429 online! | Sidvisningar idag: 80 712 | Igår: 160 359 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

The teu dipikahayang - Part 20

nu teu dihoyongkeun

Mangrupa tuluyan tina carita harrowing sahiji budak leutik mah salaku anak nu teu dihoyongkeun.

kelas mah sapotong kelas sakelas heubeul kuring nu kuring kungsi lamun kuring indit di sakola Torpa. Maranehna réngsé nepi di tengah wangunan SMA bari I réngsé nepi di sacara harfiah dina sudut wangunan oblong. Pikeun meunang ka kelas heubeul, kuring kungsi balik satengahna dina koridor panjang lajeng giliran katuhu. Ieu kajadian nu kuring tuh jadi kadang. 

Dina hiji kasempetan, kuring patepung Kristen, ieu nu bodo mah kajantenan ka gelut jeung shooting sakola, sababaraha taun saméméhna. Kuring teu apal kumaha urang dikaitkeun tapi éta amicably. Mains kami dikaitkeun aya diantawis panongton sahiji siswa séjén dina reses di bangku, loker sakola jeung jaket bakal ujug-ujug ngalamun sumping nepi ka kuring jeung nyebutkeun:

"Dupi teu pancuran wae di imah jadi anjeun bisa ngumbah bulu ngandung lisah anjeun?" 

Kuring éta ngajempolan jeung teu nyaho naon ngomong, sarta éta ngan sepi. Christian teu nyaho naon nu bakal anjeunna nyebutkeun sabot diusahakeun Baqoroh apologetically pareum. Kusabab mojang sapuk. Kuring teu nyaho saha manéhna, tapi éta pisan nyeri mun kuring. 

Ieu menyakiti kuring sabab kuring ieu tormented ku gajih kuring jeung bulu ngandung lisah. The ubar pikeun eta, abdi terang mah kudu mandi deui atawa sahenteuna ngumbah eta leuwih mindeng, tapi ieu mah aya keur indung ngukut kuring. Pas kuring hayang nyandak pancuran atawa ngumbah bulu kuring sangkan kuring henteu meunang eta. Kuring ngalaman di imah kusabab kuring teu bisa nyandak pancuran a jeung kuring ieu tormented di sakola lantaran kuring kungsi leumpang di sabudeureun kalayan bulu ngandung lisah abdi. Kuring éta troubled sarta dirasakeun goréng pikeun eta sarta jadi malah leuwih pasti sarta depresi di abdi geus low harga diri. 

Sugan ieu kabiasaan indung ngukut kuring opsykologiska sahiji tukang goréng nya. Manéhna geus diajar kana simpen dina sagalana. pamikiran kamiskinan ieu bakal balik bareng nya salila sababaraha taun, sanajan manéhna ogé kaluar finansial. Manehna diwenangkeun dirina teu boga nanaon, tapi indit ngeunaan dina baju butut sarta heubeul. Manéhna geus leuwih ti mampuh mésér hal anyar jeung seger, tapi manehna pernah tuh. 

Atawa éta kabiasaan dirina yén manéhna sieun bapa angkat abdi. Kuring henteu weruh, tapi manehna kapaksa salila sababaraha taun geus considerably subdued ku anjeunna. Manehna kadang bakal nyebutkeun hal unflattering ngeunaan salakina keur urang barudak nalika anjeunna teu ngadéngé. 

Nalika kuring mikir ngeunaan eta, anjeunna hal pernah misalna ngeunaan dirina, tapi di sisi séjén, cenah sacara umum pernah nanaon. Tanpa kudu nyebutkeun kecap, anjeunna bisa dileungitkeun wae kalawan mobilna. indung ngukut kuring pernah terang dimana anjeunna atanapi tumaros. Mun yén Aisyah humandeuar ka urang barudak, tapi teu kungsi kedal eta langsung ka anjeunna. Kuring pernah nempo aranjeunna arguing tapi kabiasaan ieu mangrupa annoyance utama. Komunikasi antara aranjeunna éta sakabéhna maot, sarta ieu ieu mah tumuwuh nepi kalawan. Anjeun pernah dikaitkeun kana tiap lianna.

bapa angkat abdi smoked hiji pipa nu anjeunna sempet dipigawé ti umur opat belas, tapi manéhna henteu masalah booze. Ieu vodka jeung botol minuman keras lianna dina rak di goah, tapi anjeunna pernah nginum dirina kaluar tina éta, tapi ngan sakali di éta sémah di imah manéhna ditawarkeun schnapps saeutik.

Tapi ayeuna deui bulu ngandung lisah abdi. Kuring ieu haunted ku kieu tapi teu nyaho kumaha carana ngajawab eta. Dina waktu éta budak hiji bulu panjang saeutik, anu kuring kungsi. Kuring hayang bulu nu leuwih Ceuli kuring ambéh maranéhanana henteu bakal jadi katingali. Kuring kungsi leuwih ti sakali acan bullied pikeun ngabogaan badag tur protruding Ceuli salaku "comrades" abdi anu ditampar on aranjeunna ti tukangeun kalawan ramo maranéhna sangkan maranéhanana éta jelas beureum. Tapi kusabab bulu mah jadi ngandung lisah na gajih tah ieu moal geulis, tapi ngagantung lank na awon ka handap tur sabudeureun Ceuli. Oh kumaha atuh ieu tormented ku bulu lank abdi!

Nalika eta janten colder arah ujung ragrag mimiti hiji duduluran Jerman di sakola. Hiji budak na gadis. Aranjeunna lengkah dina beus di meungpeuk keur kuring. Aranjeunna kagungan baju saeutik béda ti urang Swedes sakumaha Abdi noticed aranjeunna. gadis miboga panjang, braids rupa, tur budak miboga kolor sanajan cuaca ieu lalaki colder. Tapi sanajan maranéhna hayang diuk babarengan budak kalawan bulu ngandung lisah lank dina beus sakola. Abdi émut yén korsi gigireun kuring éta lowong tapi aranjeunna diuk di tukang beus. Teu sangka ieu kusabab kuring ieu teased ngarah moal bakal datangna di tim sareng mih na diri jadi bullied. 

Nalika kuring réngsé kelas kagenep, kuring kungsi ratings lousy. Kuring pernah junun nedunan ogé di sakola Torpa lantaran kuring jadi cowed na bullied. kayakinan mah teu ukur dicekel handap ka sapatu, tapi aya teu. Kusabab eta kuring bisa meunang jauh ti bullies abdi, abdi ieu nempatkeun dina kelas béda di SMA mana maranéhna baca a Pace langkung leisurely saeutik. Mangka angkat kacida alusna pikeun kuring. Kuring meunang on kacida alusna dina kelas jeung eta taya tina sakelas kuring anu bullied kuring. Sakabéh éta babaturan, sanajan maranéhna teu socialized kalawan sababaraha atanapi ngagaduhan uninga aranjeunna. 

Simkuring oge kagungan sababaraha imigran di kelas nu ieu mah jadi biasa wanoh. Salah sahiji Libanon, nu éta dua taun heubeul ti sesa kami, saurang ti Turki jeung saurang ti Yunani. Aya pernah wae masalah eta jeung maranéhna teased atawa saha. 

Salaku I engké bakal mungkas di SMP kelas 9 mah, pangalusna di kelas sarta miboga 4,7 rata-rata. Waktu éta maranéhna kungsi skala lima titik di sakola. Hiji éta nu awon, bari tempat kalima éta anu pangalusna.

Sanajan aya teu salah di kelas kuring nu bullied kuring jadi aya nya éta siswa ti kelas séjén nu tumaros. Stefan, hiji budak blond rickety lila, kungsi dibawa kana tugas jeung premanisme kuring. Anjeunna bisa ngagorowok taunts di kuring sangkan sakabéh siswa sabudeureun bisa ngadenge eta. Ieu humiliating jeung ngerakeun. Kuring henteu weruh naha manéhna kitu. Ieu ngan kitu. Ieu pisan kuring jeung kuring dibere sorangan di jerona. Kuring kungsi ti moment mimiti dipelak nepi di dinya jadi kuring henteu terang nanaon sejenna. 

Sanggeus kuring kungsi SMA réngsé, anjeunna bisa nuluykeun sarta premanisme kuring pas manéhna nempo kuring di mana waé. Kuring pernah dipikaharti naha anjeunna behaved kitu. 

Kuring gaduh dina kahirupan mah kedah rasa goréng tina arah. Dina salah sahiji titik sanggeus sapoé olahraga diayakeun ku sakola jadi kuring henteu manggihan jalan deui ka sakola mana beus bakal balik. 

Nalika kuring wandered di jalan kuring patepung sababaraha siswa ti sakola kuring anu ieu leumpang. Kuring mutuskeun nanya aranjeunna pikeun arah. Éta kudu geus noticed kumaha leungit na unsure I kokotéténgan. Ampir geuwat aranjeunna mimiti ngagoda jeung premanisme kuring sabab kuring teu bisa jadi jalan. Éta disebutna kuring "ngacingked" nu maranéhna ogé sumping ka nelepon kuring di masa depan sakola. 

Tapi aranjeunna adzab atoh kaluar rktingen katuhu nu bakal buka meunang ka sakola. Abdi teu bisa ngarti naha maranéhna bakal nyokot on kuring sabab kuring henteu manggihan. Kuring terang aranjeunna boro. 


Tuturkeun MY serial nu teu dipikahayang
Bagian 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   

serial ieu carita hirup kuring ti budak leutik saterusna. Kuring ngabejaan taranjang tur candidly. pisan A Kuring geus pernah ngawartoskeun Anjeun tentang baheula. Sababaraha ngaran dina carita anu samaran.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 6 February 2019 18:23 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


5 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Per

Jag vet inte varför han gjorde så

Jag känner igen mig i att vara som en "magnet" och känner hur ondskan manifesteras i olika helt okända människor och liksom automatiskt pendlar in och "ser" sårbara mig.

18 Om världen hatar eder, så betänken att hon har hatat mig förr än eder. 19 Voren I av världen, så älskade ju världen vad henne tillhörde; men eftersom I icke ären av världen, utan av mig haven blivit utvalda och tagna ut ur världen, därför hatar världen eder. 20 Kommen ihåg det ord som jag sade till eder: ’Tjänaren är icke förmer än sin herre.’ Hava de förföljt mig, så skola de ock förfölja eder; hava de hållit mitt ord, så skola de ock hålla edert. 21 Men allt detta skola de göra mot eder för mitt namns skull, eftersom de icke känna honom som har sänt mig. 22 Hade jag icke kommit och talat till dem, så skulle de icke hava haft synd; men nu hava de ingen ursäkt för sin synd. 23 Den som hatar mig, han hatar ock min Fader. 24 Hade jag icke bland dem gjort sådana gärningar, som ingen annan har gjort, så skulle de icke hava haft synd; men nu hava de sett dem, och hava likväl hatat både mig och min Fader. 25 Men det ordet skulle ju fullbordas, som är skrivet i deras lag: ’De hava hatat mig utan sak.’

26 Dock, när Hjälparen kommer, som jag skall sända eder ifrån Fadern, sanningens Ande, som utgår ifrån Fadern, då skall han vittna om mig. 27 Också I kunnen vittna, eftersom I haven varit med mig från begynnelsen.”

Johannes 15:18-27

Det tidigare bibelstycket ger i alla fall mig svaret på varför "de" ser oss som byte.

Ty den kamp vi hava att utkämpa är en kamp icke mot kött och blod, utan mot furstar och väldigheter och världshärskare, som råda här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarymderna.

Efesierbrevet 6:12

Svara -   - 6/2-19 23:25 -


Johanna

Vilket bra betyg du hade när du slutade 9:an😊. 4,7 det är inte illa det. Skulle du inte ta och plugga vidare, det är aldrig försent att göra det. Du har ju verkligen kapacitet till det.

Svara -   - 7/2-19 08:14 -


Bengt

Är du också rödhårig Christer ?

Svara -   - 7/2-19 12:29 -


Christer Åberg

Svar till Bengt.

Nej. Cendrefärgat.

Svara -   - 7/2-19 14:45 -


Bengt

Jag har inte så mycket hår kvar längre

Men jag blir ju snart 57

Svara -   - 7/2-19 17:08 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



The teu dipikahayang - Part 21

nu teu dihoyongkeun

Kuring terus sarta pindah carita kuring salaku budak saeutik pikaresepeun. 

3

Läs allt!


deui tanah bulan urang dina gambar anu sarua

Bulan jeung Bumi

Satelit Cina Longjiang-2 difoto bulan deui tanah di gambar sarua.

79

Läs allt!


The teu dipikahayang - Part 20

nu teu dihoyongkeun

Mangrupa tuluyan tina carita harrowing sahiji budak leutik mah salaku anak nu teu dihoyongkeun.

5

Läs allt!


sakola LGBTQ ngajarkeun yén mahluk lalaki nu teu

sakola LGBTQ ngajarkeun yén mahluk lalaki nu teu

Anyar Dagbladet. 

Swédia urang LGBT kuliah munggaran nyadiakeun latihan taunan pikeun jalma LGBT na feminists dina megatkeun norma. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Awéwé kiwari bisa nyieun aborsi sakuliah kakandungan di New York

Saperti ieu di poé Noah ...

Ku Mikael Walfridsson  Dinten anu sami, bulan getih shone di langit ngaliwatan New York, nyandak kota, nu kiwari bisa migawé hiji aborsi nu berlaku di sakabéh kakandungan awéwé urang.

45

Läs allt!


Suka bungah atawa tribulation?

Suka bungah atawa tribulation?

Ku Holger Nilsson Bakal Kuring jadi salah jeung tribulation hésé ngarecah kaluar, abdi bakal geuwat dibewarakeun yén ieu téh minuhan prophetic na urang kudu ngahurungkeun jauh ti Dajjal, sareng urang kudu ngalaman sufferings gede pisan. Tapi lamun Abdi katuhu jeung dulur sejenna anu nyangka kitu - yen Isa tiasa datangna iraha wae sarta ngalakukeun eta - lajeng jalma anu teu ngahutbah dinya euweuh kasempetan pikeun ngabenerkeun surat maranéhanana, yén urang tiasa ngalakukeun.

18

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part 19

The dihoyongkeun - Part 19

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh kajadian pisan distressing, naon anu lumangsung nepi ka Michael sakumaha Abdi ngagaduhan kana gelut jeung bagéan tukang.

4

Läs allt!


"Christian" rapper ditahan pikeun raping wanoja ditumpurkeun betah asuhan

Jigana tangtu, moal kecap nu a Mantri rapping lamun manehna geus kaliru ti perkosa ti wanoja ditumpurkeun, Kristen.

6

Läs allt!


The pangagem urang suka bungah - Part 4

Christer Åberg wawancara ngarep Holger Nilsson ngeunaan suka bungah dina pangagem urang. Bagian 4 kaluar 10.

0

Läs allt!


warplanes Rusia flew on Téritori Swedia tanpa idin

warplanes Rusia flew on Téritori Swedia tanpa idin

Gambar: Aftonbladet. 

Tilu planes militér Rusia flew tanpa idin dina waktu anu singget dina wewengkon Swedia on Sabtu. A planes SIGINT, sarta dua warplanes flew leuwih Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah palsu Islam urang teu abdi

Allah palsu Islam urang teu abdi

Maca Surat ku Stefan Eliasson

Kristen jeung Muslim nyembah Allah anu sarua? Islam ngajarkeun yén Alquran mangrupa panungtungan tina wahyu Allah, anu digantikeun kitab suci saméméhna, nyaéta Taurat jeung Kitab Suci. Ieu ngandung harti yén kamiripan dina Kristen jeung Islam kedah komprehensif. Lamun diajar topik pas discovers nu ngaku teu bisa leuwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part 18

Christer Åberg dihoyongkeun

The 18 bagian tina serial abdi tentang budak leutik mah. Kami geus datang ka sakola luhur mun kuring dimimitian di kelas VII. bagian ieu bakal kaget anjeun, nu eta tuh keur kuring nalika aya kajadian.

3

Läs allt!


Board Migrasi nanyakeun ka patarosan salah nangtukeun lamun anu Kristen

test2

Kalolobaan Board urang Migrasi 12 patarosan anu tos rengse teu mungkin mun ngajawab, sarta ogé tos rengse teu epektip lamun eta sabenerna ngan diperlukeun hiji masalah keur nangtukeun mun batur téh Kristen atanapi henteu.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Anyar Jaman paves cara pikeun Dajjal

Anyar Jaman paves cara pikeun Dajjal

Ku Holger Nilsson  Dina taun 1980, urang kudu beuki loba datang di sakuliah istilah "New Age". Masih kitu, loba puzzled ku naon Jaman Anyar mangrupakeun hiji hal, sanajan kanyataan yén jutaan sabudeureun dunya geus keuna, kapangaruhan sarta aub dina trend ieu kiwari sweeping ka hareup. Contona, dina taun-tungtung 1986-87, Hawa Taun Anyar urang, ieu teh jutaan jalma anu indit ka semedi, trance sarta meta ritual. Ieu henteu kabeneran nu ieu kajantenan tapi éta usaha ngagabung di urang New Age di sakuliah dunya.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Bakal hiji anu robah kelamin ka sawarga?

waria

Baris jalma ka sawarga anu geus robah kelamin ngaliwatan bedah?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Sinners?

babaturan

Maca Surat ku Daud Billström Yesus geus panutan primér urang pikeun ngahontal kaluar pikeun urang anu teu percaya. Waktu Yesus walked bumi, anjeunna terang naon ieu jalan dina jalma anu sumping ka anjeunna. Anjeunna sami kiwari.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, lördag 16 februari 2019 kl. 14:07

Jesus söker: Julia, Julius!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



A musium McJesus disalib di Israel

Crucify McJesus

Photo: SVT. 

Protes di Israel ngalawan Jani Leinonen "karya seni" McJesus ngagambarkeun hiji disalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg salam

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


A tiiseun Yesus - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipas papanggih urang deui carita Alkitabiah. ayeuna manéhna nangtung sateuacan Yesus. Ieu kungsi lajeng geus tilu taun saprak beheading Yahya Baptis urang.

2

Läs allt!


daftar jahat - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 5

soldadu

Ku Hans Jansson , Uppsala Aya hal "palinter" na jahat lampah Herodes urang dina konteks urang nu ngajéntrékeun. Nu brings kuring naon anu ditulis dina kitab Kajadian.

5

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

14

Läs allt!


"Alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America"

Maca Surat ku Nils 

Aborsi - Ibu

Hiji awéwé kiwari miboga program Netflix Air mana baé bayaran upeti ka aborsi, sarta cik ku kecap: "alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America", sarta nyanyi sarta tari pikeun eta.

38

Läs allt!


Dina naraka, tormented sinners

Lamun balik ka naraka, anjeun tormented. Éta naon Apan kanggo. Ngan salaku lalaki beunghar Lukas 16, anjeun bakal jadi tormented dina seuneu. Sagala sinners buka naraka, sarta maranéhna balik aya bisa tormented.

103

Läs allt!


Newborns téh geus mangrupa 'ex'

Newborns téh geus mangrupa ex

Photo: screenshot tina Facebook. 

Padumuk New York City kiwari bisa ngarobah gender maranéhanana tanpa sertipikat médis. Leuwih ti éta, maranéhna malah bisa ngarobah gender bayi maranéhanana sacara.

5

Läs allt!


Mun anjeun dilahirkeun dina awak salah, anjeun bisa dilahirkeun deui

Loui Keusik

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Keusik, 26 mangrupakeun béntang tangan Swedia anu kiwari eureun maén tangan ditalungtik pikeun dysphoria génder. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Maca Surat: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Gambar: Ti TV4. 

Harga pikeun Actor Best indit ka aktor Christian Bale di Wawakil pilem, saha thanked inspirasi na: Iblis.

43

Läs allt!


Amérika News ngeunaan Swédia: Microchips dipelak pikeun manajemén mata uang di Swedia

Maca Surat ku Nils 

Microchip

Di Stockholm, Swédia, milih 1000 urang milih Toko ku Microsystems leutik. Chip dipelak handapeun kulit maranéhanana.

55

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 468 896 571 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 144 kommentarer och 61 938 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp