599 online! | Sidvisningar idag: 82 123 | Igår: 132 077 |

www.apg29.nu

Det är inget konstigt att kristna röstar på SD

Dagen: Så röstar kristna

Bild: Dagen.

Den kristna tidningen Dagen verkar chockas över att många kristna väljare röstar på SD. Men det är inget konstigt eftersom SD har förstått det farliga med islamiseringen.

Inte heller är det konstigt att kristna väljare i USA röstade på Donald Trump. Han står för många kristna värderingar och är för Israel. Detta gör även SD och de är också Israelvänner.

Nu kommer jag inte rösta i år. I förra valet röstade jag inte heller. Anledningen till detta är att ingen ska kunna anklaga mig för att vara en högerkristen. 

Skulle jag röstat...

Men skulle jag röstat så hade jag inte lagt min röst på de ateistiska gudsförnekarna rödgröna. Inte heller hade jag lagt min röst på Alliansen. 

I två val stödröstade jag på KD för att Alliansen skulle vinna, men så upptäckte jag att de drog åt samma håll som de rödgröna. 

Regeringen är ställd under det överstatliga EU. På samma sätt kommer det också bli om SD vinner valet i år. Dessutom litar jag inte på SD. De luktar ett kontrollparti lång väg.

Etablissimanget har tillåtit 

Det verkar som etablissimanget har tillåtit mainstreammedia rapportera om att SD ligger högt i opinionsundersökningarna medan det bara går neråt för Socialdemokraterna. 

Detta är ett tecken på att det kommer gå mycket bra i valet 2018 för Sverigedemokraterna. Nu ljuger inte mainstreammedia lika mycket längre eller tystar ner SD:s resultat.

Jag kommer inte heller rösta på Det Kristna värdepartiet eller på något annat parti heller för den delen, eftersom Jesu rike tillhör inte den här världen.

Sverige blir inte räddat genom politik

Vi kommer aldrig kunna förvandla eller rädda Sverige och dess människor genom politik. Det fungerar inte på det sättet.

Ska Sverige bli förvandlat, då behövs det förvandlade människor. Och hur blir man en förvandlad människa? Jo, genom att ta emot Jesus som Herren.

Och ska Sverige bli räddat, då behövs det räddade människor. Hur blir människor räddade? Jo, genom att ta emot Jesus som Herren. Då blir de räddade och frälsta.

Därför ska vi ge människor evangeliet om Jesus Kristus så att de kan ta emot honom och bli räddade och frälsta.

Be bort regeringen?

Faktum är att det hjälper inte att be bort nuvarande regering, (som har gjort mycket ont då de till exempel erkände Palestina som stat och förnekade Israels huvudstad Jerusalem), utan människor behöver bli frälsta. 

Blir människor inom regeringen frälsta, då kommer vi få en helt ny regering vilket parti det än sitter där. Därför är lösningen för Sveriges problem inte Sverigedemokraterna, utan lösningen är Jesus Kristus och att man tar emot honom.

För vad hjälper det att Sverigedemokraterna sitter och regererar efter nästa val, men inte har Jesus? Det blir samma problem som förrut.


Källa:


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 5 juni 2018 14:52 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


101 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kalle

Snarare chockerande med 18% till islamistiska C.

Svara -   - 5/6-18 12:48 -


Bengt

Nej egentligen är all politik ett rävspel

Alliansen agerar inte så fromt heller

Kapitalism är inte räddningen alls

Svara -   - 5/6-18 13:23 -


Kalle

Svar till Bengt.

Det finns dock bättre och sämre alternativ. Hellre striktare abortlagar än friare. Hellre mindre pengar till Hamas än mer. Hellre milt Israelhat än Margot Wallström. Hellre kapitalism än kommunism.

Svara -   - 5/6-18 13:43 -


Gun

Jag tycker att vi alla, som kan, ska rösta.

I annat fall så kan vi ju inte beklaga oss över valresultatet. 🙄

Vi kan rösta på det parti som har de minst dåliga förslagen. Gör man ett blindtest och svarar på utvalda frågor, så kan det hända att man blir överraskad över 'partitillhörighet'. Man kanske inte alltid ska rösta som man alltid gjort, men många läser inte ens igenom partiernas program.

Det är väl ingen som kan anklaga dig Christer, du är väl anonym i vallokalen..... 🤔

Vi får be för Sverige och valet, men gör vi inget själva, genom att rösta, så har vi ju inte gjort vad vi kunnat..... ?

Svara -   - 5/6-18 14:20 -


Bengt

Jo kommunism är värre än socialdemokrati

Men. För min del lär det nog bli kristna

Värdepartiet

Svara -   - 5/6-18 14:24 -


Gun

Svar till Gun.

Det går ju att rösta 'blankt', då visar man att man tycker som du gör, Christer, att alla partierna är dåliga.

Svara -   - 5/6-18 14:25 -


BirgittaB

Svar till Gun.

Helt rätt. Att rösta är inte bara en rättighet, det är en skyldighet!

Svara -   - 5/6-18 15:16 -


Lena Henricson

För min del blir det KRISTNA VÄRDEPARTIET! 😊

Svara -   - 5/6-18 15:21 -


Mikael W

Vi måste få slut på alla dessa tusentals mord på ofödda barn i Sverige. Jag röstar bl.a därför på Kristna Värdepartiet

Svara -   - 5/6-18 15:51 -


Bengt

Ja det är mycket viktigt att få det

Svara -   - 5/6-18 15:52 -


Leif Boman

Skall jag rösta, vilket i nuläget är tveksamt så blir det givetvis på Kristna Värdepartiet, men! Jag har även vissa ifrågasättanden angående dem...

1. De verkar hellre vilja satsa på krigsrustningar för miljarder än att ge detta till de fattigaste. Så gör också de andra partierna!

2. Kommer de att stötta regeringens beslut om 700 miljarder på en fullständigt meningslös tågbana som mest gynnar de rikare och politiker som vill spara några minuters restid?

3. Kommer de att stödja Sossar eller Alliansen om vi nu låtsas som att de skulle komma fram?

Det finns lite såna här frågor jag skulle önska svar på..

Svara -   - 5/6-18 16:35 -


nils

Har ännu inte Kristdemokraterna lyckas efter så många decennier,kommer knappast något annat "kristet" parti att lyckas heller.

Problemet är dels att det Ej går att mobilisera de Troende i Sverige till att ställa upp för ett kristet parti,utan bara en minoritet.
En orsak är att de Troende Ej är villiga att ställa upp för de Kristna Värderingarna som måste få prioritet i ett Kristet parti.
I så fall saknar ett sådant parti sin legimitet som ett Kristet parti!!
¤¤¤
Dels är problemet att när man då ej kan lyfta fram plånboks- och välfärdsfrågorna förloras intresset, också bland de kristna väljarna.
Med andra ord hade Jesus rätt som sade: "Mitt Rike Är Ej Av Denna Världen!"

Svara -   - 5/6-18 16:37 -


JL

Att endast 18 procent röstar på SD säger hur illa det är ställt med kristnas verklighetsuppfattning. 22% röstar alltså på sossarna, som är ett parti som är antikristligt. Tar pengar från kristna Svenskar, beskattar dem så hårt att de knappt har råd att skaffa barn. Därefter tar de deras pengar och ger dem till människor som kommer hit från alla jordens hörn. Rättvisa kallar sossarna det.

Det senaste på KD fronten är ju KD killen utbult. Hans idoler är de som islamiserat landet genom att kalla vuxna män för barn. Tagit miljarder och åter miljarder från kristna för att göda människor som slängt sitt pass och åkt hit.
https://www.youtube.com/watch?v=1RfQj4H0aFk&;feature=youtu.be

Svara -   - 5/6-18 17:00 -


Jessica

Svar till JL.

Håller med dig till 100% JL.👍

Svara -   - 5/6-18 17:04 -


Leif Boman

Roland Utbult är en härligt kristen broder oavsett om KD har fattat dåliga beslut eller ej!

Den som sprider elakt förtal om kristna syskon inför världens ögon är antikrists ande. Antikrist betyder ju som de flesta vet mot Kristus och Guds barn!

Svara -   - 5/6-18 17:11 -


Erik S

Varför är det så konstigt om kristna väljer SD? Detta kan inte Dagen förstå, märkligt. Man kanske har tröttnat och tar till de lösningar som finns. När man nu har sett, att övriga partier lovar allt, men håller inget. Sverige är på väg mot en katastrof, på alla områden och då får man gripa varje chans till förändring.

Dagen är ju ganska pk och vänster därtill. Detta börjar många inse nu, i alla fall flera jag pratat med. Man uppfattar att dom helt står på pk-sidan.

Att fortsätta satsa på sossarna och mp, går bara inte. Det blir bara värre och värre. Dom är ju handlingsförlamade. Moderaterna är ju nästan samma skrot. Centern går ju heller inte att lita på, inte med Lööf som ledare. Hon går säkert i allians med sossarna, om hon får chansen. Hon är alldeles för maktgalen. KD har ju gjort bort sig grundligt i flera frågor och är inte längre nåt kristet parti. Dom övriga kan vi lämna därhän.

Kvar finns då bara SD (ja skulle vara Kristna värdepartiet då, men där känner många sig osäkra, man vet ju inget om dom)

Det märkliga är, att många i våra församlingar, röstar vänster!? Har dom inte insett hur lurade dom har blivit? Se hur gamla blir behandlade, hur sjukvården håller på att försämras, hur kriminaliteten ökar och osäkerheten att över huvud taget vara ute om kvällarna. Hur sexbrotten ökat som en raket, hur antisemitismen ökat, se bara på M Wallström hur hon behandlar Israel och tar klar ställning för terrorister, sist men inte minst, hur islam breder ut sig och kräver mer och mer. Detta hänger ju ihop med invandringen som inte alls har stramats åt, det kommer lika många som tidigare och belastningen på våra gemensamma välfärdssektorer ställs under hård press. Sen undrar man varför SD blir ett alternativ? Inget underligt alls!

Skall bli en intressant höst med valet i september. Skulle inte förvåna om SD går starkt framåt. Att sossarna kommer gå kraftigt bakåt är nog ganska klart-trenden i Europa är ju så, i flera länder har dom minskat mycket kraftigt. Deras era är över.

MVH

Svara -   - 5/6-18 17:20 -


Per

Jag tycker att vi bör skilja mellan att leva i världen, och att leva av världen. Vi är ju alla del av Kristi kropp och en del av vår bön är ju att Herrens vilja skall ske på jorden så som i himmelen. Om vi inte röstar, hur skall då Herrens vilja manifesteras politiskt?

Jag säger inte att det är enkelt att dra gränsen mellan att leva i världen och att leva av världen, men det finns exempel på ytterligheter där personer har bett till Gud om helande men samtidigt säger nej till tillgänglig hjälp i från Sjukvården. Det är lite som att om man behöver ha en grop grävd och ber till Gud, varefter Gud besvarar bönen genom att uppmärksamma dig på att det finns en spade tillgänglig just nu till ett pris du har råd med, och att då tro att spaden inte är från Gud, utan väntar sig en färdig grop.

I vårt samhälle är politik ett av verktygen för att få till förändringar till det bättre, och görs då detta verktyg tillgängliga för oss kristna, anser jag att vi bör använda detta, såvida det inte uppenbart strider mot Guds vilja. Tyvärr finns det inget perfekt parti att rösta på, men om vi inte röstar finns ju risken att det blir ännu sämre (d.v.s. ett samhälle ännu längre från Gud). Min strategi är därför att välja att rösta på ett parti som inte direkt är emot Guds vilja (d.v.s. antikristligt) och propagerar för en politik delvis för Guds vilja. På så sätt, faller ett flertal partier bort, inklusive KD. Nu vet vi vad Pride står för, och det är inget tvång på att stödja Pride, men KD har helt frivilligt valt att vara med i Pride och därmed aktivt stödja dess verksamhet. SD å andra sidan har valt att inte vara med.

Svara -   - 5/6-18 17:38 -


Gun

Svar till Per.

😁Bra liknelse, det där med spaden!

Svara -   - 5/6-18 17:54 -


Bengt

Alla partier har ju sina sidor

Så även politiker

Svara -   - 5/6-18 17:58 -


Tessy

Tycker Jimmie Åkesson till skillnad mot alla andra partiledare verkar väldigt ödmjuk. Kommer aldrig med fula påhopp och håller sig alltid lugn och saklig i debatter.

Han har sagt i en intervju att han ber varje dag. Hur många andra partiledare har sagt det? Tror att han likt många andra vanliga människor är skrämda över den utveckling Sverige går åt.

På tal om Utbult så tror jag att han och många andra kristna vill väl. Ibland har man mer hjärta än förnuft däremot. vad säger han om alla de kvinnor med barn som är kvar i Afghanistan som enligt Expressens undersökning har det mycket svårt med att få arbete i sitt hemland.

Svara -   - 5/6-18 18:19 -


Margareta Larsson

Svar till Gun.

Det är alldeles rätt. Vi ska både be och rösta. Hur blir det annars? Om ingen röstar. Vem vinner på det?

Svara -   - 5/6-18 18:44 -


Margareta Larsson

Svar till Erik S.

SD blir största partiet i valet. Så många är förblindade och ser inte att Sverige faller sönder om det fortsätter som nu. Hemlöshet, fattigdom och svält, sjuka och handikappade diskrimineras och berövas värdighet och liv. Våldet mot människor och djur blir allt värre hela tiden och kraven från islam kommer att öka, tills dom utropar sin seger.

Vad säger Jesus om det?

Svara -   - 5/6-18 18:57 -


Leif Boman

Svar till Margareta Larsson.

Om ingen röstar. Vem vinner på det?

Ja, det kan man fundera på? En mycket bra fråga tycker jag.

Just i nuläget tycker vi att det är ok att rösta, men funderar vi som sagt lite så varför har vi i stort sett en helt ogudaktig regering och riksdag med ogudaktiga ledare?

Kan det inte vara så att det just är för att majoriteten i vår fantastiska demokrati som röstar är ogudaktiga människor? Då blir resultatet förstås det vi ser idag....För inte vill väl ett ogudaktigt folk ha Kristna ledare, därför!

Om vi tänker lite längre då. Om vi orkar tänka oss att muslimerna har blivit majoritet i Sveriges land, tycker vi då fortfarande att demokrati och allas skyldighet att rösta skulle vara lika självklart och något bra.. Resultatet av en sådan röstning skulle givetvis rösta fram en mohammedälskande regering, kanonbra eller hur?

Förstår vi vad jag menar?

Jesu frid...

Svara -   - 5/6-18 18:57 -


Margareta Larsson

Svar till Per.

Bra sagt. Håller med.

Svara -   - 5/6-18 19:00 -


Kalle

Svar till Leif Boman.

1. l2bible. Rom 13. ta inte ifrån överheten svärdet. vi är undermåligt rustade.

2. meningslös? Nej det är den inte. infrastruktur är viktigt för ekonomin. ekonomin ger verktyg för välfärd. ifrågasätt hellre varför de 9000 som inte har någon anledning att få stanna ska få en speciallag. dessa kommer hinna kosta oss lika mycket över ett antal år.

3. dom lär ha lättare att komma överens med högerkanten tänker jag mig, men eftersom dom är öppet kristna lär dom bli lika avskydda som SD. KD fick ju sälja ut sig och lägga sina kristna värderingar åt sidan för att platsa i alliansen.

Svara -   - 5/6-18 19:10 -


Kalle

Svar till Leif Boman.

Antikrist betyder faktiskt istället för Kristus. men jag håller med om att JL borde besinna sig. man tjänar inte Gud genom att förtala bröder.

Svara -   - 5/6-18 19:25 -


AnnMarie

Svar till Erik S.

Nej "Dagen" kan inte förstå hur kristna kan välja SD.Det kan uppenbarligen inte en del andra kristna heller.

Skulle inte förvåna mig om de också snart får så kallade drömmar,syner och uppenbarelser om en massa hemskheter som kommer att drabba dem som tänker rösta på SD.(För att försöka skrämmas)

Svara -   - 5/6-18 19:45 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Jo Kalle!

Nr 1. Jag förstår visserligen att de som inte följer Jesus behöver krigsrustningar men för en Jesu efterföljare behövs inga arméer. Herren strider för Sitt folk.

(Psaltaren 91:1‭-‬7)

Den som sitter under den Högstes beskydd och vilar under den Allsmäktiges skugga, han säger: "I Herren har jag min tillflykt och min borg, min Gud som jag förtröstar på." Han skall rädda dig från fågelfängarens snara och från den förödande pesten. Med sina fjädrar skall han övertäcka dig, under hans vingar skall du finna tillflykt. Hans trofasthet är sköld och skärm. Du skall inte frukta nattens fasor, inte pilen som flyger om dagen, inte pesten som går fram i mörkret eller farsoten som härjar vid middagens ljus. Om än tusen faller vid din sida, ja, tio tusen vid din högra sida, så skall det inte drabba dig.

Nr 2. Denna tågplanering har tyvärr bara ett yttre sken av att gynna de "vanliga" Svenssons och landet, detta handlar i verkligheten mest om att för en överklass åka lyxigt och snabbt mellan konferenser och diverse möten...Dessutom är förmodligen den teknik de nu kommer att använda redan ute när tågbanan beräknas bli färdig. Vi kan t.ex se på Japanerna som haft liknande banor i flera decennier, men, nu skall de tydligen byta ut den åldriga till något modernare, medan Sverige nu skall satsa så mycket på det Japanerna överger?

Nr 3. Ja, förmodligen, och det gillar jag inte heller!

Svara -   - 5/6-18 20:12 -


Leif Boman

Svar till AnnMarie.

(För att försöka skrämmas)

Det handlar inte om att skrämmas, det handlar om att man önskar sina syskon väl. Vi behöver få tro på Jesus och inte på arméer eller någon blind ledare som inte ens vill tillhöra Gud. Endast med sin mun för att vinna röster har Åkesson pratat om "kristen kultur" och vissa kristna värderingar, försök att inse!

Hade Åkesson varit en sann Andens man som en del t.o.m. verkar tro, så hade han först och främst uppmanat Svenska folket till att bli frälsta, och att även göra såsom Herren Själv sa, "att be för våra fiender", inte tvärtom....När inte handling och tal överensstämmer med Jesu Ord så vet vi vilken ande som råder och regerar en människa...Även om vissa bitar ibland kan se ut att stämma..Nej, detta är Guds vilja för våra fiender!

(Luk 6:27)

Men till er som lyssnar säger jag: Älska era fiender och gör gott mot dem som hatar er.

Jesu frid...

Svara -   - 5/6-18 20:53 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Antikrist (av grekiskans anti, "mot", och Khristos, "Kristus"), "Kristi motståndare",

Svara -   - 5/6-18 20:56 -


Kalle

Svar till Leif Boman.

Nej.

http://biblehub.com/greek/473.htm

Svara -   - 5/6-18 21:27 -


Kalle

Svar till Kalle.

Jag vill tillägga att anledningen till att jag trycker på detta är att man missar en viktig och farlig aspekt av antikrist om man använder anti i den svenska bemärkelsen. Det är förvisso sant att antikrist är emot Kristus på alla sätt han kan, men han är också en falsk Messias. Han kommer i falskt namn. Han proklamerar sig själv som frälsare. Det är den stora lögnen.

Svara -   - 5/6-18 21:40 -


Majvor Nilsson

Gå och rösta och tacka Gud för att vi lever i en demokrati!

Svara -   - 5/6-18 21:42 -


Gun

Svar till Leif Boman.

"Om vi tänker lite längre då. Om vi orkar tänka oss att muslimerna har blivit majoritet i Sveriges land, tycker vi då fortfarande att demokrati och allas skyldighet att rösta skulle vara lika självklart och något bra.. Resultatet av en sådan röstning skulle givetvis rösta fram en mohammedälskande regering, kanonbra eller hur?"

???

Det du skriver här, är ju en anledning till att rösta, innan det blir en majoritet av muslimer.

Röstar vi inte så kan vi inte heller klaga om det inte blir så bra för landet.

Att någon av partiledarna ska bli frälsta är ju något att be om, men att avstå röstning för att de inte är frälsta är inte rätt väg det heller.

Vi lever ju dock i världen och alla är vi beroende av mycket i samhället, så nog ska vi påverka det vi kan.

Alltså 'använda spaden' som Gud gett oss om vi vill ha en grop, som Per skrev.

Vi kan gräva gropen samtidigt som vi tackar för spaden. 😁

Svara -   - 5/6-18 22:08 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Du ser ju att både "mot och istället för" är med bland möjlig tolkning så det är väl bara att acceptera bägge, och i mina ögon och öron stämmer också båda alternativen jättebra. "Mot" med den förföljelse mot kristna som antikrist så småningom kommer att fullfölja.."Istället för" med lögnens alla knep för att lura folk till att tro just det goda om denne ulv i fårakläder..

Svara -   - 5/6-18 22:13 -


Leif Boman

Svar till Gun.

Jag ser att du ändå inte riktigt förstår min tanke, men det gör inget..

Det jag menar är att spaden som vi tror är en spade från Gud egentligen är ett verktyg som istället endast fyller på det som skulle blivit en grop i denna bild... Det blir istället en hög av bekymmer skulle vi kunna säga..

Det är inte flyktingar, muslimerna och islam som är problemet utan Svenska folket som inte ville ha Jesus... Islam kommer bl.a hit för att visa det Svenska folket att Jesus hade varit mycket bättre än allah!

Även om alla muslimer skulle fått lämna Sverige så blir inte Svensken ett Gudfruktigt folk utan istället ännu mer högmodiga och Gudsfientliga! Detta är endast början på domen gott folk!

Svara -   - 5/6-18 22:26 -


Lars-Göran Rönnberg

Nu börjar snart bygget av en jättemoske i Rinkeby på 5000 kvm och 18 kupoler. Det ska bli närmsta granne med polishuset och kosta 100 miljoner. Mlosken ska vara vänd mot Mecca och därmed inte passa in i det övriga rutmönster i stadsdelen.

(enligt www.friatider.se )

Svara -   - 5/6-18 22:49 -


Troende

Svar till Gun.

Alla partier är inte dåliga,tycker jag i alla fall. Har två partier jag tror på, men det blir nog det ena. Det som vill alla väl. Sov gott. !

Svara -   - 5/6-18 23:06 -


Gun

Svar till Troende.

Det var faktiskt Christer som tyckte att alla var dåliga, inte jag.

Godnatt!

Svara -   - 5/6-18 23:10 -


christina

Svar till Leif Boman

Jag tycker inte att du överhuvudtaget skall uttala dig om huruvida Jimmy Åkesson har en sann äkta tro på Jesus eller inte. Såvida du inte känner honom personligen. En sann Andens man har stor ödmjukhet och inte behov av att mästra sina trossyskon för att få dem att tycka så som han vill. Likaså ej heller hålla på med ordklyverier för att få sista ordet. Var och en får söka ledning hos Herren inför valet i höst och rösta eller inte rösta så som känns rätt i hjärtat. Med vänlig hälsning Christina.

Svara -   - 5/6-18 23:12 -


Troende

Svar till Gun.

Ja, så var det ju, jag såg det, Christer var det..Men precis när jag skrev kom ett sms och krånglade till det.. Mobilen lyder mig inte alltid..😩

Svara -   - 5/6-18 23:21 -


Gun

Svar till Troende.

😃

Svara -   - 5/6-18 23:24 -


Margareta Larsson

Svar till christina .

Tack för dom kloka orden.

Svara -   - 5/6-18 23:25 -


Margareta Larsson

Svar till christina .

Tack för dom kloka orden.

Svara -   - 5/6-18 23:25 -


Ann-Marie A.

Svar till Margareta Larsson.

Tror att om de som kan, drar ner en smula på sin konsumtion, så skulle både de som tvingats fly från krig och terror, och de som är fattiga, sjuka och handikappade kunna få hjälp och ett värdigt liv. Att spela ut behövande mot varandra är inte kristet tycker jag.

Svara -   - 5/6-18 23:31 -


Bengt

Jo du kan ha rätt i det Leif

Att svensken inte skulle bry sig mer om

Gud bara för att alla muslimer försvann

Svara -   - 5/6-18 23:53 -


Leif Boman

Svar till christina .

En sann äkta tro på Jesus bekänner sin Herre inför folket och vädjar till alla att inte gå evigt förlorade. Hade Jimmy som är en mycket frimodig man haft denna tro så hade han verkligen berättat detta syster! I hans fall räcker det att höra vad han säger, det står nämligen att det hjärtat är fullt av det talar munnen..

Jag försöker absolut heller inte mästra någon utan önskar dig och alla mina systrar och bröder det allra bästa även om du tragiskt nog tydligen tolkar det helt annorlunda?

Ha det gott i alla fall...

Svara -   - 5/6-18 23:56 -


Solan

Svar till Per.

På tal om spaden. Det gäller att vara uppmärksam. Gud kan använda både människor, spadar och mycket annat.

https://youtu.be/Lcj3cLjEPjI

Svara -   - 5/6-18 23:59 -


Lenny

Till Leif Boman och envar! Tack Leif för dina många kloka ord.

Det är så lätt att låta sej ryckas med i drevet.

Man ska inte döma sina Kristna medbröder eller andra.

Vi får be att Jesus Kristus ha förbarmande med denna vår svaghet!

När vi visar Han vår uppriktiga ånger i bön.

För Vår Herre Jesus Kristus känner våra tillkortakommanden genom sitt lidande på Golgata Kors!

Att döma är ju tyvärr en medfödd mänsklig benägenhet, som har lett till mångas olycka i historisk tid.

Matteus 7:1 Dömen icke, på det att I icke mån bliva dömda!

Paulus i Romarbrevet 14:13 Låtom oss därför icke mer döma varandra! Dömen hellre så, att ingen må för sin broder lägga en stötesten eller bliver honom till fall!

Högmod är också en förrädisk synd, som du varnat för Leif i tidigare inlägg.

Många av oss är ute på farliga vägar idag.

Jag har följt många kommentarer i bloggen som gränsar till vad som nämnts ovan ”alltså många hårda ord”. Jag känner det är viktigt för mig att framföra detta i denna tid!

Jag önskar ingen av mina älskade medbröder och systrar denna olycka,

denna som kan få oss på fall!

GUD Välsigne er alla!

Svara -   - 6/6-18 00:02 -


Leif Boman

Svar till Lenny.

Tack broder!😘

Svara -   - 6/6-18 00:10 -


Kalle

Svar till christina .

Fast nu har Jimmie själv sagt att han är ateist.

Svara -   - 6/6-18 00:34 -


Kalle

Svar till Leif Boman.

Betydelsen ligger närmre "istället för" än "emot". Men som sagt, båda stämmer in på antikrist. Det gäller bara att inte glömma bort just att det är en bluffmakare som kommer. Läser man det som "Kristi motståndare" så låter ju det gärna som någon som är tvärtom på alla punkter, och att det blir jätteuppenbart att det är en ond person. Men antikrist kommer vara väldigt attraktiv, säkerligen göra många stora "filantropiska" verk, säga fina ord och mäkla "fred".

Svara -   - 6/6-18 00:38 -


JL

Svar till Kalle.

Antikrist betyder faktiskt istället för Kristus. men jag håller med om att JL borde besinna sig. man tjänar inte Gud genom att förtala bröder.

Nu är du igång igen och anklagar mig för att förtala bröder. Jag har inte förtalat någon alls, jag har TALAT om för ER vad KDs politker har SAGT i riksdagen. Det är inte förtal. Förtal är om jag skulle sagt något som inte var sant. DU kan se klippet själv.

I övrigt ser jag dig som en kollaboratör till islam, även ifall du inte inser det själv. Du har försvarat att namnet allah uttalas i kyrkorna. Du har tagit Svärds 380 kompis i försvar i islamiseringsprocessen och du går i gott par med med Leif, som har ifrågasatt det första budet.

Alltså se på Leifs och ditt agerande. Här ställer sig en av KDs politker och hyllar de som tagit emot stora pengar för att islamisera landet. När jag påtalar detta, då anklagar ni mig för att FÖRTALA kd politikern. Ni försvarar alltså islamiseringen, fast ni märker inte det själva. Det händer gång på gång på gång. Du och leif är som förda av någon annan ande i frågan. Roland har hyllat dessa hjältar. De som tagit emot odjurets trupper i sina hem, tagit emot pengar från systemet för att islamisera landet. Och nu mår de jättebra för sin handling. En fråga, om man medverkat till islamiseringen av landet och de mår bra utav det, vad säger det?

Svara -   - 6/6-18 01:06 -


David Ström

Nu är vi inne i valfläskets tid. Politikerna lovar vad som helst. Märkligt att ingen undrar hur det kommer sig att att våra handikappade svårt sjuka människor, eller födda med neurosedyn skada inte längre får personlig assistent? Politik är att fördela det som staten själ från medborgarna som kallas för beskattning. Men man vill se att det mesta ska komma tillbaka till medborgarna i form av välfärd. Varför går SD framåt och hur kan det komma sig att kristna tänker rösta på SD? Ett parti vars företrädare inte är välkommen i den blå hallen under nobelfesten. Det har naturligtvis med värdegrunden att göra. Även kristna har fel värdegrund. Den stämmer inte med dagens värderingar. Våra politiker är feminister så abort är och förblir lagligt. Sverigedemokraterna vill sänka abortgränsen till vecka 12, om man inte har särskilda skäl. Paula Bieler, SD:s talesperson i familjefrågor, menar att i Sverige ses abort som ett preventivmedel – men det har hon inga belägg för. Man ska inte ha åsikter om abort , inte heller om invandringen eller det upplevda hotet från muslimer. Att ha åsikter om Islam och tala, skriva öppet om hur kristna blir behandlade i tex Saud är hets mot folkgrupp, fast islam inte är ett folk utan en religion. Jag har delat en bild av ett finger på en kristen man där de skurit fingertoppen i tunna skivor. Den är numera censurerad av Facebook. Sanningen är censurerad vilket de flesta politikerna i riksdagen anser är bra. Polisen undviker att ge en beskrivning av våldtäktsmannen som de säger sig söka efter. Det här folket har fått vad de bett om och det finns områden där svenskarna inte längre är i majoritet. Så här säger Jesaja. Gå och säg till detta folk:’Ni skall höra men ingenting förstå, ni skall se men ingenting fatta.’Förstocka detta folk, täpp till deras öron,täck för deras ögon, så att de ingenting ser, ingenting hör, ingenting förstår och inte vänder om och blir botade.” Hur kommer det sig att irländare så kallade resandefolk kan komma hit hota och lura människor och ta betalt för ett undermåligt arbete som kan gälla takläggning eller asfaltering nu under sommaren? Vi har politiker som inte bryr sig eller så är de förstockade. Ge Åkesson en chans. Han har varit ärlig från första stund. Egentligen så är det redan försent. Sverige är förändrat i grunden. Tryggheten som var vår arvedel är borta. Nu är det som det är och blir som det blir.

Svara -   - 6/6-18 03:56 -


Margareta Larsson

Svar till Ann-Marie A..

Många "flyr" också för att få ett bättre liv.

Svaga och fattiga och sjuka är kvar och måste ha hjälp på plats.

Sverige diskriminerar svaga, sjuka och handikappade och de äldre i sin egen befolkning. Det är nazism och djupt orättfärdigt. Och emot Guds vilja.

Svara -   - 6/6-18 04:44 -


Anna Ivar

Svar till Erik S.

Många kristna röstar vänster. Ja. då kan de knappast känna till att Morgan Johansson och Christer Sturmark har beslutat att göra allt för att få bort kristna och kristendomen.De är på god väg då de öppnat upp för främmande gudar i vårt land.

För övrigt har avhoppare berättat att vänsterns ungdomsförbund (i allafall för några år sedan) uppmanade sina nedlemmar att gå in i kristna församlingar, låta döpa sig och låtsas vara kristna för att bryta ner församlingen inifrån. Socialismen har bara en gud att tjäna. Materialismens , vetenskapens avgud. De har kontrollbehov.

Svara -   - 6/6-18 05:06 -


Anita Wiktorsson

This happened yesterday with our President👏🏼🙏🏻

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2015898172004865&;id=100007541057587

Svara -   - 6/6-18 05:40 -


Anita Wiktorsson

Det blev fel, hur tar jag bort mitt egen kommentar?

Svara -   - 6/6-18 05:49 -


Leif Boman

Svar till JL.

Återigen! Du ljuger JL! Jag är inte alls för Islam, och inte heller är de 380 för islam detta ljuger du ständigt om, du har förvrängt vad de har sagt....Inte bra!

Jag är heller inte alls emot det första och största budet, detta har du också förvrängt. Guds alla bud är bra och speciellt det första budet. Försök att denna gång minnas vad jag har sagt så du inte fortsätter att sprida lögner...

Jag är däremot emot din aggressiva ton mot kristna syskon och helt emot din inställning som menar att ett tvångsbud som du själv tydligt bryter mot hela tiden skulle få Sverige på fötter igen!

Det är Jesus som kan Frälsa, och det kan tack och lov aldrig ske genom tvång.

Svara -   - 6/6-18 07:40 -


Leif Boman

Svar till JL.

Jag vet att du inte tycker om att jag ger Bibelord lite här och där, men jag önskar verkligen att du noggrant tar och läser igenom Kolosserbrevet i lugn och ro. Det är ju ett ganska kort brev men oerhört bra och nyttigt brev...Gör gärna så kompis...

Svara -   - 6/6-18 08:04 -


Mikael W

Svar till JL.

Vad tror du om att i valet lägga sin röst på Feministiskt Initiativ ?

Svara -   - 6/6-18 10:14 -


P I Persson

Konsekvenserna av borgerlig politik blir alltid okristliga.Jag önskade att jag kunde rösta på S som är det parti som i kristen anda byggt upp ett Folkhem som gav en chans också åt de mindre bemedlande.Nu får det bli V, som i dagens läge är det socialdemokratiska partiet. S har givit upp. Trump är så långt från den livsstil som väckelsekristna traditionellt har stått för. För inte särskilt länge sedan skulle han ha blivit utesluten ur de flesta frikyrkoförsamlingar. Nu stöder de honom … Horribelt.

Svara -   - 6/6-18 12:11 -


Kalle

Svar till JL.

Odjurets trupper är andeväsen, inte människor. Jag tycker faktiskt som du att vi har ett för stort asylmottagande just nu, men det är inte människor av kött och blod som är fienden. Om ring är runt och betraktar alla muslimer som fiender är du snett ute. Dom är förlorade får som behöver bli räddade.

I just det här fallet kommer du undan i sak, men du har en tendens att tala väldigt illa om bröder i tron som inte tänker som du. Jag skulle föreslå lite ödmjukhet. Det kan ju vara så att allt inte hänger ihop precis som just du har uppfattat det.
T ex applicerar du det första budet mycket märkligt. Det är inte att tillbe Allah bara för att man släpper muslimer över gränsen.

Svara -   - 6/6-18 12:16 -


Kalle

Svar till P I Persson.

S var aldrig kristliga. Socialismen är antikristlig och det är S som har saboterat svenska kyrkan. Jag säger inte att högern är så fantastisk den heller men vänsterflanken är klart mer fientlig mot kristendomen.

Svara -   - 6/6-18 12:23 -


Lasse

Svar till Mikael W.

Kpmlr är dom bra tror du?

Svara -   - 6/6-18 13:03 -


Bengt

Dom vanliga partierna är väl inte särskilt

Kristliga direkt

Något av dom

Svara -   - 6/6-18 15:02 -


Jessica

Svar till David Ström.

Du säger det många tänker, men inte vågar säga David!👍

Svara -   - 6/6-18 17:44 -


Erik S

Svar till P I Persson.

Tyvärr PIP så tycker jag att du är fel ute. "Konsekvenserna av borgerlig politik blir alltid okristliga??" Redan där spårar det ur. Det är socialismen som i grunden är gudlös, som gör att samhällen blir okristliga. Ge ett enda exempel på en socialistisk stat, som ha satt Gud först och där kristna fritt får gå i kyrkor och evangelisera.

S har givit upp, ja det får vi hoppas. För så eländig regering som nu, får man leta efter. Sen hur en personligt troende omvänd -och får vi hoppas andedöpt människa-kan rösta på V är en fullständig gåta! Du får ursäkta, men då undrar man, hur din Gudsrelation ser ut? Det går inte ihop.

Trump är inte perfekt, långt därifrån. Men vet du, Gud kan-och gör så ibland-använda vem han vill, till speciella uppdrag. Så är det med Trump just nu. Du har väl läst Bibeln, hoppas jag, om hur Gud använder bl.a konungar som är emot honom, till att utföra hans verk. Detta är fantastisk och märkligt, men Gud är så mycket större än oss. Skulle kunna gå in på detta, men det tar för mycket plats. Och varför skulle dom inte stödja honom, om dom upplever att han i all sin svaghet, får vara använd av Gud?

Som tur är försvann Obama och Clinton, annars hade USA varit mycket illa ute. Bl.a för antisemitismen. En nations väl och ve, är nämligen beroende på dess inställning till Israel och Jerusalem. Detta är världens centrum,ur alla aspekter.

Ha nu en fin kväll och hoppas du får ljus över en del saker käre vän. MVH!

Svara -   - 6/6-18 20:40 -


P I Persson

Svar till Erik S.

Det är alltid så att högern och överklassen slår ner på dem som vill ha en utjämning. Varför ? Har du tänkt på det ? Vem tjänar på det ?. Så länge vi hade en socialdemokratisk regering, som skapade Folkhemmet och som gav alla en chans gick det mycket bra för Sverige. Men något hände de senaste trettio åren ungefär. Plötsligt skulle det privatiseras, avregleras, gås med i EU. De borgerliga styrde utvecklingen, men ledande socialdemokrater var med på tåget och så gick det som det gick. Klyftorna ökar än mer. Därför blir nu, egentligen mot min vilja, enda möjligheten att rösta på V. Det är ett flummigt parti, men de har ännu inte tappat riktningen. Vad gäller Trump sysslade han under hela sin kampanj med att smäda, beljuga och håna andra politiker, inte bara demokrater utan lika mycket sina egna partikamrater. Kristet ? Nej, absolut inte. Och sedan han tillträdde har han i snitt ljugit mer än 60 (sextio) gånger PER DAG ! Washington Post har siffrorna. Vad säger Bibeln ? Se Matt 5:37. Tilläggas måste att hans personliga livsstil och värderingar ligger långt ifrån de traditionellt kristna. Måste jag påminna om "Grab them by the *****" ?

Svara -   - 6/6-18 21:57 -


Mikael

DET ÄR BARA SD SOM KAN SKAPA EN FÖRÄNDRING I SVERIGE.Inget annat parti kan lyckas med det.Ja det är ju bara se hur SVerige ser ut,vilken fruktansvärd utveckling,och våra folkvalda politiker tar inte sitt ansvar.

Svara -   - 6/6-18 22:34 -


Bengt

Det hade inte varit bra med hillary clinton

Svara -   - 6/6-18 22:40 -


Margareta Larsson

Svar till Leif Boman.

Islam är tvång, hot, djurplågeri, våld och död och en lögn

Jesus Jesus Jesus min Herre och min Gud

Svara -   - 7/6-18 00:18 -


Ann-Marie A.

Svar till Margareta Larsson.

Håller verkligen med om att ingen som är svag, sjuk eller fattig ska diskrimineras. Hur ett land behandlar sina svagaste medborgare visar hur landet mår.

Men har svårt att tro att så väldigt många vill fly från sitt land, hem, arbete, släkt och vänner om de inte absolut måste. Stor skam att inte alla EU-länder kunde ta sitt ansvar så att inte vissa länder behövde ta emot så många.

Men nu är flyktingarna här, och jag högaktar kristna och församligar som arbetar med och för integration, det är medmänskligt och Guds vilja.

Svara -   - 7/6-18 00:24 -


Jessica

Svar till Ann-Marie A..

60% av alla asylsökande till EU, har inget skyddsbehov, utan de är sk ”ekonomiska migranter.” Detta enligt Frans Timmermans, förste vice ordförande i EU kommissionen.

Källa: Samtiden. nu

Svara -   - 7/6-18 00:40 -


Ann-Marie A.

Svar till Jessica.

Det låter ju inte bra om det är så. Men fint att många kristna och kyrkor arbetar med integration för dem som fått uppehållstillstånd. God natt, sov gott.

Svara -   - 7/6-18 01:03 -


Leif Boman

Svar till Margareta Larsson.

Islam är ett elände och därför behöver vi be för alla dem som är fångar under dessa andemakter, det var så Jesus lärde!

Men till er som lyssnar säger jag: Älska era fiender och gör gott mot dem som hatar er.

Lukasevangeliet 6:27

Låt oss bli alltmer lika våran Herre och på detta sätt samla glödande kol!

Jesu frid..

Svara -   - 7/6-18 06:09 -


Bengt

Vi får hoppas att många både vill och kan

Återvända till sina hemländer

Många vill ju det också

Svara -   - 7/6-18 10:03 -


Mikael W

Svar till Bengt.

Ja Bengt, många Kristna har ju flytt bort ifrån Islam för att komma till det Kristna landet Sverige och slippa Sharialagar (exempelvis Iranier).....men ack ack ack så fel det blev....ur askan i elden

Svara -   - 7/6-18 12:15 -


Ronny Johansson

Kristna Värdepartiet är det enda rätta för Kristna, om man vill följa Bibeln och den moraliska kompassen.

Svara -   - 17/6-18 12:34 -


Leif Boman

https://aktuelltfokus.se/sd-toppens-grova-rasism-och-valdsuppmaningar-juden-ar-roten-till-allting-ont/

Svara -   - 17/6-18 19:05 -


Jessica

Svar till Leif Boman.

Fruktansvärt Leif! Hemskt!

Svara -   - 17/6-18 19:25 -


Leif Boman

Svar till Jessica.

Ja, och denne man är många kristna på väg att rösta fram?

Svara -   - 17/6-18 19:45 -


JL

Leif,

det verkar lite konstigt att du använder en kommunistisk site som källa Leif. Eller egentligen inte alls. Det är fullständigt logiskt.
Och vad som är mer logiskt är ju att du ljuger. Kristna är inte alls på väg att rösta fram denna man:
https://www.expressen.se/gt/sd-toppar-tvingas-bort-har-sysslat-med-oegentligheter-/
Paula Bieler har en judisk far, var inte rädda för att rösta SD om ni gillar judar. SD är pro israel, precis som kristna skall vara.

Svara -   - 17/6-18 20:54 -


Leif Boman

Svar till JL.

Ha, ha! Jag är väl inte så väldigt överraskad över att just JL svarar 😂 angående denna kommentar, och att just använder ordet ljuger...

Om det är lögn att visa ett tidningsklipp om en faktahändelse får stå för dig. Jag följer inte alla tidningsklipp överallt och speciellt inte det om politik. Därför har jag tyvärr inte sett att han blivit av med sin tjänst. Nu vet jag inte om han blivit av med sina uppdrag fullständigt i SD men det vet väl du kanske?

Sen är det ändå så att dessa händelser inte är något nytt och udda händelse inom detta parti eftersom du nu på finurligt sätt försöker kontra bort också detta fall....

Jag ville endast visa på ännu ett fall jag råkade se av galningar inom SD;s korridorer i modern tid....

Svara -   - 17/6-18 21:55 -


Tomas N

Svar till Leif Boman.

Leif;det är lite av politisk aktivism att posta detta och det skall man nog stå över.'

Som JL skriver så är artiklen hämtad från en vänsterextrem sida och syftar till smutskastning. SD har i 10-15 år haft en Israelvänlig linje och sparkat ut alla som sysslat med detta som den här killen i GBG. Vilket de ju också gjorde i det här fallet.

Sedan är det ju alltid skamligt med förekommande åsikter i olika läger som kommer fram endast vid grävande journalistik,inspelade samtal.avlyssning etc.

Man kan ju också omvända sig från olika saker,men den politiska karriären tål inte vad som helst. Att kalla någon en galning är inte heller värdigt en kristen. Jag kallar inte Gudrun Schyman eller någon annan för en galning utan den rätta benämneingen är nog vilseledd där det finns olika grader av. Man skall inte rösta fram någon som är vilseledd oavsett hur trevlig eller övertygande de är.

Övrig kommentar angående kristna värdepartiet

Sverige har så pass stora problem att man inte kan sätta sitt hopp till ett parti som fokuserar mest på abortfrågan oavsett hur behjärtansvärt det är.

Att politiker skall vara kristna och bibliska är nog en dröm som man kan ha ,som är en illusion,Det behövs någon som kan regera och ta svåra beslut i ett svårt läge

Avslutningsvis vill jag uppmana alla till att inte dras in för djupt i politiken. Det kan vara på sin plats att prata med folk och vara engagerad till en viss grad,men draningskraften är stor ju närmare valet vi kommer. Inte så att frälsningen och den kristna efterföljelsen ersätter politiken eftersom det är olika världar. Politik har att göra med den här världen vilken vi lever i,men Guds rike kommer först och har högst prio

Kommentarerna är allmäna och endast första svaret är en replik till Leifs länk och artikel

Svara -   - 17/6-18 23:11 -


Leif Boman

Svar till Tomas N.

Jag tycker heller inte att man för mycket skall dra in politiken, och heller inte engagera sig för djupt i politiken, men här gör det endast av anledningen att en hel del härinne fullständigt verkar blunda för vad SD innehåller för människor och har hamnat i en slags värdslig iver som skymmer det andliga..

Jag vet att många också utesluts inom SD vilket givetvis är bra, men många fall är ändå som sagt fortfarande nutid och handlar om ledare som suttit med ända tills dags dato. Hur många finns det fortfarande kvar?

Dessutom blir de ofta uteslutna pga av att de inte har något annat "val". De skulle tappa i stort sett all framgång om de inte hade gjort så..Sen är det ju bara att Googla lite så kryllar det av sådana liknande fall, de är många, väldigt många!

Och, angående galningar så tycker jag ändå personligen att i detta fall det kan vara tillåtet när någon önskar att det borde vara tillåtet att mörda andra människor. Jesus tog i lite ibland också och kallade en del för bl.a dårar, ormar och huggormsyngel, men visst, vi bör i normala fall vara återhållsamma på just det området...

Jesu frid...

Svara -   - 17/6-18 23:35 -


Mikael W

Svar till Tomas N.

Jag kallar inte Gudrun Schyman eller någon annan för en galning utan den rätta benämningen är nog vilseledd där det finns olika grader av

Så, den politiskt korrekta benämningen på Margot Wallström är "vilseledd av högsta graden"?

Övrig kommentar angående kristna värdepartiet. Sverige har så pass stora problem att man inte kan sätta sitt hopp till ett parti som fokuserar mest på abortfrågan oavsett hur behjärtansvärt det är

Njae käre Tomas N, nu är du nog lite dåligt uppdaterad (vilket du sällan brukar vara). Det har hänt mycket de senaste 5 åren. Kristna Värdepartiets partiprogram finner du här:

http://www.kristnavardepartiet.se/partiprogram

Svara -   - 17/6-18 23:36 -


Bengt

Bra att sd vill ha ny folkomröstning om eu

Svara -   - 17/6-18 23:53 -


Tomas N

Svar till Mikael W.

Okej,jag skall kolla lite på detta. Men jag ändrar nog inte uppfattning,för Sverige behöver en förändring större än vad kvp kan åstadkomma.

Även om jag delvis bävar för vad SD skulle göra i regeringsposition kan jag inte annat än se det som någon slags rättvisa i att ett part som lyfter frågor som fått alla andra partier att byta riktning och samarbetspartners på ett häpnadsväckande sätt.

Det behövs någon slags uppvaknande och helomvändning,men efter det ett klokt och stabilt ledarskap. Det kommer inte att bli vare sig enkelt eller särskilt bra framöver är jag rädd för

Svara -   - 18/6-18 00:08 -


Tomas N

Svar till Leif Boman.

Jag har inte kollat upp vad den här Fågelklou har sagt. Men det finns många som slängt ur sig saker i affekt i en pöbelliknande miljö i kommentarsfälten anonymt fast oftast i relation till islam . En del kan nog vara sagt i ambition att spela med i en debatt ,men oavsett vilket så är detta djupa träskmarker.

Nackdelen med ett parti som SD är att folk som engagerar sig och får uppdrag är "vanliga " och inte karriärspolitiker. Det finns fördelar med det också eftersom karriärspolitiker blir en egen självrättfärdigt skrå som håller varandra om ryggen och vet för lite om den verklighet som medborgare lever i.

Jesus tillrättavisning krävde en passion eftersom de som hade uppdraget att vara Guds folk ,gjorde ett bedrövligt jobb utav det. Mycket allvarligare än dåliga politiska ledare.

Det finns politiska extrema ideer som på allvar vill straffa och skada vissa utvalda grupper som man lägger all skuld på,man skakar på huvudet åt sådant och behöver även ställa dem till svars för sådana åsikter. Men även nuvarande politiker har indirekt gjort mycket ont så det behövs mycket nåd och tålamod såväl som en rakryggad medborgarröst

Svara -   - 18/6-18 00:25 -


Tomas N

Svar till Leif Boman.

Jag har inte kollat upp vad den här Fågelklou har sagt. Men det finns många som slängt ur sig saker i affekt i en pöbelliknande miljö i kommentarsfälten anonymt fast oftast i relation till islam . En del kan nog vara sagt i ambition att spela med i en debatt ,men oavsett vilket så är detta djupa träskmarker.

Nackdelen med ett parti som SD är att folk som engagerar sig och får uppdrag är "vanliga " och inte karriärspolitiker. Det finns fördelar med det också eftersom karriärspolitiker blir en egen självrättfärdigt skrå som håller varandra om ryggen och vet för lite om den verklighet som medborgare lever i.

Jesus tillrättavisning krävde en passion eftersom de som hade uppdraget att vara Guds folk ,gjorde ett bedrövligt jobb utav det. Mycket allvarligare än dåliga politiska ledare.

Det finns politiska extrema ideer som på allvar vill straffa och skada vissa utvalda grupper som man lägger all skuld på,man skakar på huvudet åt sådant och behöver även ställa dem till svars för sådana åsikter. Men även nuvarande politiker har indirekt gjort mycket ont så det behövs mycket nåd och tålamod såväl som en rakryggad medborgarröst

Svara -   - 18/6-18 00:25 -


JL

Svar till Leif Boman.

Ha, ha! Jag är väl inte så väldigt överraskad över att just JL svarar 😂 angående denna kommentar, och att just använder ordet ljuger...

Och vad som är mer logiskt är ju att du ljuger. Kristna är inte alls på väg att rösta fram denna man

Ja Leif. Om SD har sparkat killen, vilket framgår ifrån länken och du säger att folk röstar fram den killen, så är det lögn. Först och främst beror nog det på att du inte kontrollerar det du säger. Du har låg nivå på dina inlägg konsekvent. Och låg nivå på dina länkar, normalt sätt skickar inte kristna länkar från kommunister, kommunister har dödat kristna och är emot kristendomen. Varje gång kommunismen dyker upp, så börjar präster och oskyldiga kristna dö. Och dessa använder du alltså för att smutskasta SD, det parti som står närmast kristendomen politiskt sett.

Krya på dig.

Svara -   - 18/6-18 07:21 -


Leif Boman

Svar till JL.

Det blir säkert bra JL!

Jag vet fortfarande inte om denne Fogelklou är helt borta från SD;s politik, eller om han endast har flyttats på, du visar ju heller inte på riktigt vilket, och det är illa nog att han överhuvudtaget ens har funnits med så länge med ett övrigt ledarskap som låtsas inte ha vetat om dennes vulgära åsikter? Så lögn är det inte i mina egna ögon vilket min Far absolut vet om, tack och lov...Men oavsett vilket så ber jag om förlåtelse om det nu skulle vara fel, att han äntligen då ändå är helt borta, men! Frågan kvarstår ändå om att det hela tiden har funnits just liknande ledare inom SD, och! Hur många återstår då?

Jesu frid...

Svara -   - 18/6-18 10:03 -


Leif Boman

Ännu en liten fadäs av en SD-ledarkille, men det var väl inte så allvarligt menat?

https://www.aftonbladet.se/a/wEmypM

Sen hade vi en som hette Mikael Bystedt som man också kan googla på om man vill, men han minns inte riktigt sina kommentarer och det kan väl vara lätt hänt?

Svara -   - 19/6-18 11:46 -


Ann-Marie A.

Svar till Leif Boman.

Håller med dej om att det finns för många i SD som inte alls borde ha något att säga till om i kommuner eller i riksdagen. Katastrof i vår kommun och närliggande, om SD fick mer makt, tidningar har skrivit om hur omoget och rent rasistiskt flera uttrycker sej.

De talar om vårt kristna arv, ja så gör religiösa. Vi kristna talar omJesus. I länder där de fått mera makt arbetar de för inskränkt yttrandefrihet, det är farligt. Aldrig SD för mej.

Svara -   - 19/6-18 12:30 -


Leif Boman

Svar till Ann-Marie A..

Jag hoppas att många förstår verkligheten och kan se klart, men återigen! Därmed inte sagt att jag menar att något annat av sittande partier är bättre än SD även om främlingsfientligheten osar starkt och tydligt bland deras ledare!!!!!!

Sossar och deras sittande regeringskollegor avvecklar helst all kristendom och höjer sina löner. Moderater och de övriga har i alla tider vurmat för den "finare sortens" människor.

Ja, inte är det lätt för de svenska medborgarna idag?

Jag önskar dock att vi kristna skall känna oss fria att rösta som man vill, men att vi samtidigt verkligen förstår sanningen om att det verkligen inte hänger på våra röster om vem som kommer till makten för att fullborda den nåd och dom som redan är bestämd över detta land....Detta kommer inte förändras pga av våra röster, glöm det!

Svenska folket har själva redan genom högmod beslutat vad som skall ske, det hänger inte på minoriteten kristna idag tycker, utan det man länge har önskat, ett ogudaktigt land utan Jesus, det har man fått, och håller nu på att skördas... Gud kommer därför endast att utse vilken sorts regering som skall besluta de förutbestämda domarna som skall komma..

Jesu frid...

Svara -   - 19/6-18 13:08 -


Bengt

Bra skrivet leif

Svara -   - 19/6-18 13:49 -


Bengt

Bra skrivet leif

Svara -   - 19/6-18 13:49 -


Ann-Marie A.

Svar till Leif Boman.

Ja det finns ju det som är lite bra och dåligt i alla partier.. Många här propagerar för SD, ville berätta varför jag inte vågar rösta på dem, för balansens skull..

Är god vän med folk som röstar på andra partier än jag. :-)

Ja högmod går före fall, fråga mej jag vet, som de flesta andra.. Men när vi vänder oss till Gud finns han där med sin stora kärlek och nåd, och ger oss ett meningsfullt liv.

Frid broder :-)

Svara -   - 19/6-18 16:27 -


Margareta Larsson

Svar till Leif Boman.

Många partier är svenskfientliga. Mot handikappade, sjuka, hemlösa och pensionärer.

De minsta och svagaste i Sverige lider.
Det vill SD sätta stopp för.
SD tar ansvar för sitt land och folk.

Svara -   - 19/6-18 17:54 -


Ann-Marie A.

Svar till Margareta Larsson.

Margareta, ogillar att prata politik.. men menar verkligen SD att alla Sveriges sjuka, hemlösa och pensionärer fick det så mycket bättre om vi sparkade ut människor som flytt hit från krig och terror?

Har ingen källa på det, men läst flera gånger att Sverige behöver invandring av särskilt yngre människor som vill arbeta inom vården mm. Sen kanske Sverige tog emot lite för många för att andra länder inte tog sitt ansvar för medmänniskor i nöd. Vem skulle inte sälja allt man ägde och fly med familj och barn om bomber föll dagligen i månader- år...

Svara -   - 19/6-18 19:46 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Först uppryckandet - sedan kommer Jesus

Innan Jesus kan komma tillbaka till jorden måste uppryckandet ha skett!

0

Läs allt!


Apan som blev en ko när han gick in i en lagård

En saga av Christer Åberg

Det var en gång en liten apa som bodde i en liten fin stuga i den lilla vackra skogen.

0

Läs allt!


Blir Annie Lööf statsminister?

Blir Annie Lööf statsminister?

Bild: vn.se. 

Blev centerledaren Annie Lööf inbjuden till Bilderbergmötet 2017 för att hon skulle bli Sveriges näste statsminister?

6

Läs allt!


8-årig flicka dog på bröllopsnatten

8-årig flicka dog på bröllopsnatten

En muslimsk 8-årig flicka dog på sin bröllopsnatt i Jemen! 

16

Läs allt!


Vill du verkligen ha väckelse i vårt land?

Vill du verkligen ha väckelse i vårt land? Vill du att människor ska bli frälsta? Övertyga mig!!

4

Läs allt!


Nu är det dags att ta ansvaret för vårt land

Dagsaktuellt budskap av Christer Åberg från bloggsajten Apg29.Nu!

0

Läs allt!


Löfven har fallit - blir det väckelse nu?

Löfven har fallit

Stefan Löfven blev nu på förmiddagen bortröstad som statsminister. Vad händer nu, och vad händer i Sverige? Kommer människor vända sig till Gud? Blir det väckelse?

34

Läs allt!


Jesus - Sveriges enda räddning

Sverige är i en allvarlig situation. Politik kan inte frälsa. Endast Jesus! Ge Sveriges folk Jesus! Be och ge! 

18

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

6

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

26

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

11

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Annons


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, onsdag 26 september 2018 kl. 13:32

Jesus söker: Enar, Einar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Senaste kommentarer


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 442 008 868 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 895 bloggartiklar, 89 803 kommentarer och 58 499 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp