483 online! | Sidvisningar idag: 68 640 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

The undesired - Part 21

bayangan

Kula terus lan obah crita kula minangka sethitik cah lanang undesirable. 

cak Foster Kula Stig wis dikonfirmasi ing pasamuwan Annerstads papat taun sadurungé. Aku ora bakal ngelingi konfirmasi nanging aku uga wanted kanggo konfirmasi kula. Alesané kena apa Stig dikonfirmasi dhewe aku ora ngerti nanging aku wanted kanggo dikonfirmasi, ora kanggo njaluk sawetara bebungah bisa, nanging mung amarga kapentingan asli sandi ing bagean.

Nalika aku katon maneh ing gesang kawula, aku ngerti sing kapentingan konfirmasi ana amarga tlusur jujur ​​lan jero kanggo Gusti Allah. Ana dipunbisak ing atiku. 

memulang konfirmasi disusun dening Annerstads pasamuwan kang dianakaké dening pastur. Pengajaran ana ing kamar ing lantai liyane saka house paroki. Kita padha Mungkin 20 wong enom ing loro lanang lan bocah-bocah wadon sing maca.

Nanging aku ketemu sing piwulang konfirmasi awrat lan angel. Kita wis maca banter saka buku bab iman Kristen sing aku ora ngerti apa-apa saka. Aku elinga boten dina apa banjur iki mulang kanggo kita catechist. Mbokmenawa aku ora ngelingi iku salah siji ing tanggal konfirmasi, kang ana ing dina sadurunge ulang tahun.

Nanging konfirmasi kuwi ora bisa ndandani utawa mengaruhi kula minangka wong. Aku isih Chris lawas padha. Iki mbuktekaken dening acara sadurungé kita padha lunga menyang pasamuwan lan konfirmasi kita. Imam lan kabeh catechist wis padha ing kamar cilik sadurunge konfirmasi. 

Nalika aku needed kanggo pindhah menyang jedhing, kang iya. Nalika aku teka maneh, aku wis splashed banyu ing chemise putih, kabeh catechist bar, nalika aku wis misuhi tangané. Wong nuding metu, nanging Aku wis ditutup nalika nguyuh, aku sijine ing expletive sora becik sadurunge Imam lan kabeh catechist ing. Menteri nuding metu tembung gerah-milih, lan aku iki stunned pionröd ing pasuryan. Nanging kita tindak menyang gereja lan Konfirmasi liwati mati tanpa alangan. 

Nalika kita tindak menyang pasamuwan aku dowo kula lan bangga dianakaké ing Kitab Suci lan buku hymn. Nanging apa ngandika sak konfirmasi, aku ora duwe idea. 

Aku kapentingan genuine ing konfirmasi ana sing Gusti Allah madosi kula. Iku uga expression saka kula sing aku nggoleki Gusti Allah ing umur enom. Nanging aku ora sumurup, yen iku Gusti Allah. 

Nalika aku katon maneh ing gesang kawula, aku ndeleng acara liyane nalika Gusti Allah madosi kula. Mbokmenawa acara ketoke cilik, kang aku wis ngomong bab sawetara buku indenna, nanging wis ana acara sing dumadakan gleamed sing Gusti Allah wonten lan bilih piyambakipun nyumurupi kula. 

Mengko, Aku bakal éling yèn Allah iku dudu Allahé kaya Santa Claus sing diancam ora menehi hadiah sembarang yen wis ora jenis, nanging Gusti Allah sing wis katresnan indescribable kanggo wong cilik. Allah maha marang wektu kanggo wektu lan aran lanang boten mesthi temah sethitik bullied, nanging iya ora weruh, iku sapa sing kalah ing lawang atimu enom kang

Aku ana sawetara taun mengko sing Imam sadurunge wis frikyrkopastor a. Dadi wong kuwi kudu wis kawruh saka carane kanggo disimpen lan Kristen, nanging iya ora ngomong iki kanggo kita. Apa yen wis rampung iku. Aku bisa wis disimpen lan entuk kabeh gesang kawula rubah. Akeh kasusahan lan kasangsaran bakal wis nyingkiri ing gesang kawula. Matur nuwun, wus dipetik ayat Kitab Suci sange John 3 lan 16 saka biblars kita nutupi. Tèks ayat punika:

"Kanggo Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng."

Nanging wis dipetik sing ayat ing Kitab Suci, Aku ngeweruhi nganti sawetara taun sawisé, lan wus ora marang utawa diterangno ayat kanggo kita. Konfirmasi saéngga ora nyimpen kula.

Nalika taksih alit, iku sok-sok bisa sak klebatan liwat pepeteng pangeling Allah. Aku ora ngerti banjur, nanging nalika aku ana sawetara taun sawisé ing retrospect lan bisa katon maneh ing gesang kawula, aku bisa ndeleng iku cetha. 

Kuwi bab bisa langsung menyang jantung kula padha posters karo nsturmotiv nggoleki. Contone, sun konco wit. Lan tulisan kanggo. Aku kadang bisa teka tengen posters kuwi, contone, ing bale paroki. Nalika aku maca ayat Kitab Suci ing wong, Aku iki kaget ing apa daya padha bisa ngemot. Padha dadi urip lan bisa guneman tengen menyang atiku. Aku uga elinga siji kuwi wusana carane nggumun lan kaget looking ing poster. Iku kedaden kaping pirang-pirang lan ing macem-macem kesempatan sing Gusti Allah ngandika marang aku lan digawe dhewe dikenal ing iki macem-macem cara. Nanging aku ora sumurup, yen iku kang nganti akeh mengko taun. 

Ingrid Ljunggren wis piwulang Listed pendidikan apik banget. Asring, dheweke marang kula bab poto-wikan. Iku gampang kanggo ngrungokaké, lan njupuk ing apa kang ngandika lan memulang. 

Ing salah siji titik ing agama aku ora bakal lali. Aku ora ngerti yen dheweke Kristen, nanging dheweke marang kula dheweke lan bayi bayi-bayi sing lanang wis tiba gerah lan sakit. Banjur padha ndedonga marang Gusti Allah kanggo anak-anake kang cukup apik. Padha tak jawaban kanggo pandonga. dheweke marang kabèh kelas. Aku lungguh quietly lan mirengke ing gumun banget mejo. 

Sekolah iki klebu sing kita bakal prya arang-arang ing saben semester ing macem-macem papan kanggo njaluk sak klebatan saka donya karya lan Mungkin njaluk hum saka apa kang bakal kita milih kanggo bahan sanga, kang temenan wis angel banget kanggo ngerti. Awit aku iki artistically kasengsem Aku tau prya department store Tempo ing Ljungby minangka decorator a. Padha dekorator dhewe karyawan sing nindakake pratandha. Sayange, Aku disenengi iku ora supaya apik lan iku angel kanggo njupuk inisiatif. Iku mbokmenawa amarga cara temah lan boten mesthi kawula. 

Amarga saka langganan lan kapentingan ing seni ana Dhiskusi semester liyane sing aku njaluk prya minggu ing baris test ing College Kristen ing Helsingborg. Psyokonsulenten ngatur kanggo njaluk aku ana minggu. Aku ngelingi aku wis numpak bis mudhun kanggo Helsingborg, senajan aku iki kuwatir bab lelampahan dawa, nanging uga lunga, lan banjur teka guru sekolah lan ngangkat kula munggah. Aku iki sing manggen ing ngarep karo kulawarga. 

Pangrasaku sing padha Kristen, nanging aku ora ngerti apa temenan. Lan ora padha matur apa-apa bab iki marang aku. 

Lan sore ing College, aku ngadeg karo klompok mahasiswa lan mirsani sawetara pemain bal-balan. Nalika aku takon siji saka wong-wong mau yen ora kanggo sekolah iki Kristen. Banjur aku katrangan dawa saka wong kang diterangno langsung Kristen. Aku ana ing lingkungan Kristen, nanging ora krungu apa-apa bab Gusti Yésus. Supaya cedhak durung dadi adoh ...

Ing ngarep ing ngarep Foster, aku nemu cilik putih Gideon Kitab Suci sing iki tucked ing lemari buku ing parlor ing. Aku ora ngerti sing nampa iku. Mungkin iku sadulur Foster sandi. Aku ora bisa elinga iku mine. Mbok kakangku tak nalika godeonierna nyebarke Kitab Suci Prajanjian Anyar ing kelas sekolah sing kang wus musna ing. Gidroniter padha disebut kanggo handing metu ing Kitab Suci antarane snmst ing sekolah lan kamar hotel lan pakunjaran. Padha dijupuk jeneng sawise Gideon ing Prajanjian Lawas. 

Aku lay ing sofa coklat ing parlor kanggo maca. Iku kursi sing padha lungguh ing nalika koran lokal wis crita bab aku lan kartun sandi sawetara taun sadurungé. 

Aku miwiti maca ing Injil Matius lan iki mung kabur aku maca. Apa sensai iku! Aku ora bisa mungkasi. 

Aku maca bab Gusti Yésus lan carane Gusti Yesus kasalib lan Gusti Allah wus mungokake Panjenengane munggah maneh saka ing antarane wong mati ing dina katelu. Ing acara serem kabèh iki dicet ing atine lan aku pancene bisa ndeleng. 

Ing tembung padha urip kaya aku maca. Padha ketemu tengen ing atiku. Iku ora mung crita biasa. 


FOLLOW MY Serial ing undesired
Part 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  

serial Iki crita urip saka kanak-kanak terus. Aku pitutur marang wuda lan candidly. A akèh aku wis tau ngomong marang kowé bab sadurungé. Sawetara jeneng ing crita sing lamunan.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Sunday 10 February 2019 00:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


3 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Katrina

Väntar med spänning om Den stora dagen

frälsningsdagen

Svara -   - 10/2-19 13:56 -


johanna

Väntar ivrigt på nästa del!

Svara -   - 11/2-19 11:14 -


Johanna

Kom med fortsättning snart Christer😊!

Svara -   - 15/2-19 18:21 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



The undesired - Part 21

bayangan

Kula terus lan obah crita kula minangka sethitik cah lanang undesirable. 

3

Läs allt!


bali lan tanah Bulan kang ing gambar sing padha

Bulan lan bumi

Satelit Chinese Longjiang-2 foto rembulan bali lan tanah ing gambar sing padha.

83

Läs allt!


The undesired - Part 20

bayangan

Tutugan saka crita harrowing saka kanak-kanak minangka anak bayangan.

5

Läs allt!


sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

New Dagbladet. 

Swedia kang LGBT College pisanan menehi training taunan kanggo LGBT lan feminists ing bejat ing aturan. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Women saiki bisa nggawe aborsi saindhenging meteng ing New York

Kang ana ing dina Nuh ...

Miturut Mikael Walfridsson  Ing dina kang padha, rembulan getih shone ing langit liwat New York, njupuk kutha, sing saiki bisa nindakake aborsi sing aplikasi ing kabeh meteng wong wadon kang.

45

Läs allt!


Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Miturut Holger Nilsson Aku dadi salah lan sangsara angel ngilangi metu, aku bakal langsung wara-wara sing iki kasenengan sunnat lan kita kudu nguripake adoh saka Antikristus, lan kita kudu ngalami kasangsaran gedhe tenan. Nanging yen aku tengen lan wong liya sing mikiraken supaya - sing Gusti bisa teka ing sembarang wektu lan nindakaken - banjur wong-wong sing ora ngabarake iku ora kesempatan kanggo mbenerake sing pesen, sing kita bisa nindakake.

18

Läs allt!


Ing bayangan - Part 19

Ing bayangan - Part 19

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe acara banget distressing, apa kedaden kanggo Michael minangka aku tak menyang perang karo bagéan pungkasan.

4

Läs allt!


"Kristen" rapper dipenjara kanggo raping wadon dipatèni ing ngarep Nursing

Aku mesthi, ora tembung sing perawat rap yen iku tumindak luput saka rudo pekso wong wadon dipatèni, Kristen.

6

Läs allt!


Pitados kang pengangkatan - Part 4

Christer Åberg Interviewing ngarep saka Holger Nilsson bab pengangkatan pitados. Part 4 metu saka 10.

0

Läs allt!


warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

Gambar: Aftonbladet. 

Telung pesawat militèr Rusia miber tanpa ijin ing wektu cendhak ing wilayah Swedish ana. A pesawat SIGINT, lan loro warplanes miber liwat Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Reader Mail dening Stefan Eliasson

Kristen lan Muslim nyembah Gusti Allah ingkang sami? Islam mucalaken bilih Qur'an punika pungkasan wahyu Allah, kang diganti ing Kitab Suci sadurungé, IE Torah lan Kitab Suci. Iki tegese podho Kristen lan Islam kudu lengkap. Yen sinau topik rauh nemokake yen pratelan ora bisa dadi luwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


Ing bayangan - Part 18

Christer Åberg bayangan

18 part of serial bab kanak-kanak. Kita wis teka ing sekolah nalika miwiti ing kelas VII. Bagean bakal kaget, kang iya kanggo kula nalika kedaden.

3

Läs allt!


Papan Migration takon pitakonan salah kanggo nemtokake yen sing Kristen

test2

Paling Papan Migration 12 pitakonan rampung mokal kanggo njawab, lan uga rampung ora ono guno nalika bener mung perlu Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo nemtokake yen wong iku Kristen utawa ora.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

New Age paves cara kanggo Antikristus

New Age paves cara kanggo Antikristus

Miturut Holger Nilsson  Ing taun 1980-an, kita duwe liyane lan liyane teka tengen istilah "New Age". Isih dadi, Nanging, akeh puzzled dening apa Age New soko, senadyan kasunyatan sing mayuta-yuta ing saindhenging donya wis kena, kena pengaruh lan melu ing gaya iki saiki nyapu nerusake. Contone, ing taun-mburi 1986-87, Enggal kang Eve, iku mayuta-yuta wong sing lunga menyang semedi, sadar lan tumindak ritual. Iku ora ketepakan iki kedaden nanging ana gaweyan ingkang tumata saka wong Umur anyar donya.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 08:08

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

14

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

103

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!


Amerika News about Swedia: microchips implanted kanggo Manajemen itungan ing Swedia

Reader Mail dening Nils 

microchip

Ing Stockholm, Swedia, milih 1000 kanggo milih Shop karo Microsystems cilik. Kripik implanted ing kulit.

55

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 183 978 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 199 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp