1 025 online! | Sidvisningar idag: 99 470 | Igår: 224 749 |

www.apg29.nu

Annons Himlen TV7 5 år
Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Christer Åbergs buku kuat: paling dawa wengi

Kanggo dipercaya ing Allah nalika uga mengkono


Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Akeh wong sing wis krungu lan sekseni carane banget mrihatinake padha wis nalika padha maca buku, ing wengi kang paling dawa. Mentas, wong marang kula:

"Aku loro ngguyu lan sesambat nalika aku maca. Saiki pepadhamu uga maca!"

Ing wayah wengi saka 22 Desember, ing wengi jam paling peteng ing 2008, ciloko Christer Åberg urip kang paling dawa lan peteng wengi, nalika iku ana banget traumatik lan ora kaduga kélangan setengah kulawarga.

Kita tindakake iman siji wong kang unwavering, lan iman lan dateng ing panuntuning Gusti Allah lan Care nalika uga mengkono lan dumadakan pamisah donya.

Kitab uga crita katresnan panas diriwayataké saka search Christer kanggo Gusti Allah, kang kepinginan kanggo katresnan urip-long lan ngimpi siji dina pungkasanipun aran saestu tresna lan dikarepake.


STORY OF Spider Saka NIGHT paling dawa


kaca-kaca 132-133

Nalika sapisanan ana nggegirisi. Aku urip ing kejut amba lan ora ngerti carane nangani kahanan, utawa iya aku ngerti carane aku bakal menehi hasil karo putri sing mung sesambat lan sesambat lan sesambat ...

Aku wis rampung apa Imam wis menehi saran kula nalika aku takon apa aku ngomong kanggo Dessan:

"Ngomong persis kaya iku. Sampeyan ora bisa nglindhungi anak saka kasunyatan."

Aku marang Dessan ibu sing mati, dheweke ana ing swarga karo Gusti Yésus lan ora bakal teka ngarep maneh. Nalika anak ing taman kanak-kanak mengko takon dheweke panggone ibune, dheweke mangsuli:

"Dheweke mati lan karo Gusti Yesus ing swarga."

Nanging saiki mung sesambat lan aku sesambat. Deweke inconsolable lan aku ora ngerti apa aku apa karo aku. Aku lunga menyang kamar karo Dessan ing kiyat. Dheweke sesambat lan lay karo pasuryan marang Pundhak.

"Apa aku sing soko kanggo sampeyan?" Aku takon dheweke.

"Ya," aku mangsuli karo swara anak nyusahake kang.

Aku sumurup Dessan disenengi singing becik Alleluia manggon ing kula. Dheweke digunakake kanggo tansah pengin sing nalika aku takon dheweke yen aku bisa sing apa-apa. Dheweke disebut iku ora kanggo Alleluia manggon ing kula, nanging dheweke tansah ngandika, "memuji sampeyan." Sanalika dheweke digunakake kanggo ngomong "memuji sampeyan" Aku sumurup tengen adoh apa song kang temenan. Aku ketemu aku ing lagu. Iku cocog loro kanggo wong diwasa lan anak.

Apa ngirim aku sing? "Aku takon Dessan, yakin dheweke wanted kula kanggo sing mung song sing.

Nanging kanggo sandi surprise, ngandika Dessan nangis rampung:

"Spider!"

Spider? Itsy Bitsy Spider? "Iku ora malah song Kristen. Nanging aku sang iku kanggo putri, nalika aku karo dheweke ing penyelundupan Ivar apartemen gedhe.

Itsy Bitsy Spider

menek trå'n.

Down teka udan

mundur cepet kumparan adoh.

The Rising sun

Ngusapi udan sembarang.

Itsy Bitsy Spider

menek munggah maneh.

Iki cukup khutbah kula. Nalika aku sang song supaya dicet kedadean karo Spider ing atine. Aku weruh carane wong berjuang kanggo menek munggah kumpulan. Nanging dumadakan ing bilai. udan teka lan sakabeheng adoh angga. Nanging banjur teka Ajaib - Ajaib! Srengenge wungu lan pepe munggah kabeh udan dadi angga njupuk wani, lan bisa miwiti kanggo menek maneh.

Kajaba iku, ing Dessan lan aku nandhang saka bilai, nanging srengenge, Gusti Yesus bakal munggah lan menehi kita wani anyar, supaya karo ditahan kuwat anyar maneh kanggo menek bali munggah.

Sawise aku wis nembangaké iki sesambat Dessan maneh.



nindakake

159 SEK

Free kapal!

Kitab njupuk sepuluh sasi kanggo nulis, nanging gampang banget kanggo maca lan cocok kanggo loro wong enom lan tuwa, lan uga minangka hadiah utawa evangelisationsbok !



About Christer Åberg

Christer Åberg manggon ing Meadow, near Nassjo karo putri kepinginan. Kanggo akèh taun, piyambakipun mbukak salah siji blog pribadi paling gedhéwww.apg29.nu . Dheweke uga dianggo minangka evangelist lan melu karo singing, musik lan khotbah ing rapat-rapat ing saindhenging negara.


Kitab iki diterbitake ing Semnos Penerbit.


Maca uga:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Sunday 17 September 2017 23:15 | #christer åberg #bok #den längsta natten #vittnesbörd | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


6 kommentarer

Joel

Fin bild på far och dotter, lindar hon dej runt fingrarna? Har själv en dotter och vet hur svårt det är att stå emot när sötnosen vill ha nått.

Svara -   - 2/12-16 09:58 -


Margareta

Denna boken var svårt att lägga ifrån sej. Den berörde mej djupt, svårt att läsa p.g.a tårarna, att gå igenom så obeskrivlig smärta och sorg och ändå stå kvar så stark är ett mirakel . Jag vill verkligen rekommendera den ! ! ! Den andas TRO HOPP KÄRLEK

Svara -   - 3/12-16 16:38 -


Jonatan Pandaciuc

Om någon skulle fråga mig vilken bok jag skulle tipsa de hade jag utan tvivla starkt rekommenderat "Den längsta natten"

Hade de frågat mig varför just den boken hade jag nog svarat "läs den, sen kommer du förstå mitt dåliga svar"

I brist på ord att beskriva bokens inehåll, vill jag tacka & ära Gud som tagit igenom Christer Åberg genom alla prövningar!

Svara -   - 11/1-17 18:24 -


Christer Åberg

Boken kostar nu bara 159 kronor! Passa på!

Boken passar både för frälsta, ofrälsta och gammal som ung! Den är uppbygglig och evangeliserande. Köp den för egen del, eller ge bort den som present!

Den tog 10 månader att skriva men är mycket lättläst!

Svara -   - 14/4-17 14:12 -


bengt

har beställt en nu

Svara -   - 24/7-17 12:53 -


Bengt

Mycket bra och mycket gripande bok

Svara -   - 12/3-18 22:47 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



gunung geni - tandha saka kaping

Miturut Mikael Walfridsson 

gunung geni

Sapunika, kita ngalami gunung geni njeblug ing Hawaii, endi gunung Kilauea dikirim awu liwat sangang kilometer ing udhara. 

3

Läs allt!


Karo Gusti Yésus ing bale mesin Horsaryd

Mats Lindblom

Mats Lindblom. 

Lindberg padha lan Aku Horsaryd ing rapat-rapat unik Mats Lindboms mesin bale. 

1

Läs allt!


Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

2

Läs allt!


Rajapati Palme ditanggulangi

Skandia wong

Photo: Express. 

A wong sing 52 taun ing Rajapati Olof Palme wiwit pungkasan taun polisi kang trek utama pembunuh.

6

Läs allt!


Homoseksualitas wis normal

Anak lan wong wuda

The pridfefestivalerna beda bakal kalasangka pesen sing tengen negara uga panas iki, lan media bakal bantuan. 

24

Läs allt!


Sadurunge panas tarub: Carane melu munggah tarub pop-up

Saiki kanggo panas, sampeyan njaluk tip sange carane melu munggah tarub pop-up! 

0

Läs allt!


Gusti Yesus ngandika bilih Panjenenganipun punika Gusti Allah?

Kitab Suci ngandika lan Gusti Yesus, sing iku Gusti Allah? video iki marang jawaban cetha!

33

Läs allt!


Supaya sampeyan bakal kabaptis ing Roh Suci - Christer Åberg

Pentakosta! Supaya sampeyan bakal kabaptis ing Roh Suci - apg29 Christer Åberg. Christer Åberg nduduhake ibu lan interpretasi! Saben uwong bisa njaluk dibaptis.

0

Läs allt!


Aku iki disimpen

Reader Mail dening Marko Burazor 

boat mercusuar

Nanging sawise sawetara rapat-rapat, Aku mutusaké sing padha ndedonga kanggo kula supaya kabeh nggepok kula lan ndedonga lan aku felt ing ngarsane Gusti Allah lan nampa Gusti Yésus. Iku kaputusan paling aku tau digawe ing urip.

6

Läs allt!


panganiaya Gaza punika sepindah sebagéyan Swedish

teror

Panganiaya ing tapel wates Gaza ngendi anak Oman padha dikirim nerusake ing geni Wanagiri Swedia sepindah. Nanging pangandikane Israel connoisseur Thomas Sandell. 

3

Läs allt!


Good Ramadhan pengin Gréja Swedia

Good Ramadhan pengin Gréja Swedia

Gambar: Twitter. 

Swedish pasamuan wis nerak angger-angger pisanan lan kalima nalika padha pengin Merry Ramadhan.

32

Läs allt!


Trump ana kang dianakaké ing janji Yerusalem

Clinton, Bush, Obama lan Trump marang kabeh janji kanggo Israel. Donald Trump ana siji saka présidhèn sing dianakaké ing janji Yerusalem.

1

Läs allt!


Hamas ngidini residents Gaza mati tinimbang nampa bantuan medical saka Israel

Israel, senadyan kerusuhan Palestina lan aktivitas teroris, dikirim sepindah medical, kang saiki wis bali ing full.

1

Läs allt!


Taunan Ramadhan Morden nyedhak

Ramadhan Murder 2017

Ing dina anyar, ana wis gruesome terrorism Muslim. Lan wonten ing sasi suci Muslim Ramadhan malah wis dipunwiwiti. 

5

Läs allt!


Feminist sang kaya pitik ing Eurovision lan won

Pamenang Eurovision 2018, Israel iku kanggo ngawèhaké Toy voiced dening penyanyi Netta Barzilais.

18

Läs allt!


Waria sing sadurunge sekolah prentah?

Ngageti Highly topikal - Studio apg29 Christer Åberg. program iki: Pemilu 2018 - supaya iki ngirim Christer Åberg voting. Islam iku tentrem-rahayu? Waria sing sadurunge sekolah prentah? Ted Sandstedt, Nenne Lindberg Lindberg padha singing.

0

Läs allt!


Annons


telpon Muslim kanggo pandonga wis diijini ing Växjö - Uskup seneng

Dianyari! Police saiki wis diijini telpon Muslim kanggo pandonga bebarengan karo minggu ing Vaxjo. Uskup seneng lan pikiran iku wicaksana.

85

Läs allt!


Perang utawa kawentar?

Miturut Holger Nilsson 

perang utawa kawentar

Wis pirang-pirang taun kepungkur dielingake Yonggi Cho, ngandika. "Swedia wis milih kawentar utawa perang."

16

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, lördag 26 maj 2018 kl. 09:44

Jesus söker: Vilhelmina, Vilma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Profetisk uppenbarelse år 1860

Av Holger Nilsson 

Ändens tid  O. G. Hedengren

Det har alltid funnits personer som rannsakat och forskat i Bibelns profetior och med den helige Andes hjälp fått ljus över vad som ska hända.

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


serangan Stefan Löfven nonconformist

Perdhana Mentri nyerang nonconformist

Gambar: World iki. 

Ing wicara Day May kang dados Perdana Mentri Sosial Demokrat Swedia kang Stefan Löfven kanggo nyerang nonconformist.

85

Läs allt!


Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

8

Läs allt!


Sétan trampled sirah

Reader Mail dening David B 

Gusti Yesus wis trampled mudhun sirah setan kang

2

Läs allt!


Qur'an, Gusti Yesus ora Yesus ing Kitab Suci

Mulane ing Quran nyariosaken bilih Gusti Yesus iki ora matèni lan ora kasalib. Islam nolak panyaliban Yesus tau dumadi. Aja lali sing Yesus seda lan wungu maneh, sampeyan ora bisa disimpen.

4

Läs allt!


Muslim: Swedia bisa dadi negara Muslim

Ing Klippan enom Muslim ngandika Dominic Driman cetha sing misi iku kanggo nggawe Swedia Muslim lan sing "Swedia bakal dadi negara Islam."

78

Läs allt!


Kena apa kowe nangis?

Reader Mail dening David B 

nangis

8

Läs allt!


Vision: pendhudhukan Russian Norwegia lan Swedia

Reader Mail dening Nils 

prajurit Rusia

Ing ngarsane pendhudhukan Russian Norwegia lan Swedia, uga kawentar lan pengangkatan wong!

68

Läs allt!


Wong peluru lan piso tatu lan disabetake ing Värnamo

Gunfire lan wong mbukak liwat ing Värnamo

Gambar: Aftonbladet. 

Saperangan tatu ing Värnamo. Ana wis bombing, nusuk lan wong wis mejet dening kendaraan.

6

Läs allt!


Avicii nglalu - kang teka swarga?

Avicii Séda saka nglalu nyoto

Gambar: rollingstone.com. 

On April 20, 2018 Avicii ditemokake mati ing hotel ing Oman. On April 26, 2018, kulawarga metu saka Avicii dijupuk dhewe urip.

88

Läs allt!


Evangelist pati KG Jonsson kang

Miturut  Stefan lan Maria Hallman 

KG Jonsson

Photo: Maria Hallman. 

Evangelist lan nabi Karl-Gunnar Jonsson wis diganti alamat sawijining candi kang karo Gusti lan Juru Slamet kita Yésus Kristus dina, ana, 25 2018th April kang

3

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 632 116 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 548 bloggartiklar, 82 667 kommentarer och 55 670 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp