Surfar nu: 334 www.apg29.nu

The teu dipikahayang - Part 20

nu teu dihoyongkeun

Mangrupa tuluyan tina carita harrowing sahiji budak leutik mah salaku anak nu teu dihoyongkeun.

kelas mah sapotong kelas sakelas heubeul kuring nu kuring kungsi lamun kuring indit di sakola Torpa. Maranehna réngsé nepi di tengah wangunan SMA bari I réngsé nepi di sacara harfiah dina sudut wangunan oblong. Pikeun meunang ka kelas heubeul, kuring kungsi balik satengahna dina koridor panjang lajeng giliran katuhu. Ieu kajadian nu kuring tuh jadi kadang. 

Dina hiji kasempetan, kuring patepung Kristen, ieu nu bodo mah kajantenan ka gelut jeung shooting sakola, sababaraha taun saméméhna. Kuring teu apal kumaha urang dikaitkeun tapi éta amicably. Mains kami dikaitkeun aya diantawis panongton sahiji siswa séjén dina reses di bangku, loker sakola jeung jaket bakal ujug-ujug ngalamun sumping nepi ka kuring jeung nyebutkeun:

"Dupi teu pancuran wae di imah jadi anjeun bisa ngumbah bulu ngandung lisah anjeun?" 

Kuring éta ngajempolan jeung teu nyaho naon ngomong, sarta éta ngan sepi. Christian teu nyaho naon nu bakal anjeunna nyebutkeun sabot diusahakeun Baqoroh apologetically pareum. Kusabab mojang sapuk. Kuring teu nyaho saha manéhna, tapi éta pisan nyeri mun kuring. 

Ieu menyakiti kuring sabab kuring ieu tormented ku gajih kuring jeung bulu ngandung lisah. The ubar pikeun eta, abdi terang mah kudu mandi deui atawa sahenteuna ngumbah eta leuwih mindeng, tapi ieu mah aya keur indung ngukut kuring. Pas kuring hayang nyandak pancuran atawa ngumbah bulu kuring sangkan kuring henteu meunang eta. Kuring ngalaman di imah kusabab kuring teu bisa nyandak pancuran a jeung kuring ieu tormented di sakola lantaran kuring kungsi leumpang di sabudeureun kalayan bulu ngandung lisah abdi. Kuring éta troubled sarta dirasakeun goréng pikeun eta sarta jadi malah leuwih pasti sarta depresi di abdi geus low harga diri. 

Sugan ieu kabiasaan indung ngukut kuring opsykologiska sahiji tukang goréng nya. Manéhna geus diajar kana simpen dina sagalana. pamikiran kamiskinan ieu bakal balik bareng nya salila sababaraha taun, sanajan manéhna ogé kaluar finansial. Manehna diwenangkeun dirina teu boga nanaon, tapi indit ngeunaan dina baju butut sarta heubeul. Manéhna geus leuwih ti mampuh mésér hal anyar jeung seger, tapi manehna pernah tuh. 

Atawa éta kabiasaan dirina yén manéhna sieun bapa angkat abdi. Kuring henteu weruh, tapi manehna kapaksa salila sababaraha taun geus considerably subdued ku anjeunna. Manehna kadang bakal nyebutkeun hal unflattering ngeunaan salakina keur urang barudak nalika anjeunna teu ngadéngé. 

Nalika kuring mikir ngeunaan eta, anjeunna hal pernah misalna ngeunaan dirina, tapi di sisi séjén, cenah sacara umum pernah nanaon. Tanpa kudu nyebutkeun kecap, anjeunna bisa dileungitkeun wae kalawan mobilna. indung ngukut kuring pernah terang dimana anjeunna atanapi tumaros. Mun yén Aisyah humandeuar ka urang barudak, tapi teu kungsi kedal eta langsung ka anjeunna. Kuring pernah nempo aranjeunna arguing tapi kabiasaan ieu mangrupa annoyance utama. Komunikasi antara aranjeunna éta sakabéhna maot, sarta ieu ieu mah tumuwuh nepi kalawan. Anjeun pernah dikaitkeun kana tiap lianna.

bapa angkat abdi smoked hiji pipa nu anjeunna sempet dipigawé ti umur opat belas, tapi manéhna henteu masalah booze. Ieu vodka jeung botol minuman keras lianna dina rak di goah, tapi anjeunna pernah nginum dirina kaluar tina éta, tapi ngan sakali di éta sémah di imah manéhna ditawarkeun schnapps saeutik.

Tapi ayeuna deui bulu ngandung lisah abdi. Kuring ieu haunted ku kieu tapi teu nyaho kumaha carana ngajawab eta. Dina waktu éta budak hiji bulu panjang saeutik, anu kuring kungsi. Kuring hayang bulu nu leuwih Ceuli kuring ambéh maranéhanana henteu bakal jadi katingali. Kuring kungsi leuwih ti sakali acan bullied pikeun ngabogaan badag tur protruding Ceuli salaku "comrades" abdi anu ditampar on aranjeunna ti tukangeun kalawan ramo maranéhna sangkan maranéhanana éta jelas beureum. Tapi kusabab bulu mah jadi ngandung lisah na gajih tah ieu moal geulis, tapi ngagantung lank na awon ka handap tur sabudeureun Ceuli. Oh kumaha atuh ieu tormented ku bulu lank abdi!

Nalika eta janten colder arah ujung ragrag mimiti hiji duduluran Jerman di sakola. Hiji budak na gadis. Aranjeunna lengkah dina beus di meungpeuk keur kuring. Aranjeunna kagungan baju saeutik béda ti urang Swedes sakumaha Abdi noticed aranjeunna. gadis miboga panjang, braids rupa, tur budak miboga kolor sanajan cuaca ieu lalaki colder. Tapi sanajan maranéhna hayang diuk babarengan budak kalawan bulu ngandung lisah lank dina beus sakola. Abdi émut yén korsi gigireun kuring éta lowong tapi aranjeunna diuk di tukang beus. Teu sangka ieu kusabab kuring ieu teased ngarah moal bakal datangna di tim sareng mih na diri jadi bullied. 

Nalika kuring réngsé kelas kagenep, kuring kungsi ratings lousy. Kuring pernah junun nedunan ogé di sakola Torpa lantaran kuring jadi cowed na bullied. kayakinan mah teu ukur dicekel handap ka sapatu, tapi aya teu. Kusabab eta kuring bisa meunang jauh ti bullies abdi, abdi ieu nempatkeun dina kelas béda di SMA mana maranéhna baca a Pace langkung leisurely saeutik. Mangka angkat kacida alusna pikeun kuring. Kuring meunang on kacida alusna dina kelas jeung eta taya tina sakelas kuring anu bullied kuring. Sakabéh éta babaturan, sanajan maranéhna teu socialized kalawan sababaraha atanapi ngagaduhan uninga aranjeunna. 

Simkuring oge kagungan sababaraha imigran di kelas nu ieu mah jadi biasa wanoh. Salah sahiji Libanon, nu éta dua taun heubeul ti sesa kami, saurang ti Turki jeung saurang ti Yunani. Aya pernah wae masalah eta jeung maranéhna teased atawa saha. 

Salaku I engké bakal mungkas di SMP kelas 9 mah, pangalusna di kelas sarta miboga 4,7 rata-rata. Waktu éta maranéhna kungsi skala lima titik di sakola. Hiji éta nu awon, bari tempat kalima éta anu pangalusna.

Sanajan aya teu salah di kelas kuring nu bullied kuring jadi aya nya éta siswa ti kelas séjén nu tumaros. Stefan, hiji budak blond rickety lila, kungsi dibawa kana tugas jeung premanisme kuring. Anjeunna bisa ngagorowok taunts di kuring sangkan sakabéh siswa sabudeureun bisa ngadenge eta. Ieu humiliating jeung ngerakeun. Kuring henteu weruh naha manéhna kitu. Ieu ngan kitu. Ieu pisan kuring jeung kuring dibere sorangan di jerona. Kuring kungsi ti moment mimiti dipelak nepi di dinya jadi kuring henteu terang nanaon sejenna. 

Sanggeus kuring kungsi SMA réngsé, anjeunna bisa nuluykeun sarta premanisme kuring pas manéhna nempo kuring di mana waé. Kuring pernah dipikaharti naha anjeunna behaved kitu. 

Kuring gaduh dina kahirupan mah kedah rasa goréng tina arah. Dina salah sahiji titik sanggeus sapoé olahraga diayakeun ku sakola jadi kuring henteu manggihan jalan deui ka sakola mana beus bakal balik. 

Nalika kuring wandered di jalan kuring patepung sababaraha siswa ti sakola kuring anu ieu leumpang. Kuring mutuskeun nanya aranjeunna pikeun arah. Éta kudu geus noticed kumaha leungit na unsure I kokotéténgan. Ampir geuwat aranjeunna mimiti ngagoda jeung premanisme kuring sabab kuring teu bisa jadi jalan. Éta disebutna kuring "ngacingked" nu maranéhna ogé sumping ka nelepon kuring di masa depan sakola. 

Tapi aranjeunna adzab atoh kaluar rktingen katuhu nu bakal buka meunang ka sakola. Abdi teu bisa ngarti naha maranéhna bakal nyokot on kuring sabab kuring henteu manggihan. Kuring terang aranjeunna boro. 


Tuturkeun MY serial nu teu dipikahayang
Bagian 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   

serial ieu carita hirup kuring ti budak leutik saterusna. Kuring ngabejaan taranjang tur candidly. pisan A Kuring geus pernah ngawartoskeun Anjeun tentang baheula. Sababaraha ngaran dina carita anu samaran.


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

5 kommentarer

Per 7/2-2019, 00:15

Jag vet inte varför han gjorde så

Jag känner igen mig i att vara som en "magnet" och känner hur ondskan manifesteras i olika helt okända människor och liksom automatiskt pendlar in och "ser" sårbara mig.

18 Om världen hatar eder, så betänken att hon har hatat mig förr än eder. 19 Voren I av världen, så älskade ju världen vad henne tillhörde; men eftersom I icke ären av världen, utan av mig haven blivit utvalda och tagna ut ur världen, därför hatar världen eder. 20 Kommen ihåg det ord som jag sade till eder: ’Tjänaren är icke förmer än sin herre.’ Hava de förföljt mig, så skola de ock förfölja eder; hava de hållit mitt ord, så skola de ock hålla edert. 21 Men allt detta skola de göra mot eder för mitt namns skull, eftersom de icke känna honom som har sänt mig. 22 Hade jag icke kommit och talat till dem, så skulle de icke hava haft synd; men nu hava de ingen ursäkt för sin synd. 23 Den som hatar mig, han hatar ock min Fader. 24 Hade jag icke bland dem gjort sådana gärningar, som ingen annan har gjort, så skulle de icke hava haft synd; men nu hava de sett dem, och hava likväl hatat både mig och min Fader. 25 Men det ordet skulle ju fullbordas, som är skrivet i deras lag: ’De hava hatat mig utan sak.’

26 Dock, när Hjälparen kommer, som jag skall sända eder ifrån Fadern, sanningens Ande, som utgår ifrån Fadern, då skall han vittna om mig. 27 Också I kunnen vittna, eftersom I haven varit med mig från begynnelsen.”

Johannes 15:18-27

Det tidigare bibelstycket ger i alla fall mig svaret på varför "de" ser oss som byte.

Ty den kamp vi hava att utkämpa är en kamp icke mot kött och blod, utan mot furstar och väldigheter och världshärskare, som råda här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarymderna.

Efesierbrevet 6:12

Svara


Johanna 7/2-2019, 09:04

Vilket bra betyg du hade när du slutade 9:an😊. 4,7 det är inte illa det. Skulle du inte ta och plugga vidare, det är aldrig försent att göra det. Du har ju verkligen kapacitet till det.

Svara


Bengt 7/2-2019, 13:19

Är du också rödhårig Christer ?

Svara


Christer Åberg 7/2-2019, 15:35

Svar till Bengt.

Nej. Cendrefärgat.

Svara


Bengt 7/2-2019, 17:58

Jag har inte så mycket hår kvar längre

Men jag blir ju snart 57

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 30, onsdag 24 juli 2019 kl. 08:28

Jesus söker: Kristina, Kerstin!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 23 juli 2019 23:38

Jag gör vad som helst för Jenny. Välsigna våd kärlek. Amen


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp