1 039 online! | Sidvisningar idag: 18 378 | Igår: 216 459 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Domen fälld över #metoo

Metoo

Allmänhetens Pressombudsman, PO, fäller tio tidningar för #metoo-publiceringar, då tidningarna hängde ut, dömde och agerade bödel över människor som anklagades för våldtäkt och sextrakasserier.

De flesta fällningarna gäller Expressen. Även Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Hänt i Veckan och Arbetaren fälls. 

Publiceringarna gäller en Aftonbladet-krönikör, Martin Timell och en medarbetare på Sverige Radio.

Svårt att bli fälld

Det är oerhört svårt att bli fälld av PO, (Allmänhetens Pressombudsman), så då förstår vi hur allvarligt tidningarnas skriverier var. PO är en branschorganisation uppblandat med jurister.

Själv reagerade jag väldigt tidigt på tidningarnas uthängningar av utpekade människor som påstods sextrakasserat eller våldtagit människor. De fällde domen över människor men som det senare visade sig att de blev frikända i domstol. 

Jesus hänger inte ut människor

Men sådan är inte Jesus. Han hänger inte ut människor. Istället lyfter han upp dem, frälser, upprättar och helar. Ja, Han räddar dem från domen, eftersom man själv tog straffet på sig då han dog för alla människor i hela världen på Golgsta kors. 

Jesus lever idag. Då du tar emot honom blir du frälst räddad och förlåten. Han älskar dig så oerhört mycket. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 25 June 2018 23:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


14 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Rolf

Metoo, var, är, en häxjakt på skyldiga men även oskyldiga vilka någon vill hämnas på eller förstöra för kanske av att ett förhållande tagit slut eller vad som helst. Att då hänga ut folk i media eller sociala medier är samma sak som att göra en person en skada vilken aldrig kan göras ogjord då dennes rykte om det visat sig vara en oskyldig som hängts ut är förstört. Jag tror metoo likt tidigare häxprocesser (ex att alla män som arbetade på dagis var pedofiler ansågs ett tag som sanning och anmälningarna var så stora att nära alla män som arbetade på dagis misstänktes som sådana och anmäldes i stort antal under 1990-talet) av liknande slag kommer att dö ut och försvinna i historien. Men skadorna det gjort för många kan i flera fall vara förödande för en människas rykte. Det egendomliga i häxprocesser i vår tid är att merparten som hängs ut är män. Någon process där kvinnor i första hand misstänkliggörs finns inte i nutid. Men vem vet det kommer kanske.

Svara -   - 25/6-18 17:10 -


Kalle

Det värsta är väl att klicken är mer värda än vad domen svider för dom skyldiga. Samtidigt har många fått sina liv ruinerade och vissa av dom kan vara helt oskyldiga till det som dom anklagas för.

Svara -   - 25/6-18 20:20 -


Tomas N

Det är verkligen snurrigt och väldigt onda avsikter bakom. En annan sak som är relaterat och som är ett annat steg emot ett allt konstigare och mera kontrollerat samhälle är den nya samtyckeslagen för samlag.

Visserligen kallar Gud till renhet och trohet till äktenskapet,men jag har svårt att se det fina i ett samhälle där samhället vägrar att döma våldtäktsmän som är utrikesfödda eller unga (18-20 årsåldern) ,men samtidigt sätter en hård skuldbörda på övriga män. Läste att någon lanserat en app där man loggar in med bankID för samlag. BankID ser jag som en föregångare till tecknet/märket.

Världen blir verkligen väldigt snurrig väldigt fort. Det blir som att berätta urgamla anekdoter om ett normalt fungerande samhälle på 90 talet där normer och ordning fanns och diktaturer var något man kunde åka till om man hade tålamod att ansöka om visum och en stor nyfikenhet eller karriär inom ett speciellt kall. Nu är diktaturen här worldwide och majoriteten verkar köpa allt med de agrument som medföljer i paketet.

Vita normala män är icke önskvärda och särskilda prispengar på att straffa i dagens politiska korrekthetsliberalism

Svara -   - 25/6-18 22:14 -


Erik S

Bra! Det här har vi verkligen väntat på. Det var ett korrekt beslut.

Det som är riktigt allvarligt, är att kristna, kyrkor, församlingar och "pastorer" hakar på detta geschäft. Det var en s.k "feministpastor"-vad det nu är för någonting, jag har i alla fall ingen aning, kan heller inte hitta något sånt i Bibeln- i Equmenia, som tyckte detta var alldeles utmärkt. En knappt vuxen dam i Västra Frölunda, hon hette väl Kazen, om jag inte minns fel. Om hon och andra damer som tilltalas av feminismen, ägnade sig åt det dom ska göra, i stället för att öppna upp för "upprorsanden" emot Gud och hans bud. Detta för inget gott med sig, tvärtom! Man skäms ju å deras vägnar när dom kallar sig kristna.

Deras uppgift är att förkunna ordet direkt ur Bibeln och att ägna sig åt bönen. Och i den mån dom klarar av det, undervisa och vara Bibellärare. Men det är en grannlaga uppgift och inte många klarar av det, eller är kallade till det, rättare sagt.

Nu kanske vi kan lägga detta "vänsterprojekt" till handlingarna och göra det som kristna skall göra. MVH.

Svara -   - 25/6-18 23:21 -


Roger T. W.

Svar till Rolf.

En kvinna hängdes ut för att ha kladdat på andra kvinnor. En kulturarbetare berättade om anledningen. Jag tror inte den kom fram i medierna.

Vi ska vara oskyldiga tills vi döms. Så har det varit sedan Napoleon och kanske sedan Romarrikets lag. Rättsmedvetandet faller ihop idag och jag tycker att det faller ihop från toppen. Fisken ruttnar från huvudet, säger ryssarna.

Svara -   - 26/6-18 09:01 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Tomas N.

Det är intressant med samtyckeslagen. Det var ju det vi hade en gång i Äktenskapet. Där båda parterna sa JA inför prästen och inför Gud.

Det enda rätta är alltså att återinföra äktenskapet som det var en gång.

Och åter har alltså alla dessa virrgångar som samhället ägnat sig åt på sista tiden bara fört vilse.

Karl Håkan

Svara -   - 26/6-18 12:45 -


Tomas N

Svar till Karl Håkan Sandell.

Ja,men vi kan nog räkna med mera tokigheter tyvärr. Normalt samtycke till sex är givetvis inget för en troende. Men samhället som var alldeles nyss var ett fritt samhälle där övergrepp och våldtäkter ändå var sällsynt.

Nu har vi många migranter som begår våldtäkter och övergrepp utan att straffas,sex och porr finns instant tillgänglig i smartphones och mera radikal feminism och hbtq förvirring. Istället för denna nya samtyckeslag så kunde man ha gjort så mycket annat nödvändigt för att stämma i bäcken.

Men den ny tptalitära liberalismen älskar teknik och dömer inte brottslighet direkt för gärningar utan dolt ,indirekt och för åsikter och"strukturella" felaktigheter.

Våldtäkter inom äktenskapet t ex är en ganska svepande företeelse som är svårt att ta ställning till annat än förstås att de är hemskt när det verkligen sker.

Allt som sker i de här områdena kommer pröva kyrkan att hålla sig till bibeln eller böja sig för samhällsströmningar

Svara -   - 26/6-18 13:50 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Äktenskap innebär inte ovillkorligt samtycke till sex. Samtyckeslagen är befogad om det är det du anser.

Svara -   - 26/6-18 14:20 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

De Gamla Äktenskapslagen var så skriven att när man ingått äktenskap så kunde man inte anmäla sin partner för våldtäkt. Man hade ju sagt ja till sex när man gifte sig.

Sedan var det så att man inte kunde låta bli att fingra på det här och inför att också inom äktenskapet kunde man anmäla sin partner för våldtäkt, men så har det alltså inte varit.

Så återinför äktenskapet så som det var en gång och då har vi löst det hela och samtyckeslagen behövs inte.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 15:17 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Så du menar att en gift man inte kan förgripa sig på sin fru? Det måste vara något fel på dig!

Svara -   - 26/6-18 15:49 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Jag skrev otydligt ser jag. Det jag menar var att troende har äktenskapsförbundet att hålla sig till. Det är gott och bra ,men kräver lite disciplin.Samtycke gäller ju bara lösa och tillfälliga förbindelser och i äktenskapet kan man inte riktigt kalla det för samtycke . Sex är ju bara en del av livet och allt man gör görs ju i teamwork.

Det jag menade var hur det övriga samhället går från att vara ganska sunt och byggt på kristen grund till rena galenskaper.Och varningen är att det som genomförs i övriga samhället drabbar alla.

Kanske samfunden kommer anamma vissa av de nya påfunden och reglerna som acceptabla tillägg till bibeln.Vi har sett redan hur feminism faller en del i smaken.

Svara -   - 26/6-18 15:56 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

Ja, jag inser mer och mer att jag är uppväxt i en helt annan tid än idag. En tid när saker fungerade. Och Guds ord var heliga.

Idag är ju inte så fallet utan människorna har stiftat sina egna lagar och vi ser hur det gått. Det är Kaos.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 18:34 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

Du skrev: ”Så du menar att en gift man inte kan förgripa sig på sin fru? Det måste vara något fel på dig!”

För en Kristen är naturligtvis sådan här saker inga problem, för man lyssnar på varandra och löser eventuella problemen tillsammans. Det är det vi saknar i dagens samhälle där egoismen och kravsamhället har tagit över.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 18:43 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Fast då är det ju tron på Jesus som behöver återupprättas, inte äktenskapet som sådant. Äktenskapet som institution löser inte problemet med sexuellt tvång, senast idag var det på nyheterna om en man som hade mördat sin unga fru.

Men den som tror vill leva efter Guds lagar och därmed även gifta sig. För dem som lever efter den gyllene regeln behövs ingen samtyckeslag.

Svara -   - 26/6-18 23:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?høsten

Af Tage Bergman 

høsten

Tage Bergman dele interessante tanker om de forskellige høst tidspunkter, som vi ser i Bibelen. Disse høst tid på at tale på samme tid, når vi kan forvente, at bortrykkelsen af ​​forsamlingen finder sted.

2

Läs allt!


førstegrøde

Af Tage Bergman 

førstegrøde

Hvornår vil ekstase? Vil det være før eller efter modgang? Der er mange tanker om det, og udtalelser er meget forskellige. Vi vender tilbage igen og igen til de skriftsteder, som mange synes svært at forstå. I stedet kan vi se på de rige billedsprog af Bibelen om emnet, hvilket giver et klart svar. Vi forstår ikke det grundlæggende i det profetiske ord så kan vi ikke rigtigt forstå det mere vanskeligt at fortolke kontekst.

2

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Gay-stop skrællen

BELL

Den homoseksuelle tidligere SVT profil Pekka Heino funktioner til kontinuerlig klager standset ringetoner kirkeklokker på Kungsholmen i Stockholm. 

0

Läs allt!


Den ekstase, Antikrist og den store trængsel er let at forstå, hvis man tror på Bibelen

opstigning

De, der har til konstant at gå imod dette, kan du gøre det andre steder, men ikke her på Apg29. Jeg accepterer ingen egne dagsordener og ikke udbreder de kætterier af Apg29!

10

Läs allt!


Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Läs allt!


Propaganda globalisering Skematisk venlige regering i Sverige

Læser Mail ved AJ 

Dette er interessant, nu kører avisen Metro ud med budskabet (forsiden, plus fuld spredning) til en politisk videnskabsmand, der siger, at Annie Lööf kan få det næste forsøg på at danne en regering og blive premierminister i Sverige.

16

Läs allt!


Verdens største kristne tv-selskab investerer i nordiske TBN i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Fra lørdag 7 juli, 2018 synes nu at mediehus venner, der startede TV2020, som så blev lifely Kanal, under varemærket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Hurtige tider for mordet på den svenske klinikker

Hurtige tider for mordet på den svenske klinikker

Hvis jeg har forstået det rigtigt, er det mord hvis du dræber nogen uplanlagt, mens mord er planlagt. Siden planlægning aborter, er det ikke noget, men mord!

6

Läs allt!


Elida besøger Israel

Svensk Elida, solidaritet sejlads for kristne mindretal og det eneste demokrati i Mellemøsten, ankommer til Israel.

2

Läs allt!


Tyrkiet investerer hundredvis af millioner på at bygge moskeer over hele verden

moske

Den tyrkiske regering er udgifterne hundreder af millioner til at bygge moskeer i et langsigtet mål om at udbrede islam i hele verden. 

34

Läs allt!


Hijab for børn solgt

Britiske varehuskæde sælger hijab til små børn

Den britiske varehuskæde Marks & Spencer markedsfører en barnhijab egnet til 6-8 årige.

24

Läs allt!


Når dømt til helvede?

Uanset hvor jeg blev født, så tilbød frelse givet mig. Jeg blev ikke gemt, fordi jeg blev født i et "kristent land", men fordi Jesus søgte mig!

2

Läs allt!


Ingen kan narre Jesus

Ingen kan narre Jesus

Billede: dagen.se.

Hej økse! Siden hvornår gjorde det for at narre Jesus?

6

Läs allt!


Den ekstase - velsignet håb!

Den ekstase - velsignet håb!

"The Rapture er omdannelsen af ​​den levende troende oplevelse, når Herren vender tilbage for at få de troende til himlen. Folk vil så opleve at blive omdannet, uden at opleve døden. "

6

Läs allt!


Hvad skal du gøre for at være tabt for evigt helvede?

7

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Horoskop, mindfulness og yoga er østlige religioner

Af Holger Nilsson

I mange magasiner, og selv i aviserne, er horoskoper. Hvor alvorlig pressen kan offentliggøre noget som mistænkelige sikkert kan sættes spørgsmålstegn ved.

7

Läs allt!


Den 10. december skriver medlemslandene i FN under den fri indvandring

Den 10. december udskrevet et dokument for FN, som dybest set åbner op for fri indvandring.

41

Läs allt!


Samme køn ægteskab kan være forbudt i Rumænien

Samme køn ægteskab kan være forbudt i Rumænien

Samme køn ægteskab kan være forbudt i Rumænien. Denne weekend, landet stemme ja eller nej til at ændre forfatningen, så det kun ægteskab skal være en union mellem en mand og en kvinde.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, fredag 19 oktober 2018 kl. 01:22

Jesus söker: Tore, Tor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Helligånden er fjernet fra jorden ved bortrykkelsen

Kommentar af LelFA 

Trompet ved ekstase

Med hensyn til diskussionen om, hvem "kan overvindes." Lad os se på den koinegrekiska grundteksten.

56

Läs allt!


Senaste kommentarer


Hvad er globalisme

Kommentar af LelFA 

Hvad globalisme er

Globalisme er simpelthen et angreb på alle aspekter af en nations identitet at gøre, og EU er dets vigtigste organisation - i hvert fald politisk. 

54

Läs allt!


Jøde i Tel Aviv drømte om ekstase

ekstase

"Jeg drømmer, at Trompeterne lød, og jeg kører til hoveddøren og kigge ud. Tusinder af mennesker fra nationen Israel under udarbejdelse gennem skyerne og de er iført hvide klæder og himlen splittelser og englen Gabriel i himlen og blæser en trompet. "

24

Läs allt!


Den uønskede del fjorten

Ear

Den chokerende historie om at vokse op på landet med en plejefamilie.

14

Läs allt!


Tillykke Malle Lindberg 89 år

I dag er den legendariske evangelist Malle Lindberg 89 år! Han blev født 290,929th Malle Tillykke!

11

Läs allt!


400 mennesker blev dræbt af jordskælvet og tsunamien i Indonesien

Næsten 400 mennesker blev dræbt af et jordskælv og efterfølgende tsunami på øen Sulawesi i Indonesien. Om så mange sårede, og mange mangler. 

3

Läs allt!


Annie Lööf medlem af den hemmelighedsfulde Trilaterale Kommission

trilaterale Kommission

I dag afslører Grønne Birger Schlaug og Malou Lindholm centerleder partileder Annie Lööf er medlem af den hemmelige globalistiske elite organisation, den Trilaterale Kommission. 

205

Läs allt!


Vil Annie Lööf statsminister?

Vil Annie Lööf statsminister?

Billede: vn.se. 

Blev centrum partileder Annie Lööf inviteret til Bilderberg-mødet i 2017, at hun ville blive Sverige den næste statsminister?

21

Läs allt!


8-årig pige døde på bryllupsnatten

8-årig pige døde på bryllupsnatten

En muslim 8-årig pige døde på deres bryllupsnat i Yemen! 

32

Läs allt!


Bladene er faldet - der vil være en genoplivning nu?

Bladene er faldet

Stefan Löfven var i morges stemt ud som premierminister. Det, der sker nu, og hvad der sker i Sverige? Vil folk vende sig til Gud? Vil der være en vækkelse?

35

Läs allt!


Den uønskede - Del Thirteen

øje

I denne del vil jeg fortælle dig, blandt andet om de chokerende begivenheder, som jeg aldrig fortalt hende, hvad der skete, da jeg var i midten skole. Alt er sandt, men nogle navne på mennesker er blevet ændret eller er ikke navngivet. 

7

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 446 072 994 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 958 bloggartiklar, 90 937 kommentarer och 59 058 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp