1 260 online! | Sidvisningar idag: 320 819 | Igår: 257 968 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Christer Åbergs buku kuat: paling dawa wengi

Kanggo dipercaya ing Allah nalika uga mengkono


Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Akeh wong sing wis krungu lan sekseni carane banget mrihatinake padha wis nalika padha maca buku, ing wengi kang paling dawa. Mentas, wong marang kula:

"Aku loro ngguyu lan sesambat nalika aku maca. Saiki pepadhamu uga maca!"

Ing wayah wengi saka 22 Desember, ing wengi jam paling peteng ing 2008, ciloko Christer Åberg urip kang paling dawa lan peteng wengi, nalika iku ana banget traumatik lan ora kaduga kélangan setengah kulawarga.

Kita tindakake iman siji wong kang unwavering, lan iman lan dateng ing panuntuning Gusti Allah lan Care nalika uga mengkono lan dumadakan pamisah donya.

Kitab uga crita katresnan panas diriwayataké saka search Christer kanggo Gusti Allah, kang kepinginan kanggo katresnan urip-long lan ngimpi siji dina pungkasanipun aran saestu tresna lan dikarepake.


STORY OF Spider Saka NIGHT paling dawa


kaca-kaca 132-133

Nalika sapisanan ana nggegirisi. Aku urip ing kejut amba lan ora ngerti carane nangani kahanan, utawa iya aku ngerti carane aku bakal menehi hasil karo putri sing mung sesambat lan sesambat lan sesambat ...

Aku wis rampung apa Imam wis menehi saran kula nalika aku takon apa aku ngomong kanggo Dessan:

"Ngomong persis kaya iku. Sampeyan ora bisa nglindhungi anak saka kasunyatan."

Aku marang Dessan ibu sing mati, dheweke ana ing swarga karo Gusti Yésus lan ora bakal teka ngarep maneh. Nalika anak ing taman kanak-kanak mengko takon dheweke panggone ibune, dheweke mangsuli:

"Dheweke mati lan karo Gusti Yesus ing swarga."

Nanging saiki mung sesambat lan aku sesambat. Deweke inconsolable lan aku ora ngerti apa aku apa karo aku. Aku lunga menyang kamar karo Dessan ing kiyat. Dheweke sesambat lan lay karo pasuryan marang Pundhak.

"Apa aku sing soko kanggo sampeyan?" Aku takon dheweke.

"Ya," aku mangsuli karo swara anak nyusahake kang.

Aku sumurup Dessan disenengi singing becik Alleluia manggon ing kula. Dheweke digunakake kanggo tansah pengin sing nalika aku takon dheweke yen aku bisa sing apa-apa. Dheweke disebut iku ora kanggo Alleluia manggon ing kula, nanging dheweke tansah ngandika, "memuji sampeyan." Sanalika dheweke digunakake kanggo ngomong "memuji sampeyan" Aku sumurup tengen adoh apa song kang temenan. Aku ketemu aku ing lagu. Iku cocog loro kanggo wong diwasa lan anak.

Apa ngirim aku sing? "Aku takon Dessan, yakin dheweke wanted kula kanggo sing mung song sing.

Nanging kanggo sandi surprise, ngandika Dessan nangis rampung:

"Spider!"

Spider? Itsy Bitsy Spider? "Iku ora malah song Kristen. Nanging aku sang iku kanggo putri, nalika aku karo dheweke ing penyelundupan Ivar apartemen gedhe.

Itsy Bitsy Spider

menek trå'n.

Down teka udan

mundur cepet kumparan adoh.

The Rising sun

Ngusapi udan sembarang.

Itsy Bitsy Spider

menek munggah maneh.

Iki cukup khutbah kula. Nalika aku sang song supaya dicet kedadean karo Spider ing atine. Aku weruh carane wong berjuang kanggo menek munggah kumpulan. Nanging dumadakan ing bilai. udan teka lan sakabeheng adoh angga. Nanging banjur teka Ajaib - Ajaib! Srengenge wungu lan pepe munggah kabeh udan dadi angga njupuk wani, lan bisa miwiti kanggo menek maneh.

Kajaba iku, ing Dessan lan aku nandhang saka bilai, nanging srengenge, Gusti Yesus bakal munggah lan menehi kita wani anyar, supaya karo ditahan kuwat anyar maneh kanggo menek bali munggah.

Sawise aku wis nembangaké iki sesambat Dessan maneh.



nindakake

159 SEK

Free kapal!

Kitab njupuk sepuluh sasi kanggo nulis, nanging gampang banget kanggo maca lan cocok kanggo loro wong enom lan tuwa, lan uga minangka hadiah utawa evangelisationsbok !



About Christer Åberg

Christer Åberg manggon ing Meadow, near Nassjo karo putri kepinginan. Kanggo akèh taun, piyambakipun mbukak salah siji blog pribadi paling gedhéwww.apg29.nu . Dheweke uga dianggo minangka evangelist lan melu karo singing, musik lan khotbah ing rapat-rapat ing saindhenging negara.


Kitab iki diterbitake ing Semnos Penerbit.


Maca uga:


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


6 kommentarer

Joel

Fin bild på far och dotter, lindar hon dej runt fingrarna? Har själv en dotter och vet hur svårt det är att stå emot när sötnosen vill ha nått.

Svara -   - 2/12-16 10:18 -


Margareta

Denna boken var svårt att lägga ifrån sej. Den berörde mej djupt, svårt att läsa p.g.a tårarna, att gå igenom så obeskrivlig smärta och sorg och ändå stå kvar så stark är ett mirakel . Jag vill verkligen rekommendera den ! ! ! Den andas TRO HOPP KÄRLEK

Svara -   - 3/12-16 16:58 -


Sanna

Underbart vacker flicka hon är. Gud välsigna henne och dig Christer.

Svara -   - 5/12-16 15:42 -


Jonatan Pandaciuc

Om någon skulle fråga mig vilken bok jag skulle tipsa de hade jag utan tvivla starkt rekommenderat "Den längsta natten"

Hade de frågat mig varför just den boken hade jag nog svarat "läs den, sen kommer du förstå mitt dåliga svar"

I brist på ord att beskriva bokens inehåll, vill jag tacka & ära Gud som tagit igenom Christer Åberg genom alla prövningar!

Svara -   - 11/1-17 18:44 -


Christer Åberg

Boken kostar nu bara 159 kronor! Passa på!

Boken passar både för frälsta, ofrälsta och gammal som ung! Den är uppbygglig och evangeliserande. Köp den för egen del, eller ge bort den som present!

Den tog 10 månader att skriva men är mycket lättläst!

Svara -   - 14/4-17 14:32 -


bengt

har beställt en nu

Svara -   - 24/7-17 13:13 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Seduction lan kebingungan saiki mudhun kanggo tingkat baby

Miturut Holger Nilsson 

Seduction lan kebingungan saiki mudhun kanggo tingkat baby.

Artikel Holger Nilssons ing Aftonbladet November 23, 2017. 

Saiki iku wektu dhuwur nganggo munggah! Aku saka buku sing dibukak bubar. Kaya kang wis katulisan Susanne Pelger, dosen ing Universitas Lund.

35

Läs allt!


sing dipilih

Milih - wong Yahudi.

Gusti Yesus ngandika saka ing malaekat kanggo klumpukne milih kang nalika Panjenengané rawuh maneh, nanging apa sing pinilih kang?

10

Läs allt!


tanggalan Formica Natal karo hijab

tanggalan Natal ICA karo jilbab.

Gambar: Formica tanggalan tekane. 

ICA wis digawe tanggalan tekane kang kalebu wong wadon karo hijab njagong ngubengi nedha bengi Natal.

17

Läs allt!


Gusti Allah wis ora disebut "wong" in handbook anyar Gréja Swedia kang

Gusti Allah ora maneh nyebut Panjenengané.

Gambar: Free Times. 

Gusti Allah minangka "kang" lan "Gusti" wis dibusak ing handbook anyar Gréja Swedia kang. Mangkono, Gréja Swedia nolak kawilujengan ing Gusti Yesus Kristus lan bakal nyegah wong saka kang disimpen!

34

Läs allt!


Sampah utawa pengangkatan?

Miturut Mikael Walfridsson 

Sampah utawa pengangkatan?

Apa persis ora Paul nalika mulang bab acara tartamtu sing bakal njupuk Panggonan sadurungé Mangsa Kasangsaran? Lan tembung sampah kaping telu saka Gréja Katulik ing musuh kanggo Reformasi?

22

Läs allt!


Akhire tekane

Reader Mail dening Ulrik Petersson 

Yesus rauh bali.

Ana sawetara Advent, utawa langkah liyane ing rawuh Gusti Yesus.

4

Läs allt!




The King Will - Langit TV7

Carane kita bisa nyiyapake dhéwé kanggo teka saka Gusti Yesus minangka King? Apa sing pangarep-arep kita kanggo mangsa katon kaya? Teka lan ndedonga sing pasamuwaning Allah wis nonton karo lenga lampu sing!

45

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, fredag 24 november 2017 kl. 21:23

Jesus söker: Gudrun, Rune!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


hadiah Natal Perfect: buku Christer Åbergs kuat, The Longest Night

buku kuat Natal Christer Åberg kang, panjang Night.

$ 100! Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh. Njupuk hadiah Natal apik!

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Babies sinau kanggo ngganti jinis dening Gambar anyar kita nursery

Gambar buku bab transsexuality kanggo enom.

Gambar: svt.se. 

Susanne Pelger sing wis doktor ing babagan genetika lan guru biologi lan matématika ing Universitas Lund, wis digawe buku Gambar babagan transsexuality diarahake menyang bayi.

38

Läs allt!


Christer Åberg martakake lembu alas

Nalika Christer Åberg metu ing alas lan memulang ana ing ponsel teka sawetara lembu sing wanted kanggo krungu apa wis ngomong.

5

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 261 online! | Sidvisningar idag: 320 820 | Igår: 257 968 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp