Surfar nu: 486 www.apg29.nu


Це пов'язано з ісламом

Це пов'язано з ісламом

Читач пошти по Stefan Еліассоном 

Таким чином, це виправдовує свої дії. Louisa і Марен не є чимось унікальним, останнім часом знайшли масове поховання з 34 обезголовлених християн в Лівії.

Чому ми повинні дізнатися більше про іслам? Інтерес невеликий, але є багато причин, чому люди в цілому повинні поліпшити свої знання. 

розмір

Явний розмір є однією з причин, іслам є другою за величиною релігія в історії після того, як християнство. Близько 1,6 мільярда людей, більше п'ятої частини населення світу є мусульманами, число, яке продовжує збільшуватися, а не тому, що самі люди вважають за краще вірити, що сонце щовечора безлічі в каламутній джерела (Коран 18:84), але через неуцтво, загроза страти для тих, хто хоче залишити, високий рівень народжуваності та міграції. 

Число мусульман в Швеції та інших європейських країнах, вибухнула в останні роки і так багато людей навколо нас одні і ті ж походження, що важливо знати, що вони представляють. 

незнання

Незнання того, що говорять Коран і хадіси велике навіть в ісламі. Більшість мусульман вважають, що іслам є єдиною незаперечною істиною, то це те, що вони сказали, вся свою життя. У той же час, вони вчаться не піддавати сумнів мусульманських джерел. 

Мусульмани, звернені в іслам зробив це, тому що в більшості випадків годували помилковою інформацією. Люди, які звернулися після того, як вони вивчали Писання вкрай рідкісні.

«Це не личить вірним чоловіком або жінкою вірною, коли Аллах і Його Посланник вирішити одну річ, щоб мати вільний вибір в цьому питанні, а той, хто не послухається Аллаха і Його посланник, знаходиться в ув'язненні в очевидному омані.» (Коран 33 : 36)

«Апостол Божий ви тепер отримали прекрасний приклад того, хто сподівається на Аллаха і в останній день, і часто посилатися на Бога.» (Коран 33:21)

знання

Для християнського знання має першорядне значення, коли іслам спотворює зміст Біблії. Коли ми поділяємо Євангеліє наших мусульманських співгромадян, ми повинні знати, як вони спотворюють повідомлення ми передаємо. Християни стверджують, наприклад, що Ісус є Син Божий. Для мусульманина, це означає, що Бог повинен був секс з жінкою, і народила сина, то це саме те, чого вчить Коран.

«Як би, звичайно, небо і земля, щоб мати дітей, то у нього немає дружини?» (Коран 6: 101)

Трійця

Те ж саме можна сказати і про Трійцю. Жоден християнин ніколи в історії як вважають, або заявив, що Трійця буде складатися з Бога, Ісуса і Марії. Це вчення спотворено в Корані, що вчать мусульман, що це те, що ми вважаємо.

«Навіть коли Бог сказав, Ісус, син Марії, ти сказав людям:" Прийміть мене і мою матір богів замість Бога! (Коран 5: 116) ""

ядро

Сама суть християнської віри Ісуса смерть, воскресіння і божественність. Іслам не тільки заперечує все це, але саме ці доктрини, ми зазвичай повинні захищати, коли мусульмани готуються напасти на них.

«І сказав: Ми, звичайно, вбили Христа Ісуса, сина Марії, посланника Бога, але вони ні вбили і не розіп'яли, але вони здавалися їм тільки так, і ті, хто про це сперечатися, дійсно були невизначеними, тому що у них не було не знання про нього, але тільки припущення не відповідають; вони не вбили його в реальному житті, але Бог воскресив Його, бо Бог має силу й мудрий. (Коран 4: 156) "

Де невігластво є найбільшим

У країнах, де невігластво є найбільшим, де іслам процвітає краще. Швеція є прекрасним прикладом цього. Загальна невігластво робить ЗМІ, політика і мусульманські проповідники можуть нічого сказати, і люди вірять їм. 

Прикладами цього є незліченна кількість разів ми чуємо від когось імамом після іншого смертоносного теракту в ім'я Аллаха, щоб напасти не має нічого спільного з ісламом. Ми часто чуємо, що, наприклад, Мухаммад був правильний бійцем жіночого, як ми на Заході поважає свободу жінок. Це брехня, але люди вірять в це.

Двоє молодих людей обезголовлений

Ми можемо Louisa Вестер Селянин Jespersen і приклад Марен Ueland, дві молоді жінки були по-звірячому обезголовлені відпочинку в Марокко. Хтось на меморіальній церемонії, стверджуючи, що вбивства не повинні робити з ісламом і державної СВТ блискавично швидко закритися на. Це все, і тільки з ісламом. 

Зверніть увагу, що вбивство було зусилля команди, яка говорить багато. Я сказав своїм друзям, що ми прийшли б на два туристів, жорстоко Халяль забій їх, знімати все і розміщувати в соціальних мережах, що вони впевнилися, щоб мене замкнули. Що виправдовує вбивць документи? З Корану і хадисів!

«Їх зарплати, які борються з Богом і Його посланнику, і підбурюють нечестя на землі, будеш просто, що вони будуть вбиті, або розп'яті, або руки і ноги розірвані хрест-навхрест, або що вони будуть вигнані з країни. Це буде їх ганьба в цьому житті, і в майбутньому житті їх чекає страшного покарання. «(Коран 5:37)

вірність IS

Що має два туристів, щоб зробити з туманним злочином «воює Бог і Його Посланник, і підбурює нечестя на землі»? Луїза і Marens вбивця поклявся у вірності IS. Норвегія і Данія є частиною глобальної коаліції, яка сприяла в різних способах боротьби з ІС. Louisa і Марени фінансували боротьбу за допомогою сплати податків і, таким чином, винних у зазначених злочинах.

За словами Мухаммада себе так він отримує цю підтримку і оснащення солдатів і ту ж зарплату, як і самі солдати. Це є причиною Аллаха так само, як для.

«Той, хто озброює воїна в Аллаха, отримає нагороду, як його, без того, щоб це применшує нагороди воїна в найменшій мірі.» (Сунан Ібн Маджа 2758)

Братська могила з 34 обезголовлених християн

Таким чином, це виправдовує свої дії. Louisa і Марен не є чимось унікальним, останнім часом знайшли масове поховання з 34 обезголовлених християн в Лівії. 

Ми знаємо, що іслам є дияволом в символіці Асоціації обезголовлювання. Ісус є прихід і церква це тіло, і ясно, що Сатана хоче, щоб розрізняти їх.

В очікуванні повернення Ісуса, Стефан Еліассоном


Стефан Eliasson

читач пошти

Статті та відео, які зроблені крім Apg29.nu можуть мати думку, в блозі сайт не поділяє.


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 29, tisdag 16 juli 2019 kl. 18:48

Jesus söker: Reinhold, Reine!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 16 juli 2019 15:26

En kristen kvinnas son och fd man (ej kristna) är utsatt för hot och förföljelse. Sonen jobbade på ett vaktbolag och fick order att avhysa stökiga ungdomar på ett bibliotek, sen är de hotade. Bed.

Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer



STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp