Webb-TV | Frälsningskandidater NY | Bönesidan | Själavårdssidan NY | Sök | Kontakt
Surfar nu: 576 www.apg29.nu


The undesired - Part 21

bayangan

Kula terus lan obah crita kula minangka sethitik cah lanang undesirable. 

cak Foster Kula Stig wis dikonfirmasi ing pasamuwan Annerstads papat taun sadurungé. Aku ora bakal ngelingi konfirmasi nanging aku uga wanted kanggo konfirmasi kula. Alesané kena apa Stig dikonfirmasi dhewe aku ora ngerti nanging aku wanted kanggo dikonfirmasi, ora kanggo njaluk sawetara bebungah bisa, nanging mung amarga kapentingan asli sandi ing bagean.

Nalika aku katon maneh ing gesang kawula, aku ngerti sing kapentingan konfirmasi ana amarga tlusur jujur ​​lan jero kanggo Gusti Allah. Ana dipunbisak ing atiku. 

memulang konfirmasi disusun dening Annerstads pasamuwan kang dianakaké dening pastur. Pengajaran ana ing kamar ing lantai liyane saka house paroki. Kita padha Mungkin 20 wong enom ing loro lanang lan bocah-bocah wadon sing maca.

Nanging aku ketemu sing piwulang konfirmasi awrat lan angel. Kita wis maca banter saka buku bab iman Kristen sing aku ora ngerti apa-apa saka. Aku elinga boten dina apa banjur iki mulang kanggo kita catechist. Mbokmenawa aku ora ngelingi iku salah siji ing tanggal konfirmasi, kang ana ing dina sadurunge ulang tahun.

Nanging konfirmasi kuwi ora bisa ndandani utawa mengaruhi kula minangka wong. Aku isih Chris lawas padha. Iki mbuktekaken dening acara sadurungé kita padha lunga menyang pasamuwan lan konfirmasi kita. Imam lan kabeh catechist wis padha ing kamar cilik sadurunge konfirmasi. 

Nalika aku needed kanggo pindhah menyang jedhing, kang iya. Nalika aku teka maneh, aku wis splashed banyu ing chemise putih, kabeh catechist bar, nalika aku wis misuhi tangané. Wong nuding metu, nanging Aku wis ditutup nalika nguyuh, aku sijine ing expletive sora becik sadurunge Imam lan kabeh catechist ing. Menteri nuding metu tembung gerah-milih, lan aku iki stunned pionröd ing pasuryan. Nanging kita tindak menyang gereja lan Konfirmasi liwati mati tanpa alangan. 

Nalika kita tindak menyang pasamuwan aku dowo kula lan bangga dianakaké ing Kitab Suci lan buku hymn. Nanging apa ngandika sak konfirmasi, aku ora duwe idea. 

Aku kapentingan genuine ing konfirmasi ana sing Gusti Allah madosi kula. Iku uga expression saka kula sing aku nggoleki Gusti Allah ing umur enom. Nanging aku ora sumurup, yen iku Gusti Allah. 

Nalika aku katon maneh ing gesang kawula, aku ndeleng acara liyane nalika Gusti Allah madosi kula. Mbokmenawa acara ketoke cilik, kang aku wis ngomong bab sawetara buku indenna, nanging wis ana acara sing dumadakan gleamed sing Gusti Allah wonten lan bilih piyambakipun nyumurupi kula. 

Mengko, Aku bakal éling yèn Allah iku dudu Allahé kaya Santa Claus sing diancam ora menehi hadiah sembarang yen wis ora jenis, nanging Gusti Allah sing wis katresnan indescribable kanggo wong cilik. Allah maha marang wektu kanggo wektu lan aran lanang boten mesthi temah sethitik bullied, nanging iya ora weruh, iku sapa sing kalah ing lawang atimu enom kang

Aku ana sawetara taun mengko sing Imam sadurunge wis frikyrkopastor a. Dadi wong kuwi kudu wis kawruh saka carane kanggo disimpen lan Kristen, nanging iya ora ngomong iki kanggo kita. Apa yen wis rampung iku. Aku bisa wis disimpen lan entuk kabeh gesang kawula rubah. Akeh kasusahan lan kasangsaran bakal wis nyingkiri ing gesang kawula. Matur nuwun, wus dipetik ayat Kitab Suci sange John 3 lan 16 saka biblars kita nutupi. Tèks ayat punika:

"Kanggo Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng."

Nanging wis dipetik sing ayat ing Kitab Suci, Aku ngeweruhi nganti sawetara taun sawisé, lan wus ora marang utawa diterangno ayat kanggo kita. Konfirmasi saéngga ora nyimpen kula.

Nalika taksih alit, iku sok-sok bisa sak klebatan liwat pepeteng pangeling Allah. Aku ora ngerti banjur, nanging nalika aku ana sawetara taun sawisé ing retrospect lan bisa katon maneh ing gesang kawula, aku bisa ndeleng iku cetha. 

Kuwi bab bisa langsung menyang jantung kula padha posters karo nsturmotiv nggoleki. Contone, sun konco wit. Lan tulisan kanggo. Aku kadang bisa teka tengen posters kuwi, contone, ing bale paroki. Nalika aku maca ayat Kitab Suci ing wong, Aku iki kaget ing apa daya padha bisa ngemot. Padha dadi urip lan bisa guneman tengen menyang atiku. Aku uga elinga siji kuwi wusana carane nggumun lan kaget looking ing poster. Iku kedaden kaping pirang-pirang lan ing macem-macem kesempatan sing Gusti Allah ngandika marang aku lan digawe dhewe dikenal ing iki macem-macem cara. Nanging aku ora sumurup, yen iku kang nganti akeh mengko taun. 

Ingrid Ljunggren wis piwulang Listed pendidikan apik banget. Asring, dheweke marang kula bab poto-wikan. Iku gampang kanggo ngrungokaké, lan njupuk ing apa kang ngandika lan memulang. 

Ing salah siji titik ing agama aku ora bakal lali. Aku ora ngerti yen dheweke Kristen, nanging dheweke marang kula dheweke lan bayi bayi-bayi sing lanang wis tiba gerah lan sakit. Banjur padha ndedonga marang Gusti Allah kanggo anak-anake kang cukup apik. Padha tak jawaban kanggo pandonga. dheweke marang kabèh kelas. Aku lungguh quietly lan mirengke ing gumun banget mejo. 

Sekolah iki klebu sing kita bakal prya arang-arang ing saben semester ing macem-macem papan kanggo njaluk sak klebatan saka donya karya lan Mungkin njaluk hum saka apa kang bakal kita milih kanggo bahan sanga, kang temenan wis angel banget kanggo ngerti. Awit aku iki artistically kasengsem Aku tau prya department store Tempo ing Ljungby minangka decorator a. Padha dekorator dhewe karyawan sing nindakake pratandha. Sayange, Aku disenengi iku ora supaya apik lan iku angel kanggo njupuk inisiatif. Iku mbokmenawa amarga cara temah lan boten mesthi kawula. 

Amarga saka langganan lan kapentingan ing seni ana Dhiskusi semester liyane sing aku njaluk prya minggu ing baris test ing College Kristen ing Helsingborg. Psyokonsulenten ngatur kanggo njaluk aku ana minggu. Aku ngelingi aku wis numpak bis mudhun kanggo Helsingborg, senajan aku iki kuwatir bab lelampahan dawa, nanging uga lunga, lan banjur teka guru sekolah lan ngangkat kula munggah. Aku iki sing manggen ing ngarep karo kulawarga. 

Pangrasaku sing padha Kristen, nanging aku ora ngerti apa temenan. Lan ora padha matur apa-apa bab iki marang aku. 

Lan sore ing College, aku ngadeg karo klompok mahasiswa lan mirsani sawetara pemain bal-balan. Nalika aku takon siji saka wong-wong mau yen ora kanggo sekolah iki Kristen. Banjur aku katrangan dawa saka wong kang diterangno langsung Kristen. Aku ana ing lingkungan Kristen, nanging ora krungu apa-apa bab Gusti Yésus. Supaya cedhak durung dadi adoh ...

Ing ngarep ing ngarep Foster, aku nemu cilik putih Gideon Kitab Suci sing iki tucked ing lemari buku ing parlor ing. Aku ora ngerti sing nampa iku. Mungkin iku sadulur Foster sandi. Aku ora bisa elinga iku mine. Mbok kakangku tak nalika godeonierna nyebarke Kitab Suci Prajanjian Anyar ing kelas sekolah sing kang wus musna ing. Gidroniter padha disebut kanggo handing metu ing Kitab Suci antarane snmst ing sekolah lan kamar hotel lan pakunjaran. Padha dijupuk jeneng sawise Gideon ing Prajanjian Lawas. 

Aku lay ing sofa coklat ing parlor kanggo maca. Iku kursi sing padha lungguh ing nalika koran lokal wis crita bab aku lan kartun sandi sawetara taun sadurungé. 

Aku miwiti maca ing Injil Matius lan iki mung kabur aku maca. Apa sensai iku! Aku ora bisa mungkasi. 

Aku maca bab Gusti Yésus lan carane Gusti Yesus kasalib lan Gusti Allah wus mungokake Panjenengane munggah maneh saka ing antarane wong mati ing dina katelu. Ing acara serem kabèh iki dicet ing atine lan aku pancene bisa ndeleng. 

Ing tembung padha urip kaya aku maca. Padha ketemu tengen ing atiku. Iku ora mung crita biasa. 


FOLLOW MY Serial ing undesired
Part 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  

serial Iki crita urip saka kanak-kanak terus. Aku pitutur marang wuda lan candidly. A akèh aku wis tau ngomong marang kowé bab sadurungé. Sawetara jeneng ing crita sing lamunan.


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

3 kommentarer

Katrina Sun, 10 Feb 2019 13:56:44 +010

Väntar med spänning om Den stora dagen

frälsningsdagen

Svara


johanna Mon, 11 Feb 2019 11:14:16 +010

Väntar ivrigt på nästa del!

Svara


Johanna Fri, 15 Feb 2019 18:21:36 +010

Kom med fortsättning snart Christer😊!

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 17, onsdag 24 april 2019 kl. 05:00

Jesus söker: Vega!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 23 april 2019 23:19

Be om vår ekonomi. Be om en lägenhet Gud vet. Tack alla!

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp