938 online! | Sidvisningar idag: 80 395 | Igår: 268 243 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Christer Åbergs buku kuat: The pangpanjangna wengi

Pikeun percanten ka Allah nalika unthinkable kajadian


Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Loba jalma geus ngadéngé sarta disaksian kumaha niatna prihatin aranjeunna geus nalika aranjeunna baca buku, peuting pangpanjangna. Paling anyar, batur ka kuring:

"Kuring duanana laughed na ngajerit nalika kuring maca eta. Ayeuna tatangga kuring ogé maca eta!"

Dina wengi Désémber 22 peuting jeung jam paling poék dina 2008, miboga Christer Åberg hirupna urang pangpanjangna sarta darkest wengi, nalika anjeunna anu pohara traumatis jeung kaduga leungiteun satengah kulawargana.

Urang tuturkeun iman hiji lalaki urang unwavering, sarta iman sarta percaya dina hidayah Allah jeung miara nalika unthinkable kajadian sarta ujug-ujug beulah dunya-Na.

Buku oge carita cinta panas diriwayatkan ngeunaan pilarian Christer pikeun Allah, kahayang na keur cinta lila hirup-na ngimpi-Na hiji poe tungtungna ngarasa sabenerna dipikacinta tur dipikahayang.


Carita lancah ti peuting pangpanjangna


Kaca 132-133

Pertama kali éta pikareueuseun. Kuring cicing dina shock badag tur teu nyaho kumaha carana ngadamel kaayaan, atawa nyiksa kuring nyaho kumaha bakal nungkulan putri abdi anu ngan ceurik sarta ceurik sarta ceurik ...

Kuring sempet dipigawé kahayang imam sempet disarankan kuring keur nalika kuring ditanya naon Abdi ngomong ka Dessan:

"Bejakeun kuring persis sakumaha anu kasebut. Anjeun teu bisa ngajaga barudak ti kanyataan."

Ku kituna kuring bébéja Dessan mom anu maot, éta manéhna di sawarga jeung Yesus jeung pernah bakal datang imah deui. Nalika anak di TK engké ménta nya mana indungna éta, manéhna ngawaler:

"Manehna teh maot na geus jeung Yesus di sawarga."

Tapi kiwari ngan ceurik sarta manehna ngajerit. Biasana ieu inconsolable sarta kuring henteu terang naon anu kuring ngalakukeun jeung kuring sorangan. Ku margi kana rohangan kalawan Dessan di leungeun abdi. Manehna ngajerit jeung iklas jeung beungeutna ngalawan taktak kuring.

"Wajib kuring nyanyi hal pikeun anjeun?" Kuring nanya ka dirina.

"Leres," manehna ngawaler kalayan sora anak pinalangsaeun urang.

Kuring terang Dessan liked nyanyi nice Alleluia anjeun hirup di kuring. Manehna dipaké pikeun salawasna hayang nu nalika kuring nanya nya lamun kuring bisa nyanyi nanaon. Manehna disebut teu keur Alleluia anjeun hirup di kuring, tapi manehna sok nyarios, "muji anjeun." Pas manehna dipaké pikeun nyebutkeun "muji anjeun" Kuring terang katuhu jauh naon lagu manehna dimaksudkan. Kuring kapanggih sorangan dina lagu. Ieu cocog duanana for geus dewasa sarta barudak.

Kumaha atuh nyanyi? "Kuring nanya ka Dessan, yakin yén Aisyah miharep kuring nyanyi ngan lagu éta.

Tapi mun heran kuring, ceuk Dessan nangis réngsé:

"Lancah!"

The lancah? Itsy Bitsy lancah? "Ieu mah malah hiji lagu Kristen. Tapi kuring nyanyi eta pikeun putri abdi, samentara ieu kuring jeung nya di leungeun abdi Ivar susun badag.

Itsy Bitsy lancah

nanjak trå'n.

Handap sumping hujan

mundurkeun spindle jauh.

The rising panonpoé

Ngusap jauh hujan wae.

Itsy Bitsy lancah

nanjak nepi deui.

Ieu cukup khutbah ka kuring. Nalika kuring nyanyi lagu jadi dicét kajadian jeung lancah dina pikiran kuring. Kuring nempo kumaha anjeunna Cut Nyak Dien nanjak nepi benang. Tapi ujug-ujug bencana. hujan sumping sarta dikumbah jauh lancah nu. Tapi lajeng sumping mujijat anu - mujijat nu! panonpoé acuk na garing nepi sadaya hujan sangkan lancah nu nyandak kawani, tur bisa ngawitan nanjak deui.

Nya kitu, anu Dessan na I ngalaman ti musibah, tapi panonpoé, Yesus meunang nepi jeung mere kami wani anyar, ku kituna jeung kuat nahan anyar deui nanjak deui nepi.

Saatos Kuring kungsi ditembangkeun lagu ieu ngajerit Dessan euweuh.



nyusun

159 SEK

Bébas pengiriman barang!

Buku nyandak sapuluh bulan nulis, tapi pisan gampang maca na nya cocog pikeun duanana jalma ngora jeung leuwih kolot, sarta ogé salaku kado atawa evangelisationsbok !



Ngeunaan Christer Åberg

Christer Åberg cicing di Meadow, deukeut Nässjö kalayan putri nya kahayang. Salila sababaraha taun anjeunna tos ngajalankeun salah sahiji situs blog pribadi panggedénawww.apg29.nu . Anjeunna ogé gawéna saperti hiji evangelist na aub kalawan nyanyi, musik jeung da'wah dina rapat di sabudeureun nagara.


buku anu dicitak dina Semnos penerbit.


Baca ogé:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Sunday 17 September 2017 23:15 | #christer åberg #bok #den längsta natten #vittnesbörd | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


6 kommentarer

Joel

Fin bild på far och dotter, lindar hon dej runt fingrarna? Har själv en dotter och vet hur svårt det är att stå emot när sötnosen vill ha nått.

Svara -   - 2/12-16 09:58 -


Margareta

Denna boken var svårt att lägga ifrån sej. Den berörde mej djupt, svårt att läsa p.g.a tårarna, att gå igenom så obeskrivlig smärta och sorg och ändå stå kvar så stark är ett mirakel . Jag vill verkligen rekommendera den ! ! ! Den andas TRO HOPP KÄRLEK

Svara -   - 3/12-16 16:38 -


Jonatan Pandaciuc

Om någon skulle fråga mig vilken bok jag skulle tipsa de hade jag utan tvivla starkt rekommenderat "Den längsta natten"

Hade de frågat mig varför just den boken hade jag nog svarat "läs den, sen kommer du förstå mitt dåliga svar"

I brist på ord att beskriva bokens inehåll, vill jag tacka & ära Gud som tagit igenom Christer Åberg genom alla prövningar!

Svara -   - 11/1-17 18:24 -


Christer Åberg

Boken kostar nu bara 159 kronor! Passa på!

Boken passar både för frälsta, ofrälsta och gammal som ung! Den är uppbygglig och evangeliserande. Köp den för egen del, eller ge bort den som present!

Den tog 10 månader att skriva men är mycket lättläst!

Svara -   - 14/4-17 14:12 -


bengt

har beställt en nu

Svara -   - 24/7-17 12:53 -


Bengt

Mycket bra och mycket gripande bok

Svara -   - 12/3-18 22:47 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Nyaram parobahan kelamin dina barudak dewasa

Gadis OC budak kissing

pamaréntah masihan hiji investigator kasampak dina panerapan dina bedah reassignment génder. Sababaraha minggu ka tukang sumping proposal: Barudak di handapeun 18 kudu bisa ngajalanan operasi séks!

4

Läs allt!


bituna vulkanik - tanda tina kali

Ku Mikael Walfridsson 

bituna vulkanik

Ayeuna, sakumaha urang nu ngalaman hiji letusan vulkanik ngabeledug di Hawaii, dimana éta gunung Kilauea ngirimkeun lebu leuwih salapan kilométer nepi dina hawa. 

4

Läs allt!


Jeung Yesus di aula mesin di Horsaryd

Mats Lindblom

Mats Lindblom. 

Lindberg éta jeung aku di Horsaryd on rapat unik Mats Lindboms mesin aula. 

1

Läs allt!


Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

2

Läs allt!


rajapati Palme direngsekeun

Skandia lalaki

Photo: Express. 

Hiji lalaki nu éta 52 taun di pembunuhan Olof Palme nyaéta saprak taun ka tukang polisi urang lagu utama the killer.

6

Läs allt!


Homoseksualitas geus dinormalisasi

Barudak na lalaki taranjang

The pridfefestivalerna béda bakal gusti pesen maranéhna peuntas nagara ogé ieu panas, sarta media bakal nulungan. 

24

Läs allt!


Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Yesus nyebutkeun yén manéhna téh Allah?

Nyebutkeun Alkitab na Yesus, yén manéhna téh Allah? video ieu mangka éta jawaban jelas!

33

Läs allt!


Jadi maneh bakal dibaptis di Roh Suci - Christer Åberg

Pentecost! Jadi maneh bakal dibaptis di Roh Suci - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg mendemonstrasikan ibu sarta interpretasi! Sarerea neangan dibaptis.

0

Läs allt!


Kumaha carana abdi ieu disimpen

Maca Surat ku Marko Burazor 

kapal mercusuar

Tapi sanggeus sababaraha rapat, abdi mutuskeun yén maranéhna bisa neneda keur kuring jadi kabeh neundeun leungeun dina kuring jeung ngado'a sarta Kuring ngarasa ayana Allah jeung narima Yesus. Ieu putusan pangalusna kantos kuring dilakukeun dina kahirupan.

6

Läs allt!


kekerasan Gaza mangrupa bantuan sabagean Swedia

teror

Kekerasan di wates Gaza mana barudak Paléstina anu dikirim ka hareup dina seuneu sabagean alatan bantuan Swedia. Eta nyebutkeun Israel connoisseur Thomas Sandell. 

3

Läs allt!


Alus Ramadan hayang Garéja Swedia

Alus Ramadan hayang Garéja Swedia

Gambar: Twitter. 

garéja Swedia geus dilanggar teh parentah kahiji sarta kalima nalika maranéhna keukeuh Merry Ramadan.

32

Läs allt!


Trump éta hiji anu diayakeun janji Yerusalem

Clinton, Bush, Obama sarta Trump masihan sagala janji ka Israél. Donald Trump éta hijina salah sahiji presidents nu diayakeun janji Yerusalem.

2

Läs allt!


Hamas ngawenangkeun warga Gaza ka maot tinimbang narima pitulung médis ti Israel

Israel, sanajan karusuhan Paléstina jeung kagiatan téroris, dikirim bantuan médis nu ayeuna geus balik di lengkep.

1

Läs allt!


The taunan Ramadan Morden approaching

Ramadan rajapati 2017

Dina poé panganyarna, aya geus pikasieuneun térorisme Muslim. Sarta saméméh bulan suci Muslim Ramadan malah geus dimimitian. 

5

Läs allt!


Féminis nyanyi kawas hayam di Eurovision jeung won

Teh Tien Juara Eurovision 2018, Israél nyaéta pikeun ngabulkeun kaulinan bersuara ku penyanyi Netta Barzilais.

18

Läs allt!


Annons


Transvestites yén preschool wajib?

Ngareureuwas kacida topical - Studio Apg29 Christer Åberg. program dinten ieu: Pamilu 2018 - kitu ieu kedah Christer Åberg sora. Islam karapihan? Transvestites yén preschool wajib? Ted Sandstedt, Nenne Lindberg Lindberg anu nyanyi.

0

Läs allt!


panggero Muslim pikeun solat nu diwenangkeun dina Växjö - Bishop senang

Diropéa! Pulisi ayeuna geus diwenangkeun sauran Muslim pikeun solat saminggu sakali dina Vaxjo. uskup téh senang jeung pamikiran ieu wijaksana.

85

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, söndag 27 maj 2018 kl. 07:15

Jesus söker: Beda, Blenda!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Perang atanapi revival?

Ku Holger Nilsson 

perang atanapi revival

Geus sababaraha taun ka pengker warned Yonggi Cho, cenah. "Swédia geus milih revival atawa perang."

16

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetisk uppenbarelse år 1860

Av Holger Nilsson 

Ändens tid  O. G. Hedengren

Det har alltid funnits personer som rannsakat och forskat i Bibelns profetior och med den helige Andes hjälp fått ljus över vad som ska hända.

3

Läs allt!


Stefan Löfven attackerar frireligiösa

Statsministern attackerar frireligiösa

Bild: Världen idag. 

I sitt första maj-tal gick Sveriges socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven till attack mot frireligiösa.

85

Läs allt!


Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

8

Läs allt!


Iblis trampled sirah

Maca Surat ku Daud B 

Yesus geus trampled handap sirah Iblis urang

2

Läs allt!


Qur'an, Yesus teu Yesus tina Kitab Suci

kituna Quran nyebutkeun yen Yesus teu tiwas sarta henteu disalib. Islam denies nu Crucifixion Yesus kantos lumangsung. Anjeun mungkir yén Yesus pupus sarta rose deui, anjeun moal bisa disimpen.

4

Läs allt!


Muslim: Swédia bisa jadi nagara Muslim

Di Klippan ngora muslim ceuk Dominic Driman jelas yen misi nyaeta sangkan Swedia Muslim jeung anu "Swedia baris jadi hiji nagara Islam."

78

Läs allt!


Naha anjeun nangis?

Maca Surat ku Daud B 

lawon

8

Läs allt!


Visi: penjajahan Rusia Norwégia jeung Swédia

Maca Surat ku Nils 

prajurit Rusia

Tetempoan ngeunaan penjajahan Rusia Norwégia jeung Swédia, kitu ogé revival jeung Suka bungah!

68

Läs allt!


Jalma bullet sarta péso tatu na struck di Värnamo

Gunfire jeung jalma ngajalankeun leuwih di Värnamo

Gambar: Aftonbladet. 

Sababaraha luka serius di Värnamo. Aya geus shootings, stabbing na urang geus katandangan kandaraan.

6

Läs allt!


Avicii bunuh diri - anjeunna sumping ka sawarga?

Avicii maot Sunuh katempo

Gambar: rollingstone.com. 

Dina 20 April 2018 Avicii kapanggih maot di hiji hotél di Oman. On April 26 2018, kulawargana kaluar tina Avicii dicokot hirupna sorangan.

88

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 881 284 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 552 bloggartiklar, 82 695 kommentarer och 55 681 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp