235 online! | Sidvisningar idag: 25 080 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Det svenska valet är det mesta odemokratiska val som en valobservatör från OSSE-delegationen har sett

Christer Åberg Val 2018 - Invandrarna avgjorde valet

"Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska. Det är långt ifrån europeisk standard."

När det såg ut som att Sverigedemokraterna skulle bli det största partiet innan valet så hette det att Jimmie Åkesson aldrig skulle få bli statsminister. 

Men nu då Socialdemokraterna blev det största, då basunerar Stefan Löfven ut att att det största partiet också tar statsministerposten... 

Det här är ingenting annat än falskt, maktmissbruk, härskarteknik, odemokratiskt, manipulation och diktaturfasoner så det bara stänker om det!

Sverigedemokraterna blev tredje största parti, själv trodde jag att partiet skulle bli det största med minst 25 procent. Men det hade inte räckt eftersom socialdemokraterna fick 28,4 procent av rösterna så här långt. Utlandsrösterna är ännu inte räknade.

Många invandrare röstade på Socialdemokraterna

I vissa invandrartäta stadsdelar som Rinkeby i Stockholm fick Socialdemokraterna nästan 80 procent av rösterna. Jag läste någonstans att det uppmanades även i de muslimska moskeerna att rösta på Socialdemokraterna. Detta får mig att fundera på om det var de stora invandrargrupperna som avgjorde att socialdemokraterna blev det största partiet.

I opinionsundersökningarna såg de inte alls på de höga siffrorna som det slutade med under valnatten. Innan valet framkom det att de hade skickat ut valpropaganda på arabiska som var vilseledande. 

Valfusk

Redan på valdagens morgon började det komma rapporter om valfusk runt om i landet. Valsedlar saknades på flera platser i landets vallokaler, särskilt för Sverigedemokraterna. Men även för sådana partier som Alternativ för Sverige och det nazistiska Nordiska motståndsrörelsen.

För första gången övervakades det svenska valet av internationella valobservatörer från Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, OSSE. 

Mest odemokratiska val

Michael Aastrup Jensen från den danska OSSE-delegationen som tidigare bevakat val bland annat i Ryssland och en rad andra östeuropeiska länder säger till TT:

 - Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska. Det är långt ifrån europeisk standard.

Be för Sverige

Be för Sverige, be för dess, folk, be för svenskarna och be för invandrarna, be för politikerna, be för ledarna, be för riksdagen, be för regeringen, be för skolan, be för kommunerna, be för landstingen - Alla behöver Jesus!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 10 september 2018 23:51 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


19 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Mikael W

Varför fungerade inte valmyndighetens hemsida på valdagen, d.v.s den dag denna hemsida som mest behövs?

Svara -   - 11/9-18 01:07 -


Andreas

De som oroar mig djupt är att S, MP och V går hand i hand med Islam. Du har rätt Christer att muslimerna uppmar att lägga sin röst på SD för de gagnar deras intresse. Dom också gör mig ledsen när nu KD har en ypperlig chans att stärka kristendomen och ändra den politiska inriktningen i vårt land så motverkar dom den istället. SD vill att kristendomen ska vara vår statsreligion och kristna arv och kultur värderas högt såsom obligatorisk skolavslutning i kyrka. De vill motverka Pride, vill ta bort alla moskeer, sänka abortgränsen. Var gör KD då går emot sin väljarkår 7/10 68% kan tänkas samarbeta med SD likaså M 70% vill samarbeta. När vi äntligen har ett tredje konservativt, kristet borglig allians med KD, SD och M som skulle kunna påverka C och L i rätt riktning så går de emot och börjar diskuterar med S. Ebba börjar prata om en annan feminism. Feminismen har sitt ursprung ur kulturmarxismen. Sverige är farligt ute samtidigt som Islam växer i vårt land. Jag kände igår när jag såg valet. Kanske har Gud vänt Sverige ryggen nu får vi vårt straff för all synd som svenskarna gör dagligen emot Jesus. Kära bröder och systrar jag vet inte längre om de finns något hopp. Jag tror snarare detta är ett varningens tecken att antikrist hägrar bakom hörnet och Jesus ankomst. Vad ännu värre är att alla kontanter ska vara borta år 2024. Vill inte tänka på när snart alla svenskar tvingas på RFID chippen(666). Tror de ligger bakom en antikristlig global maktfaktor som styr vår media och våra partier. Bed och vaka något allvarligt kommer hända i vårt land snart håll er nära Jesus. Jesus har varnat om den sista tidens tecken vi ser dom framför våra ögon nu de som Jesus sa för 2000 år sedan. Tänk att Jesu ord är så levande. Tack Jesus för du är sanningen, vägen och livet. Amen

Svara -   - 11/9-18 01:32 -


Tua Öling

Jag undrar ochså om det är valfusk som ägt rum i Sverige?

Svara -   - 11/9-18 06:39 -


Mikael W

Svar till Tua Öling.

Ja, det känns som om Sossarna gick fram lite väl mycket den sista veckan före valet, jämfört med alla tidigare opinionsmätningar från olika mätinstitut, och trots att ingenting speciellt hände. På motsvarande sätt gick V, MP och SD ned överraskande mycket. Kanske vi kan finna någon anledning i detta om vi får svaret på varför valmyndighetens sida inte fungerade på valdagen (?), men jag bara spekulerar hejvilt nu....

Svara -   - 11/9-18 07:16 -


Mikael N

Svar till Andreas.

"SD vill att kristendomen ska vara vår statsreligion och kristna arv och kultur värderas högt såsom obligatorisk skolavslutning i kyrka."
Har vi kristna lärt oss någonting av historien borde det vara att inte söka stöd hos statens våldsmakt för att försvara vår tro eller för att bekämpa "de otrogna". Vad staten bör göra är att garantera kristna kyrkor frihet att utöva sin religion, men aldrig påbjuda någon viss form av religion.

Svara -   - 11/9-18 10:53 -


Mikael N

Svar till Andreas.

"SD vill att kristendomen ska vara vår statsreligion och kristna arv och kultur värderas högt såsom obligatorisk skolavslutning i kyrka."
Har vi kristna lärt oss någonting av historien borde det vara att inte söka stöd hos statens våldsmakt för att försvara vår tro eller för att bekämpa "de otrogna". Vad staten bör göra är att garantera kristna kyrkor frihet att utöva sin religion, men aldrig påbjuda någon viss form av religion.

Svara -   - 11/9-18 10:53 -


Erik S

Svar till Tua Öling.

Ja det verkar inte bättre, faktiskt. Flera har också anmält händelser till både valmyndigheten och till EU. Förutom att valsedlar saknades på många platser-efter att folk protesterat plockades dom fram-så har kuvert med röstsedlar lagts utanför valurnorna i högar, på nåt ställe har dom kastats på golvet.

(Det värsta jag läst, var ett samtal som avhördes mellan 2 valfunktionärer, att dom skulle sprätta upp valkuvert, byta valsedlar, klistra igen, därefter bränna upp dom gamla kuverten!-är detta sant är det ju katastrof Men om detta är bekräftat vet jag inte, en av dom som hört det, skrev i alla fall om det på FB)

Däremot, vad som hände med Valmyndighetens sida efter att rösträkningen börjat är ju väldigt märkligt. Alla kunde se det i sin tv, så det är inte påhitt. Ett diagram med staplar visades för dom olika partierna, helt ok. Sedan kraschar Valmyndighetens sida. Svt kunde då fortfarande läsa av "resultatet" från olika distrikt-men tv-tittarna såg inget. När sidan sen dök upp igen, var staplarna helt annorlunda!? Detta ställer onekligen en del frågor.

Hur kunde Svt veta resultat från olika distrikt, när inga siffror fanns att se/få?

Hur kan staplarna för partierna ändras så drastiskt, bara på en liten stund?Och detta under tiden när Valmyndighetens sida var svart? Inga tittare kunde se hur denna ändring gick till? Kom det in valdistrikt, som så totalt ändrade bilden av hur vi röstat, när det redan fanns en stark trend, som alla faktiskt såg, vart åt det lutade? Efter en liten stund, så kraschade Valmyndighetens sida igen. Även länsstyrelsernas sida stängdes av "säkerhetsskäl"!?

Dom staplar som det gäller och som verkar ha ändrats är SD, Socialdemokraterna och MP. SD:s sänktes rejält medan de övriga höjdes.-om man talar klarspråk så fick inte SD bli största parti, vilket dom hade blivit, sossarna skulle bara vara störst och mp skulle vara kvar i riksdagen, annars hade dom ju åkt ut, troligen-

Kan det vara så, att alla vänsterkrafter mobiliserade-från massmedia, via tjänstemän, till valförrättare och politiker och you name it! Var det planerad "kupp" om SD skulle bli för stora? Vänstern skulle, kosta vad det kosta vill, behålla makten? Dom såg ju hur alla prognoser pekade mot ett mycket starkt val av SD. Bara ställer frågan?!

Nåväl, nu börjar ett intressant schackrande mellan partierna, ingen vet var vi hamnar. Vi kan faktiskt hamna i ett omval/nyval! Nu gäller att vi beder ännu mer, så att det får bli efter Guds vilja. Han har ju fortfarande allt i sin hand! Vi skall vara ett kristet land, vi skall ha goda relationer till Israel och vi skall ha vår flagga med korset på! Amen.

Svara -   - 11/9-18 11:35 -


Andreas

Svar till Mikael N.

Jag instämmer med att kyrkor/församlingar inte ska hämta stöd utifrån religioner. Men de som är intressant är att fler är religösa och tror på Gud i katolska eller ortodoxa länder förutom USA och Kanada. De som USA och Kanada gjort bra är att kristendomen är inbyggd i samhällsfrågor. De har lyckats kombinera frihet och tron på Gud. Vi har andlig frihet i Sverige men den andligheten som svenskar anammar är newage och speciellt Yoga och inte kristen bön. En av förklaringen till detta är att staten vill begränsa religioners inflytande i samhället. Trots detta legaliserar dom hinduism inom sjukvården och inom träning(yoga). Sen bygger vi ut moskeer och kyrkor läggs ner. Jag vet inte om sekularseringen är så bra idé då kristensomen tappar mark. Jag ser 4 strömningar i vårt land. 1. Ateismen som är emot religion och där vill man minska kristendomen och Islam men accepterar yoga(hinduismen) då människor inte förstår att meditation är en böneform. 2. Islam som ökar pga invandringen samt muslimer tar tron på allvar. 3. Kristendomen minskar i Sverige vilket beror på oss kristna som inte fajtas likt kristna högern gör i USA vi har mycket att lära oss av dom (republikanerna och frikyrkorna). 4. Nyandligheten som ökar bland svenskarna de som är potienellt de vi tappat till hinduismen(yoga) ifrån kristendomen. De är därför jag planerar på sikt att hitta denna målgrupp av svenskar som väljer yoga istället för kristen bön. Du måste förstå hur globalisterna(frimurarna) hur de infiltrerar samhällsinstanser och hur de arbetar för att nedmontera kristendomen i väst och ersätta den med nyandlighet. Tänk på ordet New=ny där är nyckeln. New World Order. New Age, New Economic world, New World leader. Som en högt uppsatt frimurare som idag är frälst och kristen han berättade i detalj. De som jag vet som är intressant utifrån ett svenskt perspektiv är att. Kulturmarxism och liberalism är sättet att få igenom sin politiska agenda. Feminism, HBTQ rörelse, Ateism och nedmontering av kyrkor, kärnfamilj och kristendom ligger i denna plan. Liberalismen agenda är vår frihet, friheten ifrån Gud, friheten att älska vem man vill homosexualitet, friheten att välja sitt egna kön, transsexualitet, fri sex, droger och annan frihet som tar oss längre ifrån Gud. Frihet att bestämma vem är Gud, jag är min egen Gud. Vem uttryckte sig så jo Lucifer. Du anammar hans anda. Vi måste förstå kabbalism(judisk spiritism) som Jesus varnade för trolldom den gren som är kopplat till Egyptens gudar som även frimurarna tillber som också kan kopplas till newage och Yoga. Därför Jesus säger att ur mitt folk judarna så kommer både godhet och ondska. Vi kristna skall välsigna Israel och den goda grenen inom judendomen men fördöma den dåliga grenen som Jesus varnade för kabbalisterna som frimurarna tillämpat där yoga ingår.

Svara -   - 11/9-18 16:35 -


Bengt

Håller med dig Erik s

Men det kan också bli en mycket stor

Väckelse bland muslimer i vårt land

Många muslimer är trötta på islam

Men vi får be mycket nu

Svara -   - 11/9-18 16:35 -


Andreas

Menade statsreligion och inte religoner i början av mitt inlägg, skrev fel.

Svara -   - 11/9-18 16:37 -


EB

Det stod mycket att läsa om misstankar angående valfusk på Fb. T ex en kristen äldre dam som berättade i går att när hon kom till sin vallokal var alla röstsedlar för Sverigedemokraterna borta. Funktionärerna sa att det funnits valsedlar tidigare, och när hon påtalade att då måste man ju skaffa nya så blängde de på henne.

Svara -   - 11/9-18 17:05 -


EB

Senare på eftermiddagen efter detta hade en väninna till henne varit iväg och röstat, då fanns det valsedlar där även för SD. Men med tanke på att ganska många är osäkra på hur man gör om man ska skriva på blanka valsedlar, både förstagångsväljare, invandrare och andra som inte kan regler för något som sker vart fjärde år utantill i huvudet, så kan man anta att SD på det sättet förlorade många röster. Det är många som ser vad man gör när man röstar och det kan kännas obekvämt att visa sig osäker. Kanske tar man sitt andrahandsalternativ när inte valsedlarna finns på plats. dessutom, om man bara skriver SD så lär rösten vara bortkastad, det ska stå hela namnet, Sverigedemokraterna.

Svara -   - 11/9-18 17:13 -


EB

Detsamma scenario med borttagna SD-valsedlar

har rapporterats om på flera håll i landet. En slump eller systematiskt valsabotage?

Svara -   - 11/9-18 17:15 -


Mikael N

Svar till Andreas.

"De som USA och Kanada gjort bra är att kristendomen är inbyggd i samhällsfrågor."

Kristendomen i USA (och i viss mån Kanada) är en del av samhället, men inte en del av staten. Kristendomen får inte vara en del av staten, enligt det första tillägget i konstitutionen. Det förhållandet är alltså det rakt motsatta till vad statskyrkokramande kulturkristna nationalister önskar.

Jag misstänker att en delförklaring till att kristendomen är relativt stark i nordamerika är att den har byggts underifrån, och till skillnad från i Europa inte varit statens förlänga arm. Ett undantag är Québec, där den katolska kyrkan länge hade en ställning som närmast motsvarade en europeisk statskyrka, men som nu är en av de mest sekulariserade regionerna i Nordamerika.

Svara -   - 11/9-18 19:34 -


Eva Svensk

Svar till Erik S.

Ja Erik varför ska vi acceptera valmyndighetens kollaps?"Har dom rent mjöl i påsen" så låter de oss få ett omval.Det är ett måste för demokratin om den finns kvar i Sverige!

Svara -   - 11/9-18 22:01 -


Lennart Bonnevier

Förlåt men det här "valfusk"-snacket är så oerhört tröttsamt. Det valobservatörerna har haft synpunkter på är, så vitt jag vet, att valsedlarna ligger öppet i svenska vallokaler vilket gör det svårare att skydda valhemligheten. Det kan mycket väl finnas anledning att ändra på den saken, att det ser ut så idag beror nog främst på att "så har vi alltid gjort", men att det skulle handla om fusk är ju bara dumheter. Den danske valobservatörens berättelse var tyvärr inlåst bakom betalvägg hos BT så jag har inte kunnat läsa den, men jag tror att alla som tänker efter en stund inser att ett svenskt val inte är mer odemokratiskt än ett ryskt (som han ju tydligen också hade observerat). Det är väl känt hur Putin behandlar oppositionspolitiker och obekväma journalister - de dör eller hamnar i fängelse.

När det gäller val.se är det inte mer komplicerat än att det var myndighetens publika webbsida som kollapsade pga överbelastning. Det bakomliggande systemet som tog emot rapporter om räknade röster fungerade som det skulle och det var därifrån som tidningar och tv hämtade sina siffror.

Svara -   - 12/9-18 00:37 -


Rolf

Valsedlarna låg som vanligt helt öppet och vilka man tog kunde alla i lokalen se. Ibland var det kö till valsedelsställen och då var det enkelt att se vilken valsedel framförvarande tog. Själv hade jag egna med det är enda möjligheten till att bevara valhemligheten. Tips valsedelställen borde vara lika anonyma (finnas bakom skärmar) att ta sedlar bakom som valskärmarna är att lägga valsedlarna i.

Svara -   - 12/9-18 08:49 -


Erik S

Svar till Lennart Bonnevier.

Tycker inte det är tröttsamt, det är nödvändigt. Det finns så många "incidenter" över landet, på att något inte gått rätt till i detta val, så det måste ju givetvis kollas upp.

Du tar upp att Valmyndighetens sida släcktes ner, ok. Men varför var flera "staplar" så olika när sidan sen kom igång igen? S och MP upp, SD ner på en så kort stund, det är osannolikt.

Men allt det andra som rapporterats utifrån landet, då? Hör det också till det normala?Och varför har så många anmälningar kommit in till olika instanser? Är det normalt? Kan det vara så, att dom rödgröna kände paniken och visste att dom kommer göra tidernas sämsta val, därför drogs en aktion igång. Det är det vi har sett nu!

MVH

Svara -   - 12/9-18 10:56 -


Bengt

Men det kanske är något på gång inom

Svensk kristenhet

Ett flertal församlingar ökar i medlemstal

Och många verkar vara sökare

Svara -   - 12/9-18 11:48 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

0

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

1

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

12

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

27

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Annons


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 04:26

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

22

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!


Partiledarna har störtat på en öde ö

En satir-video som illustrerar träffsäkert partiledarnas bråk och maktanspråk just nu!

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 680 968 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 887 bloggartiklar, 89 693 kommentarer och 58 444 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp