763 online! | Sidvisningar idag: 136 675 | Igår: 236 501 |

www.apg29.nu

Annons

Gospelfy.se


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Den falske profeten påve Franciskus förnekar himlen och helvetet

Kommentar av Per i artikeln Jesus visar en syster uppryckelsen och vredesskålarna 

Den falske profeten påve Franciskus förnekar himlen och helvetet.

Bild: nnettle.com. 

Den förre påven uppges ha gett upp tanken om skärselden som en fysisk plats utan istället som en andlig reningsprocess. Den nuvarande påven uppges, enligt flera källor, dock gå ännu längre och förkastar även både himlen och helvetet.

https://www.apg29.nu/a/17n

Påve Franciskus: "Det finns ingen himmel eller helvete"

Påven Francis har fortsatt sitt uppdrag att vända sina anhängare bort från traditionella kristna läror och berättade för katoliker att "det finns ingen himmel, skärseld eller helvete."

Eugenio Scalfari, en nära personlig förtrolig till påven Francis, skrev i La Repubblica,Eugenio Scalfari,

"Pope Francis har avskaffat de platser där själar skulle gå efter döden: helvete, skärselden, himlen."

Påven Francis har också börjat ta sig av att skriva om den heliga skriften som han anser lämplig och lägga till sataniska teman till bibelverser.

Till exempel, på morgonpredikan på Santa Marta den 4 september 2014, vände Francis helt om betydelsen av en vers från Bibeln, som falskt tillskriver Paulus dessa "sataniska" ord:

"Jag skryter endast av mina synder".

Påven Francis avslutade sedan predikan genom att bjuda in den troende nutiden att "skryta" med sina egna synder - stöld, mord, äktenskapsbrott - innan han bespottade Jesus, som naivt förgav dem på korset.

Men i inget av Paulus brev kan ett sådant uttryck hittas. Påven Francis undervisade falskt om skriften. Aposteln säger istället om sig själv: "Om det är nödvändigt att skryta, kommer jag att skryta av mina svagheter" (2 Kor. 11:30), efter att ha listat alla svårigheter i hans liv - fängelserna, piskstraffen, skeppsbrotten.

Påven Francis fångades också på radio tidigare i år och försökte lura sin flock och styra bort dem från Jesus Kristus och berättade förhörare att

"Jesus blev Satan".

Pope Francis anklagade Jesus för att "fördröja sig själv för att helt utplåna sig", då han sa att Jesus Kristus "gjorde sig till djävulen, ormen, för oss", enligt L'Osservatore Romano, den dagliga Vatikanstaten.

Påven: Personlig relation med Jesus är farligt

Det kätteliga uttalandet av påven Francis kommer efter att han bröt med århundraden kristen tradition tidigare i år och berättade för en folkmassa på 33.000 katoliker i Rom att "ett personligt, direkt, omedelbart förhållande med Jesus Kristus" måste undvikas till varje pris.

"Att ha ett personligt förhållande till Jesus är farligt och väldigt skadligt",

sade påven under 25 juni, och väcker rädsla för att han är den falske profeten förutspådd i helig skrift och profetia.

Dessa sataniska påståenden är bara de senaste uppseendeväckande berättelserna från Jesuitpåven.

I juli berättade påven Francis för den italienska tidningen La Repubblica att USA har "en förvrängd syn på världen" och amerikanerna måste ledas av en världsregering så snart som möjligt "för deras eget bästa".

Veckan före krävde han "en världsregering" och "politisk auktoritet", och hävdade att skapandet av en världsregering behövs för att bekämpa stora problem som "klimatförändringar".

I samtal med Ecuadors El Universo tidning, sade påven att FN inte har tillräckligt med makt och måste beviljas full världsregerings kontroll "för mänsklighetens bästa".

Globaliseringsrörelsen kan inte underskattas. Det är processen att omvandla världen till en global regering samtidigt som den utplånar individens rättigheter och tar bort våra friheter. Världsbundna religiösa ledare, ledda av den alltmer anti-kristna påven Francis, spelar en ledande roll i detta stora bedrägeri.

David Rockefeller sade i ett berömt citat att en "global kris" skulle behöva inträffa innan världens folk skulle vara villiga att acceptera en ny världsordning. Visst, när världsekonomin drabbades av en dramatisk krasch år 2008, utropade världsledarna återigen behovet av en ny världsordning med global ekonomisk kontroll.

Som påpekat av påven Francis är klimatförändringarna och den globala uppvärmningen nu den globala elitens föredragna metoder för förledande via skrämsel, eftersom de försöker att leda mänskligheten allt närmare ett enhetligt totalitärt fängelse.

Påven Francis är fast besluten att styra sin flock bort från Jesus Kristus. Pontiffen som höll islamiska böner i Vatikanen, och senare varnade hans anhängare att inte ingå ett personligt förhållande med Jesus, är en rovlysten varg förklädd som ett vitt får.

Jesuitpåven är en ledande aktör i planen för att inleda en ny världsordning, som är fast besluten att vilseleda sin flock medan han betjänar den globala kabalen.


Per

Kommentar

Jesus visar en syster uppryckelsen och vredesskålarna


Källa:

http://www.nnettle.com/news/3046-pope-francis-heaven-and-hell-don-t-exist-

http://yournewswire.com/pope-francis-heaven-hell/


---
OBS: Läsarmejl och artiklar som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar, vilket också gäller kommentarerna. Mina artiklar är oftast osignerade.  


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 15 november 2017 11:40 | #påven #franciskus #villolära #katolska kyrkan | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


25 kommentarer

David B

Gåvan att skilja mellan andar behövs i alla fall inte i vad gäller ovanstående. Det är helt uppenbart vilken ande som talar. Otäckt.

Svara -   - 14/11-17 19:53 -


JL

Ja hörni, det är nog fler än påven som jobbar på den agendan. Vi själva har en lesbisk ärkebiskop som är väldigt "global". Inom frikyrkan så har vi en lysande globalistisk stjärna som har lyckats med att få till ett upprop under parollen att invandring inte orsakar islamisering. Eliten har nog infiltrerat samhällsorganen och därefter kört så hård propaganda att vi skall vara glada om vi kan avgöra vad som är upp och ner på Eifeltornet.

Förmodligen undrar nog katoliker lika mycket vad det är som händer med katolska kyrkan, som protestanter undrar vad det är som händer med den protestantiska delen av kyrkan. Men jag tycker att det är hyfsat lätt att se vem som jobbar för vad. Jobbar de för Jesus så märks det. Jobbar de för en islamisering och globalisering så märks också det.

Svara -   - 14/11-17 20:08 -


Erik Knudsen

Da må alla katolikerna våra glade fins där inte himlen och helvete SÅ FINS DÄR INTE NÅGON SKÄRSELDEN, så slipper DOM att betala sig fri.

Svara -   - 14/11-17 20:16 -


Lizz

Detta är absolut inget att förvånas över,kära syskon.Han vet också att hans tid är kort,innan vår Herre Jesus Konungen själv kommer tillbaka.

Svara -   - 14/11-17 20:35 -


bengt

du menar nog brunne j l

jackelen är inte lesbisk

Svara -   - 14/11-17 20:39 -


bengt

sen vet vi inte

islamiseringen kan ju avta framöver

av flera olika skäl

Svara -   - 14/11-17 20:41 -


J.J.

Det är mycket falsk ekumenik och falska profeter i omlopp. Vi har gammal hedendom ("Old age") i ny tappning (New age) med t.ex. Martin Lönnebo och Peter Halldorf. Det är mystik och självförgudning, ritualer, kontemplativ bön, uppenbarelser och änglabesök.

Håll er klädnad ren och beblanda er inte med detta! Ha ingenting med det att göra! Snälla, låt er varnas! Det är människobud och läror.

"Det skall du inte röra, det skall du inte smaka, det skall du inte ta på." (Kol 2:21)

"Låt er inte fråndömas segerkransen av någon som ger sig hän åt 'ödmjukhet' och går upp i syner av änglarnas tillbedjan och som utan orsak är uppblåst i sitt köttsliga sinne och inte håller sig till honom som är huvudet (Jesus Kristus)". Kol. 2:18-19

Se upp för en "ny smörjelsevåg" (djävulsk smörjelse klädd i kristendom) från USA och Kanada. De har just nu en "stor väckelse" (läs avfall) där men den väckelsen är inte från Gud, utan satan. Tag er i akt för falska lärare och profeter. Ni har fått den sanna läran, kämpa för den!

Dessa problem, som nu åter fått fäste i kristenheten, var just de som Paulus tog tag i församlingen i kolosser. Läs gärna kolosserbrevet för de varningarna gäller än idag! Det är ett stort avfall som sker just nu.

"Han (Jesus Kristus) vill låta er träda fram inför sig heliga, fläckfria och oförvitliga, om ni verkligen står fasta och väl grundade i tron och inte låter er rubbas från hoppet i det evangelium som ni har hört och som har predikats för allt skapat under himlen och som jag, Paulus, har blivit satt att tjäna."

Var vaken, pröva allt, läs Bibeln och be till Gud. Jesus kommer snart tillbaka! Se till att du inte blir bedragen och förlorar din segerkrans.

Så säger HERREN: "Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar." Jer. 6:16.

Sök Herren Jesus och kämpa för den sanna läran som vi fått överlämnade till oss Ty, det finns inget annat. Hos Jesus finner du ro, glädje och frid - vänd dig till Herren du som törstar och drick av den eviga källan och ät av det bröd som verkligen mättar.

Gud välsigne er och bevare er!

Svara -   - 14/11-17 21:52 -


Per

Svar till JL.

Angående "vår" ärkebiskop så finns det intressant nog en koppling till just påve Francis, enligt en uppseendeväckande handling han skall ha gjort den 7 maj 2015. Detta hittade jag fantastiskt nog på just en sida som utger sig för att vara katolsk som listar samtliga hädiska (enligt katolsk mening) uttalanden och handlingar som påve Francis gjort:

https://thewildvoice.org/pope-francis-chronology-perspective/

Svara -   - 14/11-17 22:09 -


JL

Rätt Bengt, hon var visst inte ärkebiskop utan bara biskop.

"biskop i Stockholm, föreslog då att tillfälligt lyfta ut kristna symboler, märka ut riktningen mot Mecka och på så vis göra kyrkan ett temporärt rum för alla som vill be – oavsett trostillhörighet"
Vänta tills Påven blir homosexuell och vill slänga ut alla kors. Då är det jämt skägg med hur illa det är hos oss.

Svara -   - 14/11-17 22:19 -


JL

Svar till Per.

Per,

den länken säger nog det mesta. Katolska kyrkan genomgår samma process.
Men kolla vad som hände sedan:
MAY 13, 2015

Vatican officially recognizes Palestinian State in new treaty

Hennes uppdrag var nog att få påven att erkänna Palestina och distansera katolska kyrkan ifrån Israel. Sverige har ju ett väldigt speciellt förhållande till palestina. Vi ger bland annat 2 miljarder utav våra skatteintäkter till hamas, en terrorstämplad organisation som jobbar för att:

"I Hamas stadgar anges dels att Hamas är en islamistisk organisation (Paragraf 1) och dels att deras slutgiltiga mål är att Palestina inklusive nuvarande Israel ska bli ett muslimskt områdeI Hamas stadgar anges dels att Hamas är en islamistisk organisation (Paragraf 1) och dels att deras slutgiltiga mål är att Palestina inklusive nuvarande Israel ska bli ett muslimskt område"

Svara -   - 14/11-17 22:39 -


JL

Nej,

det var ett utdrag från hamas avsiktsprogram. Det parti som får 2 miljarder ifrån Svenska skattemedel. En grupp som är terrorstämplad. Som jobbar för jihad och alltså alla här betalar skatt till varken vi vill eller inte.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Hamas

Svara -   - 15/11-17 05:48 -


AnnMarie

Balkis

Bra fråga.

Sen kan man ju undra vad en del kristna här i Sverige skulle tycka var värst, ett muslimskt Sverige eller ett muslimskt Israel 😕

Svara -   - 15/11-17 08:25 -


Andy Svensson

Det många kristna idag kallar smörjelse är rena smörjan och saknar sann äkta gudsfruktan. Jesus sa vägen är smal och få finner den. Varför är det så? Jo tänker jag att man har inte givit sanningen rum i sitt hjärta.

"Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid, och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går fram på den. Och den port är trång, och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den." (Matt 7:13-14 FB)

Svara -   - 15/11-17 08:49 -


JL

Jo, glömde nämna att våra politiker är hyfsat bra kompisar med globaliseringeprocessen och alltså inte bara prästerna. En som vi kan nämna är KD:s Lars Aduktusson, som är med i nätverket Open Sociity, som är Soros skapelse.

Ann-Marie, svaret på din fråga är nog pest eller kolera.

Svara -   - 15/11-17 14:48 -


Bengt

Soros?

Svara -   - 15/11-17 16:02 -


Lena Henricson

Hur kan det vara möjligt att kristna tidningar och kristna ledare inte reagerar på påvens antikristliga uttalanden? De är ju ändå ofta en Guds röst i vårt land. Eller finns det exempel på en sund reaktion där?

Svara -   - 15/11-17 16:14 -


Svenne

Svar till Lena Henricson.

Nej, Lena. De är lika blinda där också.

Svara -   - 15/11-17 19:04 -


Lena Henricson

Svar till Svenne

Eller är det att man varken vill eller vågar se sanningen?

Svara -   - 15/11-17 21:25 -


Roger T. W.

Jag blev förskräckt när jag läste vad påven säger. En stor grupp amerikanska biskopar säger ifrån. Vad gör han med sin flock och kommer den att tolerera det?

Man ska vara försiktig med profetior, men enligt en kommer den sista påven att kallas Peter Romaren. Fransiscus heter Pietro i förnamn och har avskaffat alla titlar utan biskop av Rom. Han är också den förste påve som har en chef, eftersom han är jesuit och har lovat lyda.

Den finns en teori om att en religion börjar med starka andliga män. Sen tar prästerna över (som i Sverige på 1700-talet). Slutligen är det teologerna som bestämmer. Ni vet å ena sidan, å andra sidan. Det fungerar i vetenskapen, men inte i en kristen församling.

Något nämnde Martin Lönnebo nånstans. Han är frimurare.

Jag ser förfall nästan överallt. Maten och medicinerna gör oss sjuka. Församlingarna. Politikerna. Skolan. Media. Och det finns mer. Jag är för okunnig för att kalla detta vedermöda eller vredesskålar, men jag undrar. Vi är mitt uppe i det nästan ohanterliga.

Den ryska kyrkan kom tillbaka och växer mycket, men det finns ett problem också där. Patriark Kirill den förste och hans företrädare Alexei den andre formades av sovjettidens kyrka. Den böjde sig och ändrade teologi till andra ortodoxa församlingars förtret. Församlingarna böjer sig för makten eller infiltreras.

Vanliga katoliker tror och gör goda verk och dem vill jag inte bråka med. Det är Rom som oroar mig och så har det varit länge. Den förre påven var med i en grupp på 300 personer som misstänks styra världen.

Svara -   - 16/11-17 00:36 -


Roger T. W.

Påven knyts till satanismen. Dessa videor är otäcka att se och därför postar jag inte länkar. De bygger inte upp. Den som har en stark rustning kan söka på youtube. Det finns flera videor. Det är uppenbart att många uppmärksammar vad Vatikanen håller på med. Tittarna räknas i miljoner. Det räcker med att veta det.

Man får se konstiga saker i St. Peters Basilika. Som om ondskan har flyttat in. Vi ska notera när vi ser förödelsens styggelse på helig plats (ej ordagrant). Det fick mig att fundera på styggelsen. Antikrist är en människa, men det fanns antikristliga tendenser redan på Pauli tid. Här kan man läsa om församlingen som Guds tempel. Bibeln är dock multidimensionell och många reagerar säkert när de ser vad som pågår i Vatikanen. När vi ser.

http://bibelfokus.se/styggelsen

Om påven säger att vi ska vända oss till honom och inte till Herren, han är ju Herrens ställföreträdare,enligt den katolska kyrkan, så har detta pågått länge. Eller säger han redan det? Johannes Paulus den andre sade att de troende skulle vända sig till honom, men jag såg ingen satanism på hans tid, det är skillnaden.

Herren har ingen ställföreträdare och han kommer till alla sina församlingar. De är olika, men jag kände av Honom också i Rom. Gör skillnad på katoliker och deras herdar, det är mitt råd. Vem har perfekt teologi? Inte jag, men tro har jag. Många läser och söker på apg. Mitt vittnebörd är att Herren kommer kraftfullt på ett sätt jag inte förstod innan jag blev frälst. Visst har jag varit i öknen, men sen kom Han till mig. Jag vill att de som söker ska förstå det. Frank Mangs hade såna upplevelser varje dag när han hörde lovsångerna när han vaknade.

Jag har inte sista ordet och lär nytt hela tiden. Artikeln och länken är mycket viktiga och vi behöver tänka över det här. Det är mycket viktigt med tanke på profetiorna och vad de talar om.

Svara -   - 16/11-17 08:57 -


bengt

jo det kan ju säkert finnas enskilda katoliker som är frälsta

tom hela katolska församlingar

liksom även ortodoxa

Svara -   - 16/11-17 09:32 -


bengt

verkar som att påven håller sig till jdsläran

precis som trosförkunnelsen

Svara -   - 16/11-17 09:35 -


Isabel

Svar till bengt.

Vilka skäl????

Ge os hopp !!!!!

Svara -   - 16/11-17 18:32 -


Roger T. W.

Var det här jag läste det eller nån annanstans? De som hade antikristliga tendenser på Pauli tid benämndes annorlunda än antikrist under de sista dagarna. Han kallas antikristen med bestämd artikel på grekiska, men inte de andra. Det är en viktig skillnad.

Jag kan inte grekiska och latin, men det är vad jag har hört.

Svara -   - 21/11-17 07:26 -


AnnMarie

Roger T.W.

Ang länken du la ut.

Verkligen intressant att läsa detta skrivet av Lennart Jareteg !

Svara -   - 21/11-17 09:06 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Med Jesus i centrum i fullsatt maskinhall på midsommardagen i Gamla Hjälmseryd

Gamla Hjälmseryd Salomonssons maskinhall 2018

Salomonssons maskinhall var fylld till bristningsgränsen på Midsommardagen  i Gamla Hjälmseryd. 

2

Läs allt!


Profetior och tidstecken del 4 - Holger Nilsson

Profetior och tidstecken del 4 - Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson.

2

Läs allt!


Midsommarafton Gamla Hjälmseryd 2018 med Lindbergarna

Här kan du få uppleva en del av den fantastiska midsommarkvällen i Salomonssons maskinhall i Gamla Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Profetior uppfylls - Stora jordskalv i Sverige

Stort jordskalv i Sverige

Bild: Aftonbladet. 

Idag uppfylls de bibliska profetiorna även i Sverige då stora jordskalv sker. Detta profeterade Jesus om för cirka 2000 år sedan!

4

Läs allt!


Frälsning för Nordkoreas diktator Kim Jong-un

Läsarmejl av Jörgen Milton 

16

Läs allt!


Hamas och oroligheterna vid Gazagränsen

Hamas använder oroligheterna längs Gazagränsen för PR | Studio Jerusalem

4

Läs allt!


Midsommar i Gamla Hjälmseryd

Christer Åberg Midsommarkrans

Trevlig midsommar och Guds rika välsignelse till dig! 

2

Läs allt!


Syndakatalogen behövs - för frälsta!

Läsarmejl av Bertil Rosenius

Äpple

Svensk kristenhet är i ett bedrövligt vacuum, avs undervisning om grundläggande ordning för ett kristet liv.

30

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

16

Läs allt!


Stöd Apg29

Christer Åberg och Apg29

STÖD arbetet på Apg29 genom att swisha in en valfri summa på 070 935 66 96.

Du kan också stödja genom PayPal: https://www.paypal.me/apg29/100

Eller bankkonto:

8169-5,303 725 382-4Tack!

0

Läs allt!


Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Terroristorganisationen Hamas i Gaza har skjutit mer än 45 raketer mot Israel inatt. 

6

Läs allt!


Har du hört detta?

Liveprogrammet Apg29 med Christer Åberg.

2

Läs allt!


Sambo i Bibeln

Två hjärtan som har fogats samman

Samlag före äktenskapet är synd, så det blir man inte gift av. Bibeln säger att de som bor sambo sysslar med otukt. Men vad blir man då gift av? I den här artikeln får du svaret.

1

Läs allt!


21 punkter från Koranen avslöjar att Allah inte är Bibelns Gud

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli. 

Koranen Kaba

Koranen bevisar själv att Allah inte är Bibelns Gud. Här får du 21 punkter från Koranen som visar tydligt på detta. 

6

Läs allt!


Lindbergarna i Vikersund söndagkväll

Lindbergarna och Christer Åberg spelar och sjunger och talar om Jesus i Vikersund i Norge söndagkväll. 

0

Läs allt!


Nenne Lindberg i Vikersund

Miriam, Nenne och Aron

Nenne Lindberg tillsammans med syskonen Miriam och Aron i Vikersund, Norge. 

0

Läs allt!


Annons


Sambo är synd mot Gud

Hustak

Det är en skymf och förnedring mot din partner att du bara vill ha sex och bo sambo, men inte gifta dig med henne. Dessutom är det en synd mot Gud. 

73

Läs allt!


Vikersundsbacken

Vikersundsbacken

Världens största skidbacke här i Norge - Vikersundsbacken. Men jag har inte hoppat i den. Jag har ett annat hopp. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 26, måndag 25 juni 2018 kl. 13:43

Jesus söker: David, Salomon!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Profetior och tidstecken del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om profetior och tidstecken. 

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bildstoden i Daniels bok visar fram mot vårt saliga hopps fullbordan

Läsarmejl av nils 

Bildstoden i Daniels bok

Det skall komma ett rike i den yttersta tiden bestående av 10-stater, ett 10-stats förbund som innebär slutet på de världsriken som varit.

43

Läs allt!


Islam är fångenskapens religion

Av Holger Nilsson 

Islams fångenskap

Den Islamska religionen är att likna vid ett fängelse – det är svårt att lämna det.

5

Läs allt!


Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

Fotboll

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?

29

Läs allt!


Muslimska barn får fientlighet mot icke-muslimer i koranskolor

Koranskola för sexåringar

Bild: SVT. 

Muslimska barn på 6-13 år säger till sina svenska lärare: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit.” Eller: ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?”

14

Läs allt!


Egoismens förbannelse

Läsarmejl av David B 

9

Läs allt!


Allah - bedragaren

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli.

Allah - bedragaren

Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. Al Anfal 8.30: Allah är den skickligaste bedragaren.

2

Läs allt!


Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Bild: nrk.no. 

Donald Trump har nominerats till Nobels fredspris av de norska Fremskrittspartiet-politikerna Christian Tybring-Gjedde och Per-Willy Amundsen. Han nomineras efter sitt möte med Nordkoreas Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Börsfall för krigsindustrin efter fredsmötet i Singapore

Fredssamtalen mellan Donald Trump och Kim Jong-Un i Singapore var inte bra för krigsindustrin. Aktievärdet på börsen föll rejält.

5

Läs allt!


Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.

0

Läs allt!


Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

69

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 839 948 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 846 kommentarer och 56 456 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp