Webb-TV | Frälsningskandidater NY | Bönesidan | Själavårdssidan NY | Sök | Kontakt
Surfar nu: 512 www.apg29.nu

The teu dipikahayang - Part 21

nu teu dihoyongkeun

Kuring terus sarta pindah carita kuring salaku budak saeutik pikaresepeun. 

adi ngukut kuring Stig geus dikonfirmasi dina garéja Annerstads opat taun samemehna. Kuring moal apal konfirmasi na tapi ogé hayang mastikeun kuring. Alesan naha Stig dikonfirmasi sorangan Kuring henteu weruh tapi miharep bisa dikonfirmasi, teu meunang sababaraha hadiah mungkin, tapi ieu ngan saukur alatan minat asli dina bagian kuring.

Nalika kuring kasampak deui hirup abdi, abdi ngartos yen minat konfirmasi mah alatan hiji pilarian jujur ​​tur jero pikeun Allah. Aya ieu bubar dina haté kuring. 

pangajaran konfirmasi disusun ku Annerstads garéja nu dilaksanakeun ku si pendeta. Pangajaran di kamar di lantai kadua imah paroki. Kami meureun 20 jalma ngora di duanana budak na katresna nu maca.

Tapi kapanggih yén palajaran konfirmasi nya hésé tur tangguh. Simkuring geus baca kalawan tarik ti buku ngeunaan iman Kristen anu kuring henteu ngarti nanaon tina. Abdi émut nanaon dinten naon lajeng diajar ka urang catechist. Meureun kuring teu apal eta boh dina tanggal konfirmasi, nu éta dinten sateuacan ultah kuring.

Tapi konfirmasi kawas kitu teu bisa transformasi atawa mangaruhan kuring salaku jalma nu. Kuring masih Chris heubeul sami. Ieu kabukti ku hiji acara ngan méméh kami balik kana garéja jeung mastikeun kami. Imam jeung sakabeh catechist kungsi ngumpul di kamar leutik saméméh konfirmasi. 

Nalika kuring diperlukeun pikeun pindah ka kamar mandi, nu kuring tuh. Nalika kuring datang deui, abdi kungsi splashed cai dina chemise bodas, sakabéh catechist bar, nalika Kuring kungsi dikumbah leungeun-Na. Batur adzab ieu kaluar, tapi Teu sangka Kuring kungsi ditutup deui nalika kuring Pee, jadi kuring nempatkeun dina expletive nyaring alus méméh imam jeung sakabeh catechist nu. menteri teh adzab kaluar kecap gering-dipilih abdi, sarta abdi ieu ngabéwarakeun pionröd dina raray abdi. Tapi sakumaha urang indit kana garéja jeung konfirmasi diliwatan kaluar tanpa gangguan nanaon. 

Nalika urang angkat ka gareja I stretched kuring jeung proudly diayakeun Alkitab na buku tembang pamujaan. Tapi naon ieu ceuk salila konfirmasi teh, abdi boga pamanggih. 

Jigana interest asli abdi di konfirmasi ieu yen Allah ditéang kuring. Ieu oge hiji ekspresi kuring nu kuring ditéang ku Allah dina umur ngora mah. Tapi pernah terang yén ieu Allah. 

Nalika kuring kasampak deui hirup abdi, abdi ningali acara lianna nalika Gusti ditéang kuring. Ieu mungkin geus acara sahingga bisa hirup kalawan leutik, nu kuring geus bébéja Anjeun tentang sababaraha buku indenna, tapi aya geus sababaraha acara anu dumadakan gleamed yen Allah aya na éta manéhna nempo kuring. 

Engké, abdi bakal sadar yen Allah teu Allah kawas Santa Claus anu kaancam henteu masihan hadiah naon lamun eta geus teu aya nanaon, tapi Allah anu kagungan hiji cinta indescribable pikeun lalaki saeutik. Ieu Alloh asih masihan waktos ka waktos tur ngarasa hiji budak pasti subdued saeutik bullied, tapi anjeunna henteu terang saha ieu anu knocked on panto haté ngora-Na urang

Kuring éta sababaraha taun engké nu imam saacanna kungsi frikyrkopastor a. Ku kituna anjeunna halah geus miboga pangaweruh ngeunaan kumaha cara disimpen sarta Kristen, tapi anjeunna teu ngabejaan ieu kami. Kumaha lamun manehna sempet dipigawé eta. Saterusna kuring bisa geus disimpen na ngagaduhan sagala kahirupan kuring robah. Loba sorrows tur kasangsaraan bakal geus merlukeun dibedah dina kahirupan mah. Diaku, anjeunna ngalaman dicutat ayat Kitab Suci anu endah Yohanes 3 jeung 16 ti biblars kami nutupan. Téks pantun nyaeta:

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén anjeunna masihan na wungkul begotten Putra, supaya sakur anu percaya ka Anjeunna ulah binasa tapi meunang hirup langgeng".

Tapi anjeunna ngalaman dicutat yén ayat dina Alkitab, abdi noticed dugi sababaraha taun engké, sarta anjeunna ngalaman teu ngawartoskeun atanapi dipedar ayat pikeun urang. Konfirmasi éta sahingga moal ngahemat kuring.

Salila budak leutik mah, éta kadang bisa glimpse ngaliwatan gelap panginget Allah. Kuring teu ngarti eta lajeng, tapi basa kuring sababaraha taun engké di retrospect sarta bisa kasampak deui hirup abdi, abdi bisa ningali eta jelas. 

Misalna hiji hal bisa balik lempeng kana manah kuring éta poster jeung nsturmotiv rupa. Contona, hiji panonpoé balik tatangkalan. Sarta Kitab Suci ka. Kuring kadang bisa datang di sakuliah poster sapertos, contona, di aula paroki. Nalika kuring maca ayat Kitab Suci on aranjeunna, abdi ieu amazed di kumaha kakuatan maranéhna bisa ngandung. Maranéhanana jadi hirup tur bisa nyarita katuhu kana haté abdi. Kuring ogé apal hiji kasempetan sapertos kumaha astonished na amazed pilari di poster nu. Hal éta lumangsung sababaraha kali sarta di kali béda yen Allah spoke ka abdi tur dijieun sorangan dipikawanoh dina ieu cara béda. Tapi pernah terang yén ieu anjeunna dugi sababaraha taun engké. 

Ingrid Ljunggren miboga palajaran didaptarkeun atikan pohara alus. Mindeng, manéhna ka kuring ngeunaan hal timer ditanggap. Ieu gampang ngadangukeun nya jeung nyandak dina naon manehna nyarios sareng ngajarkeun. 

Dina salah sahiji titik dina agama kuring moal poho. Kuring henteu weruh lamun manéhna Kristen, tapi manehna ka kuring yén Aisyah tur babies bayi salakina sempet fallen gering sarta dirawat. Tuluy maranehna ngado'a ka Allah pikeun barudak maranéhanana anu éta rada alus. Aranjeunna ngagaduhan waleran kana solat. manehna Ieu ngawartoskeun sakabeh kelas. Kuring diuk quietly na listened di kaheranan dina meja kuring. 

sakola ieu kaasup nu urang bakal prya sometime di unggal semester di tempat béda pikeun meunangkeun glimpse tina dunya gawé sarta meureun meunangkeun hum tina naon anu urang milih pikeun kelas kasalapan, nu kuring écés tadi hésé pisan kitu. Kusabab kuring éta artistically kabetot I sakali prya department store Tempo di Ljungby sakumaha decorator a. Maranehna decorators sorangan karyawan maranéhanana anu tuh tanda. Hanjakal, kuring resep teu jadi alus jeung ieu hésé nyandak inisiatif. Ieu meureun alatan cara subdued na pasti kuring. 

Kusabab langganan jeung minat seni mah omongan semester sejen anu bakal meunang prya saminggu dina garis test dina kuliah Kristen di Helsingborg. Psyokonsulenten junun meunang atuh di dinya saminggu. Abdi émut Kuring kungsi numpak beus ka handap pikeun Helsingborg, sanajan kuring éta rusuh ngeunaan lalampahan panjang abdi, tapi indit ogé, lajeng sumping guru ti sakola jeung ngangkat kuring nepi. Kuring pernah hirup di imah kalawan kulawargana. 

Kuring dipikaharti yén maranéhanana éta Kristen, tapi kuring henteu terang naon eta dimaksudkan. Jeung ngayakeun aranjeunna dipedar nanaon ngeunaan ieu kuring. 

Hiji sore di kuliah teh, abdi ieu nangtung ku grup mahasiswa sarta diawaskeun sababaraha pamaén bal. Lamun kuring nanya salah sahijina lamun teu keur sakola ieu Kristen. Lajeng kuring kungsi éksposisi lila manéhna nu paparna jauh Kristen. Ieu mah di lingkungan Kristen, tapi teu ngadéngé nanaon ngeunaan Yesus. Sangkan nutup acan jadi jauh ...

Di imah di imah ngukut kuring, abdi kapanggih hiji leutik bodas Gideon Alkitab yen ieu tucked dina lomari buku di parlor nu. Kuring henteu weruh anu kungsi narima eta. Meureun ieu adi ngukut kuring. Abdi teu bisa inget yen ieu milik. Sugan adi kuring ngagaduhan eta lamun godeonierna dikabaran Alkitab Perjanjian Anyar dina kelas sakola yén anjeunna ngalaman Isro di. Gidroniter disebut pikeun handing kaluar Bibles di diantara snmst di sakola tur kamar hotél jeung bui. Maranehna dibawa nami sanggeus Gideon dina Perjanjian Old. 

Kuring iklas dina sofa coklat di parlor pikeun maca. Mimitina mah ieu dipan sarua yen kuring diuk dina nalika koran lokal tadi carita ngeunaan kuring jeung kartun kuring sababaraha taun saméméhna. 

Kuring ngamimitian maca dina injil Mateus sarta ieu ngan ditiup jauh ku naon kuring baca. Naon a thrill ieu! Abdi teu bisa eureun. 

Kuring maca ngeunaan Yesus katut cara anjeunna disalib na yen Allah diangkat anjeunna nepi deui ti nu maraot dina dinten katilu. Acara dramatis sakabeh ieu dicét up dina pikiran kuring jeung Nyaan bisa ningali eta. 

Kecap anu aya kénéh saperti kuring maca. Aranjeunna tepang katuhu dina haté kuring. Teu ngan hiji carita biasa. 


Tuturkeun MY serial nu teu dipikahayang
Bagian 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  

serial ieu carita hirup kuring ti budak leutik saterusna. Kuring ngabejaan taranjang tur candidly. pisan A Kuring geus pernah ngawartoskeun Anjeun tentang baheula. Sababaraha ngaran dina carita anu samaran.


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

3 kommentarer

Katrina Sun, 10 Feb 2019 13:56:44 +010

Väntar med spänning om Den stora dagen

frälsningsdagen

Svara


johanna Mon, 11 Feb 2019 11:14:16 +010

Väntar ivrigt på nästa del!

Svara


Johanna Fri, 15 Feb 2019 18:21:36 +010

Kom med fortsättning snart Christer😊!

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 17, onsdag 24 april 2019 kl. 03:49

Jesus söker: Vega!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 23 april 2019 23:19

Be om vår ekonomi. Be om en lägenhet Gud vet. Tack alla!

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp