988 online! | Sidvisningar idag: 181 476 | Igår: 202 453 |

www.apg29.nu


Det svenska valet är det mesta odemokratiska val som en valobservatör från OSSE-delegationen har sett

Christer Åberg Val 2018 - Invandrarna avgjorde valet

"Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska. Det är långt ifrån europeisk standard."

När det såg ut som att Sverigedemokraterna skulle bli det största partiet innan valet så hette det att Jimmie Åkesson aldrig skulle få bli statsminister. 

Men nu då Socialdemokraterna blev det största, då basunerar Stefan Löfven ut att att det största partiet också tar statsministerposten... 

Det här är ingenting annat än falskt, maktmissbruk, härskarteknik, odemokratiskt, manipulation och diktaturfasoner så det bara stänker om det!

Sverigedemokraterna blev tredje största parti, själv trodde jag att partiet skulle bli det största med minst 25 procent. Men det hade inte räckt eftersom socialdemokraterna fick 28,4 procent av rösterna så här långt. Utlandsrösterna är ännu inte räknade.

Många invandrare röstade på Socialdemokraterna

I vissa invandrartäta stadsdelar som Rinkeby i Stockholm fick Socialdemokraterna nästan 80 procent av rösterna. Jag läste någonstans att det uppmanades även i de muslimska moskeerna att rösta på Socialdemokraterna. Detta får mig att fundera på om det var de stora invandrargrupperna som avgjorde att socialdemokraterna blev det största partiet.

I opinionsundersökningarna såg de inte alls på de höga siffrorna som det slutade med under valnatten. Innan valet framkom det att de hade skickat ut valpropaganda på arabiska som var vilseledande. 

Valfusk

Redan på valdagens morgon började det komma rapporter om valfusk runt om i landet. Valsedlar saknades på flera platser i landets vallokaler, särskilt för Sverigedemokraterna. Men även för sådana partier som Alternativ för Sverige och det nazistiska Nordiska motståndsrörelsen.

För första gången övervakades det svenska valet av internationella valobservatörer från Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, OSSE. 

Mest odemokratiska val

Michael Aastrup Jensen från den danska OSSE-delegationen som tidigare bevakat val bland annat i Ryssland och en rad andra östeuropeiska länder säger till TT:

 - Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska. Det är långt ifrån europeisk standard.

Be för Sverige

Be för Sverige, be för dess, folk, be för svenskarna och be för invandrarna, be för politikerna, be för ledarna, be för riksdagen, be för regeringen, be för skolan, be för kommunerna, be för landstingen - Alla behöver Jesus!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 10 september 2018 23:51 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


19 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Mikael W

Varför fungerade inte valmyndighetens hemsida på valdagen, d.v.s den dag denna hemsida som mest behövs?

Svara -   - 11/9-18 01:07 -


Andreas

De som oroar mig djupt är att S, MP och V går hand i hand med Islam. Du har rätt Christer att muslimerna uppmar att lägga sin röst på SD för de gagnar deras intresse. Dom också gör mig ledsen när nu KD har en ypperlig chans att stärka kristendomen och ändra den politiska inriktningen i vårt land så motverkar dom den istället. SD vill att kristendomen ska vara vår statsreligion och kristna arv och kultur värderas högt såsom obligatorisk skolavslutning i kyrka. De vill motverka Pride, vill ta bort alla moskeer, sänka abortgränsen. Var gör KD då går emot sin väljarkår 7/10 68% kan tänkas samarbeta med SD likaså M 70% vill samarbeta. När vi äntligen har ett tredje konservativt, kristet borglig allians med KD, SD och M som skulle kunna påverka C och L i rätt riktning så går de emot och börjar diskuterar med S. Ebba börjar prata om en annan feminism. Feminismen har sitt ursprung ur kulturmarxismen. Sverige är farligt ute samtidigt som Islam växer i vårt land. Jag kände igår när jag såg valet. Kanske har Gud vänt Sverige ryggen nu får vi vårt straff för all synd som svenskarna gör dagligen emot Jesus. Kära bröder och systrar jag vet inte längre om de finns något hopp. Jag tror snarare detta är ett varningens tecken att antikrist hägrar bakom hörnet och Jesus ankomst. Vad ännu värre är att alla kontanter ska vara borta år 2024. Vill inte tänka på när snart alla svenskar tvingas på RFID chippen(666). Tror de ligger bakom en antikristlig global maktfaktor som styr vår media och våra partier. Bed och vaka något allvarligt kommer hända i vårt land snart håll er nära Jesus. Jesus har varnat om den sista tidens tecken vi ser dom framför våra ögon nu de som Jesus sa för 2000 år sedan. Tänk att Jesu ord är så levande. Tack Jesus för du är sanningen, vägen och livet. Amen

Svara -   - 11/9-18 01:32 -


Tua Öling

Jag undrar ochså om det är valfusk som ägt rum i Sverige?

Svara -   - 11/9-18 06:39 -


Mikael W

Svar till Tua Öling.

Ja, det känns som om Sossarna gick fram lite väl mycket den sista veckan före valet, jämfört med alla tidigare opinionsmätningar från olika mätinstitut, och trots att ingenting speciellt hände. På motsvarande sätt gick V, MP och SD ned överraskande mycket. Kanske vi kan finna någon anledning i detta om vi får svaret på varför valmyndighetens sida inte fungerade på valdagen (?), men jag bara spekulerar hejvilt nu....

Svara -   - 11/9-18 07:16 -


Mikael N

Svar till Andreas.

"SD vill att kristendomen ska vara vår statsreligion och kristna arv och kultur värderas högt såsom obligatorisk skolavslutning i kyrka."
Har vi kristna lärt oss någonting av historien borde det vara att inte söka stöd hos statens våldsmakt för att försvara vår tro eller för att bekämpa "de otrogna". Vad staten bör göra är att garantera kristna kyrkor frihet att utöva sin religion, men aldrig påbjuda någon viss form av religion.

Svara -   - 11/9-18 10:53 -


Mikael N

Svar till Andreas.

"SD vill att kristendomen ska vara vår statsreligion och kristna arv och kultur värderas högt såsom obligatorisk skolavslutning i kyrka."
Har vi kristna lärt oss någonting av historien borde det vara att inte söka stöd hos statens våldsmakt för att försvara vår tro eller för att bekämpa "de otrogna". Vad staten bör göra är att garantera kristna kyrkor frihet att utöva sin religion, men aldrig påbjuda någon viss form av religion.

Svara -   - 11/9-18 10:53 -


Erik S

Svar till Tua Öling.

Ja det verkar inte bättre, faktiskt. Flera har också anmält händelser till både valmyndigheten och till EU. Förutom att valsedlar saknades på många platser-efter att folk protesterat plockades dom fram-så har kuvert med röstsedlar lagts utanför valurnorna i högar, på nåt ställe har dom kastats på golvet.

(Det värsta jag läst, var ett samtal som avhördes mellan 2 valfunktionärer, att dom skulle sprätta upp valkuvert, byta valsedlar, klistra igen, därefter bränna upp dom gamla kuverten!-är detta sant är det ju katastrof Men om detta är bekräftat vet jag inte, en av dom som hört det, skrev i alla fall om det på FB)

Däremot, vad som hände med Valmyndighetens sida efter att rösträkningen börjat är ju väldigt märkligt. Alla kunde se det i sin tv, så det är inte påhitt. Ett diagram med staplar visades för dom olika partierna, helt ok. Sedan kraschar Valmyndighetens sida. Svt kunde då fortfarande läsa av "resultatet" från olika distrikt-men tv-tittarna såg inget. När sidan sen dök upp igen, var staplarna helt annorlunda!? Detta ställer onekligen en del frågor.

Hur kunde Svt veta resultat från olika distrikt, när inga siffror fanns att se/få?

Hur kan staplarna för partierna ändras så drastiskt, bara på en liten stund?Och detta under tiden när Valmyndighetens sida var svart? Inga tittare kunde se hur denna ändring gick till? Kom det in valdistrikt, som så totalt ändrade bilden av hur vi röstat, när det redan fanns en stark trend, som alla faktiskt såg, vart åt det lutade? Efter en liten stund, så kraschade Valmyndighetens sida igen. Även länsstyrelsernas sida stängdes av "säkerhetsskäl"!?

Dom staplar som det gäller och som verkar ha ändrats är SD, Socialdemokraterna och MP. SD:s sänktes rejält medan de övriga höjdes.-om man talar klarspråk så fick inte SD bli största parti, vilket dom hade blivit, sossarna skulle bara vara störst och mp skulle vara kvar i riksdagen, annars hade dom ju åkt ut, troligen-

Kan det vara så, att alla vänsterkrafter mobiliserade-från massmedia, via tjänstemän, till valförrättare och politiker och you name it! Var det planerad "kupp" om SD skulle bli för stora? Vänstern skulle, kosta vad det kosta vill, behålla makten? Dom såg ju hur alla prognoser pekade mot ett mycket starkt val av SD. Bara ställer frågan?!

Nåväl, nu börjar ett intressant schackrande mellan partierna, ingen vet var vi hamnar. Vi kan faktiskt hamna i ett omval/nyval! Nu gäller att vi beder ännu mer, så att det får bli efter Guds vilja. Han har ju fortfarande allt i sin hand! Vi skall vara ett kristet land, vi skall ha goda relationer till Israel och vi skall ha vår flagga med korset på! Amen.

Svara -   - 11/9-18 11:35 -


Andreas

Svar till Mikael N.

Jag instämmer med att kyrkor/församlingar inte ska hämta stöd utifrån religioner. Men de som är intressant är att fler är religösa och tror på Gud i katolska eller ortodoxa länder förutom USA och Kanada. De som USA och Kanada gjort bra är att kristendomen är inbyggd i samhällsfrågor. De har lyckats kombinera frihet och tron på Gud. Vi har andlig frihet i Sverige men den andligheten som svenskar anammar är newage och speciellt Yoga och inte kristen bön. En av förklaringen till detta är att staten vill begränsa religioners inflytande i samhället. Trots detta legaliserar dom hinduism inom sjukvården och inom träning(yoga). Sen bygger vi ut moskeer och kyrkor läggs ner. Jag vet inte om sekularseringen är så bra idé då kristensomen tappar mark. Jag ser 4 strömningar i vårt land. 1. Ateismen som är emot religion och där vill man minska kristendomen och Islam men accepterar yoga(hinduismen) då människor inte förstår att meditation är en böneform. 2. Islam som ökar pga invandringen samt muslimer tar tron på allvar. 3. Kristendomen minskar i Sverige vilket beror på oss kristna som inte fajtas likt kristna högern gör i USA vi har mycket att lära oss av dom (republikanerna och frikyrkorna). 4. Nyandligheten som ökar bland svenskarna de som är potienellt de vi tappat till hinduismen(yoga) ifrån kristendomen. De är därför jag planerar på sikt att hitta denna målgrupp av svenskar som väljer yoga istället för kristen bön. Du måste förstå hur globalisterna(frimurarna) hur de infiltrerar samhällsinstanser och hur de arbetar för att nedmontera kristendomen i väst och ersätta den med nyandlighet. Tänk på ordet New=ny där är nyckeln. New World Order. New Age, New Economic world, New World leader. Som en högt uppsatt frimurare som idag är frälst och kristen han berättade i detalj. De som jag vet som är intressant utifrån ett svenskt perspektiv är att. Kulturmarxism och liberalism är sättet att få igenom sin politiska agenda. Feminism, HBTQ rörelse, Ateism och nedmontering av kyrkor, kärnfamilj och kristendom ligger i denna plan. Liberalismen agenda är vår frihet, friheten ifrån Gud, friheten att älska vem man vill homosexualitet, friheten att välja sitt egna kön, transsexualitet, fri sex, droger och annan frihet som tar oss längre ifrån Gud. Frihet att bestämma vem är Gud, jag är min egen Gud. Vem uttryckte sig så jo Lucifer. Du anammar hans anda. Vi måste förstå kabbalism(judisk spiritism) som Jesus varnade för trolldom den gren som är kopplat till Egyptens gudar som även frimurarna tillber som också kan kopplas till newage och Yoga. Därför Jesus säger att ur mitt folk judarna så kommer både godhet och ondska. Vi kristna skall välsigna Israel och den goda grenen inom judendomen men fördöma den dåliga grenen som Jesus varnade för kabbalisterna som frimurarna tillämpat där yoga ingår.

Svara -   - 11/9-18 16:35 -


Bengt

Håller med dig Erik s

Men det kan också bli en mycket stor

Väckelse bland muslimer i vårt land

Många muslimer är trötta på islam

Men vi får be mycket nu

Svara -   - 11/9-18 16:35 -


Andreas

Menade statsreligion och inte religoner i början av mitt inlägg, skrev fel.

Svara -   - 11/9-18 16:37 -


EB

Det stod mycket att läsa om misstankar angående valfusk på Fb. T ex en kristen äldre dam som berättade i går att när hon kom till sin vallokal var alla röstsedlar för Sverigedemokraterna borta. Funktionärerna sa att det funnits valsedlar tidigare, och när hon påtalade att då måste man ju skaffa nya så blängde de på henne.

Svara -   - 11/9-18 17:05 -


EB

Senare på eftermiddagen efter detta hade en väninna till henne varit iväg och röstat, då fanns det valsedlar där även för SD. Men med tanke på att ganska många är osäkra på hur man gör om man ska skriva på blanka valsedlar, både förstagångsväljare, invandrare och andra som inte kan regler för något som sker vart fjärde år utantill i huvudet, så kan man anta att SD på det sättet förlorade många röster. Det är många som ser vad man gör när man röstar och det kan kännas obekvämt att visa sig osäker. Kanske tar man sitt andrahandsalternativ när inte valsedlarna finns på plats. dessutom, om man bara skriver SD så lär rösten vara bortkastad, det ska stå hela namnet, Sverigedemokraterna.

Svara -   - 11/9-18 17:13 -


EB

Detsamma scenario med borttagna SD-valsedlar

har rapporterats om på flera håll i landet. En slump eller systematiskt valsabotage?

Svara -   - 11/9-18 17:15 -


Mikael N

Svar till Andreas.

"De som USA och Kanada gjort bra är att kristendomen är inbyggd i samhällsfrågor."

Kristendomen i USA (och i viss mån Kanada) är en del av samhället, men inte en del av staten. Kristendomen får inte vara en del av staten, enligt det första tillägget i konstitutionen. Det förhållandet är alltså det rakt motsatta till vad statskyrkokramande kulturkristna nationalister önskar.

Jag misstänker att en delförklaring till att kristendomen är relativt stark i nordamerika är att den har byggts underifrån, och till skillnad från i Europa inte varit statens förlänga arm. Ett undantag är Québec, där den katolska kyrkan länge hade en ställning som närmast motsvarade en europeisk statskyrka, men som nu är en av de mest sekulariserade regionerna i Nordamerika.

Svara -   - 11/9-18 19:34 -


Eva Svensk

Svar till Erik S.

Ja Erik varför ska vi acceptera valmyndighetens kollaps?"Har dom rent mjöl i påsen" så låter de oss få ett omval.Det är ett måste för demokratin om den finns kvar i Sverige!

Svara -   - 11/9-18 22:01 -


Lennart Bonnevier

Förlåt men det här "valfusk"-snacket är så oerhört tröttsamt. Det valobservatörerna har haft synpunkter på är, så vitt jag vet, att valsedlarna ligger öppet i svenska vallokaler vilket gör det svårare att skydda valhemligheten. Det kan mycket väl finnas anledning att ändra på den saken, att det ser ut så idag beror nog främst på att "så har vi alltid gjort", men att det skulle handla om fusk är ju bara dumheter. Den danske valobservatörens berättelse var tyvärr inlåst bakom betalvägg hos BT så jag har inte kunnat läsa den, men jag tror att alla som tänker efter en stund inser att ett svenskt val inte är mer odemokratiskt än ett ryskt (som han ju tydligen också hade observerat). Det är väl känt hur Putin behandlar oppositionspolitiker och obekväma journalister - de dör eller hamnar i fängelse.

När det gäller val.se är det inte mer komplicerat än att det var myndighetens publika webbsida som kollapsade pga överbelastning. Det bakomliggande systemet som tog emot rapporter om räknade röster fungerade som det skulle och det var därifrån som tidningar och tv hämtade sina siffror.

Svara -   - 12/9-18 00:37 -


Rolf

Valsedlarna låg som vanligt helt öppet och vilka man tog kunde alla i lokalen se. Ibland var det kö till valsedelsställen och då var det enkelt att se vilken valsedel framförvarande tog. Själv hade jag egna med det är enda möjligheten till att bevara valhemligheten. Tips valsedelställen borde vara lika anonyma (finnas bakom skärmar) att ta sedlar bakom som valskärmarna är att lägga valsedlarna i.

Svara -   - 12/9-18 08:49 -


Erik S

Svar till Lennart Bonnevier.

Tycker inte det är tröttsamt, det är nödvändigt. Det finns så många "incidenter" över landet, på att något inte gått rätt till i detta val, så det måste ju givetvis kollas upp.

Du tar upp att Valmyndighetens sida släcktes ner, ok. Men varför var flera "staplar" så olika när sidan sen kom igång igen? S och MP upp, SD ner på en så kort stund, det är osannolikt.

Men allt det andra som rapporterats utifrån landet, då? Hör det också till det normala?Och varför har så många anmälningar kommit in till olika instanser? Är det normalt? Kan det vara så, att dom rödgröna kände paniken och visste att dom kommer göra tidernas sämsta val, därför drogs en aktion igång. Det är det vi har sett nu!

MVH

Svara -   - 12/9-18 10:56 -


Bengt

Men det kanske är något på gång inom

Svensk kristenhet

Ett flertal församlingar ökar i medlemstal

Och många verkar vara sökare

Svara -   - 12/9-18 11:48 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?”Jesus Kristus frälste mig från 27 års homosexualitet”

Davids starka vittnesbörd om hur han blev frälst och räddad av Jesus från 27 års homosexualitet. Svensk text. 

- Mitt namn är David, jag är 44 år gammal, och det här är ett vittnesbörd om hur Jesus Kristus räddade mig från tjugosju år av homosexualitet. Jag talar i kärlek.

1

Läs allt!


Det skall bli ett härligt möte uti skyn

Christer Åberg spelar på sin ukulele och sjunger "Det skall bli ett härligt möte uti skyn! O, hur underbart och stort."

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Troendedöparna brändes, dränktes och halshöggs

Många är de som har lidit förföljelse, satts i fängelse och dödats som har praktiserat det bibliska troende-dopet genom nersänkning.

7

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Dopet: Var, när och hur

Dop i havet

Här ger jag dig några tydliga bibelord på var dopet sker, när det sker och hur.

4

Läs allt!


Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad

Läsarmejl av nils 

Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad, sade till slut: Räck Hit Ditt Finger, Här är Mina Händer!

3

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Bedräglig rikedom

Läsarmejl av David B 

10

Läs allt!


Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

5

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

2

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

19

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

19

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

19

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, tisdag 20 november 2018 kl. 17:15

Jesus söker: Pontus, Marina!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Rikedom kommer på skam då det verkligen gäller

Läsarmejl av David B 

7

Läs allt!


Koranen inleds med 666

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446942922-666.jpg

"Bismillah" är Koranens inledningsord och betyder på arabiska "I Allahs namn", men på grekiska betyder det 666.

15

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 074 905 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 019 bloggartiklar, 91 669 kommentarer och 59 946 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp