677 online! | Sidvisningar idag: 132 886 | Igår: 181 262 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Christer Åbergs buku kuat: The pangpanjangna wengi

Pikeun percanten ka Allah nalika unthinkable kajadian


Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Loba jalma geus ngadéngé sarta disaksian kumaha niatna prihatin aranjeunna geus nalika aranjeunna baca buku, peuting pangpanjangna. Paling anyar, batur ka kuring:

"Kuring duanana laughed na ngajerit nalika kuring maca eta. Ayeuna tatangga kuring ogé maca eta!"

Dina wengi Désémber 22 peuting jeung jam paling poék dina 2008, miboga Christer Åberg hirupna urang pangpanjangna sarta darkest wengi, nalika anjeunna anu pohara traumatis jeung kaduga leungiteun satengah kulawargana.

Urang tuturkeun iman hiji lalaki urang unwavering, sarta iman sarta percaya dina hidayah Allah jeung miara nalika unthinkable kajadian sarta ujug-ujug beulah dunya-Na.

Buku oge carita cinta panas diriwayatkan ngeunaan pilarian Christer pikeun Allah, kahayang na keur cinta lila hirup-na ngimpi-Na hiji poe tungtungna ngarasa sabenerna dipikacinta tur dipikahayang.


Carita lancah ti peuting pangpanjangna


Kaca 132-133

Pertama kali éta pikareueuseun. Kuring cicing dina shock badag tur teu nyaho kumaha carana ngadamel kaayaan, atawa nyiksa kuring nyaho kumaha bakal nungkulan putri abdi anu ngan ceurik sarta ceurik sarta ceurik ...

Kuring sempet dipigawé kahayang imam sempet disarankan kuring keur nalika kuring ditanya naon Abdi ngomong ka Dessan:

"Bejakeun kuring persis sakumaha anu kasebut. Anjeun teu bisa ngajaga barudak ti kanyataan."

Ku kituna kuring bébéja Dessan mom anu maot, éta manéhna di sawarga jeung Yesus jeung pernah bakal datang imah deui. Nalika anak di TK engké ménta nya mana indungna éta, manéhna ngawaler:

"Manehna teh maot na geus jeung Yesus di sawarga."

Tapi kiwari ngan ceurik sarta manehna ngajerit. Biasana ieu inconsolable sarta kuring henteu terang naon anu kuring ngalakukeun jeung kuring sorangan. Ku margi kana rohangan kalawan Dessan di leungeun abdi. Manehna ngajerit jeung iklas jeung beungeutna ngalawan taktak kuring.

"Wajib kuring nyanyi hal pikeun anjeun?" Kuring nanya ka dirina.

"Leres," manehna ngawaler kalayan sora anak pinalangsaeun urang.

Kuring terang Dessan liked nyanyi nice Alleluia anjeun hirup di kuring. Manehna dipaké pikeun salawasna hayang nu nalika kuring nanya nya lamun kuring bisa nyanyi nanaon. Manehna disebut teu keur Alleluia anjeun hirup di kuring, tapi manehna sok nyarios, "muji anjeun." Pas manehna dipaké pikeun nyebutkeun "muji anjeun" Kuring terang katuhu jauh naon lagu manehna dimaksudkan. Kuring kapanggih sorangan dina lagu. Ieu cocog duanana for geus dewasa sarta barudak.

Kumaha atuh nyanyi? "Kuring nanya ka Dessan, yakin yén Aisyah miharep kuring nyanyi ngan lagu éta.

Tapi mun heran kuring, ceuk Dessan nangis réngsé:

"Lancah!"

The lancah? Itsy Bitsy lancah? "Ieu mah malah hiji lagu Kristen. Tapi kuring nyanyi eta pikeun putri abdi, samentara ieu kuring jeung nya di leungeun abdi Ivar susun badag.

Itsy Bitsy lancah

nanjak trå'n.

Handap sumping hujan

mundurkeun spindle jauh.

The rising panonpoé

Ngusap jauh hujan wae.

Itsy Bitsy lancah

nanjak nepi deui.

Ieu cukup khutbah ka kuring. Nalika kuring nyanyi lagu jadi dicét kajadian jeung lancah dina pikiran kuring. Kuring nempo kumaha anjeunna Cut Nyak Dien nanjak nepi benang. Tapi ujug-ujug bencana. hujan sumping sarta dikumbah jauh lancah nu. Tapi lajeng sumping mujijat anu - mujijat nu! panonpoé acuk na garing nepi sadaya hujan sangkan lancah nu nyandak kawani, tur bisa ngawitan nanjak deui.

Nya kitu, anu Dessan na I ngalaman ti musibah, tapi panonpoé, Yesus meunang nepi jeung mere kami wani anyar, ku kituna jeung kuat nahan anyar deui nanjak deui nepi.

Saatos Kuring kungsi ditembangkeun lagu ieu ngajerit Dessan euweuh.



nyusun

159 SEK

Bébas pengiriman barang!

Buku nyandak sapuluh bulan nulis, tapi pisan gampang maca na nya cocog pikeun duanana jalma ngora jeung leuwih kolot, sarta ogé salaku kado atawa evangelisationsbok !



Ngeunaan Christer Åberg

Christer Åberg cicing di Meadow, deukeut Nässjö kalayan putri nya kahayang. Salila sababaraha taun anjeunna tos ngajalankeun salah sahiji situs blog pribadi panggedénawww.apg29.nu . Anjeunna ogé gawéna saperti hiji evangelist na aub kalawan nyanyi, musik jeung da'wah dina rapat di sabudeureun nagara.


buku anu dicitak dina Semnos penerbit.


Baca ogé:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Sunday 17 September 2017 23:15 | #christer åberg #bok #den längsta natten #vittnesbörd | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


6 kommentarer

Joel

Fin bild på far och dotter, lindar hon dej runt fingrarna? Har själv en dotter och vet hur svårt det är att stå emot när sötnosen vill ha nått.

Svara -   - 2/12-16 09:58 -


Margareta

Denna boken var svårt att lägga ifrån sej. Den berörde mej djupt, svårt att läsa p.g.a tårarna, att gå igenom så obeskrivlig smärta och sorg och ändå stå kvar så stark är ett mirakel . Jag vill verkligen rekommendera den ! ! ! Den andas TRO HOPP KÄRLEK

Svara -   - 3/12-16 16:38 -


Jonatan Pandaciuc

Om någon skulle fråga mig vilken bok jag skulle tipsa de hade jag utan tvivla starkt rekommenderat "Den längsta natten"

Hade de frågat mig varför just den boken hade jag nog svarat "läs den, sen kommer du förstå mitt dåliga svar"

I brist på ord att beskriva bokens inehåll, vill jag tacka & ära Gud som tagit igenom Christer Åberg genom alla prövningar!

Svara -   - 11/1-17 18:24 -


Christer Åberg

Boken kostar nu bara 159 kronor! Passa på!

Boken passar både för frälsta, ofrälsta och gammal som ung! Den är uppbygglig och evangeliserande. Köp den för egen del, eller ge bort den som present!

Den tog 10 månader att skriva men är mycket lättläst!

Svara -   - 14/4-17 14:12 -


bengt

har beställt en nu

Svara -   - 24/7-17 12:53 -


Bengt

Mycket bra och mycket gripande bok

Svara -   - 12/3-18 22:47 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Kumaha upami gerakan Pentecostal?

Maca Surat ku Sigvard Pedang 

Pentecostalism

Éta atra ka sadaya Pentecostals Alkitabiah sajarahna sadar jeung kabetot, gerakan Pentecostal saprak eta janten Pentecost FFS na Society Pentecost, anu taunan disebut majelis - geus robah boh organisasi, sosiologis sarta teologis. 

37

Läs allt!


Tilu rapat ti Ark di Kungsangen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg na Christer Åberg ngadatangan Ark on 3 rapat leuwih dua poé. 14:00 sarta 19:00 on Salasa 17 bulan Juli jeung Rebo, 18 Juli di 10:00.

1

Läs allt!


Rojongan Apg29 kalawan kado sukarela

rojongan Apg29

Anjeun tiasa ngarojong Apg29 di tilu cara. 

1

Läs allt!


duit pajeg kami geus waragad latihan imam

Maca Surat ku Bertil Rosenius

A headline dina Facebook aroused ngarasa panasaran: "Dina gugur, Swédia nyaéta atikan imam kaayaan-dibiayaan munggaran." Leres atanapi palsu? Leres! Tapi sadayana janten malah parah, nalika anjeun teuleum ka sajarah!

41

Läs allt!


robah catastrophic tangtosna - Part 1

Ku Holger Nilsson 

suka bungah

A robah tangtu geus ayeuna geus dijieun kalayan hal ka proklamasi Yesus datang, ieu bisa boga konsekuensi dahsyat.

18

Läs allt!


Almedalen - Tari & Trams sarta wawancara jeung Christer Åberg

Pilem Grup flip flop diwawancara kuring di Almedalen 2018th 

3

Läs allt!


Geus urang poho nanaon?

Maca Surat ku Daud B

"Ngaberkahan Gusti, O jiwa abdi, sareng hilap henteu kabeh kauntungan na" Jabur. 103: 2

4

Läs allt!


nyaram sombong

Catetan: Artikel ieu ngandung gambar pikaresepeun ti festival sombong béda. 

nyaram sombong

Nambahkeun labél ka barudak anu ningali tontonan ieu ...

Eta teu bisa jeung kudu nyaram jalma sistem béda tapi maranéhna bisa nyaram nyaeta aranjeunna bakal Ngaiklan eta di jalan. 

97

Läs allt!


The nubuat of Joel jeung meuncit darurat di halodo Swedia

Maca Surat ku Katty 

Korinta

Ieu maca Kitab Suci abdi. Nalika kuring sumping ka petikan ieu ti Joel 1: 17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


The paus panungtungan nyaéta Dajjal - nubuat tina urut Jesuit Alberto Rivera

Urut ramalan Katolik Jesuit Alberto Rivera taun 1990 yén paus Katolik Roma panungtungan bakal Dajjal Alkitabiah.

77

Läs allt!


The nyalametkeun tina budak di Tham Luang Gua

The budak di Tham Luang

The budak di Tham Luang Gua. 

Teu keur nanaon, Jigana tina hébat Alkitab ayat Jabur 40: 3, nu ngeunaan Yesus ngaheéat tina liang pikareueuseun nalika kuring nepi ka laporan karya nyalametkeun tina dua belas budak na palatih sepakbola maranéhanana di Tham Luang Gua di Thailand.

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson Drew panongton badag di Almedalen

Jimmie Åkesson Drew panongton badag di Almedalen 2028

Swédia Demokrat pamimpin katilu Jimmie Åkesson Drew panongton badag di Almedalen nalika anjeunna spoke on Sabtu peuting. 

79

Läs allt!


Almedalsveckan, anu Swedia Demokrat jeung sésana Allah

Christer Åberg panungtungan hirup video ti Almedalen. Swédia Demokrat, Jimmie Åkesson sarta sésana Allah. 

1

Läs allt!


Kabéh teu palsu tapi evangelist palsu Marjoe Gortner éta

Ieu fakta documented yén evangelist Amérika Marjoe Gortner éta phony a. Anjeunna ngumbara di sabudeureun Amérika Serikat, kapaksa rapat jeung kampanye, dikaitkeun Yesus, sholat keur gering teh, mingpin urang nepi ka baptisan, tapi anjeunna dipercaya ngayakeun Allah atawa Yesus.

19

Läs allt!


Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

20

Läs allt!


Annons


Så predikar du ordet

Predikant

Vad var det församlingen bad om när de var församlade? 

33

Läs allt!


Pictures of Almedalen na Elida Salasa, 3 Juli 2018

Jeung sababaraha gambar ti kapal Elida on Almedalen Minggu di Visby on Salasa, 3 Juli.

Daniela Persin Surga TV7

Daniela Persin, manajer channel di Surga TV7.  

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, torsdag 19 juli 2018 kl. 15:46

Jesus söker: Sara!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


laporan Christer Åberg urang Almedalsveckan

Ti tenda leutik na on Gotland nyadiakeun Christer Åberg laporan ieu dina tayangan jeung pangalaman tina Almedalsveckan 2018th maranéhna 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


rokét goréng moal bisa mawa urang ka imah Yesus

Dina 30 Juni, hiji rokét Jepang dikirim kana spasi, tapi geus dina mimiti nabrak kana hiji ledakan deafening. 

7

Läs allt!


Bapak cools hayu barudak bangsat anu ti Iblis

babakan fuck

Gambar SVT. 

Dina média sosial geus disorot hiji lagu heubeul tilu taun anu disebut barudak bangsat. Sumuhun, éta ngeunaan ieu pisan poko, sarta ieu disebut humor. Taya, ieu téh ti iblis jeung setan-Na. téks rada leuwih pikageuleuhan hésé pisan pikeun manggihan.

57

Läs allt!


Ayeuna kuring didatangan Gotland na Almedalsveckan kahiji kalina dina hirup kuring

Désirée na Christer Åberg

Abdi putri Xperia na I Christer Åberg. 

Isukan Kuring buka Gotland salila Almedalsveckan. Éta kahiji waktos Abdi di Pulo Jawa. Kantos saprak kuring éta hiji budak leutik, abdi ngimpi hiji poé bade ka ditu.

15

Läs allt!


Stefan Löfvens förvrängda uttalande

Gravid

- Jobbar man som barnmorska måste man kunna utföra aborter, annars får man göra något annat. Det är samma sak för präster som inte vill viga samkönade, säger Sveriges statsminister Stefan Löfven. 

37

Läs allt!


Ngeureunkeun kontribusi Equmeniakyrkans mun sombong

Ku Holger Nilsson Submitters di mancar 

Bangga Dosa di Spanyol

Éta sahingga sadism, kekerasan jeung timer dikandung dina naon katelah BDSM na ieu sora sombong festival lulus tur jadi dibere dinya. Hal sejenna anu dibere dina nami sombong festival urang nya éta ngagunakeun obat ditéang jeung kelamin. Sanajan kelamin jeung sasatoan nyaeta hal sejenna nu bisa disebutkeun.

0

Läs allt!


Dua lini utama di Swedia dina ngan sababaraha dinten

lini badag di Swedia

Gambar: Aftonbladet.se. 

Pikeun kadua kalina dina ngan sababaraha dinten, lini kuat pencét Swédia. gempa lumangsung di Resort Sangis, saeutik wétaneun Kalix. Sakali deui kami anu ngingetkeun dina kecap Yesus dina Kitab Suci.

5

Läs allt!


Barudak diajar yoga sarta aranjeunna keur ucing héjo on Regnbågsplaneten

Yoga kids

Gambar: sla.se. 

Barudak ti lima ka sabelas taun anu diajarkeun yoga sarta kaasup sok maranéhanana éta ucing héjo nu mukim di Regnbågsplaneten.

11

Läs allt!


Domen fälld över #metoo

Metoo

Allmänhetens Pressombudsman, PO, fäller tio tidningar för #metoo-publiceringar, då tidningarna hängde ut, dömde och agerade bödel över människor som anklagades för våldtäkt och sextrakasserier.

14

Läs allt!


Jeung Yesus di puseur warung mesin dipak dina poé midsummer urang di Old Hjälmseryd

warung mesin heubeul Hjälmseryd Solomon di 2018

aula mesin Solomon urang ieu dieusi mun overflowing on Midsummer Poé di Old Hjälmseryd. 

3

Läs allt!


Mdsommarafton Old Hjälmseryd 2018 kalawan Lindberg éta

Di dieu anjeun bisa ngalaman sababaraha malem midsummer endah di warung mesin Solomon di ka Old Hjälmseryd.

0

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 429 850 610 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 690 bloggartiklar, 85 116 kommentarer och 56 987 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp