885 online! | Sidvisningar idag: 171 045 | Igår: 178 682 |

www.apg29.nu


Domen fälld över #metoo

Metoo

Allmänhetens Pressombudsman, PO, fäller tio tidningar för #metoo-publiceringar, då tidningarna hängde ut, dömde och agerade bödel över människor som anklagades för våldtäkt och sextrakasserier.

De flesta fällningarna gäller Expressen. Även Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Hänt i Veckan och Arbetaren fälls. 

Publiceringarna gäller en Aftonbladet-krönikör, Martin Timell och en medarbetare på Sverige Radio.

Svårt att bli fälld

Det är oerhört svårt att bli fälld av PO, (Allmänhetens Pressombudsman), så då förstår vi hur allvarligt tidningarnas skriverier var. PO är en branschorganisation uppblandat med jurister.

Själv reagerade jag väldigt tidigt på tidningarnas uthängningar av utpekade människor som påstods sextrakasserat eller våldtagit människor. De fällde domen över människor men som det senare visade sig att de blev frikända i domstol. 

Jesus hänger inte ut människor

Men sådan är inte Jesus. Han hänger inte ut människor. Istället lyfter han upp dem, frälser, upprättar och helar. Ja, Han räddar dem från domen, eftersom man själv tog straffet på sig då han dog för alla människor i hela världen på Golgsta kors. 

Jesus lever idag. Då du tar emot honom blir du frälst räddad och förlåten. Han älskar dig så oerhört mycket. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 25 June 2018 23:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


14 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Rolf

Metoo, var, är, en häxjakt på skyldiga men även oskyldiga vilka någon vill hämnas på eller förstöra för kanske av att ett förhållande tagit slut eller vad som helst. Att då hänga ut folk i media eller sociala medier är samma sak som att göra en person en skada vilken aldrig kan göras ogjord då dennes rykte om det visat sig vara en oskyldig som hängts ut är förstört. Jag tror metoo likt tidigare häxprocesser (ex att alla män som arbetade på dagis var pedofiler ansågs ett tag som sanning och anmälningarna var så stora att nära alla män som arbetade på dagis misstänktes som sådana och anmäldes i stort antal under 1990-talet) av liknande slag kommer att dö ut och försvinna i historien. Men skadorna det gjort för många kan i flera fall vara förödande för en människas rykte. Det egendomliga i häxprocesser i vår tid är att merparten som hängs ut är män. Någon process där kvinnor i första hand misstänkliggörs finns inte i nutid. Men vem vet det kommer kanske.

Svara -   - 25/6-18 17:10 -


Kalle

Det värsta är väl att klicken är mer värda än vad domen svider för dom skyldiga. Samtidigt har många fått sina liv ruinerade och vissa av dom kan vara helt oskyldiga till det som dom anklagas för.

Svara -   - 25/6-18 20:20 -


Tomas N

Det är verkligen snurrigt och väldigt onda avsikter bakom. En annan sak som är relaterat och som är ett annat steg emot ett allt konstigare och mera kontrollerat samhälle är den nya samtyckeslagen för samlag.

Visserligen kallar Gud till renhet och trohet till äktenskapet,men jag har svårt att se det fina i ett samhälle där samhället vägrar att döma våldtäktsmän som är utrikesfödda eller unga (18-20 årsåldern) ,men samtidigt sätter en hård skuldbörda på övriga män. Läste att någon lanserat en app där man loggar in med bankID för samlag. BankID ser jag som en föregångare till tecknet/märket.

Världen blir verkligen väldigt snurrig väldigt fort. Det blir som att berätta urgamla anekdoter om ett normalt fungerande samhälle på 90 talet där normer och ordning fanns och diktaturer var något man kunde åka till om man hade tålamod att ansöka om visum och en stor nyfikenhet eller karriär inom ett speciellt kall. Nu är diktaturen här worldwide och majoriteten verkar köpa allt med de agrument som medföljer i paketet.

Vita normala män är icke önskvärda och särskilda prispengar på att straffa i dagens politiska korrekthetsliberalism

Svara -   - 25/6-18 22:14 -


Erik S

Bra! Det här har vi verkligen väntat på. Det var ett korrekt beslut.

Det som är riktigt allvarligt, är att kristna, kyrkor, församlingar och "pastorer" hakar på detta geschäft. Det var en s.k "feministpastor"-vad det nu är för någonting, jag har i alla fall ingen aning, kan heller inte hitta något sånt i Bibeln- i Equmenia, som tyckte detta var alldeles utmärkt. En knappt vuxen dam i Västra Frölunda, hon hette väl Kazen, om jag inte minns fel. Om hon och andra damer som tilltalas av feminismen, ägnade sig åt det dom ska göra, i stället för att öppna upp för "upprorsanden" emot Gud och hans bud. Detta för inget gott med sig, tvärtom! Man skäms ju å deras vägnar när dom kallar sig kristna.

Deras uppgift är att förkunna ordet direkt ur Bibeln och att ägna sig åt bönen. Och i den mån dom klarar av det, undervisa och vara Bibellärare. Men det är en grannlaga uppgift och inte många klarar av det, eller är kallade till det, rättare sagt.

Nu kanske vi kan lägga detta "vänsterprojekt" till handlingarna och göra det som kristna skall göra. MVH.

Svara -   - 25/6-18 23:21 -


Roger T. W.

Svar till Rolf.

En kvinna hängdes ut för att ha kladdat på andra kvinnor. En kulturarbetare berättade om anledningen. Jag tror inte den kom fram i medierna.

Vi ska vara oskyldiga tills vi döms. Så har det varit sedan Napoleon och kanske sedan Romarrikets lag. Rättsmedvetandet faller ihop idag och jag tycker att det faller ihop från toppen. Fisken ruttnar från huvudet, säger ryssarna.

Svara -   - 26/6-18 09:01 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Tomas N.

Det är intressant med samtyckeslagen. Det var ju det vi hade en gång i Äktenskapet. Där båda parterna sa JA inför prästen och inför Gud.

Det enda rätta är alltså att återinföra äktenskapet som det var en gång.

Och åter har alltså alla dessa virrgångar som samhället ägnat sig åt på sista tiden bara fört vilse.

Karl Håkan

Svara -   - 26/6-18 12:45 -


Tomas N

Svar till Karl Håkan Sandell.

Ja,men vi kan nog räkna med mera tokigheter tyvärr. Normalt samtycke till sex är givetvis inget för en troende. Men samhället som var alldeles nyss var ett fritt samhälle där övergrepp och våldtäkter ändå var sällsynt.

Nu har vi många migranter som begår våldtäkter och övergrepp utan att straffas,sex och porr finns instant tillgänglig i smartphones och mera radikal feminism och hbtq förvirring. Istället för denna nya samtyckeslag så kunde man ha gjort så mycket annat nödvändigt för att stämma i bäcken.

Men den ny tptalitära liberalismen älskar teknik och dömer inte brottslighet direkt för gärningar utan dolt ,indirekt och för åsikter och"strukturella" felaktigheter.

Våldtäkter inom äktenskapet t ex är en ganska svepande företeelse som är svårt att ta ställning till annat än förstås att de är hemskt när det verkligen sker.

Allt som sker i de här områdena kommer pröva kyrkan att hålla sig till bibeln eller böja sig för samhällsströmningar

Svara -   - 26/6-18 13:50 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Äktenskap innebär inte ovillkorligt samtycke till sex. Samtyckeslagen är befogad om det är det du anser.

Svara -   - 26/6-18 14:20 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

De Gamla Äktenskapslagen var så skriven att när man ingått äktenskap så kunde man inte anmäla sin partner för våldtäkt. Man hade ju sagt ja till sex när man gifte sig.

Sedan var det så att man inte kunde låta bli att fingra på det här och inför att också inom äktenskapet kunde man anmäla sin partner för våldtäkt, men så har det alltså inte varit.

Så återinför äktenskapet så som det var en gång och då har vi löst det hela och samtyckeslagen behövs inte.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 15:17 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Så du menar att en gift man inte kan förgripa sig på sin fru? Det måste vara något fel på dig!

Svara -   - 26/6-18 15:49 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Jag skrev otydligt ser jag. Det jag menar var att troende har äktenskapsförbundet att hålla sig till. Det är gott och bra ,men kräver lite disciplin.Samtycke gäller ju bara lösa och tillfälliga förbindelser och i äktenskapet kan man inte riktigt kalla det för samtycke . Sex är ju bara en del av livet och allt man gör görs ju i teamwork.

Det jag menade var hur det övriga samhället går från att vara ganska sunt och byggt på kristen grund till rena galenskaper.Och varningen är att det som genomförs i övriga samhället drabbar alla.

Kanske samfunden kommer anamma vissa av de nya påfunden och reglerna som acceptabla tillägg till bibeln.Vi har sett redan hur feminism faller en del i smaken.

Svara -   - 26/6-18 15:56 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

Ja, jag inser mer och mer att jag är uppväxt i en helt annan tid än idag. En tid när saker fungerade. Och Guds ord var heliga.

Idag är ju inte så fallet utan människorna har stiftat sina egna lagar och vi ser hur det gått. Det är Kaos.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 18:34 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

Du skrev: ”Så du menar att en gift man inte kan förgripa sig på sin fru? Det måste vara något fel på dig!”

För en Kristen är naturligtvis sådan här saker inga problem, för man lyssnar på varandra och löser eventuella problemen tillsammans. Det är det vi saknar i dagens samhälle där egoismen och kravsamhället har tagit över.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 18:43 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Fast då är det ju tron på Jesus som behöver återupprättas, inte äktenskapet som sådant. Äktenskapet som institution löser inte problemet med sexuellt tvång, senast idag var det på nyheterna om en man som hade mördat sin unga fru.

Men den som tror vill leva efter Guds lagar och därmed även gifta sig. För dem som lever efter den gyllene regeln behövs ingen samtyckeslag.

Svara -   - 26/6-18 23:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?"డబ్బు లేకుండా, మేము డిజిటల్ నియంతృత్వాన్

వికీపీడియా

"డబ్బు లేకుండా, మేము డిజిటల్ నియంతృత్వాన్ని నమోదు", జార్న్ ఎరిక్సన్ మాజీ జాతీయ పోలీసు కమిషనర్ చెప్పారు. ఒక కొత్త అధ్యయనం ప్రకారం, మార్చి 24, 2023 నగదు వంటి స్వీడన్ అసంబద్ధం అవుతుంది. 

11

Läs allt!


ఆస్ట్రేలియా ఇజ్రాయెల్ రాజధానిగా జెరూసలే

ఆస్ట్రేలియా ఇజ్రాయెల్ రాజధానిగా జెరూసలేంను గుర్తిస్తుంది

చిత్రం: sverigesradio.se. 

ద్వారా హోల్గెర్ నిల్సన్ ప్రస్తుతం ఆస్ట్రేలియా ఇజ్రాయెల్ రాజధానిగా జెరూసలేంను గుర్తించాయి.

30

Läs allt!


44 కాల్పుల లో చనిపోయిన ఇప్పటివరకు ఈ స్వీడన్&#

Pidtol

ఇప్పటివరకు ఈ ఏడాది స్వీడన్ లో 44 ప్రాణాంతకమైన కాల్పుల ఉన్నాయి. 43 చనిపోయిన గత సంవత్సరం నుండి రికార్డు యుద్ధం ఉంది. 

11

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


చర్చి హ్యాండ్బుక్ గే సంబంధాలు బైబిల్ స్ķ

gayäktenskap

కొత్త చర్చి హ్యాండ్బుక్ వివాహాలు విభాగంలో స్వలింగ సంపర్కం ఉన్నాయి బైబిల్ కథలు వక్రీకరించినట్లు. వారు స్వలింగ సంబంధాలు గురించి డేవిడ్ మరియు జోనాథన్ మరియు రూత్ మరియు నవోమి మధ్య స్నేహం వాదించారు.

18

Läs allt!


మేము సంకేతాలు అర్థం కాదు?

చిహ్నాలు

ద్వారా మైకేల్ Walfridsson సార్లు సంకేతాలు అధ్యయనం ద్వారా మన భవిష్యత్ పూర్తి నివసించే గురించి కొన్ని కావచ్చు. మాకు తెలుసు మరియు మేము నివసిస్తున్నారు సార్లు అనుభూతి తప్పని సరి పాత్ర అప్పుడు ఏమిటి? 

13

Läs allt!


మీరు ఆలోచించడం ధైర్యం లేదా?

ద్వారా రీడర్ మెయిల్ డేవిడ్ B 

1

Läs allt!


AI - కృత్రిమ మేధస్సు - 2000 సంవత్సరాల క్రితం బైబి&

ద్వారా రీడర్ మెయిల్ నిల్స్ 

AI - కృత్రిమ మేధస్సు

ఇది ఇప్పుడు breakneck వేగంతో జరుగుతున్న AI, కృత్రిమ మేధస్సు (కృత్రిమ మేధస్సు), మరియు ఇప్పటికే మాట్లాడే మరియు ఆలోచిస్తూ రోబోట్లు అభివృద్ధి చేసింది. ఈ భయ లేదు రాశాడు, కాని మేము 2,000 సంవత్సరాల క్రితం బైబిల్ జోస్యం ఎంతవరకు సాంకేతిక అభివృద్ధులను ఉన్నాయి, కాబట్టి మేము సమయాన్ని సూచించడానికి హక్కు గుర్తించారని ఆ!

19

Läs allt!


UN ప్రమాదకరమైన ఒప్పందం నిన్న ఆమోదించబడిం

UN వలసలు ఒప్పందాలు ఉచిత ఇమిగ్రేషన్ అనుమతిస్తుంది

ఫోటో: ఉచిత సమయం. 

నిన్న ఇది, సూత్రం లో, కోసం ఉచిత ఇమిగ్రేషన్ వారి సరిహద్దులను తెరచిన యునైటెడ్ నేషన్స్ ఇమ్మిగ్రేషన్ పాక్ట్ ఆమోదించబడింది. కానీ నోబెల్ బాంకెట్ సాగుతున్న నిన్న మీడియా శబ్దం చారిత్రికమైన తీవ్రమైన UN ఒప్పందం అదృశ్యమైన.

52

Läs allt!


తెలివినిచ్చు వృక్ష చివరి పండు యొక్క ఒక దృ

తెలివినిచ్చు వృక్షము

ద్వారా రీడర్ మెయిల్ నిల్స్

ఈ దిగులుగా శబ్దము ఉండవచ్చు, కానీ ఈ మేము ఈ దృష్టి లో మరియు బైబిల్ లో గురించి చదువుకోవచ్చు పాత్ర బలమైన సమకాలీన సమయం, మరియు ఇంటెర్ప్రెటింగ్ సమయం మాకు కుడి చేయాలి!

12

Läs allt!


శిలువ వెయ్యమని, సిలువ!

క్రాస్ మనిషి మరియు దేవుని రాజీ కుదర్చటానికి

ద్వారా రీడర్ మెయిల్ డేవిడ్ B నిస్సందేహంగా, గుంపుకు అరవటం:!, శిలువ వెయ్యమని అమితంగా జీసెస్ అనుచరులు మరియు యేసు ఉన్నచో. అప్పుడు వారు వారు అడుగు లో తమను షూటింగ్ చేస్తారు ఇవ్వరు తన కారణం కోల్పోతారు.

11

Läs allt!


ఇస్లాం మతం స్వీడిష్ చర్చి సహాయంతో వ్యాపిij

క్రిస్టర్ Åberg కొన్ని సమయోచిత వార్తలు గుండా వెళుతుంది. మీరు ఈ వార్తలు యొక్క కొన్ని తీసుకోవడం మేము గత రోజుల్లో నివసిస్తున్న ఏ సందేహం లేదు.

52

Läs allt!


డూమ్స్డే ప్రజలు

హోల్గెర్ నిల్సన్ 

డూమ్స్డే ప్రజలు

పైన వ్యక్తీకరణకు, ఒక సమయంలో సమీపంలో అని అనుకుంటున్నాను వారందరికీ కాల్ కాలేదు మరియు మీరు పరిణామాలు పడుతుంది.

32

Läs allt!


బైబిల్ మూడు స్వర్గాలను

బైబిల్ మూడు స్వర్గాలను

బైబిల్ యొక్క మొదటి పద్యం లో దేవుని స్వర్గం మరియు భూమి సృష్టించిన అసలు టెక్స్ట్ లో చెప్పారు. దేవుడు ఆకాశం మరింత రూపొందించినవారు.

1

Läs allt!


స్వీడన్ నగదు రహిత మూడు నుంచి ఐదు సంవత్సరా

నగదు రహిత

"స్వీడన్ బహుశా మూడు నుంచి ఐదు సంవత్సరాల లోపల 'నగదు రహిత' ఉంటుంది", లండన్ లో ఒక బ్యాంకింగ్ సమావేశంలో వైస్ గవర్నర్ సిసిలియా Skingsley చెప్పారు.

24

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


యేసు వచ్చిన మరియు మళ్ళీ వస్తాయి

అడ్వెంట్

మేము రెండవ, వచ్చే మొదటి కాదు 'యేసు కోసం ఎదురు చూస్తున్నాము. మరియు ఈ రాక దీర్ఘ ఉండదు. కానీ యేసు తీగలతో తిరిగి వచ్చినప్పుడు, అతను వచ్చింది మొదటిసారి కాదని ఏదో తో ఉంటుంది. మీరు ఏదైనా కావచ్చు ఏమిటి తెలుసా?

2

Läs allt!


సేవ్ చేసిన తర్వాత, ఎల్లప్పుడూ సేవ్?

ద్వారా రీడర్ మెయిల్ నిల్స్

Kalvanistpstorn పాస్టర్ జాన్ Loopez ఈ సిద్ధాంతం ఎంత తప్పుడు చూడండి లార్డ్ ద్వారా ఇవ్వబడింది.

52

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

4

Läs allt!


అలాస్కాలో భూకంపం - యేసు భవిష్యద్వాక్యాలనĹ

అలాస్కాలో భూకంపం - యేసు భవిష్యద్వాక్యాలను నిజమైన వచ్చి

ఫోటో: ఎక్స్ప్రెస్. 

అలాస్కా రెండు బలమైన భూకంపాలు ద్వారా కొట్టిన. అది ఒక విపత్తు అత్యవసర ఉన్నప్పుడు బాగా వెళ్తాడు. పెద్ద భూకంపాలు యేసు మాట్లాడటం ఏర్పడవచ్చు. మాకు హిట్ ఎప్పుడు ప్రార్థన లెట్.

12

Läs allt!


రప్చర్ మరియు గ్రేట్ ప్రతిక్రియ జోస్యం

రాకెట్

ప్రతిక్రియ భూమి మీద ప్రగతిలో ఉన్నప్పుడు ఒక సమయంలో రప్చర్ జరుగుతాయి మరియు సేవ్ ఆ బైబిల్ బోధనల గదులు లోకి వెళ్ళండి.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 51, tisdag 18 december 2018 kl. 19:08

Jesus söker: Abraham!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16ఆమె షాన్డిలియర్ తో నిశ్చితార్థం

అమండా, 34, ఆమె షాన్డిలియర్ నిశ్చయమైంది

ఫోటో: ఎక్స్ప్రెస్. 

అమండా లిబర్టీ ఆమె షాన్డిలియర్ నిశ్చయమైంది "ముద్దు తో గట్టిగా కౌగిలించుకొనుట ఇష్టపడతారు."

17

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


స్వీడన్ లో క్రిస్టియన్ TV చానెల్స్

స్వీడన్ లో క్రిస్టియన్ TV

స్వీడన్ లో అనేక మంచి స్వీడిష్ క్రిస్టియన్ TV చానెల్స్ ఉన్నాయి. రెండు ఉపగ్రహ, కేబుల్ మరియు వెబ్ లో వాకింగ్! ఇది అన్ని ఛానల్స్ జాబితా.

4

Läs allt!


చీకటిలో వీలు లేవు

ద్వారా రీడర్ మెయిల్ సిగ్వార్డ్ స్వోర్డ్ 

చీకటి లో కాంతి

అప్పుడు దేవుడు నా పెంపు సేవలో, నా శరీరం మరియు నా ఆత్మ రెండూ ప్రమాదంలో మరింత తీవ్రమైన పరిస్థితుల్లో గురించి ఉంది. నేను లేచి నిలబడి శరణార్థులు, థ్రెడ్ చాలా దగ్గరగా దాచిపెట్టాడు మరియు పర్యవేక్షణ కేసులు, besvärjd మరియు తాంత్రికుల ఆధ్యాత్మిక బాకీలు సవాలు ద్వారా చీకటి sexkriminalitetens ఎందుకంటే నయా నాజీలు నుండి డెత్ బెదిరింపులు.

74

Läs allt!


69 ఏళ్ల 49 వయస్సు మార్చడానికి కావలసిన

69 ఏళ్ల 49 వయస్సు మార్చడానికి కావలసిన

చిత్రం: డే. 

నెదర్లాండ్స్ లో 69 ఏళ్ల ఎమిలే Ratelband 49 సంవత్సరాల వారి చట్టబద్ధమైన వయస్సు హార్డ్ పొందడానికి కావలసిన.

13

Läs allt!


"యేసు క్రీస్తు స్వలింగసంపర్క 27 సంవత్సరాల న&#

అతను సేవ్ మరియు స్వలింగసంపర్క 27 సంవత్సరాల యేసు ద్వారా సేవ్ కాకముందు ఎలా డేవిడ్ యొక్క బలమైన సాక్ష్యం. స్వీడిష్ టెక్స్ట్. 

- నా పేరు డేవిడ్, నేను 44 సంవత్సరాల వయస్సు am, మరియు ఈ యేసు స్వలింగసంపర్క ఇరవై ఏడు సంవత్సరాల నుండి నాకు సేవ్ ఎలా నిలుస్తాయి. నేను ప్రేమ మాట్లాడతారు.

11

Läs allt!


Troendedöparna, బూడిద మునిగిపోయింది మరియు శిరఛ్చేదం

అనేక ఇమ్మర్షన్ ద్వారా బైబిల్ నమ్మిన బాప్తిస్మము ఆచరించారు ఎవరు, హింసను ఎదుర్కొన్న ఖైదు చేసి చంపిన ఉంటాయి.

14

Läs allt!


బాప్టిజం: ఎక్కడ, ఎప్పుడు, ఎలా

సముద్రంలో బాప్టిజం

ఇక్కడ నేను అది పూర్తి మరియు ఎలా ఉన్నప్పుడు బాప్టిజం కొన్ని స్పష్టమైన స్క్రిప్చర్స్, జరిగింది మీరు ఇవ్వాలని.

4

Läs allt!


బైబిల్ దేవుని ఖురాన్ యొక్క దేవుడు ఇదేనా?

"దావా వారికి ప్రేమ, గౌరవం మరియు వారు ప్రేమ లేని, గౌరవం మరియు ఆరాధన యేసు నిజానికి, దేవుని పూజించే లేదు."

5

Läs allt!


అతను హోలోగ్రామ్ Hatsune Miku వివాహం

తన హోలోగ్రామ్ వివాహితులు

Akihiko కోండో హోలోగ్రామ్ Hatsune Miku వివాహము చేసుకొన్న యొక్క ఒక తోలుబొమ్మ వెర్షన్ పట్టుకొని. చిత్ర మూలం: Facebook.

జపాన్లో 35 ఏళ్ల వ్యక్తి ఒక hologrom వివాహం చేసుకున్నాడు. వివాహ 160,000 కిరీటాలు ఖర్చు. పురుషుడు కంప్యూటర్ ప్రోగ్రామ్ ప్రాతినిధ్యం ఒక బొమ్మ.

19

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


హెవెన్ TV7 ఉప్ప్సల పవిత్రం

రుబెన్ Agnarsson, మార్టి Ojares, Daniela Persin మరియు క్రిస్టర్ Åberg

TV నిర్మాత రుబెన్ Agnarsson, స్థాపకుడు మరియు అధ్యక్షుడు మార్టి Ojares, ఛానెల్ నిర్వాహకుడి Daniela Persin మరియు క్రిస్టర్ Åberg.

నేను ఉప్ప్సల క్రిస్టియన్ టెలివిజన్ ఛానల్ హెవెన్ TV7 యొక్క స్టూడియో ప్రారంభ ఆహ్వానించారు.

17

Läs allt!


యేసు ట్రిపుల్ ప్రపంచ చారిత్రక విజయం

ద్వారా రీడర్ మెయిల్ నిల్స్ 

యేసు ట్రిపుల్ ప్రపంచ చారిత్రక విజయం, ప్రపంచంలోని అన్ని ప్రజలకు దేవుని బహుమతి. యేసు క్రీస్తు అతని అటోన్మెంట్ ద్వారా సమస్యలను అపూర్వమైన ట్రిపుల్ విజయం! ఆత్మ ప్రపంచ గెలుచుకున్న ఉండాలి: సవాలు అతను దేవుని ముందు సుప్రీం న్యాయమూర్తి మరియు ముందు 3 వివిధ ప్రాంతాల్లో ఉంది.

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 459 068 871 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 064 bloggartiklar, 92 408 kommentarer och 60 586 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp