474 online! | Sidvisningar idag: 61 909 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Ing bayangan - Part 19

Ing bayangan - Part 19

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe acara banget distressing, apa kedaden kanggo Michael minangka aku tak menyang perang karo bagéan pungkasan.

Michael mahasiswa luar biasa ing sekolah. Aku tau wanuh marang Panjenengané. Aku ora ngerti latar mburi utawa sing tenan iki, luwih saka iki, aku ngerti yen guru kang dianggep dadi mahasiswa tumoto lan angel.

Sawise kelas guru kang scolding wong, wong njupuk kula bener ing nimbali. Siji wektu sawise kedadean iki, iku mahasiswa liyane sing bullied kula. Banjur njupuk kula ing nimbali lan di-push wong iki karo dhengkul minangka lungguh ing bench bebarengan karo wong sawetara ing dalan njaba kelas sak break. Nanging iki ora supaya apik rampung, nanging aku ngadeg kaget ing sisih lan mung nonton. Aku ora ngerti apa ngomong bab kahanan iki. Aku elinga ngandika sampeyan ora kudu nggodha Chris, nanging sing dadi jenis kanggo wong, banjur sijine loro dhengkul maneh mung di-push wong mudhun ing bench bobot kang.

Michael ana mbokmenawa ing jantung wong banget jenis lan wis jantung apik nanging banget rowdy lan tumoto. Panjenenganipun tindak bis sekolah padha kula. Jumangkah ing wong mil sadurungé saka ngendi aku tak ing ing farm ing Skeen kanggo pindhah loro mil Ljungby.

Salah afternoon nalika kita mulih karo bis SJ gedhe Michael lan kanca kang banget tumoto. Padha romped mbengok lan swarmed lan mlayu bali lan kasebut lan kiwa saluran saka aisle saka bis, nalika kabeh siswa liyane lungguh quietly ing kursi, lan wani ngomong apa-apa. Nanging wong loro enom mangkono dijupuk saka bis ing kapercayan sing padha "njupuk bis" lan bisa aja lagi pleased. Kabeh loro mil Aku lunga karo bis sadurunge aku tak mati ing mandeg, padha katahan ing nalika sabar bis pembalap kang mlayu metu liyane lan liyane dening menit lan rauh wis ngrambah sawijining watesan.

Dina sabanjuré, Michael dhateng kula ing kapercayan kanggo kula, kita lungguh ing bench padha, wus dipencet wong, apa sing wis dialami ing bis sawise aku tak mati. Driver bus sing sabar wis mimpin bis wis pungkasanipun dadi duka kang guncang ing nesu lan di buwang dening Michael lan kanca nang endi wae ing dalan sadurunge padha tekan mandeg sing.

Aku ngandika apa-apa bab iki, nanging piye wae aku sumurup yen sopir bis wis ora dipilih nanging apa iya. Sampeyan kudu ngerti sing ing wektu iku aku wis ora mratelakake panemume. Aku ora Boo utawa BAA, aku mung mirengke lan nyoba kanggo njupuk iku minangka paling aku bisa. Aku ora Analyst, aku ora ngerti apa bakal nanging ing sembarang cara aku iki ngadeg ing sela-sela lan mung mirsani. Aku ora karakter utama ing drama kang, nanging mung temah lan isin lan ora aman pengamat sethitik sepi, sing ora wani ngganggu.

Apa bener kedaden sabanjuré karo cah lanang stökige skranglige dhuwur sing bullied kula lan mbengok: ing dening guru kula, Aku ora ngerti yen nerangake rincian. Nanging punapa pol tragis lan kasar. Iku bakal kejut kabèh sekolah lan siswa kang aran ala lan koran bakal nulis bab iku. Utamané, Aku ngerti sing kanca sekelase mine celathu yèn dhèwèké lara weteng saka acara.

Michael lan kanca kang jenenge Patrick iki metu mlaku-mlaku siji sore ing desa kono padha urip. Padha ngadhepi loro utawa telu wong enom liyane sing uga padha metu ing wayah sore liyan. Siji mau wis chain karo wong kaya kang sadurungé ing wayah sore wis dicolong saka bisnis. Iku chain sing ditutup dana ing mburi menehi hasil.

Nalika nyerang iki Michael enom lan kanca kang. Michael diantemi kejem lan brutal ing chain. Para kanca Patrick mlayu gulu liwat sirah. Kang slamet, nanging Michael perang getih pati dening ngantem kasar saka sanad.

patemon karo Michael miwiti ora dadi apik, banjur aku kenek getihen ing wong, kaya aku marang kowé ing bagéan pungkasan. Nanging kita dadi kanca lan wis bab kanggo saben liyane, ya, malah mbelo kula ing ngarepe wong nalika padha bullied kula. Aku Michael wis jantung apik, senadyan kasunyatan sing sopir bis wis dadi duka kang guncang minangka mbuwang metu Michael lan kanca.

Aku bener tak kanca wektu cendhak sadurunge ing cara kasar, kapundhut saka ing donya.

Gendéra sekolah iki hoisted setengah cagak.


Kabeh Enggo bareng supaya adoh ing bayangan

Part 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  19

serial Iki crita urip saka kanak-kanak terus. Aku pitutur marang wuda lan candidly. A akèh aku wis tau ngomong marang kowé bab sadurungé. Sawetara jeneng ing crita sing lamunan.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Friday 25 January 2019 02:34 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


4 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Vad hände med ungdomarna som slog ihjäl Michael? 😩 Och hur togs ni omhand i skolan efteråt? 🤔

Svara -   - 25/1-19 11:04 -


Christer Åberg

Svar till Lena Henricson.

Vad hände med ungdomarna som slog ihjäl Michael? 😩 Och hur togs ni omhand i skolan efteråt? 🤔

Så vitt jag minns förekom det ingen krishjälp. Det var inte som idag då de sätter in experthjälp och krisgrupp med en gång. De skyldiga tog de fast men vad som hände med dem vet jag inte.

Svara -   - 25/1-19 18:12 -


Lena Henricson

Bra ändå att flaggan hissades på halv stång! Det markerade ju att något fruktansvärt hade inträffat. 😩🇸🇪😢

Svara -   - 26/1-19 04:15 -


Johanna

Kom med fortsättningen snart Christer.

Svara -   - 28/1-19 10:26 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



The undesired - Part 21

bayangan

Kula terus lan obah crita kula minangka sethitik cah lanang undesirable. 

3

Läs allt!


bali lan tanah Bulan kang ing gambar sing padha

Bulan lan bumi

Satelit Chinese Longjiang-2 foto rembulan bali lan tanah ing gambar sing padha.

83

Läs allt!


The undesired - Part 20

bayangan

Tutugan saka crita harrowing saka kanak-kanak minangka anak bayangan.

5

Läs allt!


sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

New Dagbladet. 

Swedia kang LGBT College pisanan menehi training taunan kanggo LGBT lan feminists ing bejat ing aturan. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Women saiki bisa nggawe aborsi saindhenging meteng ing New York

Kang ana ing dina Nuh ...

Miturut Mikael Walfridsson  Ing dina kang padha, rembulan getih shone ing langit liwat New York, njupuk kutha, sing saiki bisa nindakake aborsi sing aplikasi ing kabeh meteng wong wadon kang.

45

Läs allt!


Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Miturut Holger Nilsson Aku dadi salah lan sangsara angel ngilangi metu, aku bakal langsung wara-wara sing iki kasenengan sunnat lan kita kudu nguripake adoh saka Antikristus, lan kita kudu ngalami kasangsaran gedhe tenan. Nanging yen aku tengen lan wong liya sing mikiraken supaya - sing Gusti bisa teka ing sembarang wektu lan nindakaken - banjur wong-wong sing ora ngabarake iku ora kesempatan kanggo mbenerake sing pesen, sing kita bisa nindakake.

18

Läs allt!


Ing bayangan - Part 19

Ing bayangan - Part 19

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe acara banget distressing, apa kedaden kanggo Michael minangka aku tak menyang perang karo bagéan pungkasan.

4

Läs allt!


"Kristen" rapper dipenjara kanggo raping wadon dipatèni ing ngarep Nursing

Aku mesthi, ora tembung sing perawat rap yen iku tumindak luput saka rudo pekso wong wadon dipatèni, Kristen.

6

Läs allt!


Pitados kang pengangkatan - Part 4

Christer Åberg Interviewing ngarep saka Holger Nilsson bab pengangkatan pitados. Part 4 metu saka 10.

0

Läs allt!


warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

Gambar: Aftonbladet. 

Telung pesawat militèr Rusia miber tanpa ijin ing wektu cendhak ing wilayah Swedish ana. A pesawat SIGINT, lan loro warplanes miber liwat Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Reader Mail dening Stefan Eliasson

Kristen lan Muslim nyembah Gusti Allah ingkang sami? Islam mucalaken bilih Qur'an punika pungkasan wahyu Allah, kang diganti ing Kitab Suci sadurungé, IE Torah lan Kitab Suci. Iki tegese podho Kristen lan Islam kudu lengkap. Yen sinau topik rauh nemokake yen pratelan ora bisa dadi luwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


Ing bayangan - Part 18

Christer Åberg bayangan

18 part of serial bab kanak-kanak. Kita wis teka ing sekolah nalika miwiti ing kelas VII. Bagean bakal kaget, kang iya kanggo kula nalika kedaden.

3

Läs allt!


Papan Migration takon pitakonan salah kanggo nemtokake yen sing Kristen

test2

Paling Papan Migration 12 pitakonan rampung mokal kanggo njawab, lan uga rampung ora ono guno nalika bener mung perlu Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo nemtokake yen wong iku Kristen utawa ora.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

New Age paves cara kanggo Antikristus

New Age paves cara kanggo Antikristus

Miturut Holger Nilsson  Ing taun 1980-an, kita duwe liyane lan liyane teka tengen istilah "New Age". Isih dadi, Nanging, akeh puzzled dening apa Age New soko, senadyan kasunyatan sing mayuta-yuta ing saindhenging donya wis kena, kena pengaruh lan melu ing gaya iki saiki nyapu nerusake. Contone, ing taun-mburi 1986-87, Enggal kang Eve, iku mayuta-yuta wong sing lunga menyang semedi, sadar lan tumindak ritual. Iku ora ketepakan iki kedaden nanging ana gaweyan ingkang tumata saka wong Umur anyar donya.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 07:01

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

14

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

103

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!


Amerika News about Swedia: microchips implanted kanggo Manajemen itungan ing Swedia

Reader Mail dening Nils 

microchip

Ing Stockholm, Swedia, milih 1000 kanggo milih Shop karo Microsystems cilik. Kripik implanted ing kulit.

55

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 177 248 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 199 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp