415 online! | Sidvisningar idag: 71 847 | Igår: 148 226 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

The dihoyongkeun - Part 19

The dihoyongkeun - Part 19

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh kajadian pisan distressing, naon anu lumangsung nepi ka Michael sakumaha Abdi ngagaduhan kana gelut jeung bagéan tukang.

Michael éta hiji murid rongkah di sakola. Kuring pernah terang anjeunna. Kuring henteu weruh tukang na atawa anu anjeunna nyaan ieu, leuwih ti kieu, abdi ngartos yén guru anjeunna dianggap hiji murid pabalatak tur hésé.

Sanggeus kelas kuring guruna urang scolding tina anjeunna, jadi manehna ngajak kuring sabenerna dina pertahanan. Hiji waktu sanggeus kajadian, nya éta murid sejen anu bullied kuring. Lajeng Anjeunna nyandak kuring di pertahanan tur kadorong jalma ieu kalayan tuur diangkat jadi manehna diuk dina bangku sapanjang kalawan sababaraha batur dina koridor luar kelas pas keur istirahat. Eta teu jadi nicely rengse, tapi nangtung amazed di sisi jeung ngan lalajo. Kuring teu nyaho naon nu nyebutkeun ngeunaan situasi ieu. Kuring inget yen cenah anjeun teu kudu ngagoda Chris, tapi anjeun kedah nanaon ka manehna, lajeng anjeunna nyimpen dua tuur ka balik na ngan kadorong anjeunna handap dina bangku tina beurat-Na.

Michael éta meureun di haté hiji jalma pisan jenis sarta miboga haté alus tapi pisan rowdy jeung pabalatak. Manéhna indit ka beus sakola anu sarua sakumaha kuring. Anjeunna stepped on batur Mil saméméhna ti mana kuring ngagaduhan on di tegalan di Skeen rék dua mil Ljungby.

Hiji soré nalika urang indit ka imah jeung beus SJ badag éta Michael jeung babaturan na pisan pabalatak. Aranjeunna romped, shouting na swarmed lumpat deui mudik sarta kénca channel tina Barisan tina beus, bari sakabeh santri lianna diuk quietly dina korsi, sarta wani nyebutkeun euweuh. Dua pamuda tadi sahingga direbut beus di kapercayaan anu aranjeunna "nyandak beus" na bisa ngalakukeun sakumaha aranjeunna pleased. Sakabéh dua mil kuring indit jeung beus saméméh kuring ngagaduhan off di stop mah, aranjeunna diteundeun dina bari kasabaran beus supir urang béak beuki loba ku menit jeung pas tadi ngahontal wates na.

Poé saterusna, Michael ngawartoskeun kuring di kapercayaan keur abdi, sakumaha urang diuk di bangku anu sarua, anjeunna ngalaman dipencet bodo, naon anu kajantenan dina beus sanggeus kuring meunang pareum. Supir beus anu sabar ngalaman disetir beus sempet tungtungna jadi jadi ambek anjeunna ngoyagkeun di anger jeung dialungkeun ku Michael jeung sobat na wae di jalan saméméh maranéhna sempet ngahontal eureun maranéhanana.

Cenah mah nanaon ngeunaan ieu, tapi kumaha bae kuring terang yén supir beus teu boga pilihan tapi mun ngalakukeun naon manéhna. Anjeun kudu nyaho yén dina waktu éta kuring teu boga pamadegan. Kuring teu boo atanapi baÃ, abdi ngan listened tur diusahakeun nyandak hal sakumaha pangalusna I bisa. Kuring teu hiji analis, abdi teu terang naon eta bakal tapi éta dina cara naon baé nu ieu mah nangtung di sela na ngan diawaskeun. Kuring teu tokoh utama dina drama urang, tapi mung hiji subdued tur isin tur aman panitén saeutik tenang, anu teu wani ngaganggu.

Naon sabenerna lumangsung hareup jeung budak stökige skranglige jangkung anu bullied kuring sarta ieu yelled di ku guru kuring, abdi teu terang lamun datang ka rinci. Tapi naon anu lumangsung éta sangar tragis tur pangperangan. Ieu bakal shock sakabeh sakola jeung mahasiswa bakal ngarasa bau jeung koran bakal nulis ngeunaan eta. Utamana, abdi terang yen hiji classmate tina milik ngomong yén manéhna kungsi nyeri beuteung kajadian.

Michael jeung babaturan na ngaranna Patrick ieu kaluar leumpang hiji sore di kampung dimana maranéhna cicing. Aranjeunna nyanghareupan dua atawa tilu jalma ngora lianna anu ogé éta kaluar dina eta sore fateful. Salah sahijina kungsi ranté kalayan anjeunna salaku anjeunna ngalaman saméméhna magrib tadi dipaling ti usaha. Ieu ranté anu ditutup dana di ahir deal.

Nalika diserang ieu Michael ngora jeung pendamping Na. Michael ieu keok rongkah na brutally dina ranté nu. sobat na Patrick ngungsi beuheung leuwih sirah. Anjeunna cageur, tapi Michael perang katurunan pati ku teunggeulan pangperangan tina ranté nu.

pasamoan abdi kalayan Michael dimimitian moal jadi alus, teras abdi pencét nosebleed hiji di manehna, sabab kuring bébéja nu di bagian tukang. Tapi urang janten réréncangan sarta miboga hormat keur saling, enya, malah anjeunna salamet kuring di hareupeun batur nalika aranjeunna bullied kuring. Jigana Michael kungsi haté alus, sanajan kanyataan yen supir beus geus jadi jadi ambek anjeunna ngoyagkeun sakumaha anjeunna threw kaluar Michael jeung sobat-Na.

Sabenerna mah ngagaduhan sobat nu waktu anu singget sateuacan di jalan pangperangan ieu, dibawa kabur ti dunya.

Bendera sakola ieu hoisted satengah tihang.


Kabéh biasa jadi jauh di dihoyongkeun

Bagian 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  19

serial ieu carita hirup kuring ti budak leutik saterusna. Kuring ngabejaan taranjang tur candidly. pisan A Kuring geus pernah ngawartoskeun Anjeun tentang baheula. Sababaraha ngaran dina carita anu samaran.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Friday 25 January 2019 02:34 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


4 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Vad hände med ungdomarna som slog ihjäl Michael? 😩 Och hur togs ni omhand i skolan efteråt? 🤔

Svara -   - 25/1-19 11:04 -


Christer Åberg

Svar till Lena Henricson.

Vad hände med ungdomarna som slog ihjäl Michael? 😩 Och hur togs ni omhand i skolan efteråt? 🤔

Så vitt jag minns förekom det ingen krishjälp. Det var inte som idag då de sätter in experthjälp och krisgrupp med en gång. De skyldiga tog de fast men vad som hände med dem vet jag inte.

Svara -   - 25/1-19 18:12 -


Lena Henricson

Bra ändå att flaggan hissades på halv stång! Det markerade ju att något fruktansvärt hade inträffat. 😩🇸🇪😢

Svara -   - 26/1-19 04:15 -


Johanna

Kom med fortsättningen snart Christer.

Svara -   - 28/1-19 10:26 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



The teu dipikahayang - Part 21

nu teu dihoyongkeun

Kuring terus sarta pindah carita kuring salaku budak saeutik pikaresepeun. 

3

Läs allt!


deui tanah bulan urang dina gambar anu sarua

Bulan jeung Bumi

Satelit Cina Longjiang-2 difoto bulan deui tanah di gambar sarua.

83

Läs allt!


The teu dipikahayang - Part 20

nu teu dihoyongkeun

Mangrupa tuluyan tina carita harrowing sahiji budak leutik mah salaku anak nu teu dihoyongkeun.

5

Läs allt!


sakola LGBTQ ngajarkeun yén mahluk lalaki nu teu

sakola LGBTQ ngajarkeun yén mahluk lalaki nu teu

Anyar Dagbladet. 

Swédia urang LGBT kuliah munggaran nyadiakeun latihan taunan pikeun jalma LGBT na feminists dina megatkeun norma. 

22

Läs allt!


Awéwé kiwari bisa nyieun aborsi sakuliah kakandungan di New York

Saperti ieu di poé Noah ...

Ku Mikael Walfridsson  Dinten anu sami, bulan getih shone di langit ngaliwatan New York, nyandak kota, nu kiwari bisa migawé hiji aborsi nu berlaku di sakabéh kakandungan awéwé urang.

45

Läs allt!


Suka bungah atawa tribulation?

Suka bungah atawa tribulation?

Ku Holger Nilsson Bakal Kuring jadi salah jeung tribulation hésé ngarecah kaluar, abdi bakal geuwat dibewarakeun yén ieu téh minuhan prophetic na urang kudu ngahurungkeun jauh ti Dajjal, sareng urang kudu ngalaman sufferings gede pisan. Tapi lamun Abdi katuhu jeung dulur sejenna anu nyangka kitu - yen Isa tiasa datangna iraha wae sarta ngalakukeun eta - lajeng jalma anu teu ngahutbah dinya euweuh kasempetan pikeun ngabenerkeun surat maranéhanana, yén urang tiasa ngalakukeun.

18

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part 19

The dihoyongkeun - Part 19

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh kajadian pisan distressing, naon anu lumangsung nepi ka Michael sakumaha Abdi ngagaduhan kana gelut jeung bagéan tukang.

4

Läs allt!


"Christian" rapper ditahan pikeun raping wanoja ditumpurkeun betah asuhan

Jigana tangtu, moal kecap nu a Mantri rapping lamun manehna geus kaliru ti perkosa ti wanoja ditumpurkeun, Kristen.

6

Läs allt!


The pangagem urang suka bungah - Part 4

Christer Åberg wawancara ngarep Holger Nilsson ngeunaan suka bungah dina pangagem urang. Bagian 4 kaluar 10.

0

Läs allt!


warplanes Rusia flew on Téritori Swedia tanpa idin

warplanes Rusia flew on Téritori Swedia tanpa idin

Gambar: Aftonbladet. 

Tilu planes militér Rusia flew tanpa idin dina waktu anu singget dina wewengkon Swedia on Sabtu. A planes SIGINT, sarta dua warplanes flew leuwih Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah palsu Islam urang teu abdi

Allah palsu Islam urang teu abdi

Maca Surat ku Stefan Eliasson

Kristen jeung Muslim nyembah Allah anu sarua? Islam ngajarkeun yén Alquran mangrupa panungtungan tina wahyu Allah, anu digantikeun kitab suci saméméhna, nyaéta Taurat jeung Kitab Suci. Ieu ngandung harti yén kamiripan dina Kristen jeung Islam kedah komprehensif. Lamun diajar topik pas discovers nu ngaku teu bisa leuwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part 18

Christer Åberg dihoyongkeun

The 18 bagian tina serial abdi tentang budak leutik mah. Kami geus datang ka sakola luhur mun kuring dimimitian di kelas VII. bagian ieu bakal kaget anjeun, nu eta tuh keur kuring nalika aya kajadian.

3

Läs allt!


Board Migrasi nanyakeun ka patarosan salah nangtukeun lamun anu Kristen

test2

Kalolobaan Board urang Migrasi 12 patarosan anu tos rengse teu mungkin mun ngajawab, sarta ogé tos rengse teu epektip lamun eta sabenerna ngan diperlukeun hiji masalah keur nangtukeun mun batur téh Kristen atanapi henteu.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Anyar Jaman paves cara pikeun Dajjal

Anyar Jaman paves cara pikeun Dajjal

Ku Holger Nilsson  Dina taun 1980, urang kudu beuki loba datang di sakuliah istilah "New Age". Masih kitu, loba puzzled ku naon Jaman Anyar mangrupakeun hiji hal, sanajan kanyataan yén jutaan sabudeureun dunya geus keuna, kapangaruhan sarta aub dina trend ieu kiwari sweeping ka hareup. Contona, dina taun-tungtung 1986-87, Hawa Taun Anyar urang, ieu teh jutaan jalma anu indit ka semedi, trance sarta meta ritual. Ieu henteu kabeneran nu ieu kajantenan tapi éta usaha ngagabung di urang New Age di sakuliah dunya.

46

Läs allt!


Bakal hiji anu robah kelamin ka sawarga?

waria

Baris jalma ka sawarga anu geus robah kelamin ngaliwatan bedah?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Sinners?

babaturan

Maca Surat ku Daud Billström Yesus geus panutan primér urang pikeun ngahontal kaluar pikeun urang anu teu percaya. Waktu Yesus walked bumi, anjeunna terang naon ieu jalan dina jalma anu sumping ka anjeunna. Anjeunna sami kiwari.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, onsdag 20 februari 2019 kl. 12:21

Jesus söker: Vivianne!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



A musium McJesus disalib di Israel

Crucify McJesus

Photo: SVT. 

Protes di Israel ngalawan Jani Leinonen "karya seni" McJesus ngagambarkeun hiji disalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg salam

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


A tiiseun Yesus - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipas papanggih urang deui carita Alkitabiah. ayeuna manéhna nangtung sateuacan Yesus. Ieu kungsi lajeng geus tilu taun saprak beheading Yahya Baptis urang.

2

Läs allt!


daftar jahat - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 5

soldadu

Ku Hans Jansson , Uppsala Aya hal "palinter" na jahat lampah Herodes urang dina konteks urang nu ngajéntrékeun. Nu brings kuring naon anu ditulis dina kitab Kajadian.

5

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

14

Läs allt!


"Alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America"

Maca Surat ku Nils 

Aborsi - Ibu

Hiji awéwé kiwari miboga program Netflix Air mana baé bayaran upeti ka aborsi, sarta cik ku kecap: "alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America", sarta nyanyi sarta tari pikeun eta.

38

Läs allt!


Dina naraka, tormented sinners

Lamun balik ka naraka, anjeun tormented. Éta naon Apan kanggo. Ngan salaku lalaki beunghar Lukas 16, anjeun bakal jadi tormented dina seuneu. Sagala sinners buka naraka, sarta maranéhna balik aya bisa tormented.

103

Läs allt!


Newborns téh geus mangrupa 'ex'

Newborns téh geus mangrupa ex

Photo: screenshot tina Facebook. 

Padumuk New York City kiwari bisa ngarobah gender maranéhanana tanpa sertipikat médis. Leuwih ti éta, maranéhna malah bisa ngarobah gender bayi maranéhanana sacara.

5

Läs allt!


Mun anjeun dilahirkeun dina awak salah, anjeun bisa dilahirkeun deui

Loui Keusik

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Keusik, 26 mangrupakeun béntang tangan Swedia anu kiwari eureun maén tangan ditalungtik pikeun dysphoria génder. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Maca Surat: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Gambar: Ti TV4. 

Harga pikeun Actor Best indit ka aktor Christian Bale di Wawakil pilem, saha thanked inspirasi na: Iblis.

43

Läs allt!


Amérika News ngeunaan Swédia: Microchips dipelak pikeun manajemén mata uang di Swedia

Maca Surat ku Nils 

Microchip

Di Stockholm, Swédia, milih 1000 urang milih Toko ku Microsystems leutik. Chip dipelak handapeun kulit maranéhanana.

55

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 510 801 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 173 bloggartiklar, 94 306 kommentarer och 62 012 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp