482 online! | Sidvisningar idag: 141 547 | Igår: 150 550 |

www.apg29.nu

Christer Åbergs buku kuat: paling dawa wengi

Kanggo dipercaya ing Allah nalika uga mengkono


Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Akeh wong sing wis krungu lan sekseni carane banget mrihatinake padha wis nalika padha maca buku, ing wengi kang paling dawa. Mentas, wong marang kula:

"Aku loro ngguyu lan sesambat nalika aku maca. Saiki pepadhamu uga maca!"

Ing wayah wengi saka 22 Desember, ing wengi jam paling peteng ing 2008, ciloko Christer Åberg urip kang paling dawa lan peteng wengi, nalika iku ana banget traumatik lan ora kaduga kélangan setengah kulawarga.

Kita tindakake iman siji wong kang unwavering, lan iman lan dateng ing panuntuning Gusti Allah lan Care nalika uga mengkono lan dumadakan pamisah donya.

Kitab uga crita katresnan panas diriwayataké saka search Christer kanggo Gusti Allah, kang kepinginan kanggo katresnan urip-long lan ngimpi siji dina pungkasanipun aran saestu tresna lan dikarepake.


STORY OF Spider Saka NIGHT paling dawa


kaca-kaca 132-133

Nalika sapisanan ana nggegirisi. Aku urip ing kejut amba lan ora ngerti carane nangani kahanan, utawa iya aku ngerti carane aku bakal menehi hasil karo putri sing mung sesambat lan sesambat lan sesambat ...

Aku wis rampung apa Imam wis menehi saran kula nalika aku takon apa aku ngomong kanggo Dessan:

"Ngomong persis kaya iku. Sampeyan ora bisa nglindhungi anak saka kasunyatan."

Aku marang Dessan ibu sing mati, dheweke ana ing swarga karo Gusti Yésus lan ora bakal teka ngarep maneh. Nalika anak ing taman kanak-kanak mengko takon dheweke panggone ibune, dheweke mangsuli:

"Dheweke mati lan karo Gusti Yesus ing swarga."

Nanging saiki mung sesambat lan aku sesambat. Deweke inconsolable lan aku ora ngerti apa aku apa karo aku. Aku lunga menyang kamar karo Dessan ing kiyat. Dheweke sesambat lan lay karo pasuryan marang Pundhak.

"Apa aku sing soko kanggo sampeyan?" Aku takon dheweke.

"Ya," aku mangsuli karo swara anak nyusahake kang.

Aku sumurup Dessan disenengi singing becik Alleluia manggon ing kula. Dheweke digunakake kanggo tansah pengin sing nalika aku takon dheweke yen aku bisa sing apa-apa. Dheweke disebut iku ora kanggo Alleluia manggon ing kula, nanging dheweke tansah ngandika, "memuji sampeyan." Sanalika dheweke digunakake kanggo ngomong "memuji sampeyan" Aku sumurup tengen adoh apa song kang temenan. Aku ketemu aku ing lagu. Iku cocog loro kanggo wong diwasa lan anak.

Apa ngirim aku sing? "Aku takon Dessan, yakin dheweke wanted kula kanggo sing mung song sing.

Nanging kanggo sandi surprise, ngandika Dessan nangis rampung:

"Spider!"

Spider? Itsy Bitsy Spider? "Iku ora malah song Kristen. Nanging aku sang iku kanggo putri, nalika aku karo dheweke ing penyelundupan Ivar apartemen gedhe.

Itsy Bitsy Spider

menek trå'n.

Down teka udan

mundur cepet kumparan adoh.

The Rising sun

Ngusapi udan sembarang.

Itsy Bitsy Spider

menek munggah maneh.

Iki cukup khutbah kula. Nalika aku sang song supaya dicet kedadean karo Spider ing atine. Aku weruh carane wong berjuang kanggo menek munggah kumpulan. Nanging dumadakan ing bilai. udan teka lan sakabeheng adoh angga. Nanging banjur teka Ajaib - Ajaib! Srengenge wungu lan pepe munggah kabeh udan dadi angga njupuk wani, lan bisa miwiti kanggo menek maneh.

Kajaba iku, ing Dessan lan aku nandhang saka bilai, nanging srengenge, Gusti Yesus bakal munggah lan menehi kita wani anyar, supaya karo ditahan kuwat anyar maneh kanggo menek bali munggah.

Sawise aku wis nembangaké iki sesambat Dessan maneh.



nindakake

159 SEK

Free kapal!

Kitab njupuk sepuluh sasi kanggo nulis, nanging gampang banget kanggo maca lan cocok kanggo loro wong enom lan tuwa, lan uga minangka hadiah utawa evangelisationsbok !



About Christer Åberg

Christer Åberg manggon ing Meadow, near Nassjo karo putri kepinginan. Kanggo akèh taun, piyambakipun mbukak salah siji blog pribadi paling gedhéwww.apg29.nu . Dheweke uga dianggo minangka evangelist lan melu karo singing, musik lan khotbah ing rapat-rapat ing saindhenging negara.


Kitab iki diterbitake ing Semnos Penerbit.


Maca uga:


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Sunday 17 September 2017 23:15 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


6 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Joel

Fin bild på far och dotter, lindar hon dej runt fingrarna? Har själv en dotter och vet hur svårt det är att stå emot när sötnosen vill ha nått.

Svara -   - 2/12-16 09:58 -


Margareta

Denna boken var svårt att lägga ifrån sej. Den berörde mej djupt, svårt att läsa p.g.a tårarna, att gå igenom så obeskrivlig smärta och sorg och ändå stå kvar så stark är ett mirakel . Jag vill verkligen rekommendera den ! ! ! Den andas TRO HOPP KÄRLEK

Svara -   - 3/12-16 16:38 -


Jonatan Pandaciuc

Om någon skulle fråga mig vilken bok jag skulle tipsa de hade jag utan tvivla starkt rekommenderat "Den längsta natten"

Hade de frågat mig varför just den boken hade jag nog svarat "läs den, sen kommer du förstå mitt dåliga svar"

I brist på ord att beskriva bokens inehåll, vill jag tacka & ära Gud som tagit igenom Christer Åberg genom alla prövningar!

Svara -   - 11/1-17 18:24 -


Christer Åberg

Boken kostar nu bara 159 kronor! Passa på!

Boken passar både för frälsta, ofrälsta och gammal som ung! Den är uppbygglig och evangeliserande. Köp den för egen del, eller ge bort den som present!

Den tog 10 månader att skriva men är mycket lättläst!

Svara -   - 14/4-17 14:12 -


bengt

har beställt en nu

Svara -   - 24/7-17 12:53 -


Bengt

Mycket bra och mycket gripande bok

Svara -   - 12/3-18 22:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



urip Single

urip Single

Nanging yen padha ora bisa manggon avhållsamt bakal padha omah-omah, amarga iku luwih apik kanggo omah-omah tinimbang ngangah-angah karo kepinginan.

51

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

11

Läs allt!


Ing bayangan - Part rolas

Christer Åberg karo kucing farm

Sinau mangsa ngageti serial my bayangan. Ing bagean iki, aku dadi loro dijupuk, dijupuk lan sinudukaken.

8

Läs allt!


Iku unscriptural ndedonga kanggo bangsa ing donya ing Yerusalem

Iku unscriptural ndedonga kanggo bangsa ing donya ing Israel

Gambar: World iki. 

4,000 pemimpin pandonga wis padha ing Yerusalem ing Israel kanggo ndedonga kanggo bangsa ing donya. Muni apik, nanging mung siji snag: Iku rampung unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Aku ora mbetahaken Juruwilujeng, utawa Kristus

Ing video ngageti iki ngandika mantan Presiden Barack Obama sing aku ora perlu Juruwilujeng, utawa Kristus, nanging mung jujur ​​apa wong hard.

26

Läs allt!


Perang ing Suriah

perang

We kathah kanggo pirembagan bab Perang Dunya, nanging mbok menawa Kuvaitkriget nalika Amerika Serikat bebarengan karo akèh negara nyerang Irak. Sawisé iku, wis ana perang liyane kayata Perang Donya II kang nomer ing Suriah, aku ora ngerti. Punika papat utawa malah kalima?

1

Läs allt!


Rong jinis pengangkatan

Ing video cendhak, aku pirembagan bab sing ana rong jinis pengangkatan.

3

Läs allt!


kanak-kanak aku tau - Girl, diselani sawetara sepuluh

anak Kristen Åberg

Kula Foster tuwane farm lay loro mil saka Ljungby kanggo Halmstad ing Annerstad. Ana sawetara désa cilik watara. Skeen, Skäckarp, Stackarp lan Torpa ngendi kita tindak sekolah. 

7

Läs allt!


iman Kristen Radical biaya buron

Reader Mail dening Sigvard Sword 

iman Kristen Radical biaya buron

Ngucapake bab jero kanggo Kristen amarga saka iman sing kuya. Ing sawetara negara, budaya, tradisi lan konteks punika buron saka Kristen wedi. 

58

Läs allt!


Sampeyan kudu padha kalairake maneh

lair maneh

"Aja gumun, déné Aku ngandika sampeyan kudu dilairké sepisan menèh." Yohanes 3: 7

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

21

Läs allt!


Dalai Lama palsu ing media

Dalai Lama palsu ing media

Image: cached version Google GP-artikel. 

Wingi diterbitake ing sawetara koran artikel TT endi Dalai Lama sanget pengungsi Eropah kanggo bali ngarep. Saiki koran Dagens News lan GP dibusak artikel. Nanging, padha nerbitaké sawijining artikel anyar kang Dalai Lama katon hyllare saka EU!

86

Läs allt!


Aja nggepok kanggo bickering politik

Lan sing disimpen: Aja nggepok kanggo sakpolitiskt bickering! sadulur Kristen sing rebutan bagéyan karo saben liyane. Lan njaluk duka yen padha milih iku lan iki lan sing. Apa tulisan iki? 

67

Läs allt!


Apa sampeyan saya sibuk?

Miturut Holger Nilsson 

Apa sampeyan saya sibuk?

Soko sing anduwèni dhampak gedhé ing gesang kasukman kanggo tansah terus kanggo soko.

10

Läs allt!


World Evangelist bisa njejeri saka Inggris amarga saka mbantah saka Dewan Muslim

World Evangelist bisa njejeri saka Inggris amarga saka mbantah saka Dewan Muslim

Gambar: Day. 

putra Billy Graham kang Franklin Graham bisa njejeri saka Inggris amarga saka Dewan Muslim negara kang panjaluk sing pamaréntah mungkasi wong saka ngandika ing kampanye Evangelistic Kristen.

18

Läs allt!


kanak-kanak aku tau - Girl, diselani part wolung

Ingemar Johansson lan Christer Åberg

pawitan care iki ora ngarep Kristen. Manawa, tuwane Foster sandi wis nikah ing gréja, padha uga wis dikonfirmasi, nanging padha ora Kristen. 

11

Läs allt!


Annons


acara aneh ing Pemilu 2018

Komentar dening Erik S 

Pilihan 2018

Ya, misale jek ora luwih, bener. Saperangan uga wis kacarita kedadosan saka loro panitia lan EU. Liyane sing makalah kertu suoro ilang ing akeh panggonan - wong protes ngangkat wong-wong mau munggah - supaya amplop karo ballots sijine mati ing Jajak Pendapat tumpukan, ing sawetara panggonan padha wis di buwang ing lantai.

33

Läs allt!


Pemilu Swedish punika pemilu paling undemocratic minangka pengamat Pemilu saka misi OSCE wis katon

Christer Åberg Pemilihan 2018 - pengungsi mutusaké pilihan

"Ing samubarang pengamatan Pemilu aku wis, aku wis tau ndeleng Pemilu minangka undemocratic minangka Swedish. Iku adoh saka Eropah standar."

19

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 38, söndag 23 september 2018 kl. 20:41

Jesus söker: Tekla, Tea!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Pemilu Swedish iku liwat ...

Reader Mail dening Bertil Rosenius 

Ana ing wayah sore, dina sawise Pemilu, lan kita kabeh kudu ngomong kita wis digawe pilihan kita - sapunika. Mungkin kita bakal kudu rauh nggawe pilihan anyar, utawa mengko, ing krisis pemerintah biasa. Kahanan privasi Swedish punika maximally boten mesthi!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sing pemenang Pemilu nyata?

Reader Mail dening Nils

Nalika ing pilihan pungkasan sawise kabeh debat lan dinten pemilu iku liwat, lan mriyang pemilihan settles terus perang kanggo daya. Wekasanipun, iku apa iku kabeh bab, sing bakal duwe daya kanggo mengku Kratoning Swedia? 

67

Läs allt!


Adolf Hitler langganan saluran Youtube sandi

Adolf Hitler langganan sandi Youtube Channel

Youtube Channel Apg29.nu saiki wis 957 pelanggan, lan ingkang pungkasan, Adolf Hitler miwiti kanggo langganan!Langganan sampeyan banget:  Youtube saluran Apg29.Nu

6

Läs allt!


kanak-kanak aku tau - Girl, part diselani pitu

Christer Åberg ing werna

Sing cah lanang sabanjuré Tony lawang ora anak apik. Awal ing kanak-kanak kita, kang wiwit usil lan push kula mudhun. Ya, iku pocapan bullying, ora mung supaya disebut-irritant umum. 

9

Läs allt!


analisis Pemilu Christer Åberg kang kanggo pemilihan September 9, 2018

Christer Åberg - analisis Pemilu 2018

Saiki iku mung sawetara jam ngiwa nalika Jajak Pendapat ditutup lan votes supaya dietung. Punika analisis Pemilu Christer Åberg kang pisanan diterbitaké ing 14:16 September 9, 2018 ing blog Situs Apg29.nu.

16

Läs allt!


Urip! Pemilihan party wengi karo Christer Åberg 20.00-24.00

Iki bakal dadi wengi katelu Pemilu sing bakal unik! Aku bakal sing, muter lan pirembagan bab Gusti Yésus lan carane disimpen, ndedonga kanggo Pemilu lan kanggo kabeh pemimpin partai lan politikus, lan kanggo kabeh sing milih lan ora milih! Share! Share! Share!

0

Läs allt!


Sétan kang alat - Margit Sandemo

Miturut Holger Nilsson 

Sétan kang alat - Margit Sandemo

Iku bisa uga muni hard kanggo nulis sing wong iku alat Iblis - nanging sapa iku bab ngraga piyambak sing. jeneng iku Margaret Sandemo.

14

Läs allt!


kanak-kanak aku tau - Girl, diselani part enem

Christer Åberg

Ing asu ing yard ana torture kanggo kula. Konco omah, kang wis tali minangka wong mlayu bali lan kasebut. Lan barked ing wong lan kabeh. 

10

Läs allt!


Christer Åberg ing KIT

Christer Åberg ing kit.se

Gambar saka kit.se.

Aku wis diwawancarai déning Thomas Arnroth ing media KIT majalah babagan sesanti kanggo pemilu September 9, 2018.

3

Läs allt!


ahead sunnat pemilihan ing 2018

Live Broadcast dening Christer Åberg saka Apg29.nu !

0

Läs allt!


Muslim ngancem kanggo behead Jimmie Åkesson lan kang putra 4 taun-lawas Nils

Muslim ngancem kanggo behead Jimmie Åkesson lan kang putra 4 taun-lawas Nils

Murder ancaman kanggo Jimmie Åkesson lan kang putra papat taun lawas Nils kasebar sapunika ing media sosial katon kaya iki. 

Jimmie Åkesson lan matèni Nils putra 4-taun-lawas kang kaancam bakal punah, dening decapitation. ancaman ditulis nyebar liwat karo simbol gerakan ICE teroris Islam lan ngemot kaping garis teks ing Arab.

48

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 631 609 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 886 bloggartiklar, 89 688 kommentarer och 58 432 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp