607 online! | Sidvisningar idag: 75 317 | Igår: 155 599 |

www.apg29.nu

Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala 

Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

"Saiki ula ana liyane subtle saka kewan ing ara-ara kang wis digawe Gusti Allah '1. Iku ing wangun "listiges" setan muncul kanggo pisanan ing ajang djalmo manungso kang.

Ing Prajanjian Anyar presents wong minangka predator katu. Ana Dhiskusi saka wong kaya singa nggero-nggero, seeking kang bisa matèni.

We ngerti sing singa migunakake akeh katu kanggo nyekel mangsa sing. Iku ndadekake Iblis banget. Hérodès mesthi ora awake atasipun predatory master prigel kang, piyambakipun kapapar nalika nglawan swara saka Gusti Allah ing uripé. Kanggo kabeh iki wektu supaya nenggo Gusti ala saka wektu cocok kanggo trap korban memangsan kang. Lan ngandika ing wusana Herodias dileksanakake sipat ala kanggo matèni Yohanes Pambaptis ing: "Banjur teka dina lan wektu cocok". Dadi kanggo setan ing wektu cocok, kanggo trap korban. Mulane iku penting sing manggon cedhak Gusti Yesus ing gesang iman kita, supaya kita ora dadi memangsan gampang.

Ing] buku cathetan, kita waca conto jaksa (Iblis) is looking for iku nglurug. Ing Pitakonan Allah kono bakal njawab jaksa: ". Saka fro ing bumi, lan saka mlaku-mlaku mubeng" 3

Iku uga cetha sing wis diwenehi ati kanggo abdi Allah proyek, lan mulane nganjurake sing] sukses pancet Cathetan bakal diganti ing apa-apa nanging setbacks. Iki conto tantangan kita ngadhepi ora saka Gusti Allah. Kitab Suci wis ngandika sing saka Gusti Allah apa-apa nanging peparingé apik. 4

Senajan para abdiné Gusti Allah sing tundhuk selaras karo setan lan serangan. abdi] Gusti Allah iku conto. Ora ana kang bebas saka Nagara transmigrasi mungsuh. Panjenenganipun sumerep yen kita tulus pitados ing Gusti Yesus. Yen kita ora, kita ana ing alangan. Numpes sakèhing minangka ngandika sing setan wis mudhun bumi, "kalawan nepsu banget, marga Panjenengané pirsa marang wektu cendhak '5.

Kitab ndhuwur ngandhani Iblis, kaya singa nggero-nggero. Given dhaftar singa, iku eftersläntraren komplotan pamangsa sing ends ing jaws Predator kang. Predator nunggu sing ora ketinggalan karo komplotan ngungsi latar singa mburu gedhe.

Supaya iku karo goleki ala kanggo urip kasukman kita. Supaya ora kanggo dadi memangsan kasukman, iku penting kanggo manggon ing kekuatan Roh lan kekompakan.

mila surprises kula sing dadi akeh Kristen wani urip banget karohanen. Iku meh padha gedhe endi beboyo ngancam spiritual. Hérodès ana ing alangan ora ngageti. Kanggo saben wong kabangkitan spiritual temen ing sih gesang kasukman kang. Moralitas lan karakter mbantu Matur nuwun akeh, nanging ora bisa nyimpen wong saka dosa. Iku mung iman ing Gusti Yesus apa?

Manungsa sing kéwan Duqu lan nyawa langgeng karo Roh langgeng. Iku nyawa kasukman sing kudu disimpen kanggo sak lawase. Sapa sing ora ana ing pangayoman saka Gusti Allah urip minangka pamangsa ngrugekke kanggo Iblis. Lan kang metu nyolong, matèni, lan döda.7 We krungu dina carane setane ngontrol wong nalika kita saya krungu bab tumindak saya kasar saka panganiaya. Iku manifestation nyoto alam predatory setan kang wektu kita.

Nalika Gusti Yesus kagodha ing ara-ara samun, ngandika ing Injil sing: "Dheweke urip ing ara-ara samun patang puluh dina, digodha déning Iblis. Ana kang manggon ing alam bébas, lan malaekat dirawuhi wong '8.

Wong, Aku weruh iki kewan alasan, minangka gambar saka roh ala ing donya lan dosa ara-ara samun. A Panggonan ngendi kita ngrugekke karohanen ing gesang kasukman kita. Nanging kita, kaya Gusti Yesus, kudu mawas karo ayahané malaekat lan bantuan Roh Suci kang. Kita bakal Gusti Yésus metu saka ara-ara samun iki wadi lan kapenuhan ing Roh Suci. Nanging pangandikane Gusti Yésus iki kapenuhan ing Roh Suci nalika iku banjur metu menyang ara-ara samun kono kagodha déning Iblis. Nanging isih kapenuhan ing Roh Suci, kang kiwa nggodha öken9.

Ing cilik saka Hérodès, panjenengané saka kulawarga lan paganism kang dietung minangka budaya, lan sing ana ing dalan wis pangayoman saka Gusti Allah apa. Nalika kita wus ing bab sadurunge, para kulawarga Kakaisaran Romawi setya wiwit leluhur wektu Antipater. Padha ngrayakake daya Kakaisaran Romawi lan nyembah marang kaisar minangka déwa.

Padha novices umumé moral lan kejem marang wong sing kaancam bakal punah, sing daya. Sajarah Romawi kang nggambarake bosok moral lan spiritual nyebar bosok sawijining kaisar lan kanggo kabeh kelas sosial. Lan iku decadence moral lan spiritual sing nggawa Kratoning bangga iki kasus lan résolusi.

Sayange, iku bakal pindhah negara kita dhewe ing cara sing padha yen sampeyan terus ing dalan iki, karohanen lan morally. Iku undermines yaiku nimbali kasukman kita mung bisa njaluk karo Gusti Yésus Kristus. We are, ing tembung liyane perlu memala kanggo kawentar negara Evangelical. Yen dosa Gentleman wusana pas wektune malah liyane njupuk liwat negara iki, kayata Predator nyerang banget.

Bebener tembung Gusti Allah bisa dadi troublesome, kang ana kanggo Hérodès. Ana tembung sing cetha sing ngandika Yohanes Pembaptis dosa kang. Nanging mung ing cara iki bisa dadi tembung saka Gusti Allah nembus menyang interior pangeran. tembung Gusti Allah nyengsarakke nalika cocog syaraf perih ing kalbu wong. Nanging minangka penting minangka kanggo lara ing awak kita wis ilang, yen kita urip, iku merata penting sing dosa ilang kita kudu karahayon ingkang langgeng. Wong-wong sing kaya ibu pengin nyekel lan matèni wong sing kaleksanane metu tembung Gusti Allah bab dosa lan sih-rahmat, bakal siji dina pasuryan Gusti Allah. Mulané kita njupuk kanggo jantung tembungé Gusti Allah sing ngomong: "Aja wedi marang wong-wong sing bisa matèni badan, nanging ora bisa matèni nyawa. Wedi rodo wong sing bisa matèni badan lan nyawamu pisan nang neraka "1 °.

Nanging Aku ngomong, wong wis gratis. Hérodès milih kanggo seneng kaluhuraning kadonyan lan tindakake wadon sing bakal mimpin wong kanggo karusakan. Kasektene "alam predatory" kita wis katon carane Herodias nenggo ing wings minangka predator ing eftersläntraren, nalika wektu kanggo nindakake sipat ala sing. Ing wektu nalika panjenengané dadi kuwat dheweke bisa gampang nggawa Gusti Yésus menyang ing "kéwan" jaws.

Cathetan: 1) 1 Gen.3: 1st 2) 1 Pet.5: kawolu 3)] ob.1: 7 4)] ak.1: 17 (1917-taun trans.) 5) Rev. 12 12. 6) Apg.4: 12 7)] oh.10: 10th 8) Mark.1: 13 9) Luk.4: 1st 14. 10) Matt.1O: 28th


Hans Jansson, Uppsala

Artikel lan video sing digawe dening liyane saka Apg29.nu kudu views sing blog ora nuduhake.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 12 January 2019 23:36 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


5 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Tyvärr kommer det att gå vårt eget land likadant om man fortsätter på den inslagna vägen, andligt och moraliskt sett. Det undergräver nämligen det andliga försvaret som vi endast kan få hos Jesus Kristus. Vi är med andra ord i katastrofalt behov av en evangelisk landsväckelse. Annars kan syndens herre vid lägligt tillfälle ännu mer ta över detta land, såsom rovdjuret anfaller den svage.
Förfallet beror på oviljan till att hålla det första budet. Det viktigaste budet. Detta är synd om något fast kyrkorna vägrar att bättra sig. Istället har man vänt sig ifrån Gud och säger att det är kristet att bryta det första budet.

Svara -   - 13/1-19 10:07 -


SA

Tack till Hans Jonsson , klockrent 👍

Svara -   - 13/1-19 11:43 -


SA

Jansson skulle det vara .

Svara -   - 13/1-19 11:45 -


Eva

det kristna budskapet /sanningen har länge förvanskats eller förlöjligast i vårt land. Inte ens kyrkorna, med några undantag kanske, tar det på allvar längre. Präster och predikanter följer blint efter det som för tillfället anses politiskt korrekt eller modernt. I stället för att förkunna det glada frälsningsbudskapet.

I dag läste jag ngt intressant i GT. 5 Moseboken 6:5-8 : " Och du skall älska HERREN, din Gud , av allt ditt hjärta och av all din själ och av all din kraft. Dessa ord som jag i dag ger dig skall du lägga på ditt hjärta. Och du skall inskärpa dem hos dina barn och tala om dem , när du sitter i ditt hus och när du går på vägen, när du lägger dig och när du står upp. Och du skall binda dem som ETT TECKEN PÅ DIN HAND, och de skall vara som ETT MÄRKE PÅ DIN PANNA." 5 Mosebok 11:18 säger ungefär samma sak och nämner också att Guds ord skall bindas som ett märke på handen och vara ett märke i pannan. Jag tänker på det omtalade märket i pannan och på handen hos icke-kristna. Nu lever ju vi i det nya förbundet där det talas om märket i pannan hos de kristna. Det är kanske just vår kärlek och trofasthet i förhållande till Guds ord som åsyftas. Även om vi betraktar oss som frälsta får vi aldrig glömma att läsa Bibeln och också begrunda det vi läser så vi hamnar i rätt förhållande till Gud och inte vilseleds. Ofta kastar GT ljus över förståelsen av Nya testamentet.

Svara -   - 13/1-19 15:20 -


SH

"Så kom en dag ett lämpligt tillfälle". Så väntar djävulen på ett lämpligt tillfälle, för att fälla sitt offer".
Det här får bli till varning för mig och Dig! Om sömnaktigheten får fäste i oss reagerar vi inte längre, hör inte när Herren varnar. Vi har blivit eftersläntare som djur i en flock som blir ett lätt byte för rovdjuret.

Svara -   - 16/1-19 16:54 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



IS putri kepengin bali menyang Inggris lan olèh simpati

IS putri

Shamima Begum ana 15 taun nalika nggabung negara khalifah Islam duwe menehi lair kanggo IS-teroris. Nglairake anak loro sing padha watak cerobo lan seda. Saiki dheweke wis diwenehi lair kanggo anak kaping tiga 19 taun lan kepengin kanggo bali menyang Inggris.

17

Läs allt!


The undesired - Part 21

bayangan

Kula terus lan obah crita kula minangka sethitik cah lanang undesirable. 

3

Läs allt!


bali lan tanah Bulan kang ing gambar sing padha

Bulan lan bumi

Satelit Chinese Longjiang-2 foto rembulan bali lan tanah ing gambar sing padha.

83

Läs allt!


The undesired - Part 20

bayangan

Tutugan saka crita harrowing saka kanak-kanak minangka anak bayangan.

5

Läs allt!


sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

New Dagbladet. 

Swedia kang LGBT College pisanan menehi training taunan kanggo LGBT lan feminists ing bejat ing aturan. 

22

Läs allt!


Women saiki bisa nggawe aborsi saindhenging meteng ing New York

Kang ana ing dina Nuh ...

Miturut Mikael Walfridsson  Ing dina kang padha, rembulan getih shone ing langit liwat New York, njupuk kutha, sing saiki bisa nindakake aborsi sing aplikasi ing kabeh meteng wong wadon kang.

45

Läs allt!


Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Miturut Holger Nilsson Aku dadi salah lan sangsara angel ngilangi metu, aku bakal langsung wara-wara sing iki kasenengan sunnat lan kita kudu nguripake adoh saka Antikristus, lan kita kudu ngalami kasangsaran gedhe tenan. Nanging yen aku tengen lan wong liya sing mikiraken supaya - sing Gusti bisa teka ing sembarang wektu lan nindakaken - banjur wong-wong sing ora ngabarake iku ora kesempatan kanggo mbenerake sing pesen, sing kita bisa nindakake.

18

Läs allt!


Ing bayangan - Part 19

Ing bayangan - Part 19

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe acara banget distressing, apa kedaden kanggo Michael minangka aku tak menyang perang karo bagéan pungkasan.

4

Läs allt!


"Kristen" rapper dipenjara kanggo raping wadon dipatèni ing ngarep Nursing

Aku mesthi, ora tembung sing perawat rap yen iku tumindak luput saka rudo pekso wong wadon dipatèni, Kristen.

6

Läs allt!


Pitados kang pengangkatan - Part 4

Christer Åberg Interviewing ngarep saka Holger Nilsson bab pengangkatan pitados. Part 4 metu saka 10.

0

Läs allt!


warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

Gambar: Aftonbladet. 

Telung pesawat militèr Rusia miber tanpa ijin ing wektu cendhak ing wilayah Swedish ana. A pesawat SIGINT, lan loro warplanes miber liwat Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Reader Mail dening Stefan Eliasson

Kristen lan Muslim nyembah Gusti Allah ingkang sami? Islam mucalaken bilih Qur'an punika pungkasan wahyu Allah, kang diganti ing Kitab Suci sadurungé, IE Torah lan Kitab Suci. Iki tegese podho Kristen lan Islam kudu lengkap. Yen sinau topik rauh nemokake yen pratelan ora bisa dadi luwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


Ing bayangan - Part 18

Christer Åberg bayangan

18 part of serial bab kanak-kanak. Kita wis teka ing sekolah nalika miwiti ing kelas VII. Bagean bakal kaget, kang iya kanggo kula nalika kedaden.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen:

Papan Migration takon pitakonan salah kanggo nemtokake yen sing Kristen

test2

Paling Papan Migration 12 pitakonan rampung mokal kanggo njawab, lan uga rampung ora ono guno nalika bener mung perlu Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo nemtokake yen wong iku Kristen utawa ora.

32

Läs allt!


New Age paves cara kanggo Antikristus

New Age paves cara kanggo Antikristus

Miturut Holger Nilsson  Ing taun 1980-an, kita duwe liyane lan liyane teka tengen istilah "New Age". Isih dadi, Nanging, akeh puzzled dening apa Age New soko, senadyan kasunyatan sing mayuta-yuta ing saindhenging donya wis kena, kena pengaruh lan melu ing gaya iki saiki nyapu nerusake. Contone, ing taun-mburi 1986-87, Enggal kang Eve, iku mayuta-yuta wong sing lunga menyang semedi, sadar lan tumindak ritual. Iku ora ketepakan iki kedaden nanging ana gaweyan ingkang tumata saka wong Umur anyar donya.

46

Läs allt!


Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

9

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Vecka 08, lördag 23 februari 2019 kl. 12:02

Jesus söker: Torsten, Torun!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

14

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

103

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp