635 online! | Sidvisningar idag: 10 427 | Igår: 161 022 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Wis apa karo Islam

Wis apa karo Islam

Reader Mail dening Stefan Eliasson 

Ing cara iki mbenerake tumindak iku. Louisa lan Maren ora unik, bubar ketemu kuburan massa karo 34 Kristen dipunpenggal ing Libya.

Apa kita kudu sinau luwih bab Islam? Kapentingan punika cilik nanging alasan akeh kok wong ing perlu umum kanggo nambah kawruh. 

ukuran

Ukuran gedhine siji alesan, Islam iku agama sing paling gedhé kapindho sejarah sawise Kristen. Kira-kira 1.6 milyar wong, liwat kalima pedunung donya sing Muslim, nomer sing terus nambah, ora amarga wong piyambak milih pracaya sing srengenge saben sore mranata ing sumber muddy (Qur'an 18:84), nanging amarga saka ora nggatekke, ancaman saka paukuman pati sing pengin ninggalake, tarif lair dhuwur lan migration. 

Jumlah Muslim ing Swedia lan Eropah wis mbledhos ing taun anyar lan karo supaya akeh kita nuduhake asal sing padha, iku penting kanggo ngerti apa kang diwakili. 

Boten mangertos

Nggatekke apa Kitab Al Qur'an lan hadits gedhe malah ing Islam. Mayoritas Muslim pracaya Islam mung bebener boten saged kaselaki, banjur iki apa padha wis marang kabeh sing urip. Ing wektu sing padha, padha sinau ora kanggo pitakonan sumber Muslim. 

Muslim sing diowahi kanggo Islam wis rampung iki awit ing paling kasus wis panganan karo informasi palsu. Wong sing diowahi sawise padha sinau Kitab Suci iku arang banget.

"Iku befits ora wong setya utawa wadon setya, nalika Allah lan utusane arep siji bab, duwe hak bebas ing prakara iki, lan sing sapa ora mituhu marang Allah lan Rasul kang, wis dikunjara ing kesasar kang terang." (Qur'an 33 : 36)

"Rasul Allah kowé saiki wis nampa conto nggoleki kanggo wong sing ngarep-arep ing Allah lan dina akhir, lan kerep njaluk Allah." (Qur'an 33:21)

kawruh

Kanggo kawruh Kristen saka sakabehe wigati nalika Islam distorts isi Kitab Suci kang. Nalika kita bareng Injil marang warga Muslim kita, kita kudu ngerti carane padha salah tampa pesen kita ngirim. Kristen argue contone yen Gusti Yesus iku Putraning Allah. Kanggo Muslim, iki tegese Allah kudu wis jinis karo wong wadon lan anak a, banjur sing persis apa mulang ing Al Qur'an.

"Carane tamtu swarga lan bumi duwe anak, banjur wis ora bojo?" (Quran 6: 101)

Trinity

Padha ingkang leres wonten ing Trinitas. Ora Kristen wis tau ing sajarah salah siji pracaya utawa nyatakake Trinity kang kabentuk saka Gusti Allah, Gusti Yésus lan Maria. Dhoktrin iki wis kleru dening Qur'an sing mulang Muslim sing iki apa kita pracaya.

"Malah nalika Gusti Allah ngandika, Gusti Yésus, anaké Maria, sira ngomong marang wong-wong:" Aku lan ibu minangka déwa tinimbang Allah! (Al Qur'an 5: 116) ""

inti

Pet banget iman Kristen punika Gusti Yesus pati, patangen lan ketuhanan. Islam ora mung nolak kabeh iki, nanging piwulang iki, kita biasane kudu defend nalika Muslim sing dilatih kanggo nyerang iki.

"Lan matur, Kita mesthi matèni Sang Kristus Yesus, anake Maryam, utusane Gusti Allah, nanging padha ora matèni utawa salib, nanging padha ketoke mung supaya, lan wong-wong sing argue babagan, wis tenan wis durung mesthi, amarga padha ora wis ora wanuh marang Panjenengane, nanging mung pemanggih kanggo tundhuk; padha ora matèni wong ing urip nyata, nanging Gusti Allah wus mungokake Panjenengane munggah, kanggo Gusti Allah iku santosa lan wicaksana. (Al Qur'an 4: 156) "

Where nggatekke punika paling

Ing negara ngendi nggatekke punika paling, ngendi Islam thrives paling. Swedia minangka conto banget iki. Nggatekke general damel media, politikus lan juru Muslim bisa ngomong apa-apa lan wong pracaya mau. 

Conto iki sing kaping kaetung kita krungu saka wong imam sawise anggempur teroris agawe liyane ing jeneng Allah kanggo nyerang wis boten apa karo Islam. Kita asring krungu, contone, Muhammad fighter tengen wanita kita ing West ngajeni kebebasan wanita. Iki kawulo, nanging wong pracaya.

Kalih tiang kaneman nigas

Kita bisa Louisa Vester koktangisi Jespersen lan Maren Ueland contone, loro wadon enom padha brutal nigas ing liburan ing Maroko. Wong ing upacara pengetan ngakoni yen rojo pati ora duwe apa karo Islam lan negara SVT iku kilat cepet kanggo ngedhangi ing kanggo. Wis kabeh lan mung apa karo Islam. 

Elinga yen Rajapati ana gaweyan tim, kang wis ngandika kathah. Aku wis matur marang kanca-kanca sing bakal nekani loro turis, brutal halal rojo pati mau, njupuk kabeh lan ngirim ing media sosial sing padha digawe manawa kanggo njaluk kula dikunci munggah. Apa mbenerake tukang matèni dokumen? Amarga Al Qur'an lan hadits!

"Gaji Sing, kang perang Allah lan Rasul, lan instigate rusak ana ing bumi, kowé namung padha bisa matèni utawa kasalib, utawa duwe tangan lan sikil terpenggal crosswise, utawa sing padha bakal dibuwang saka negara. Iki bakal kwirangan ing gesang iki, lan ing urip teka awaits wong paukuman elek. "(Quran 5:37)

Kasetyan kanggo IS

Apa wis loro turis apa karo pelanggaran samar "onomatopia Allah lan Rasul, lan instigate rusak ana bumi"? Louisa lan Marens pembunuh wus supaos demi IS. Loro Norwegia lan Denmark bagean saka koalisi global sing nyumbang ing macem-macem cara kanggo pertempuran IS. Louisa lan Maren mbiayai perang nglawan IS dening mbayar pajak lan kanthi mangkono guilty saka nyinggung ndhuwur.

Miturut Muhammad piyambak supaya ditampa support lan nglengkapi prajurit pituwas padha prajurit piyambak. Iki sabab Allah minangka akeh minangka kanggo.

"Sing sapa equips jawata ing sabab Allah, bakal entuk ganjaran kaya kang, tanpa sing detracts saka ganjaran jawata ing slightest." (Sunan Ibnu Majah 2758)

grave massa karo 34 nigas Kristen

Ing cara iki mbenerake tumindak iku. Louisa lan Maren ora unik, bubar ketemu kuburan massa karo 34 Kristen dipunpenggal ing Libya. 

We ngerti sing Islam setan ing simbolisme beheading Association. Yesus punika paroki lan pasamuwan iku awak lan iku cetha sing Iblis kepengin kanggo mbedakake antarane wong-wong mau.

Ing nunggu saka Gusti Yesus bali, Stefan Eliasson


Stefan Eliasson

Reader Mail

Artikel lan video sing digawe dening liyane saka Apg29.nu kudu views sing blog ora nuduhake.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 5 January 2019 22:36 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

8

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

19

Läs allt!


Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

2

Läs allt!


A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

13

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

102

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!


Amerika News about Swedia: microchips implanted kanggo Manajemen itungan ing Swedia

Reader Mail dening Nils 

microchip

Ing Stockholm, Swedia, milih 1000 kanggo milih Shop karo Microsystems cilik. Kripik implanted ing kulit.

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Wis apa karo Islam

Wis apa karo Islam

Reader Mail dening Stefan Eliasson Ing cara iki mbenerake tumindak iku. Louisa lan Maren ora unik, bubar ketemu kuburan massa karo 34 Kristen dipunpenggal ing Libya.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


kontrol Antikristus ing China

kontrol Antikristus

Miturut Holger Nilsson Ana saiki kasunyatan ing China bisa mbokmenawa paling ora nggawa ing - iku sistem kontrol sing mbokmenawa oleh wis bisa mbayangno.

37

Läs allt!


Muslim di resiki munggah bengi taun baru nanging iki ora Islam

Muslim reresik

Gambar: svt.se. 

Muslim ngresiki munggah ing lurung-lurung Göteborg bengi Enggal kang wis boten apa karo Islam. Kesimpulan Aku kudu njupuk amarga wis tansah krungu "iki ora Islam" sawise terrorism Muslim getih - sanadyan Muhammad loro dhawuh lan digawa metu tumindak teroris ing jeneng Allah.

2

Läs allt!


kaslametan - Christer Åberg

Lifebuoy

Nalika panjenengané gawa, aku nuli ngadeg lan ngedika karo salah siji saka pemimpin ing pasamuwan Pentecostal ing ngleboke jenenge Donald. Banjur takon: "Apa kowe pengin disimpen?" Senajan aku ora ngerti apa iki kanggo soko aku ngomong ...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, lördag 19 januari 2019 kl. 02:12

Jesus söker: Henrik!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Padha arep njajah Mars nanging ora lelungan menyang rembulan

Musk lan Mars

Gambar: di.se. 

perusahaan mobil listrik ngedegaken Tesla lan CEO Elon Musk planning kanggo ngirim wong liya kanggo Mars lan ngimpi koloni planet. 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Homoseksualitas lan padha-jinis sesambetan - Stefan Gustavsson

Punapa Kitab Suci bab homoseksual? Alkitab teks lan pitakonan nyoto murup ing cara banget dhasar, ing kuliah apik banget dening Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Disimpen kanggo swarga

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Cohabitation ora, wis tau lan ora bakal marriage

1495636808-lamb-brollop.jpg

Kanggo ngganti menyang partner ngandika marang nuroni saben liyane, iku padha karo sing sing nikah kanggo saben liyane. Nanging iki ora konsisten karo Kitab Suci.

4

Läs allt!


kéwan Bible

kéwan Bible

Apa sampeyan ngerti sing Kitab Suci ngandika akeh bab kewan? Kene aku duwe dawa dhaftar akeh saka kewan ing Kitab Suci lan sawetara serangga referensi Kitab Suci! Mangga seneng!

2

Läs allt!


Ing latar mburi kanggo nggoleki kasukman wong kang

jendhela bidik

Saka Sigvard Sword Ing nulis mugia sunnat sandi iki, aku sijine pasemon Gusti Yesus bab "ilang putra / återvunne" (Yohanes 15) minangka latar mburi ilustrasi, lan afterimage saka acara abad-lawas sadurungé. 

0

Läs allt!


Ilegal kanggo nuduhake yen wong wadon padha nigas dening Muslim

Iku ilegal kanggo nuduhake bebener kanggo loro turis wadon ing Maroko padha nigas dening Hyang.

12

Läs allt!


Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Ana wong wadon loro pirang enom saka Skandinavia padha nigas dening Muslim nalika padha pasang kémah ing Maroko. Iku nyebut Rajapati wanita, aksi terorisme, kang mesthi iku, nanging istilah liyane akurat iku iku rojo pati Islam motivasi parane inspirasi dening Al Qur'an.

11

Läs allt!


Sepuluh taun kepungkur Marie bojoku lan anakku Joel seda

Sepuluh taun kepungkur, ing tanggal 21 Desember matèni bojoku sadurungé 12 jam ing wayah wengi lan putra nyförlöste kita Joel seda amarga ojo papat ing esuk 22 Desember.

1

Läs allt!


Wong sing matèni swara Allah - Part 2: Tari of Death

Miturut Hans Jansson , Uppsala Iku tari iki uga ibu kapandeng nerusake. Ing mata peteng dheweke bisa nemokake hämndbegärets kawigaten murub semangat. Dheweke wanita kang bangga lan karep kanggo daya bisa push dheweke menyang apa. 

0

Läs allt!


Wong sing matèni swara Allah - Part 1: Nabi

Romawi

Miturut Hans Jansson , Uppsala  Pesen saka kertas iki bab pentinge ora mung krungu swarane, nanging uga nindakake apa iku mangkene. Iku durung Hérodès, raja-wilayah Palestina. Nanging, nglawan Gusti Allah lan padha mimpin mangkono kanggo matèni Yohanes Pembaptis, kang dadi swarane, ing urip kang.

2

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 264 690 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 125 bloggartiklar, 93 220 kommentarer och 61 264 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp