599 online! | Sidvisningar idag: 128 957 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Den svenska indoktrineringen

Denna artikel är en återpublicering från 29 april 2016 med titeln Du hjärntvättade svensk. 

Om indoktrineringen och desinformationen som förekommer i vårt samhälle.

Jag är nu 52 år gammal (2016). Under hela mitt liv har jag blivit påverkad av olika sätt. Det kan ha varit kompisar, skola, media eller olika slags filmer, böcker och musik som har påverkat mig. Ja, inte minst har politiska åsikter klistrats på mig.

Den dolda agendan

Men ju mer jag har vandrat med Jesus och ju äldre jag har blivit så har jag märkt att det har funnits en dold agenda, en strategi till att påverka mig till en viss inriktning.

Jag har till exempel blivit påverkad när jag gick i skolan. Denna påverkan, (eller ska vi benämna det rätta ordet som det egentligen är, nämligen indoktrinering?), den var inte lika tydlig då som idag. Men den fanns där och ruvade i skuggorna.

På den tiden började den kristna tron plockas bort och monteras ner, både i skolan, tidningar och i tv. Evolutionen lärdes ut som sanning, vilka hjältarna och de goda var i andra världskriget och så vidare. Man ifrågasatte inte. Det som man blev serverad av, det trodde man på.

Skyddad falsk värld

På den tiden levde man i en skyddad falsk värld. Det fanns inte den här nutida globala internetvärlden. Därför var risken inte så stor att man kunde få information som det inte passade för de styrande.

På den tiden styrde socialdemokratin och det socialistiska tänkandet. De inte bara styrde politiskt, de styrde folks tankar. De hade byggt upp en otrolig samhällsapparat så att de kunde nå in överallt i samhället. När jag var ung och arbetade inom vården så var det någon där som informerade - en socialdemokrat! Detta ifrågasattes inte, utan detta var någonting helt naturligt.

Varför socialdemokraterna kunde vara så stora på den här tiden berodde på att de hade fackföreningar, tidningar och andra organisationer som kunde styra och påverka folks tankar. Vi har varit ovetandes utsatt för en effektiv hjärntvätt under flera år och i tron att det har varit våra egna tankar och värderingar.

Den globala internetrevolutionen

Men denna dominans bröts och krossades en gång för alla då Alliansen vann i valet. Dagen efteråt upplevde jag på något sätt att något var brutet i andevärlden. Den här dominansen lär aldrig komma tillbaka, men påverkan och indoktrineringen pågår ändå med full kraft. 

Men den är inte lika effektiv idag på grund av den globala internetrevolutionen. Media och politiska partier eller andra organisationer kan inte påverka och kontrollera lika effektivt idag och styra hur folk ska tänka som de kunde för 20 år sedan.

Idag kommer sanningar mycket snabbare fram och lögner avslöjas direkt. På det viset är internet väldigt bra, men man får naturligtvis ändå se upp vad som serveras där.

Jag har nu bloggat sedan 2007 och tagit del av vad som händer i nyhetsvärlden i tidningar, radio och i media. Och jag har tydligt märkt att det förekommer en medveten desinformation, propaganda, mörkläggning, lögner, indoktrinering och hjärntvätt.

Jag har kommenterat många aktuella nyheter under årens lopp och så har jag vinklat över att svaret är Jesus. Men nu den sista tiden har jag många gånger inte orkat ta del av nyhetsflödet eftersom jag har direkt sett på rubrikerna den bakomliggande propagandan och desinformationen.

Turbulensen i Miljöpartiet

Ta till exempel den sista tidens turbulens med Miljöpartiet. Det har hänt att jag har skrattat för mig själv när jag har hört olika företrädares förklaringar i radion när de har medvetet ljugit för radiolyssnarna. 

Det finns en agenda att hos Socialdemokraterna och Miljöpartiet ska matcha fram muslimer så att Islam får inflytande. Detta är känt sedan tidigare, men samtidigt är jag glad att det nu har avslöjats saker och ting i Miljöpartiet och att en del av sanningen kommit fram, men det förekommer fortfarande desinformation och lögner. 

När jag nu vet om allt detta så blir jag trött och orkar inte ta tag i det. Jag vet i mitt inre att det är lögner och indoktrinering men orkar inte stånga mig blodig mot allting. Trots allt kommer dessa lögner att avslöjas om man håller på med evangeliet och förkunnar sanningen i Jesus Kristus. 

Dessutom är jag inte ensam om att ha förstått att det förekommer desinformation, falsk propaganda, indoktrinering och hjärntvätt. Det finns många andra tänkande människor som har förstått detta. Vanligt folk är faktiskt inte dumma - de begriper mer än vad man tror!

Var pastorn en skurk?

Jag vill åter igen nämna lite om media. För några år sedan anklagade tidningarna och tv en pastor för att vara en skurk. Jag skrev att det var den vanliga förföljelsen mot de kristna, trots att jag egentligen inte kände till någonting om detta. Då hörde sig en god vän av sig till mig och sa att jag hade fel och att den här personen verkligen var en skurk och han tyckte att jag skulle ta bort artikeln. Men jag gjorde det inte utan lät det stå kvar. 

Efter ett tag hörde sig min vän av igen och sa att han hade tagit fel, och att det var pastorns bror som var en skurk. Trots att jag inte kände till situationen så förstod jag ändå att media spred lögner. Min artikel fick stå kvar för den var sann! 

Jag hade lärt mig i mitt umgänge med Jesus vad som var rätt och fel. Du ska inte tro allt som skrivs i media, det kan vara desinformation, lögner, förtal, propaganda, indoktrinering och hjärntvätt för att du ska tycka på ett speciellt sätt.
Propagandan om den döde pojken

Förra året var propagandan fruktansvärd, då man skulle försvara asylkaoset med att skriva spaltmeter om en liten pojkes död som var uppspolad på en sandstrand och visa hans bild. Titta på den översta bilden i den här artikeln så förstår du hur otäck den cyniska propagandan är när det gäller att utnyttja en 3-årigs pojkes tragiska död. Historien om pojken var kryddad med lögner och desinformation i sin iver att föra ut propagandan för att indoktrinera och hjärntvätta folk. Men när sanningen kom fram så basunerades den inte ut lika högt. 

Var är den propagandan nu när Säpo alarmerar om att det finns IS-terrorister i vårt land nu? Jag kommer inte ihåg riktigt, men jag tror att någon kvällstidning svamlade om att vi måste acceptera terrorhot, eller vad det nu var, men det ska vi absolut inte acceptera. Vi ska inte ta emot sådana här indoktrineringsförsök utan avslöja dem!

Hur blir man fri från hjärntvätt?

Vi är mer påverkade av indoktrinering och hjärntvätt än vad vi kan ana, och hur kan man bli riktigt fri från det här så att man börjar tänka själv? Jo, människor behöver ta emot Jesus Kristus och bli frälsta!

Joh 8:32

"Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria."


Denna artikel är en återpublicering från 29 april 2016 med titeln Du hjärntvättade svensk.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 6 september 2018 00:27 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


42 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Marita

Jo vi skall läsa Bibeln men vi skall be i tungor !! Ju mer vi ber så börjar ordet uppenbarad och sanningen flöda fram. Och du bara vet Guds vilja. Vi i Sverige har nog inte förstått bönenskraft. Elden måste falla då faller ridån av lögner !! Elden HA ta emot gåvan ifall du inte har den. Du kan börja skilja på köttet och anden som är i strid med varann.

Svara -   - 6/9-18 01:33 -


Kattis

Ja vi får passa oss vad vi stoppar i oss/ eller vilka vi umgås med! För att jag ska må bra, och min ande i mig ska må bra! Annars säger den Helige Anden verkligen ifrån, och då mår jag inte alls bra! Jag exempel aldrig acceptera kristna som ljuger/ eller svär, eller kristna som hånar mig för att jag har en nära relation med Jesus. Där har jag fått kapa och tom blockera mobilnummer! Det var ju så det vände sig inom mig innan jag tog det beslutet!

Svara -   - 6/9-18 07:32 -


Daniel Ånsehn

"miljövänliga elbilar" Är n bra exempel. Jag läste någonstans att elbilarna släpper ut mer koldioxid än vanliga bensinbil under hela bilens livscykel. Man tar inte med tillverkningen och skrotningen när man räknar ut utsläppet av koldioxid.

Jag bryr mig faktiskt inte om miljön, jag kan köra en bil med V8 motor med gott samvete om jag hade körkort.

Svara -   - 6/9-18 09:18 -


Daniel Ånsehn

Det är bättre att köra slut på bilen och skrota den innan man köper en ny.

Svara -   - 6/9-18 09:47 -


Sara74

Svar till Daniel nsehn.

http://rupgeperac.wordpress.com

Svara -   - 6/9-18 09:55 -


CONRAD Olsen-Utvåg

Tack för en aldeles Nyttig artikel om "Indoktrinering & Hjärntvätt"-

Vi ser ju tydligt hur "Sosialist-Anden" har trängt in - Långt in på Höger-Sidan i Politiken...

Man är livande rädd för Svarige Demokraterna -

Men att Landet styrs med hjälp av Komministerna det kommenteras inte - Vem sa att Kommunisterna var Hyggligare än Adolf Hitler...?

Det är ju exact samma skit, uppkommet direkt från Helvetet... Och skal naturligtvis snart tillbaka dit...!

Men ju högre Staffan Löfven hyler mot SD - Ju mer mörker han att han själv styr tillsammen med "avläggningar" från ett Totalitär-styre som andra inte vill ens mämna vid namn...

Och det mäst bedrövliga är att Rästen av "Opotionen" håller med... Dom är rädd för att "Dom Millioner" som röstar på SD, skal få igen för sine röster - Demokratien i Sverige är ju snart en "Saga Blott...."-

Och det har ALLA Partier ansvaret för - En STOR skam är det.

Svara -   - 6/9-18 10:00 -


nils

Även inom Kristenheten har en Indoktrinering spridits inom Förkunnelsen.

En förkunnelse utan Udd och Skärpa där sanningen har fått stryka på foten,för Allt är ju bara Kraavlös Nåd!!
Denna Falsk lära,"Hyper Grace" som är en av satans förvillelser,att då Jesus redan gjort allt på korset Krävs ingen omvändelse eller bättring från SYNDEN!
Det räcker att bekänna dig som Kristen,och sedan leva och vara hur du Vill!
Som jag hörde i en radiogudstjänst,där man talade om Friheten I kristus innebär just att få Vara den man Är,utan Krav på Omvändelse eller Förändring från det Bibeln säger är SYND!!
Jesus talade om Den TRÅNGA Porten och den SMALA vägen,som Bara FÅ FINNER!!
Vi blir Indoktrinerade till att bliva Konsumenter,Inte Producenter som Jesus bestämt;
"Jag har utvalt eder;och Jag har Bestämt om eder att ni skall gå åstad och bära Frukt,sådan frukt som bliver bestående..."Joh.15.

Svara -   - 6/9-18 10:15 -


hunter93

Svar till nils.

http://titobefea.wordpress.com

Svara -   - 6/9-18 10:21 -


Mikael W

Svar till CONRAD Olsen-Utvåg.

Vi ser ju tydligt hur "Sosialist-Anden" har trängt in - Långt in på Höger-Sidan i Politiken...

Det finns en möjlighet att Socialdemokraterna, med Stefan L och Margot W i spetsen, sitter kvar och regerar Sverige efter valet, i minst 4 år till.

Kanske i ett ökat samarbete med Vänsterpartiet? I framtiden vill nog även FI vara med på ett hörn att köra Sverige i botten.

Den slutliga demoleringen av Sverige dröjer några år, tills Islam tagit makten och vill rensa bort vänstern/kommunismen/socialismen/HBTQ-anhängarna. Det kan bli rena slakten, där blod kommer att spruta likt fontäner, och pannkaksmänniskor ligger bredvid höghusen. Blod, spyor och skit i en ända stor soppa som alla måste äta till frukost....tillsammans med trasiga inälvor ....huuhhh

Nu svimmar jag nästan av att läsa min egen vedervärdiga text, så rösta klokt och efter samvetet den 9:e September

Svara -   - 6/9-18 10:37 -


Erik S

Stämmer, vi är utsatta för vilseledande propaganda och indoktrinering, hela tiden. Speciellt från vänstermedia, globalisterna-EU och FN. Finns hur mycket som helst att skriva om detta. Censur är ett exempel som Twitter och FB nu använder mer och mer, efter påtryckningar från bl.a regeringen. Som i sin tur får propåer från Expo och Researchgruppen, som har tusentals svenskar i sina register, för att dom uttryckt andra åsikter än "det man skall" i detta land, d.v.s PK-åsikter.

Nuvarande regering arbetar också på ett lagförslag, där man man vill begränsa yttrandefriheten (men nu har vi val om ett par dar, så det kanske blir lite ändring i planerna)

Men det jag tänkte på i första hand, är debatten om miljön!! Vi ska vara väldigt rädda om vår jord "den blå planeten". Ingen anser väl att vi ska förstöra den, då är man ju lite galen. Så det handlar inte om det, utan om den stora miljöbluffen, vad gäller "uppvärmningen". Detta som miljöpartiet skriker om och ännu mer nu, när det verkar som om dom inte klarar 4%-spärren-vilket vi får hoppas att dom inte gör!

EU och FN har ju detta högt upp på sin agenda också, och folk går på det! Jordens klimat växlar upp och ner under tidens gång, det har det alltid gjort. Och kommer göra så länge jorden består. Vi har ingen miljökatastrof att vänta p.g.a uppvärmning! Detta är en gigantisk bluff och folk går på det. Typisk propaganda/indoktrinering för att kunna "styra massorna" i en viss riktning.

Minns ni bilden av den utmärglade isbjörnen, som sades håller på att svälta ihjäl p.g.a att isarna smälter? Många gick på det, men, det visade sig-givetvis-att bilden var bluff. Den var photoshoppad! Finns inga svältande isbjörnar enligt många forskare-men bilder gör ju intryck!

Och nu det senaste. Isbrytaren Oden-som jag själv legat och arbetat på, har också varit på både Ymer och Tor-är på en forskningsresa i Nordpolen. (Nästan varje år gör en isbrytare en resa dit, med forskare ombord. Innan den svenska säsongen drar igång, nånstans runt nyår.) Med är ett 100-tal olika forskare, som studerar många olika oråden; föroreningar, microbiologi, plankton, fiskar, krabbor, isarnas skick, m.m, m.m

Och vad visar sig då! Jo, att Oden inte kan ta sig fram p.g.a att isarna är så kraftiga och tjocka, att man inte klarar av att bryta sig igenom!! Man fick stopp, men efter nån dag kom man ytterligare en bit, eftersom en Rysk isbrytare hade gjort en "ränna" någon dag tidigare, som inte frusit igen helt. Men sedan blev det definitivt stopp igen! Isen var för kraftig! Har aldrig sett så tjock is, säger kaptenen ombord! Se där, se där. Men detta slås inte upp i våra PK-tidningar,eftersom det går emot den "riktiga" agendan. Globalisternas/vänstern agendor. Man kommer säkert att försöka mörka detta, så långt det går.

Dom få som gått emot pk-agendan och sagt att det inte stämmer, blir uthängda och hånade i media. Bl.a har president Trump sagt att denna miljökatastrof/uppvärmning är en bluff...Skall bli intressant att se hur man förklarar detta nu, från globalist-håll! Verkar som om dom har fått lite panik nu!

Så, vi skall vara vakna och nyktra och inte gå på allt som skrivs, speciellt från MSM:s sida. Propaganda och indoktrinering sker hela tiden.

Ha en bra dag. MVH

Svara -   - 6/9-18 10:56 -


per

Rösta på SD...!

Svara -   - 6/9-18 11:20 -


Stefan Jonasson

Jag undrar vad hypergrace är för någonting... Är vi inte frälst av nåd.. Det står ju i apostlagärningarna att var och en som åkallar HERRENS namn skall varda frälst... Jag tycker det verkar som att satans förvillelse är att hela tiden bli anklagad för alla fel man gör och att nåden inte räcker... Att man lika gärna kan ge upp för att man inte kan nå upp till den perfekta helgelsen...

Svara -   - 6/9-18 11:26 -


Sofia

Svar till Daniel Ånsehn.

Daniel, varför bryr du dig inte om miljön? Tror du inte att Gud vill att vi ska vara rädda om skapelsen?

Svara -   - 6/9-18 11:59 -


Sofia

En fråga, Christer: Varifrån kommer bilden med människorna på stranden som härmar den döda pojken? Man undrar ju vad de håller på med?! Och varför liksom?!

Svara -   - 6/9-18 12:00 -


Martin

Svar till nils.

En förkunnelse utan Udd och Skärpa där sanningen har fått stryka på foten,för Allt är ju bara Kraavlös Nåd!!

Nils, på ett zoo är det inte duvorna och lammen som behöver vara i burar utan björnarna och tigrarna. Var som duvan och lammet så behöver du inte Lagens kedjor.

Svara -   - 6/9-18 12:02 -


Martin

Svar till Stefan Jonasson .

Hypergrace är ett skällsord som är skapat av de som inte tror att nåden räcker. Som säger att 'Ja vi tror på Guds Nåd, MEN..." och sen lägger till en lista med grejer för att vi ska vara kvar i "nåden". Nåd är gratis, det är en Guds gåva (Ef 2:8). Hade gåvan kostat något skulle det inte längre vara en gåva. Det skulle inte längre vara nåd.

Svara -   - 6/9-18 12:14 -


Eva Svensk

Angående miljöpartiet följer de agenda 21 och sossarna följer med i deras fotspår.(läs Nöd för Sverige).Tala om indoktrenering.Skulle Gud inte vilja att vi ska ha använding av bilarna som han har välsignat oss med i denna tid?.Elbilar biobränslebilar osv.Hur ska de som bor i våra norra delar av landet ta sig till köpcenter i lådcyklar?

Förstår nu att jag själv har varit hjärntvättad pga av min uppväxt i en familj som upphöjde sossarna. Även mina föräldrar var bedragna .

Tackar Gud för att han gett mig andlig klarsyn i denna valgörelse.Enligt mig är det den värsta lögnpropaganda jag varit med om.Där alla tävlar om ha makten över svenska folket.Ja lögnerna fortsätter in i det sista.Undrar hur Stefan Löfens samvete fungerar när jag läser i hans val plakat att han värnar om ett tryggt samhälle.

Läser nu bara rubrikerna för jag orkar inte med alla lögner mer.

Men jag är också medveten om att för Gud är allt möjligt genom alla bönesamlingar som är bedda i vårt land.Och vi får fortsätta att be för striden om vårt land Även efter den 9 September.Man vet ju inte hur partierna tänker göra för att sitta kvar.

BÖN BÖN BÖN kära vänner.

Vi vill se Jesus lyftas högt över vårt land som ett baner.Amen.Eva Svensk

Svara -   - 6/9-18 12:49 -


Bengt

Det är ju viktigt att vi behöver den Helige

Ande i vår kamp mot synden

Vi ska ju inte verka i egen kraft

Svara -   - 6/9-18 13:15 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://youtu.be/UlgHyU_Ol5M

Svara -   - 6/9-18 14:27 -


Mikael W

Svar till per.

Rösta på SD...!

Om SD får flest röster så blir det nog omval, eftersom Ryssarna kommer att beskyllas för att ha lagt sig i valet....

Svara -   - 6/9-18 14:50 -


Martin

Svar till Stefan Jonasson .

Säg att jag får en ny Rolls-Royce av en person. Jag kommer tycka det är en fantastisk gåva och kommer ta ut och köra den vid speciella tillfällen. Den kommer alltid vara nyputsad och välstädad. Det hypergrace-häcklarna säger är att om Rolls-Roysen är gratis så kommer du köra sk*ten ur bilen, den kostade ju ingenting så då kan man behandla den som en skrotbil. Därför säger de (för att fortsätta liknelsen), ja bilen är gratis men för att inte fördärva bilen så måste man dyrt och heligt lova att vårda bilen innan man kan få den. Men då är det inte längre någon gåva och givaren håller inne med sin dyrbara gåva.

Svara -   - 6/9-18 15:12 -


Marita

Med nåden måste ju betyda att man inte syndar på nåden. Bara Gud vet hur du tänker och vill och försöker göra ditt bästa !! Tror Gud ser på hjärtan och För Honom kan vi inget dölja. Jag bara hoppas på att få komma in i himlen när jag lämnar jordelivet ! Jag försöker göra rätt och tack gode Gud för Hans tålamod !!

Svara -   - 6/9-18 18:06 -


nils

Svar till Stefan Jonasson .

Så länge du söker Herren som jag ser att du gör Stefan,är allt gott och väl med dig!!

Men Hypergrace ett överbetonad förkunnelse av Guds Nåd,som fritar människan från sitt ansvar att av hjärtat Bryta med synden.
"Jesus har ju Redan fullbordat vår frälsning,"så varför då predika allvarligt om omvändelse,bot och Bättring,likt man gjorde förr??
Då oroar man bara själarna,som Jesus gjorde främst med de religiösa på sin tid.
¤¤¤
Den perfekta Helgelsen finner du Aldrig I Dig Själv,utan den finner du Endast i Jesus!
1Kor.1:30-31;"Men Hans (Guds) verk är det att ni är i Kristus Jesus,som för oss (dig) har blivit till Visdom från Gud till Rättfärdighet och HELGELSE och till Förlossning,
För att så skall ske som det står skrivit;"Den som vill berömma sig,han Berömme SIG AV HERREN."
Han är och vill vara din Helgelse,liksom Han redan är din Rättfärdighet som troende!
Så,sluta att se på dig själv och prisa Jesus som ÄR allt det du söker och längtar efter
och det är ju bara Herren som All ära skall ha för vår frälsning.Mvh/nils

Svara -   - 6/9-18 18:44 -


Tomas N

Svar till Martin.

Nej,snarare är det på det här sättet.

Man kan inte ta bort bibliska saker som helgelse och Gudsfruktan. Det som på engelska kallas sanctification och regeneration är vår vandring mot mer och mer kristuslikhet där vi med Guds hjälp och vilja och val låter oss bli formade till bättre och mera användbara kärl och människor för Guds rike.

Hypergrace är snarast det som blir när man ständigt levar kvar i fräslningen och nåden UTAN att någonsin låta sig formas i det som Paulus kallar nyfödda i Kristus ,dvs sådana som endast kan ta emot mjölk som andlig mat och ej fast föda.

Förmodligen har det här växt fram enligt det klassiska växelspelet mellan att hamna i olika diken. Det fanns rörelser som inte fokuserade tillräckligt mycket i Andens kraft och tecken och under. Då blir det torrt och andefattigt,men säkert mycket av karaktärsbyggande och tyvärr också lagiskt och religiöst. Sedan kom ju även syndakatalogen som ytterligare ett dåligt inslag.

Nyckeln till mycket är att ha ett aktivt ministry där man evangeliserar ,lärjungatränar och har bra bibelträning och även lever i andens kraft med helande ,befrielse och profetiskt.

Då bir man så konkret beroende av både andens närvaro,men också att men gemensamt dödar synd så att djävulen inte har något att säga till om i församlingen.

Då lever man både i Guds oändliga nåd som är ny varje morgon,men också i en nödvändig omvänd livsstil där man aktiv arbetar på helgelse som en naturlig och icke-lagisk del av lärjungaskap.

Som en lovsång säger." God ,your kindness leads us to repentance" Det är Guds tanke och ide att det skall bli så. Den som inte jobbar på sina brister och svagheter har inte förstått det hela. Det handlar ju inte om fördömelse eller perfektion. Vi förmedlar ljus ,salt ,sanning och hopp i denna mörka värld med Guds nåd och är förlåtna ,men barnaskapet innehåller också en vandring där både vi själva och Gud vill att vi formas,men av rätt skäl och grund

Hypergrace skulle jag säga är en position där man valt bort allt detta ,kanske för att man sett en annan extrem form som var lagisk ,religiös .

Hypergrace riskerar ju att tillåta att synda på nåden som default. Då kan man ju reflektera över Romarbrevet 6 och även Hebreerbrevet 10:26.

Hebreerbrevets text är en varning. Här får man nog tänka på att judarna hade en vana av att bära fram offer som inte löste problemet. Man skall inte bli för skrämd av Hebr 10 26,men det står ju där som en varning mot att synda på nåden med vilja och by default.

Svara -   - 6/9-18 18:52 -


Dylan2003

Svar till Tomas N.

http://exloxyne.wordpress.com

Svara -   - 6/9-18 18:59 -


Elizabeth68

Svar till Tomas N.

http://tescomasa.wordpress.com

Svara -   - 6/9-18 19:20 -


nils

Svar till Martin.

Det är björnarna och tigrarna som genom Jesu nåd Skall Bliva fria från Lagens Kedjor.

"Herren löser de Fångna,Herren öppnar de blindas ögon,Herren upprättar de Nedböjda," Ps.146:8
¤¤¤
Men intressant är att i G.T.finns drygt 600 olika bud och lagar,och N.T. sägs innehålla
drygt 1100 olika bud och gärningar!!
Vad säger det oss,då det ju är ett Nådesförbund?
Är det månde för risken att falla ur nåden,eller att missbruka nåden till lösaktighet?
¤¤¤
I Upp.2+3 sägs till 5 av de 7 kyrkorna att de skall Göra Bättring,och Herren betonar där; "Jag känner dina Gärningar," och alls inget sägs om deras Trosbekännelse!!
Kärleksbeviset till Jesus är;"Om någon älskar Mig,så Håller han Mina bud!"
Att bara höra min inte gör dessa Jesu ord,liknas vid att bygga sitt hus,(livsverket) på den lösa sanden,som rasar när slagregnet föll,och dess fall var stort! Matt.7:24-29.

Svara -   - 6/9-18 20:04 -


Martin

Svar till Tomas N.

Tomas, jag var ute med hunden i skogen nyss. Jag har en fyraårig dobermanntik och hon är fantastisk. Jag behöver bara andas så kommer hon springande och sätter sig på min högra sida. Men... hon har några mindre bra egenheter, ibland börjar hon skälla järnet och då får jag tillrättavisa henne, ibland ganska hårt. Men hon kan inte göra nånting som gör att jag älskar henne mindre eller att hon inte är min hund längre. Ingenting.

Jag stöter på vissa ibland som menar att vi måste vara 100 procent trogna (lydiga) hela tiden, annars faller vi ur. Då har man avsagt sig nåden och lever i ett lagiskt helvete, och det är varken vad Jesus eller hans apostlar lär. Ibland är det en blandning mellan lag och nåd, oftast kanske, där just jag med mina fel och brister är 'innanför' medan min granne och hans synder är 'utanför'. Bibeln är dock tydlig med att alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud.

Min erfarenhet av "hypergrace"-predikanter är inte samma som din. Jag vet inte ens vilka predikanter som avses. Men ofta när jag hör det uttalas så är det en halmgubbe som attackeras. Lyssna själv på exvis nådeförkunnare som Andrew Farley och Ralph Yankee Arnold och bilda dig en egen uppfattning.

Svara -   - 6/9-18 20:28 -


Stefan Jonasson

Jag kan inte hitta något bibelord som talar om hypergrace det är nog ett påhittat ord. För att beskriva en slags teologis lära. Jag förstår väl själva tankegången. Men är man frälst struntar man väl inte i att försöka leva rätt. Inte stjäla ljuga förtala suckta efter sin nästas fru.... Osv man försöker väl... Men Många troende har nog syndat med vett och vilja tyvärr är det så anden är villig men köttet är svagt.... Synda på nåden finns ingen vers som uttrycker det så.. Däremot står det i judas brev 4 några människor har nämligen innäslat sig hos er några om vilket det för länge sedan blev skrivet, att de skulle hemfalla åt domen (ej frälsta) ogudaktiga människor (som ej har GUD), som missbrukar vår GUDS NÅD till lösaktighet och förnekar vår ende härskare och herre JESUS KRISTUS alltså det talas om dom som förnekar JESUS.. Vad beträffar FALLA UR NÅDEN det ordet används ofta som att nåden inte längre räcker.. Felaktigt det ordet återfinns i galaterbrevet5:4-5 ni har kommit bort från KRISTUS, ni som vill bli rättfärdiga i kraft av lagen, *****NI HAR FALLIT UR NÅDEN**vi väntar nämligen genom ANDE, den rättfärdighet som är vårt hopp..

...

Svara -   - 6/9-18 21:16 -


Tomas N

Svar till Martin.

Hundar och djur ärju såmycket enklare äm människor.Men Gud har ju skapat människan till sin avbild.Mycket mera komplicerad än djuren.

Gud älskar varje människa och den som har sagt ja till Jesus och blivit frälst och därmed ingått ett förnyat förbund med Gud med Helige Ande som gåva och en massa löften ,men också förväntningar.

Om du hade två söner och den ene förstod vem du är och ville ära det och följa i ungefärsamma fotspår och dessutom respekterade dig och ofta bad om din hjälp ,men din andre son ofta hängde med din ärkefiende och lyssnade på honom och dessutom inte förstod vem du är så till den grad att folk inte kunde se att han var din son,vem skulle du älska mest?

Även om du älskat bägge söner med stor kärlek sedan de var små,skulle det inte vara så rent praktiskt att du ändå hade mycket mera glädje över den son som gick i dina fotspår . Om den andre sonen skulle omvända sig så vore det väl en hoppfull sak att förbättra relationen. Men om han även efter detta skulle falla tillbaka och lyssna på och gåtillbaka till din ärkefiende ,blev då inte eran relation ganska grumlad av detta

Egentligen såger bibeln massor med svar på detta GT visar väldigt bra på människans fallna natur och förmåga att klanta till saker

Hypergrace har blivit ett öknamn,men är en del av emergent church som villese en förnyelse på 90 talet. Det kom efter det karismatiska med latter rain,Toronto och prosperity, De här rörelserna har överfokuserat påvissa bitar och varit felaktigt drivna att bygga kyrkor med människotänk och i köttet,snarare än genom anden

Joseph Prince är mest känd med Hypergrace gospel.

Det finns en ganska manisk rädsla för gärningar och det blir även snett när för mycket fokus på ett passitv liv i välsignelse ,frälsning och evigt liv.Guds rike handlar om en gemenskap om är baserat på lärjungakallelsen.

Personligen tror jag Hypergrace delvis bygger påhyper calvinism,som ju är alltför fokuserat på förutbestämmelse och Guds suveränitet ,vilket leder till passivitet . Och i den totala passiviteten blir vi själviska och självcentrerade där det enda vi underar på är vår egen frälsning,synd och andliga upplevelser

Frälsningen är stor säger bibeln,Gud lovar att aldrig överge oss ,Alla är skapade och kallade till en uppgift,som vi bör söka Jesu blod täcker våra synder och vi har auktoritet över onda andar och Helige ande är vår hjälpare.

Det låter som att det är ganska gott att vara en Guds tjänare och inte så mycket att klaga på. En rättfärdig man reser sig 7 gånger om han fallit står det i GT. Fienden är den som anklagar oss,kristna skall stå med varandra i striden mot synd,men kan förmana arandra om det behövs.

Hypergrace är som fastfood och bygger inte vår karaktär. Att få smaka på Guds stora kärlek och frid är dyrbart ,liksom att få ta emot den dyra nåd och försoning som Jesus dog på korset för är overkligt bra och det är tänkt att uppenbarelsen över detta skallleda oss framåt i ett liv i efterföljelse som formar oss mer och mer.

Att med vett och vilja synda på nåden är som att trampa på Jesus dyrköpta offergärning under fötterna om med andra ord en omoralisk och ogenomtänkt handling . Samvetet anklagar oss inte när vi fallit i synd på samma sätt som anklagaren och hans kumpaner.

Gud välsigne alla som fortsätter vandra med Gud och med blicken på Jesus,,i nåden,kärleken till Gud människorna och med det uppdrag och kallelse vi har genom tron

Svara -   - 6/9-18 23:56 -


Tommy

Det beror vilken vinkel man ser, eller hur man har det ställt. Fredrik Reinfeldts Alliansen. Körde min Ekonomi i Botten. Jag var Sjukpensionärer. Och fick både höra Reinfeldt gapa Bidrag över Sjuka och Handikappade. Fast han visste att det är Pensions försäkring som löstes ut, och fick dubbelskatt på mig. Och aldrig någon höjning under hans 8 år med Alliansen. När sjukvård och mat kläder gått upp i pris, medan Löner höjdes i långa 8 år och Skattesänkningar. Men för de Sjuka och Handikappade Sjukpensionärer blev det mardröm ekonomiskt. Och det är där Klassklyftorna gapar Lavinstora. Vad blir råden då, om man har ett sådant Samhälle. Jo bli inte Sjuk och Handikappade i Arbetslivet. Utan förbli övermänniska. Min egen iaktagelse.. Så PROPAGANDAn är att Media är Utstuderad tyst om vad som hänt Sjukpensionärers Ekonomi. Och Politikers tystnad. Skrämmande Tyst.

Svara -   - 7/9-18 01:28 -


David Ström

Journalisten Lammote har besökt Sätra i Gävle. Verkligheten har blivit förfärlig. Ska vi vända bort blicken, ska vi undvika att ta del av otryggheten och våldet som svenskarna utsätts för om de väljer att bo kvar i ett utanförskapsområde? Har vi ett ansvar att bry oss och ta ställning? Om folk inte ens vill reagera när unga ligister slänger knytnävsstora stenar mot magen på en svensk gravid kvinna. Var går gränsen? På Engelbrekts tid så gick gränsen när en kvinna tvingades till dagsverke fast hon var med barn och dog i missfall. Förr hade vi lortSverige. Nu har vi lorten på insidan. Om man inte vågar stå upp mot det onda så är man bara en liten lort. Vill Gud ha den lorten i sitt rike? Feg lorten.

Svara -   - 7/9-18 05:56 -


JL

Svar till David Ström.

Det där kan jag svara på. Ty:

Jag är A och O, början och slutet. Jag skall låta den som törstar dricka fritt ur källan med livets vatten. 7Den som segrar skall vinna allt detta, och jag skall vara hans Gud och han skall vara min son. 8Men de fega och otrogna och skändliga, mördare, horkarlar, trollkarlar, avgudadyrkare och alla lögnare, deras plats är i sjön som brinner av eld och svavel, och det är den andra döden.”
Vi är i endgame nu. Först röstar vi SD, sedan får vi se vad som händer. Klart är att kyrkorna själva har drivit fram denna situation, framför allt dessa 380 vilka ljög in fienden. I vissa pengaorienterade kyrkor så har nog inte verkligheten ännu kommit ikapp:
https://www.dagen.se/nyheter/joakim-lundqvist-varnade-for-att-rosta-pa-sd-i-predikan-1.1178953https://www.dagen.se/nyheter/joakim-lundqvist-varnade-for-att-rosta-pa-sd-i-predikan-1.1178953
Vi kristna är satta till att vara lojala mot varandra, den lojaliteten skall inte riktas till kristendomens fiender. Då jobbar man emot sin egen Gud.

Svara -   - 7/9-18 08:02 -


JL

https://www.dagen.se/nyheter/joakim-lundqvist-varnade-for-att-rosta-pa-sd-i-predikan-1.1178953

Svara -   - 7/9-18 08:03 -


Leif

Svar till JL.

Först röstar vi på SD som också accepterar mord på små barn, är det vad du verkligen menar vara Herrens tanke JL?

Vad var det som stod i den 8;de versen?

Nej du! Läs noggrant en gång till! Mördares plats är i den sjö som brinner av eld och svavel, det är Guds Ord och sådana skriker du hela tiden om, de måste bara röstas fram?

Tala om dubbelmoral!

Men det är du själv som får stå för det du i oförstånd envisas med även om jag ber om Guds nåd över alla mina syskon..

Jesu frid...

Svara -   - 7/9-18 08:50 -


Mikael W

Om indoktrineringen och desinformationen som förekommer i vårt samhälle.

Osanningen om alla människors lika värde får barnen nu lära sig i en Socialistiskt styrd skola.

Gud, som är kärlek, älskar alla människor lika mycket, men det betyder inte att vi människor är lika mycket värda.

Jesus kommer snart tillbaka till vår planet, alla bibliska tecken tyder på det. Jesus kommer då att skilja på de människor som följer Honom (fåren) från de människor som inte följer Honom (getterna). Fåren kommer att få ärva Guds rike, emedan getterna kommer att få brinna i Helvetet i evighet (Matt. 25:31-33)

Det är alltså en avsevärd skillnad på olika människors värde

Rösta därför på ett parti på Söndag som inte lär ut osanningar till våra barn i skolan, förslagsvis ett parti baserat på Kristna värderingar

Svara -   - 7/9-18 09:31 -


Bengt

Och det partiet är nog bara kristna värdepartiet

Svara -   - 7/9-18 11:00 -


mikael

Bra artikel. Men du glömde nämna en av de viktigaste kuggarna de använder i indoktrineringen, nämligen evangeliet om Deep time (att skapelsen är miljarder år gammal), den möjliggör cargo cult science som evolutionen, utomjordingar etc. (mutationers förstörande egenskaper o avsaknad av mellanliggande steg i fossila registret, falsifierar visserligen den teorin med en gång), men om man lyfter fram enligt Bibeln skapades allt för lite över 6000 år sedan, och att vår Herre Jesus Kristus bekräftar att människan var där i början (Matteus 19:4 och Markus 10:6), och forskning stödjer det då de hittat kol-14, har en halveringstid på kring 5700 år och ska inte kunnas uppmätas efter 90 000 år, i diamanter o kolskikt som ska vara hundratals miljoner år gamla, Vintergatans utseende (den har olika hastigheter vilket omöjliggör att den kan vara flera miljarder år, för då skulle den se annorlunda ut enligt fysikaliska lagar), att Solen skulle varit 30% ljusfattigare i början om den var miljarder år, och skulle därmed omöjliggjort liv på Jorden enligt Dr Jason Lisle, eller att Jupiter o Neptunus sänder ut dubbelt så mycket värme de får (vilket de inte kan göra mer än i några tusen år, om man ställer en varm kopp kaffe på ett bord så blir den snabbt kall), eller att det fortfarande finns mängder av ljusstarka stjärnor som Blue stars som max kan överleva 1 miljon år (kollapsade gasfält kan inte skapa nya sådana stjärnor enligt fysikaliska lagar), eller att det fortfarande finns kometer (de överlever max 100 000 år, deras svans är material de förlorar), eller att det finns alldeles för få supernova-explosioner på himlavalvet (finns tillräckligt för kring 7000 år) etc. Kan bl.a. rekommendera Institute for creation research, https://www.youtube.com/watch?v=6tJbvtIYCV0&;index=2&t=1s&list=PLImC4ZIrWamo42vJGbrhYmBnKISyNW5KL

Svara -   - 7/9-18 14:44 -


Lars Bråmå

En indoktrinering som pågår och som har pågått ett antal år i skolorna , är undervisningen att den så kallade evolutionen har skapat allting. Vilket bullshit! Och vilket övergrepp mot kritiskt och eget tänkande. Det som inte existerar, kan naturligtvis inte hitta på sig själv.

Detta blir barnen undervisade i. Vilket svek mot dessa generationer !

Det är bara Skaparen Gud som kan designa människor, djur, växter, träd, frukt;

allt detta är ju uppbyggt med DNA, som är övermänskligt komplett och sinnrikt.

Svara -   - 8/9-18 15:54 -


Erika

Lars Bramå du vet att B ordet du använde på engelska är en svordom? Tänk över ditt språk det ger inte bra vittnesbörd

Svara -   - 9/9-18 02:12 -


Torsten Edelstam

Svar till Daniel Ånsehn.

Jag är inte mycket miljömedveten.

Svara -   - 9/9-18 14:57 -


Lars Bråmå

Svar till Ulrika och alla andra: Jag ber om ursäkt för mitt B-ord, det var obetänksamt. Lars B

Svara -   - 10/9-18 11:07 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

7

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

15

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

69

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 19:25

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 222 198 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 211 kommentarer och 61 254 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp