2 080 online! | Sidvisningar idag: 474 345 | Igår: 533 757 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Christer Åbergs buku kuat: The pangpanjangna wengi

Pikeun percanten ka Allah nalika unthinkable kajadian


Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Loba jalma geus ngadéngé sarta disaksian kumaha niatna prihatin aranjeunna geus nalika aranjeunna baca buku, peuting pangpanjangna. Paling anyar, batur ka kuring:

"Kuring duanana laughed na ngajerit nalika kuring maca eta. Ayeuna tatangga kuring ogé maca eta!"

Dina wengi Désémber 22 peuting jeung jam paling poék dina 2008, miboga Christer Åberg hirupna urang pangpanjangna sarta darkest wengi, nalika anjeunna anu pohara traumatis jeung kaduga leungiteun satengah kulawargana.

Urang tuturkeun iman hiji lalaki urang unwavering, sarta iman sarta percaya dina hidayah Allah jeung miara nalika unthinkable kajadian sarta ujug-ujug beulah dunya-Na.

Buku oge carita cinta panas diriwayatkan ngeunaan pilarian Christer pikeun Allah, kahayang na keur cinta lila hirup-na ngimpi-Na hiji poe tungtungna ngarasa sabenerna dipikacinta tur dipikahayang.


Carita lancah ti peuting pangpanjangna


Kaca 132-133

Pertama kali éta pikareueuseun. Kuring cicing dina shock badag tur teu nyaho kumaha carana ngadamel kaayaan, atawa nyiksa kuring nyaho kumaha bakal nungkulan putri abdi anu ngan ceurik sarta ceurik sarta ceurik ...

Kuring sempet dipigawé kahayang imam sempet disarankan kuring keur nalika kuring ditanya naon Abdi ngomong ka Dessan:

"Bejakeun kuring persis sakumaha anu kasebut. Anjeun teu bisa ngajaga barudak ti kanyataan."

Ku kituna kuring bébéja Dessan mom anu maot, éta manéhna di sawarga jeung Yesus jeung pernah bakal datang imah deui. Nalika anak di TK engké ménta nya mana indungna éta, manéhna ngawaler:

"Manehna teh maot na geus jeung Yesus di sawarga."

Tapi kiwari ngan ceurik sarta manehna ngajerit. Biasana ieu inconsolable sarta kuring henteu terang naon anu kuring ngalakukeun jeung kuring sorangan. Ku margi kana rohangan kalawan Dessan di leungeun abdi. Manehna ngajerit jeung iklas jeung beungeutna ngalawan taktak kuring.

"Wajib kuring nyanyi hal pikeun anjeun?" Kuring nanya ka dirina.

"Leres," manehna ngawaler kalayan sora anak pinalangsaeun urang.

Kuring terang Dessan liked nyanyi nice Alleluia anjeun hirup di kuring. Manehna dipaké pikeun salawasna hayang nu nalika kuring nanya nya lamun kuring bisa nyanyi nanaon. Manehna disebut teu keur Alleluia anjeun hirup di kuring, tapi manehna sok nyarios, "muji anjeun." Pas manehna dipaké pikeun nyebutkeun "muji anjeun" Kuring terang katuhu jauh naon lagu manehna dimaksudkan. Kuring kapanggih sorangan dina lagu. Ieu cocog duanana for geus dewasa sarta barudak.

Kumaha atuh nyanyi? "Kuring nanya ka Dessan, yakin yén Aisyah miharep kuring nyanyi ngan lagu éta.

Tapi mun heran kuring, ceuk Dessan nangis réngsé:

"Lancah!"

The lancah? Itsy Bitsy lancah? "Ieu mah malah hiji lagu Kristen. Tapi kuring nyanyi eta pikeun putri abdi, samentara ieu kuring jeung nya di leungeun abdi Ivar susun badag.

Itsy Bitsy lancah

nanjak trå'n.

Handap sumping hujan

mundurkeun spindle jauh.

The rising panonpoé

Ngusap jauh hujan wae.

Itsy Bitsy lancah

nanjak nepi deui.

Ieu cukup khutbah ka kuring. Nalika kuring nyanyi lagu jadi dicét kajadian jeung lancah dina pikiran kuring. Kuring nempo kumaha anjeunna Cut Nyak Dien nanjak nepi benang. Tapi ujug-ujug bencana. hujan sumping sarta dikumbah jauh lancah nu. Tapi lajeng sumping mujijat anu - mujijat nu! panonpoé acuk na garing nepi sadaya hujan sangkan lancah nu nyandak kawani, tur bisa ngawitan nanjak deui.

Nya kitu, anu Dessan na I ngalaman ti musibah, tapi panonpoé, Yesus meunang nepi jeung mere kami wani anyar, ku kituna jeung kuat nahan anyar deui nanjak deui nepi.

Saatos Kuring kungsi ditembangkeun lagu ieu ngajerit Dessan euweuh.



nyusun

159 SEK

Bébas pengiriman barang!

Buku nyandak sapuluh bulan nulis, tapi pisan gampang maca na nya cocog pikeun duanana jalma ngora jeung leuwih kolot, sarta ogé salaku kado atawa evangelisationsbok !



Ngeunaan Christer Åberg

Christer Åberg cicing di Meadow, deukeut Nässjö kalayan putri nya kahayang. Salila sababaraha taun anjeunna tos ngajalankeun salah sahiji situs blog pribadi panggedénawww.apg29.nu . Anjeunna ogé gawéna saperti hiji evangelist na aub kalawan nyanyi, musik jeung da'wah dina rapat di sabudeureun nagara.


buku anu dicitak dina Semnos penerbit.


Baca ogé:


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Sunday 17 September 2017 23:15 | #christer åberg #bok #den längsta natten #vittnesbörd | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


6 kommentarer

Joel

Fin bild på far och dotter, lindar hon dej runt fingrarna? Har själv en dotter och vet hur svårt det är att stå emot när sötnosen vill ha nått.

Svara -   - 2/12-16 09:58 -


Margareta

Denna boken var svårt att lägga ifrån sej. Den berörde mej djupt, svårt att läsa p.g.a tårarna, att gå igenom så obeskrivlig smärta och sorg och ändå stå kvar så stark är ett mirakel . Jag vill verkligen rekommendera den ! ! ! Den andas TRO HOPP KÄRLEK

Svara -   - 3/12-16 16:38 -


Sanna

Underbart vacker flicka hon är. Gud välsigna henne och dig Christer.

Svara -   - 5/12-16 15:22 -


Jonatan Pandaciuc

Om någon skulle fråga mig vilken bok jag skulle tipsa de hade jag utan tvivla starkt rekommenderat "Den längsta natten"

Hade de frågat mig varför just den boken hade jag nog svarat "läs den, sen kommer du förstå mitt dåliga svar"

I brist på ord att beskriva bokens inehåll, vill jag tacka & ära Gud som tagit igenom Christer Åberg genom alla prövningar!

Svara -   - 11/1-17 18:24 -


Christer Åberg

Boken kostar nu bara 159 kronor! Passa på!

Boken passar både för frälsta, ofrälsta och gammal som ung! Den är uppbygglig och evangeliserande. Köp den för egen del, eller ge bort den som present!

Den tog 10 månader att skriva men är mycket lättläst!

Svara -   - 14/4-17 14:12 -


bengt

har beställt en nu

Svara -   - 24/7-17 12:53 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Kaca warning Christian ngabalukarkeun runtah

Dinyana keur cai jero

Aya unsound disebut blog na loka anu ngingetkeun ngeunaan tipu daya tapi anu sorangan ngakibatkeun runtah Kristen.

13

Läs allt!


Muslim ditelasan lima urang Kristen di Dagéstan

Lima awéwé ditelasan di shooting di hiji garéja Rusia

Gambar: samnytt.se. 

A assailant Muslim ambekan "Allahu Akbar" na ditémbak maot lima urang kalawan rifles moro sabab ditinggalkeun layanan garéja dina garéja Ortodoks Rusia dina républik Rusia Muslim tina Dagéstan.

35

Läs allt!


Pilem: The Beunghar Man and Lasarus

Hiji pilem kuat ngeunaan carita leres Yesus ngeunaan lalaki euyeub anu sumping ka Sheol (naraka) sedengkeun Lasarus goréng sumping ka paradise.

15

Läs allt!


Dosa ngalawan Roh Suci, #metoo sarta langit

Christer Åberg Talks About Yesus jeung nyanyi jeung maén ukulele loba lagu-Na.

0

Läs allt!


bukti palsu ngalawan Christer Pettersson sanggeus rajapati Palme

Bukti ngalawan Pettersson ngajalin ku pulisi

Photo: Express. 

Ayeuna eta emerges dina dokumenter TV nu bukti krusial ngalawan Christer Pettersson keur pembunuhan Olof Palme ieu ngajalin ku pulisi. 

12

Läs allt!


Quran urang Allah eta mah urusan Gusti dina Kitab Suci

Islam - Kristen

Alkitab nyebutkeun yen Alloh boga putra bari Qur'an nyebutkeun yen Alloh teu boga putra. Ku sabab kitu eta anu kabuktian yén aya dua dewa béda.

37

Läs allt!


Annons


The cangreud dina Knutby

Mandat Review - Knutby

TV acara Misi review kiwari geus ngungkabkeun naon geus jalan pikeun taun balik layar dina Philadelphia Garéja Knutby.

93

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 19 februari 2018 kl. 20:46

Jesus söker: Gabriella, Ella!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


konvérsi Atheis dokter pikeun Kristen

Maca Surat ku Nils

Naha keur kuring teu puas, teu ngarasa kawas kuring ngagaduhan naon atuh digawé pikeun sakabéh kahirupan kuring?

6

Läs allt!


Senaste kommentarer


Israel Maret Helsinki, Finlandia 2018

Ku Daniela Persin 

15 asosiasi ti Israél béda di Finlandia ngagabung Maret a ngaliwatan puseur dayeuh keur tangga parlemen imah urang keur ngarojong katuhu Israél kana ngahiji ibukota na Yerusalem.

11

Läs allt!


Hizbollah har 150 000 raketer riktade mot Israel

Läsarmejl av Lars Enarson 

Gud vakar över Israel!

Bild: israelnationalnews.com. 

I samband med detta sköt Syrien ner ett av de israeliska stridsflygplanen. Detta har aldrig hänt sedan Libanonkriget 1982.

4

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 373 479 332 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 326 bloggartiklar, 79 607 kommentarer och 52 980 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp