932 online! | Sidvisningar idag: 186 120 | Igår: 175 529 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Christer Åbergs buku kuat: The pangpanjangna wengi

Pikeun percanten ka Allah nalika unthinkable kajadian


Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Loba jalma geus ngadéngé sarta disaksian kumaha niatna prihatin aranjeunna geus nalika aranjeunna baca buku, peuting pangpanjangna. Paling anyar, batur ka kuring:

"Kuring duanana laughed na ngajerit nalika kuring maca eta. Ayeuna tatangga kuring ogé maca eta!"

Dina wengi Désémber 22 peuting jeung jam paling poék dina 2008, miboga Christer Åberg hirupna urang pangpanjangna sarta darkest wengi, nalika anjeunna anu pohara traumatis jeung kaduga leungiteun satengah kulawargana.

Urang tuturkeun iman hiji lalaki urang unwavering, sarta iman sarta percaya dina hidayah Allah jeung miara nalika unthinkable kajadian sarta ujug-ujug beulah dunya-Na.

Buku oge carita cinta panas diriwayatkan ngeunaan pilarian Christer pikeun Allah, kahayang na keur cinta lila hirup-na ngimpi-Na hiji poe tungtungna ngarasa sabenerna dipikacinta tur dipikahayang.


Carita lancah ti peuting pangpanjangna


Kaca 132-133

Pertama kali éta pikareueuseun. Kuring cicing dina shock badag tur teu nyaho kumaha carana ngadamel kaayaan, atawa nyiksa kuring nyaho kumaha bakal nungkulan putri abdi anu ngan ceurik sarta ceurik sarta ceurik ...

Kuring sempet dipigawé kahayang imam sempet disarankan kuring keur nalika kuring ditanya naon Abdi ngomong ka Dessan:

"Bejakeun kuring persis sakumaha anu kasebut. Anjeun teu bisa ngajaga barudak ti kanyataan."

Ku kituna kuring bébéja Dessan mom anu maot, éta manéhna di sawarga jeung Yesus jeung pernah bakal datang imah deui. Nalika anak di TK engké ménta nya mana indungna éta, manéhna ngawaler:

"Manehna teh maot na geus jeung Yesus di sawarga."

Tapi kiwari ngan ceurik sarta manehna ngajerit. Biasana ieu inconsolable sarta kuring henteu terang naon anu kuring ngalakukeun jeung kuring sorangan. Ku margi kana rohangan kalawan Dessan di leungeun abdi. Manehna ngajerit jeung iklas jeung beungeutna ngalawan taktak kuring.

"Wajib kuring nyanyi hal pikeun anjeun?" Kuring nanya ka dirina.

"Leres," manehna ngawaler kalayan sora anak pinalangsaeun urang.

Kuring terang Dessan liked nyanyi nice Alleluia anjeun hirup di kuring. Manehna dipaké pikeun salawasna hayang nu nalika kuring nanya nya lamun kuring bisa nyanyi nanaon. Manehna disebut teu keur Alleluia anjeun hirup di kuring, tapi manehna sok nyarios, "muji anjeun." Pas manehna dipaké pikeun nyebutkeun "muji anjeun" Kuring terang katuhu jauh naon lagu manehna dimaksudkan. Kuring kapanggih sorangan dina lagu. Ieu cocog duanana for geus dewasa sarta barudak.

Kumaha atuh nyanyi? "Kuring nanya ka Dessan, yakin yén Aisyah miharep kuring nyanyi ngan lagu éta.

Tapi mun heran kuring, ceuk Dessan nangis réngsé:

"Lancah!"

The lancah? Itsy Bitsy lancah? "Ieu mah malah hiji lagu Kristen. Tapi kuring nyanyi eta pikeun putri abdi, samentara ieu kuring jeung nya di leungeun abdi Ivar susun badag.

Itsy Bitsy lancah

nanjak trå'n.

Handap sumping hujan

mundurkeun spindle jauh.

The rising panonpoé

Ngusap jauh hujan wae.

Itsy Bitsy lancah

nanjak nepi deui.

Ieu cukup khutbah ka kuring. Nalika kuring nyanyi lagu jadi dicét kajadian jeung lancah dina pikiran kuring. Kuring nempo kumaha anjeunna Cut Nyak Dien nanjak nepi benang. Tapi ujug-ujug bencana. hujan sumping sarta dikumbah jauh lancah nu. Tapi lajeng sumping mujijat anu - mujijat nu! panonpoé acuk na garing nepi sadaya hujan sangkan lancah nu nyandak kawani, tur bisa ngawitan nanjak deui.

Nya kitu, anu Dessan na I ngalaman ti musibah, tapi panonpoé, Yesus meunang nepi jeung mere kami wani anyar, ku kituna jeung kuat nahan anyar deui nanjak deui nepi.

Saatos Kuring kungsi ditembangkeun lagu ieu ngajerit Dessan euweuh.



nyusun

159 SEK

Bébas pengiriman barang!

Buku nyandak sapuluh bulan nulis, tapi pisan gampang maca na nya cocog pikeun duanana jalma ngora jeung leuwih kolot, sarta ogé salaku kado atawa evangelisationsbok !



Ngeunaan Christer Åberg

Christer Åberg cicing di Meadow, deukeut Nässjö kalayan putri nya kahayang. Salila sababaraha taun anjeunna tos ngajalankeun salah sahiji situs blog pribadi panggedénawww.apg29.nu . Anjeunna ogé gawéna saperti hiji evangelist na aub kalawan nyanyi, musik jeung da'wah dina rapat di sabudeureun nagara.


buku anu dicitak dina Semnos penerbit.


Baca ogé:


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


6 kommentarer

Joel

Fin bild på far och dotter, lindar hon dej runt fingrarna? Har själv en dotter och vet hur svårt det är att stå emot när sötnosen vill ha nått.

Svara -   - 2/12-16 10:18 -


Margareta

Denna boken var svårt att lägga ifrån sej. Den berörde mej djupt, svårt att läsa p.g.a tårarna, att gå igenom så obeskrivlig smärta och sorg och ändå stå kvar så stark är ett mirakel . Jag vill verkligen rekommendera den ! ! ! Den andas TRO HOPP KÄRLEK

Svara -   - 3/12-16 16:58 -


Sanna

Underbart vacker flicka hon är. Gud välsigna henne och dig Christer.

Svara -   - 5/12-16 15:42 -


Jonatan Pandaciuc

Om någon skulle fråga mig vilken bok jag skulle tipsa de hade jag utan tvivla starkt rekommenderat "Den längsta natten"

Hade de frågat mig varför just den boken hade jag nog svarat "läs den, sen kommer du förstå mitt dåliga svar"

I brist på ord att beskriva bokens inehåll, vill jag tacka & ära Gud som tagit igenom Christer Åberg genom alla prövningar!

Svara -   - 11/1-17 18:44 -


Christer Åberg

Boken kostar nu bara 159 kronor! Passa på!

Boken passar både för frälsta, ofrälsta och gammal som ung! Den är uppbygglig och evangeliserande. Köp den för egen del, eller ge bort den som present!

Den tog 10 månader att skriva men är mycket lättläst!

Svara -   - 14/4-17 14:32 -


bengt

har beställt en nu

Svara -   - 24/7-17 13:13 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Gusti henteu disebut "manehna" dina Buku Panduan anyar Garéja Swedia urang

Gusti henteu panjang bakal nyaéta panggero manehna.

Gambar: Free Times. 

Gusti jadi "anjeunna" jeung "Gusti" geus dihapus dina Buku Panduan anyar Garéja Swedia urang. Ku kituna, Garéja Swedia denies kasalametan ka Yesus Kristus sarta bakal nyegah urang ti keur disimpen!

0

Läs allt!


Runtah atawa suka bungah?

Ku Mikael Walfridsson 

Runtah atawa suka bungah?

Naon kahayang teu Paul nalika anjeunna ngajarkeun ngeunaan hiji acara husus anu bakal lumangsung ngan méméh tribulation nu? Jeung kalimah runtah a pemalsuan ti Garéja Katolik di oposisi na ka Reformasi?

1

Läs allt!


Tungtungna Advent

Maca Surat ku Ulrik Petersson 

Yesus baris geura-giru balik.

Aya sababaraha Advent, atawa léngkah beuki di kadatangan Yesus '.

4

Läs allt!


Raja Will - Surga TV7

Kumaha urang bisa nyiapkeun diri keur datang Yesus salaku Raja? Naon harepan urang keur mangsa nu bakal datang kasampak kawas? Datangna sarta neneda nu garéja Allah geus ningali kalawan minyak di lampu maranéhanana!

40

Läs allt!


kado Natal sampurna: buku Christer Åbergs kawasa, The pangpanjangna Peuting

buku kuat Natal Christer Åberg urang, The pangpanjangna Peuting.

$ 100! Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana. Candak kado Natal alus!

1

Läs allt!


Babies diajar ngarobah kelamin ku gambar anyar pabinihan kami

Gambar buku ngeunaan transsexuality keur si bungsu.

Gambar: svt.se. 

Susanne Pelger anu boga gelar doktor genetika sarta guru biologi jeung matématika di Universitas Lund, geus dijieun buku gambar ngeunaan transsexuality diarahkeun ka babies.

38

Läs allt!




Christer Åberg ngahutbah sapi leuweung

Nalika Christer Åberg éta kaluar di sisi leuweung tur diajarkeun di ponsel sumping sababaraha sapi anu hayang ngadangu naon manéhna ngomong.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 22 november 2017 kl. 23:04

Jesus söker: Cecilia, Sissela!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Yesus henteu di dunya Avengers - Christer Åberg

Christer Åberg ngécéskeun yén Yesus henteu hiji avenger, anjeunna henteu nangtoskeun atawa ngahukum - anjeunna rescues na ngaheéat sabab anjeunna mikanyaah anjeun!

6

Läs allt!


Senaste kommentarer


kolam renang da'wah

Ku Holger Nilsson 

Jans di da'wah kolam renang.

Ayeuna aya hiji kasempetan pikeun gereja milih ti sababaraha 25 pastor na evangelists anu sadia pikeun vocations ka parishes. expenses Travel nu hijina gereja kudu ngaganti poto eta sareng.

7

Läs allt!


Lalajo kaluar pikeun cuckoo nu

Téks na poto ku Reine Jonsson 

Cuckoo ieu fed ku pipa Lark nambahan - Lalajo kaluar pikeun cuckoo nu

Hiji Meadow sawawa Lark pipe eupan cuckoo a. 

Nalika gökägget diarsir kaluar cuckoo ngadorong kaluar miskin saeutik Lark na cuckoo chicks nu lajeng autocrats tur ni'mat hijina larch sababaraha urang. Aya sanggeus, anjeunna janten beuki loba tougher dina sayang teh ngalawan kolotna ngukut maranéhanana jeung stress pasangan terus jeung nya begging for deui dahareun.

7

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

932 online! | Sidvisningar idag: 186 123 | Igår: 175 529 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp