan. Bemöta med kärlek istället. MEN också säga till de ansvariga för pride och att pride tillåts, att det de tillåter är sjukt, äckligt och människoförnedrande. Och att en dom väntar den som ej omvänder sig.

Svara -   - 20/8-18 01:44 -


Bengt

Det kan vara bra att göra det

Svara -   - 20/8-18 10:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Cogadh sa tSiria

cogadh

Claonadh a bhíonn againn chun labhairt faoi na Tríú Cogadh Domhanda, ach bhí sé dócha gurb é Kuvaitkriget nuair chomh maith le go leor tíortha ionsaigh na Stáit Aontaithe Iaráic. Tar éis sin, bhí cogaí eile ar nós an Dara Cogadh Domhanda a uimhir i tSiria, níl a fhios agam. An bhfuil an ceathrú nó fiú an cúigiú?

1

Läs allt!


Dhá chineál rapture

Sa físeán gearr, labhair mé faoi go bhfuil dhá chineál de rapture.

2

Läs allt!


Mo-óige riamh go raibh - Cailín, Isteach éigin deich

leanaí Christian Åberg

leagan mo thuismitheoirí altrama feirme dhá milliún ó Ljungby go Halmstad i Annerstad. Bhí roinnt sráidbhailte beaga timpeall. Skeen, Skäckarp, Stackarp agus Torpa áit a ndeachaigh muid ar scoil. 

7

Läs allt!


Costais creideamh Críostaí radacach géarleanúint

Mail Reader le Sigvard Sword 

Costais creideamh Críostaí radacach géarleanúint

Pronounce mo ardmheas ar Críostaithe mar gheall ar a gcreideamh a géarleanúint. I roinnt tíortha, cultúir, traidisiúin agus comhthéacs Is géarleanúint na Críostaithe fearful. 

34

Läs allt!


Ní mór duit a bheith rugadh arís

rugadh arís

"Ná bíodh iontas go bhfuil a dúirt mé, ní mór duit a bheith rugadh arís." John 3: 7

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

7

Läs allt!


bhí brionnaithe an Dalai Lama sna meáin

bhí brionnaithe an Dalai Lama sna meáin

Image: Leagan dtaisce Google de na GP-earra. 

Inné d'fhoilsigh i roinnt nuachtáin airteagal TT áit áitigh an Dalaí Láma na dídeanaithe na hEorpa a thabhairt ar ais abhaile. Anois an nuachtáin Dagens Nyheter agus DT scriostar earra. Ina áit sin, tá siad foilsithe airteagal nua ina bhfuil an Dalai Lama chuma hyllare an AE!

86

Läs allt!


Ná shealbhú ar go dtí bickering pholaitiúil

Agus tá tú shábháil: Ná shealbhú ar bickering a sakpolitiskt! deartháireacha agus deirfiúracha Críostaí ag squabbling lena chéile. Agus cuirtear olc vótálann siad chun é agus tá sé seo agus sin. Cad é seo nonsense? 

66

Läs allt!


An bhfuil tú i gcónaí gnóthach?

De réir Holger Nilsson 

An bhfuil tú i gcónaí gnóthach?

Rud atá devastating leis an saol spioradálta a shealbhú i gcónaí ar rud éigin.

10

Läs allt!


Is féidir Domhanda Evangelist haistriú ón Ríocht Aontaithe mar gheall ar an agóidí ón gComhairle Moslamach

Is féidir Domhanda Evangelist haistriú ón Ríocht Aontaithe mar gheall ar agóidí ón gComhairle Moslamach

Pictiúr: Lá. 

Mac Billy Graham ar féidir Franklin Graham haistriú ón Ríocht Aontaithe mar gheall ar na tíre Chomhairle Moslamach éilimh go bhfuil an rialtas stop a chur leis ó labhairt i bhfeachtas evangelistic Críostaí.

18

Läs allt!


Mo-óige riamh go raibh - Cailín, isteach cuid ocht

Ingemar Johansson agus Christer Åberg

Ní raibh mo chúram altrama teach Críostaí. Cinnte, bhí mo thuismitheoirí altrama pósta i séipéal, bhí siad deimhnithe freisin, ach ní raibh siad Críostaithe. 

11

Läs allt!


imeachtaí aisteach sa toghchán 2018

Nóta tráchta le Erik S 

An rogha 2018

Sea, is cosúil aon níos fearr, i ndáiríre. Roinnt a thuairisciú chomh maith teagmhais an choiste agus an AE araon. Chomh maith le sin bhí páipéir bhallóide in easnamh i gcuid mhaith áiteanna - i ndiaidh agóide daoine a roghnaíodh suas iad - mar sin na clúdaigh le ballóidí a chur amach an pobalbhreith i chairn, in áit éigin atá siad thrown ar an urlár.

33

Läs allt!


Is é an toghchán Sualainne na toghcháin is daonlathach mar bhreathnóir toghcháin ón misean OSCE le feiceáil

Christer Åberg Toghcháin 2018 - Inimircigh chinn rogha

"In aon bhreathnóireacht toghcháin mé ar, ní fhaca mé i dtoghchán chomh daonlathach an tSualainnis. Tá sé i bhfad ó na caighdeáin Eorpacha."

19

Läs allt!


Is toghchán Sualainnis os a chionn ...

Mail Reader ag Bertil Rosenius 

Dé Luain tráthnóna, an lá tar éis an toghcháin, agus táimid go léir a rá ní mór dúinn ár rogha - ceart anois. B'fhéidir go mbeidh orainn a dhéanamh go luath rogha nua, nó ina dhiaidh sin, ag géarchéim rialtais rialta. Is Staid an bheartais Sualainne maximally éiginnte!

2

Läs allt!


Cé hé an buaiteoirí toghchán fíor?

Mail Reader le Nils

Nuair a bheidh ag rogha deiridh tar éis an tsaoil na díospóireachtaí agus oíche toghcháin os a chionn, agus settles an fiabhras toghcháin ar aghaidh an cath do chumhacht. I ndeireadh na dála, tá sé cad atá sé ar fad faoi, a bhfuil an chumhacht ag an nGrúpa ríocht na Sualainne? 

67

Läs allt!


Adolf Hitler síntiús a íoc le mo cainéal Youtube

Adolf Hitler síntiús a íoc le mo Channel Youtube

Tá youtube Channel Apg29.nu anois 957 síntiúsóir, agus le déanaí, thosaigh Adolf Hitler chun síntiús a íoc!Liostáil tú ró:  Youtube Cainéal Apg29.Nu

6

Läs allt!


Annons


Mo-óige riamh go raibh - Cailín, cuid idirbhriseadh seacht

Christer Åberg i dath

Ní raibh an buachaill béal dorais Tony leanbh maith. Go luath in ár n-óige, thosaigh sé ag bulaíocht agus a bhrú dom síos. Sea, bhí sé pronounced bulaíocht, ní hamháin mar a thugtar orthu greannach coitianta. 

9

Läs allt!


Anailís toghcháin Christer Åberg don thoghcháin 9 Meán Fómhair, 2018

Christer Åberg - anailís toghchán 2018

Anois, tá sé ach cúpla uair an chloig d'fhág nuair a dúnadh na vótaíochtaí agus na vótaí a chomhaireamh. Seo anailís toghcháin Christer Åberg ar a foilsíodh den chéad uair ag 14:16 9 Meán Fómhair, 2018 ar an suíomh blog Apg29.nu.

16

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 38, onsdag 19 september 2018 kl. 00:13

Jesus söker: Fredrika!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Beo! páirtí oíche toghcháin le Christer Åberg 20.00-24.00

Beidh sé seo ina oíche páirtí toghcháin a bheidh ar leith! Beidh mé fá, spraoi agus labhairt faoi Íosa agus conas a shábháil, guí ar son an toghchán agus do na ceannairí páirtí agus polaiteoirí, agus do gach duine a vótáil agus ní raibh vóta a chaitheamh! SHARE! Comhroinn! Comhroinn!

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


uirlis Diabhail - Margit Sandemo

De réir Holger Nilsson 

uirlis Diabhail - Margit Sandemo

Féadfaidh sé fuaim deacair a scríobh go bhfuil duine éigin uirlis an diabhal - ach whoever bhfuil sé ar tí testified féin é féin go. Is é ainm di Margaret Sandemo.

14

Läs allt!


Mo-óige riamh go raibh - Cailín, isteach cuid sé

Christer Åberg

Ba é an madra sa chlós ar chéasadh dom. Taobh thiar den teach, bhí sé a téad mar a rith sé anonn is anall. Agus barked sé ag gach duine agus gach rud. 

10

Läs allt!


Christer Åberg i KIT

Christer Åberg i kit.se

Screenshots ó kit.se.

Bhí mé ag agallamh ag Thomas Arnroth i meáin Kit iris faoi mo fís do thoghcháin 9 Meán Fómhair, 2018.

3

Läs allt!


chun tosaigh ar Prophetic de toghcháin in 2018

Live chraoladh ag Christer Åberg ó Apg29.nu !

0

Läs allt!


Muslims ag bagairt bheith ina behead Jimmie Akesson agus a mhac Nils 4-bliana d'aois

Muslims ag bagairt bheith ina behead Jimmie Akesson agus a mhac Nils 4-bliana d'aois

Dúnmharú bhagairt Jimmie Åkesson agus a mhac ceithre bliana d'aois Nils scaipthe anois ar cuma meáin shóisialta mar seo. 

Jimmie Åkesson agus a mhac 4-bliana d'aois Nils dhúnmharú faoi bhagairt ag decapitation. Na bagairtí scríofa scaipthe tríd an ngréasán leis an tsiombail gluaiseacht ICE Ioslamach sceimhlitheoireachta agus go bhfuil línte iolraí de téacs i Araibis.

48

Läs allt!


An indoctrination Sualainne

Tá an tAirteagal seo athfhoilsiú ó 29 Aibreán, 2016 leis an teideal brainwashed tú sa tSualainnis. 

Má tá an indoctrination agus misinformation atá inár sochaí.

42

Läs allt!


Dá bhrí sin, stabbed an buachaill páistí eile sa scoil i Jönköping

Tá buachaill ag siúl sa scoil lár i Jönköping stabbed beirt pháistí eile ar scoil. 

9

Läs allt!


leanaí á thobscor screadaíl, an toghchán, an rapture agus ar ais Íosa '

Christer Åberg craoladh oíche ina dtarlaíonn sé suas do na páistí cuireadh deireadh leis screadaíl a gcroí amach, an toghchán atá le teacht, 9 Meán Fómhair, an rapture agus an dara teacht Chríost! Ná caill an físeán seo!

9

Läs allt!


Dia Democrat

Nuair a bheidh tú ag salvation trí chreideamh i Íosa agus a thagann leis an séipéal Dé, ní bheidh tú ag dul isteach i deachtóireacht, ach i ndaonlathas! 

11

Läs allt!


Mo-óige riamh go raibh - Cailín, Cuid a Trí idirbhriseadh

Christer Åberg mar leanbh

Sula Téim faide i mo scéal dorcha faoi fhás suas, beidh mé ag insint faoi na gile agus an chuimhne is deise óige a bhfuil mé go raibh riamh ar an bhfeirm taobh amuigh Ljungby i Småland. 

52

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 440 821 444 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 874 bloggartiklar, 89 321 kommentarer och 58 342 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp