1 424 online! | Sidvisningar idag: 297 711 | Igår: 306 865 |

www.apg29.nu

Annons

Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Den djävulska strategin att avskaffa kristendomen från samhället


Men steg för steg under årens lopp har kristendomen avvecklats. Detta har också varit ett långsiktigt mål. Det är inte svårt att förstå att denna strategi och agenda är inspirerat av djävulen – från Satan själv.

Jag tror att man inte kommer någonstans med att kritisera med hat, förakt och hån. För min egen del har jag mött Guds kärlek i Jesus Kristus. Människor behöver Jesus. Så länge man inte har mött Jesus kommer saker och ting som är destruktiva smyga sig på oss och vi kommer inte att kunna värja oss emot det. Så svaret är Jesus.

Stegvis

Efter att ha sagt detta så vill jag gärna lyfta fram att sådana här saker som främst går emot kärnfamiljen – mamma-pappa-barn – har kommit stegvis. Det är inte förändrat med en gång, utan stegvis har det tagit många år - kanske 50 år. När jag var barn så var det inte vanligt med till exempel sambo. Var någon sambo höjde folk på ögonbrynen. Idag reagerar knappt någon. Råmärkena har blivit flyttade.

På samma sätt har det skett med synen på homosexualiteten. Först avskaffas olagligheten i det, efter ett antal år godkänns partnerskap, ytterligare efter ett antal år godkänns samkönade äktenskap, efter ett antal år igen godkänns det adoption för homosexuella och nu är vi alltså framme vid månggifte. Det hade aldrig gått att införa detta på en gång, utan strategin har varit stegvis och med ett långsiktigt mål.

Den djävulska strategin

Men hur har detta varit möjligt? Jo, strategerna bakom detta var tvungna att först avskaffa kristendomen från samhället. Skulle kristendomen ha varit ett starkt medvetande i samhällsapparaten så hade detta varit omöjligt. Men steg för steg under årens lopp har kristendomen avvecklats. Detta har också varit ett långsiktigt mål. Det hade inte gått att göra det med en gång, för då hade protesten blivit total, utan det har varit en medveten stegvis strategi.

Det är inte svårt att förstå att denna strategi och agenda är inspirerat av djävulen – från Satan själv.

Vad människor idag behöver är den levande och uppståndne personen och frälsaren Jesus Kristus. Utan honom så är vi förlorade!

På samma sätt har kristendomen också varit tvungen att avskaffas från samhällsapparaten för att kunna införa främmande religioner. Islam skulle aldrig kunnat ha kommit in på den här platsen som den har i svenskt samhälle idag om inte den kristna tron hade avvecklats steg för steg under årens lopp. Avkristningen har alltså varit en medveten strategi. Det har inte bara blivit så utan det har varit en medveten plan och strategi som är arbetad efter under många år.

Trons folk har inte orkat stå emot

Det värsta är att trons folk under årens lopp inte har orkat stå emot detta utan de ha bit för bit släppt efter när otron och avkristningen steg för steg har vunnit ny mark. Och ännu värre är det att det har funnits "kristna" företrädare som glatt har gått i djävulens ledband och hjälpt till med förförelsen och avkristningen av det svenska samhället.

Egentligen handlar allt detta om att ta bort Jesus från människors hjärtan och medvetande. Får inte människor tag på Jesus så kan de inte bli frälsta. Samhället har egentligen inget emot kristendomen om den är kraftlös och inte Jesus-centrerad. En kristendom utan Jesus som Herre blir bara ännu en hopplös religion som inte kan frälsa.

Det enda sättet att råda bot på det här och rädda människor igen i vårt svenska samhälle är att på nytt berätta om Jesus Kristus, att det är han som är ensam Frälsaren och att människor måste ta emot honom för att bli frälsta och räddade. Blir människor frälsta och förvandlade kommer också samhället på sikt bli förvandlat så att den kristna tron åter igen får en medveten plats i Sverige!


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av Christer Åberg torsdag 12 oktober 2017 22:57 | #kristendom #månggifte #homosexualitet #kärnfamiljen | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


43 kommentarer

David B

Precis, sekulariseringen av Sverige har skett stegvis. Inte över en natt.

På samma sätt är det åt andra hållet. Om evangelium nu ska få fäste igen i Sverige så krävs uthållighet och långsiktigt arbete. Det sker inte över en fikarast.

Här behöver vi var och en fatta nytt mod och kavla upp ärmarna igen och verka för Jesus TROTS att vi inte ser snabba resultat.

Tro och uthållighet.

Svara -   - 12/10-17 23:00 -


Madeleine huhtalo

En missionskyrka i Kronoberg predikar att det inte fins någon himmel

Svara -   - 12/10-17 23:05 -


Lena Henricson

Mkt bra skrivet!

Hur dödar man en groda? Genom att slänga den i kokande vatten? Nej,då hoppar den upp. - Man måste värma vattnet med grodan i LÅNGSAMT. Då vänjer sig grodan..... och dör när vattnet blir hett. Hur dödar man kristendomen........

Låt oss bedjande leva nära Jesus och vara ljus och salt!

Svara -   - 12/10-17 23:27 -


karlgustav slätt

Ställ upp i uthållig bon för vårt folk

Svara -   - 13/10-17 08:27 -


bengt

inte någon himmel

det var märkligt

Svara -   - 13/10-17 08:59 -


Kaj Östholm

Kära vänner i Kristus.

Vi behöver förstå att all denna destruktiva förändring har varit möjlig beroende på de kristnas liknöjdhet och svaga bönelust. Fienden är inte människor av kött och blod ! De är bara redskap för den Ondes planer och demonvärldens strategier. Striden vinns inte genom att evangelisera endast, utan genom kraftfull bön och framför allt i strid och angrepp mot ondskans andemakter i andens värld.

Kristna förbedjare har varit för få och kraftlösa. Den Onde har marscherat in i Sverige och trängt undan de kristna till soffhörnen och TV-tittandet. Chipspåsarna i myskvällarna har ersatt Bibelläsning i hemmen. Satan har kunnat flytta fram sina positioner bit för bit. Liknöjda kristna har förlorat schackspelet mot den Onde och han har närmast obekämpad kunnat flytta fram sina schackpjäser och är nu på väg att vinna hela matchen.

.Annat var det på Kjell Sjöbergs tid. Då fanns en vaken man som stod på muren och bevakade fienden. Han fick ihop en arme som tog upp striden mot den Onde. Vem strider i dag för Guds Rikes utbredande och en seger för vårt rike. Är du med i stridens hetta ? Tillbringar du timmar och dagar i bönerummen för att vinna seger i andens värld ?

Kan vi lära något av väckelseförsamlingen i Seinäjoki i västra Finland. Väckelsen startade med en "andeutgjutelse" 2001 och har resulterat i otaliga omvändelser och många helanden. Hela samhället är förvandlat och väckelsen sprider sig nu runt om till närliggande städer. En församling med konstant väckelse - övertag i den andliga världen - får uppleva att det går att vinna den andliga striden över sin ort, by eller som här en hel stad. Ja det andliga övertaget i andens värld för Guds änglar uppbackade av ett helt folks böner slår igenom, så att väckelsen utan avbrott nu varat i 16 år och kommer att fortsätta så länge bönemotorena inte stannar i Kristi församlingen.

Hur ber man då här för att behålla ständig seger i andevärlden, så att Herren får frihet att göra det Han vill ? Man börjar bönen klockan sju varje morgon och håller på fram till klockan ett varje vardag. Hur många är det här som är gripna i sina hjärtan för att behålla segern i andevärlden ? Ja det händer att det kan komma 1000 bedjare samtidigt till en av kyrkorna för att bedja tillsammans. För att bevaka sin position i andevärlden och behålla den totala segern där. Efesierbrevet 4:27 " och ge inte djävulen något tillfälle."

Du som läser detta, tala med din pastor och dina kristna vänner om hur man vinner total seger för sin ort eller sin by och landsbygd. Ta initiativ tillsammans med Jesus och bestäm er för att kasta ut den Onde. Jaga honom ut ur era bostadsområden. Jaga honom ut ur era förvaltningar och myndighetslokaler. Jaga honom ut ur skolorna. Han skall ingen makt ha kvar på er bostadsort i er hembyggd.

Det talas om 10.000 nya poliser för att få ordning på gettona och problemområdena som växer fram under Satans herravälden och som nu blir allt fler. HALLÅ ! Alla kristna bröder och systrar ! Det är vi som har svaren på problemområdena. Det är vi som sitter inne med resurserna till total förändring av samhället. Det är vi som har svaren för ett förändrat samhälle då vi samarbetar med Herren Jesus på Hans villkor.

Det är vi som har lösningarna för de psykisk sjuka i samhället. Vi har ett alternativ till psykofarmaka och livslång medicinering av de drabbade. Vi läser i Markus 5:15 " När de då kom till Jesus, fick de se den som hade varit besatt, mannen som hade haft legionen i sig, sitta där klädd och vid sina sinnen; och de betogs av häpnad." Detta vänner är svaret för psykvården. Låt oss hjälpa dessa människor till frihet och att tro på Kristus, men låt oss inte glömma den auktoritet som vi tillsammans med Den Helige Ande behöver praktisera. Detta för att vinna matchen, för att få full seger i andevärlden och vinna konstant väckelse för vår bygd och vår stadsdel. Sätt igång !

Svara -   - 13/10-17 09:08 -


Paul

Svar till Kaj Östholm.

AMEN AMEN AMEN!!!

Svara -   - 13/10-17 09:56 -


Sofia

Svar till Kaj Östholm.

Och om man är trebarnsmamma med två ganska små barn och ett litet, hur ska man då ha möjlighet att be mellan kl sju och kl ett???!! Du får gärna komma hem till mig en dag och ta över min roll och pröva.

Svara -   - 13/10-17 10:16 -


Svenne

Tack, Kaj Östholm! Jag är så berörd av det du skriver. Jag upplever en sådan nöd på grund av den prekära andliga situationen. Herren behöver verkligen resa upp bröder och systrar som i likhet med Kjell Sjöberg kan gå i bräschen för ett andligt uppvaknande.

De andliga ledarna måste NU börja ta sitt ansvar och se till att allt som bedrövar den Helige Ande rensas ut. Bönen måste prioriteras. Gud är den Samme i Sverige som i Finland.

Det är på oss det beror om en förändring ska ske.

Svara -   - 13/10-17 10:32 -


Susse

Svar till Sofia.

Be i ditt huvud samtidigt.. Sluta inte kl ett ..fortsätt tills du går o lägger dig.

Svara -   - 13/10-17 10:38 -


AnnMarie

Sofia

Det var en bra fråga.Har själv fyra barn så jag vet hur det var (men idag är dom vuxna och har egna barn)

Däremot har jag ett avlönat arbete att sköta.Visserligen med oregelbundna tider (kvällar och helger)

Vi får inte låta oss styras över hur andra kristna vill ha det utan själva komma fram till när vi ska vara i "bönekammaren"och hur länge.Det uppstår ofta lite av panik och stress här har jag märkt och försök till att jaga upp varandra.

Svara -   - 13/10-17 10:51 -


Susse

Svar till Sofia.

Ja fattar ju att man måste hålla fokus på barnen.. men d går o be titt som tätt ändå..

Man kan ju heller inte som tre barns mamma lämna ungarna o gå in i ett rum o be . Så då får man komma på andra knep. Be när du diskar. Dammsuger.. plockar grejer från golven.. A ja tror du fattar.

Svara -   - 13/10-17 10:55 -


AnnMarie

Ang Kjell Sjöberg

"Det fanns en vaken man som stod på muren och bevakade fienden"

Vad jag minns så lämnade han denna världen som en mer eller mindre nedbruten man då han kritiserade judarna genom att ta del av "Sion Vises Protokoll.Var han så vaken egentligen eller somnade han under loppets gång. Vem var fienden han bevakade? Jag vet inte

Svara -   - 13/10-17 11:13 -


bengt

intressant med väckelsen i den finska orten

tror det finns okända bönekämpar också

som vi inte vet om

Svara -   - 13/10-17 11:46 -


bengt

ja vi ska be i tid och otid som man brukar

säga

Svara -   - 13/10-17 11:47 -


BrorK

Svar till Kaj Östholm.

Sorgligt nog så gav även Kjell Sjöberg upp när trycket blev för stort. Han dog som en bruten man. :( :(

Bön och fasta! Men, vi måste också vara överens över vad vi ber om, vilket absolut inte är fallet i dag. Några ber för att rädda landet, några ber för att fler afghaner får stanna, några ber för ett kristet sverje och några ber för muslimerna.

Dessutom räcker det inte med att kasta chipspåsarna under soffbordet för vad sa Jesus egentligen: "Go ye therefore, and teach all nations...". Det var vad han också sa till Moses:

Ni ska lägga dessa mina ord på ert hjärta och ert sinne och binda dem som ett tecken på er hand, och de ska vara som en påminnelse på er panna. Ni ska lära era barn dem genom att du talar om dem när du sitter i ditt hus och när du går på vägen, när du lägger dig och när du stiger upp. Du ska skriva dem på dörrposterna i ditt hus och på dina portar, så att ni och era barn får leva länge i det land som Herren med ed har lovat era fäder att ge dem, så länge som himlen välver sig över jorden.Ni ska lägga dessa mina ord på ert hjärta och ert sinne och binda dem som ett tecken på er hand, och de ska vara som en påminnelse på er panna. Ni ska lära era barn dem genom att du talar om dem när du sitter i ditt hus och när du går på vägen, när du lägger dig och när du stiger upp. Du ska skriva dem på dörrposterna i ditt hus och på dina portar, så att ni och era barn får leva länge i det land som Herren med ed har lovat era fäder att ge dem, så länge som himlen välver sig över jorden.

Utbildning är helt avgörande om vi vill att nästa generation inte ska gå till evig förtappelse.
Frågan är om vi verkligen orkar längre eller eller om vi ger upp som Kjell gjorde när det hettar till. Hur mycket har vi verkligen överlåt till Jesus?!

Svara -   - 13/10-17 13:03 -


Sofia

Tack för era svar och för förståelse, AnnMarie och Susse!

Svara -   - 13/10-17 13:12 -


bengt

vi orkar om vi tar emot den kraft som Gud vill ge oss

utan Andens hjälp går det inte

när det blir religion av det hela blir

det livlöst och kraftlöst

Svara -   - 13/10-17 14:08 -


Sam G Ö

Förresten varför kallas det sambo? Enligt Svenska Akademins ordlista betyder Sambo avkomling av neger och indian!

Svara -   - 13/10-17 14:25 -


JL

Kristendom är inte så svårt att förstå, grejen är bara att vi har hamnat lite snett. Insnärjde i komplicerade teologiska utsvävningar och i ett beteende som inte gynnar Gud så fortsätter vi in i kaklet.
1) Håll Gud helig.
2) Föd de barn som Gud tilldelat eder och lär dem älska Gud.
3) Håll mammon stången.
När ovan är uppfyllt så är det läge för att expandera.
Så här uppfattar jag kristna gör.
1) Gud är inte helig, andra saker mer heliga. Tex invandrare,teologiska frågor mm.
2) Man behöver inte föda barn, det är bättre att andra(muslimer) gör det. Tänk så mycket bättre JAG kan ha det. Bättre bil, mer resor bättre utbildning => HÖG STATUS
3) Mammon är gud för många kristna. Detta gör att islam kör över oss som ingenting.

Svara -   - 13/10-17 14:30 -


Nina😄

Svar till Madeleine huhtalo.

Vilken bibel har den församlingen

Ingel himmel hmmm de är ju de vi stävar efter hihihi att få inträda tillsammans med Jesus in i guds rike himlen

Nu är de vilsna i pannkakan hör jag ja man slutar aldrig förvåna sig

Svara -   - 14/10-17 02:26 -


Nina😄

Svar till AnnMarie.

Kjell Sjöberg va en underbar guds man som talade gått om guds rike och hans härlighet var helt övertygad om att han välsignade Israel

En god vän till min familj och jag minns hans kamp och strid i Jesu namn

Svara -   - 14/10-17 02:33 -


bengt

han var inte helt renlärig

han öppnade sig för osund teologi

men det har även.stanley.gjort

Svara -   - 14/10-17 09:26 -


bengt

sambo är nog en förkortning av

sammanboende

att man sambor

Svara -   - 14/10-17 09:28 -


AnnMarie

Nina

Kjell Sjöberg var säkert en underbar guds man.Men vad hände egentligen då han tagit del av "Sion Vises Protokoll" och blev så nedbruten?

Blev han tvingad till botbänken?Var det något som skulle tystas ner i det han fann?

Man kan ju faktiskt undra för något skumt var det

Svara -   - 14/10-17 11:12 -


Tomas N

Svar till AnnMarie.

Kjell Sjöberg har skrivit några bra böcker om bön och nämns fortfarande som församlingsplanterare,men det som du nämner är både svårt och tabubelagt att få klarhet i. För den som är driven att söka i det kan man kika in på vad John S Torell har att berätta om det.

Nya världsordningen utbreder sig inför våra ögon och det finns många olika lager i maktpyramiden och skratten som tidigare kom i detta ämne borde fastnat i halsen.

Ondskan verkar genom olika blodslinjer och hierarkier och frimureri bl a och ytterst är det satan som driver allt. Antikrist kommer vara deras "messias" och kung.Kabbalah verkar vara en av alla varianter av new age,ockultism och luciferianism som är verksamma och förblindar människorna . Ofta är det bäst att ducka när det gäller att nämna sådant som är förknippat med judar /israel,men ibland behöver man tala klarspråk.

Var då Kjell Sjöbergs sjukdom och tidiga bortgång ett straff från Gud eller en konsekvens av mänskliga reaktioner och relationer. Svårt att veta och man vi får även be för Sjöbergs familj som lever med det som hände. Det kostar att stå upp för sanningen.

Här finns en lärdom att leva i nära överlåtelse och göra det som Gud kallar till och leva under Guds beskydd och i Hans tjänst. Man kan gå utanför sitt beskydd och göra "bra saker" ,men Gud är inte med oss där.

Svara -   - 14/10-17 12:15 -


AnnMarie

Tomas N

Har du duckat nu?

Ja det där med Kabbalah förefaller ju att vara förknippat med judisk mystik.

"Var Kjell Sjöbergs sjukdom och tidiga bortgång ett straff från Gud eller en konsekvens av mänskliga reaktioner och relationer"

Förmodligen det sistnämnda men visst är det märkligt att man måste ducka vad det beträffar allt som har med judarna att göra (som inte alltid är positivt) då vi vänder och vrider på andra kristna frågor .

Svara -   - 14/10-17 12:33 -


Erik S

Avkristningen av vårt land, tog fart på allvar när Palme tog över. Sen blev det en justitieminister som klappade dom kriminella i ryggen på dagarna. På nätterna var han ute och rumlade om på nattklubbar.

Vänstern har aldrig gillat kristendom och Bibeln, inte heller judar. En succesiv hjärntvätt av människorna leder fram till det vi ser idag, precis som inlägget säger. Det sista har vi också släppt in avgudadyrkan i vårt land. New Age, islam m.m.-precis som israeliterna gjorde för länge sen, synkretism kanske man kan säga-då var måttet rågat för Gud. Han prisgav dem åt andra folk och dom fick sitt straff och blev förskingrade.

Vi står under en straffdom i detta land. Det är mycket allvarligt. Frågan är om inte gränsen är passerad. Det gäller nog att rädda det som räddas kan. Om vi klär oss i "säck och aska" kanske.....och många församlingar sover vidare i sin söta sömn och tycker allt är ganska bra som det är, med religiös verksamhet. Djävulen måste gnugga händerna av förtjusning. Vad säger man?

Svara -   - 14/10-17 14:46 -


bengt

kyrkorna måste sluta hålla på.med religion

börja med kristendom igen

religion skapar monster i många fall

det gör inte sann kristendom

Svara -   - 14/10-17 15:25 -


Tyst

Frågade min far (som kände Kjell Sjöberg någorlunda väl) om Kjell dog "en mer eller mindre nerbruten man". Hans svar var ungefär: "Vem sa så, det var det löjligaste jag hört?!".

Han verkade ju inte särskilt "nerbruten" i de predikningar av honom man kan se på youtube... tycker inte jag i alla fall. Och att dö vid 63 är väl inte något fruktansvärt abnormalt?

Svara -   - 14/10-17 16:57 -


Nina😄

Svar till AnnMarie.

Om jag fattade det rätt så fann han att den kabbalistiska judiska ledarskap fr kung Salomos tid och fram till nu hade sin Messias som vi i bibeln kallar antikrist och han ville vittna om den rätte Messias

Man ville skydda Sjöberg så inget hände honom då de avslöjats om detta och tysta ner hans namn från avslöjandet tror inte Kjell höll på med nåt okristligt utan ville snarare tvärtom att budskapet och den äkta och sanna Messias skulle nå ut till dem

Svara -   - 15/10-17 02:12 -


AnnMarie

Nina

"Man ville skydda Sjöberg"

Man kan ju undra mot vad man ville skydda honom.Mot judarna som blev avslöjade eller?

Svara -   - 15/10-17 10:16 -


bengt

han var påverkad av en del osunt

Svara -   - 15/10-17 10:24 -


AnnMarie

Bengt

Var det han som var påverkad av en del osunt menar du?

Det var ju de han avslöjade som var påverkade av en del osunt!

Svara -   - 15/10-17 10:34 -


bengt

nej kjell själv var också påverkad av

osunda läror

harry Forsgren har skrivit om det

Svara -   - 15/10-17 12:50 -


AnnMarie

bengt

Vad då för osunda läror?

Svara -   - 15/10-17 13:25 -


bengt

om andlig krigföring bland annat

Svara -   - 15/10-17 13:27 -


bengt

han var påverkad av trosförkunnelsen

också

Svara -   - 15/10-17 13:43 -


AnnMarie

Bengt

Ok men det är väl ändå märkligt att han behövde skyddas och allt tystas ner ?

Svara -   - 15/10-17 16:51 -


Nina😄

Svar till bengt.

Va han påverkad av osunda läror han avslöjade osunda läror skrev om blev hotad och nedtryckt

Man skyddade honom från att bli attackerad genom att inte avslöja hans namn på de artiklarna om de påkomna lärorna

Så han blev fortsatt förföljd

Svara -   - 15/10-17 21:21 -


bengt

jo det kan ju vara märkligt

det kan jag hålla med.dig om annmarie

Svara -   - 15/10-17 21:39 -


Tomas N

Svar till bengt.

Det kanske är så att Kjell brast i de områden som du nämner. Om det är så så var och är han i gott (eller kanske inte så gott) sällskap.Jag skriver är för jag menar att våraa gärningar följer oss i ett länger tidsperspektiv. Trosrörelsen influerade nog ganska många när den hade som mest genomslagskraft och andlig krigföring är det ännu idag få som förstår och praktiserar på ett funktionellt och Jesustroget sätt.

Många aktar sig helt för det ,några kör en lihgtversion och några gick för långt på olika sätt.

Men det som är klart övervägande intresse i den här frågan är tycker jag huruvida det stämmer som John S Torell har tagit upp och vad det i så fall betyder?

Det är ju ingen liten fråga ,som t ex olika typer av dopförfarande ,utan allvarligt hur vi skall se på staten Israel idag och bakåt i tiden och inte minst ha en översyn över fiendens maktstruktur och gameplan. Alla behöver inte gräva i det,men några är garanterat kallade i att ta den uppgiften på sig för att leda andra

Svara -   - 15/10-17 23:01 -


AnnMarie

Tomas N

Det är ju det som är så märkligt och det som Nina skriver här.

Är det därför det oftast tystas ned då vi diskuterar Israel och judarna ?

Svara -   - 15/10-17 23:23 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Kan Gud visa oss något om framtiden idag?

Läsarmejl av En bedjare 

Framtiden

För ca 20 år sedan hade jag en vision, som jag efter en tid lade till handlingarna. Under de sista åren har jag blivit påmind om den, men inte tagit den på så stort allvar. Men under detta år har den blivit alltmer aktuell, och under de sista veckorna följer den mig ständigt. Jag har nu börjat berätta om den. Kanske sårar jag min Herre om jag tiger.

13

Läs allt!


Julens klockor ring - Christer Åberg

Christer Åberg sjunger på Lindbergarnas julunderhållning i Ljungby pingstkyrka Julens klockor ring.

0

Läs allt!


Dödshotad man fann livet i Jesus

Stefan Hallmans starka vittnesbörd om sin omvändelse och livet i Herrens tjänst. 

1

Läs allt!


Lindbergarnas jul i Ljungby pingstkyrka

Nenne Lindberg, Ted sandstedt, Sivert Lindberg, Stefan Lindberg, Martin Lindberg, Toye Josefson, Christer Åberg spelar och sjunger julmusik i Ljungby pingstkyrka 2017.

3

Läs allt!


Finns Donald Trump i Bibeln?

Dr Michael Brown intervjuar Jonathan Cahn på Sid Roth’s TV program "It’s Supernatural”. 

23

Läs allt!


Israel – det största tidstecknet

Av Mikael Walfridsson 

Israel - Jerusalem - Det största tidstecknet

Om jag skulle markera och framhäva ett enda tidstecken, som utan tvivel pekar på den tid vi lever i och Jesu dyrbara återkomst, så har det med Israel, Jerusalem och det judiska folket att göra. 

3

Läs allt!


#Metoo-konspirationen


Annons


Nu uppfylls profetian om Jerusalem

Av Lars Enarson 

Donald Trump erkännande av Jerusalem

Donald Trumps undertecknade dokument av erkännande av Jerusalem som Israels huvudstad

President Trump har uppfyllt sitt löfte i valkampanjen att verkställa den amerikanska kongressens beslut sedan 1995 att erkänna det uppenbara faktum att Jerusalem är Israels huvudstad. 

17

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 51, måndag 18 december 2017 kl. 21:25

Jesus söker: Abraham!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Intervju med Christer Åberg

Christer Åberg intervjuas av Kjell Gustavsson i Cymbal-TV och sjunger och spelar ukulele sången Imse Vimse Spindel.

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Holger Nilsson om det ryska hotet

Kjell Gustavsson intervjuar Holger Nilsson om hans syn på det ryska hotet mot Sverige.

37

Läs allt!


Om judafolket del 2 - Sigvard Svärd

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Om judafolket

Han sade: ´Du ska inte längre heta Jakob utan Israel, för du har kämpat med Gud och med människor och segrat” (kan översättas: ”kämpar med Gud” eller ”regerar med Gud”).

3

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 420 online! | Sidvisningar idag: 297 714 | Igår: 306 865 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp