482 online! | Sidvisningar idag: 83 209 | Igår: 141 053 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

Jag satt och tittade tillbaka på året som gick, och såg på några av dessa otroliga händelser vi har upplevt i 2018. Ett år som på ett helt särskilt sätt har varit en manifestation, och ett uttryck för den profetiska tid vi lever i.

Det verkar som att vart enda tecken har varit en enda stor varningssignal - en signal som man omöjligt kan stänga av eller distansera sig ifrån.

Orsaken är helt enkelt den, att vi är den sista generationen och ändetidens församling. Vi är vittnen och iakttagare till avslutningen på denna tidens avslutning.

Vi är generationen

Vi är absolut och utan tvivel, den generation som kommer att uppleva uppryckandet, och se Jesu dyrbara återkomst. Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

Vi är just dem, som kommer få nåden, att få se det absolut sista slaget vi avslutningen av denna tidsperiod, där Satan för evig tid kommer att kastas i den brinnande eldsjön.

Vi är dessa saliga vittnen, som kommer att få se hur Herren kommer att skapa nya himlar och en ny jord, och vi kommer att få se det himmelska Jerusalem, vårt eviga hem, sänka sig från himlen och Guds tron kommer för evigt att vara ibland Herrens folk.

Tecken som inte kan betvivlas

I början av året skrev jag att ”vi är där nu”, och att vi ”upplever tecken i himlen och på jorden som inte kan betvivlas eller ifrågasättas”. Där vi ser dessa tecken på område efter område, och profetiska löften får sitt uppfyllande.

Världen har varnat för tider av katastrofer i ganska lång tid nu. Här i 2017, skrev tusentals vetenskapsmän ett undertecknat ”varningsbrev” till mänskligheten, där det varnades för en kommande och eminent apokalyps.

Det vi upplever genom jordbävningar, våldsamma klimatförändringar och vulkanutbrott vittnar om att detta varningsbrev är på allvar.

Jorden ringde som en klocka

Jorden ringde som en klocka

Vi har precis upplevt ett ovanligt fenomen, som experterna inte kan hitta en förklaring på. Tidingen ”National Geographic” uttryckte sig om händelsen och skrev att ”man tror inte, att man någonsin har sett något liknande”.

Det var den 11 november var det något som hände djupt nere i Indiska Oceanen. Seismiska sensorer registrerade ovanliga skakningar som experterna inte kan förklara. Dom beskriver det, som att jorden ”ringde som en klocka”.

Vi har tidigare upplevt dessa oförklarliga basunljud runt om i världen. Här är det alltså i havets djup, att jorden upplevs som en ringande (varnings) klocka.

Källa:

Hur många fler tidstecken behöver vi?

Upp 3:11 – Jag kommer snart. Håll fast vid det du har så att ingen tar din krona.

Om och om igen, så fortsätter Herren att uppmuntra och bekräfta detta underbara och profetiska ord, som vittnar om att Herren mycket snart kommer tillbaka.

Hur många fler tidstecken behöver vi, och hur många profetiska tilltal ska det till för att vi ska förstå allvarsamheten och betydelsen av den tid vi lever i?

Låt oss hålla fast

I den korta tid som är kvar så låt oss hålla fast!

Låt oss hålla fast, och fortsätta att låta Herrens nåd och gränslösa kärlek vara fundamentet i våra liv.

Låt oss hålla fast, och värna om Herrens närhet och prioritera vår relation med honom.

Låt oss hålla fast, och beskydda våra hjärtan för synd och denna tidens omsorg. Låt oss hålla fast, och fortsätta att lyssna efter Herrens röst, den stilla susningen i våra liv.

Låt oss hålla fast i vår underbara frälsare och Herre, för han kommer mycket snart.

Guds rika välsignelse


MIKAEL WALFRIDSSON

http://denytterstatiden.blogspot.com/

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 6 december 2018 19:19 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


22 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Thomas

Fast, det har alla generationer kristna sagt ända ifrån Jesus egna lärljungar.

Svara -   - 6/12-18 19:27 -


nils

Just att detta har sagts i alla generationer av kristna,är kanske Orsaken att Herrens ankomst sker I En Stund då vi icke Väntar det!

Vi har blivit avtrubbade om vi länge hört att vi skall vara redo och Inget händer,så slutligen slår Vi dövörat till!!
Å andra sidan så Talas och Predikas det Ej mycket och Inget om detta Idag,och både Predikanten och Åhörarna har tydligen Somnat in,och Sover Djupt!!
¤¤¤
Jag kan nu Trösta dig med att säga att vi idag är En dag Närmare Herrens Ankomst,och snart Ett År Närmare, 2019.
¤¤¤
Matt.24:44 och Luk.12:40; "Varen därför ock ni redo;Ty i en stund då Ni icke väntar det,skall Människosonen komma."
Dessa uppmaningar av Jesus handlar just om Uppryckelsen och bröllopet!
Det krävs en ständig beredskap,att dagligdags att leva i Trons gemenskap med Jesus
om det dröjer endast dagar eller år och decennier tills Han kommer.
¤¤¤
Poängen med denna Ovissa datering,är att Herren vill och önskar vår Dagliga gemenskap med Honom själv,i en Förberedelse för Bröllopet i en Evig förening med Honom, vår Brudgum som köpt sin brud med sitt Eget Blod!
Tror att Jesus Kristus är Mer angelägen att möta sin Rena och Helgade Brud,än vi tycks Vara i vår upptagenhet och ävlan,där törnen kväver vår andliga Gemenskap med Honom!

Svara -   - 6/12-18 20:58 -


Thomas

Vi är absolut och utan tvivel, den generation som kommer att uppleva uppryckandet

Hur många ggr har vi inte hört det från alla självutnämnda profeter?
Jesus kommer när Han kommer, ju förr desto bättre, men Mikaels eviga profeterande är enbart kontraproduktivt. Att ropa vargen kommer hjälper ingen, tvärtom så tappar vi vår skärpa när löftena uteblir.

Svara -   - 6/12-18 21:17 -


Per

Denna låt dök upp först i YouTube, efter att jag bett Herren om att få komma hem.

"Gotta Go Home" - Boney M.

Headin' for the islandsWe're ready man and packed to goOohWhen we hit those islandsThere's gonna be a big hello - vi kommer att möta våra bröder och systrarOohDiggin' all the sunshineIt's easy not to say goodbye - inte lätt att lämna alla ofrälsta kvarBye, Bye, Bye

Headin' for the islandsHeyeah, We're really flyin' high - uppryckandet är så högt upp det kan bliOohGotta go home, home, homeGotta go home, home, homeGotta go home, home, homeGotta go home, home, homeGotta go homeOoh

Walkin' down the beachesTomorrow mornin' we'll be there - snart är vi med vår Herre Jesus KristusOohGolden sandy beachesSay, I can smell the breezy airOohOne more celebrationAnd then we're ready for goodbye - vi behöver ta sista farväl av denna världenBye, Bye, Bye

Walkin' down the beachesHeyeah, We're really flyin' highOohGotta go home, home, homeGotta go home, home, homeGotta go home, home, homeGotta go home, home, homeGotta go homeOoh

Going back homeGoing back homeGoing back homeGoing back home

Gotta go home, home, homeGotta go home, home, homeGotta go home, home, homeGotta go home, home, homeGotta go home

Svara -   - 6/12-18 22:14 -


JL

Detta med att Jesus skall komma tillbaka. Än så länge kan Kungen inte komma tillbaka för att det finns människor som inte hört talas om att han finns. Först när detta är klart så kan han återkomma.

Senast för ett par veckor sedan var den en missionär som gick raka vägen till himlen för att han ville sprida Guds ord till vildar, men de skickade ett skur med pilar istället. Och detta är inte den enda stammen, den finns massor av människor som lever på samma sätt som på stenåldern.

Svara -   - 7/12-18 06:06 -


Tom

Mitt bud är att jesus senast 2068(120år sen 1948)landar i jerusalem

Grejen är att man måste läsa och förstå profetiorna för då får man en bättre tidsuppfattning

Svara -   - 7/12-18 07:23 -


Tom

Mitt bud är att jesus senast 2068(120år sen 1948)landar i jerusalem

Grejen är att man måste läsa och förstå profetiorna för då får man en bättre tidsuppfattning

Svara -   - 7/12-18 07:24 -


Tom

Mitt bud är att jesus senast 2068(120år sen 1948)landar i jerusalem

Grejen är att man måste läsa och förstå profetiorna för då får man en bättre tidsuppfattning

Svara -   - 7/12-18 07:25 -


Bertil Rosenius

Man har genom århundradena talat om att just nu, sker de/det tecken som måste betyda att Jesus kommer i vår generation. Många av dessa tecken är egentligen inte unika. Det har skett fruktansvärda jordbävningar. Grymma krig har ägt rum. Sjukdomar har drabbat hela kontinenter. Allt detta har för den aktuella generationen varit ”tecknet”.

Men det finns ett helt unikt tecken, som dessutom har ett konkret tidsperspektiv kopplat till sig, det är Israel!

Det tidtecknek är suveränt precist, både pga av sin egentliga omöjliga och sin efterföljande tidsram.

• 1948 uppstår ett land och förenas ett folk som varit dött i nästan 2000 år.

• Den generation som sett detta, skall få se Jesu återkomst.

Det är det största tecknet, och jag tänker:

Låt oss hålla fast vid ISRAEL! Många andra tecken vi ser är upprepningar av det skedda, och att fokusera på dem, blir som att lägga en grå dimma av spekulation, över tiden vi lever i. Dessa tecken kanske snarare avtrubbar, än aktualiserar, budskapet om Jesu snara återkomst.

Men detta är - som jag redan pekat - mina försiktiga tankar.

Svara -   - 7/12-18 08:16 -


Thomas

Svar till Bertil Rosenius.

En stilla undran, Bertil, var ser du kopplingen staten Israels bildande och Jesus återkomst? Jag tänkte närmast på Jesus närmaste lärljungar när de frågade Honom om när tidens slut skulle ske, dvs upprättandet av Guds Rike:

“Tell us,” they said, “when will this happen, and what will be the sign of your coming and of the end of the age?”

"Truly I tell you, this generation will certainly not pass away until all these things have happened." (NIV/Matt 24)

Judarna väntade alltså på Messias som markerade deras tidsålders slut, vilket allt som allt också skedde inom en generation (dvs 40 år).
Nu väntar vi på Hans återkomst och domslut över världen. Personligen har jag svårt att tolka in Israel i detta eftersom så gott som alla profetior redan är uppfyllda, endast Jesus Kristus återkomst /domslut/upprättandet av Hans Rike på jorden återstår. Gud gör ingen skillnad mellan jude eller grek, vi tillhör alla samma familj, vi är alla Guds barn.
Vi är också Abrahams ättlingar, dvs tillhör de tolv stammarna, exakt vad som beskrivs i Upp.7 "Then I heard the number of those who were sealed: 144,000 from all the tribes of Israel." Vilket även kan uttryckas som:
Treenigheten x Hela världen x Abrahams Alla avkomma.
(3x4x12x1000=144.000).
Uppenbarelsebokens symbolik måste förstås, både i ljuset av GT och under den tid Johannes levde. Uppenbarelserna var i första hand för judarna så det måste vi hela tiden väga in när vi läser Texterna.

Svara -   - 7/12-18 12:34 -


Conny W.

Svar till JL.

Broder du glömmer bort följande: IBRA-radio har funnits sen år 1955 och sänder nu även TV och når omkring 50% av jordens befolkning enligt verksamhetsansvarige vid IBRA. Hur många TV kanaler och andra radiostationer finns det inte, jo många. Hur många missionärer har i flera 100 år varit till jordens ändar, jo många. Det finns också många evangelister som varit lite överallt genom dessa århundranden. Det är vanskligt att säga att si och så många har ännu inte fått evangelium, vem eller vilka som än säger så, det är att spekulera. Det är Folkslag som ska få evangelium, inte individer. De första kristna var ivriga på att nå ut och nådde flera länder bara på några årtionden.

Svara -   - 7/12-18 13:47 -


Lena Henricson

AMEN,kom Herre JESUS!🎶🙏🎶💕🎶

Svara -   - 7/12-18 15:09 -


Kaj

Svar till Thomas.

Har kollat i Olika skrifter om det står att han kommer SNART b.l.a annat från Grekiskan och talat med en teolog . I de flesta översättningar har man ordet Snart , men det är lite tve tydligt , eftersom det kan även betyda SNABBT eller HASTIGT.

En Engelsk översättning står det han kommer quickly .där andra översättningar använder snart .
Men Precis som Bertil Rosenius skriver , Judarna har fått igen sitt land , i och med det så lever vi mycket närmare , så då blir snart i vår tidsålder.

Svara -   - 7/12-18 18:47 -


Martin

Förlåt för en OT-fråga så här på fredagskvällen... Varför tror ni Jesus bad den unge mannen att sälja allt han ägde? Han ställde inte upp det som ett generellt krav. Han sa alltså inte åt alla sina lärjungar att sälja allt de hade och därefter följa Jesus.

Den unge mannan kanske var stolt och högmodig och behövde få lära sig att han var en syndare som alla andra och i behov av nåden. Det skulle vara en förklaring. En annan (lite kärvare) skulle vara att alla Jesu lärjungar måste kapa banden till världen, låt vara mentalt. De andra lärjungarna hade gjort det och behövde inte höra detta av Jesus. Kanske svaret är en kombination av detta. Vad tror ni?

Svara -   - 7/12-18 20:40 -


nils

Vill bara delamed mig av egna tankar om detta,och fler kan fortsätta.

Jesus själv gav förklaringen i Luk.18;24;"Hur svårt är det icke för dem som har Penningar att komma in i Guds rike."
Mannen blev nämligen djupt bedrövad när Jesus sade;sälj allt vad du äger och ge till de fattiga.
Men Jesus erbjuder mannen något stort i ersättning;"Då skall du få en Skatt i himmelen,och kom sedan och följ Mig."
Tänk vilket stort erbjudande,att få en Skatt I Himmelen,det måste vara värt allt,och dessutom att få följa Herren Jesus!
¤¤¤
Ibland undrar jag om vi verkligen Tror att det går att samla skatter i Himlen,när vi mest tycks samla skatter här på jorden,och aldrig tycks få nog!
Mannens rikedom hindrade honom att komma in i Guds rike,för hans hjärta var bundet av sin rikedom,V 24-25.
Vi kan inte tjäna både Gud och Mammon,materialismens och penningens Gud,denna Världens och Tidsålderns Gud!
Men Jesus förklarar ;"Vad som är omöjligt för människor,det är möjligt för Gud," alltså att bli Fri i sitt hjärta till att ge av sin rikedom till de fattiga.
Enligt V 24 är det inte Omöjligt att komma in i Guds rike för dem som har penningar,
Men Det Är Svårt! Mvh/nils

Svara -   - 7/12-18 22:11 -


Johanna

Svar till nils.

Amen Nils! Gud har gett dig vishet :)

Svara -   - 8/12-18 00:48 -


Johanna

BohusAmen!! Bertil! Du verkar vara en klok och sund Guds man. Åh vad spännande, jag har hört en fin profetisk predikan om just det, den generation som sett detta ska få se Jesu återkomst. Mitt hjärta fylls med hopp :)

Svara -   - 8/12-18 00:56 -


Johanna

Please Choose*Amen!!

Svara -   - 8/12-18 00:58 -


Conny W.

Svar till Martin.

Ja, enligt Studiebibeln står det att: Jesus ville visa hur svårt det är för en rik människa att vilja bli frälst, de har sin rikedom och menar sig inte behöva Gud.

Svara -   - 9/12-18 13:20 -


Stefan Jonasson

JESUS och den rike mannen : i matteus talas det om att en man kom fram till JESUS OCH frågade mästare vad ska jag göra för gott att få evigt liv.. Varför frågar du mig om det goda EN ÄR DEN GODE... håll buden det har jag gjort sa mannen.. I Markus kom mannen och frågade gode mästare.. Varför kallar du mig god EN ÄR GOD OCH DET ÄR GUD... jag har hållit buden sedan min ungdom sa mannen... Han var säkert en rättfärdig man sett ur mänskligt perspektiv och menade allvar med sin GUDSFRUKTAN.. då såg JESUS på honom och fick kärlek till honom... Det har inget med rikedom att göra i fråga om rättfärdighet JESUS i sin kärlek förstod vad som fattades honom han insåg inte att han var en syndare trots att han trodde sig att han följt alla buden JESUS visste att han aldrig skulle kunna lämna sina pengar och bekväma liv.. Därför sa JESUS ett fattas dig sälj allt du äger och följ mig för att han skulle komma till insikt om sin fattigdom inför GUD... han gick bedrövad bort.. Kanske den bedrövelsen var efter GUDS sinne och slutligen vände om till GUD och bekände sin fattigdom att hans egen rättfärdighet kom till korta inför GUD... som det står i JESAJA 64:6 VI ÄR ALLA ORENA ALLA VÅRA RÄTTFÄRDIGA GÄRNINGAR ÄR SOM STINKANDE TRASOR INFÖR GUD VI KOMMER ATT VISSNA SOM LÖV... SOM LÖV FÖRS VI BORT AV VINDEN KOMMER VI ATT FÖRAS BORT AV VÅRA MISSGÄRNINGAR.... JESUS säger samma sak till oss idag ETT FATTAS DIG... när vi kommer till honom och säger jag har helgat mig och följt buden under många år... Bekräfta mig och låt mig komma in i himlen... MITT BARN SÄGER GUD JAG ÄLSKAR DIG MED EN EVIG KÄRLEK MEN ETT FATTAS DIG..MIN RÄTTFÄRDIGHET SOM JAG GER SOM EN FRI GÅVA.. JAG DOG FÖR DINA SYNDER... LÄMNA DINA DÖDA GÄRNINGAR OCH FÖLJ MIG.. HUR DU ÄN FÖRSÖKER KOMMER DET ATT FATTAS DIG NÅGOT I DIN EGEN RÄTTFÄRDIGHET.. saliga är dom fattiga i anden dem tillhör himmelriket. Den som kommer utblottad inför GUD är medveten om sin andliga fattigdom och sina tillkortakommanden tar GUD emot..

Svara -   - 15/12-18 00:08 -


Erik S

Jesus sade ALDRIG att det skulle vara LÄTT.

Men han sade att det skulle vara VÄRT DET!

Svara -   - 15/12-18 02:06 -


Tommy

Kan det också vara en totalt avslappnad tid, när Jesus kommer i Sin härlighet. "Obekymrat Liv. Åt drack o Gifte sig" Låter inte Katastrof direkt.. Och Jesus Kommer som en Tjuv om natten, när de inte väntar sig det. Själv, tänker ja på Katastrof o makt block mot makt block Jordbävningar, och vad som sker i Israel.. Men skulle allt kunna vara Motsatt riktning. Nästan som Dans runt Guldkalven, när Moses var uppe på berget och fick Bud Orden, var och vad gjorde folket . Jo, Dansa runt en Gud av Guld de själva Skapat. Skall Jesus finna någon Tro, står det väl också när han kommer tillbaka.?

Svara -   - 15/12-18 10:08 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

18

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

37

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

25

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

4

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

8

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, söndag 17 februari 2019 kl. 13:06

Jesus söker: Alexandra, Sandra!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!


Ett krig mot Israel närmar sig

Ett krig mot Israel närmar sig

Bild: Twitter. 

Läsarmejl av nils  Nyligen firades minnesdagen av Förintelsen utöver världen den 27 januari, då fångarna i Auschwitz befriades 1945.

30

Läs allt!


Gräv upp brunnarna

Brunn

LÄSARMEJL av Marit Bergfors Vi läser i 1 Mosebok 26:1-25 om hur Isak är på flykt undan hungersnöden och hur Herren uppenbarar sig för honom. Denna text ger flera tankar och funderingar.

4

Läs allt!


Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Som det var i Noas dagar...

AV MIKAEL WALFRIDSSON  Samma dag, som blodmånen lyste på himlen över New York, vidtog staden, att man nu kan genomföra en abort som gäller i kvinnans hela graviditet.

45

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 1

Nåd

Läsarmejl av Sigvard Svärd Man kan mänskligt sett tycka att Gud borde ha skickat iväg Kain utan något skydd. För Kain var ju en ond brodermördare, och att skydda honom verkar både ofattbart och orättvist. 

20

Läs allt!


Rädda en ödla genom att dela denna video

Frågan blir denna: Felöversatte även den Islamiske guden Allah när han uppenbarade denna historia?

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 040 121 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 188 kommentarer och 61 946 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp