Webb-TV | Frälsningskandidater NY | Bönesidan | Själavårdssidan NY | Sök | Kontakt
Surfar nu: 572 www.apg29.nu

Ing bayangan - Part 19

Ing bayangan - Part 19

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe acara banget distressing, apa kedaden kanggo Michael minangka aku tak menyang perang karo bagéan pungkasan.

Michael mahasiswa luar biasa ing sekolah. Aku tau wanuh marang Panjenengané. Aku ora ngerti latar mburi utawa sing tenan iki, luwih saka iki, aku ngerti yen guru kang dianggep dadi mahasiswa tumoto lan angel.

Sawise kelas guru kang scolding wong, wong njupuk kula bener ing nimbali. Siji wektu sawise kedadean iki, iku mahasiswa liyane sing bullied kula. Banjur njupuk kula ing nimbali lan di-push wong iki karo dhengkul minangka lungguh ing bench bebarengan karo wong sawetara ing dalan njaba kelas sak break. Nanging iki ora supaya apik rampung, nanging aku ngadeg kaget ing sisih lan mung nonton. Aku ora ngerti apa ngomong bab kahanan iki. Aku elinga ngandika sampeyan ora kudu nggodha Chris, nanging sing dadi jenis kanggo wong, banjur sijine loro dhengkul maneh mung di-push wong mudhun ing bench bobot kang.

Michael ana mbokmenawa ing jantung wong banget jenis lan wis jantung apik nanging banget rowdy lan tumoto. Panjenenganipun tindak bis sekolah padha kula. Jumangkah ing wong mil sadurungé saka ngendi aku tak ing ing farm ing Skeen kanggo pindhah loro mil Ljungby.

Salah afternoon nalika kita mulih karo bis SJ gedhe Michael lan kanca kang banget tumoto. Padha romped mbengok lan swarmed lan mlayu bali lan kasebut lan kiwa saluran saka aisle saka bis, nalika kabeh siswa liyane lungguh quietly ing kursi, lan wani ngomong apa-apa. Nanging wong loro enom mangkono dijupuk saka bis ing kapercayan sing padha "njupuk bis" lan bisa aja lagi pleased. Kabeh loro mil Aku lunga karo bis sadurunge aku tak mati ing mandeg, padha katahan ing nalika sabar bis pembalap kang mlayu metu liyane lan liyane dening menit lan rauh wis ngrambah sawijining watesan.

Dina sabanjuré, Michael dhateng kula ing kapercayan kanggo kula, kita lungguh ing bench padha, wus dipencet wong, apa sing wis dialami ing bis sawise aku tak mati. Driver bus sing sabar wis mimpin bis wis pungkasanipun dadi duka kang guncang ing nesu lan di buwang dening Michael lan kanca nang endi wae ing dalan sadurunge padha tekan mandeg sing.

Aku ngandika apa-apa bab iki, nanging piye wae aku sumurup yen sopir bis wis ora dipilih nanging apa iya. Sampeyan kudu ngerti sing ing wektu iku aku wis ora mratelakake panemume. Aku ora Boo utawa BAA, aku mung mirengke lan nyoba kanggo njupuk iku minangka paling aku bisa. Aku ora Analyst, aku ora ngerti apa bakal nanging ing sembarang cara aku iki ngadeg ing sela-sela lan mung mirsani. Aku ora karakter utama ing drama kang, nanging mung temah lan isin lan ora aman pengamat sethitik sepi, sing ora wani ngganggu.

Apa bener kedaden sabanjuré karo cah lanang stökige skranglige dhuwur sing bullied kula lan mbengok: ing dening guru kula, Aku ora ngerti yen nerangake rincian. Nanging punapa pol tragis lan kasar. Iku bakal kejut kabèh sekolah lan siswa kang aran ala lan koran bakal nulis bab iku. Utamané, Aku ngerti sing kanca sekelase mine celathu yèn dhèwèké lara weteng saka acara.

Michael lan kanca kang jenenge Patrick iki metu mlaku-mlaku siji sore ing desa kono padha urip. Padha ngadhepi loro utawa telu wong enom liyane sing uga padha metu ing wayah sore liyan. Siji mau wis chain karo wong kaya kang sadurungé ing wayah sore wis dicolong saka bisnis. Iku chain sing ditutup dana ing mburi menehi hasil.

Nalika nyerang iki Michael enom lan kanca kang. Michael diantemi kejem lan brutal ing chain. Para kanca Patrick mlayu gulu liwat sirah. Kang slamet, nanging Michael perang getih pati dening ngantem kasar saka sanad.

patemon karo Michael miwiti ora dadi apik, banjur aku kenek getihen ing wong, kaya aku marang kowé ing bagéan pungkasan. Nanging kita dadi kanca lan wis bab kanggo saben liyane, ya, malah mbelo kula ing ngarepe wong nalika padha bullied kula. Aku Michael wis jantung apik, senadyan kasunyatan sing sopir bis wis dadi duka kang guncang minangka mbuwang metu Michael lan kanca.

Aku bener tak kanca wektu cendhak sadurunge ing cara kasar, kapundhut saka ing donya.

Gendéra sekolah iki hoisted setengah cagak.


Kabeh Enggo bareng supaya adoh ing bayangan

Part 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  19

serial Iki crita urip saka kanak-kanak terus. Aku pitutur marang wuda lan candidly. A akèh aku wis tau ngomong marang kowé bab sadurungé. Sawetara jeneng ing crita sing lamunan.


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

4 kommentarer

Lena Henricson Fri, 25 Jan 2019 11:04:15 +010

Vad hände med ungdomarna som slog ihjäl Michael? 😩 Och hur togs ni omhand i skolan efteråt? 🤔

Svara


Christer Åberg Fri, 25 Jan 2019 18:12:49 +010

Svar till Lena Henricson.

Vad hände med ungdomarna som slog ihjäl Michael? 😩 Och hur togs ni omhand i skolan efteråt? 🤔

Så vitt jag minns förekom det ingen krishjälp. Det var inte som idag då de sätter in experthjälp och krisgrupp med en gång. De skyldiga tog de fast men vad som hände med dem vet jag inte.

Svara


Lena Henricson Sat, 26 Jan 2019 04:15:33 +010

Bra ändå att flaggan hissades på halv stång! Det markerade ju att något fruktansvärt hade inträffat. 😩🇸🇪😢

Svara


Johanna Mon, 28 Jan 2019 10:26:09 +010

Kom med fortsättningen snart Christer.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 17, onsdag 24 april 2019 kl. 04:06

Jesus söker: Vega!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 23 april 2019 23:19

Be om vår ekonomi. Be om en lägenhet Gud vet. Tack alla!

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp