Webb-TV | Frälsningskandidater NY | Bönesidan | Själavårdssidan NY | Sök | Kontakt
Surfar nu: 412 www.apg29.nu


The dihoyongkeun - Part 19

The dihoyongkeun - Part 19

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh kajadian pisan distressing, naon anu lumangsung nepi ka Michael sakumaha Abdi ngagaduhan kana gelut jeung bagéan tukang.

Michael éta hiji murid rongkah di sakola. Kuring pernah terang anjeunna. Kuring henteu weruh tukang na atawa anu anjeunna nyaan ieu, leuwih ti kieu, abdi ngartos yén guru anjeunna dianggap hiji murid pabalatak tur hésé.

Sanggeus kelas kuring guruna urang scolding tina anjeunna, jadi manehna ngajak kuring sabenerna dina pertahanan. Hiji waktu sanggeus kajadian, nya éta murid sejen anu bullied kuring. Lajeng Anjeunna nyandak kuring di pertahanan tur kadorong jalma ieu kalayan tuur diangkat jadi manehna diuk dina bangku sapanjang kalawan sababaraha batur dina koridor luar kelas pas keur istirahat. Eta teu jadi nicely rengse, tapi nangtung amazed di sisi jeung ngan lalajo. Kuring teu nyaho naon nu nyebutkeun ngeunaan situasi ieu. Kuring inget yen cenah anjeun teu kudu ngagoda Chris, tapi anjeun kedah nanaon ka manehna, lajeng anjeunna nyimpen dua tuur ka balik na ngan kadorong anjeunna handap dina bangku tina beurat-Na.

Michael éta meureun di haté hiji jalma pisan jenis sarta miboga haté alus tapi pisan rowdy jeung pabalatak. Manéhna indit ka beus sakola anu sarua sakumaha kuring. Anjeunna stepped on batur Mil saméméhna ti mana kuring ngagaduhan on di tegalan di Skeen rék dua mil Ljungby.

Hiji soré nalika urang indit ka imah jeung beus SJ badag éta Michael jeung babaturan na pisan pabalatak. Aranjeunna romped, shouting na swarmed lumpat deui mudik sarta kénca channel tina Barisan tina beus, bari sakabeh santri lianna diuk quietly dina korsi, sarta wani nyebutkeun euweuh. Dua pamuda tadi sahingga direbut beus di kapercayaan anu aranjeunna "nyandak beus" na bisa ngalakukeun sakumaha aranjeunna pleased. Sakabéh dua mil kuring indit jeung beus saméméh kuring ngagaduhan off di stop mah, aranjeunna diteundeun dina bari kasabaran beus supir urang béak beuki loba ku menit jeung pas tadi ngahontal wates na.

Poé saterusna, Michael ngawartoskeun kuring di kapercayaan keur abdi, sakumaha urang diuk di bangku anu sarua, anjeunna ngalaman dipencet bodo, naon anu kajantenan dina beus sanggeus kuring meunang pareum. Supir beus anu sabar ngalaman disetir beus sempet tungtungna jadi jadi ambek anjeunna ngoyagkeun di anger jeung dialungkeun ku Michael jeung sobat na wae di jalan saméméh maranéhna sempet ngahontal eureun maranéhanana.

Cenah mah nanaon ngeunaan ieu, tapi kumaha bae kuring terang yén supir beus teu boga pilihan tapi mun ngalakukeun naon manéhna. Anjeun kudu nyaho yén dina waktu éta kuring teu boga pamadegan. Kuring teu boo atanapi baÃ, abdi ngan listened tur diusahakeun nyandak hal sakumaha pangalusna I bisa. Kuring teu hiji analis, abdi teu terang naon eta bakal tapi éta dina cara naon baé nu ieu mah nangtung di sela na ngan diawaskeun. Kuring teu tokoh utama dina drama urang, tapi mung hiji subdued tur isin tur aman panitén saeutik tenang, anu teu wani ngaganggu.

Naon sabenerna lumangsung hareup jeung budak stökige skranglige jangkung anu bullied kuring sarta ieu yelled di ku guru kuring, abdi teu terang lamun datang ka rinci. Tapi naon anu lumangsung éta sangar tragis tur pangperangan. Ieu bakal shock sakabeh sakola jeung mahasiswa bakal ngarasa bau jeung koran bakal nulis ngeunaan eta. Utamana, abdi terang yen hiji classmate tina milik ngomong yén manéhna kungsi nyeri beuteung kajadian.

Michael jeung babaturan na ngaranna Patrick ieu kaluar leumpang hiji sore di kampung dimana maranéhna cicing. Aranjeunna nyanghareupan dua atawa tilu jalma ngora lianna anu ogé éta kaluar dina eta sore fateful. Salah sahijina kungsi ranté kalayan anjeunna salaku anjeunna ngalaman saméméhna magrib tadi dipaling ti usaha. Ieu ranté anu ditutup dana di ahir deal.

Nalika diserang ieu Michael ngora jeung pendamping Na. Michael ieu keok rongkah na brutally dina ranté nu. sobat na Patrick ngungsi beuheung leuwih sirah. Anjeunna cageur, tapi Michael perang katurunan pati ku teunggeulan pangperangan tina ranté nu.

pasamoan abdi kalayan Michael dimimitian moal jadi alus, teras abdi pencét nosebleed hiji di manehna, sabab kuring bébéja nu di bagian tukang. Tapi urang janten réréncangan sarta miboga hormat keur saling, enya, malah anjeunna salamet kuring di hareupeun batur nalika aranjeunna bullied kuring. Jigana Michael kungsi haté alus, sanajan kanyataan yen supir beus geus jadi jadi ambek anjeunna ngoyagkeun sakumaha anjeunna threw kaluar Michael jeung sobat-Na.

Sabenerna mah ngagaduhan sobat nu waktu anu singget sateuacan di jalan pangperangan ieu, dibawa kabur ti dunya.

Bendera sakola ieu hoisted satengah tihang.


Kabéh biasa jadi jauh di dihoyongkeun

Bagian 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  19

serial ieu carita hirup kuring ti budak leutik saterusna. Kuring ngabejaan taranjang tur candidly. pisan A Kuring geus pernah ngawartoskeun Anjeun tentang baheula. Sababaraha ngaran dina carita anu samaran.


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

4 kommentarer

Lena Henricson Fri, 25 Jan 2019 11:04:15 +010

Vad hände med ungdomarna som slog ihjäl Michael? 😩 Och hur togs ni omhand i skolan efteråt? 🤔

Svara


Christer Åberg Fri, 25 Jan 2019 18:12:49 +010

Svar till Lena Henricson.

Vad hände med ungdomarna som slog ihjäl Michael? 😩 Och hur togs ni omhand i skolan efteråt? 🤔

Så vitt jag minns förekom det ingen krishjälp. Det var inte som idag då de sätter in experthjälp och krisgrupp med en gång. De skyldiga tog de fast men vad som hände med dem vet jag inte.

Svara


Lena Henricson Sat, 26 Jan 2019 04:15:33 +010

Bra ändå att flaggan hissades på halv stång! Det markerade ju att något fruktansvärt hade inträffat. 😩🇸🇪😢

Svara


Johanna Mon, 28 Jan 2019 10:26:09 +010

Kom med fortsättningen snart Christer.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 16, fredag 19 april 2019 kl. 02:37

Jesus söker: Olaus, Ola!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
fredag 19 april 2019 01:02

Be för en tonårig kille som nästan bara sitter och spelar data på sin lediga tid.
Be att han får kamrater att umgås med och hittar en rätt församling att tillhöra.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp