504 online! | Sidvisningar idag: 49 646 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Domen fälld över #metoo

Metoo

Allmänhetens Pressombudsman, PO, fäller tio tidningar för #metoo-publiceringar, då tidningarna hängde ut, dömde och agerade bödel över människor som anklagades för våldtäkt och sextrakasserier.

De flesta fällningarna gäller Expressen. Även Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Hänt i Veckan och Arbetaren fälls. 

Publiceringarna gäller en Aftonbladet-krönikör, Martin Timell och en medarbetare på Sverige Radio.

Svårt att bli fälld

Det är oerhört svårt att bli fälld av PO, (Allmänhetens Pressombudsman), så då förstår vi hur allvarligt tidningarnas skriverier var. PO är en branschorganisation uppblandat med jurister.

Själv reagerade jag väldigt tidigt på tidningarnas uthängningar av utpekade människor som påstods sextrakasserat eller våldtagit människor. De fällde domen över människor men som det senare visade sig att de blev frikända i domstol. 

Jesus hänger inte ut människor

Men sådan är inte Jesus. Han hänger inte ut människor. Istället lyfter han upp dem, frälser, upprättar och helar. Ja, Han räddar dem från domen, eftersom man själv tog straffet på sig då han dog för alla människor i hela världen på Golgsta kors. 

Jesus lever idag. Då du tar emot honom blir du frälst räddad och förlåten. Han älskar dig så oerhört mycket. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 25 June 2018 23:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


14 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Rolf

Metoo, var, är, en häxjakt på skyldiga men även oskyldiga vilka någon vill hämnas på eller förstöra för kanske av att ett förhållande tagit slut eller vad som helst. Att då hänga ut folk i media eller sociala medier är samma sak som att göra en person en skada vilken aldrig kan göras ogjord då dennes rykte om det visat sig vara en oskyldig som hängts ut är förstört. Jag tror metoo likt tidigare häxprocesser (ex att alla män som arbetade på dagis var pedofiler ansågs ett tag som sanning och anmälningarna var så stora att nära alla män som arbetade på dagis misstänktes som sådana och anmäldes i stort antal under 1990-talet) av liknande slag kommer att dö ut och försvinna i historien. Men skadorna det gjort för många kan i flera fall vara förödande för en människas rykte. Det egendomliga i häxprocesser i vår tid är att merparten som hängs ut är män. Någon process där kvinnor i första hand misstänkliggörs finns inte i nutid. Men vem vet det kommer kanske.

Svara -   - 25/6-18 17:10 -


Kalle

Det värsta är väl att klicken är mer värda än vad domen svider för dom skyldiga. Samtidigt har många fått sina liv ruinerade och vissa av dom kan vara helt oskyldiga till det som dom anklagas för.

Svara -   - 25/6-18 20:20 -


Tomas N

Det är verkligen snurrigt och väldigt onda avsikter bakom. En annan sak som är relaterat och som är ett annat steg emot ett allt konstigare och mera kontrollerat samhälle är den nya samtyckeslagen för samlag.

Visserligen kallar Gud till renhet och trohet till äktenskapet,men jag har svårt att se det fina i ett samhälle där samhället vägrar att döma våldtäktsmän som är utrikesfödda eller unga (18-20 årsåldern) ,men samtidigt sätter en hård skuldbörda på övriga män. Läste att någon lanserat en app där man loggar in med bankID för samlag. BankID ser jag som en föregångare till tecknet/märket.

Världen blir verkligen väldigt snurrig väldigt fort. Det blir som att berätta urgamla anekdoter om ett normalt fungerande samhälle på 90 talet där normer och ordning fanns och diktaturer var något man kunde åka till om man hade tålamod att ansöka om visum och en stor nyfikenhet eller karriär inom ett speciellt kall. Nu är diktaturen här worldwide och majoriteten verkar köpa allt med de agrument som medföljer i paketet.

Vita normala män är icke önskvärda och särskilda prispengar på att straffa i dagens politiska korrekthetsliberalism

Svara -   - 25/6-18 22:14 -


Erik S

Bra! Det här har vi verkligen väntat på. Det var ett korrekt beslut.

Det som är riktigt allvarligt, är att kristna, kyrkor, församlingar och "pastorer" hakar på detta geschäft. Det var en s.k "feministpastor"-vad det nu är för någonting, jag har i alla fall ingen aning, kan heller inte hitta något sånt i Bibeln- i Equmenia, som tyckte detta var alldeles utmärkt. En knappt vuxen dam i Västra Frölunda, hon hette väl Kazen, om jag inte minns fel. Om hon och andra damer som tilltalas av feminismen, ägnade sig åt det dom ska göra, i stället för att öppna upp för "upprorsanden" emot Gud och hans bud. Detta för inget gott med sig, tvärtom! Man skäms ju å deras vägnar när dom kallar sig kristna.

Deras uppgift är att förkunna ordet direkt ur Bibeln och att ägna sig åt bönen. Och i den mån dom klarar av det, undervisa och vara Bibellärare. Men det är en grannlaga uppgift och inte många klarar av det, eller är kallade till det, rättare sagt.

Nu kanske vi kan lägga detta "vänsterprojekt" till handlingarna och göra det som kristna skall göra. MVH.

Svara -   - 25/6-18 23:21 -


Roger T. W.

Svar till Rolf.

En kvinna hängdes ut för att ha kladdat på andra kvinnor. En kulturarbetare berättade om anledningen. Jag tror inte den kom fram i medierna.

Vi ska vara oskyldiga tills vi döms. Så har det varit sedan Napoleon och kanske sedan Romarrikets lag. Rättsmedvetandet faller ihop idag och jag tycker att det faller ihop från toppen. Fisken ruttnar från huvudet, säger ryssarna.

Svara -   - 26/6-18 09:01 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Tomas N.

Det är intressant med samtyckeslagen. Det var ju det vi hade en gång i Äktenskapet. Där båda parterna sa JA inför prästen och inför Gud.

Det enda rätta är alltså att återinföra äktenskapet som det var en gång.

Och åter har alltså alla dessa virrgångar som samhället ägnat sig åt på sista tiden bara fört vilse.

Karl Håkan

Svara -   - 26/6-18 12:45 -


Tomas N

Svar till Karl Håkan Sandell.

Ja,men vi kan nog räkna med mera tokigheter tyvärr. Normalt samtycke till sex är givetvis inget för en troende. Men samhället som var alldeles nyss var ett fritt samhälle där övergrepp och våldtäkter ändå var sällsynt.

Nu har vi många migranter som begår våldtäkter och övergrepp utan att straffas,sex och porr finns instant tillgänglig i smartphones och mera radikal feminism och hbtq förvirring. Istället för denna nya samtyckeslag så kunde man ha gjort så mycket annat nödvändigt för att stämma i bäcken.

Men den ny tptalitära liberalismen älskar teknik och dömer inte brottslighet direkt för gärningar utan dolt ,indirekt och för åsikter och"strukturella" felaktigheter.

Våldtäkter inom äktenskapet t ex är en ganska svepande företeelse som är svårt att ta ställning till annat än förstås att de är hemskt när det verkligen sker.

Allt som sker i de här områdena kommer pröva kyrkan att hålla sig till bibeln eller böja sig för samhällsströmningar

Svara -   - 26/6-18 13:50 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Äktenskap innebär inte ovillkorligt samtycke till sex. Samtyckeslagen är befogad om det är det du anser.

Svara -   - 26/6-18 14:20 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

De Gamla Äktenskapslagen var så skriven att när man ingått äktenskap så kunde man inte anmäla sin partner för våldtäkt. Man hade ju sagt ja till sex när man gifte sig.

Sedan var det så att man inte kunde låta bli att fingra på det här och inför att också inom äktenskapet kunde man anmäla sin partner för våldtäkt, men så har det alltså inte varit.

Så återinför äktenskapet så som det var en gång och då har vi löst det hela och samtyckeslagen behövs inte.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 15:17 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Så du menar att en gift man inte kan förgripa sig på sin fru? Det måste vara något fel på dig!

Svara -   - 26/6-18 15:49 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Jag skrev otydligt ser jag. Det jag menar var att troende har äktenskapsförbundet att hålla sig till. Det är gott och bra ,men kräver lite disciplin.Samtycke gäller ju bara lösa och tillfälliga förbindelser och i äktenskapet kan man inte riktigt kalla det för samtycke . Sex är ju bara en del av livet och allt man gör görs ju i teamwork.

Det jag menade var hur det övriga samhället går från att vara ganska sunt och byggt på kristen grund till rena galenskaper.Och varningen är att det som genomförs i övriga samhället drabbar alla.

Kanske samfunden kommer anamma vissa av de nya påfunden och reglerna som acceptabla tillägg till bibeln.Vi har sett redan hur feminism faller en del i smaken.

Svara -   - 26/6-18 15:56 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

Ja, jag inser mer och mer att jag är uppväxt i en helt annan tid än idag. En tid när saker fungerade. Och Guds ord var heliga.

Idag är ju inte så fallet utan människorna har stiftat sina egna lagar och vi ser hur det gått. Det är Kaos.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 18:34 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

Du skrev: ”Så du menar att en gift man inte kan förgripa sig på sin fru? Det måste vara något fel på dig!”

För en Kristen är naturligtvis sådan här saker inga problem, för man lyssnar på varandra och löser eventuella problemen tillsammans. Det är det vi saknar i dagens samhälle där egoismen och kravsamhället har tagit över.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 18:43 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Fast då är det ju tron på Jesus som behöver återupprättas, inte äktenskapet som sådant. Äktenskapet som institution löser inte problemet med sexuellt tvång, senast idag var det på nyheterna om en man som hade mördat sin unga fru.

Men den som tror vill leva efter Guds lagar och därmed även gifta sig. För dem som lever efter den gyllene regeln behövs ingen samtyckeslag.

Svara -   - 26/6-18 23:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australien anerkender Jerusalem som Israels hovedstad

Australien anerkender Jerusalem som Israels hovedstad

Billede: sverigesradio.se. 

Af Holger Nilsson Australien nu anerkender Jerusalem som Israels hovedstad.

5

Läs allt!


44 døde i skyderier hidtil i år i Sverige

Pidtol

Hidtil i år har der været 44 fatale skyderier i Sverige. Rekorden fra sidste år med 43 døde er slaget. 

7

Läs allt!


Kirkens fordrejer bibelsk venskab til homoseksuelle relationer

gayäktenskap

Den nye kirke håndbog fordrejer bibelske historier at inkludere homoseksualitet i afsnittet om ægteskaber. De hævder, at venskabet mellem David og Jonathan og Ruth og No'omi om homoseksuelle relationer.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kan vi forstå tegnene?

skiltene

Af Mikael Walfridsson Ved at studere tidernes tegn, kan vi være sikre på, at vi lever i fremtiden færdiggørelse. Hvad er så det tegn, der er afgørende for os at kende og føle den tid vi lever i? 

11

Läs allt!


Tør du at tænke?

Læser Mail ved David B 

1

Läs allt!


AI - kunstig intelligens - opfyldelsen af ​​Bibelen for 2000 år siden

Læser Mail ved nils 

AI - Artificial Intelligence

Det sker nu i halsbrækkende fart er AI, kunstig intelligens (kunstig intelligens), og har allerede udviklet tale og tænke robotter. Skriver ikke dette for at skræmme, men at vi kan indse, hvor langt det 2.000 år siden Bibelen forudsagde den teknologiske udvikling har været, så vi har ret til at angive den tid!

19

Läs allt!


FN forræderiske pagt blev godkendt i går

FN-aftaler migration tillade fri indvandring

Foto: Fri tid. 

I går blev godkendt indvandring pagt for FN, som i princippet åbne deres grænser for fri indvandring. Men da Nobel banket sejrede i går forsvandt historisk hård FN kontrakt i støjen medier.

43

Läs allt!


En vision af den endelige frugten af ​​træet til kundskab

kundskabens træ

Læser Mail ved nils

Dette lyder måske dystert, men det er den stærkeste Contemporary Time Tegnet vi læser om i denne vision og i Bibelen, og skal gøre os retten til tolkning tid!

12

Läs allt!


Korsfæst, korsfæst ham!

Cross forsoner mennesket og Gud

Læser Mail ved David B Utvivlsomt, mobs råbe:! Korsfæst, korsfæst, Jesu efterfølgere, og hvad Jesus står for. De vil så miste sin grund, at de ikke er klar over de skyder sig selv i foden.

11

Läs allt!


Islam spredt ud med hjælp fra den svenske kirke

Christer Åberg går gennem nogle aktuelle nyheder. Der er ingen tvivl om, at vi lever i de sidste dage, hvor du tager nogle af disse nyheder.

52

Läs allt!


dommedags Folk

Af Holger Nilsson 

dommedags Folk

Med ovenstående udtryk, kunne man kalde alle dem, der mener, at tiden er nær, og at du tager konsekvenserne af det.

32

Läs allt!


De tre himle i Bibelen

De tre himle i Bibelen

I det første vers i Bibelen siger det i den oprindelige tekst, som skabte Gud himlen og jorden. Skabte Gud himlen mere.

1

Läs allt!


Sverige cash-fri inden for tre til fem år - Bibelens profetier opfyldt

pengeløs

"Sverige vil sandsynligvis være den 'pengeløse' inden for tre til fem år," siger Vice guvernør Cecilia Skingsley på en bank konference i London.

24

Läs allt!


Jesus er kommet og vil komme igen

Advent

Vi venter på Jesu andet komme, ikke den første. Og denne ankomst vil ikke være for lang. Men når Jesus kommer tilbage til ledningerne, vil han have med noget, som han ikke var første gang, at han kom. Ved du, hvad det kan være for noget?

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Når den er gemt, altid frelst?

Læser Mail ved nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fik af Herren for at se, hvor falsk denne doktrin er.

52

Läs allt!


Jordskælv i Alaska - Jesus profetier går i opfyldelse

Jordskælv i Alaska - Jesus profetier går i opfyldelse

Foto: Express. 

Alaska er blevet ramt af to meget stærke jordskælv. Går godt, når det har erklæret en katastrofe nødsituation. Jesus taler om store jordskælv opstår. Lad os bede for, når de rammes.

12

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Profeti af Rapture og den store trængsel

raket

Bibelen profetier, at en tid vil bortrykkelsen finder sted, og den gemte gå ind i kamrene, mens modgang er i gang på Jorden.

3

Läs allt!


Hun er engageret med en lysekrone

Amanda, 34, er forlovet med hendes lysekrone

Foto: Express. 

Amanda Liberty er forlovet med en lysekrone, at hun "elsker at kysse og kæle med."

17

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 05:53

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Kristne tv-kanaler i Sverige

Christian TV i Sverige

Der er mange gode svenske kristelige tv-kanaler i Sverige. Begge går på satellit, kabel og på nettet! Det viser alle de kanaler.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ingen at lade i mørke

Læser Mail ved Sigvard Sword 

Lys i mørket

I min opsøgende tjeneste for Gud da har det handlet om mere alvorlige situationer, hvor både min krop og min sjæl var i fare. Dødstrusler fra nynazister fordi jeg stod op og gemte flygtninge, meget tæt på tråden og sexkriminalitetens mørke gennem overvågning sager, besvärjd og udfordret til åndelig duel af okkultister.

74

Läs allt!


69-årige ønsker at ændre alder til 49

69-årige ønsker at ændre alder til 49

Billede: Day. 

Den 69-årige Emile Ratelband i Holland ønsker at få deres lovlige alder Svært på 49 år.

13

Läs allt!


"Jesus Kristus frelste mig fra 27 års homoseksualitet"

Davids stærkt vidnesbyrd om, hvordan han blev frelst og reddet af Jesus af 27 års homoseksualitet. Svenske udgave. 

- Mit navn er David, jeg er 44 år, og dette er et vidnesbyrd om hvordan Jesus reddede mig fra syvogtyve års homoseksualitet. Jeg taler om kærlighed.

11

Läs allt!


Troendedöparna brændt, druknede og halshugget

Mange er de, der har lidt forfølgelse, fængslet og dræbt som har praktiseret den bibelske troende-dåb ved nedsænkning.

14

Läs allt!


Dåb: Hvor, hvornår og hvordan

Dåb i havet

Her vil jeg give dig nogle klare Skrifter om dåb blev gjort, når det er gjort, og hvordan.

4

Läs allt!


Er Bibelens Gud den samme som Koranens gud?

"De, der hævder at elske, ære og tilbede Gud, ikke i virkeligheden, at de ikke elsker, ære og tilbede Jesus."

5

Läs allt!


Han giftede hologram Hatsune Miku

Gift hans hologram

Akihiko Kondo holder en marionet version af hologrammet Hatsune Miku, som han giftede sig. Billede Kilde: Facebook.

En 35-årig mand i Japan har giftet sig med en hologrom. Brylluppet kostede 160.000 kroner. En dukke, der repræsenterer den kvindelige computerprogram.

19

Läs allt!


Heaven TV7 indviet i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin og Christer Åberg

Tv-producent Ruben Agnarsson, grundlægger og præsident Martti Ojares, Channel Manager Daniela Persin og Christer Åberg.

Jeg blev inviteret til den kristne tv-kanal Heaven TV7 atelier åbning i Uppsala.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jesus tredobbelt verdens-historisk sejr

Læser Mail ved nils 

Jesus tredobbelt verden-historisk sejr, Guds gave til alle mennesker i verden. At Jesus Kristus gjorde gennem hans forsoning var en hidtil uset Triple Victory! Udfordringen var 3 forskellige områder, som han for Gud den øverste dommer og før: Den åndelige verden skal vinde.

5

Läs allt!


Flad jorden er ubibelsk

Flad jorden er ubibelsk

Hvis du læser Bibelen, kan man tydeligt se, at jorden er rund. Hvis jorden er ikke rund derefter Jesus ville have taget grundigt fejl, når han siger, at det er både dag og nat på Jorden, da han bringe hjem alle de gemte til himlen.

23

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 582 912 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 328 kommentarer och 60 511 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp