559 online! | Sidvisningar idag: 88 216 | Igår: 181 669 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Christer Åbergs buku kuat: paling dawa wengi

Kanggo dipercaya ing Allah nalika uga mengkono


Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Akeh wong sing wis krungu lan sekseni carane banget mrihatinake padha wis nalika padha maca buku, ing wengi kang paling dawa. Mentas, wong marang kula:

"Aku loro ngguyu lan sesambat nalika aku maca. Saiki pepadhamu uga maca!"

Ing wayah wengi saka 22 Desember, ing wengi jam paling peteng ing 2008, ciloko Christer Åberg urip kang paling dawa lan peteng wengi, nalika iku ana banget traumatik lan ora kaduga kélangan setengah kulawarga.

Kita tindakake iman siji wong kang unwavering, lan iman lan dateng ing panuntuning Gusti Allah lan Care nalika uga mengkono lan dumadakan pamisah donya.

Kitab uga crita katresnan panas diriwayataké saka search Christer kanggo Gusti Allah, kang kepinginan kanggo katresnan urip-long lan ngimpi siji dina pungkasanipun aran saestu tresna lan dikarepake.


STORY OF Spider Saka NIGHT paling dawa


kaca-kaca 132-133

Nalika sapisanan ana nggegirisi. Aku urip ing kejut amba lan ora ngerti carane nangani kahanan, utawa iya aku ngerti carane aku bakal menehi hasil karo putri sing mung sesambat lan sesambat lan sesambat ...

Aku wis rampung apa Imam wis menehi saran kula nalika aku takon apa aku ngomong kanggo Dessan:

"Ngomong persis kaya iku. Sampeyan ora bisa nglindhungi anak saka kasunyatan."

Aku marang Dessan ibu sing mati, dheweke ana ing swarga karo Gusti Yésus lan ora bakal teka ngarep maneh. Nalika anak ing taman kanak-kanak mengko takon dheweke panggone ibune, dheweke mangsuli:

"Dheweke mati lan karo Gusti Yesus ing swarga."

Nanging saiki mung sesambat lan aku sesambat. Deweke inconsolable lan aku ora ngerti apa aku apa karo aku. Aku lunga menyang kamar karo Dessan ing kiyat. Dheweke sesambat lan lay karo pasuryan marang Pundhak.

"Apa aku sing soko kanggo sampeyan?" Aku takon dheweke.

"Ya," aku mangsuli karo swara anak nyusahake kang.

Aku sumurup Dessan disenengi singing becik Alleluia manggon ing kula. Dheweke digunakake kanggo tansah pengin sing nalika aku takon dheweke yen aku bisa sing apa-apa. Dheweke disebut iku ora kanggo Alleluia manggon ing kula, nanging dheweke tansah ngandika, "memuji sampeyan." Sanalika dheweke digunakake kanggo ngomong "memuji sampeyan" Aku sumurup tengen adoh apa song kang temenan. Aku ketemu aku ing lagu. Iku cocog loro kanggo wong diwasa lan anak.

Apa ngirim aku sing? "Aku takon Dessan, yakin dheweke wanted kula kanggo sing mung song sing.

Nanging kanggo sandi surprise, ngandika Dessan nangis rampung:

"Spider!"

Spider? Itsy Bitsy Spider? "Iku ora malah song Kristen. Nanging aku sang iku kanggo putri, nalika aku karo dheweke ing penyelundupan Ivar apartemen gedhe.

Itsy Bitsy Spider

menek trå'n.

Down teka udan

mundur cepet kumparan adoh.

The Rising sun

Ngusapi udan sembarang.

Itsy Bitsy Spider

menek munggah maneh.

Iki cukup khutbah kula. Nalika aku sang song supaya dicet kedadean karo Spider ing atine. Aku weruh carane wong berjuang kanggo menek munggah kumpulan. Nanging dumadakan ing bilai. udan teka lan sakabeheng adoh angga. Nanging banjur teka Ajaib - Ajaib! Srengenge wungu lan pepe munggah kabeh udan dadi angga njupuk wani, lan bisa miwiti kanggo menek maneh.

Kajaba iku, ing Dessan lan aku nandhang saka bilai, nanging srengenge, Gusti Yesus bakal munggah lan menehi kita wani anyar, supaya karo ditahan kuwat anyar maneh kanggo menek bali munggah.

Sawise aku wis nembangaké iki sesambat Dessan maneh.



nindakake

159 SEK

Free kapal!

Kitab njupuk sepuluh sasi kanggo nulis, nanging gampang banget kanggo maca lan cocok kanggo loro wong enom lan tuwa, lan uga minangka hadiah utawa evangelisationsbok !



About Christer Åberg

Christer Åberg manggon ing Meadow, near Nassjo karo putri kepinginan. Kanggo akèh taun, piyambakipun mbukak salah siji blog pribadi paling gedhéwww.apg29.nu . Dheweke uga dianggo minangka evangelist lan melu karo singing, musik lan khotbah ing rapat-rapat ing saindhenging negara.


Kitab iki diterbitake ing Semnos Penerbit.


Maca uga:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Sunday 17 September 2017 23:15 | #christer åberg #bok #den längsta natten #vittnesbörd | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


6 kommentarer

Joel

Fin bild på far och dotter, lindar hon dej runt fingrarna? Har själv en dotter och vet hur svårt det är att stå emot när sötnosen vill ha nått.

Svara -   - 2/12-16 09:58 -


Margareta

Denna boken var svårt att lägga ifrån sej. Den berörde mej djupt, svårt att läsa p.g.a tårarna, att gå igenom så obeskrivlig smärta och sorg och ändå stå kvar så stark är ett mirakel . Jag vill verkligen rekommendera den ! ! ! Den andas TRO HOPP KÄRLEK

Svara -   - 3/12-16 16:38 -


Jonatan Pandaciuc

Om någon skulle fråga mig vilken bok jag skulle tipsa de hade jag utan tvivla starkt rekommenderat "Den längsta natten"

Hade de frågat mig varför just den boken hade jag nog svarat "läs den, sen kommer du förstå mitt dåliga svar"

I brist på ord att beskriva bokens inehåll, vill jag tacka & ära Gud som tagit igenom Christer Åberg genom alla prövningar!

Svara -   - 11/1-17 18:24 -


Christer Åberg

Boken kostar nu bara 159 kronor! Passa på!

Boken passar både för frälsta, ofrälsta och gammal som ung! Den är uppbygglig och evangeliserande. Köp den för egen del, eller ge bort den som present!

Den tog 10 månader att skriva men är mycket lättläst!

Svara -   - 14/4-17 14:12 -


bengt

har beställt en nu

Svara -   - 24/7-17 12:53 -


Bengt

Mycket bra och mycket gripande bok

Svara -   - 12/3-18 22:47 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



dhuwit tax Kita pendanaan latihan imam

Reader Mail dening Bertil Rosenius

A judhul ing Facebook Taufik penasaran: "Ing Autumn, Swedia pendidikan imam negara-mbiayai pisanan." Bener utawa palsu? Bener! Nanging kabeh dadi malah Samsaya Awon, nalika nyilem menyang Sajarah!

30

Läs allt!


pangowahan memala mesthi - Part 1

Miturut Holger Nilsson 

pengangkatan

A-owahan mesthi wis saiki wis digawe karo gati kanggo proklamasi Gusti Yesus teka, iki bisa duwe jalaran anduwèni dhampak gedhé.

16

Läs allt!


Almedalen - Dance & trem lan Interview karo Christer Åberg

Film Group Flip Gagal ngewawancarai kula ing Almedalen 2018th 

3

Läs allt!


Kita wis lali apa-apa?

Reader Mail dening David B

"Slamet Gusti, Dhuh nyawaku, lan lali ora kabeh keuntungan kang" Jabur. 103: 2

4

Läs allt!


nglarang Pride

CATETAN: Artikel ngandhut gambar karu saka pameran Pride beda. 

nglarang Pride

Tambah label kanggo anak sing ndeleng tontonan iki ...

Iku ora bisa lan kudu nglarang wong sistem beda nanging padha bisa nglarang iku padha bakal Panggenan ing lurung-lurung. 

73

Läs allt!


Ing wangsit saka Joel lan rojo pati darurat ing kahanan garing lan kurang Swedish

Reader Mail dening wide awake katty 

Korinta

Iki maca Kitab Suci. Nalika aku teka wacana iki saka Joel 1: 17-19: 

25

Läs allt!


Nyuwun Jimmie Åkesson

Miturut Bertil Rosenius 

Nyuwun Jimmie Åkesson

Gambar: sd.se. 

Aku aran saiki banget sing kita ngirim ndedonga sing Jimmie Åkesson ... 

188

Läs allt!


Paus pungkasan punika Antikristus - Wangsit saka mantan Yesuit Alberto Rivera

Tilas medhar wangsit Yesuit Alberto Rivera ing 1990 sing Paus Katulik Roma pungkasan bakal Antikristus Injil.

77

Läs allt!


Ngluwari saka lanang ing Tham Luang Cave

Sing lanang ing Tham Luang

Sing lanang ing Tham Luang Cave. 

Iku ora kanggo apa-apa, aku saka gedhe Bible ayat Jabur 40: 3, kang iku bab Gusti Yésus nyimpen saka pit nggegirisi nalika aku ngrambah ing lapuran saka karya ngluwari saka rolas lanang lan pelatih bal-balan ing Tham Luang Cave in Thailand.

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson narik kawigaten akeh akeh ing Almedalen

Jimmie Åkesson narik kawigaten akeh akeh ing Almedalen 2028

Swedia Demokrat pimpinan partai Jimmie Åkesson narik kawigaten akeh akeh ing Almedalen nalika piyambakipun dhateng ing wayah wengi. 

79

Läs allt!


Almedalsveckan, Swedia Demokrat lan liyane Allah

Christer Åberg pungkasan urip video saka Almedalen. Swedia Demokrat, Jimmie Åkesson lan liyane Allah. 

1

Läs allt!


Kabeh iku ora palsu nanging evangelist palsu Marjoe Gortner ana

Iku kasunyatan nyathet sing evangelist Amérika Marjoe Gortner ana phony a. Panjenenganipun tedhak sak Amerika Serikat, wis rapat-rapat lan kampanye, ngedika bab Gusti Yésus, ndedonga kanggo lara, mimpin wong nganti baptisan, nanging pracaya ora ing Allah utawa Gusti Yesus.

13

Läs allt!


Ancaman kanggo Persahabatan antarane Swedia lan Israel ing Almedalen

Ancaman kanggo Persahabatan antarane Swedia lan Israel ing Almedalen

Christer Åberg kang bayangan mati ana ing Almedalsveckan. Ancaman kanggo Persahabatan antarane Swedia lan Israel, Dewan Nordic saka Resistance lan Kristen angka Party. 

20

Läs allt!


Dadi nggelaraké Injil

Gusti

Apa iki Majelis takon nalika nglumpuk? 

33

Läs allt!


Pictures of Almedalen lan Elida ana, Juli 3, 2018

Lan sawetara gambar saka prau Elida ing Almedalen Minggu ing Visby ana, 3 Juli.

Daniela Persin Langit TV7

Daniela Persin, manager saluran ing swarga TV7.  

0

Läs allt!


laporan Christer Åberg kang Almedalsveckan

Saka tarub cilik ing Gotland menehi Christer Åberg laporan iki ing pengaruh lan pengalaman saka Almedalsveckan 2018th sing 

4

Läs allt!


Annons


roket Bad ora bisa nggawa kita ngarep kanggo Yesus

On 30 Juni, roket Japanese dikirim menyang papan, nanging wis ing wiwitan nabrak menyang bledosan deafening. 

7

Läs allt!


Mr. Cools supaya anak Jancok iku saka Iblis

babakan jancok

Gambar SVT. 

On media sosial wis padhang song lawas telung taun disebut anak Jancok. Ya, iku bab iki banget subyek, lan iki diarani banyolan. Ora, iki saka Iblis lan sétan-sétan kang. teks rada luwih njijiki banget angel nggoleki.

57

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, måndag 16 juli 2018 kl. 12:04

Jesus söker: Reinhold, Reine!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Saiki aku tekan Gotland lan Almedalsveckan pisanan ing gesang kawula

Desiree lan Christer Åberg

Kula putri Galaxy lan aku Christer Åberg. 

Sesuk aku menyang Gotland sak Almedalsveckan. Iku pisanan aku ing pulo. Saiki aku ana sethitik cah lanang, aku ngimpi saka siji dina arep pulo.

15

Läs allt!


Senaste kommentarer


Stefan Löfvens kleru statement

ngandhut

- Yen sampeyan bisa minangka bidan sing kudu bisa kanggo nindakake abortions, digunakake kudu dilakoni mergo. Iku padha kanggo para imam sing ora pengin perpetuate jinis padha, ngandika Perdhana Mentri Swedia Stefan Löfven. 

37

Läs allt!


Mungkasi kontribusi Equmeniakyrkans kanggo Pride

Miturut Holger Nilsson Submitters ing pemancar 

Bangga Sin in Spain

Amarga kuwi sadism, panganiaya lan poto-sing ing kang dikenal minangka BDSM lan iki muni Pride Festival pass lan disajèkaké ana. Mergo sing presented ing jeneng Pride festival iku nggunakake obatan magepokan karo jinis. Senajan jinis karo kéwan iku mergo sing bisa kasebut.

0

Läs allt!


Two lindhu ing Swedia ing mung sawetara dina

lindhu gedhe ing Swedia

Gambar: Aftonbladet.se. 

Kanggo wektu liyane ing mung sawetara dina, lindhu kuwat kenek Swedia. lindhu wonten ing resort Sangis, dicokot wétan Kalix. Sawise maneh kita ngilingake saka tembung Gusti Yesus wonten ing Kitab Suci.

5

Läs allt!


Anak sinau Yoga lan lagi kucing ijo ing Regnbågsplaneten

Yoga dicekel bocah

Gambar: sla.se. 

Anak saka limang sewelas taun padha memulang Yoga lan kalebu gagah padha kucing ijo sing urip ing Regnbågsplaneten.

11

Läs allt!


Domen fälld över #metoo

Metoo

Allmänhetens Pressombudsman, PO, fäller tio tidningar för #metoo-publiceringar, då tidningarna hängde ut, dömde och agerade bödel över människor som anklagades för våldtäkt och sextrakasserier.

14

Läs allt!


Karo Gusti Yésus ing tengah toko mesin dikempalken ing dina pat ing Old Hjälmseryd

toko mesin Old Hjälmseryd Suléman ing 2018

bale mesin Suléman iki kapenuhan kanggo toja ing Midsummer Day in Old Hjälmseryd. 

3

Läs allt!


Mdsommarafton Old Hjälmseryd 2018 karo Lindberg padha

Kene sampeyan bisa nemu sawetara saka sore pat sange ing toko mesin Suléman ing Old Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Lah kawujud - lindhu utama ing Swedia

lindhu gedhe ing Swedia

Gambar: Aftonbladet. 

Dina iki, kasenengan lah Alkitab ing Swedia ngendi lindhu gedhe dumadi. Iki medhar wangsit Yesus kanggo babagan 2000 taun kepungkur!

5

Läs allt!


Hamas lan kumrungsung ing tapel wates Gaza

Hamas migunakake kesalahan sadawane Gaza PR wewatesan | studio Yerusalem

4

Läs allt!


Midsummer ing Old Hjälmseryd

Christer Åberg Midsummer wreath

Nice pat lan Gusti Allah mberkahi kowé! 

2

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 429 217 503 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 680 bloggartiklar, 84 934 kommentarer och 56 929 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp