1 863 online! | Sidvisningar idag: 205 621 | Igår: 583 188 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Den falske profeten påve Franciskus förnekar himlen och helvetet

Kommentar av Per i artikeln Jesus visar en syster uppryckelsen och vredesskålarna 

Den falske profeten påve Franciskus förnekar himlen och helvetet.

Bild: nnettle.com. 

Den förre påven uppges ha gett upp tanken om skärselden som en fysisk plats utan istället som en andlig reningsprocess. Den nuvarande påven uppges, enligt flera källor, dock gå ännu längre och förkastar även både himlen och helvetet.

https://www.apg29.nu/a/17n

Påve Franciskus: "Det finns ingen himmel eller helvete"

Påven Francis har fortsatt sitt uppdrag att vända sina anhängare bort från traditionella kristna läror och berättade för katoliker att "det finns ingen himmel, skärseld eller helvete."

Eugenio Scalfari, en nära personlig förtrolig till påven Francis, skrev i La Repubblica,Eugenio Scalfari,

"Pope Francis har avskaffat de platser där själar skulle gå efter döden: helvete, skärselden, himlen."

Påven Francis har också börjat ta sig av att skriva om den heliga skriften som han anser lämplig och lägga till sataniska teman till bibelverser.

Till exempel, på morgonpredikan på Santa Marta den 4 september 2014, vände Francis helt om betydelsen av en vers från Bibeln, som falskt tillskriver Paulus dessa "sataniska" ord:

"Jag skryter endast av mina synder".

Påven Francis avslutade sedan predikan genom att bjuda in den troende nutiden att "skryta" med sina egna synder - stöld, mord, äktenskapsbrott - innan han bespottade Jesus, som naivt förgav dem på korset.

Men i inget av Paulus brev kan ett sådant uttryck hittas. Påven Francis undervisade falskt om skriften. Aposteln säger istället om sig själv: "Om det är nödvändigt att skryta, kommer jag att skryta av mina svagheter" (2 Kor. 11:30), efter att ha listat alla svårigheter i hans liv - fängelserna, piskstraffen, skeppsbrotten.

Påven Francis fångades också på radio tidigare i år och försökte lura sin flock och styra bort dem från Jesus Kristus och berättade förhörare att

"Jesus blev Satan".

Pope Francis anklagade Jesus för att "fördröja sig själv för att helt utplåna sig", då han sa att Jesus Kristus "gjorde sig till djävulen, ormen, för oss", enligt L'Osservatore Romano, den dagliga Vatikanstaten.

Påven: Personlig relation med Jesus är farligt

Det kätteliga uttalandet av påven Francis kommer efter att han bröt med århundraden kristen tradition tidigare i år och berättade för en folkmassa på 33.000 katoliker i Rom att "ett personligt, direkt, omedelbart förhållande med Jesus Kristus" måste undvikas till varje pris.

"Att ha ett personligt förhållande till Jesus är farligt och väldigt skadligt",

sade påven under 25 juni, och väcker rädsla för att han är den falske profeten förutspådd i helig skrift och profetia.

Dessa sataniska påståenden är bara de senaste uppseendeväckande berättelserna från Jesuitpåven.

I juli berättade påven Francis för den italienska tidningen La Repubblica att USA har "en förvrängd syn på världen" och amerikanerna måste ledas av en världsregering så snart som möjligt "för deras eget bästa".

Veckan före krävde han "en världsregering" och "politisk auktoritet", och hävdade att skapandet av en världsregering behövs för att bekämpa stora problem som "klimatförändringar".

I samtal med Ecuadors El Universo tidning, sade påven att FN inte har tillräckligt med makt och måste beviljas full världsregerings kontroll "för mänsklighetens bästa".

Globaliseringsrörelsen kan inte underskattas. Det är processen att omvandla världen till en global regering samtidigt som den utplånar individens rättigheter och tar bort våra friheter. Världsbundna religiösa ledare, ledda av den alltmer anti-kristna påven Francis, spelar en ledande roll i detta stora bedrägeri.

David Rockefeller sade i ett berömt citat att en "global kris" skulle behöva inträffa innan världens folk skulle vara villiga att acceptera en ny världsordning. Visst, när världsekonomin drabbades av en dramatisk krasch år 2008, utropade världsledarna återigen behovet av en ny världsordning med global ekonomisk kontroll.

Som påpekat av påven Francis är klimatförändringarna och den globala uppvärmningen nu den globala elitens föredragna metoder för förledande via skrämsel, eftersom de försöker att leda mänskligheten allt närmare ett enhetligt totalitärt fängelse.

Påven Francis är fast besluten att styra sin flock bort från Jesus Kristus. Pontiffen som höll islamiska böner i Vatikanen, och senare varnade hans anhängare att inte ingå ett personligt förhållande med Jesus, är en rovlysten varg förklädd som ett vitt får.

Jesuitpåven är en ledande aktör i planen för att inleda en ny världsordning, som är fast besluten att vilseleda sin flock medan han betjänar den globala kabalen.


Per

Kommentar

Jesus visar en syster uppryckelsen och vredesskålarna


Källa:

http://www.nnettle.com/news/3046-pope-francis-heaven-and-hell-don-t-exist-

http://yournewswire.com/pope-francis-heaven-hell/


---
OBS: Läsarmejl och artiklar som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar, vilket också gäller kommentarerna. Mina artiklar är oftast osignerade.  


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 15 november 2017 11:40 | #påven #franciskus #villolära #katolska kyrkan | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


25 kommentarer

David B

Gåvan att skilja mellan andar behövs i alla fall inte i vad gäller ovanstående. Det är helt uppenbart vilken ande som talar. Otäckt.

Svara -   - 14/11-17 19:53 -


JL

Ja hörni, det är nog fler än påven som jobbar på den agendan. Vi själva har en lesbisk ärkebiskop som är väldigt "global". Inom frikyrkan så har vi en lysande globalistisk stjärna som har lyckats med att få till ett upprop under parollen att invandring inte orsakar islamisering. Eliten har nog infiltrerat samhällsorganen och därefter kört så hård propaganda att vi skall vara glada om vi kan avgöra vad som är upp och ner på Eifeltornet.

Förmodligen undrar nog katoliker lika mycket vad det är som händer med katolska kyrkan, som protestanter undrar vad det är som händer med den protestantiska delen av kyrkan. Men jag tycker att det är hyfsat lätt att se vem som jobbar för vad. Jobbar de för Jesus så märks det. Jobbar de för en islamisering och globalisering så märks också det.

Svara -   - 14/11-17 20:08 -


Erik Knudsen

Da må alla katolikerna våra glade fins där inte himlen och helvete SÅ FINS DÄR INTE NÅGON SKÄRSELDEN, så slipper DOM att betala sig fri.

Svara -   - 14/11-17 20:16 -


Lizz

Detta är absolut inget att förvånas över,kära syskon.Han vet också att hans tid är kort,innan vår Herre Jesus Konungen själv kommer tillbaka.

Svara -   - 14/11-17 20:35 -


bengt

du menar nog brunne j l

jackelen är inte lesbisk

Svara -   - 14/11-17 20:39 -


bengt

sen vet vi inte

islamiseringen kan ju avta framöver

av flera olika skäl

Svara -   - 14/11-17 20:41 -


J.J.

Det är mycket falsk ekumenik och falska profeter i omlopp. Vi har gammal hedendom ("Old age") i ny tappning (New age) med t.ex. Martin Lönnebo och Peter Halldorf. Det är mystik och självförgudning, ritualer, kontemplativ bön, uppenbarelser och änglabesök.

Håll er klädnad ren och beblanda er inte med detta! Ha ingenting med det att göra! Snälla, låt er varnas! Det är människobud och läror.

"Det skall du inte röra, det skall du inte smaka, det skall du inte ta på." (Kol 2:21)

"Låt er inte fråndömas segerkransen av någon som ger sig hän åt 'ödmjukhet' och går upp i syner av änglarnas tillbedjan och som utan orsak är uppblåst i sitt köttsliga sinne och inte håller sig till honom som är huvudet (Jesus Kristus)". Kol. 2:18-19

Se upp för en "ny smörjelsevåg" (djävulsk smörjelse klädd i kristendom) från USA och Kanada. De har just nu en "stor väckelse" (läs avfall) där men den väckelsen är inte från Gud, utan satan. Tag er i akt för falska lärare och profeter. Ni har fått den sanna läran, kämpa för den!

Dessa problem, som nu åter fått fäste i kristenheten, var just de som Paulus tog tag i församlingen i kolosser. Läs gärna kolosserbrevet för de varningarna gäller än idag! Det är ett stort avfall som sker just nu.

"Han (Jesus Kristus) vill låta er träda fram inför sig heliga, fläckfria och oförvitliga, om ni verkligen står fasta och väl grundade i tron och inte låter er rubbas från hoppet i det evangelium som ni har hört och som har predikats för allt skapat under himlen och som jag, Paulus, har blivit satt att tjäna."

Var vaken, pröva allt, läs Bibeln och be till Gud. Jesus kommer snart tillbaka! Se till att du inte blir bedragen och förlorar din segerkrans.

Så säger HERREN: "Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar." Jer. 6:16.

Sök Herren Jesus och kämpa för den sanna läran som vi fått överlämnade till oss Ty, det finns inget annat. Hos Jesus finner du ro, glädje och frid - vänd dig till Herren du som törstar och drick av den eviga källan och ät av det bröd som verkligen mättar.

Gud välsigne er och bevare er!

Svara -   - 14/11-17 21:52 -


Per

Svar till JL.

Angående "vår" ärkebiskop så finns det intressant nog en koppling till just påve Francis, enligt en uppseendeväckande handling han skall ha gjort den 7 maj 2015. Detta hittade jag fantastiskt nog på just en sida som utger sig för att vara katolsk som listar samtliga hädiska (enligt katolsk mening) uttalanden och handlingar som påve Francis gjort:

https://thewildvoice.org/pope-francis-chronology-perspective/

Svara -   - 14/11-17 22:09 -


JL

Rätt Bengt, hon var visst inte ärkebiskop utan bara biskop.

"biskop i Stockholm, föreslog då att tillfälligt lyfta ut kristna symboler, märka ut riktningen mot Mecka och på så vis göra kyrkan ett temporärt rum för alla som vill be – oavsett trostillhörighet"
Vänta tills Påven blir homosexuell och vill slänga ut alla kors. Då är det jämt skägg med hur illa det är hos oss.

Svara -   - 14/11-17 22:19 -


JL

Svar till Per.

Per,

den länken säger nog det mesta. Katolska kyrkan genomgår samma process.
Men kolla vad som hände sedan:
MAY 13, 2015

Vatican officially recognizes Palestinian State in new treaty

Hennes uppdrag var nog att få påven att erkänna Palestina och distansera katolska kyrkan ifrån Israel. Sverige har ju ett väldigt speciellt förhållande till palestina. Vi ger bland annat 2 miljarder utav våra skatteintäkter till hamas, en terrorstämplad organisation som jobbar för att:

"I Hamas stadgar anges dels att Hamas är en islamistisk organisation (Paragraf 1) och dels att deras slutgiltiga mål är att Palestina inklusive nuvarande Israel ska bli ett muslimskt områdeI Hamas stadgar anges dels att Hamas är en islamistisk organisation (Paragraf 1) och dels att deras slutgiltiga mål är att Palestina inklusive nuvarande Israel ska bli ett muslimskt område"

Svara -   - 14/11-17 22:39 -


JL

Nej,

det var ett utdrag från hamas avsiktsprogram. Det parti som får 2 miljarder ifrån Svenska skattemedel. En grupp som är terrorstämplad. Som jobbar för jihad och alltså alla här betalar skatt till varken vi vill eller inte.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Hamas

Svara -   - 15/11-17 05:48 -


AnnMarie

Balkis

Bra fråga.

Sen kan man ju undra vad en del kristna här i Sverige skulle tycka var värst, ett muslimskt Sverige eller ett muslimskt Israel 😕

Svara -   - 15/11-17 08:25 -


Andy Svensson

Det många kristna idag kallar smörjelse är rena smörjan och saknar sann äkta gudsfruktan. Jesus sa vägen är smal och få finner den. Varför är det så? Jo tänker jag att man har inte givit sanningen rum i sitt hjärta.

"Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid, och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går fram på den. Och den port är trång, och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den." (Matt 7:13-14 FB)

Svara -   - 15/11-17 08:49 -


JL

Jo, glömde nämna att våra politiker är hyfsat bra kompisar med globaliseringeprocessen och alltså inte bara prästerna. En som vi kan nämna är KD:s Lars Aduktusson, som är med i nätverket Open Sociity, som är Soros skapelse.

Ann-Marie, svaret på din fråga är nog pest eller kolera.

Svara -   - 15/11-17 14:48 -


Bengt

Soros?

Svara -   - 15/11-17 16:02 -


Lena Henricson

Hur kan det vara möjligt att kristna tidningar och kristna ledare inte reagerar på påvens antikristliga uttalanden? De är ju ändå ofta en Guds röst i vårt land. Eller finns det exempel på en sund reaktion där?

Svara -   - 15/11-17 16:14 -


Svenne

Svar till Lena Henricson.

Nej, Lena. De är lika blinda där också.

Svara -   - 15/11-17 19:04 -


Lena Henricson

Svar till Svenne

Eller är det att man varken vill eller vågar se sanningen?

Svara -   - 15/11-17 21:25 -


Roger T. W.

Jag blev förskräckt när jag läste vad påven säger. En stor grupp amerikanska biskopar säger ifrån. Vad gör han med sin flock och kommer den att tolerera det?

Man ska vara försiktig med profetior, men enligt en kommer den sista påven att kallas Peter Romaren. Fransiscus heter Pietro i förnamn och har avskaffat alla titlar utan biskop av Rom. Han är också den förste påve som har en chef, eftersom han är jesuit och har lovat lyda.

Den finns en teori om att en religion börjar med starka andliga män. Sen tar prästerna över (som i Sverige på 1700-talet). Slutligen är det teologerna som bestämmer. Ni vet å ena sidan, å andra sidan. Det fungerar i vetenskapen, men inte i en kristen församling.

Något nämnde Martin Lönnebo nånstans. Han är frimurare.

Jag ser förfall nästan överallt. Maten och medicinerna gör oss sjuka. Församlingarna. Politikerna. Skolan. Media. Och det finns mer. Jag är för okunnig för att kalla detta vedermöda eller vredesskålar, men jag undrar. Vi är mitt uppe i det nästan ohanterliga.

Den ryska kyrkan kom tillbaka och växer mycket, men det finns ett problem också där. Patriark Kirill den förste och hans företrädare Alexei den andre formades av sovjettidens kyrka. Den böjde sig och ändrade teologi till andra ortodoxa församlingars förtret. Församlingarna böjer sig för makten eller infiltreras.

Vanliga katoliker tror och gör goda verk och dem vill jag inte bråka med. Det är Rom som oroar mig och så har det varit länge. Den förre påven var med i en grupp på 300 personer som misstänks styra världen.

Svara -   - 16/11-17 00:36 -


Roger T. W.

Påven knyts till satanismen. Dessa videor är otäcka att se och därför postar jag inte länkar. De bygger inte upp. Den som har en stark rustning kan söka på youtube. Det finns flera videor. Det är uppenbart att många uppmärksammar vad Vatikanen håller på med. Tittarna räknas i miljoner. Det räcker med att veta det.

Man får se konstiga saker i St. Peters Basilika. Som om ondskan har flyttat in. Vi ska notera när vi ser förödelsens styggelse på helig plats (ej ordagrant). Det fick mig att fundera på styggelsen. Antikrist är en människa, men det fanns antikristliga tendenser redan på Pauli tid. Här kan man läsa om församlingen som Guds tempel. Bibeln är dock multidimensionell och många reagerar säkert när de ser vad som pågår i Vatikanen. När vi ser.

http://bibelfokus.se/styggelsen

Om påven säger att vi ska vända oss till honom och inte till Herren, han är ju Herrens ställföreträdare,enligt den katolska kyrkan, så har detta pågått länge. Eller säger han redan det? Johannes Paulus den andre sade att de troende skulle vända sig till honom, men jag såg ingen satanism på hans tid, det är skillnaden.

Herren har ingen ställföreträdare och han kommer till alla sina församlingar. De är olika, men jag kände av Honom också i Rom. Gör skillnad på katoliker och deras herdar, det är mitt råd. Vem har perfekt teologi? Inte jag, men tro har jag. Många läser och söker på apg. Mitt vittnebörd är att Herren kommer kraftfullt på ett sätt jag inte förstod innan jag blev frälst. Visst har jag varit i öknen, men sen kom Han till mig. Jag vill att de som söker ska förstå det. Frank Mangs hade såna upplevelser varje dag när han hörde lovsångerna när han vaknade.

Jag har inte sista ordet och lär nytt hela tiden. Artikeln och länken är mycket viktiga och vi behöver tänka över det här. Det är mycket viktigt med tanke på profetiorna och vad de talar om.

Svara -   - 16/11-17 08:57 -


bengt

jo det kan ju säkert finnas enskilda katoliker som är frälsta

tom hela katolska församlingar

liksom även ortodoxa

Svara -   - 16/11-17 09:32 -


bengt

verkar som att påven håller sig till jdsläran

precis som trosförkunnelsen

Svara -   - 16/11-17 09:35 -


Isabel

Svar till bengt.

Vilka skäl????

Ge os hopp !!!!!

Svara -   - 16/11-17 18:32 -


Roger T. W.

Var det här jag läste det eller nån annanstans? De som hade antikristliga tendenser på Pauli tid benämndes annorlunda än antikrist under de sista dagarna. Han kallas antikristen med bestämd artikel på grekiska, men inte de andra. Det är en viktig skillnad.

Jag kan inte grekiska och latin, men det är vad jag har hört.

Svara -   - 21/11-17 07:26 -


AnnMarie

Roger T.W.

Ang länken du la ut.

Verkligen intressant att läsa detta skrivet av Lennart Jareteg !

Svara -   - 21/11-17 09:06 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Film: Den rike mannen och Lasarus

En stark film om den sanna berättelsen av Jesus om den rike mannen som kom till dödsriket (helvetet) medan den fattige Lasarus kom till paradiset.

1

Läs allt!


Synd mot den helige Anden, #metoo och himlen

Christer Åberg berättar om Jesus och sjunger och spelar på sin ukulele många sånger.

0

Läs allt!


Falska bevis mot Christer Pettersson efter Palmemordet

Bevis mot Pettersson förfalskades av polisen

Bild: Expressen. 

Nu framkommer det i en tv-dokumentär att avgörande bevis mot Christer Pettersson för mordet på Olof Palme förfalskades av polisen. 

4

Läs allt!


Varning inför valet 2018 - Lars Enarson

Av Lars Enarson 

Allt står inte väl till. Sverige befinner sig just nu på randen till en avgrund. Om inte en radikal förändring snart äger rum kommer den totalitära, antikristliga diktaturen inom kort att vara ett etablerat faktum i Sverige. 

51

Läs allt!


Tidstecken – Februari 2018

Av Mikael Walfridsson 

Klockor

Vi närmar oss Jesu återkomst, och den tid av dom som kommer att gå ut över världen. Mitt i allt detta har vi vårt underbara hopp – Jesu dyrbara återkomst. 

1

Läs allt!


Evolutionsteorin motbevisad

Läsarmejl av JL 

Sanningen om evolutionsteorin

I många år har evolutionsteorin fått stå som en vetenskaplig sanning på hur livet har uppkommit. Ändå går det att peka på många brister i evolutionsteorin. 

17

Läs allt!


Annons


Ryssland anfaller

Ryssland anfaller

Bild: Aftonbladet. 

Både profetior och media och svenska militärer talar om att Ryssland kan anfalla Sverige. Nu har Aftonbladet tagit fram hur många soldater som land för land kan ta fram om Ryssland anfaller Baltikum. 

12

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, söndag 18 februari 2018 kl. 10:09

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Koranens Allah är inte Bibelns Gud

Islam - Kristendom

Bibeln säger att Gud har en son medan koranen säger att Allah inte har någon son. Därmed är det bevisat att det är två olika gudar.

37

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetior om krig i Sverige

Börje Claesson, Kanal 10, och Holger Nilsson, Flammor, samtalar om profetior som talar om krig i Sverige i programmet Från vårt perspektiv.

0

Läs allt!


Knuten i Knutby

Uppdrag granskning - Knutby

TV-programmet Uppdrag granskning har nu avslöjat vad som har försiggått under årens lopp bakom kulisserna i Filadelfiaförsamlingen i Knutby.

93

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 372 676 844 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 324 bloggartiklar, 79 503 kommentarer och 52 942 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp