513 online! | Sidvisningar idag: 59 967 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

The teu dipikahayang - Part 21

nu teu dihoyongkeun

Kuring terus sarta pindah carita kuring salaku budak saeutik pikaresepeun. 

adi ngukut kuring Stig geus dikonfirmasi dina garéja Annerstads opat taun samemehna. Kuring moal apal konfirmasi na tapi ogé hayang mastikeun kuring. Alesan naha Stig dikonfirmasi sorangan Kuring henteu weruh tapi miharep bisa dikonfirmasi, teu meunang sababaraha hadiah mungkin, tapi ieu ngan saukur alatan minat asli dina bagian kuring.

Nalika kuring kasampak deui hirup abdi, abdi ngartos yen minat konfirmasi mah alatan hiji pilarian jujur ​​tur jero pikeun Allah. Aya ieu bubar dina haté kuring. 

pangajaran konfirmasi disusun ku Annerstads garéja nu dilaksanakeun ku si pendeta. Pangajaran di kamar di lantai kadua imah paroki. Kami meureun 20 jalma ngora di duanana budak na katresna nu maca.

Tapi kapanggih yén palajaran konfirmasi nya hésé tur tangguh. Simkuring geus baca kalawan tarik ti buku ngeunaan iman Kristen anu kuring henteu ngarti nanaon tina. Abdi émut nanaon dinten naon lajeng diajar ka urang catechist. Meureun kuring teu apal eta boh dina tanggal konfirmasi, nu éta dinten sateuacan ultah kuring.

Tapi konfirmasi kawas kitu teu bisa transformasi atawa mangaruhan kuring salaku jalma nu. Kuring masih Chris heubeul sami. Ieu kabukti ku hiji acara ngan méméh kami balik kana garéja jeung mastikeun kami. Imam jeung sakabeh catechist kungsi ngumpul di kamar leutik saméméh konfirmasi. 

Nalika kuring diperlukeun pikeun pindah ka kamar mandi, nu kuring tuh. Nalika kuring datang deui, abdi kungsi splashed cai dina chemise bodas, sakabéh catechist bar, nalika Kuring kungsi dikumbah leungeun-Na. Batur adzab ieu kaluar, tapi Teu sangka Kuring kungsi ditutup deui nalika kuring Pee, jadi kuring nempatkeun dina expletive nyaring alus méméh imam jeung sakabeh catechist nu. menteri teh adzab kaluar kecap gering-dipilih abdi, sarta abdi ieu ngabéwarakeun pionröd dina raray abdi. Tapi sakumaha urang indit kana garéja jeung konfirmasi diliwatan kaluar tanpa gangguan nanaon. 

Nalika urang angkat ka gareja I stretched kuring jeung proudly diayakeun Alkitab na buku tembang pamujaan. Tapi naon ieu ceuk salila konfirmasi teh, abdi boga pamanggih. 

Jigana interest asli abdi di konfirmasi ieu yen Allah ditéang kuring. Ieu oge hiji ekspresi kuring nu kuring ditéang ku Allah dina umur ngora mah. Tapi pernah terang yén ieu Allah. 

Nalika kuring kasampak deui hirup abdi, abdi ningali acara lianna nalika Gusti ditéang kuring. Ieu mungkin geus acara sahingga bisa hirup kalawan leutik, nu kuring geus bébéja Anjeun tentang sababaraha buku indenna, tapi aya geus sababaraha acara anu dumadakan gleamed yen Allah aya na éta manéhna nempo kuring. 

Engké, abdi bakal sadar yen Allah teu Allah kawas Santa Claus anu kaancam henteu masihan hadiah naon lamun eta geus teu aya nanaon, tapi Allah anu kagungan hiji cinta indescribable pikeun lalaki saeutik. Ieu Alloh asih masihan waktos ka waktos tur ngarasa hiji budak pasti subdued saeutik bullied, tapi anjeunna henteu terang saha ieu anu knocked on panto haté ngora-Na urang

Kuring éta sababaraha taun engké nu imam saacanna kungsi frikyrkopastor a. Ku kituna anjeunna halah geus miboga pangaweruh ngeunaan kumaha cara disimpen sarta Kristen, tapi anjeunna teu ngabejaan ieu kami. Kumaha lamun manehna sempet dipigawé eta. Saterusna kuring bisa geus disimpen na ngagaduhan sagala kahirupan kuring robah. Loba sorrows tur kasangsaraan bakal geus merlukeun dibedah dina kahirupan mah. Diaku, anjeunna ngalaman dicutat ayat Kitab Suci anu endah Yohanes 3 jeung 16 ti biblars kami nutupan. Téks pantun nyaeta:

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén anjeunna masihan na wungkul begotten Putra, supaya sakur anu percaya ka Anjeunna ulah binasa tapi meunang hirup langgeng".

Tapi anjeunna ngalaman dicutat yén ayat dina Alkitab, abdi noticed dugi sababaraha taun engké, sarta anjeunna ngalaman teu ngawartoskeun atanapi dipedar ayat pikeun urang. Konfirmasi éta sahingga moal ngahemat kuring.

Salila budak leutik mah, éta kadang bisa glimpse ngaliwatan gelap panginget Allah. Kuring teu ngarti eta lajeng, tapi basa kuring sababaraha taun engké di retrospect sarta bisa kasampak deui hirup abdi, abdi bisa ningali eta jelas. 

Misalna hiji hal bisa balik lempeng kana manah kuring éta poster jeung nsturmotiv rupa. Contona, hiji panonpoé balik tatangkalan. Sarta Kitab Suci ka. Kuring kadang bisa datang di sakuliah poster sapertos, contona, di aula paroki. Nalika kuring maca ayat Kitab Suci on aranjeunna, abdi ieu amazed di kumaha kakuatan maranéhna bisa ngandung. Maranéhanana jadi hirup tur bisa nyarita katuhu kana haté abdi. Kuring ogé apal hiji kasempetan sapertos kumaha astonished na amazed pilari di poster nu. Hal éta lumangsung sababaraha kali sarta di kali béda yen Allah spoke ka abdi tur dijieun sorangan dipikawanoh dina ieu cara béda. Tapi pernah terang yén ieu anjeunna dugi sababaraha taun engké. 

Ingrid Ljunggren miboga palajaran didaptarkeun atikan pohara alus. Mindeng, manéhna ka kuring ngeunaan hal timer ditanggap. Ieu gampang ngadangukeun nya jeung nyandak dina naon manehna nyarios sareng ngajarkeun. 

Dina salah sahiji titik dina agama kuring moal poho. Kuring henteu weruh lamun manéhna Kristen, tapi manehna ka kuring yén Aisyah tur babies bayi salakina sempet fallen gering sarta dirawat. Tuluy maranehna ngado'a ka Allah pikeun barudak maranéhanana anu éta rada alus. Aranjeunna ngagaduhan waleran kana solat. manehna Ieu ngawartoskeun sakabeh kelas. Kuring diuk quietly na listened di kaheranan dina meja kuring. 

sakola ieu kaasup nu urang bakal prya sometime di unggal semester di tempat béda pikeun meunangkeun glimpse tina dunya gawé sarta meureun meunangkeun hum tina naon anu urang milih pikeun kelas kasalapan, nu kuring écés tadi hésé pisan kitu. Kusabab kuring éta artistically kabetot I sakali prya department store Tempo di Ljungby sakumaha decorator a. Maranehna decorators sorangan karyawan maranéhanana anu tuh tanda. Hanjakal, kuring resep teu jadi alus jeung ieu hésé nyandak inisiatif. Ieu meureun alatan cara subdued na pasti kuring. 

Kusabab langganan jeung minat seni mah omongan semester sejen anu bakal meunang prya saminggu dina garis test dina kuliah Kristen di Helsingborg. Psyokonsulenten junun meunang atuh di dinya saminggu. Abdi émut Kuring kungsi numpak beus ka handap pikeun Helsingborg, sanajan kuring éta rusuh ngeunaan lalampahan panjang abdi, tapi indit ogé, lajeng sumping guru ti sakola jeung ngangkat kuring nepi. Kuring pernah hirup di imah kalawan kulawargana. 

Kuring dipikaharti yén maranéhanana éta Kristen, tapi kuring henteu terang naon eta dimaksudkan. Jeung ngayakeun aranjeunna dipedar nanaon ngeunaan ieu kuring. 

Hiji sore di kuliah teh, abdi ieu nangtung ku grup mahasiswa sarta diawaskeun sababaraha pamaén bal. Lamun kuring nanya salah sahijina lamun teu keur sakola ieu Kristen. Lajeng kuring kungsi éksposisi lila manéhna nu paparna jauh Kristen. Ieu mah di lingkungan Kristen, tapi teu ngadéngé nanaon ngeunaan Yesus. Sangkan nutup acan jadi jauh ...

Di imah di imah ngukut kuring, abdi kapanggih hiji leutik bodas Gideon Alkitab yen ieu tucked dina lomari buku di parlor nu. Kuring henteu weruh anu kungsi narima eta. Meureun ieu adi ngukut kuring. Abdi teu bisa inget yen ieu milik. Sugan adi kuring ngagaduhan eta lamun godeonierna dikabaran Alkitab Perjanjian Anyar dina kelas sakola yén anjeunna ngalaman Isro di. Gidroniter disebut pikeun handing kaluar Bibles di diantara snmst di sakola tur kamar hotél jeung bui. Maranehna dibawa nami sanggeus Gideon dina Perjanjian Old. 

Kuring iklas dina sofa coklat di parlor pikeun maca. Mimitina mah ieu dipan sarua yen kuring diuk dina nalika koran lokal tadi carita ngeunaan kuring jeung kartun kuring sababaraha taun saméméhna. 

Kuring ngamimitian maca dina injil Mateus sarta ieu ngan ditiup jauh ku naon kuring baca. Naon a thrill ieu! Abdi teu bisa eureun. 

Kuring maca ngeunaan Yesus katut cara anjeunna disalib na yen Allah diangkat anjeunna nepi deui ti nu maraot dina dinten katilu. Acara dramatis sakabeh ieu dicét up dina pikiran kuring jeung Nyaan bisa ningali eta. 

Kecap anu aya kénéh saperti kuring maca. Aranjeunna tepang katuhu dina haté kuring. Teu ngan hiji carita biasa. 


Tuturkeun MY serial nu teu dipikahayang
Bagian 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  

serial ieu carita hirup kuring ti budak leutik saterusna. Kuring ngabejaan taranjang tur candidly. pisan A Kuring geus pernah ngawartoskeun Anjeun tentang baheula. Sababaraha ngaran dina carita anu samaran.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Sunday 10 February 2019 00:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


3 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Katrina

Väntar med spänning om Den stora dagen

frälsningsdagen

Svara -   - 10/2-19 13:56 -


johanna

Väntar ivrigt på nästa del!

Svara -   - 11/2-19 11:14 -


Johanna

Kom med fortsättning snart Christer😊!

Svara -   - 15/2-19 18:21 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



The teu dipikahayang - Part 21

nu teu dihoyongkeun

Kuring terus sarta pindah carita kuring salaku budak saeutik pikaresepeun. 

3

Läs allt!


deui tanah bulan urang dina gambar anu sarua

Bulan jeung Bumi

Satelit Cina Longjiang-2 difoto bulan deui tanah di gambar sarua.

83

Läs allt!


The teu dipikahayang - Part 20

nu teu dihoyongkeun

Mangrupa tuluyan tina carita harrowing sahiji budak leutik mah salaku anak nu teu dihoyongkeun.

5

Läs allt!


sakola LGBTQ ngajarkeun yén mahluk lalaki nu teu

sakola LGBTQ ngajarkeun yén mahluk lalaki nu teu

Anyar Dagbladet. 

Swédia urang LGBT kuliah munggaran nyadiakeun latihan taunan pikeun jalma LGBT na feminists dina megatkeun norma. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Awéwé kiwari bisa nyieun aborsi sakuliah kakandungan di New York

Saperti ieu di poé Noah ...

Ku Mikael Walfridsson  Dinten anu sami, bulan getih shone di langit ngaliwatan New York, nyandak kota, nu kiwari bisa migawé hiji aborsi nu berlaku di sakabéh kakandungan awéwé urang.

45

Läs allt!


Suka bungah atawa tribulation?

Suka bungah atawa tribulation?

Ku Holger Nilsson Bakal Kuring jadi salah jeung tribulation hésé ngarecah kaluar, abdi bakal geuwat dibewarakeun yén ieu téh minuhan prophetic na urang kudu ngahurungkeun jauh ti Dajjal, sareng urang kudu ngalaman sufferings gede pisan. Tapi lamun Abdi katuhu jeung dulur sejenna anu nyangka kitu - yen Isa tiasa datangna iraha wae sarta ngalakukeun eta - lajeng jalma anu teu ngahutbah dinya euweuh kasempetan pikeun ngabenerkeun surat maranéhanana, yén urang tiasa ngalakukeun.

18

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part 19

The dihoyongkeun - Part 19

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh kajadian pisan distressing, naon anu lumangsung nepi ka Michael sakumaha Abdi ngagaduhan kana gelut jeung bagéan tukang.

4

Läs allt!


"Christian" rapper ditahan pikeun raping wanoja ditumpurkeun betah asuhan

Jigana tangtu, moal kecap nu a Mantri rapping lamun manehna geus kaliru ti perkosa ti wanoja ditumpurkeun, Kristen.

6

Läs allt!


The pangagem urang suka bungah - Part 4

Christer Åberg wawancara ngarep Holger Nilsson ngeunaan suka bungah dina pangagem urang. Bagian 4 kaluar 10.

0

Läs allt!


warplanes Rusia flew on Téritori Swedia tanpa idin

warplanes Rusia flew on Téritori Swedia tanpa idin

Gambar: Aftonbladet. 

Tilu planes militér Rusia flew tanpa idin dina waktu anu singget dina wewengkon Swedia on Sabtu. A planes SIGINT, sarta dua warplanes flew leuwih Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah palsu Islam urang teu abdi

Allah palsu Islam urang teu abdi

Maca Surat ku Stefan Eliasson

Kristen jeung Muslim nyembah Allah anu sarua? Islam ngajarkeun yén Alquran mangrupa panungtungan tina wahyu Allah, anu digantikeun kitab suci saméméhna, nyaéta Taurat jeung Kitab Suci. Ieu ngandung harti yén kamiripan dina Kristen jeung Islam kedah komprehensif. Lamun diajar topik pas discovers nu ngaku teu bisa leuwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part 18

Christer Åberg dihoyongkeun

The 18 bagian tina serial abdi tentang budak leutik mah. Kami geus datang ka sakola luhur mun kuring dimimitian di kelas VII. bagian ieu bakal kaget anjeun, nu eta tuh keur kuring nalika aya kajadian.

3

Läs allt!


Board Migrasi nanyakeun ka patarosan salah nangtukeun lamun anu Kristen

test2

Kalolobaan Board urang Migrasi 12 patarosan anu tos rengse teu mungkin mun ngajawab, sarta ogé tos rengse teu epektip lamun eta sabenerna ngan diperlukeun hiji masalah keur nangtukeun mun batur téh Kristen atanapi henteu.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Anyar Jaman paves cara pikeun Dajjal

Anyar Jaman paves cara pikeun Dajjal

Ku Holger Nilsson  Dina taun 1980, urang kudu beuki loba datang di sakuliah istilah "New Age". Masih kitu, loba puzzled ku naon Jaman Anyar mangrupakeun hiji hal, sanajan kanyataan yén jutaan sabudeureun dunya geus keuna, kapangaruhan sarta aub dina trend ieu kiwari sweeping ka hareup. Contona, dina taun-tungtung 1986-87, Hawa Taun Anyar urang, ieu teh jutaan jalma anu indit ka semedi, trance sarta meta ritual. Ieu henteu kabeneran nu ieu kajantenan tapi éta usaha ngagabung di urang New Age di sakuliah dunya.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Bakal hiji anu robah kelamin ka sawarga?

waria

Baris jalma ka sawarga anu geus robah kelamin ngaliwatan bedah?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Sinners?

babaturan

Maca Surat ku Daud Billström Yesus geus panutan primér urang pikeun ngahontal kaluar pikeun urang anu teu percaya. Waktu Yesus walked bumi, anjeunna terang naon ieu jalan dina jalma anu sumping ka anjeunna. Anjeunna sami kiwari.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 06:41

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



A musium McJesus disalib di Israel

Crucify McJesus

Photo: SVT. 

Protes di Israel ngalawan Jani Leinonen "karya seni" McJesus ngagambarkeun hiji disalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg salam

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


A tiiseun Yesus - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipas papanggih urang deui carita Alkitabiah. ayeuna manéhna nangtung sateuacan Yesus. Ieu kungsi lajeng geus tilu taun saprak beheading Yahya Baptis urang.

2

Läs allt!


daftar jahat - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 5

soldadu

Ku Hans Jansson , Uppsala Aya hal "palinter" na jahat lampah Herodes urang dina konteks urang nu ngajéntrékeun. Nu brings kuring naon anu ditulis dina kitab Kajadian.

5

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

14

Läs allt!


"Alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America"

Maca Surat ku Nils 

Aborsi - Ibu

Hiji awéwé kiwari miboga program Netflix Air mana baé bayaran upeti ka aborsi, sarta cik ku kecap: "alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America", sarta nyanyi sarta tari pikeun eta.

38

Läs allt!


Dina naraka, tormented sinners

Lamun balik ka naraka, anjeun tormented. Éta naon Apan kanggo. Ngan salaku lalaki beunghar Lukas 16, anjeun bakal jadi tormented dina seuneu. Sagala sinners buka naraka, sarta maranéhna balik aya bisa tormented.

103

Läs allt!


Newborns téh geus mangrupa 'ex'

Newborns téh geus mangrupa ex

Photo: screenshot tina Facebook. 

Padumuk New York City kiwari bisa ngarobah gender maranéhanana tanpa sertipikat médis. Leuwih ti éta, maranéhna malah bisa ngarobah gender bayi maranéhanana sacara.

5

Läs allt!


Mun anjeun dilahirkeun dina awak salah, anjeun bisa dilahirkeun deui

Loui Keusik

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Keusik, 26 mangrupakeun béntang tangan Swedia anu kiwari eureun maén tangan ditalungtik pikeun dysphoria génder. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Maca Surat: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Gambar: Ti TV4. 

Harga pikeun Actor Best indit ka aktor Christian Bale di Wawakil pilem, saha thanked inspirasi na: Iblis.

43

Läs allt!


Amérika News ngeunaan Swédia: Microchips dipelak pikeun manajemén mata uang di Swedia

Maca Surat ku Nils 

Microchip

Di Stockholm, Swédia, milih 1000 urang milih Toko ku Microsystems leutik. Chip dipelak handapeun kulit maranéhanana.

55

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 175 306 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 199 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp