639 online! | Sidvisningar idag: 127 851 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Christer Åbergs buku kuat: The pangpanjangna wengi

Pikeun percanten ka Allah nalika unthinkable kajadian


Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Loba jalma geus ngadéngé sarta disaksian kumaha niatna prihatin aranjeunna geus nalika aranjeunna baca buku, peuting pangpanjangna. Paling anyar, batur ka kuring:

"Kuring duanana laughed na ngajerit nalika kuring maca eta. Ayeuna tatangga kuring ogé maca eta!"

Dina wengi Désémber 22 peuting jeung jam paling poék dina 2008, miboga Christer Åberg hirupna urang pangpanjangna sarta darkest wengi, nalika anjeunna anu pohara traumatis jeung kaduga leungiteun satengah kulawargana.

Urang tuturkeun iman hiji lalaki urang unwavering, sarta iman sarta percaya dina hidayah Allah jeung miara nalika unthinkable kajadian sarta ujug-ujug beulah dunya-Na.

Buku oge carita cinta panas diriwayatkan ngeunaan pilarian Christer pikeun Allah, kahayang na keur cinta lila hirup-na ngimpi-Na hiji poe tungtungna ngarasa sabenerna dipikacinta tur dipikahayang.


Carita lancah ti peuting pangpanjangna


Kaca 132-133

Pertama kali éta pikareueuseun. Kuring cicing dina shock badag tur teu nyaho kumaha carana ngadamel kaayaan, atawa nyiksa kuring nyaho kumaha bakal nungkulan putri abdi anu ngan ceurik sarta ceurik sarta ceurik ...

Kuring sempet dipigawé kahayang imam sempet disarankan kuring keur nalika kuring ditanya naon Abdi ngomong ka Dessan:

"Bejakeun kuring persis sakumaha anu kasebut. Anjeun teu bisa ngajaga barudak ti kanyataan."

Ku kituna kuring bébéja Dessan mom anu maot, éta manéhna di sawarga jeung Yesus jeung pernah bakal datang imah deui. Nalika anak di TK engké ménta nya mana indungna éta, manéhna ngawaler:

"Manehna teh maot na geus jeung Yesus di sawarga."

Tapi kiwari ngan ceurik sarta manehna ngajerit. Biasana ieu inconsolable sarta kuring henteu terang naon anu kuring ngalakukeun jeung kuring sorangan. Ku margi kana rohangan kalawan Dessan di leungeun abdi. Manehna ngajerit jeung iklas jeung beungeutna ngalawan taktak kuring.

"Wajib kuring nyanyi hal pikeun anjeun?" Kuring nanya ka dirina.

"Leres," manehna ngawaler kalayan sora anak pinalangsaeun urang.

Kuring terang Dessan liked nyanyi nice Alleluia anjeun hirup di kuring. Manehna dipaké pikeun salawasna hayang nu nalika kuring nanya nya lamun kuring bisa nyanyi nanaon. Manehna disebut teu keur Alleluia anjeun hirup di kuring, tapi manehna sok nyarios, "muji anjeun." Pas manehna dipaké pikeun nyebutkeun "muji anjeun" Kuring terang katuhu jauh naon lagu manehna dimaksudkan. Kuring kapanggih sorangan dina lagu. Ieu cocog duanana for geus dewasa sarta barudak.

Kumaha atuh nyanyi? "Kuring nanya ka Dessan, yakin yén Aisyah miharep kuring nyanyi ngan lagu éta.

Tapi mun heran kuring, ceuk Dessan nangis réngsé:

"Lancah!"

The lancah? Itsy Bitsy lancah? "Ieu mah malah hiji lagu Kristen. Tapi kuring nyanyi eta pikeun putri abdi, samentara ieu kuring jeung nya di leungeun abdi Ivar susun badag.

Itsy Bitsy lancah

nanjak trå'n.

Handap sumping hujan

mundurkeun spindle jauh.

The rising panonpoé

Ngusap jauh hujan wae.

Itsy Bitsy lancah

nanjak nepi deui.

Ieu cukup khutbah ka kuring. Nalika kuring nyanyi lagu jadi dicét kajadian jeung lancah dina pikiran kuring. Kuring nempo kumaha anjeunna Cut Nyak Dien nanjak nepi benang. Tapi ujug-ujug bencana. hujan sumping sarta dikumbah jauh lancah nu. Tapi lajeng sumping mujijat anu - mujijat nu! panonpoé acuk na garing nepi sadaya hujan sangkan lancah nu nyandak kawani, tur bisa ngawitan nanjak deui.

Nya kitu, anu Dessan na I ngalaman ti musibah, tapi panonpoé, Yesus meunang nepi jeung mere kami wani anyar, ku kituna jeung kuat nahan anyar deui nanjak deui nepi.

Saatos Kuring kungsi ditembangkeun lagu ieu ngajerit Dessan euweuh.



nyusun

159 SEK

Bébas pengiriman barang!

Buku nyandak sapuluh bulan nulis, tapi pisan gampang maca na nya cocog pikeun duanana jalma ngora jeung leuwih kolot, sarta ogé salaku kado atawa evangelisationsbok !



Ngeunaan Christer Åberg

Christer Åberg cicing di Meadow, deukeut Nässjö kalayan putri nya kahayang. Salila sababaraha taun anjeunna tos ngajalankeun salah sahiji situs blog pribadi panggedénawww.apg29.nu . Anjeunna ogé gawéna saperti hiji evangelist na aub kalawan nyanyi, musik jeung da'wah dina rapat di sabudeureun nagara.


buku anu dicitak dina Semnos penerbit.


Baca ogé:


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Sunday 17 September 2017 23:15 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


6 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Joel

Fin bild på far och dotter, lindar hon dej runt fingrarna? Har själv en dotter och vet hur svårt det är att stå emot när sötnosen vill ha nått.

Svara -   - 2/12-16 09:58 -


Margareta

Denna boken var svårt att lägga ifrån sej. Den berörde mej djupt, svårt att läsa p.g.a tårarna, att gå igenom så obeskrivlig smärta och sorg och ändå stå kvar så stark är ett mirakel . Jag vill verkligen rekommendera den ! ! ! Den andas TRO HOPP KÄRLEK

Svara -   - 3/12-16 16:38 -


Jonatan Pandaciuc

Om någon skulle fråga mig vilken bok jag skulle tipsa de hade jag utan tvivla starkt rekommenderat "Den längsta natten"

Hade de frågat mig varför just den boken hade jag nog svarat "läs den, sen kommer du förstå mitt dåliga svar"

I brist på ord att beskriva bokens inehåll, vill jag tacka & ära Gud som tagit igenom Christer Åberg genom alla prövningar!

Svara -   - 11/1-17 18:24 -


Christer Åberg

Boken kostar nu bara 159 kronor! Passa på!

Boken passar både för frälsta, ofrälsta och gammal som ung! Den är uppbygglig och evangeliserande. Köp den för egen del, eller ge bort den som present!

Den tog 10 månader att skriva men är mycket lättläst!

Svara -   - 14/4-17 14:12 -


bengt

har beställt en nu

Svara -   - 24/7-17 12:53 -


Bengt

Mycket bra och mycket gripande bok

Svara -   - 12/3-18 22:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



The teu dipikahayang - Part 21

nu teu dihoyongkeun

Kuring terus sarta pindah carita kuring salaku budak saeutik pikaresepeun. 

3

Läs allt!


deui tanah bulan urang dina gambar anu sarua

Bulan jeung Bumi

Satelit Cina Longjiang-2 difoto bulan deui tanah di gambar sarua.

83

Läs allt!


The teu dipikahayang - Part 20

nu teu dihoyongkeun

Mangrupa tuluyan tina carita harrowing sahiji budak leutik mah salaku anak nu teu dihoyongkeun.

5

Läs allt!


sakola LGBTQ ngajarkeun yén mahluk lalaki nu teu

sakola LGBTQ ngajarkeun yén mahluk lalaki nu teu

Anyar Dagbladet. 

Swédia urang LGBT kuliah munggaran nyadiakeun latihan taunan pikeun jalma LGBT na feminists dina megatkeun norma. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Awéwé kiwari bisa nyieun aborsi sakuliah kakandungan di New York

Saperti ieu di poé Noah ...

Ku Mikael Walfridsson  Dinten anu sami, bulan getih shone di langit ngaliwatan New York, nyandak kota, nu kiwari bisa migawé hiji aborsi nu berlaku di sakabéh kakandungan awéwé urang.

45

Läs allt!


Suka bungah atawa tribulation?

Suka bungah atawa tribulation?

Ku Holger Nilsson Bakal Kuring jadi salah jeung tribulation hésé ngarecah kaluar, abdi bakal geuwat dibewarakeun yén ieu téh minuhan prophetic na urang kudu ngahurungkeun jauh ti Dajjal, sareng urang kudu ngalaman sufferings gede pisan. Tapi lamun Abdi katuhu jeung dulur sejenna anu nyangka kitu - yen Isa tiasa datangna iraha wae sarta ngalakukeun eta - lajeng jalma anu teu ngahutbah dinya euweuh kasempetan pikeun ngabenerkeun surat maranéhanana, yén urang tiasa ngalakukeun.

18

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part 19

The dihoyongkeun - Part 19

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh kajadian pisan distressing, naon anu lumangsung nepi ka Michael sakumaha Abdi ngagaduhan kana gelut jeung bagéan tukang.

4

Läs allt!


"Christian" rapper ditahan pikeun raping wanoja ditumpurkeun betah asuhan

Jigana tangtu, moal kecap nu a Mantri rapping lamun manehna geus kaliru ti perkosa ti wanoja ditumpurkeun, Kristen.

6

Läs allt!


The pangagem urang suka bungah - Part 4

Christer Åberg wawancara ngarep Holger Nilsson ngeunaan suka bungah dina pangagem urang. Bagian 4 kaluar 10.

0

Läs allt!


warplanes Rusia flew on Téritori Swedia tanpa idin

warplanes Rusia flew on Téritori Swedia tanpa idin

Gambar: Aftonbladet. 

Tilu planes militér Rusia flew tanpa idin dina waktu anu singget dina wewengkon Swedia on Sabtu. A planes SIGINT, sarta dua warplanes flew leuwih Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah palsu Islam urang teu abdi

Allah palsu Islam urang teu abdi

Maca Surat ku Stefan Eliasson

Kristen jeung Muslim nyembah Allah anu sarua? Islam ngajarkeun yén Alquran mangrupa panungtungan tina wahyu Allah, anu digantikeun kitab suci saméméhna, nyaéta Taurat jeung Kitab Suci. Ieu ngandung harti yén kamiripan dina Kristen jeung Islam kedah komprehensif. Lamun diajar topik pas discovers nu ngaku teu bisa leuwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part 18

Christer Åberg dihoyongkeun

The 18 bagian tina serial abdi tentang budak leutik mah. Kami geus datang ka sakola luhur mun kuring dimimitian di kelas VII. bagian ieu bakal kaget anjeun, nu eta tuh keur kuring nalika aya kajadian.

3

Läs allt!


Board Migrasi nanyakeun ka patarosan salah nangtukeun lamun anu Kristen

test2

Kalolobaan Board urang Migrasi 12 patarosan anu tos rengse teu mungkin mun ngajawab, sarta ogé tos rengse teu epektip lamun eta sabenerna ngan diperlukeun hiji masalah keur nangtukeun mun batur téh Kristen atanapi henteu.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Anyar Jaman paves cara pikeun Dajjal

Anyar Jaman paves cara pikeun Dajjal

Ku Holger Nilsson  Dina taun 1980, urang kudu beuki loba datang di sakuliah istilah "New Age". Masih kitu, loba puzzled ku naon Jaman Anyar mangrupakeun hiji hal, sanajan kanyataan yén jutaan sabudeureun dunya geus keuna, kapangaruhan sarta aub dina trend ieu kiwari sweeping ka hareup. Contona, dina taun-tungtung 1986-87, Hawa Taun Anyar urang, ieu teh jutaan jalma anu indit ka semedi, trance sarta meta ritual. Ieu henteu kabeneran nu ieu kajantenan tapi éta usaha ngagabung di urang New Age di sakuliah dunya.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Bakal hiji anu robah kelamin ka sawarga?

waria

Baris jalma ka sawarga anu geus robah kelamin ngaliwatan bedah?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Sinners?

babaturan

Maca Surat ku Daud Billström Yesus geus panutan primér urang pikeun ngahontal kaluar pikeun urang anu teu percaya. Waktu Yesus walked bumi, anjeunna terang naon ieu jalan dina jalma anu sumping ka anjeunna. Anjeunna sami kiwari.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 17:11

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



A musium McJesus disalib di Israel

Crucify McJesus

Photo: SVT. 

Protes di Israel ngalawan Jani Leinonen "karya seni" McJesus ngagambarkeun hiji disalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg salam

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


A tiiseun Yesus - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipas papanggih urang deui carita Alkitabiah. ayeuna manéhna nangtung sateuacan Yesus. Ieu kungsi lajeng geus tilu taun saprak beheading Yahya Baptis urang.

2

Läs allt!


daftar jahat - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 5

soldadu

Ku Hans Jansson , Uppsala Aya hal "palinter" na jahat lampah Herodes urang dina konteks urang nu ngajéntrékeun. Nu brings kuring naon anu ditulis dina kitab Kajadian.

5

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

14

Läs allt!


"Alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America"

Maca Surat ku Nils 

Aborsi - Ibu

Hiji awéwé kiwari miboga program Netflix Air mana baé bayaran upeti ka aborsi, sarta cik ku kecap: "alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America", sarta nyanyi sarta tari pikeun eta.

38

Läs allt!


Dina naraka, tormented sinners

Lamun balik ka naraka, anjeun tormented. Éta naon Apan kanggo. Ngan salaku lalaki beunghar Lukas 16, anjeun bakal jadi tormented dina seuneu. Sagala sinners buka naraka, sarta maranéhna balik aya bisa tormented.

103

Läs allt!


Newborns téh geus mangrupa 'ex'

Newborns téh geus mangrupa ex

Photo: screenshot tina Facebook. 

Padumuk New York City kiwari bisa ngarobah gender maranéhanana tanpa sertipikat médis. Leuwih ti éta, maranéhna malah bisa ngarobah gender bayi maranéhanana sacara.

5

Läs allt!


Mun anjeun dilahirkeun dina awak salah, anjeun bisa dilahirkeun deui

Loui Keusik

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Keusik, 26 mangrupakeun béntang tangan Swedia anu kiwari eureun maén tangan ditalungtik pikeun dysphoria génder. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Maca Surat: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Gambar: Ti TV4. 

Harga pikeun Actor Best indit ka aktor Christian Bale di Wawakil pilem, saha thanked inspirasi na: Iblis.

43

Läs allt!


Amérika News ngeunaan Swédia: Microchips dipelak pikeun manajemén mata uang di Swedia

Maca Surat ku Nils 

Microchip

Di Stockholm, Swédia, milih 1000 urang milih Toko ku Microsystems leutik. Chip dipelak handapeun kulit maranéhanana.

55

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 243 196 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 204 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp