Surfar nu: 592 www.apg29.nu

Eta geus ngalakonan jeung Islam

Eta geus ngalakonan jeung Islam

Maca Surat ku Stefan Eliasson 

Ku cara kieu justifies lampah eta urang. Louisa na Maren henteu unik, nembe kapendak hiji makam massa mibanda 34 Kristen dipancung di Libya.

Naha urang kudu leuwih jéntré ngeunaan Islam? Suku geus leutik tapi alesan seueur naha urang merlukeun umum pikeun ngaronjatkeun pangaweruh maranéhanana. 

ukuran éta

Ukuran sheer hiji alesan, Islam ageman kadua pangbadagna sajarah urang sanggeus Kristen. Kira 1.6 miliar jalma, leuwih mangrupa kalima populasi sadunya aya Muslim, jumlah nu terus ningkat, moal sabab diri urang milih yakin yén panonpoé unggal malem susunan dina sumber bécék (Qur'an 18:84), tapi kusabab jahiliah, anceman hukuman pati pikeun maranéhanana anu rék ninggalkeun, ongkos kalahiran tinggi na hijrah. 

Jumlah Muslim di Swedia jeung nagara Éropa lianna geus exploded dina taun panganyarna na kalawan jadi loba jalma di sabudeureun urang bagikeun asal sarua, hal anu penting pikeun nyaho naon maranéhna ngagambarkeun. 

kaayaan teu nyaho

Jahiliah tina naon nyebutkeun Qur'an jeung hadits anu hébat malah dina Islam. Mayoritas Umat Islam percaya yén Islam hijina kabeneran undeniable, teras ieu naon maranéhna geus ngawartoskeun sagala kahirupan maranéhanana. Dina waktu nu sarua, maranéhna diajar teu tanda tanya teh sumber Muslim. 

Muslim anu nganut agama Islam geus dipigawé ieu saprak di hal nu ilahar geus fed kalayan informasi palsu. Jalma anu dirobah sanggeus aranjeunna diulik Kitab Suci pisan jarang.

"Ieu befits lain lalaki satia atanapi awéwé satia, nalika Alloh sarta Rasul mutuskeun hiji hal, mun boga pilihan bebas dina soal ieu, sarta anjeunna anu disobeys Allah Rosululloh His, ieu ditawan di kasalahan manifest." (Qur'an 33 : 36)

"Rosululloh Allah maraneh ayeuna geus narima hiji conto rupa keur anjeunna nu ngaharepkeun di Allah jeung Poé Ahir, sarta remen nu dipake Allah." (Qur'an 33:21)

pangaweruh

Pikeun pangaweruh Kristen téh tina utmost pentingna lamun islam ngaruksak eusi Kitab Suci urang. Nalika urang bagikeun Injil ka sasama warga Muslim urang, urang peryogi kauninga kumaha maranéhna salah sangka pesen urang nepikeun. Kristen ngajawab contona yen Isa teh Putra Allah. Pikeun Muslim, ieu ngandung harti yén Allah kudu geus miboga kelamin jeung awéwé sarta kagungan putra, teras éta téh kahayang ngajarkeun Qur'an.

"Kumaha bakal pasti langit jeung bumi mun boga budak, teras manéhna geus euweuh pamajikan?" (Quran 6: 101)

Trinity

Sami bener ti Trinity. Taya Kristen geus kantos di sajarah boh dipercaya atanapi nyatakeun yén Trinity bakal diwangun ku Allah, Yesus jeung Mary. doktrin ieu menyimpang ku qur'an yen ngajarkeun Islam nu ieu naon urang yakin.

"Komo lamun Allah ngadawuh, Isa anak Maryam, anjeun nyebutkeun ka jalma:" Candak kuring jeung indung kuring salaku dewa gaganti Allah! (Koran 5: 116) ""

inti

Pisan panggih tina iman Kristen téh Yesus tilar dunya, jadian jeung sulpat. Islam teu ngan denies kabeh ieu, tapi éta doctrines ieu, urang biasana kudu membela lamun muslim dilatih pikeun nyerang ieu.

"Jeung nyebutkeun, Kami geus tangtu tiwas Kristus Yesus anak Maryam, utusan Gusti, tapi maranéhna geus ngayakeun ditelasan atawa disalib anjeunna, tapi aranjeunna seemed aranjeunna ukur jadi, jeung jalma anu ngabantah ngeunaan eta, geus mang geus pasti, sabab teu kagungan euweuh pangaweruh manehna, tapi ukur asumsi pikeun matuh; aranjeunna teu ditelasan anjeunna dina kahirupan nyata, tapi Gusti diangkat anjeunna nepi, pikeun Allah perkasa tur wijaksana. (Koran 4: 156) "

Dimana jahiliah geus greatest

Di nagara mana jahiliah geus greatest, dimana Islam thrives pangalusna. Swédia mangrupa conto alus teuing ieu. The jahiliah umum ngajadikeun media, politikus jeung preachers Muslim bisa ngomong nanaon jeung urang yakin aranjeunna. 

Conto ieu nu kali countless kami ngadangu ti batur imam sanggeus serangan teroris deadly sejen dina ngaran Alloh narajang boga nganggur teu jeung Islam. Urang mindeng ngadangu yen, contona, Muhammad kungsi bajoang katuhu hiji awéwé salaku urang di Jabar ngahormat kabébasan tina awéwé. Ieu ngampar, tapi urang yakin di jerona.

Dua pamuda dipancung

Bisa Louisa Vester Villager Jespersen na Maren Ueland Contona, dua awéwé ngora anu brutally dipancung on liburan di Maroko. Batur dina upacara peringatan meunangkeun yén murders teu kudu ngalakukeun jeung Islam kaayaan SVT nyaeta kilat gancang kancing dina keur. Ieu sagalana na ukur ngalakonan jeung Islam. 

Catet yén rajapati ieu usaha tim, anu nyebutkeun pisan. Kuring kungsi bébéja babaturan kuring nu urang bakal datangna kana dua wisatawan, brutally halal meuncit aranjeunna, némbak sagalana jeung masangkeun dina média sosial anu aranjeunna geus dijieun pastikeun meunang kuring dibui. Naon justifies murderers dokumén? Kusabab Qur'an jeung hadist!

"Gaji Maranéhna nu tarung Allah sareng Rosululloh Na, sarta instigate mischief on bumi, shalt saukur nu aranjeunna jadi ditelasan atawa disalib, atanapi gaduh leungeun maranéhna jeung suku severed crosswise, atawa yén maranéhna jadi banished ti nagara. Ieu shalt aib maranéhanana di kahirupan ieu, sarta dina hirup ka datangna awaits eta hukuman dahsyat. "(Quran 5:37)

Kasatiaan ka IS

Naon boga dua wisatawan pikeun ngalakukeun jeung ngalanggar samar tina "pajoang Allah sareng Rosululloh Na, sarta instigate mischief di bumi"? Louisa na Marens killer geus disumpah kasatiaan ka ieu. Duanana Norwégia jeung Dénmark mangrupakeun bagéan tina koalisi global nu nyumbang di sagala rupa cara pikeun merangan IS. Louisa na Maren dibiayaan gelut ngalawan ku Mayar pajeg sahingga kaliru ti nyinggung luhur.

Numutkeun Muhammad nyalira kitu eta narima rojongan nu jeung digitus prajurit nu bayar sarua salaku prajurit sorangan. Ieu cukang lantaran Alloh saloba keur.

"Anjeunna nu equips jadi soldadu di ngabalukarkeun Allah bakal meunang ganjaran kawas-Na, tanpa éta eta detracts tina ganjaran soldadu urang di slightest." (Sunan Ibnu Majah 2758)

kubur massa mibanda 34 dipancung Kristen

Ku cara kieu justifies lampah eta urang. Louisa na Maren henteu unik, nembe kapendak hiji makam massa mibanda 34 Kristen dipancung di Libya. 

Urang terang yen Islam Iblis dina symbolism beheading Association. Yesus geus paroki jeung gareja mangrupakeun awak sarta eta jelas yen Iblis hayang ngabedakeun antara aranjeunna.

Dina antisipasi balik Yesus ', Stefan Eliasson


Stefan Eliasson

maca surat

Artikel sareng video nu dijieun ku lian ti Apg29.nu bisa boga pamadegan yen situs blog ulah babagi.


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 29, lördag 20 juli 2019 kl. 19:56

Jesus söker: Margareta, Greta!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 20 juli 2019 17:31

Jesus kom med din helbredelse och fräls en dam som har cancer i Jesu namn.

Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer



STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp