Surfar nu: 543 www.apg29.nu


Wis apa karo Islam

Wis apa karo Islam

Reader Mail dening Stefan Eliasson 

Ing cara iki mbenerake tumindak iku. Louisa lan Maren ora unik, bubar ketemu kuburan massa karo 34 Kristen dipunpenggal ing Libya.

Apa kita kudu sinau luwih bab Islam? Kapentingan punika cilik nanging alasan akeh kok wong ing perlu umum kanggo nambah kawruh. 

ukuran

Ukuran gedhine siji alesan, Islam iku agama sing paling gedhé kapindho sejarah sawise Kristen. Kira-kira 1.6 milyar wong, liwat kalima pedunung donya sing Muslim, nomer sing terus nambah, ora amarga wong piyambak milih pracaya sing srengenge saben sore mranata ing sumber muddy (Qur'an 18:84), nanging amarga saka ora nggatekke, ancaman saka paukuman pati sing pengin ninggalake, tarif lair dhuwur lan migration. 

Jumlah Muslim ing Swedia lan Eropah wis mbledhos ing taun anyar lan karo supaya akeh kita nuduhake asal sing padha, iku penting kanggo ngerti apa kang diwakili. 

Boten mangertos

Nggatekke apa Kitab Al Qur'an lan hadits gedhe malah ing Islam. Mayoritas Muslim pracaya Islam mung bebener boten saged kaselaki, banjur iki apa padha wis marang kabeh sing urip. Ing wektu sing padha, padha sinau ora kanggo pitakonan sumber Muslim. 

Muslim sing diowahi kanggo Islam wis rampung iki awit ing paling kasus wis panganan karo informasi palsu. Wong sing diowahi sawise padha sinau Kitab Suci iku arang banget.

"Iku befits ora wong setya utawa wadon setya, nalika Allah lan utusane arep siji bab, duwe hak bebas ing prakara iki, lan sing sapa ora mituhu marang Allah lan Rasul kang, wis dikunjara ing kesasar kang terang." (Qur'an 33 : 36)

"Rasul Allah kowé saiki wis nampa conto nggoleki kanggo wong sing ngarep-arep ing Allah lan dina akhir, lan kerep njaluk Allah." (Qur'an 33:21)

kawruh

Kanggo kawruh Kristen saka sakabehe wigati nalika Islam distorts isi Kitab Suci kang. Nalika kita bareng Injil marang warga Muslim kita, kita kudu ngerti carane padha salah tampa pesen kita ngirim. Kristen argue contone yen Gusti Yesus iku Putraning Allah. Kanggo Muslim, iki tegese Allah kudu wis jinis karo wong wadon lan anak a, banjur sing persis apa mulang ing Al Qur'an.

"Carane tamtu swarga lan bumi duwe anak, banjur wis ora bojo?" (Quran 6: 101)

Trinity

Padha ingkang leres wonten ing Trinitas. Ora Kristen wis tau ing sajarah salah siji pracaya utawa nyatakake Trinity kang kabentuk saka Gusti Allah, Gusti Yésus lan Maria. Dhoktrin iki wis kleru dening Qur'an sing mulang Muslim sing iki apa kita pracaya.

"Malah nalika Gusti Allah ngandika, Gusti Yésus, anaké Maria, sira ngomong marang wong-wong:" Aku lan ibu minangka déwa tinimbang Allah! (Al Qur'an 5: 116) ""

inti

Pet banget iman Kristen punika Gusti Yesus pati, patangen lan ketuhanan. Islam ora mung nolak kabeh iki, nanging piwulang iki, kita biasane kudu defend nalika Muslim sing dilatih kanggo nyerang iki.

"Lan matur, Kita mesthi matèni Sang Kristus Yesus, anake Maryam, utusane Gusti Allah, nanging padha ora matèni utawa salib, nanging padha ketoke mung supaya, lan wong-wong sing argue babagan, wis tenan wis durung mesthi, amarga padha ora wis ora wanuh marang Panjenengane, nanging mung pemanggih kanggo tundhuk; padha ora matèni wong ing urip nyata, nanging Gusti Allah wus mungokake Panjenengane munggah, kanggo Gusti Allah iku santosa lan wicaksana. (Al Qur'an 4: 156) "

Where nggatekke punika paling

Ing negara ngendi nggatekke punika paling, ngendi Islam thrives paling. Swedia minangka conto banget iki. Nggatekke general damel media, politikus lan juru Muslim bisa ngomong apa-apa lan wong pracaya mau. 

Conto iki sing kaping kaetung kita krungu saka wong imam sawise anggempur teroris agawe liyane ing jeneng Allah kanggo nyerang wis boten apa karo Islam. Kita asring krungu, contone, Muhammad fighter tengen wanita kita ing West ngajeni kebebasan wanita. Iki kawulo, nanging wong pracaya.

Kalih tiang kaneman nigas

Kita bisa Louisa Vester koktangisi Jespersen lan Maren Ueland contone, loro wadon enom padha brutal nigas ing liburan ing Maroko. Wong ing upacara pengetan ngakoni yen rojo pati ora duwe apa karo Islam lan negara SVT iku kilat cepet kanggo ngedhangi ing kanggo. Wis kabeh lan mung apa karo Islam. 

Elinga yen Rajapati ana gaweyan tim, kang wis ngandika kathah. Aku wis matur marang kanca-kanca sing bakal nekani loro turis, brutal halal rojo pati mau, njupuk kabeh lan ngirim ing media sosial sing padha digawe manawa kanggo njaluk kula dikunci munggah. Apa mbenerake tukang matèni dokumen? Amarga Al Qur'an lan hadits!

"Gaji Sing, kang perang Allah lan Rasul, lan instigate rusak ana ing bumi, kowé namung padha bisa matèni utawa kasalib, utawa duwe tangan lan sikil terpenggal crosswise, utawa sing padha bakal dibuwang saka negara. Iki bakal kwirangan ing gesang iki, lan ing urip teka awaits wong paukuman elek. "(Quran 5:37)

Kasetyan kanggo IS

Apa wis loro turis apa karo pelanggaran samar "onomatopia Allah lan Rasul, lan instigate rusak ana bumi"? Louisa lan Marens pembunuh wus supaos demi IS. Loro Norwegia lan Denmark bagean saka koalisi global sing nyumbang ing macem-macem cara kanggo pertempuran IS. Louisa lan Maren mbiayai perang nglawan IS dening mbayar pajak lan kanthi mangkono guilty saka nyinggung ndhuwur.

Miturut Muhammad piyambak supaya ditampa support lan nglengkapi prajurit pituwas padha prajurit piyambak. Iki sabab Allah minangka akeh minangka kanggo.

"Sing sapa equips jawata ing sabab Allah, bakal entuk ganjaran kaya kang, tanpa sing detracts saka ganjaran jawata ing slightest." (Sunan Ibnu Majah 2758)

grave massa karo 34 nigas Kristen

Ing cara iki mbenerake tumindak iku. Louisa lan Maren ora unik, bubar ketemu kuburan massa karo 34 Kristen dipunpenggal ing Libya. 

We ngerti sing Islam setan ing simbolisme beheading Association. Yesus punika paroki lan pasamuwan iku awak lan iku cetha sing Iblis kepengin kanggo mbedakake antarane wong-wong mau.

Ing nunggu saka Gusti Yesus bali, Stefan Eliasson


Stefan Eliasson

Reader Mail

Artikel lan video sing digawe dening liyane saka Apg29.nu kudu views sing blog ora nuduhake.


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 29, tisdag 16 juli 2019 kl. 19:16

Jesus söker: Reinhold, Reine!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 16 juli 2019 15:26

En kristen kvinnas son och fd man (ej kristna) är utsatt för hot och förföljelse. Sonen jobbade på ett vaktbolag och fick order att avhysa stökiga ungdomar på ett bibliotek, sen är de hotade. Bed.

Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer



STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp