732 online! | Sidvisningar idag: 56 000 | Igår: 214 650 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Domen fälld över #metoo

Metoo

Allmänhetens Pressombudsman, PO, fäller tio tidningar för #metoo-publiceringar, då tidningarna hängde ut, dömde och agerade bödel över människor som anklagades för våldtäkt och sextrakasserier.

De flesta fällningarna gäller Expressen. Även Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Hänt i Veckan och Arbetaren fälls. 

Publiceringarna gäller en Aftonbladet-krönikör, Martin Timell och en medarbetare på Sverige Radio.

Svårt att bli fälld

Det är oerhört svårt att bli fälld av PO, (Allmänhetens Pressombudsman), så då förstår vi hur allvarligt tidningarnas skriverier var. PO är en branschorganisation uppblandat med jurister.

Själv reagerade jag väldigt tidigt på tidningarnas uthängningar av utpekade människor som påstods sextrakasserat eller våldtagit människor. De fällde domen över människor men som det senare visade sig att de blev frikända i domstol. 

Jesus hänger inte ut människor

Men sådan är inte Jesus. Han hänger inte ut människor. Istället lyfter han upp dem, frälser, upprättar och helar. Ja, Han räddar dem från domen, eftersom man själv tog straffet på sig då han dog för alla människor i hela världen på Golgsta kors. 

Jesus lever idag. Då du tar emot honom blir du frälst räddad och förlåten. Han älskar dig så oerhört mycket. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 25 June 2018 23:42 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


14 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Rolf

Metoo, var, är, en häxjakt på skyldiga men även oskyldiga vilka någon vill hämnas på eller förstöra för kanske av att ett förhållande tagit slut eller vad som helst. Att då hänga ut folk i media eller sociala medier är samma sak som att göra en person en skada vilken aldrig kan göras ogjord då dennes rykte om det visat sig vara en oskyldig som hängts ut är förstört. Jag tror metoo likt tidigare häxprocesser (ex att alla män som arbetade på dagis var pedofiler ansågs ett tag som sanning och anmälningarna var så stora att nära alla män som arbetade på dagis misstänktes som sådana och anmäldes i stort antal under 1990-talet) av liknande slag kommer att dö ut och försvinna i historien. Men skadorna det gjort för många kan i flera fall vara förödande för en människas rykte. Det egendomliga i häxprocesser i vår tid är att merparten som hängs ut är män. Någon process där kvinnor i första hand misstänkliggörs finns inte i nutid. Men vem vet det kommer kanske.

Svara -   - 25/6-18 17:10 -


Kalle

Det värsta är väl att klicken är mer värda än vad domen svider för dom skyldiga. Samtidigt har många fått sina liv ruinerade och vissa av dom kan vara helt oskyldiga till det som dom anklagas för.

Svara -   - 25/6-18 20:20 -


Tomas N

Det är verkligen snurrigt och väldigt onda avsikter bakom. En annan sak som är relaterat och som är ett annat steg emot ett allt konstigare och mera kontrollerat samhälle är den nya samtyckeslagen för samlag.

Visserligen kallar Gud till renhet och trohet till äktenskapet,men jag har svårt att se det fina i ett samhälle där samhället vägrar att döma våldtäktsmän som är utrikesfödda eller unga (18-20 årsåldern) ,men samtidigt sätter en hård skuldbörda på övriga män. Läste att någon lanserat en app där man loggar in med bankID för samlag. BankID ser jag som en föregångare till tecknet/märket.

Världen blir verkligen väldigt snurrig väldigt fort. Det blir som att berätta urgamla anekdoter om ett normalt fungerande samhälle på 90 talet där normer och ordning fanns och diktaturer var något man kunde åka till om man hade tålamod att ansöka om visum och en stor nyfikenhet eller karriär inom ett speciellt kall. Nu är diktaturen här worldwide och majoriteten verkar köpa allt med de agrument som medföljer i paketet.

Vita normala män är icke önskvärda och särskilda prispengar på att straffa i dagens politiska korrekthetsliberalism

Svara -   - 25/6-18 22:14 -


Erik S

Bra! Det här har vi verkligen väntat på. Det var ett korrekt beslut.

Det som är riktigt allvarligt, är att kristna, kyrkor, församlingar och "pastorer" hakar på detta geschäft. Det var en s.k "feministpastor"-vad det nu är för någonting, jag har i alla fall ingen aning, kan heller inte hitta något sånt i Bibeln- i Equmenia, som tyckte detta var alldeles utmärkt. En knappt vuxen dam i Västra Frölunda, hon hette väl Kazen, om jag inte minns fel. Om hon och andra damer som tilltalas av feminismen, ägnade sig åt det dom ska göra, i stället för att öppna upp för "upprorsanden" emot Gud och hans bud. Detta för inget gott med sig, tvärtom! Man skäms ju å deras vägnar när dom kallar sig kristna.

Deras uppgift är att förkunna ordet direkt ur Bibeln och att ägna sig åt bönen. Och i den mån dom klarar av det, undervisa och vara Bibellärare. Men det är en grannlaga uppgift och inte många klarar av det, eller är kallade till det, rättare sagt.

Nu kanske vi kan lägga detta "vänsterprojekt" till handlingarna och göra det som kristna skall göra. MVH.

Svara -   - 25/6-18 23:21 -


Roger T. W.

Svar till Rolf.

En kvinna hängdes ut för att ha kladdat på andra kvinnor. En kulturarbetare berättade om anledningen. Jag tror inte den kom fram i medierna.

Vi ska vara oskyldiga tills vi döms. Så har det varit sedan Napoleon och kanske sedan Romarrikets lag. Rättsmedvetandet faller ihop idag och jag tycker att det faller ihop från toppen. Fisken ruttnar från huvudet, säger ryssarna.

Svara -   - 26/6-18 09:01 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Tomas N.

Det är intressant med samtyckeslagen. Det var ju det vi hade en gång i Äktenskapet. Där båda parterna sa JA inför prästen och inför Gud.

Det enda rätta är alltså att återinföra äktenskapet som det var en gång.

Och åter har alltså alla dessa virrgångar som samhället ägnat sig åt på sista tiden bara fört vilse.

Karl Håkan

Svara -   - 26/6-18 12:45 -


Tomas N

Svar till Karl Håkan Sandell.

Ja,men vi kan nog räkna med mera tokigheter tyvärr. Normalt samtycke till sex är givetvis inget för en troende. Men samhället som var alldeles nyss var ett fritt samhälle där övergrepp och våldtäkter ändå var sällsynt.

Nu har vi många migranter som begår våldtäkter och övergrepp utan att straffas,sex och porr finns instant tillgänglig i smartphones och mera radikal feminism och hbtq förvirring. Istället för denna nya samtyckeslag så kunde man ha gjort så mycket annat nödvändigt för att stämma i bäcken.

Men den ny tptalitära liberalismen älskar teknik och dömer inte brottslighet direkt för gärningar utan dolt ,indirekt och för åsikter och"strukturella" felaktigheter.

Våldtäkter inom äktenskapet t ex är en ganska svepande företeelse som är svårt att ta ställning till annat än förstås att de är hemskt när det verkligen sker.

Allt som sker i de här områdena kommer pröva kyrkan att hålla sig till bibeln eller böja sig för samhällsströmningar

Svara -   - 26/6-18 13:50 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Äktenskap innebär inte ovillkorligt samtycke till sex. Samtyckeslagen är befogad om det är det du anser.

Svara -   - 26/6-18 14:20 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

De Gamla Äktenskapslagen var så skriven att när man ingått äktenskap så kunde man inte anmäla sin partner för våldtäkt. Man hade ju sagt ja till sex när man gifte sig.

Sedan var det så att man inte kunde låta bli att fingra på det här och inför att också inom äktenskapet kunde man anmäla sin partner för våldtäkt, men så har det alltså inte varit.

Så återinför äktenskapet så som det var en gång och då har vi löst det hela och samtyckeslagen behövs inte.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 15:17 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Så du menar att en gift man inte kan förgripa sig på sin fru? Det måste vara något fel på dig!

Svara -   - 26/6-18 15:49 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Jag skrev otydligt ser jag. Det jag menar var att troende har äktenskapsförbundet att hålla sig till. Det är gott och bra ,men kräver lite disciplin.Samtycke gäller ju bara lösa och tillfälliga förbindelser och i äktenskapet kan man inte riktigt kalla det för samtycke . Sex är ju bara en del av livet och allt man gör görs ju i teamwork.

Det jag menade var hur det övriga samhället går från att vara ganska sunt och byggt på kristen grund till rena galenskaper.Och varningen är att det som genomförs i övriga samhället drabbar alla.

Kanske samfunden kommer anamma vissa av de nya påfunden och reglerna som acceptabla tillägg till bibeln.Vi har sett redan hur feminism faller en del i smaken.

Svara -   - 26/6-18 15:56 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

Ja, jag inser mer och mer att jag är uppväxt i en helt annan tid än idag. En tid när saker fungerade. Och Guds ord var heliga.

Idag är ju inte så fallet utan människorna har stiftat sina egna lagar och vi ser hur det gått. Det är Kaos.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 18:34 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Nisse.

Du skrev: ”Så du menar att en gift man inte kan förgripa sig på sin fru? Det måste vara något fel på dig!”

För en Kristen är naturligtvis sådan här saker inga problem, för man lyssnar på varandra och löser eventuella problemen tillsammans. Det är det vi saknar i dagens samhälle där egoismen och kravsamhället har tagit över.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 26/6-18 18:43 -


Nisse

Svar till Karl Håkan Sandell.

Fast då är det ju tron på Jesus som behöver återupprättas, inte äktenskapet som sådant. Äktenskapet som institution löser inte problemet med sexuellt tvång, senast idag var det på nyheterna om en man som hade mördat sin unga fru.

Men den som tror vill leva efter Guds lagar och därmed även gifta sig. För dem som lever efter den gyllene regeln behövs ingen samtyckeslag.

Svara -   - 26/6-18 23:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?మీరు బైబిల్ నమ్మకం ఉంటే రప్చర్, పాకులాడే 

స్వర్గారోహణ

నిరంతరం ఈ వ్యతిరేకంగా వెళ్ళాలి వారికి, మీరు ఎక్కడైనా దీన్ని, కానీ ఇక్కడ Apg29 చేయవచ్చు. నేను ఏ సొంత అజెండాలు మరియు Apg29 యొక్క విరోధమైన సిద్ధాంతములు ప్రచారం కాదు అంగీకరించాలి!

4

Läs allt!


స్వీడన్ లో ప్రాపగాండా ప్రపంచీకరణ స్కీమాట

AJ ద్వారా రీడర్ మెయిల్ 

ఈ రోజు సందేశం (ముందు పేజీ, ప్లస్ పూర్తి వ్యాప్తి) అన్నీ Lööf ఒక ప్రభుత్వాన్ని ఏర్పాటు మరియు స్వీడన్ యొక్క ప్రధాన మంత్రి కావడానికి తదుపరి ప్రయత్నం పొందవచ్చు అని నమ్మే ఒక రాజకీయ శాస్త్రవేత్త తో మెట్రో వార్తాపత్రిక ముగిసింది ఆసక్తికరంగా ఉంటుంది.

12

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


ప్రపంచం మొత్తంమీద అతిపెద్ద క్రైస్తవ టెల

లో Stockaryd TBN నోర్డిక్

శనివారం, జూలై 7 నుండి, 2018 ఇప్పుడు అప్పుడు బ్రాండ్ TBN నోర్డిక్ క్రింద Lifely ఛానల్, మారింది TV2020 ప్రారంభమైన మీడియా హౌస్ స్నేహితులు, కనిపిస్తుంది.

0

Läs allt!


స్వీడిష్ క్లినిక్లు హత్య కోసం ఫాస్ట్ సారĺ

స్వీడిష్ క్లినిక్లు హత్య కోసం ఫాస్ట్ సార్లు

నేను దాన్ని సరిగ్గా అర్థం ఉంటే, హత్య ప్రణాళిక అయితే మీరు ఎవరైనా అనూహ్యమైన చంపడానికి ఉంటే అది హత్య ఉంది. ప్రణాళిక గర్భస్రావాలకు కనుక, అది కానీ హత్య కాదు!

5

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


ELIDA ఇజ్రాయెల్ సందర్శించండి

స్వీడిష్ ELIDA, క్రిస్టియన్ మైనార్టీలకు సంఘీభావం సెయిలింగ్ మరియు ఇజ్రాయెల్ తరలిరావడం మధ్యప్రాచ్యంలో మాత్రమే ప్రజాస్వామ్యం.

2

Läs allt!


టర్కీ ప్రపంచవ్యాప్తంగా మసీదులు నిర్మించ

Moske

టర్కిష్ ప్రభుత్వం ప్రపంచవ్యాప్తంగా ఇస్లాం మతం వ్యాప్తి ఒక దీర్ఘకాల లక్ష్యం మసీదులు నిర్మించడానికి వందల మిలియన్ల ఖర్చు ఉంటుంది. 

34

Läs allt!


Jultomten är från Djävulen


Jultomten är en ond ande som vill vilseleda människor att tro på honom istället för på Jesus.

Läs allt!


పిల్లలకు బురఖా అమ్మిన

బ్రిటిష్ డిపార్టుమెంటు స్టోర్ చైన్ యువ పిల్లలకు బురఖా విక్రయిస్తుంది

బ్రిటిష్ డిపార్టుమెంటు స్టోర్ చైన్ మార్క్స్ & స్పెన్సర్ 6-8 సంవత్సరముల వయస్సు అనువైన barnhijab మార్కెట్లోకి విడుదల చేసింది.

24

Läs allt!


నరకం శిక్ష చేసినప్పుడు?

నేను జన్మించాడు ఎక్కడైతే, కాబట్టి అందించటం మోక్షానికి నాకు ఇచ్చిన. నేను ఒక "క్రైస్తవ దేశం" లో జన్మించాడు ఎందుకంటే నేను సేవ్ కాలేదు, కానీ యేసు ఎందుకంటే నాకు కోరింది!

2

Läs allt!


ఎవరూ యేసు అవివేకి చేయవచ్చు

ఎవరూ యేసు అవివేకి చేయవచ్చు

చిత్రం: dagen.se.

హలో గొడ్డలి! అది చేసాడు కనుక యేసు మోసపూరిత?

6

Läs allt!


రప్చర్ - దీవించిన ఆశ!

రప్చర్ - దీవించిన ఆశ!

లార్డ్ స్వర్గం నమ్మిన పొందడానికి వెను తిరిగినప్పుడు "రప్చర్ నివసిస్తున్న నమ్మిన అనుభవం రూపాంతరం. ప్రజలు అప్పుడు మరణం ఎదుర్కొంటోంది లేకుండా, రూపాంతరం అనుభవించవచ్చు. "

6

Läs allt!


ఏం మీరు ఒక శాశ్వతమైన నరకం పోతాయి చెయ్యాల

7

Läs allt!


జాతకం, బుద్ధి మరియు యోగా తూర్పు మతములు

ద్వారా హోల్గెర్ నిల్సన్

అనేక పత్రికలు, మరియు కూడా వార్తాపత్రికలు, రాశిచక్రాల ఉన్నాయి. ఎలా తీవ్రమైన అనుమానాస్పద ఖచ్చితంగా ప్రశ్నించారు చేయవచ్చు పత్రికా ఏదైనా ప్రచురించవచ్చు.

7

Läs allt!


డిసెంబర్ 10 న ఉచిత ఇమిగ్రేషన్ కింద యునైటెడ&#

డిసెంబర్ 10 న, ప్రధానంగా ఉచిత ఇమిగ్రేషన్ తెరుచుకోవడంతో ఇది UN కొరకు పత్రం ముద్రించబడింది.

41

Läs allt!


స్వలింగ వివాహం రొమేనియా లో నిషిద్ధమని

స్వలింగ వివాహం రొమేనియా లో నిషిద్ధమని

స్వలింగ వివాహం రొమేనియా లో నిషేధించింది. ఈ వారాంతంలో, దేశం ఓటు అవును లేదా సంఖ్య రాజ్యాంగం మాత్రమే వివాహం ఒక మనిషి మరియు ఒక మహిళ మధ్య యూనియన్ ఏజెన్సీలోని మార్చడానికి.

7

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


పవిత్రాత్మ రప్చర్ భూమి నుండి తొలగించబడుత

ద్వారా వ్యాఖ్య LelFA 

రప్చర్ వద్ద ట్రంపెట్

ఎవరు గురించి చర్చ సంబంధించి "అధిగమించవచ్చు." మాకు koinegrekiska ప్రాథమిక పాఠం చూద్దాం.

56

Läs allt!


ప్రపంచీకరణ అంటే ఏమిటి

ద్వారా వ్యాఖ్య LelFA 

ఏం ప్రపంచీకరణ ఉంది

ప్రపంచీకరణను కేవలం చేయాలని ఒక దేశం యొక్క గుర్తింపు యొక్క అన్ని అంశాలను దాడిగా చెప్పవచ్చు, మరియు EU దాని ప్రధాన సంస్థ - రాజకీయంగా కనీసం. 

54

Läs allt!


టెల్ అవివ్ లో యూదుడు రప్చర్ ఊహించిన

రప్చర్

"నేను బాకాలు ధ్వనించే కావాలని, మరియు నేను ముందు తలుపు అమలు మరియు చూడండి. ఇజ్రాయెల్ దేశం నుండి వేలాది మంది మేఘాలు ద్వారా అప్ తరలివచ్చారు మరియు వారు తెలుపు దుస్తులలో మరియు ఆకాశంలో విడిపోయి మరియు ఏంజెల్ గాబ్రియేల్ పైన మరియు ఒక బాకా ఊదడం పరలోకమందున్న ధరించి. "

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, torsdag 18 oktober 2018 kl. 05:48

Jesus söker: Lukas!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16అవాంఛిత భాగంగా పద్నాలుగు

చెవి

ఒక ఫోస్టర్ కుటుంబం తో గ్రామీణ ఎదుగుతున్న దిగ్భ్రాంతిని కథ.

14

Läs allt!


Senaste kommentarer


అభినందనలు మల్లె లిండ్బర్గ్ 89 సంవత్సరాల

నేడు మల్లె లిండ్బర్గ్ 89 సంవత్సరాల పురాణ మత ప్రచారకుడు ఉంది! అతను జన్మించిన 290,929th మల్లె అభినందనలు!

11

Läs allt!


400 మంది ఇండోనేషియా లో భూకంపం మరియు సునామి వల

దాదాపు 400 మంది ఇండోనేషియా లో Sulawesi ద్వీపంలో భూకంపం మరియు తదుపరి సునామి వలన మరణించారు. గురించి అనేక గాయపడ్డారు మరియు అనేక లేదు. 

3

Läs allt!


రహస్యంగా త్రైపాక్షిక కమిషన్ అన్నీ Lööf సభ్య&

త్రైపాక్షిక కమిషన్

నేడు తెలుపుతుంది గ్రీన్ పార్టీ బిర్గేర్ Schlaug మరియు సెంటర్ పార్టీ నాయకుడు అన్నీ Lööf యొక్క Malou Lindholm రహస్య ప్రపంచీకరణ మేధో సంస్థ, త్రైపాక్షిక కమిషన్ సభ్యుడు. 

205

Läs allt!


అన్నీ Lööf ప్రధాని విల్?

అన్నీ Lööf ప్రధాని విల్?

చిత్రం: vn.se. 

కేంద్ర పార్టీ నాయకుడు అన్నీ Lööf ఆమె స్వీడన్ అవుతాడని తదుపరి ప్రధాని 2017 లో బిల్డర్బర్గ్ సమావేశానికి ఆహ్వానించారు అన్టచబుల్స్?

21

Läs allt!


8 ఏళ్ల అమ్మాయి వివాహ రాత్రి మరణించాడు

8 ఏళ్ల అమ్మాయి వివాహ రాత్రి మరణించాడు

ఒక ముస్లిం మతం 8 ఏళ్ల అమ్మాయి యెమెన్ వారి వివాహ రాత్రి మరణించాడు! 

32

Läs allt!


ఆకులు పడిపోయిన - ఇప్పుడు పునరుద్ధరణపై ఉంట

ఆకులు పడిపోయిన

స్టీఫన్ Löfven ఈ ఉదయం ప్రధానిగా అవుట్ ఓటు. ఇప్పుడు ఏమి జరుగుతుందో, మరియు స్వీడన్ లో జరుగుతుంది? ప్రజలు దేవుని మారుతుంది? పునరుద్ధరణపై అవుతుందా?

35

Läs allt!


అవాంఛిత - పార్ట్ పదమూడు

కంటి

ఈ భాగం లో నేను మిడిల్ స్కూల్లో ఉన్నప్పుడు ఏమి చెప్పాడు ఎప్పుడూ దిగ్భ్రాంతిని ఈవెంట్స్ గురించి ఇతర విషయాలతోపాటు, ఇత్సెల్ఫ్. అంతా నిజం, కానీ ప్రజలు కొన్ని పేర్లు మార్చబడ్డాయి లేదా నామకరణం చెయ్యబడలేదు చేశారు. 

7

Läs allt!


వైవాహిక జీవితం

వైవాహిక జీవితం

కానీ వారు avhållsamt ఆర్టీఎఫ్ ఉంటే వారు కోరిక తో బర్న్ కంటే వివాహం ఉత్తమం ఎందుకంటే, పెండ్లిచేసికొనువాడు.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


అవాంఛిత - పార్ట్ పన్నెండు

ఒక వ్యవసాయ పిల్లితో క్రిస్టర్ Åberg

అవాంఛిత నా సీరియల్ ఆశ్చర్యకరమైనవి భవిష్యత్తులో తెలుసుకోండి. ఈ విభాగంలో, నేను షాట్, షాట్ మరియు పోట్లు రెండు మారింది.

8

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 894 154 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 953 bloggartiklar, 90 878 kommentarer och 59 044 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp